Kontinentalseng – De 17 bedste kontinentalsenge i Danmark (2024)

Deklarering-af-artikel
Bedste kontinentalseng (2)

En kontinentalseng er kendetegnet ved at have tre lag: En boxmadras som det solide fundament, en springmadras for den optimale støtte og en topmadras for den sidste snert af komfort.

Tilsammen skaber disse tre lag en seng, der vil kunne hjælpe dig med at opnå en fantastisk søvn.

Du skal dog stadig se dig godt for, inden du køber din nye kontinentalseng. De kommer nemlig i mange forskellige priser og kvaliteter, som kan gøre valget af den rette seng til en kompliceret sag.

… I bestræbelsen på at hjælpe dig lidt på vej har vi derfor her samlet vores bud på de 17 bedste kontinentalsenge i 2024!

Grundig købe-guide – Find en god ny kontinentalseng her


1. Venus – Højkvalitets kontinentalseng med komfortabel topmadras

Forbrugerne mener: Kunderne hos forhandleren Bedre Nætter vurderer Venus til flotte 4,5 ud af 5 stjerner.

Overvejer du at skifte din eksisterende seng ud, kan du med fordel tage et nærmere kig på Venus. Her får du en lækker kontinentalseng, som både byder på flot design, god støtte og fremragende komfort.

Det med den fremragende komfort hænger i særdeleshed sammen med Venus’ topmadras. Den har nemlig en tyk og lækker kerne, som sikrer den gode liggeoplevelse. En topmadras som denne kan netop have stor indflydelse på liggekomforten, da det er dén madras, som din krop er i mest direkte kontakt med.

Venus kontinentalsengen er en bestseller hos Bedre Nætter. Således er den et på mange måder sikkert valg, idet andre købere er glade for den. Kigger vi på brugeranmeldelserne af Venus, bliver dens popularitet da også ganske tydelig. Således scorer sengen i skrivende stund 4,5 ud af 5 stjerner fra Bedre Nætters kunder.

Video-præsentation af Venus:

Under Venus’ lækre topmadras finder du en springmadras i topklasse. Dette er den del af sengen, som har størst direkte betydning på, hvordan du ligger. Derfor er der naturligvis ikke gået på kompromis her.

Springmadrassen indeholder trykaflastende pocketfjedre. Disse fjedre er inddelt i et særligt mønster med syv komfortzoner, som giver din krop den optimale støtte. Kroppens forskellige områder kræver hver især unik støtte, og det er Venus garant for.

Kontinentalsengen Venus er en yderst holdbar og robust sengeløsning. Det kommer særligt til udtryk i sengens nederste lag: Boxmadrassen. Pakket ind i en solid 12 cm høj træramme bidrager et ekstra lag pocketfjedre herfra til en fast og stabil seng.

Video-præsentation af Bedre Nætters 100 dages prøveperiode:

Venus kommer med 100 dages prøveperiode. Dette betyder, at du har rige muligheder for at prøve sengen af i hjemmets trygge rammer. Ydermere tilbyder Bedre Nætter 25 års garanti, som dækker brud på ramme og fjedre. Dette er en stærk indikator for, at vi her at gøre med en seng i en høj byggekvalitet.

Denne kontinentalseng fås i målene 140×200, 160×200, 180×200, 180×210 og 210×210 cm. Du kan desuden vælge mellem fire flotte farver: Sort, lysegrå, grå og beige.

Du kan læse mere om Venus hos forhandleren Bedre Nætter her.


2. Snefrid – Yderst populær kontinentalseng fra Nordic Dream

Besøger man Trustpilot, er det tydeligt at se, at forbrugerne er glade for Snefrid kontinentalsengen fra danske Nordic Dream. Sengen får således rosende ord med på vejen – Såsom “den bedste seng vi nogensinde har haft” – og et utal af 5-stjernede anmeldelser.

Her er da også tale om en kontinentalseng fra øverste hylde rent kvalitetsmæssigt. Dette markeres i særdeleshed af de 25 års garanti, som gives på sengens ramme og fjedre.

En ting som er værd at bemærke er, at springmadrassen i Snefrid udgøres af én stor kerne (gælder ikke 210×210 størrelsen). Denne opbygning har flere fordele. Kort og godt betyder det nemlig, at du vil opleve en god komfort på tværs af hele sengens bredde, da du bl.a. undgår den irriterende revne i midten af sengen.

