Håndklæde – 37 bløde og lækre håndklæder

Deklarering-af-artikel
Håndklæder

I denne artikel kan du få hjælp til at finde dit nye håndklæde.

Der er nemlig ikke noget bedre end et blødt og lækkert håndklæde efter et langt bad.

Kvaliteten på håndklæder er dog vidt forskellig. Således kan du finde alt lige fra rigtig gode designer-håndklæder til de billigere – og mere skrabede – løsninger.

Hvad der er det bedste håndklæde for dig, afhænger således i høj grad af, hvad du er villig til at betale.

… Og netop derfor har vi skrevet denne guide. Her har vi nemlig samlet vores bud på de 37 bedste håndklæder – med noget for enhver pengepung. Rigtig god læselyst!

Håndklæder til voksne


1. Bambushåndklæde – Blødt og behageligt

Dette lækre håndklæde fra Bambuni er fremstillet i 70 % bambus og 30% bomuld , hvilket gør det ganske absorberende, blødt og behageligt at røre ved.

At benytte bambusfibre til at skabe forskellige tekstiler er ganske smart, da bambus både er blødt, åndbart, antibakterielt og lugtafvisende. Du kan derfor glæde dig til at tage det flotte bambus-badehåndklæde i brug.

Håndklædet måler 70 x 140 centimeter og findes i mange flotte farver. Foruden den viste blå variant kan du således købe håndklædet i farverne lysegrå, petrol, rød, hvid, koksgrå, grøn og sand.

Håndklæder bliver solgt hos danske Bambuni. Her har vi at gøre med en ganske populære webshop – således scorer de i skrivende stund imponerende 4,8 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Du kan læse mere om det bløde og behagelige bambushåndklæde hos Bambuni.dk her.


2. Populært håndklæde i økologisk bambus og bomuld

Køberne mener: Dette håndklæde er ganske populært blandt forhandlerens kunder. Således scorer håndklædet i øjeblikket en karakter på imponerende 4,8 ud af 5 stjerner. En køber beskriver det da også bl.a. som et “utrolig lækkert håndklæde”.

Her har vi at gøre med et ganske populært håndklæde. Således får det mange rosende ord med på vejen fra køberne. Det kan der helt sikkert være mange gode grunde til, og vi vil her komme ind på blot nogle af dem.

Først og fremmest er det et håndklæde, som er fremstillet i en kombination af økologisk bomuld (30%) og bambus (70%). Dette giver dig et slidstærkt produkt, som samtidig er ganske blødt mod huden. Desuden tørrer det hurtigt efter brug. Således er det altså en blanding, der sikrer dig et håndklæde med op til flere stærke kvaliteter.

Håndklædet vi her har valgt at sætte fokus på måler 70×140 cm, men du finder også to mindre varianter hos forhandleren. Det tåler vask ved 60 grader, ligesom det kan tørretumbles ved lave temperaturer.

Du kan købe håndklædet hos danske Wonder Living, som i skrivende stund scorer flotte 4,7 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Med andre ord er du altså – som forbruger – i ganske gode hænder ved valg af netop dette håndklæde. Du finder det lige her.


3. Lysegråt gæstehåndklæde i bambus

Giv dit badeværelse en opgradering med disse smukke, lysegrå gæstehåndklæder i bambus.

Som gæst er det altid dejligt at komme til et hjem, hvor der er styr på sagerne – og det kan du nemt få med disse eksklusive gæstehåndklæder.  

Bambushåndklæderne er fremstillet i 70% bambus og 30% bomuld – en blanding som giver et blødt og hurtigtørrende resultat. Herudover bidrager bambusfibrene med lugtfrie og antibakterielle egenskaber.

Håndklæderne måler 74×34 cm. Er du ikke så meget til den lysegrå farve, så findes modellen også i mange andre farver: Bl.a. blå, rød, sand og grøn.

Det lysegrå gæstehåndklæde finder du hos Bambuni.dk her.


4. Lyserødt gæstehåndklæde fra Georg Jensen

Model: Rose

Rose er et smukt gæstehåndklæde i en pudret rosa farve, som er designet af Georg Jensen Damask.

