Senge med opbevaring – 13 gode løsninger

Deklarering-af-artikel
Seng med opbevaring

Uanset om pladsen i dit hjem er trang eller ej, kan det være nyttigt og lækkert med ekstra opbevaringsplads. Heldigvis er sengen et møbel, der kan give mange praktiske løsninger. Det vil vi komme nærmere ind på i denne artikel.

Hvad end det drejer sig om en seng med opbevaring til voksne eller til børn, kan du finde inspiration i vores guide. Her får du nemlig 13 gode bud på senge med opbevaring til folk i alle aldre.

Sengene er udvalgt på tværs af prisklasser, størrelser, farver og design. Det har vi gjort for at kunne præsentere dig for et bredt udvalg. Både når det gælder voksensenge og børnesenge med opbevaring, er der nemlig stor forskel på, hvordan sengen ser ud, og hvordan opbevaringspladsen er udformet.

Indhold

1. Astrid – Luksus-seng med opbevaring

Astrid Älv - Luksus-seng med opbevaring

Mangler du opbevaringsplads i soveværelset? Så er Astrid måske det rette valg for dig. Her får du nemlig en praktisk sengeløsning, som både er leveringsdygtig i en komfortabel soveplads og et stort opbevaringsrum. Med dens rene linjer og klassiske design vil sengen ligeledes pynte i det moderne hjem.

Ved første øjekast ligner Astrid en helt almindelig seng, men under den trykaflastende topmadras og den ergonomiske springmadras findes et stort rum til opbevaring. Her kan du f.eks. gemme vinterjakken, sommertøjet eller træningstøjet, når det ikke er i brug. På denne måde kan du udnytte pladsen i soveværelset optimalt.

Når du vil tilgå opbevaringsrummet, vipper du blot springmadrassen op i siden, og voila: Du har nu adgang til det store opbevaringsrum / magasin.

Astrid er en flot luksus-seng, som findes i fire moderigtige nuancer: Lysegrå, antracit, blå og sand. Sengens ben kan vælges i eg (lys el. olieret) samt aluminium.

For at opnå den ultimative komfort, skal du naturligvis vælge en madras, der passer til dig og din krop. I Astrid kan du vælge springmadrassen i blød, medium eller fast.

Du kan læse mere om den smarte seng med opbevaring hos Nordic Dream her.


2. Sengeramme med opbevaring – Messina Kernebøg

Sengeramme med opbevaring - Messina Kernebøg

Messina Kernebøg er en praktisk sengeramme med opbevaringsplads. Den har nemlig to skuffer på hver side af sengen.

Der medfølger ikke madrasser, men de kan dog tilkøbes. Ligeledes kan du vælge at tilkøbe rullelameller samt sengehylde til den ene eller begge sider af sengerammen. Herved får du endnu mere opbevaringsrum. Hylderne er f.eks. rigtig gode til at lægge en bog, et par briller eller et ur fra sig på, og de kan dermed bruges som erstatning for et sengebord/natbord.

Du finder Messina Kernebøg i størrelserne 160×200, 180×200 og 180×210 cm.

En massiv konstruktion

Messina Kernebøg er lavet af massivt træ og er en rigtig flot sengeramme. Messina fås også i andre varianter end bøg; nemlig olieret fyrretræ og fyrretræ, der er malet med panelhvid, så man kan se træets struktur gennem malingen.

Sengerammer i massivt træ forekommer ikke så tit, da de prismæssigt ligger højt sammenlignet med f.eks. kontinentalsenge. Der er dog fordele ved at købe en sengeramme uden madrasser til, da du dermed frit kan skifte madrassen/madrasserne ud. Det flotte design er desuden stilrent og simpelt, og da det er et massivt møbel, er det ganske holdbart og robust.

Sengefabrikken – en populær forhandler

Denne lækre sengeramme i massivt træ forhandles af Sengefabrikken, som i skrivende stund scorer solide 4,7 ud af 5 på Trustpilot.

