Bademåtte – 17 indbydende badeværelsesmåtter

Deklarering-af-artikel
bademåtte

Inden du smutter en tur i bad, skal du gøre dig selv den tjeneste at investere i en god bademåtte.

… For når du træder ud af badet, er der jo næsten ikke noget værre end et koldt badeværelsesgulv, der får knoglerne til at skælve. Hvis du derimod vil opleve en tør og behagelig fornemmelse om dine fødder, vil en bademåtte gøre underværker for dig.

Vi giver dig derfor her en oversigt med 17 gode bademåtter, du kan finde på det danske marked. Så kan du nemt finde netop den bademåtte, der passer bedst til dig og dit hjem. For en bademåtte er ikke bare en bademåtte – Det er livsstil og velvære.

1. Stribet bademåtte fra Georg Jensen Damask

Model: Original Stripe

Original Stripe er en lækker stribet – deraf navnet – bademåtte fra danske Georg Jensen Damask. Bademåtten er vævet af 100% bomuld, hvilket giver den en blød og lækker kvalitet. Således giver den rige muligheder for en behagelig oplevelse for fødderne, når du står ud af badet.

Nærmere bestemt er denne bademåtte vævet i 100% dobbeltvundet bomuld, som er kæmmet. Den måler 70×50 cm og tilbyder således en pæn flade, som fødderne kan stå på.

Bademåtten kommer i fem forskellige varianter, hvor striberne har forskellige farver.

Du kan købe denne stribede bademåtte hos damask.dk her.


2. Lækker hvid badeværelsesmåtte

Model: White

Du kan her få en Damask bademåtte fra Georg Jensen i en lækker hvid farve. Denne bademåtte kommer i størrelsen 70×50 centimeter, hvilket betyder, at den kan dække området foran både badet og spejlet på fineste vis.

Hvide bademåtter fra Georg Jensens Damask-serie kan du vaske ved helt op til 95 grader. Hermed er hygiejnen sikret i stor stil.

Georg Jensens bomuldsfrotté er en type vævning, der gør, at hvis du oplever løse tråde, så kan du blot klippe dem af, og så låser de om sig selv. Det betyder, at stoffet ikke trevles op ad sig selv, men derimod bevarer sin struktur, og bademåtten derved holder i mange år. Denne type af tekstil bruges normalt til håndklæder, måtter og lignende, da den også er særdeles god til at absorbere væske.

Du kan finde den hvide badeværelsesmåtte hos Damask.dk her.


3. Habo Camelia – Praktisk bademåtte i polyester og latex

Er du på udkig efter en praktisk og prisvenlig bademåtte? Så er det måske denne flotte model, der skal flytte ind på dit badeværelse. Camelia er navnet på denne klassiske bademåtte fra Habo, som er fremstillet i polyester og latex.

Badeværelsesmåttens overflade er fremstillet af 100% polyester, hvilket giver en blød og behagelig fornemmelse for fødderne. Undersiden er belagt med SBR latex, der får måtten til at ligge godt på badeværelsesgulvet. Du kommer derfor til at stå sikkert, når du træder ud af badet eller foran spejlet.

Den smarte bademåtte måler 60×90 cm og findes i farverne grå, hvid og sand. Måtten er perfekt at placere foran bruser, badekar eller håndvask.

Du kan finde Habo Camelia bademåtten hos Trendyliving.dk her.


4. Lyseblå bademåtte – Georg Jensen

Model: Terry – Light Blue

Du kan selvfølgelig få en Damask bademåtte fra Georg Jensen i mange forskellige farver – herunder også denne lyseblå én af slagsen. Den fås i målene 70×50 centimeter og dækker altså et stort område foran enten badet eller spejlet.

Vær opmærksom på, at du bør vaske bademåtter fra Georg Jensen Damasks frotté-serier ved 60 grader – Ikke 95 – hvis de fås i farver som blå. Vælger du en hvid variant, kan den derimod vaskes ved 95 grader.

Denne bademåtte er fremstillet i damask-frotté. Frotté i bomuld er en type af vævning, der sørger for at låse stoffet, hvis der er løse tråde. Det betyder, at stoffet ikke kan trevles op, og det er ofte dette holdbare og slidstærke bomuldsmateriale, som håndklæder og bademåtter er lavet af.

Læs mere om den lyseblå bademåtte hos Damask.dk her.


5. Bademåtte i træ – Teak træmåtte

Model: Skagerak

Hvis du ikke er til bomuldsfrotté, der skal vaskes og rengøres, så kan du købe en bademåtte i teaktræ i stedet for.

Denne træmåtte til badeværelset fra Skagerak har den fordel, af den tilfører masser af luft til fødderne, så de derved har mulighed for at lufttørre bedre. Dette sikres ved afstanden mellem de anvendte stykker af træ.