Det er vævet af 100 % egyptisk bomuld, hvilket sikrer, at håndklædet har en enestående tørreevne.

Takket være det egyptiske bomuld vil håndklædet både føles lækkert og kraftigt på samme tid.

Ønsker du ikke et lyserødt gæstehåndklæde, findes den samme model også i andre farvevarianter.

Det viste håndklæde måler 40 x 70 centimeter, men håndklædet fås også i andre størrelser.

Det lyserøde gæstehåndklæde fra Georg Jensen finder du hos Damask.dk her.


5. Turban-håndklæde – Bambus og bomuld

Model: Bamboo Turban Hair Towel

Dette Turban-håndklæde er både praktisk og sundt for dit hår.

Det er fremstillet af en silkeblød blanding af bambus og bomuld – nærmere bestemt 70% bambusfibre og 30% bomuld. Det betyder, at det er super behageligt at have på hovedet.

Men Turban-håndklædet er ikke kun behageligt, det er også sundt og godt for dig og dit hår. Du vil få mindre krus og færre knækkede hår, fordi bambussen består af glatte og nænsomme fibre. Håndklædet er også fremstillet efter bæredygtige standarder, så du slipper for unødig kemi.

Turban-håndklædet er desuden ét af de mest praktiske håndklæder, du finder på markedet. Hvorfor? For det første fordi den høje andel af bambus gør, at dit hår tørrer utrolig hurtigt.

For det andet fordi håndklædet er udstyret med et smart knapsystem, som gør, at det er nemt at sætte på hovedet. Det gør også, at der ikke bliver trukket og hevet i håret, som jo er ekstra sart og skrøbeligt efter et bad.

Du kan købe dette håndklæde i bambus og bomuld hos HairLust her.


6. Summersand – Det perfekte håndklæde til stranden

Din tur til stranden kan blive endnu bedre med dette Summersand håndklæde. Det er et lækkert badehåndklæde på hele 160 x 80 centimeter, som besidder nogle særlige fordele:

Blandt andet er det hurtigtørrende, sandafvisende og lugtfrit. Desuden kan det blive lillebitte, når du pakker det ned i den medfølgende bomuldstaske. Og det er jo kun en fordel, når det skal transporteres til stranden og hjem igen.

Udtrykket er skabt af den tidligere design manager for Kähler Design. Looket er sommerligt og giver lyst til at nyde livet i et sommerhus ved vandet. Men håndklædet kan også bruges i forbindelse med sport eller bare efter et dejligt varmt bad derhjemme.

Du kan købe Summersand strandhåndklædet hos Watery her.


7. Håndklæde med navn

Her er et personligt håndklæde til dig, der ønsker at få dit navn indvævet.

Dette badehåndklæde er vævet i egyptisk bomuld, hvilket sikrer en blød kvalitet samt en god tørreevne. Ønsker du, at det får en lækker frotté-blødhed anbefales at anvende tørretumbler.

Håndklædet måler 70 x 140 centimeter. Foruden den viste grå variant, fås det også i en rosa farve.

Håndklædet med navn kan købes hos Damask.dk her.


8. Lille blåt håndklæde i bambus og bomuld

Der er mange gode grunde til, at giver mening at tørre hænderne i bambus. Det er en ekstremt hurtigt voksende plante, hvilket betyder, at der er masser af den. Derudover er bambusfibre dejligt bløde, og de suger godt. Det betyder blandt andet, at håndklædet her tørrer hurtigere, end hvis det var fremstillet af 100% bomuld.

Dette lille blå håndklæde byder på en base af 30% økologisk (og GOTS certificeret) bomuld udover de 70% bambus lyocell. Det er en vindende kombination, der ikke mindst er kendetegnet af slidstyrke. Håndklædet egner sig desuden godt til sensitiv hud.

Du kan altså nemt blive svært glad for dette praktiske produkt. Det måler 30 x 50 centimeter og vil garanteret gøre dit badeværelse lidt bedre

Dette lille blå håndklæde kan købes hos Wonderliving.dk her.