Sengefabrikken leverer gratis til din adresse, og hvis du gerne vil slippe for at bære din nye sengeramme ind i boligen, kan du vælge at betale lidt ekstra for dette.

Du finder denne praktiske sengeramme med opbevaring hos Sengefabrikken.

Læs også: Sengerammer og sengestel – 14 gode løsninger


3. Bergen – Solid seng med opbevaring (15 års garanti)

Bergen - Solid seng med opbevaring (15 års garanti)

Bergen er en klassisk og solid seng, som samtidig byder på et smart magasin til opbevaring. Med dens enkle og minimalistiske udtryk passer sengen perfekt ind i de fleste soveværelser, ligesom opbevaringsrummet under den er en praktisk og pladsbesparende løsning.

Det centrale element i Bergen-sengen er naturligvis den solide springmadras, som er sengens primære komfortlag. Springmadrassen består af kraftige pocketfjedre, som giver individuel støtte til kroppens forskellige trykpunkter.

Hver enkelt fjeder er monteret i sin egen lomme og kan dermed bevæge sig frit i forhold til madrassens øvrige fjedre. På denne måde bliver fjedrene i stand til at yde den optimale støtte.

Sengens kvalitet er ikke til at tage fejl af, og der tilbydes således hele 15 års garanti imod ramme- og fjedrebrud.

Som det øverste lag er Bergen-sengen forsynet med en skøn 6 cm tyk topmadras. Du vælger selv, om du ønsker en topmadras i latex eller flow skum. Du har ligeledes indflydelse på sengens farve, som kan være to forskellige grå nuancer.

Lyder Bergen-sengen med opbevaring som noget for dig? Så find den smarte sengeløsning hos Sengefabrikken.dk her.


4. Mome Fine – Sovesofa med indbygget opbevaring

Køberne mener: Denne sovesofa får i skrivende stund flotte 4,5 ud af 5 stjerner fra kunderne hos Bedre Nætter. En køber beskriver den da også bl.a. som “pæn” og “dejlig at sove på”.

Mome Fine - Sovesofa med indbygget opbevaring

Mome Fine er en flot og indbydende sovesofa med indbygget opbevaring. Opbevaringspladsen finder du i et magasin under sædet, hvor du bl.a. kan gemme dyne og pude, når disse ikke er i brug.

Den klassiske sovesofa byder på et stramt, minimalistisk design, som vil passe naturligt ind i mange danske hjem. Sofaen kan med fordel benyttes på teenageværelset eller gæsteværelset, men det enkle og indbydende formsprog gør også sovesofaen yderst anvendelig i stuen.

Mome Fine fra Bedre Nætter fås i farverne lysegrå, grøn, rust, gul og beige, hvilket giver dig gode muligheder for at matche sofaens betræk med din eksisterende indretning. Sofaen måler 200 cm i bredden, 70 cm i højden og 100 cm i dybden, når den er slået op. Når sofaen omdannes til seng, bliver dybden 150 cm, hvilket giver en lækker stor liggeflade på 140×200 cm.

God og ergonomisk liggekomfort

Bedre Nætter er en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i gode og komfortable sengeløsninger. Det gælder både for de klassiske senge som boxsenge, kontinentalsenge og elevationssenge men også for det flotte udvalg af sovesofaer.

En sovesofa skal nemlig ikke blot være en sofa, som man kan sove på. Det skal samtidig være en sengeløsning, som yder en optimal støtte og komfort. Uanset om sovesofaen skal bruges som den primære sengeløsning eller som gæsteseng, er det vigtigt, at man ligger godt.

Mome Fine er forsynet med kraftige No-Zag, som suppleres af hele 30 kg polstring med koldskum. Du kan derfor se frem til en rigtig god støtte natten igennem.