Desuden tørrer denne bademåtte i teak helt af sig selv. Fordelen ved at have en badeværelsesmåtte i teaktræ i stedet for bomuld er, at træet tørrer ganske hurtigt. Desuden behøver du ikke bekymre dig om rengøring på samme måde som ved stofmåtter, da træmåtter hurtigt og nemt kan vaskes ren ved simpel håndkraft.

Du kan finde bademåtten i træ (teak) hos Trendyliving.dk her.


6. Delhi – Flot grå 50×80 cm bademåtte

Få et godt fodfæste på badeværelsesgulvet og undgå kolde tæer: Delhi bademåtten fra Lope er et oplagt valg, hvis du ønsker en simpel og neutral bademåtte til hjemmet.

Den flotte, antracitgrå model er dekoreret med et enkelt ternet mønster og vil passe ind på langt de fleste badeværelser. Foretrækker du en lysere farve, så findes modellen desuden i hvid.

Med en størrelse på 50×80 centimeter dækker måtten et stort område foran enten badet, spejlet – Eller hvor du nu måtte vælge at placere den.

Delhi-bademåtten er fremstillet i 100% polyester mikrofiber. Dette skaber en blød og behagelig overflade, som samtidig tåler vand og fugt.

Læs mere om den antracitgrå bademåtte hos Frishop.dk her.


7. Badeværelsesmåtte i metermål – Sympa Nova

Hvis du vægter funktionalitet og brugervenlighed, så er Sympa Nova bademåtten måske noget for dig.

Her taler vi ikke om den grå mellemvare – Det er til gengæld grå metervare. For her kan du selv bestemme størrelsen på din badeværelsesmåtte. Ved at få den leveret i metermål frem for en fast størrelse, kan du nemlig tilpasse denne bademåtte dit badeværelse, så den passer perfekt i størrelsen.

Måtten er fremstillet af PVC-plast af varianten vinylskum, og det skridsikre underlag gør, at den ikke bare er velegnet til badeværelset – Men også træningslokaler, vådrum og køkkenet eksempelvis. Derfor er denne bademåtte det funktionelle valg, som kan skæres til og tilpasses alle slags værelser, hvor der er behov for et skridsikkert underlag.

Find bademåtten i metermål hos Kilands.dk.


8. Soft – Billig hvid badeværelsesmåtte

Med Soft kan du få en enkel og billig bademåtte i en lækker og stilren hvid farve. Denne bademåtte fremstilles i størrelsen 50×85 centimeter, hvilket betyder, at den kan dække området foran badet eller spejlet på fineste vis.

Som navnet ’Soft’ indikerer, så er den hvide badeværelsesmåtte dejlig blød og behagelig at træde ud på. Og så er måtten tilmed ganske billig at anskaffe.

Udover den klassiske hvide farve, så findes Soft-badeværelsesmåtten også i sort og antracitgrå. Du kan dermed selv vælge lige præcis den nuance, som passer bedst samme med din øvrige indretning.

Badeværelsesmåtten er fremstillet i 100% polyester og er både praktisk, behagelig og pæn at kigge på.

Du kan finde den hvide badeværelsesmåtte hos Frishop.dk her.


9. Zone bademåtte – Grå

I den prisvenlige afdeling finder du denne bademåtte fra mærket Zone. Den består af bomuld, og her kan du finde den i en indbydende grå farve.

Bademåtten står i skrivende stund til blot lidt over et par hundrede kroner. Derfor er denne bademåtte én, som de fleste nok har råd til.

Det kan være en god idé at købe et par stykker, så du kan rotere imellem dem. På den måde sikrer du dig nemlig, at du altid har en tør og lækker bademåtte til rådighed, når du kommer ud af badet.

Er du ikke lige til grå, findes bademåtten også fx i hvid og grøn.

Du finder den grå Zone badeværelsesmåtte hos Rikkitikkishop.dk her.


10. Georg Jensen Damask bademåtte

Model: Terry – Slate

Hvis du gerne vil have luksus for dine fødder, så er det en Georg Jensen Damask bademåtte, du skal have fat i.

Bademåtten her består af 100% dobbeltvundet kæmmet bomuld, hvilket giver dine fødder en næsten eksotisk og varm fornemmelse, der hurtigt spreder sig til resten af kroppen. Så kan du stå sikkert, når du træder ud af badet eller foran spejlet.

Er der noget, som Georg Jensen står for, så er det kvalitet. Deres bomuldsfrotté, som bademåtterne består af, er bestemt ingen undtagelse, og du kan med denne bademåtte gøre Georg Jensen til en permanent del af dit hjem.

Ved deres bademåtter er der lagt særlig vægt på kvalitet, funktionalitet og ikke mindst skønhed. Således vil du uden tvivl kunne gøre dit hjem rigere med en Damask bademåtte fra Georg Jensen.

Du kan finde Georg Jensen Damask bademåtten hos Damask.dk her.


