Boxmadras 180×200 – 8 lækre løsninger

Deklarering-af-artikel
Boxmadras 180x200

En 180×200 cm boxmadras passer perfekt i størrelsen til de fleste par. 180×200 er kort sagt det mest almindelige mål for en dobbeltseng, og den er en del nemmere at få plads til end de enorme senge i queen- og king size.

En almindelig størrelse dobbeltseng giver god plads til både dig og din partner. Her slipper I således for at ligge tæt som på en lille dobbeltseng eller halvandenmandsseng.

Vi har her udvalgt 8 lækre bud på en 180×200 boxmadras til dit soveværelse. Alle er de komplette løsninger, som kan hjælpe dig i rejsen mod en god nattesøvn.

1. Freja – Luksus 180×200 boxmadras

Freja - Luksus 180x200 boxmadras

Hos Nordic Dream er de vilde med smukke og komfortable boxmadrasser i luksuskvalitet. Én af deres populære modeller i størrelsen 180×200 cm er Freja. Freja fås i fire forskellige farver, så der burde være noget for enhver smag.

Freja vil passe perfekt ind i det moderne og romantiske soveværelse. Sengens kraftige møbelstof i én af de flotte neutrale farver leder nemlig tankerne hen på både stilrent design, effektivitet og hygge.

Hos Nordic Dream kan du se indtil flere billeder af Freja. Miljøbillederne af Freja er vist med gavlen, der hedder Heaven. Det er en rigtig smuk gavl, som er i et design med 4×4 felter, som bryder overfladen på fronten op.

Du kan også tilkøbe en anden gavl.

Udover Heaven kan du nemlig også vælge f.eks. Flow, som er en gavl med et harlekinmønster øverst og lodrette syninger på det nederste stykke. Det nederste af gavlen vil dog være skjult bag sengens ene ende.

Freja er i luksusklassen af flere årsager. Den er det bl.a., fordi madrassen har syv komfortzoner, som former sig ergonomisk korrekt efter din krop. Herudover er rammen udført i solidt svensk fyrretræ, ligesom der er 25 års garanti mod ramme- og fjedrebrud.

Du kan købe denne luksus 180×200 boxmadras hos Nordic Dream her.


2. Saga – 180×200 boxmadras i stilrent design

Saga - 180x200 boxmadras i stilrent design

Sover du dårligt om natten, og leder du efter en ny boxmadras? Så er Saga en rigtig lækker løsning på dit søvnproblem. Saga måler 180×200 cm og er dermed en boxmadras i almindelig størrelse.

Saga er udført i et stilrent design, og du kan vælge mellem farverne grå og sort. Udover farvevalg skal du også beslutte, hvilken fasthed du gerne vil have, at din nye boxmadras har. Da Saga er så bred, som den er, kan du vælge fasthed for begge sider af sengen.

Du bestemmer selv, om boxmadrassen skal have forskellige fastheder, eller om begge sider skal have samme fasthed. Valgene for fastheden i Saga er enten medium eller fast.

Saga er både rigtig smuk med og uden gavl. Der er dog flere fordele ved at tilkøbe en gavl.

En fordel ved at købe en gavl med er, at gavlen hjælper med at beskytte din væg. Du vil nemlig læne dig op ad gavlen i stedet for væggen. Ydermere vil du nok også opleve en bedre komfort ved at læne dig op ad en polstret gavl fremfor en hård, kold væg.

Denne 180×200 boxmadras er til salg hos Nordic Dream her.


3. Atlas Wood – 180×200 boxmadras med mulighed for gavl (tilkøb)

Køberne mener: Denne 180×200 cm boxmadras får imponerende 4,5 ud af 5 stjerner fra køberne hos Bedre Nætter. Bl.a. lyder det i en anmeldelse, at boxmadrassen “lever op til alle forventninger”.

Atlas Wood - 180x200 boxmadras med mulighed for gavl (tilkøb)

Hvad end du er til en seng med eller uden gavl, så er Atlas Wood et rigtig lækkert valg, når du skal købe en ny seng. Atlas Wood er en boxmadras og måler 180×200 cm.

Dét, at den er med mulighed for gavl, betyder, at du kan vælge at spare lidt penge ved at undvære gavl. Eller du kan få de fordele, der følger med en gavl, og så til gengæld betale lidt for tilføjelsen.

Atlas Wood fås med to forskellige gavle (tilkøbes). Det er Atlas væghængt gavl eller Atlas Trenset-gavl, som enten monteres på sengens hovedende eller stilles mellem sengen og væggen. Den væghængte gavl er simpel og diskret i sit udtryk, mens Trenset-gavlen er i Chesterfield-stil.