9. Grønt frottéhåndklæde

Model: Mineral Green

Mineral Green er et klassisk frottéhåndklæde i en støvet grøn farve.

Håndklædet er vævet i 100 % egyptisk bomuldsfrotté af den højeste kvalitet, hvorfor det vil føles blødt og behageligt for kroppen.

Det lækre og tykke håndklæde har en optimal tørreevne og sugeevne. Det vil hurtigt fjerne vandet fra kroppen og ligeledes tørre på ingen tid bagefter.

Er grøn ikke den rette farve for dig, kan du vælge håndklædet i andre farvevarianter såsom lyserød, grå, blå, hvid m.m.

Håndklædet måler 50 x 100 centimeter. Det fås dog også i andre størrelser.

Få flere informationer om det grønne frottéhåndklæde hos Damask.dk her.


10. Microfiber håndklæde – Hurtigtørrende fiber

Model: Halo

Halo er et lyserødt håndklæde fra Arena, som er både blødt og behageligt.

Da håndklædet er fremstillet af microfiber, bliver vand og fugt fra huden fjernet med det samme. Takket være det hurtigtørrende fiber er håndklædet derfor yderst absorberende.

Dette håndklæde har samme størrelse som et badehåndklæde, men kan foldes helt sammen med en medfølgende elastik, så det ikke fylder særlig meget. Derudover er det et letvægtshåndklæde, som blot vejer 270 gram.

Håndklædet er velegnet som badehåndklæde eller til at tage med på stranden samt til træning.

Mikrofiber-håndklædet måler 145 x 90 centimeter. Foruden pink fås det også i farven mint.

Læs mere om microfiber håndklædet hos Watery.dk her.

Tip: Tag også eventuelt et kig på websitet Hjemmeland.dk for mere inspiration til at finde et godt microfiber håndklæde.


11. Georg Jensen Damask håndklæde – Skifergrå

Model: Slate

Slate-håndklædet er designet af Georg Jensen Damask og er lavet i høj kvalitet.

Det eksklusive skifergrå håndklæde er i 100 % egyptisk bomuld, der udmærker sig ved en optimal tørreevne.

Takket være sin smukke mørkegrå farve er håndklædet både enkelt og stilrent.

Er skifergrå ikke den rette farve, kan håndklædet ligeledes købes i farven hvid.

Den omtalte model måler 70 x 140 centimeter. Håndklædet fås dog også i andre størrelser.

Find Georg Jensen Damask-håndklædet i skifergrå hos Damask.dk her.


12. Stort hammam håndklæde – Gul

Dette store hammam-håndklæde fra Speedtsberg er en blød og lækker sag. Håndklædet tørrer hurtigt og er derfor ganske anvendelige i de fleste situationer – hvad end det er til brug på stranden, i badeværelset eller som et lunende tæppe.

Det stribede håndklæde har en varm gul farve med hvide detaljer i form af striber og frynser. Det kan vaskes ved 40 grader.

Håndklædet måler 90 x 180 centimeter.

Find flere informationer om det store gule hammam-håndklæde med hvide detaljer hos Boxdelux.dk her.


13. Håndklæde til håret

Model: Towel Twister

Har du også problemer med, hvad du skal gøre af håret, når du kommer ud af badet? Et almindeligt håndklæde er som regel for stort, og det kan hurtigt blive en tung omgang at balancere det oven på hovedet.

Derfor er dette lille (61 cm i længden) og smarte håndklæde til håret helt perfekt. Det er nemlig fremstillet til den specifikke situation, som vi har beskrevet ovenfor. Forskellen er bare, at nu har du et håndklæde, som du nemt kan twiste og hæfte fast på hovedet med et elastisk bånd. Og så er der hverken hår i øjnene eller håndklæde på gulvet!

Towel Twister, som den geniale opfindelse kaldes, er fremstillet af mikrofiber. Det absorberer vand svarende til syv gange til materialets egen vægt. Det vil altså sige, at dit hår tørrer meget hurtigt med håndklædet på hovedet, og du behøver altså ikke føntørre det i samme grad, som du måske er vant til.