Et enkelt udtryk

Mome Fine er designet af danske Amanda Lilholt, og resultatet er et komfortabelt og stilfuldt møbel. Med rene linjer, afrundet sæde og kraftige ryghynder, får man straks lyst til at tage plads i den flotte sofa. Når der er brug for sengeplads, omdannes sofaen hurtigt til en praktisk trekvartseng.

Det indbyggede opbevaringsrum / magasin under sofaen måler 196 cm i længden, 56 cm i bredde og 16 cm i højden. Der er således god plads til at gemme sengetøjet her, når du skal rede sengen.

Du kan købe Mome Fine sovesofaen med indbygget opbevaring hos Bedre Nætter her.


5. Seng med 4 skuffer under – Messina Fyr Hvid

Seng med 4 skuffer under - Messina Fyr Hvid

Messina Fyr Hvid er del af Messina-serien fra Sengefabrikken. Den er lavet af fyrretræ og er malet med panelhvidt. Messina fås også i olieret egetræ og kernebøg. Alle tre farver/materialer fås i målene 160×200 cm, 180×200 cm og 180×210 cm. Den variant, som vi her har fokus på, er varianten i hvidt fyrretræ, som måler 180×200 cm.

Den massive sengeramme er et godt valg, hvis du gerne vil have flot og diskret opbevaring til f.eks. dyner, puder og sengebetræk. Den har nemlig 4 skuffer, og hver skuffe har indre mål på 91×55 cm, og de er 26 cm i højden.

Rige tilvalgsmuligheder

Hvis du i forvejen har to lamelbunde, som passer i en ramme til to madrasser på 90×200 cm, kan du vælge at købe sengerammen uden bunde til. Hvis du ikke har nogen i forvejen – eller bare gerne vil have nogle nye – kan du med fordel betale et beskedent beløb for at få to stk. med til din nye massive træramme.

Et andet tilkøb er hylder, som kan monteres direkte på sengen. Hylderne er i samme farve/materiale som resten af sengen, og du er dermed sikker på at få nogle sengehylder, der passer farvemæssigt til din seng. Ofte kan det være svært at ramme præcis den rigtige træsort, farve og patina, hvis man køber forskellige træprodukter på forskellige tidspunkter og fra forskellige forhandlere. Dette problem vil du derfor være udover ved at købe en hylde til den ene eller begge sider af din nye sengeramme.

Denne Messina seng med skuffer er til salg hos Sengefabrikken.


6. Høj kontinentalseng med plads til opbevaring – Hævet vha. høje ben

Model: Svanhild

Høj kontinentalseng med plads til opbevaring - Hævet vha. høje ben

Svanhild er den perfekte seng for dig, der ønsker en seng, som er både komfortabel og giver god plads til opbevaring.

Hvis du mangler opbevaringsplads i soveværelset, kan det være en god idé at vælge en seng, som har høje ben. Det giver nemlig mere plads underneden, som du kan bruge til at opbevare alverdens sager.

Høje ben for opbevaring under seng

Mange senge har lav frihøjde under den nederste del af sengen. Hvis du gerne vil både hæve din krop tættere mod loftet og også få mere plads under sengen, kan du imidlertid vælge at investere i en ny seng, der er hævet vha. høje ben. Det kunne f.eks. være kontinentalsengen Svanhild her, som fås i enten lysegrå, grå, sand eller blå og som har ben, der måler hele 16 cm i højden.

Ved at vælge en seng med plads til opbevaring vha. høje ben, kan du bruge frihøjden under sengen til f.eks. poser med lagner, ekstra dyner og sengebetræk. Alternativt kan du fx opbevare souvenirs og andre nipsting i plastikbokse med hjul (såkaldte bed rollers). Bed rollers fås i forskellige højder, bredder og længder, så du kan snildt finde nogen, som vil kunne passe under din nye seng.