Ovenpå springmadrassen finder du naturligvis en højkvalitets topmadras. Topmadrassen er et vigtigt lag på en seng, da det er den del af sengen, din krop er i mest direkte kontakt med. Derfor er det da også et lag, som Nordic Dream prioriterer højt.

Som forbruger er du i gode hænder hos Nordic Dream. Forhandleren scorer således 4,9 ud af 5 stjerner på Trustpilot. Bl.a. tilbyder de Tryghedsgaranti, hvilket betyder, at du frit kan ombytte eller returnere sengen inden for en 100 dages periode.

Du kan købe Snefrid kontinentalsengen hos Nordic Dream her.


3. Nordkap – En både god og prisvenlig kontinentalseng

Forbrugerne mener: Denne kontinentalseng scorer i skrivende stund flotte 4,5 ud af 5 stjerner blandt forhandlerens kunder.

Nordkap - En både god og prisvenlig kontinentalseng

Nordkap er en stilren og moderne kontinentalseng, som er beklædt med et kraftigt møbeltekstil. Faktisk er kontinentalsengen fyldt med kvalitetsmaterialer fra top til bund. Dermed er den en oplagt investering for dig, der gerne vil sove fantastisk de næste mange år.

Forhandleren tilbyder da også hele 15 års garanti på sengens ramme og fjedre, og køberne er glade for den. Faktisk så glade, at den i skrivende stund scorer solide 4,5 ud af 5 stjerner fra dem.

Video-præsentation af Nordkap:

Nordkap er opbygget på en kontinentalbund, som giver en stabil og robust seng, der ikke er i fare for at bøje ned på midten. Trærammen er desuden solid, idet den er 12 cm høj og fremstillet i massivt fyrretræ.

Sengens springmadras sørger for dens primære komfort, og netop komforten er i højsædet her i Nordkap-kontinentalsengen. Med 220 individuelle pocketfjedre pr. kvadratmeter får du nemlig masser af støtte til alle områder af kroppen.

Udover at levere hundredvis af individuelle støttepunkter, er pocketfjedrene desuden inddelt i syv såkaldte komfortzoner. De sørger for intensiveret støtte og aflastning til bl.a. nakke, skuldre og lænd.

Der følger også en højkvalitets topmadras med i købet af Nordkap. Topmadrassen er ganske vigtigt ift. din søvn, da det er denne madras, som din krop er i tættest kontakt med. Derfor er der ikke sparet her. Tværtimod får du en lækker model med en tyk og komfortabel kerne.

Nordkap fås i mange forskellige mål – lige fra den lille 140×200-trekvartseng til den helt store 210×210-model.

Du kan købe Nordkap-kontinentalsengen hos Sengefabrikken.dk her.


4. Emma Deluxe – Premium-kontinentalseng med avanceret konstruktion

Emme Deluxe - Premium-kontinentalseng med avanceret konstruktion

Med Emma Deluxe får du en premium-kontinentalseng med en ret så avanceret opbygning. Det er således en kontinentalseng med flere madrasser, som tjener forskellige formål. Denne konstruktion lægger kimen til den gode støtte og komfort, du vil kunne få fra sengen.

Først og fremmest er det værd at fremhæve kontinentalsengens springmadras: Emma Diamond. Her får du nemlig et luksuriøst produkt, som byder på en smart kombination af skum og fjedre. Dette giver dig en madras, der både yder god støtte og komfort.

Hvad komforten angår må det dog anbefales at lægge en topmadras ovenpå springmadrassen. Har du ikke allerede sådan én, kan du tilkøbe den hos forhandleren. Du kan i denne forbindelse vælge mellem de to madrasser Emma Flip og Emma Diamond:

  • Det smarte ved Emma Flip er, at den har to sider med forskellige hårdheder. Hermed kan du vende den alt efter hvor fast, du foretrækker dit underlag.
  • Det smarte ved Emma Diamond er derimod, at madrassen er temperaturregulerende. Således er denne topmadras i særdeleshed et oplagt valg for dig, der ønsker lidt ekstra hjælp til at opnå den perfekte temperatur, når du skal sove.

