Vaskeklud – 10 nydelige vaskeklude (for hele familien)

Deklarering-af-artikel
Vaskeklude

Vaskeklude er altid gode at have i hjemmet.

En vaskeklud er dog ikke bare en vaskeklud. De kommer derimod i mange former, størrelser, farver og materialer. Her får du derfor en oversigt over 10 nydelige vaskeklude for hele familien.

I guiden finder du vaskeklude fra Georg Jensens lækre Damask-serie, vaskeklude lavet af bambus fra Close, vaskeklude særligt egnede til børn og meget, meget mere. God jagt på den perfekte vaskeklud for dig!

1. Bløde og lækre bambusklude

En vaskeklud skal naturligvis være blød og behagelig mod huden – Uanset hvor på kroppen du bruger den. Ønsker du ekstra forkælelse, kan du med fordel kigge nærmere på disse lækre bambusklude, som egner sig til både børn og voksne.

Denne lækre vaskeklud er fremstillet i 100% bambus, hvilket giver en særlig blød fornemmelse, når man vasker sig med den.

Vaskekluden i bambus er perfekt til dig, som har ekstra følsom hud. Den blide overflade passer også bl.a. fremragende til børnenes fine og sarte hud. 

Der er flere gode grunde til at vælge vaskeklude af bambus. Bambusmaterialet er nemlig både åndbart og lugtavisende, og så har det gode absorberende og antibakterielle egenskaber.

Bambuskludene måler 25×25 cm og fremstilles i en klassisk, hvid farve. De bliver solgt hos danske Bambuni, som er en ganske populær webshop. Således får de i skrivende stund imponerende 4,8 ud af 5 stjerner på Trustpilot.

Du kan købe vaskekluden i bambus her.


2. Frotté vaskeklud – Georg Jensen Damask

Model: Slate

Georg Jensen er altid lig god kvalitet, og deres vaskeklude er ingen undtagelse. Deres Damask-serie er produceret af 100% egyptisk bomuld, hvilket giver en særlig kvalitet og tekstur over stoffet, som er svær at finde andre steder.

Denne vaskeklud er vævet i frotté, som giver en særlig blød og tyk fornemmelse, når man vasker og tørrer sig med den.

Det er muligt at vaske disse vaskeklude fra Georg Jensen Damask på op til 60 grader som et almindeligt håndklæde. Vælger du at tørre din vaskeklud i tørretumbleren, får du også en helt særligt blød fornemmelse i stoffet bagefter.

Vaskekluden er vævet således, at finder du en løs tråd, skal du blot klippe den af. Vævningen låser nemlig sig selv, og derfor kan du være sikker på din vaskeklud holder i mange år fremover.

Du kan købe Georg Jensen Damask vaskekluden i frotté her.


3. Essential Stripe – Stribet vaskeklud fra Georg Jensen Damask

Et stribet design går aldrig af mode – Slet ikke når det er fremstillet af hele Danmarks darling Georg Jensen Damask. Denne vaskeklud er dekoreret med Essential Stripe-designet, som fås i flere forskellige skønne farver.

Den blå og hvide model er hyggelig, frisk og sommerlig, men du kan også vælge striberne i farverne gul, rosa, grøn eller brun. Vil du have en rød tråd (eller en blå stribe) til at løbe gennem din indretning, kan du også udstyre dig med håndklæderne i samme design – og eventuelt en bademåtte. Så mangler der ikke striber i badeværelset!

Vaskekluden er vævet i labert egyptisk, dobbelttvundet kæmmet bomuld og måler 32 x 32 centimeter. Du kan bruge den til krop såvel som ansigt.

Du kan købe denne stribede vaskeklud hos Damask.dk her.


4. Sebra – Syv vaskeklude i forskellige farver

Trænger du til nye vaskeklude på badeværelset, så kan disse flotte Sebra-vaskeklude være det perfekte valg. I dette smarte sæt får du hele syv lækre vaskeklude – og de er i forskellige farver.

Sebra-vaskekludene er fremstillet i en blød og kraftig musselinkvalitet. Kludene er således behagelige mod huden og kan benyttes til både krop og ansigt. Vaskekluden er også oplagt til brug ved bordet, når familiens yngste medlemmer skal spise.

Læg mærke til at vaskekludene er GOTS-certificerede. Dette er din garanti for, at kludene er produceret miljømæssigt korrekt og socialt ansvarligt. Du kan vaske kludene ved 60 grader.

Du finder sættet med de syv vaskeklude hos Mammashop.dk her.


5. Haps Nordic – Elegante vaskeklude i varme farver

Glem alt om vådservietter, engangsservietter og køkkenrulle. Disse bløde vaskeklude fra Haps Nordic er perfekte, når små beskidte hænder og kinder skal tørres af efter måltidet. Og de kan naturligvis også bruges i badet.

Når du køber de elegante Haps Nordic vaskeklude, får du et sæt med tre lækre klude i forskellige farver. De tre vaskeklude er i varme jordfarvede nuancer, som passer perfekt ind i et moderne og stilrent hjem.