Atlas Wood forhandles af Bedre Nætter og er med ben i træ. Boxmadrassen fås også i varianter med metalben. Disse modeller hedder blot Atlas og ikke Atlas Wood. Bedre Nætter giver dig en prøveperiode på 100 dage, så du kan teste sengen derhjemme.

Hvis du gerne vil have en populær seng, som får en rigtig god gennemsnitlig score, så går du ikke galt i byen ved at vælge Atlas Wood.

Atlas Wood 180×200 boxmadrassen kan købes hos Bedre Nætter her.


4. Nordkap – Populær 180×200 boxmadras

Køberne mener: Nordkap er en ganske populær 180×200 cm boxmadras. Således scorer den flotte 4,5 ud af 5 stjerner fra kundernes anmeldelser hos Sengefabrikken.

Nordkap - Populær 180x200 boxmadras

Et af vores bedste bud på en 180×200 cm boxmadras, som er meget populær, er Nordkap fra Sengefabrikken. Blandt de kunder, der tidligere har købt Nordkap, får den topscore hele vejen rundt. Det siger noget om, at denne boxseng i almindelig dobbeltstørrelse er rigtig god, og at du får en høj kvalitet.

Sengefabrikken giver dig en god garanti, der dækker brud på rammen og fjedrene. Garantien betyder, at du ikke behøver bekymre dig om denne form for brud i hele 15 år.

Nordkap har fem komfortzoner, som former sig efter din kropsfacon, så du ligger bedst muligt. Denne gode komfort kommer i form af 150 mini bonellfjedre pr. m2 i den nederste del af boxmadrassen og 220 pocket fjedre pr. m2 i den øverste del. Hvis du vælger den ekstra faste madras, er der 504 fjedre pr. m2.

Når du skal vælge fasthed i madrassen, er det vigtigt at tage hensyn til, hvad du vejer. Du bør vælge medium, hvis du vejer under 70 kg, fast hvis du vejer mellem 70 og 100 kg, og hvis du vejer mere end 100 kg, bør du vælge fastheden ekstra fast.

Nordkap boxmadrassen måler 180×200 cm, og den er ca. 56 cm høj, når den er samlet.

Du kan købe denne populære 180×200 boxmadras hos Sengefabrikken her.


5. Jupiter – Elegant sort 180×200 boksmadras

Køberne mener: 4,5 ud af 5 stjerner. Det er, hvad denne elegante 180×200 cm boksmadras scorer blandt kunderne hos Bedre Nætter. I én af anmeldelserne beskrives den da også bl.a. som en “fantastisk dejlig seng til en god pris”.

Jupiter - Elegant sort 180x200 boxmadras

Jupiter er en elegant boksmadras i sort møbelstof. Boksmadrassen måler 180×200 cm og forhandles af Bedre Nætter, som går op i elegant design, der ikke går ud over sovekomforten.

Bedre Nætter vægter komfort rigtig højt, og da de står inde for deres produkter – uanset prisklasse og størrelse – får du hele 100 dage til at prøve sengen af derhjemme. Så kan du virkelig prøve boksmadrassen af og mærke efter, om den er god for dig og din krop.

Inden for de 100 dage kan du få en gratis ombytning af madraskernen, eller du kan få pengene retur. For at kunne få pengene retur for Jupiter, er der nogle krav, der skal overholdes. Det kan du læse mere om på Bedre Nætters hjemmeside.

Det tager lang tid for kroppen (og hjernen) at vænne sig til en ny seng. Nok netop derfor får du de 100 dages prøveperiode. I og med at tilvænningen tager lang tid, anbefaler Bedre Nætter da også, at du prøver den af i mindst 14 dage, inden du kontakter dem for at returnere sengen eller få kernen ombyttet.

Der er dog mange grunde til ikke at returnere sengen. De tæller bl.a., at madrassen har fem velplacerede komfortzoner, at rammen er lavet af massivt svensk fyrretræ, og at topmadrassen er Svanemærket.

Du kan købe denne elegante sorte 180×200 boksmadras hos Bedre Nætter her.


6. Venus Mayan – 180×200 boxmadras med bæredygtig topmadras

Venus Mayan - 180x200 boxmadras med bæredygtig topmadras

Uanset om du er let som en fjer eller tung som en sten, så er Venus Mayan et rigtig godt valg. Du kan nemlig vælge mellem tre forskellige fastheder. Medium er for de lette (op til 75 kg), fast er for de mellemtunge (75 til 95 kg), og ekstra fast er for de robuste.

Venus Mayan er en dobbeltseng med boxmadras, som er i almindelig størrelse (180×200 cm).