Nedenunder kontinentalsengens springmadras finder du en solid sengebund. Her har vi at gøre med sengens robuste fundament. Desuden byder den på en dynamisk affjedring, der arbejder godt sammen med sengens andre madrasser i vejen mod at sikre den gode liggeoplevelse.

Overordnet set så er Emma Deluxe delt op over syv komfortzoner. Denne opbygning betyder, at du vil kunne opleve en differentieret støtte fra sengen, så de forskellige dele af din krop får netop den støtte, de hver især har behov for.

Emma Deluxe kontinentalsengen er til salg hos Emma.dk her.

Læs også: Seng – Guide: De 33 bedste senge på det danske marked (2024)


5. Solveig kontinentalseng

Solveig kontinentalsengen er en elegant og funktionel seng, der tilbyder en række fordele for dig, der søger en god nats søvn.

Her er tale om en håndbygget seng, produceret i Danmark, der kombinerer tre vigtige lag: Boxmadrassen, springmadrassen og topmadrassen.

Boxmadrassen udgør den nederste del af sengen og fungerer som dens fundament. Den er bygget af robust svensk fyrretræ og indeholder Ergonomic+ pocketfjedre, som er fordelt over 7 komfortzoner. Denne madras sikrer en solid base for din søvn.

Springmadrassen i Solveig kontinentalsengen er – ligesom boxmadrassen – udstyret med 7 komfortzoner og Ergonomic+ fjedre. Fjedrene sikrer en dyb og god støtte.. Dette fjedersystem er da også udviklet i samarbejde med eksperter, og det giver en mærkbar høj komfort. Springmadrassen sikrer optimal komfort i hele sengen, og dens Airflow-polstring øger i øvrigt luftcirkulationen, så du kan holde en behagelig temperatur i sengen – nat efter nat.

Ved køb af Solveig kan du vælge mellem flere forskellige farver og fasthedsniveauer. Desuden kan du vælge mellem forskellige ben. Sidst men ikke mindst er det muligt at tilkøbe en sengegavl, såfremt du ønsker at peppe sengen lidt ekstra op.

Som følge af Solveigs velovervejede design og de anvendte kvalitetsmaterialer, tilbyder sengen en støttende og behagelig søvnoplevelse. Tilpasningsmulighederne gør det desuden muligt for dig skræddersy den til dine specifikke behov.

Du kan købe denne Solveig kontinentalseng hos Nordic Dream her.


6. Atlas – Smuk grå kontinentalseng

Forbrugerne mener: Leder du efter en billig kontinentalseng i topklasse? Så er det måske Atlas, du skal have fat i. Kunderne hos Bedre Nætter giver nemlig denne seng topkarakteren 5 ud af 5 stjerner. En kunde kalder den da også for en “fremragende seng”.

Kontinentalsengen Atlas er en fremragende investering for dig, der gerne vil sove godt uden at rippe hele bankkontoen. Atlas er nemlig en billig og yderst komfortabel sengeløsning, som tilmed er pakket ind i et flot og enkelt design.

Atlas-kontinentalsengen er udviklet og produceret i Danmark, og der er udelukkende anvendt de bedste materialer i produktionen. Du kan derfor se frem til lækker og indbydende komfort i tre lag.

Sengens tre lag består af en robust boxmadras, en komfortabel springmadras samt en indbydende og behagelig topmadras.

Boxmadrassen er selve fundamentet for den faste og holdbare kontinentalseng. Her får du en fast skumkerne omkranset af massivt, svensk fyrretræ.

Springmadrassen er sengens primære komfortlag. Her bliver du mødt af faste pocketfjedre, som støtter alle kroppens områder. Madrassens fem komfortzoner sørger for individuel støtte til nakke, skuldre og lænd, så du får den optimale søvn.

Som den perfekte afrunding byder Atlas på en indbydende topmadras med en latexkerne på hele fire cm. Latexen er både åndbar og ventilerende og sørger samtidig for at give støtte og modstand til kroppen – uanset din sovestilling.

Atlas-kontinentalsengen findes i målene 140×200, 160×200 og 180×200 cm.

Du kan læse mere om denne billige kontinentalseng hos Bedre Nætter her.


7. Tindra – Kontinentalseng i høj kvalitet (25 års garanti)

En kontinentalseng i høj kvalitet kan gøre en verden til forskel i soveværelset – og i dagligdagen når din søvn kommer i topform! Tindra er et godt bud, og de 25 års garanti på sengen betyder, at du kan forvente et produkt, der kan holde til tidens tand.

