TV-bord – 22 TV-møbler til hjemmebiffen

Deklarering-af-artikel

Er du på udkig efter et nyt TV-bord? Så læs med her – i denne guide finder du nemlig 22 anbefalinger af TV-møbler.

Fjernsynet er nok den genstand i hjemmet, som den gængse dansker har blikket rettet mod flest timer i løbet af en typisk dag – derfor er det vigtigt, at TV-møblet det står på også tager sig godt ud.

… Der er dog stor forskel på, hvad vi hver især er til. Derfor finder du i guiden både fjernsynsborde, TV-bænke, TV-reoler, TV-hylder og reolsystemer – hermed skulle der gerne være god inspiration at hente for alle!

1. Match – Smart TV-bord i hvid højglans

Dette TV-bord får din hjemmebiograf til at stråle – bogstavelig talt. Det er nemlig fremstillet i spånplade med hvid højglans. Det tilfører et moderne og friskt udtryk, hvilket kan være kærkomment i en krog med tunge lænestole og sofaer. Samtidig er materialet modstandsdygtigt og kan sagtens klare belastningen fra dit TV. 

Møblet måler 172,7 centimeter i længden, 39,9 centimeter i bredden og 33,1 centimeter i højden. Det giver ikke bare plads til TV’et på toppen men indeholder også to rummelige skuffer. Derudover er bordet udstyret med to hylder, der ligeledes kan bruges til opbevaring.

Det gør det nemt at holde styr på alt fra fjernbetjening til kabler – Og måske yndlingsslikket til filmaftenen. Det kan også være, at du mangler en hylde til hyggelige blade og magasiner. Det er helt op til dig, hvordan du vil gøre brug af det praktiske møbel

Det stilrene og elegante møbel bliver endnu flottere med friske blomster eller dekorative lys. Bare husk, at der ikke må stå noget foran skærmen – filmen skal nemlig kunne nydes uforstyrret!

Du kan købe dette smarte TV-bord i hvid højglans hos Møbelkompagniet her.


2. Mallorca – TV-bord i massivt akacietræ

Mallorca er et rustikt men alligevel enkelt og moderne TV-bord. Det flotte møbel er fremstillet i massivt akacietræ med et flot og lækkert udtryk. Stellet er sort.

TV-bordet er opbygget på en praktisk måde, så der er plads til diverse udstyr samt opbevaring: Du kan eksempelvis have din DVD-afspiller, Bluray-afspiller eller forstærker i de åbne rum, mens du kan opbevare DVD’er eller andet i de to skabe.

Det mørke TV-bord måler 152 cm i længden, 45 cm i dybden og 50 cm i højden. Er du tilhænger af den unikke designstil, så kan Mallorca TV-bordet suppleres med skænk, reol, vitrine og spisebord i samme serie.

Find ud af mere om TV-bordet i akacietræ hos Boboonline.dk her.


3. Billigt TV-bord med stel i metal – 140 cm

Model: Seaford

Er du på jagt efter et billigt TV-bord til dit hjem? Så er det værd at kigge nærmere på Seaford. Seaford er nemlig et flot og stilrent TV-bord med et stel i sortmalet metal – Til en billig pris!

TV-bordet er lavet af MDF, melamin og metal. Det har to sorte låger, en hylde og en skuffer, hvilket giver dig masser af forskelligartet opbevaringsplads.

Bagtil findes der et hul til ledninger, så du nemt kan trække kabler mellem fjernsynet og AV-udstyret. Har du behov for flere huller, er det naturligvis ganske nemt selv at lave disse.

Da bordet har en længde på 140 cm, er der desuden god plads til et fjernsyn samt eventuelt andet udstyr eller dekorative elementer.

Vil du have matchende møbler til dit TV-bord, findes der en lang række andre møbler i Seaford-serien. Disse tæller bl.a. reol, sofabord, skænk og vitrineskab.

TV-bordet måler 45 x 140 x 40 centimeter.

Du finder det billige TV-bord med et stel i metal hos Moebelkompagniet.dk her.


4. Moss – TV-bord med masser af plads til opbevaring

Mangler du idéer til indretningen af fjernsynsstuen, så kan TV-bordet Moss lige netop være den løsning, du søger. Udover at give en fremragende placering til dit TV byder Moss også på masser af plads til opbevaring.