11. Hevea bademåtte – Badeværelsesmåtte i gummi

Denne badeværelsesmåtte fra Hevea er lavet af såkaldt naturgummi, som er frit for BPA, PVC og ftalater. Derfor kan du med god samvittighed købe en Hevea bademåtte, hvis miljøet er vigtigt for dig.

Bademåtten måler 75×34 centimeter, hvilket giver et fint areal at stå på – hvad end det er i badekaret eller direkte under bruseren. Efter brug bør den hænges til tørre.

Du finder denne bademåtte i gummi hos Luksusbaby.dk.


12. Skridsikkert underlag til brusekabine

Hvis du ikke kan vente med at træde på en bademåtte til efter, du er kommet ud af badet, kan du her få en bademåtte i et skridsikkert underlag til din brusekabine.

Denne store bademåtte med antiskrid sørger for, at du holder fodfæstet, mens du er i bad. Den er særdeles velegnet til glatte overflader og klinker, som både før, under og efter badet kan virke glatte.

Bademåtten fås i en kvadratisk størrelse på 54×54 centimeter, så den er velegnet til stort set alle brusekabiner. Du kan også få en bademåtte til badekarret, der har en mere rektangulær størrelse, der passer til.

Bademåtten er lavet af almindeligt gummi og kan fås til en særdeles billig pris.

Du kan købe den skridsikre bademåtte hos Livetsomsenior.dk her.


13. Rund bademåtte – Grøn

Model: Relax Tanne

Er du træt af firkanter, kvadrater og rektangler? Så kan du heldigvis få en rund bademåtte fra Relax.

Er du til et lille græstæppe foran spejlet eller badekarret, så er det denne badeværelsesmåtte, du skal have fat i. Her har vi nemlig udvalgt den grønne version af måtten. Det er dog også muligt at få den i masser af andre farver.

Da bademåtten er lavet af materialet polyamid, er det en god idé at vaske den ved 40 graders varme, så stoffet ikke tager skade.

Den runde størrelse måler 60 centimeter i diameter, og den er derfor velegnet til hele familien. Det er også muligt at få denne type bademåtte i en firkantet størrelse på op til 70×120 centimeter, så der er noget for enhver smag.

Den runde badeværelsesmåtte er til salg hos Kilands.dk her.


14. Skridsikker bademåtte til badekar

Her kan du få en bademåtte til badekarret, der er beregnet til at give et skridsikkert underlag, mens du bader. Den kan fås i målene 40×70 centimeter, så den fylder en stor del af badekarret ud og giver en skridsikker fornemmelse.

Sugekopperne under bademåtten bør sættes fast på et tørt underlag, så du sikrer, at de sidder ordentligt fast.

Dette underlag er særdeles velegnet til børnefamilier med mindre børn. Med denne bademåtte kan du nemlig sørge for, at dine børn kan sidde trygt og sikkert, mens de får deres daglige bad.

Du finder denne bademåtte til badekar hos Livetsomsenior.dk.


15. Lille skridsikker bademåtte til baby – babybadekar

Model:  Baby Dan

Har du en ny i familien, kan du også få en bademåtte, der er designet til babyer og et babybadekar.

Med størrelsen 42×25 centimeter passer denne bademåtte således perfekt til et badekar til babyer. Samtidig giver den dit barn den sikkerhed, det har brug for, når det er tid til et bad. Denne måtte forhindrer nemlig underlaget i at blive glat, mens baby er i bad.

Den skridsikre bademåtte er produceret af BabyDan, som er en dansk virksomhed, der har specialiseret sig i alt til børn og babyer. De sætter fokus på sikkerheden ved at give familier med babyer og børn under 5 år nogle trygge produkter, de kan bruge i deres hverdag. Du finder derfor også denne bademåtte fra BabyDan til en særdeles god pris, som alle kan være med på.

Du har mulighed for at købe bademåtten hos Kids-world.dk.


16. Magasin du Nord Collection bademåtte

Her får du en lækker bademåtte, som er fremstillet i en kombination af lækkert egyptisk luksus-bomuld samt bambus-frotté. Dette giver dig et produkt, som både er dejligt blødt, og som absorberer godt – Samtidig med at det heldigvis også ser ganske stilet ud.

Bademåtten er en del af brandet Magasin du Nord Collection, og den måler 50X80 cm. Den kan vaskes ved 60°C.

Du kan købe denne bademåtte hos Magasin.dk her.


17. Hay Check – Ternet bademåtte

Er du til tern? Så kunne det meget vel være Hay Check bademåtten, du skal have fat i. Her får du nemlig en flot bademåtte, som er prydet med brune og lyse tern.

Hay er et populært design-brand. Denne ternede bademåtte kan da også passe ind de fleste steder samtidig med, at den sætter et relativt markant præg på badeværelset.

Du kan købe denne ternede bademåtte hos Magasin.dk her.