Tindra yder en sublim komfort, og så er den også smuk at se på. Looket er skandinavisk, og du kan vælge mellem en håndfuld afdæmpede og stilfulde farver. Du kan sammensætte sengen med ben i eg eller metal, og du kan tilkøbe en sengegavl for at gøre sengen endnu mere eksklusiv.

Hvad angår komforten, er der ikke sparet på noget. Kontinentalsengen rummer tre madraslag, som hver især har en helt særlig funktion. De individuelle lag komplementerer hinanden og sikrer dig den bedst mulige komfort. De syv komfortzoner hjælper selvfølgelig også på det.

Sengen er danskproduceret, og materialerne er særligt udvalgte, robuste og i høj kvalitet. Det er én af producentens mest efterspurgte kontinentalsenge, for Tindra er nemlig en populær tilføjelse til soveværelset.

Denne kontinentalseng er til salg hos Nordic Dream her.


8. Kontinentalseng med valgfri fasthed (medium, fast, ekstra fast)

Model: Trondheim

Forbrugerne mener: 5 ud af 5 stjerner! Det er, hvad kunderne hos Sengefabrikken giver denne Trondheim continental. Her beskriver en køber den da også bl.a. som en “supergod seng”.

Modellen Trondheim er utrolig populær, når det gælder kontinentalsenge. Her får du masser af komfort for små penge, og du kan samtidig vælge, hvor fast madrassen skal være:

… Madrassen findes således i medium, fast og ekstra fast.

For den optimale komfort er det vigtigt at finde en madras, som giver den korrekte støtte. Springmadrassen i Trondheim-kontinentalsengen er inddelt i fem komfortzoner, som sørger for præcis og målrettet støtte til kroppens mest udsatte områder.

Det anbefales at vælge madrassens fasthed ud fra din vægt. Vejer du under 70 kg bør du som hovedregel vælge ’medium’, vejer du mellem 70 og 95 kg bør du vælge ’fast’, og vejer du over 95 kg, bør du vælge ’ekstra fast’.

Da springmadrassen består af to individuelle madraskerner, kan du sagtens vælge forskellig fasthed i hver side af sengen. En eventuel vægtforskel mellem dig og din partner kan således nemt udlignes.

Udover en lækker springmadras med optimal støtte består Trondheim også af en solid og robust kontinentalbund samt en kvalitets-topmadras i latex eller skum (7 cm).

Trondheim fås som trekvart- og dobbeltseng i alle gængse mål, og der følger desuden en flot sengegavl med i prisen.

Du kan læse mere om Trondheim-kontinentalsengen hos Sengefabrikken.dk her.


9. Jupiter Wood kontinentalseng

Forbrugerne mener: Den ganske almindelige dansker er vild med Jupiter Wood kontinentalsengen. Kunderne hos Bedre Nætter giver den således flotte 4,5 ud af 5 stjerner, og en køber skriver eksempelvis, at sengen er “dejlig at ligge i”.

Når du skal skabe rammerne for den perfekte søvn, så er kontinentalsengen Jupiter Wood et oplagt valg. Foruden et flot og enkelt design får du også masser af komfort og kvalitet for pengene.

Jupiter Wood består af tre indbydende lag; boxmadras, springmadras og topmadras.

Boxmadrassen er sengens bund, og sørger for en stabil og ikke mindst holdbar sengeløsning. Den solide træramme er 8 cm tyk og udført i massivt svensk fyrretræ.

Springmadrassen har størst indflydelse på din komfort, og er derfor sengens vigtigste lag. Springmadrassen i Jupiter Wood er forsynet med faste pocketfjedre af bedste kvalitet.

Pocketfjedrene er desuden inddelt i fem komfortzoner, og tager dermed hensyn til de områder af kroppen, der skal have særlig nænsom støtte.

Som øverste lag i Jupiter Wood-kontinentalsengen finder du en dejlig og behagelig topmadras med en latexkerne på fire cm. Latexen er både med til at sikre god støtte og en behagelig temperatur natten igennem. Det naturlige materiale er nemlig åndbart og ventilerende.

Jupiter Wood er beklædt med et flot og kraftigt møbeltekstil i sort, som passer ind i ethvert hjem. Vælger du at tilkøbe en sengegavl, er denne forsynet med samme flotte beklædning.