Et indbydende valg til dit soveværelse

Andre fordele ved at vælge Svanhild fra Nordic Dream er, at det er en flot, stilren og god kontinental-seng. Dermed vil den passe ind i de fleste hjem. Den fås desuden med en smuk sengegavl, som ikke blot vil pynte i dit soveværelse, men som også vil forhindre dig i at skubbe din pude ud over hovedenden af sengen.

Springmadrassen fås i tre forskellige fastheder, så du kan finde lige netop den blød-/fasthed, som passer til dig og din eventuelle partner. Sengen fås bl.a. i målet 180×200 cm (almindelig dobbelt størrelse). Desuden finder du den som en halvandenmandsseng og king size seng.

Denne høje seng med opbevaring kan købes hos Nordic Dream.


7. Moma Grain – Sovesofa med praktisk opbevaringsrum

Køberne mener: 5 ud af 5 stjerner! Det er, hvad denne sovesofa med opbevaring i skrivende stund scorer fra kunderne hos Bedre Nætter.

Moma Grain - Sovesofa med praktisk opbevaringsrum

Moma Grain er en smart sovesofa, som både byder på fremragende komfort og praktisk opbevaringsrum. Og så er det enkle og stilrene design naturligvis også værd at lægge mærke til.

Uanset om du er på udkig efter en sovesofa til teenageværelset, gæsteværelset, sommerhuset eller stuen, så bør du tage Moma Grain med i dine overvejelser. Her har vi nemlig at gøre med et fantastisk møbel, der fungerer som fremragende siddeplads i dagtimerne og komfortabel soveplads om natten.

Moma Grain findes i fire moderigtige farver, som du frit kan vælge imellem. Du skal derfor overveje, om det er antracit, beige, rust eller mørkegrøn, der vil passe bedst til din indretning.

Få det optimale ud af pladsen

Vil du gerne udnytte pladsen i hjemmet optimalt, gælder det om at tænke i smarte indretningsløsninger – Og her kommer Moma Grain ind i billedet. Den smarte sovesofa kan nemlig være en erstatning for både seng og sofa. Udover komfortabel siddeplads for tre personer får du også en skøn seng med et ergonomisk design.

Den robuste sovesofa indeholder solide No-Zag fjedre og en kraftig skumpolstring på hele 30 kg. Takket være denne kombination er du garanteret en komfortabel og langtidsholdbar sengeløsning, der yder en god støtte.

En klassisk sovesofa

Moma Grain er skabt af danske Amanda Lilholt, og det er således ikke overraskende, at det er det enkle, skandinaviske udtryk, der skinner igennem. Afrundede armlæn, kraftige ryghynder og et fyldigt sæde, er de primære ingredienser i denne fine sofa.

Når du har brug for at omdanne sofaen til seng, klares dette ganske hurtigt. Du skal blot trække ud i sædet og vippe ryglænet ned. Herefter har du en indbydende liggeflade på 140×200 cm.

Under sofaen findes et rummeligt opbevaringsrum, som måler 196x56x16 cm. Her kan du nemt få plads til dyne, puder, lagen mm., når dette ikke er i brug.

Du kan købe denne sovesofa med opbevaring hos Bedre Nætter her.


8. Sengestel med opbevaring – Messina Fyr Olie

Sengestel med opbevaring - Messina Fyr Olie

Har du i forvejen en lækker springmadras, og eventuelt en topmadras, som du gerne vil beholde og bruge i en anden sengeramme? Så kunne Messina Fyr Olie være det rette sengestel for dig. Messina har nemlig to skuffer under hver side af sengen, og både sengerammen, skufferne og de valgfri hylder er udført i massivt olieret fyrretræ.

Messina Fyr Olie fås i målet 180×200 centimeter, som rammer lige ned i kategorien “almindelig dobbeltseng”. Den fås også i størrelserne 180×210 cm (almindelig dobbeltseng med ekstra længde) og 160×200 cm (lille dobbeltseng).