Du kan købe dette håndklæde til håret hos Coolstuff.dk her.


14. Ferm Living håndklæde

Model: Off-white

Her har vi et økologisk håndklæde fra Ferm Living i en enkel off-white farve.

Det fine vaffelmønstrede håndklæde er fremstillet af 100 % økologisk bomuld, der er GOTS-certificeret.

Håndklædet vi her har valgt at fremhæve måler 70 x 140 centimeter. Det fås dog også i en mindre 50 x 100 cm-variant. Håndklædet kan vaskes ved 40 grader, og det krymper ca. 10%.

Se nærmere på håndklædet fra Ferm Living hos Trendyliving.dk her.


15. Stort HAY håndklæde

Dette flotte håndklæde fra HAY er et stort og blødt håndklæde, som er lavet i bomuld.

Håndklædet er stribet og er fremstillet med en kombination af hvide og gule striber.

Dette håndklæde har en god størrelse og er derfor både velegnet til brug derhjemme eller som et strandhåndklæde.

Håndklædet måler 150 x 100 centimeter. Det er designet af Amanda Borberg.

Det store håndklæde fra HAY er til salg hos Jacobsenplus.dk her.


16. Meraki håndklæder

Her får du et lækkert og blødt håndklæde fra Meraki i en stor 100×180 størrelse, som gør det velegnet til både hverdagen og sommerens badeture.

Det lækre hvide håndklæde er lavet i økologisk bomuld og har flere fine små detaljer.

Håndklædet har blandt andet diskrete grå striber i bunden, ligesom dets frynser giver det lidt ekstra kant.

Håndklæderne fra Meraki kommer i flere andre andre størrelser og designs, som kan købes hos forhandleren. Det kan derfor være værd at søge lidt videre hos dem, hvis varianten vi her har valgt at vise ikke lige er 100% dig.

Se den nyeste pris på håndklædet fra Meraki hos Rikkitikkishop.dk her.


17. Tyrkisk håndklæde

Model: Algan – Elmas-iki

Med dette tyrkiske håndklæde får du et håndklæde i en skøn rosa og creme farve med et fint mønster og frynser i enderne.

Det tynde håndklæde er hurtigtørrende og har en yderst god sugeevne. Desuden vejer det ikke særlig meget, så det er praktisk til at have med i tasken.

Håndklædet er vævet i 100 % bomuld og er velegnet som gæstehåndklæde, til sport eller stranden.

Håndklædet måler 65 x 100 centimeter.

Læs mere om det tyrkiske håndklæde hos Egesgave.dk her.


18. Södahl Comfort Organic håndklæde

Comfort Organic er et 100 % økologisk og lækkert håndklæde fra Södahl.

Håndklædet er GOTS-certificeret og lever derfor op til alle de strengeste krav, når det kommer til økologiske materialer.

De har en fin blå-grøn farve men kan også fås også i andre farver såsom grå eller grøn.

Håndklædet vi her har valgt at linke til måler 50 x 100, men det kommer ligeledes i en mindre 40 x 60 cm variant.

Comfort-håndklædet fra Södahl er til salg hos Rikkitikkishop.dk her.


19. Strikket håndklæde – Ib Laursen

Model: Mynte – strikket

Mynte er et fint strikket håndklæde fra Ib Laursen, som er velegnet til brug som gæstehåndklæde på et badeværelse eller som et køkkenhåndklæde.

Ib Laursen er kendte for deres alsidige sortiment af interiør i nordisk design. Vælger du dette håndklæde, kunne det derfor også være relevant for dig at se nærmere på nogle af deres andre produkter. Myntekollektionen indeholder således også bl.a. kopper, kander og karklude.

Dette smukke håndklæde er et utrolig dekorativt håndklæde, der er strikket i en skøn grå farve.

Kig på det strikkede håndklæde fra Ib Laursen hos Mostersskur.dk her.


20. Mette Ditmer håndklæde

Model: ONE

Dette håndklæde fra Mette Ditmer er et lækkert gråt håndklæde med prikker.