Det enkle TV-bord er indrettet med tre skuffer, to åbne hylder og et skab. Der er således god mulighed for at opbevare alt fra DVD’er til ledninger og alt derimellem. Bordet findes i hvid og sort, og måler 155,7 centimeter i længden, 48 i højden og 48 i dybden.

Det slanke og elegante udtryk passer perfekt ind i enhver moderne indretning, og som en smart detalje er TV-bordets hylder udført i egefinér, så de skiller sig ud fra møblets neutrale farve. Under bordet er der monteret kraftige metalben.

Du kan købe dette TV-bord hos My Home Møbler her.


5. Oslo – Enkelt og billigt fjersynsmøbel

Oslo er et fint og moderne fjernsynsmøbel, som er udført i et kombineret hvidt og træ-farvet design. Kombinationen giver TV-bordet et ganske stilrent og elegant look.

Der er to hylder i TV-møblet, hvor der er plads til forstærker, spillekonsol, Blu-Ray-afspiller og/eller andet tilbehør, hvis dette ønskes. Nedenunder er der to praktiske – og rummelige – skuffer, hvor du kan gemme alverdens ting af vejen.

Ønsker du at indrette dit hjem med andre møbler i et tilsvarende design, findes der også en Oslo-skænk, som matcher dette fjernsynsmøbel.

Dette Oslo TV-bord måler 57,6 x 98,7 x 39,1 centimeter. Størrelsen er således relativt kompakt, hvilket gør det til et oplagt valg til teenageværelset eller den mindre lejlighed.

Du kan finde prisen på dette fjernsynsmøbel hos Moebelkompagniet.dk her.


6. Rustikt TV-bord – Sort/valnød

Model: Ry

Ry er et rustikt TV-møbel, som kombinerer farverne sort og valnød. Dette mørke design er enkelt og elegant, hvorfor det er et bord, som er nemt at indrette med.

TV-bordet er ydermere forsynet med en åben hylde samt to opbevaringsrum, som kan bruges til opbevaring af diverse ting og sager. Således giver det plads til masser af ting foruden selve TV’et.

TV-bordet måler D40,1 x B150,3 x H59,6 centimeter, og det vejer 40 kg. Det gør det til et relativt stort og robust møbel.

Du kan købe dette rustikke TV-bord hos Møbelkompagniet her.


7. TV-bord i eg

Model: Stockholm

Her får du et simpelt TV-møbel i delmassiv eg. TV-bordet er et klassisk tre-sektioners møbel med en enkelt låge i træ og to skuffer i hvidolieret egetræ.

… Der er derfor flere steder, hvor du kan opbevare diverse ting og sager samt dit AV-udstyr. Bagpå er der også lavet et hul til ledninger, så de nemt kan føres igennem.

Dette moderne TV-møbel er yderst nemt at indrette med, da det mere eller mindre passer ind i alle former for indretninger.

Stockholm er ligeledes en hel serie, som består af alt lige fra spiseborde til sofaborde, skænke m.m., så du kan indrette dit hjem med alskens matchende møbler.

TV-bordet måler 55 x 164,5 x 40 centimeter.

Du kan finde flere oplysninger om Stockholm TV-bordet hos Myhomemøbler.dk her.


8. Smalt TV-bord i rustikt design

Model: Vasagle

Hvis pladsen er trang i din bolig – og du har et mindre TV – er Vasagle det oplagte valg for dig. Her får du nemlig et relativt smalt TV-bord, der således ikke kræver meget plads.

Det enkle og praktiske TV-bord kombinerer et stel i sort metal med brun spån. Dette giver det et rustikt udtryk, som vil sætte et markant præg i enhver tv-stue.

Trods den kompakte størrelse er masser af plads til AV-udstyr og andre ting, du ønsker at have i nærheden af fjernsynet. Under bordfladen finder du nemlig en rummelig kommode, der kan åbnes til begge sider.

TV-bordet måler 40 x 110 x 45 centimeter.

Du kan se alt, der er værd at vide om dette smalle TV-bord hos Creativ.dk her.