Foruden de tre forskellige størrelser fås Messina også i tre forskellige farver/materialer

En både indbydende og praktisk opbevaringsløsning

Der er fordele ved at vælge en sengeramme med indbygget opbevaring, da du dermed får en stilren og funktionel indretning. Og du kan f.eks. bedre holde skidtet væk fra det, du opbevarer under sengen, da det er gemt flot væk i skufferne.

Hvis du vælger en sengeramme som Messina Fyr Olie, vil sengemøblet beskytte dine sager mod skidt og sollys.

Da træ er et naturmateriale, vil det automatisk få patina af støv og sollys. De fleste træsorter har det med at blive mørkere med tiden, men da Messina Fyr Olie har fået en oliebehandling på overfladen, vil træet have en større evne til at stå imod slid og skidt. Oliebehandlinger herhjemme i Danmark gør også ofte træet mørkere og giver det en mere rødlig nuance, hvilket giver det en varmere glød.

Rige muligheder for tilkøb

Du kan tilkøbe lamelbunde til Messina-sengen. Ligeledes kan du tilkøbe en eller to hylder til at montere på siden af sengerammen, som du så kan bruge i stedet for et sengebord/natbord.

Du finder dette sengestel med opbevaring hos Sengefabrikken.


9. Dobbeltseng med opbevaring – Ramme uden madras

Model: Sokkelseng model 381 – Sort

Dobbeltseng med opbevaring - Ramme uden madras

Sokkelsengen model 381 fra Sengefabrikken er et smukt og simpelt sengestel, som kommer med indbygget opbevaring.

For at kunne opbevare noget under madrasserne, kræver det blot, at du lægger nogle lamelbunde og madrasser i rammen (som er nemme at tage væk og putte tilbage). Sokkelseng 381 er en ramme uden madras, og du skal derfor købe madrasser, der passer til sengen – eller eventuelt bruge nogle, som du har i forvejen, og som til størrelsen, du vælger.

Når du ønsker adgang til den ekstra opbevaringsplads, skal du blot løfte sengen. En praktisk opbevaringsløsning gemmer sig nemlig i soklen.

Størrelser: Ikke kun en dobbeltseng

Denne sokkelseng kommer i flere forskellige størrelser.

Først og fremmest kommer den naturligvis i målet 180×200. En seng i målene 180×200 cm er det der kaldes en almindelig størrelse dobbeltseng, og det er derfor ret sandsynligt, at du har madrasser som passer til denne størrelse.

Hvis de madrasser du har i forvejen er smallere end 90 cm eller længere end 200 cm, behøver du dog ikke fortvivle. Sokkelseng model 381 fås nemlig også i 160×200 cm og 180×210 cm. Foruden de forskellige størrelser fås model 381 også i farverne hvid, bøg og eg.

Sengerammen er fra producenten Kaagaard og forhandles hos Sengefabrikken. Du kan tilkøbe en lamelbund, og du kan vælge mellem en almindelig lamelbund, en liftbund og en elevationsbund. Derudover kan du også tilkøbe en væghængt sengegavl.

Læs også: Sengegavl – 17 elegante gavle til din seng

Tilkøb eventuelt en madras

Hvis du mangler en komplet ny seng og dermed også har brug for madrasser, så behøver du ikke lede længe. Sengefabrikken forhandler nemlig også lækre madrasser i forskellige størrelser. Du kan frit vælge mellem springmadrasser, skummadrasser og latexmadrasser.

For at afslutte sengen helt og gøre komforten ekstra lækker, kan du læggen topmadras ovenpå. Topmadrasser fås i forskellige prisklasser, størrelser og designs, og Sengefabrikken forhandler bl.a. også topmadrasser.

Den samlede højde på denne sengeramme er 43 cm, og frihøjden inde i sengen er 23 cm. De 23 centimeter giver dig god mulighed for at gemme ting af vejen. Sengerammen passer til madrasser, der er 20 cm i højden/tykkelsen, og de ydre mål på sengerammen er 186×206 cm ved valg af 180×200 cm variationen.