Boxmadrassen kommer med en bæredygtig topmadras. Det betyder, at du kan sove trygt og rart i denne seng. Dens kerne er nemlig f.eks. lavet af naturlatex, som er udvundet af træet Hevea brasiliensis, hvilket i øvrigt er en naturskånsom metode til at få latex på.

En anden god grund til, at du kan sove trygt og godt i denne seng er, at betrækket er behandlet på en måde, så det er antibakterielt. Latexen i topmadrassen er desuden både stærk, smidig og åndbar. Det er med til at give dig en mere behagelig søvn. Alt dette til sammen gør, at Venus Mayan er sund og allergivenlig at sove i.

Selve madrassen i Venus Mayan er udstyret med to lag fjedre. Til sammen giver fjedrene dig en rigtig god aflastning og støtte. Fjedrene er fordelt i syv komfortzoner, hvilket sikrer dig, at din krops forskellige dele hver især får netop den support, de har brug for.

Venus Mayan 180×200 boxmadrassen kan købes hos Bedre Nætter her.


7. Senses Form – 180×200 boxmadras med 7 komfortzoner

Køberne mener: Denne 180×200 cm boxmadras scorer flotte 4,5 ud af 5 stjerner fra kunderne hos Bedre Nætter. Bl.a. skriver en anmelder, at det er en “rigtig god seng”.

Senses Form - 180x200 boxmadras med 7 komfortzoner

180×200 cm som sovemål er en rigtig god størrelse til parret, der gerne vil ligge med en nogenlunde afstand mellem sig.

Senge, der er mindre end en almindelig størrelse dobbeltseng, kan nemt blive for små. Senge, der er større, kan derimod måske blive for voldsomme og give for stor afstand mellem dig og den, du holder af. Det kan også være, at du slet ikke har plads til en større seng.

Alt sammen handler det om præferencer, og hvordan dit soveværelse ser ud.

Der er absolut ingen grund til at udelukke Senses Form fra din liste over muligheder, når det gælder køb af ny seng. Senses Form er nemlig en rigtig lækker og komfortabel boxmadras. Den har hele 7 komfortzoner, og derfor får du en god og fintfølende support af hele din krop.

De syv komfortzoner er fordelt i madrassens længde. Zonerne omkring f.eks. hoften er kraftigere, så du netop ikke synker for dybt ned i madrassen på dette sted. Tilsvarende er de ”lette” zoner med blødere fjedre, som f.eks. er i hovedenden og fodenden.

Senses Form fås i fire forskellige farver, og du kan tilkøbe en gavl, som selvfølgelig vil matche farven på resten af sengen.

Du kan købe denne 180×200 boxmadras med 7 komfortzoner hos Bedre Nætter her.


8. Trondheim – 180×200 boxmadras med valgfri topmadras

Køberne mener: Denne 180×200 boxmadras scorer perfekte 5 ud af 5 stjerner blandt kunderne hos Sengefabrikken.

Trondheim - 180x200 boxmadras med valgfri topmadras

Hvis du vælger Trondheim fra Sengefabrikken får du en 180×200 cm boxmadras, som består af to lag, ben og eventuelt en gavl.

Det øverste lag på en seng er nogle gange dét, som lige giver prikken over i’et ift. din liggeoplevelse. Det er således værd at nævne, at der medfølger en topmadras til denne boxmadras. Du får her valget mellem latex og memoryskum, således at du kan ende med lige netop den variant, der passer bedst til dig og dine præferencer.

Der er fordele og ulemper ved begge typer af topmadras. Du bør vælge topmadrassen i latex, hvis du gerne vil have et lidt ”fastere” øvre lag, som ”skubber igen”. Latex giver efter, men det er ikke lige så blødt som memoryskum.

Hvis du gerne vil have et dejlig blødt øvre lag på Trondheim, så kan du med fordel vælge topmadrassen Celcius. Dette er Sengefabrikkens topmadras i trykaflastende memoryskum. Hvilken type topmadras du skal vælge, kommer helt an på dine præferencer.

Det er ikke kun topmadrassen, du skal tage stilling til. Du og din eventuelle partner skal nemlig også vælge fasthed i madrassen. Vælg mellem medium, fast og ekstra fast. Der er et lille tillæg for den ekstra faste madraskerne, da der er mange flere og kraftigere fjedre i denne fasthed.

Trondheim måler 180×200 cm og har fem komfortzoner. Der gives 15 års garanti mod brud på både fjedrene og rammen.

Trondheim 180×200 boxmadrassen er til salg hos Sengefabrikken her.

Læs også: Topmadras – De 21 bedste topmadrasser i Danmark (2024)