9. TV-kommode i valnød

Model: Naver Collection AK 2720-2721

TV-kommode i valnød

Annonce i samarbejde med PriceRunner

Naver Collection tv-møblet her er en moderne og fin TV-kommode i en flot og varm brun farve. TV-bordet er nemlig lavet af valnød, mens du kan vælge et understel i hhv. træ eller stål.

TV-kommoden måler hele 170 cm i bredden, mens dybden er 43 cm og højden er 35-41 cm (alt afhængig af stellet du vælger). Således er det i særdeleshed et møbel, der passer til et stort fjernsyn.

Der er fræset hul ud til at føre ledninger igennem møblet, hvilket gør det nemt at få styr på ledningerne til og fra fjernsynet fra eksempelvis spilkonsoller og forstærker.

Kan du lide designet, men er valnød ikke lige din smag? Så fås denne tv-kommode også i eg.

Du kan se den aktuelle pris på TV-kommoden i valnød via PriceRunner-tabellen ovenfor.


10. TV-skænk – Lille TV-bord i sæbebehandlet eg (Skovby)

Model: Skovby Pandora sm86

Her er der tale om et lille TV-bord fra Skovby i sæbebehandlet eg med en hylde øverst og en skuffe nederst.

TV-skænken er forsynet med et Remote Link-system, der sørger for, at signalet fra fjernbetjeningen kan nå igennem uanset, om lågen eller skuffen er lukket. Herved kan du altid holde disse lukket og skjule eventuelt udstyr, du har placeret i skuffen eller på hylden.

Er du interesseret i at holde dit hjems indretning i den samme stil, kan du vælge at købe en almindelig skænk i et tilsvarende design som dette TV-møbel.

TV-bordet måler 51 x 95 x 47 centimeter.

Find den seneste pris på den lille TV-skænk i sæbebehandlet eg hos Erling-christensen.dk her.


11. Palma – TV-bord i egetræ

Er du på udkig efter et TV-bord til stuen? Palma er et enkelt møbel med rene linjer og glatte overflader. Uanset om du vælger at placere dit fjernsyn direkte på bordet eller hænge det op på væggen over TV-bordet, kan du se frem til en flot og stilfuld løsning.

Palma TV-bordet måler 156 centimeter i bredden, er 51 centimeter højt og 50 centimeter dybt. I hver side er TV-bordet forsynet en låge med et rum bagved, som kan bruges til opbevaring. I midten findes to åbne hylder, hvor du f.eks. kan placere DVD-afspilleren eller spillekonsollen.

TV-bordet findes i to smukke nuancer: Den lyse eg og den mørke valnød. Uanset hvilken farve du vælger, er du garanteret et solidt og flot møbel, som naturligt bliver stuens midtpunkt.

Du kan købe TV-bordet Palma hos My Home Møbler her.


12. Retro TV-bord – Alternativt design

Model: Stuka

Dette unikke TV-møbel fra Obuzi er fremstillet i et alternativt og smukt design.

… Det retro TV-bord er nemlig opbygget af massivt rosentræ og kommer med flere hylder og skuffer, så det er nemt at opbevare diverse udstyr samt ting og sager i møblet. Dette materialevalg giver TV-bordet et nærmest antikt look.

Da Stuka er lavet i en yderst robust konstruktion, er du sikret et bord, der er både slidstærkt og holdbart. Det kan derfor holde i mange år frem i tiden, hvis du passer godt på det.

TV-bordet måler 110 x 40 x 45 centimeter.

Du finder retro TV-bordet i et alternativt design til salg hos Norliving.dk her.


13. Planke TV-bord

Model: HayFay fra OBUZI

Er du på udkig efter et massivt og robust TV-bord? Så kan det være, at dette HayFay planke-TV-bord fra OBUZI falder lige i din smag.

Her får du således et flot og moderne TV-møbel med massive og rustikke planker, som er lavet af rosentræ.

TV-bordet er mørkt og har rummelige skuffer samt en hylde. Du kan derfor sagtens opbevare diverse udstyr og nipsting, som du ønsker at skjule eller have i nærheden af dit fjernsyn.

TV-bordet vi her har valgt at vise måler 200 x 40 x 50 centimeter. Det kommer dog også i flere andre størrelser.