Designet er omvendt på selve bagsiden af håndklædet, hvorfor det er mørkegråt med hvide prikker på den ene side og den anden vej rundt på den anden side.

Dette håndklæde har en god sugeevne, da det er fremstillet af 100 % bomuldsgarner.

Håndklædet måler 50 x 100 centimeter.

Få mere at vide om håndklædet fra Mette Ditmer hos Egesgave.dk her.


21. Juna håndklæde

Model: Check

Check er et flot håndklæde fra Juna, som er lavet af 100 % økologisk bomuld. Materialet giver håndklædet en dejlig blød komfort, som rigtig lader dig forkæle dig selv i hverdagen.

Håndklædet vi her har valgt at vise kommer i en flot mørkeblå farve. Det er dog også muligt at finde det i andre farver, eksempelvis lysegrå.

Målet på håndklædet er 50 x 100 centimeter.

Du har mulighed for at købe håndklæderne fra Juna hos Rikkitikkishop.dk her.


22. Stribet luksus strandhåndklæde – Sort/hvidt

Model: Santorini

Santorini er et stribet luksus strandhåndklæde i sort/hvid fra Boho Beach.

Det store håndklæde er både elegant, behageligt og praktisk, så det kan tages med på farten. Det kan ligeledes bruges på badeværelset eller som et tyndt tæppe.

Håndklædet er fremstillet efter hammam-metoden, som oprindeligt stammer fra Tyrkiet. Det består udelukkende af Oeko-Tex-certificeret bomuld.

Takket være den tynde vævning tørrer håndklædet ekstra hurtigt og har en god sugeevne. Det fylder desuden mindre i en taske eller i et skab.

Ønsker du ikke et håndklæde i sort/hvid, kan den samme model også i en række andre farvekombinationer, eksempelvis hvid kombineret med enten rød, blå eller gul.

Håndklædet måler 95 x 180 centimeter.

Find det stribede luksus strandhåndklæde i sort/hvid hos Bohobeach.shop her.


23. Håndklæde med orange striber

Model: Algan – Kavun

Her er der tale om et flot håndklæde med friske orange striber fra Algan, der er velegnet til brug på et badeværelse.

Hammam-håndklædet er vævet i 100 % bomuld og er indfarvet med naturfarver. Det er dejlig let og tyndt, men har stadig en god absorberingsevne.

Er orange striber ikke lige noget for dig, fås håndklædet også med gule striber, grønne striber, mørkeblå striber samt lyseblå striber.

Håndklædet måler 90 x 180 centimeter.

Læs mere om håndklædet med orange striber hos Egesgave.dk her.


24. Adidas håndklæde

Model: Performance

Det smarte håndklæde i sort/hvidt frotté fra adidas har et hvidt Adidas-logo på den ene side og hvidt frotté med et sort Adidas-logo på den anden side.

Håndklædet er udstyret med en lille hank i toppen i sort med hvide logoer.

Det er lavet i en yderst lækker og blød kvalitet i 100 % bomuld, så det er behageligt at røre ved.

Håndklædet måler 50 x 100 centimeter.

Ønsker du et større håndklæde, fås den samme model i størrelsen 70 x 140 centimeter i både sort, lilla og blå.

Håndklædet fra Adidas finder du hos Kids-world.dk her.


25. Håndklæde i 100% økologisk bomuld

Her får du et lækkert og blødt lille håndklæde, som er fremstillet i 100% økologisk bomuld.

Det eksklusive håndklæde i farven grå udmærker sig ved en optimal tørreevne, ligesom det har et smukt og enkelt udseende.

Håndklædet måler beskedne 30×30 cm og egner sig derfor godt til at tørre hænder. Det kan vaskes ved 60 grader og bør vaskes inden brug.

Find det økologiske grå bomuldshåndklæde hos Naturligolie.dk her.


26. Populært, hurtigt-absorberende håndklæde

Køberne mener: Dette håndklæde scorer i skrivende stund perfekte 5 ud af 5 stjerner fra kunderne hos VinterBaderen.

På jagt efter et lækkert og indbydende badehåndklæde? Med dets bløde frotté-overflade og de flotte frynser er VinterBaderens hurtigt-absorberende håndklæde et oplagt valg.

