Stigereol – 8 flotte og praktiske stigereoler

Deklarering-af-artikel
Stigereol

En stigereol er – som navnet antyder – en reol som ligner en stige. Dette skaber en reoltype med et skråt look, som egner sig godt til at bryde rummet en smule op.

Stigereolerne kommer i mange former og størrelser. Og i denne guide kan du få hjælp til at finde rundt i junglen:

…. Her har vi nemlig samlet vores bud på 8 flotte og praktiske stigereoler, som det er muligt at købe på det danske marked.

1. Trappereol med industrielt look – Mørke hylder og sort jern

Trappereol med industrielt look

Er du på udkig efter en unik vægdekoration, som samtidig har praktiske anvendelsesmuligheder, så bør du helt sikkert kigge nærmere på denne flotte trappereol. Med sit enkle, rustikke og industrielle look adskiller trappereolen sig fra mange af markedets øvrige reoler.

Den fine trappereol er fremstillet i sort jern og mørke spånplader. Reolen har en højde på 186 cm og placeres op ad en væg. Den skrånende konstruktion resulterer i et smukt og levende udtryk.  

Trappereolen er forsynet med fem hylder i varierende dybde. Hylderne er dybest i bunden, og dybden bliver gradvist mindre, efterhånden som man bevæger sig op i det kunstfærdige møbel.

Du kan købe den flotte trappereol med et industrielt look hos Lammeuld.dk her.


2. Moderne og elegant stigereol i cedertræ

Moderne og elegant stigereol i cedertræ

Mangler du en elegant og moderne stigereol til stuen, kontoret, badeværelset eller børneværelset? Så er denne model måske den rette løsning. Den flotte stigereol i lyst cedertræ er bl.a. et oplagt valg, hvis du ønsker en praktisk og prisvenlig reol til bøger, nips, håndklæder eller legetøj.

Den smarte stigereol læner sig elegant mod væggen, hvilket resulterer i et let og luftigt møbel, der kan benyttes mange steder i hjemmet.

Reolen er 165 cm høj og 41 cm bred. De seks hylder har varierende dybde. Den nederste hylde er f.eks. 35 cm dyb, hvorefter dybden mindskes, jo højere du kommer op i reolen. Reolens øverste hylde har således en dybde på 15 cm.

Du bestemmer selv, om du vil fastgøre reolen til væggen eller blot lade den hvile op ad væggen. Skal reolen benyttes i et hjem med børn, anbefales det at fastmontere den, så der ikke sker ulykker.

Cedertræ er et let og robust materiale, hvis lyse farve vil tage sig brandgodt ud i det moderne hjem.

Du kan læse mere om den elegante stigereol i cedertræ hos Lammeuld.dk her.


3. Lav lille stigereol – One Step

Lav lille stigereol - One Step

One Step er en lav og lille stigereol fra danske Normann Copenhagen.

Designet på stigereolen gør, at den virkelig lever op til betegnelsen “stigereol”. Reolen er nemlig udformet på en måde, så det ligner, at den kan klappes sammen som en rigtig stige.

Den fleksible og funktionelle stigereol har et træfarvet stel, mens de tre hylder er hvide.

Den nederste hylde er bredere end den øverste, så der er mulighed for at have ting på reolen i flere størrelser.

One Step-stigereolen er et oplagt valg, hvis du ønsker en reol, der ikke nødvendigvis skal stå op af en væg.

Stigereolen måler 45 x 78 x 126 centimeter.

Den lille lave One Step-stigereol kan købes hos Trendyliving.dk her.


4. Smal hvid stigereol – Wall

Smal hvid stigereol - Wall

i samarbejde med PriceRunner

Wall er en smal hvid stigereol med fire hylder.

Den har et simpelt og let udtryk, så den er forholdsvis minimalistisk. Der findes nemlig ingen unødige detaljer på denne stigereol.

Det er en relativ kompakt stigereol, der kan findes plads til de fleste steder i din bolig takket være dens lille størrelse.

Uanset hvor du har brug for en reol til opbevaring eller udstilling, er det oplagt at kigge nærmere på dette møbel.

Passer en hvid stigereol ikke ind i dit hjem, findes Wall-stigereolen også i sort. Du kan ligeledes finde den i en bredere model, hvis du har brug for mere opbevaringsplads.