Jupiter Wood findes i målene 140×200, 160×200 og 180×200 cm.

Du kan læse mere om kontinentalsengen Jupiter Wood hos Bedre Nætter her.


10. Kontinentalseng med gavl – Senses

Forbrugerne mener: Denne kontinentalseng med gavl scorer flotte 4,5 ud af 5 fra forbrugerne hos Bedrenaetter.dk. En kunde kalder da også sengen for “den bedste seng vi har haft”.

Senses er en oplagt sengeløsning til dig, der både vil have den bedste komfort og masser af æstetik for pengene. Den flotte kontinentalseng er forsynet med en gavl, som giver karakter og stil til dit soveværelse.

En sengegavl giver indtrykket af en komplet og helstøbt seng. Udover at pynte i soveværelset tjener hovedgavlen også et praktisk formål, da den beskytter væggen bag sengen mod slid. Gavlen der følger med til Senses er væghængt, mens det også er muligt at tilvælge gavle i andre stilarter mod en merpris.

Det skal dog ikke kun handle om udseende. Senses er fyldt med udsøgt komfort, og du får en komplet sengeløsning, som kan tilfredsstille dine behov de næste mange år.

Springmadrassen i Senses er fyldt med fleksible pocketfjedre, som former sig efter din krops konturer. Fjedrene er desuden inddelt i syv komfortzoner, som giver individuel støtte til kroppens forskellige områder.

Topmadrassen er Svanemærket og 100% naturlig. Den naturlige latex er udvundet på en bæredygtig måde, og madrassens grønne profil sørger for, at du kan sove i sengen med god samvittighed.

Senses findes i alle gængse sengemål fra 140×200 til 210×210 cm.

Du kan læse mere om Senses hos Bedre Nætter her.


11. Haven Original – Solid kontinentalseng til fast lav pris

Forbrugerne mener: Denne kontinentalseng får perfekte 5 ud af 5 stjerner fra kunderne hos Bedre Nætter.

Leder du efter en seng, der giver dig meget for pengene, kan du med fordel tage et kig på den solide Haven Original kontinentalseng. Denne stilrene sengeløsning findes i henholdsvis sort, grå, beige, blå og brun, og det er desuden muligt at tilføje en matchende sengegavl.

I Haven Original smelter æstetik og komfort sammen til en ikonisk sengeløsning, som for alvor vil gøre sengen til dit yndlingsmøbel i hjemmet. Når du er vågen, kan du nyde det enkle design, og i søvnen kan du værdsætte den fremragende madras, der tager dig med til drømmeland.

I bunden sørger en solid boxmadras for den perfekte støtte, mens springmadrassen sikrer dig ideel komfort natten igennem.

Mens springmadrassens pocketfjedre bidrager med individuelle støttepunkter, sørger et lag af åndbart latex for god ventilation og komfort. Du får derfor en sund og langtidsholdbar seng.

Topmadrassen er ligeledes fyldt med smidig latex, som både sikrer dig en behagelig afrunding på sengen og samtidig bidrager yderligere til den gode åndbarhed. Som et naturmateriale er latexen nemlig perfekt til madrassen, da den lader luft strømme gennem fibrene.

Haven Original findes i målene 140×200, 160×200, 180×200, 180×210 og 210×210 cm.

Haven Original kontinentalsengen er til salg hos Bedre Nætter her.


12. Sengeramme til kontinentalseng – Rige muligheder for opbevaring

Model: Messina Fyr Olie

Har du mod på selv at sammensætte din sengeløsning, så er den smukke Messina-sengeramme et perfekt sted at starte.

Den flotte sengeramme i olieret fyr giver rige muligheder for opbevaring, og du får samtidig mulighed for at sætte dit helt eget præg, når der skal vælges madras.

En massiv sengeramme bidrager på bedste vis til en flot indretning i soveværelset. Fornemmelsen af et komplet og solidt møbel er med til at skabe et godt sovemiljø både i de vågne og de søvnige timer.

Messina-sengerammen er fremstillet af massivt olieret fyr og er et udtryk for minimalistisk, smukt og funktionelt design.

Læs også: Sengerammer og sengestel – 14 gode løsninger

Under sengen findes fire store skuffer, som kan anvendes til opbevaring af bl.a. sengetøj. Det er også muligt at tilkøbe matchende sengeborde, som monteres direkte på sengerammen.