Denne dobbeltseng med opbevaring fås hos Sengefabrikken.


10. Boksmadras med høje ben – Rig mulighed for opbevaringsplads

Model: Saga

Boksmadras med høje ben - Rig mulighed for opbevaringsplads

En af de nemmeste løsninger, du kan vælge, når du gerne vil have ekstra opbevaringsplads i soveværelset, er at putte ting ned under sengen. Det kan du især gøre med de sengemodeller, som fås med høje ben. Boksmadrassen Saga fra Nordic Dream er en dejlig seng i almindelig dobbeltsengsstørrelse, og den fås med ben i forskellige højder og udseender.

Denne seng er bygget af solidt svensk fyrretræ. Dette giver dig en seng af høj kvalitet og i et flot design, som sandsynligvis vil passe godt ind i dit soveværelse.

Høje ben for en praktisk opbevaringsløsning

To af de tre sæt af ben du kan vælge til denne seng er 20 cm i højden, og det sidste bensæt måler 19 cm.

Ved at vælge et sæt ben som er højere, får du en bedre udnyttelse i arealet, hvor din dobbeltseng står. Når du ligger i sengen, er der grænser for, hvor meget plads, du har brug for op til loftet, så her kan det være en god idé at vælge en højere sengemodel. Hermed får du nemlig rig mulighed for opbevaring under sengen. Dette giver dig en både komfortabel og praktisk seng til eksempelvis det lille soveværelse. En seng med opbevaring, som giver dig rige forudsætninger for en god nats søvn.

Uanset hvilken type ben du vælger, så er de nemme at montere, og selve sengen samles også nemt. Saga fås i grå og sort, og du kan tilkøbe en flot sengegavl for et beskedent beløb. Du kan også tilkøbe et lagen i enten hvidt, gråt eller sort.

God komfort

Saga er en lækker og komfortabel seng med fem komfortzoner i madrassen. Sengen indeholder såkaldte pocket fjedre, som giver dig rige forudsætninger for en god nattesøvn.

Du bør tage grundig stilling til, hvilken fasthed du og din eventuelle partner skal have i madrassen. Her vælger du nemlig efter din vægt, men personlig præference kan afgøre, om du vil have en blødere eller fastere madras. Vælg mellem medium og fast.

Boksmadrassen er designet og fremstillet i Danmark, og der er 15 års garanti på brud på rammen og fjedrene. Ved at købe denne seng fra Nordic Dream støtter du dermed danske firmaer og danske medarbejdere.

Der medfølger desuden en højkvalitets topmadras, som du kan læse mere om hos forhandleren.

Saga boksmadrassen/sengen fås i mange størrelser, og de spænder fra en smal enkeltmandsseng (80×200 cm) til en almindelig størrelse dobbeltseng med ekstra længde (180×210 cm). Alle senge fås med fås høje ben. Således er de alle en perfekt løsning, hvis du har brug for opbevaring under sengen.

Denne boksmadras med opbevaring er til salg hos Nordicdream.dk


11. Billig enkeltseng med opbevaring – 145-180 cm sengeskuffe (tilkøb)

Model: Kaagaard model 380

Billig enkeltseng med opbevaring - 145-180 cm sengeskuffe (tilkøb)

Kaagard er producenten af den flotte, relativt billige og enkle sengeramme Model 380. Det er en enkeltseng, hvor du kan tilkøbe en sengeskuffe i enten 145 eller 180 cm.

Den variant, som vi her har sat fokus på, er af bøgetræ og har enkelt-målet 80×200 cm. Vær opmærksom på, at der ikke medfølger madras til denne seng. Du skal derfor købe en madras ved siden af eller anvende en madras, som du allerede har.

Sengefabrikken tilbyder ikke montering/samling af sengerammer, men de giver dig mulighed for at tilkøbe lamelbunde, og du kan her vælge mellem en almindelig fastrammet lamelbund og en fleksibel elevationsbund. Elevationsbunden passer også til boksmadrasser uden lamelbund.