Stigereolen måler 36 x 32 x 180 centimeter.


5. Stigereol med smart indbygget kontorbord

Stigereol med smart indbygget kontorbord

Har du nogensinde overvejet, om dit hjem skal udstyres med en stigereol med indbygget kontorbord? Det er en ret genial løsning, som kan spare meget plads og samtidig give et unikt udtryk.

… Denne model er et nydeligt bud på netop sådan et møbel. Stigereolen er nemlig udstyret med et praktisk klapbord, og når det klappes ud, har du en lille arbejdsplads. Når det klappes op, har du til gengæld en smart opslagstavle, som kan prydes med alt fra postkort til post-its med vigtige noter. 

Stigereolen er fremstillet i hvid MDF og har et fint og let udtryk. Sæt et par grønne planter og hyggelige pyntegenstande på hylderne, og du har en skøn tilføjelse til din indretning.

Reolen måler 160 x 64 x 48 centimeter, og klapbordet måler 59 x 61 centimeter. Du kan købe den hos Lammeuld.dk her.


6. Stigereol i træ til væggen – Ester

Stigereol i træ til væggen - Ester

Ester er en flot stigereol til væggen med et simpelt og moderne design fra svenske RGE.

RGE fremstiller møbler i en skandinavisk stil, hvorfor denne stigereol også passer godt ind i mange danske boliger.

Reolens hylder er lavet i hvidt træ (mdf), mens stellet er af hvidlakeret metal. Den fremstår med et let udtryk således, at den falder godt ind i selv et rum, hvor der ikke er meget plads.

Du kan nærmest opbevare hvad som helst på stigereolen, da dens hylder får en større dybde jo længere ned, du bevæger dig.

… Har du brug for mere opbevaringsplads i soveværelset, i stuen eller på badeværelset, er denne Ester-stigereol således en oplagt mulighed.

Stigereolen måler 29,5 x 47,5 x 165 centimeter.

Du kan finde Ester-stigereolen til væg i træ hos Boboonline.dk her.


7. Stigereol med skrivebord – RGE Emil

Stigereol med skrivebord - RGE Emil

Har du brug for en lille og enkel kontorplads i din bolig? Så tag denne Emil-stigereol fra svenske RGE med i dine overvejelser.

Med denne stigereol får du et lækkert og funktionelt møbel, der ikke optager megen plads.

Den er fremstillet i en flot lysegrå farve, der nemt blender ind med din allerede eksisterende indretning.

Reolen består af en skrivebordsplade samt to hylder med forskellige størrelser. Det gør, at du nemt kan opbevare forskellige ting ved dit skrivebord.

Med Emil-stigereolen er du sikret en reol/skrivebord-kombination, der ikke går af mode. Den er nemlig fremstillet i et tidløst og skandinavisk design, der holder år efter år.

Har du brug for flere hylder, har du mulighed for at købe Emil-stigereolen i et tilsvarende design med fem hylder i forskellige størrelser i stedet for to hylder.

Stigereolen måler 50 x 70 x 201 centimeter.

Du finder prisen på Emil-stigereolen med et skrivebord hos Boboonline.dk her.


8. Skrå stigereol med skuffe – Delta

Skrå stigereol med skuffe - Delta

Delta er en skrå stigereol med et moderne og elegant udtryk. Stigereolen kommer med en skuffe nederst, så du med nemhed kan gemme de ting af vejen, som ikke pynter.

Reolens brede vanger er fremstillet i egetræsstruktur, mens skuffens front er beklædt med folie i en egefarve. De fire hylder er hvide, hvilket står godt til egetræsstrukturen.

Til sammen giver dette en stigereol med et gennemført look, som egner sig godt i det stilrene hjem, der sætter pris på, at opbevaringsmøblerne matcher resten af interiøret.

Ønsker du i stedet en stigereol i en mat sort farve kombineret med hvid, kan du også få dette. Dens mål er dog en smule anderledes end den omtalte stigereol.

Du skal være opmærksom på, at du selv skal samle denne stigereol efter leveringen.

Stigereolen måler 48 x 48 x 180,4 centimeter.

Du kan læse meget mere om den skrå Delta-stigereol med skuffe hos Boboonline.dk her.