Har du allerede en god madras, skal du blot placere den indenfor rammerne og voila: Du har en helt ny seng. Alternativt findes der et stort udvalg af madrasser, som passer i sengerammens klassiske mål på enten 160×200 eller 180×200 cm.

Udover olieret fyr findes Messina-sengerammen også i hvid fyr og kernebøg. Dermed finder du nemt den nuance, som passer bedst til netop dit hjem.

Du kan læse mere om sengerammen med opbevaring hos Sengefabrikken her.


13. Kontinentalseng i farven sand – Tromsø

Forbrugerne mener: Tromsø continental-sengen scorer pæne 4 ud af 5 stjerner fra kunderne hos Sengefabrikken.dk.

Design, komfort og kvalitet spiller perfekt sammen i den skønne seng Tromsø Kontinental.

Med enkle linjer, et lækkert tekstil i farven sand og indbydende madrasser i tre lag, er kontinentalsengen Tromsø et oplagt valg til det moderne hjem.

Selvom Tromsø deler navn med den norske by, er sengen både designet og produceret i Danmark. Kvaliteten er ikke til at tage fejl af, og der er anvendt de bedste materialer for at skabe et stabilt og langtidsholdbart møbel.

Kvaliteten skinner igennem i alle tre madraslag: Boxmadrassens ramme består af massivt svensk fyrretræ, springmadrassens faste og fleksible pocketfjedre sørger for udsøgt komfort og støtte og topmadrassen kan fås med åndbar latex eller trykaflastende memoryskum.

For den mest optimale komfort kan du vælge den fasthed, som passer til din kropsvægt: ’Medium’ anbefales til personer, som vejer under 70 kg, ’fast’ anbefales til personer, der vejer mellem 70 og 95 kg og ’ekstra fast’ anbefales til personer, der vejer over 95 kg.

Da Tromsø er opbygget af to madraskerner kan der naturligvis vælges forskellig fasthed i de to sider.

Udover den flotte sand-farve findes Tromsø også i antracit og sort. Målene findes fra 140×200 til 210×210 cm.

Du kan læse mere om kontinentalsengen Tromsø hos Sengefabrikken.dk her.


14. Oslo Box kontinentalseng

Søger du en flot, enkel og ikke mindst komfortabel sengeløsning, så er boxkontinentalsengen Oslo bestemt værd at se nærmere på. Her er box- og springmadras samlet i et flot og stilfuldt cover, der giver sengen et enkelt og ensartet udtryk.

At pakke madrasserne ind i et flot og slidstærkt tekstil er en rigtig god idé. Udover at denne løsning ser brandgodt ud, tjener det også et praktisk formål. Du slider nemlig mindre på madrasserne, og med den smarte velcrolukning under bunden, er det let at tage coveret af, når det skal rengøres.

Oslo-kontinentalsengen er 68 cm høj, og således dejlig nem at komme i – og op fra igen.

Underst er sengen forsynet med stilfulde egetræsben på 10 cm, og herefter følger boxmadras, springmadras og topmadras.

Springmadrassen er vendbar, så du opnår en langtidsholdbar seng. Den er desuden forsynet med hele 220 pocketfjedre pr. kvadratmeter – alle inddelt i fem komfortzoner for ekstra støtte til kroppens mest udsatte områder.

Oslo findes i målene 160×200, 180×200, 180×210 og 210×210 cm, og den kan vælges i enten antracit eller lys grå.

En flot og enkel sengegavl er inkluderet i prisen, men det er også muligt at sætte mere kulør på sengen med en trenset- eller chesterfield-inspireret sengegavl.

Du kan læse mere om Oslo Box-kontinentalsengen hos Sengefabrikken.dk her.


15. Lyngdal kontinentalseng

Forbrugerne mener: Lyngdal kontinentalsengen scorer topkarakteren 5 ud af 5 stjerner blandt kunderne hos Sengefabrikken.dk. Her bliver den bl.a. beskrevet som en “superlækker seng”.

Lyngdal er en dansk-produceret kontinentalseng, der med sit enkle design, sine indbydende madrasser og fantastiske materialer er det oplagte valg, når du skal vælge en ny seng.