Vaskekludene er fremstillet i 100% økologisk bomuldsmuselin og fremstår i den bedste kvalitet. De kan således bruges igen og igen – Fuldstændig ligesom stofbleerne fra samme producent.

Det er også værd at bemærke, at de lækre vaskeklude er GOTS-certificeret, og produktionen er derfor foregået miljømæssigt og socialt ansvarligt.

Disse lækre vaskeklude i stof (bomuld) er til salg hos Magasin.dk.


6. Müsli – Skønne danske vaskeklude i bomuldsfrotté

Fra danske Müsli får du her fire skønne vaskeklude i højeste kvalitet. Kludene er fremstillet i blød bomuldsfrotté og er 100% økologiske.

Alle produkter fra Müsli er af den fineste kvalitet, og det gælder naturligvis også disse skønne vaskeklude, som sælges i sæt a 4 stk. Det dejlige bomuldsfrotté giver en rigtig blød fornemmelse i ansigtet og over resten af kroppen, og du kan således forkæle dig selv og dine gæster med denne flotte vaskeklud i luksusklassen.

Vaskekludene er i en flot blå farve og har desuden et fint mønster med stjerner.

Kludene her måler 30 x 30 cm, og de kan derfor vaske og tørre hele ansigtet, under armene, eller hvor du ellers foretrækker at bruge din vaskeklud.

I samme serie findes også bl.a. flotte badeslag.

Disse bomuldsvaskeklude kan købes hos Kids-world.dk.


7. Økologisk vaskehandske

Forkæl dig selv eller én du holder af med denne økologiske vaskehandske. Handsken er fremstillet i 100% økologisk bomuld og egner sig perfekt til både krop og ansigt.

Den smarte vaskehandske er ideel til ansigtsvask og make-up rens. De behagelige bomuldsfibre sørger for, at vaskehandsken bevarer sin blødhed og gode absorberingsevne vask efter vask.

Vaskehandsken er i en stilren polarhvid farve og har en størrelse på 21×15 cm. For optimal hygiejne anbefales det, at du vasker kluden ved 60 graders varme.

Læg også mærke til at den økologiske vaskehandske er forsynet med både GOTS- og ØKO-TEX-certificeringer. Dette betyder at den er produceret miljømæssigt korrekt og ikke indeholder sundsskadelige stoffer.

Den økologiske vaskehandske er til salg hos Naturligolie.dk.


8. Bløde vaskeklude til børn og babyer – Pippi

Disse vaskeklude af mærket Pippi er ganske bløde – Og derfor i særdeleshed velegnede til børn og babyer. Du får endda 4 stk. til en pris, som mange andre brands tager for 1 vaskeklud.

Disse vaskeklude i turkis kommer fx til deres ret, når du har børn ved spisebordet, skal med dem en tur i skoven, eller når de små skal i bad. Ved alle sådanne lejligheder kan du nemlig hurtigt og nemt sørge for, at fedtede fingre og beskidte munde bliver rene på ingen tid.

Vaskekludene fra Pippi er produceret i 100% bomuld, hvilket giver en blød fornemmelse mod hud og hår. For optimal hygiejne og stoflighed kan de vaskes ved 60 graders varme. De måler 27×27 centimeter, hvilken er passende for børn og babyer.

Du finder disse vaskeklud til børn og babyer hos Kids-world.dk.


9. Bambus vaskeklude i mange farver – Close

Close har produceret disse vaskeklude i rigtig mange forskellige farver.

Det særlige ved netop denne vaskeklud er, at den er produceret af 70% bambus viskose og 30% bomuld. Det giver en helt særlig fornemmelse, når du skal tørre snavsede fingre af, vaske ansigtet rent og generelt holde god hygiejne. For dette produkt er nemlig antibakterielt.

Du kan få en pakke med 10 vaskeklude i alle mulige forskellige farver til en rigtig god pris. Det er ikke bare billigt, men også godt for miljøet oveni.

Selvom du kan vaske dem på 60 graders varme, så holder de sig godt, så længe du undgår at bruge skyllemiddel og lignende. Derfor er dette den perfekte vaskeklud for dig og hele din familie.

Du finder bambus vaskekludene hos Mamamilla.dk.


10. Imse Vimse vaskeklude – Økologiske

Model: Natural

Du kan gøre hele familien og særligt dine børn en tjeneste ved at købe økologiske vaskeklude fra Imse Vimse. De er fremstillet af 100% økologisk bomuld, hvilket skåner dine børn og dig selv for skadelige affaldsstoffer. Udover at være den sundeste løsning for dig og dine børn, så skåner du også miljøet.  

Du får en pakke med 10 stk. ved at bestille via Naturebaby.dk, og du har således vaskeklude nok til hele året og mere til. Vasker du dem ved 60-90 graders varme, sørger du for at holde hygiejnen i top samtidig med, at vaskekludene holder i mange år fremover.

Du finder øko Imse Vimse vaskeklude hos Naturebaby.dk her.