Badehåndklæde – 11 gode håndklæder til badet

Deklarering-af-artikel

Efter et langt, varmt bad er der ikke noget bedre end at svøbe sig ind i et stort og lækkert håndklæde.

… Og i denne guide har vi gjort det lidt nemmere for dig at vælge det rette af slagsen: Her får du nemlig vores bud på de 11 bedste badehåndklæder!

Et godt badehåndklæde for andre er ikke nødvendigvis godt for dig. Derfor vil du i guiden finde både luksushåndklæder fra Georg Jensen, lækre økologiske håndklæder og så de mere billige af slagsen. Ligeledes har vi både taget håndklæder til børn og voksne med.

Populære badehåndklæder


1. Gråt badehåndklæde – Blødt og behageligt

Ønsker du at forkæle dig selv eller én du holder af? Så kan du gøre det med dette bløde og behagelige badehåndklæde i bambus. Det store håndklæde (70×140 cm) er fremstillet i fineste kvalitet og giver en skøn og luksuriøs oplevelse, når du træder ud fra bruseren.

Badehåndklædet er fremstillet i bløde bambusfibre (sammensætning: 70% bambus og 30% bomuld), som både er absorberende og ganske behagelige mod kroppen.

Badehåndklædets enkle og tidløse design passer fremragende ind i de fleste danske hjem. Her har vi med andre ord at gøre med en ægte klassiker. Udover den tidløse grå farve findes håndklædet også i syv andre nuancer.

Du kan læse mere om det grå badehåndklæde hos Bambuni.dk her.


2. Damask Terry – Badehåndklæde fra Georg Jensen af egyptisk bomuld

Der er næppe noget, der føles så godt og blødt mod huden som egyptisk bomuld. Derfor er det heller ikke overraskende, at Danmarks darling, Georg Jensen, har valgt at fremstille en frottéserie i netop dette materiale. 

… Således er dette badehåndklæde vævet af 100% egyptisk, dobbeltvundet kæmmet bomuld. Så ved du, at du får kvalitet for pengene. 

Badehåndklædet måler 70 x 140 centimeter, så der er godt med håndklæde til at tørre hver en del af kroppen. Det fås i en række forskellige, fine farver og bærer Georg Jensens ikoniske logo. Nu bliver badet lidt bedre – ikke mindst efter du træder ud af badekarret eller brusekabinen.

Du kan købe dette badehåndklæde fra Georg Jensen hos Damask.dk her.


3. Luksus badehåndklæde

Det smukke, blå badehåndklæde kan både bruges i hjemmet og til at have med på farten. Håndklædet er f.eks. perfekt til ferien eller til yoga, gymnastik mm.

Med det store mål på 90×160 cm kan håndklædet nemt indhylle hele kroppen, ligesom det snildt kan bruges som strandtæppe. Det lækre tekstil har desuden en hurtigabsorberende effekt.

Luksus håndklædet er utroligt dekorativt og findes i en lang række forskellige farver – udover blå findes det bl.a. i grøn, sandfarve og grå. Selv når håndklædet ikke er i brug, vil det flotte og enkle tekstil pynte på badeværelset.

Håndklædet er fremstillet i OEKO-TEX certificeret bomuld, og du slipper dermed for sundhedsskadelige stoffer. Det er også værd at bemærke, at badehåndklædet er vasket på forhånd og således klar til brug direkte efter, du modtager det.

Du kan læse mere om det luksuriøse badehåndklæde hos VinterBaderen her.


4. Essential Stripe – Stribet Georg Jensen Damask badehåndklæde

Dette badehåndklæde kan hurtigt blive en helt essentiel genstand på badeværelset. Det er blødt og dejligt at smyge sig i, når du kommer ud fra den varme bruser, for det er fremstillet af 100% bomuldsfrotté. Det er ren luksus for hud, hår, krop og sjæl.

Badehåndklædets design kan også hurtigt blive en essentiel del af badeværelsets æstetik. Det er stribet på bedste klassiske manér og fås i en række farvekombinationer. Den blå og hvide model skaber glæde, hygge og sommerlig stemning. 

… Og nu vi snakker om sommerlig stemning, kan du selvfølgelig også tage badehåndklædet med ned til vandet eller ligge og sole på det i haven.

Essential Stripe håndklæderne fås i en lille håndfuld formater, og badehåndklædet måler 70 x 140 centimeter. For at skabe en rød (eller blå) tråd i indretningen kan du med fordel forsyne dig med mindre håndklæder og gæstehåndklæder i samme design.

Dette stribede badehåndklæde kan købes hos Damask.dk her.


5. Mette Ditmer badehåndklæde – AROS

AROS er et smukt badehåndklæde, der nærmest er et kunstmuseum værdigt. Det måler 70 x 135 centimeter og er en skøn tilføjelse til strandturen såvel som til brusebadet derhjemme. Striberne giver det et tidløst og stilfuldt look, og farvekombinationen er udsøgt.

Der er tænkt over detaljerne på dette Mette Ditmer badehåndklæde, også når det kommer til materialer og arbejdsvilkår. Håndklædet er således skabt i 100% økologisk bomuld, som er dyrket uden skadelige kemikalier, hvilket skaber et mere sundt arbejdsmiljø for landmændene.

Der er altså mange gode grunde til, at netop AROS badehåndklædet skal hjem i din strandtaske – Eller hænge på badeværelset. Du kan vaske det ved 60 grader og ligeledes tørretumble det. Dog bør du undgå at anvende skyllemiddel.

Du kan købe Mette Ditmer badehåndklædet AROS hos Trendyliving.dk her.