Det flotte og stilrene badehåndklæde i marineblå er hamamvævet på den ene side, mens den modsatte side er i blød og tæt frotté.

Det eksklusive håndklæde har en lav vægt, fylder kun ganske lidt og har desuden en effektiv tørreevne. Det er således praktisk at have med på farten – enten når du skal til træning, yoga eller en tur til stranden.

Håndklædet måler 90 x 160 centimeter. Udover den flotte marineblå farve findes modellen også i mange andre nuancer.

Se prisen på det populære hurtigt-absorberende håndklæde hos Vinterbaderen.dk her.


27. Prisvenligt håndklæde med ekstra høj absorberingsevne

Hvis du er på udkig efter et prisvenligt håndklæde, som samtidig byder på masser af luksus, er dette håndklæde måske noget for dig.

Det store luksus badehåndklæde er fremstillet i 100% bomuld og føles således blødt og behageligt for kroppen.

Det lækre og tykke håndklæde har en optimal tørre- og sugeevne. Det vil hurtigt fjerne vandet fra kroppen, ligesom tekstilet efterfølgende tørrer ganske hurtigt. Den ekstra høje absorberingerne er særligt brugbart, hvis du skal have håndklædet med i fitnesscentret, i svømmehallen eller til andre aktiviteter.

Håndklædet måler 70 x 140 centimeter. Det produceres på samme fabrik, som også fremstiller håndklæder til en række store 5-stjernede hotelkæder.

Få flere informationer om det prisvenlige badehåndklæde hos Tubfamily.dk her.


28. Saint-Tropez – Kompakt håndklæde med flot mønster

Saint-Tropez er et smukt og behageligt gæstehåndklæde, som helt sikkert vil pynte på dit badeværelse. Med dets tynde og fine Hammam-vævning er håndklædet ganske let og tørrer hurtigt efter brug.

Gæstehåndklædet er dekoreret med et enkelt og stilrent sildebensmønster i sort, olivengrøn, grå eller beige. Det flotte mønster optræder i midten af håndklædet, mens begge ender er i naturhvid. I spidserne findes en spraglet afslutning med fine frynser.  

Håndklæderne er fremstillet i 100% Oeko-Tex-certificeret bomuld, og du kan dermed være sikker på, at der ikke er anvendt sundhedsskadelige stoffer i produktionen.

De flotte og eksotiske gæstehåndklæder måler 50 x 100 centimeter, og de passer godt ind de fleste steder.

Saint-Tropez-håndklædet med det flotte mønster kan købes hos Boho Beach her.


29. Monaco – Ekstra stort håndklæde (perfekt til stranden)

Dette ekstra store og indbydende håndklæde er perfekt at have med til stranden. Den tynde Hammam-vævning sørger for, at håndklædet fylder mindre end de traditionelle frottéhåndklæder, ligesom det også tørrer hurtigt.

Det flotte Monaco-håndklæde er fremstillet i 100% bomuld uden sundhedsskadelige kemikalier (Oeko-tex-certificeret).

Med en størrelse på 180×95 cm er håndklædet perfekt til stranden, men det kan naturligvis også benyttes hjemme i haven – Fx på græsset eller på solsengen.

Strandhåndklædet er skabt med et enkelt diamantternet mønster, som giver overfladen et smukt farvespil. Det er muligt at vælge mellem farverne sort, grå og beige.

Du kan købe dette ekstra store håndklæde hos Boho Beach her.


30. Barcelona håndklæde

Hvis du skal give en god gave til en FC Barcelona-fan, eller hvis du selv elsker denne fodboldklub, så finder du det helt rigtige håndklæde lige her.

Her får du et FC Barcelona-håndklæde dekoreret med et stort og flot logo. Håndklædet er naturligvis lavet i de kendetegnende farver blå og rød.

Dette håndklæde er fremstillet af 100% bomuld, og det måler 70×140 cm.

Få oplyst prisen på Barcelona-håndklædet hos Dynezonen.dk her.