Du finder flere informationer om planke-TV-bordet hos Likehome.dk her.


14. Montana TV-bord – Langt TV-møbel

Model: Montana Octave III

Octave III er et smukt TV-bord fra Montana, der velegnet til et fjernsyn samt diverse HiFi-udstyr.

Det lange TV-møbel kan designes netop, som du ønsker. Det fås nemlig i flere farver, så du kan vælge den farve, der passer bedst ind i dit hjem. Disse farver er Nordic, Mushroom, Monarch, New White, Anthracite og Vanilla.

Udover farven kan du vælge de ben, du bedst kan lide såsom ben i messing, matforkromet zink eller lakeret i de to farver Snow eller Black.

Du kan ligeledes få TV-reolen med vægophæng, en sokkel eller med hjul.

TV-bordet måler 35,4 x 138 x 38 centimeter.

Du kan se, hvad Montana TV-bordet koster hos Montanafurniture.com her.


15. TV-bord i kvalitetstræ – Teak

Model: Christiania HipStack

Dette rustikke TV-bord fra Obuzi er for dig, der er vild med teak og det naturlige look. Christiania Hipstack er nemlig lavet af teaktræ, som vil hjælpe dig med at skabe en mere charmerende og personlig stil i din bolig.

TV-bordet har en hylde samt tre store skuffer med greb, så der er rig mulighed for at opbevare AV-udstyr og nipsting – Og dit fjernsyn, naturligvis.

TV-bordet måler 150 x 40 x 50 centimeter.

Prisen på dette TV-bord i teaktræ finder du hos Likehome.dk her.


16. TV-bord til fladskærm – Med hjul

Model: KARE DESIGN Lounge

Med dette TV-bord fra Kare Design får du et funktionelt og moderne TV-møbel til din fladskærm.

TV-bordet er fremstillet i hvidlakeret stål og er derfor en holdbar og slidstærk model.

Møblet er ydermere forsynet med to rum samt med fire praktiske hjul, så du nemt kan flytte rundt på det, hvis der er brug for det. De to rum måler 21 x 44,5 centimeter, så der er god plads til opbevaring.

Det særligt smarte ved dette møbel er, at du snildt kan bruge det flere steder i hjemmet. Det kan således både placeres i stuen, på teenageværelset, i køkkenet eller lignende takket være dets alsidige design.

TV-møblet på hjul måler 30 x 90 x 42 centimeter.

Du kan få oplyst prisen på TV-bordet med hjul til fladskærm hos Boboonline.dk her.


17. Universal TV-stand – Drejbar

Model: Sinox TV-stand

Sinox er en praktisk universal TV-stand, du kan bruge til din fladskærm, hvis du ønsker en ny stand, der kan drejes.

Denne universale TV-stand har nemlig en drejbar top, der kan rotere 45 grader i hver retning. Herved kan alle i rummet se fjernsynet.

Standen passer til alle typer af fladskærme fra 26” og op til 55” i størrelsen. Det anbefales dog, at fjernsynet som maksimum vejer omkring 25 kilo.

TV-standen måler 60,5 centimer i højden. Således er den beregnet til at stille ovenpå et TV-møbel. Dens bund er udført i klar glas og måler 48 x 28,5 cm.

Find ud af mere om universal TV-standen, der er drejbar, hos Mackabler.dk her.


18. TV-bord i glas

Model: Katrine

Mangler du et TV-bord i glas til dit hjem? Så skal du tage et nærmere kig på denne model.

Katrine er et både smukt og robust TV-bord, der er fremstillet af klart glas, mens stellet er i krom metal. Denne kombination giver TV-bordet et elegant og luftigt præg, som vil passe godt ind i de fleste danske stuer.

TV-bordet har en bordplade samt en enkelt hylde, så der kan placeres AV-udstyr lige nedenunder fjernsynet.

TV-bordet måler 120 x 45 x 32 centimeter, og du finder det til en ganske billig pris.

Du kan tage et kig på TV-bordet i glas hos Boboonline.dk her.


19. TV-bord med skuffer – Delta (ca. 120 cm)

Delta er et moderne og minimalistisk TV-bord fra Tvilum i hvidt træ med to sorte skuffer.