Opbevaringsrum til alt det væsentlige

Uanset om du vælger at købe en af de to størrelser skuffe, eller om du blot vil have et ”hulrum” under sengen, så kan du bruge pladsen underneden til opbevaring.

Som alternativ til skuffen kan du fx prøve at finde plastikbokse med hjul under – de såkaldte bedrollers. Uanset hvad du vælger, får du en skøn løsning på at gemme ekstra puder, betræk, tøjdyr og diverse andre ting væk.

Hvilken løsning du er til, kommer an på personlig smag, men det kan anbefales ikke blot at lægge ting løst ned under sengen, da det dermed nemt kan blive støvet.

En god løsning for både børn, teenagere og voksne

Model 380 i enkeltseng-størrelserne er perfekt til børneværelset, og de fås i 80×200 cm, 90×200 cm og 90×210 cm varianter.

Da sengerammen også findes i bredere modeller og flere farver/materialer, kan den også sagtens bruges i dit soveværelse, i gæsteværelset eller i sommerhuset: Den fås bl.a. i størrelserne 140×200 cm (3/4-seng), 160×200 cm, 180×200 cm og 180×210 cm, som er hhv. halvandenmandsseng, lille dobbeltseng, almindelig dobbeltseng og almindelig størrelse dobbeltseng med ekstra længde.

Du finder denne billige seng med opbevaring hos Sengefabrikken.


12. Seng til børn med skuffer og udtræksseng – Flexa

Seng til børn med skuffer og udtræksseng - Flexa

Den smukke børneseng fra Flexa er hvid og har udtræksseng, så der er en ekstra soveplads. Der er to lave skuffer under den nederste sengeplads. Sengen vejer 24 kg og den leveres usamlet. Madrasser medfølger ikke, så de skal købes separat.

Flexa Basic-udtrækssengen med skuffer forhandles bl.a. af Coop, og uanset hvor mange varer, du køber, er der kun én fragtpris. Det er nyttigt, hvis du f.eks. også køber puder, dyner, sengetøj og madras/madrasser til den nye børneseng.

Selvom sengen måler det samme som en almindelig enkeltmandsseng, kan det være ønskeligt at være opmærksom på vægten af den person, der skal sove i sengen/sengene, da lamelbundene primært er egnet for børn. Du kan dog købe nogle andre lamelbunde og lægge i, så du er sikker på, at sengen også kan holde til voksne.

Den smarte udtræksseng

Når den nederste seng (udtrækssengen) ikke er i brug, er den gemt nemt og pænt væk, og sengen fremstår dermed simpel og elegant. Når dit barn har en kammerat til at overnatte, kan udtrækssengen snildt trækkes ud og redes op.

Udtrækssengen er en smule mindre end den øverste soveplads, da den skal kunne ”passe indeni” denne. Derfor passer den nederste seng i stedet til en madras på 90×190 cm. De udvendige mål er 99×210 cm, og sengen er 65 cm høj.

En indbydende og praktisk seng med skuffer

Sengen er udført i hvidmalet fyrretræ, og den har fået en omgang UV-lak, så sengen har markant mindre risiko for at blive bleget/farvet af solen. Hvis sengens ramme skulle blive beskidt, kan du nemt rengøre den ved at vaske den af med en fugtig klud.

Når gæstesengen ikke er i brug, kan du og barnet nemt opbevare det ekstra sengetøj, ekstra dyne og hovedpude i de to laver skuffer nederst i sengen.

Der er mulighed for at lave sengen om til en højseng med f.eks. et skrivebord under. Det er både praktisk og pladsbesparende, da dit barns øvrige opbevaringsplads kan bruges fuldt ud til tøj, skolesager og legetøj. Hvis barnet har flere tøjdyr og for det meste kun bruger et enkelt eller to, kan de andre (mindre) tøjdyr også opbevares i skufferne.