Håndklæder til børn og barnlige sjæle


31. Hættehåndklæde til børn og babyer – Økologisk

Model: Terry

Dette skønne hættehåndklæde til børn og babyer er fremstillet af 100% økologisk bomuld. Det betyder, at familiens mindste får hverdagsluksus i højeste kvalitet.

Det velkendte Georg Jensen-logo er vævet ind i den sandfarvede hætte.

Den elegante farve gør hættehåndklædet velegnet til alle børn og babyer – drenge som piger – og det ser smukt ud på badeværelset.

Håndklædet er vævet ganske tæt, hvilket betyder, at hvis der løber en tråd, kan du bare klippe den af. Håndklædet løber nemlig ikke.

Du kan også nemt vaske håndklædet i maskine, og ønsker du, at frottéen skal være ultrablød, kan du give det en tørretumbling.

Du kan købe dette økologiske håndklæde til børn og babyer hos Damask.dk.


32. Paw Patrol håndklæde

Paw Patrol-håndklædet er det perfekte valg til børn, der har brug for et sjovt håndklæde baseret på deres favoritserie.

Dette håndklæde er således dekoreret med karaktererne fra Paw Patrol. Så bliver det lige lidt sjovere at skulle i bad.

Håndklædet måler pæne 70×140 centimeter.

Find den aktuelle pris på Paw Patrol-håndklædet hos Merchshark.dk her.


33. Håndklæde med motiv – Trolls

Her får du et lækkert håndklæde med et motiv, der er skabt til børn, som elsker Trolls.

Dette Trolls-håndklæde er udstyret med en fin Troll og har en flot lyserød og lilla farve. Rundt om den søde Troll står der ”Show your true colors”.

Håndklædet er lavet af 100 % bomuld og måler70 x 140 centimeter.

Få flere oplysninger om håndklædet med et Trolls-motiv hos Eurotoys.dk her.


34. Småfolk håndklæde

Dette rosa håndklæde fra Småfolk er lavet af 100 % økologisk bomuld og har en Oeko-tex 100-certificering.

Den ene side er blød med en velour-følelse, mens den anden side har et absorberende frotté-materiale. Den ene side er desuden dekoreret med fine små æbler.

Er du ikke vild med farven rosa, kan håndklædet også købes i lyseblå og grå.

Håndklædet måler 50 x 100 centimeter. Det fås også i størrelserne: 70 x 70 centimeter og 70 x 140 centimeter.

Håndklædet fra Småfolk finder du hos Kids-world.dk her.


35. Frost håndklæde

Dette fine og lækre håndklæde er udstyret med et skønt motiv fra Frost.

Blå og turkis er de dominerende farver, men motiveret giver det naturligvis masser af ekstra spræl. Håndklædet er fremstillet i 100% bomuld, så det fungerer akkurat ligeså godt som alle mulige andre håndklæder.

Håndklædet måler 70 x 140 centimeter.

Se nærmere på Frost-håndklædet hos Eurotoys.dk her.


36. Poncho håndklæde

Model: Aqua Sphere

Poncho-håndklædet fra Aqua Sphere er praktisk og lavet i en lækker kvalitet.

Det er velegnet til brug til børn i alderen 0-4 år, når de lige kommer ud af badet eller op af vandet.

Med dette poncho-håndklæde holdes håndklædet hele tiden på plads, mens dit barns arme og ben kan bevæge sig frit. Der er ydermere en stor hætte.

Det er syet i en blød frotté-kvalitet og har en frisk turkis farve med lysegrønne detaljer samt hajer på forsiden. Ponchoen kan desuden fås i en lilla variant med hvaler.

Find prisen på poncho-håndklædet hos Watery.dk her.


37. Håndklæde med hætte – Liewood

Model: Rabbit

Dette håndklæde fra Liewood er perfekt til den lille ny.

Det bløde håndklæde er i en flot grøn farve og har en fin hætte. På hætten er der en kanin.

Håndklædet er lavet af 100 % økologisk bomuld, og det måler 70 x 70 centimeter.

Se alt der er værd at vide om håndklædet fra Liewood med hætte hos Kids-world.dk.