Fronten af skufferne er udstyret med en fordybning, der fungerer som greb. Dette komplementerer TV-bordets enkle design på fineste vis, da det fuldender møblets elegante look.

TV-bordet står på fem sorte og runde skråtstillede ben, der giver modellen et mere blødt og let udtryk. Der er desuden fire åbne rum omkring de to skuffer, så man kan placere alt lige fra DVD’er til magasiner eller fjernbetjeninger ved TV’et.

Da TV-bordet er ca. 120 cm bredt, er der også god plads til at placere nipsting eller et fjernsyn alt efter, om du hænger fjernsynet på væggen eller ej.

Den samme model findes også med skuffer og ben i eg – hvis du ønsker en anden farve – samt i en mindre størrelse.

Ved køb af TV-bordet skal du være opmærksom på, at det leveres usamlet.

TV-bordet måler 57,4 x 117,1 x 39,05 centimeter.

Du kan læse mere om dette TV-bord med skuffer hos Boboonline.dk her.


20. Lyon – Smukt stående TV-bord

Det smukke, stående TV-bord Lyon, giver et klassisk, minimalistisk udtryk til stuens indretning. Det hvide look suppleres på fornem vis af de sorte ben og håndtag.

Lyon TV-bordet er en smart måde at slå tre fluer med ét smæk, så du har TV, bord og opbevaring i det samme møbel – og på den samme plads, som du ellers skulle have brugt på bare én af delene.

TV-bordet har to skabe og to skuffer. Således er der masser af plads til opbevaring – Og plads til vidt forskellige typer af genstande

Det stående TV-bord er konstrueret af hvid MDF-plade med sorte detaljer, og det måler 160 (længde) x 55 (højde) x 40 (dybde) cm. I Lyon-serien findes også et flot udvalg af matchende kommoder, skabe og vitriner.

Du finder dette stående TV-bord hos Boboonline.dk her.


21. Rungsted – TV-bord i amerikansk valnød-finér og med metalstel

Rungsted TV-bordet har et eksklusivt udseende, der gør hjemmebiografen til et luksuriøst sted at befinde sig. Det er skabt i ægte amerikansk valnød-finér og letlakeret, så strukturen i træet træder frem. Lakeringen gør ikke alene, at bordet står smukt, men gør det også nemt at rengøre.

TV-bordets korpus er placeret på et solidt sortlakeret metalstel.

Rungsted TV-bordet er med al sandsynlighed et møbel, du bliver glad for – Og ikke bare fordi det giver plads til dit TV. Møblet giver dig nemlig også to skabe med fin plads til opbevaring af stuens forskellige genstande. 

Derudover rummer bordet en skuffe på en letløbende metalskinne og et åbent rum. Hvis fjernbetjeningen skal være let at få fat i, kan det være, at den skal placeres her. Det kan dog også være pynteligt at forsyne rummet med farverige magasiner eller et par bøger. 

TV-møblet måler 160 centimeter i længden, 50 centimeter i højden og 45 centimeter i dybden.

Du kan købe dette TV-bord i valnød og med metalstel hos Danskrestlager.dk her.


22. Angus – Stilfuldt TV-bord i sort træ-look

Angus TV-bordet udgør en stilfuld løsning til hjemmebiografen. Det er et bord, man lige kigger på en ekstra gang – Ikke mindst på grund af den spændende blanding af retro og moderne toner.

Den simple kasse med træ-look og rene linjer, samt placeringen af de spinkle metalben, giver et retro udtryk. Men samtidig tilfører den smarte dør med hulmønster et strejf af modernitet. Det samme gør den sorte farve på MDF-kassen. 

Angus er altså det perfekte TV-bord for dig, der holder af at kombinere det retro og det moderne. Du kan understrege de forskellige elementer ved at pynte bordet med alt fra vaser og blomster til lamper og lysestager i retro såvel som moderne stil. 

Du har masser af plads til at opbevare ting og sager i det 140 centimeter brede, 40 centimeter dybe og 44,5 centimeter høje bord. Så er det bare at sætte filmen på og komme i gang med hyggen!

Du kan købe dette stilfulde sorte TV-bord hos Møbelkompagniet her.