Denne seng med udtræksseng og skuffer er til salg hos Coop.


13. Sovesofa med opbevaring – Edvard

Sovesofa med opbevaring - Edvard

Ønsker du en god udnyttelse af pladsen – Og en god nattesøvn? Så er den komfortable og praktiske sovesofa Edvard måske lige sagen.

Edvard er en lækker sovesofa, som kommer med opbevaringsplads i form af en boks under sofaen. Det gør den til en smart løsning for dig, som har brug for ekstra plads til at opbevare sengetøj, puder, tæpper, tøj, ekstra dyner, m.v.

Muligheden for opbevaring er rigtig smart ved netop en sovesofa, da man ofte vil fjerne sove-remedierne, når den anvendes som sofa. Det kan du nu gøre samtidig med, at du holder det hele lige ved hånden.

God plads at boltre sig på

Når Edvard er slået ud, måler den 150×200 cm. Det vil sige, at den er lidt større end en almindelig halvandenmandsseng. Man kan dermed sagtens sove to på den. Og foretrækker du at have sovesofaen for dig selv, er der mere end rigeligt med plads.

Stoffet på Edvard kan vælges i farverne beige, blå, grå og grøn. Hermed bliver det ingen sag at få sammensat et møbel, som passer ind i din bolig.

Et fornuftigt valg til børneværelset, gæsteværelset eller måske sommerhuset?

Sovesofaen er oplagt til bl.a. børneværelset, da dit barn dermed har mulighed for at have en overnattende kammerat på besøg, som han eller hun kan dele sengen med. Når sovesofaen ikke er slået ned til seng, kan den stadig snildt bruges som almindelig seng, da møblet har en dybde på 102 cm.

En anden løsning er at placere Edvard i gæsteværelset eller i sommerhuset. Og du kan også bruge den i stuen som almindelig sofa. Kort sagt er det en alsidig sovesofa, som du kan placere flere steder, og den kan bruges af både en og to personer.

Pocketfjedre for optimal komfort

Sovesofaens madras er med pocketfjedre, som giver en god støtte og komfort. Du kan naturligvis også vælge at justere på blødheden ved at placere en topmadras ovenpå den.

Ved at anvende en topmadras beskytter du både sovesofaen og dens fjedre, ligesom du måske vil opleve en forbedret komfort og blødhed. Hermed vil du kunne opnå alle de rette betingelser for en god nats søvns.

Det smarte design på sovesofaen bevirker, at der nemt kan opbevares ting som f.eks. ekstra dyne og pude nede i bunden af den.

Du kan købe denne sovesofa med opbevaring hos Sengefabrikken.dk her.


Senge med opbevaring – Find den rette størrelse


80×200 senge med opbevaring


90×200 senge med opbevaring


120×200 senge med opbevaring


140×200 senge med opbevaring


160×200 senge med opbevaring


180×200 senge med opbevaring


90×210 senge med opbevaring


180×210 senge med opbevaring


Senge med opbevaring i andre størrelser

Senge med opbevaring i andre mål – Se alle

Tilbud på senge med opbevaring

Vil du gerne spare lidt penge på din seng med opbevaring? Så er det en god idé at holde øje med aktuelle tilbud, så du kan få sengen til en billig pris.

Vi har her samlet vores bud på forhandlere, hvor du ofte kan finde gode senge med opbevaring til en fornuftig pris.

  • Sengefabrikken – Sengefabrikkens brede udvalg byder på både senge og sengerammer med opbevaring. Desuden er det værd at bemærke, at de tilbyder gratis levering og en generelt god service.
  • Nordic Dream – Nordic Dream sælger sengen Astrid, som har et stort opbevaringsrum. Desuden er det ved mange af deres andre senge muligt at vælge høje ben, hvilket giver en masse plads til opbevaring på gulvet under madrassen.

Læs også: Seng – Guide: De 33 bedste senge på det danske marked (2024)