Du får her en komplet sengeløsning med egetræsben, sengegavl og tre fantastiske madraslag.

Lyngdal er opbygget af to solide kontinentalbunde. Rammen er i massivt svensk fyrretræ mens en fast og elastisk skumbase sørger for at give sengen den rette stabilitet.

Springmadrassen er sengens vigtigste lag, og her sørger Lyngdal-madrassen for masser af udsøgt komfort. Madrassen findes i tre fastheder: Medium (hvis du vejer under 70 kg), fast (hvis du vejer 70-95 kg) og ekstra fast (hvis du vejer over 95 kg).

Springmadrassen er forsynet med to madraskerner, så der kan vælges forskellig fasthed i sengens to sider.

Som afsluttende lag finder du en lækker og behagelig topmadras. Du kan vælge topmadras i latex eller memoryskum (celcius). Skummet former sig efter din krop, din kropsvarme og dine bevægelser mens latexen er fast, kølende og med sin elasticitet giver kroppen modstand.

Lyngdal findes i alle gængse sengemål fra den smalle 3/4-seng i 140×200-størrelsen til den helt store king size-model i 210×210-størrelsen.

Bund, springmadras og sengegavl er betrukket med et moderne lysegråt møbeltekstil.

Du kan læse mere om kontinentalsengen Lyngdal hos Sengefabrikken.dk her.


16. Dunlopillo Passion kontinentalseng

Det bliver meget nemmere at overholde sengetiderne, når du kan se frem til at ligge i en fantastisk seng. Passion fra Dunlopillo er en flot kontinentalseng, som byder på masser af komfort, stilfuldt design og materialer af bedste kvalitet.

Du tilbringer op mod en tredjedel af døgnets timer i sengen, og der er således ingen grund til at gå på kompromis, når det handler om at finde den rette seng.

Dunlopillo Passion er udviklet af allergivenlige naturmaterialer og byder samtidig på udsøgt liggekomfort. Hvad affjedringen angår kan du vælge mellem medium, fast eller ekstra fast. Hermed finder du nemt den affjedring, der passer bedst til netop dig og din vægt – Og præferencer i øvrigt.

Madrassen er forsynet med hele 7 komfortzoner og en lækker tyk kerne af naturlatex. Herudover sørger de kvalitetsbetonede pocketfjedre for en stabil og robust seng.

Du kan desuden vælge mellem forskellige ben, gavle og topmadrasser. Hermed får du alt, hvad du skal bruge for den komplette sengeløsning.

Continental-sengen er betrukket med eksklusivt møbeltekstil, som bl.a. kommer i farverne blå, grå, lysegrå og sand. Den kommer i målene 140×200, 160×200, 180×200 og 180×210 cm.

Du kan læse mere om Dunlopillo Passion hos Sengekompagniet her.


17. Jensen Ambassadør kontinentalseng

Navnet Jensen har gennem mange år været synonym med senge af højeste kvalitet, og sådan er det fortsat.

Kontinentalsengen Jensen Ambassadør byder således på den velkendte Jensen-kvalitet fra top til bund, ligesom du har mulighed for at sætte dit personlige præg på din kommende seng.

Valgmuligheder er der mange af, når det handler om den ideelle komfort. Jensen Ambassadør findes nemlig i fire forskellige fastheder: Blød, medium, fast og ekstra fast. Det er naturligvis muligt at vælge forskellig fasthed i hver side af sengen.

Herudover anvendes der en lag-på-lag løsning, som Jensen kalder ’PocketonPocket’. Madrassens individuelle pocketfjedre er således inddelt i tre lag for optimal støtte og komfort.

Som øverste lag i Jensen Ambassadør kan du se frem til en yderst behagelig og indbydende topmadras. Madrassen ’Softline 3’ består af en 50 mm tyk latexkerne, som både bidrager til den komfortable søvn og til det gode sovemiljø. Som et naturmateriale er latex nemlig åndbart og ventilerende.

Jensen Ambassadør findes i målene 160×200 og 180×200 cm.

Vi ser indimellem tilbud på Jensen Ambassadør. Du kan besøge Erling Christensen Møbler her, hvis du gerne vil se, om der et nu.

Fandt du ikke det, du ledte efter? Så læs videre hos Sengeguruen.dk – Her kan du nemlig få mere hjælp til at finde en ny kontinentalseng.