6. Stort badehåndklæde med ekstra høj absorberingsevne

Dette store og lækre badehåndklæde er fremstillet i 100% bomuld og har en ekstra høj absorberingsevne. Du kan således hurtigt og effektivt få tørret vandet af kroppen efter et bad.

Håndklædet er i den samme luksuriøse kvalitet, som du kender fra de populære 5-stjernede hotelkæder. Badehåndklædets producent leverer nemlig også håndklæder til netop sådanne hoteller.

Det bløde og indbydende håndklæde er en oplagt gaveidé til dig selv eller til én du gerne vil forkæle. Udover at være behageligt at bruge, så vil det enkle og stilrene håndklæde også tage sig godt ud på badeværelset.

Badehåndklædet måler 70×140 cm – en perfekt størrelse til både badeværelse, strand og pool – og det kan vaskes ved op til 60 grader.

Du kan læse mere om det store badehåndklæde hos Tubfamily.dk her.


7. Microfiber badehåndklæde – Hurtigtørrende

Det flotte badehåndklæde fra Arena er fremstillet i microfiber, som gør håndklædet meget let, tyndt og hurtigtørrende. Det superabsorberende materiale er ideelt til rejse, træning, svømning og vandring, men dette letvægts-håndklæde kan naturligvis også benyttes derhjemme.

Microfibrene fjerner hurtigt og effektivt vand og fugt fra kroppen, og med den medfølgende elastik kan du rulle håndklædet tæt sammen, så det fylder minimalt i tasken.

Det bløde håndklæde er fremstillet af 80% polyester og 20% polyamid, og vægten er blot 270 gram.

Håndklædet målet 145×90 cm og har et pænt og enkelt design. Grundfarven er lyserød, mens Arenas logo er printet i hvid. Det er dog også muligt at vælge mikrofiber-håndklædet i farven mint.

Vær opmærksom på, at håndklædet kun bør vaskes ved 30 gader.

Du kan læse mere om det hurtigtørrende badehåndklæde i microfiber hos Watery.dk.


8. Økologisk badehåndklæde

Det klassiske hvide badehåndklæde er fremstillet i 100% økologisk bomuld og bevarer sin fantastiske blødhed vask efter vask. Med dets enkle udtryk passer håndklædet smukt ind i enhver indretning, ligesom det er behageligt mod huden.

Skøn forkælelse for både krop og sjæl: Med et mål på 140×70 cm kan du se frem til et behageligt badehåndklæde i det populære standardmål.

Det lækre håndklæde har en god tørreevne, og det kraftige håndklæde er således oplagt at bruge på badeværelset, hvor det enkle udtryk også vil pynte. Håndklædet er desuden OEKO-TEX 100 certificeret og således fri for sundhedsskadelig kemi.

Dette funktionelle og smukke badehåndklæde i polarhvid bomuld tåler vask ved op til 60 grader.

Du kan læse mere om det økologiske badehåndklæde hos Naturligolie.dk her.


9. Blåt Summersand badehåndklæde – Perfekt valg til stranden

Dette badehåndklæde har farve efter havets blå, og hvad kunne være mere passende til alle sommerens strandture? Men det er langt fra kun farven, der gør dette håndklæde til en skøn investering til badeturen. Det har nemlig også en lang række andre fordele:

… Badehåndklædet er således ikke alene hurtigtørrende men også sandafvisende. Desuden er det lugtfrit, så det ikke tager skade af at ligge fugtigt i strandtasken nogle timer. Badehåndklædet kan ydermere foldes sammen og pakkes i den medfølgende bomuldstaske, og så kommer de 160 x 80 centimeter til at fylde stort set ingenting.

Der er altså mange praktiske fordele ved Summersand badehåndklædet. Derudover kommer du selvfølgelig til at se stilfuld ud, når du ligger på stranden.

Du kan købe dette blå badehåndklæde hos Watery.dk her.


Badehåndklæder til børn og babyer


10. Baby badehåndklæde med hætte

Badehåndklædet Terry fra Georg Jensen er fremstillet i lækkert blødt bomuld og er perfekt til familiens mindste. Det er skønt at blive svøbt i det elegante håndklæde efter et varmt bad, og med den fine hætte kommer barnets hår også under den lækre frotté.

Håndklædet er fremstillet i 100% økologisk bomuld i et pænt og enkelt design. Du finder det i fire forskellige farver, nemlig sandfarvet/off-white, lyserød, lyseblå og ler.

Med det pæne mål på 90×90 cm kan håndklædet anvendes gennem en lang periode, inden barnet vokser fra det – Og den lækre frotté bliver blot blødere jo flere gange det vaskes. For et ekstra blødt resultat anbefales en tur i tørretumbler.

Det skønne babyhåndklæde med hætte kan vaskes ved op til 60 grader.

Du kan læse mere om babyhåndklædet med hætte hos Damask.dk her.


11. Småfolk badehåndklæde

Synes du også, at børnene fortjener det bedste af det bedste, så kan du med fordel kigge nærmere på det skønne Wilde Dove-badehåndklæde fra danske Småfolk. Håndklædet er utrolig blødt og egner sig perfekt til at svøbe familiens mindste efter et dejligt varmt bad.

Håndklædet er i et stilrent gråt design og forsynet med et diskret print af æbler. Herudover har håndklædet en praktisk hætte, så hele kroppen kan dækkes af det bløde frotté.

Wilde Dove-badehåndklædet måler 70×70 cm og er fremstillet i 100% bomuld. Tekstilet er OEKO-TEX-certificeret og dermed fri for sundhedsskadelige stoffer. Du kan derfor pakke dit barn ind i det lækre håndklæde med god samvittighed.

Du kan læse mere om Småfolk-badehåndklædet hos Kids-world.dk her.