Hjørnesofa – 21 indbydende og komfortable hjørnesofaer

Deklarering-af-artikel

Udnyt pladsen i din stue optimalt – Og smid dig til både den ene og den anden side: Det er, hvad du kan med en hjørnesofa!

Sofaerne til hjørnet kommer i mange forskellige varianter – Således kan både type, farve, størrelse og stof variere. Derfor kan det da også godt være lidt af en opgave at finde den rette hjørnesofa til netop din indretning.

I denne artikel kan du heldigvis blive klogere inden dit forstående køb. Her får du nemlig præsenteret hele 21 skønne hjørnesofaer.

OBS – Tilbud: Se hjørnesofaer med op til 50% rabat hos Sofa.dk her

1. Madrid hjørnesofa

Mangler du en elegant flydersofa til stuen? Så er Madrid hjørnesofaen det oplagte valg for dig. Hjørnesofaen er nemlig med dens kombination af en chaiselong og open-end et behageligt sted at slænge sig for en stund. Samtidig kommer den i et lækkert design, som vil passe rigtig godt ind i de fleste danske stuer.

Du har med denne hjørnesofa rige valgmuligheder. Således fås den i farverne blå, grøn, grå og lysegrå, ligesom du også kan vælge mellem en højrevendt og venstrevendt udgave.

Sofaens betræk er slidstærkt, og polstringen i sæderne og ryggen er holdbar og stabil. Rundt om sofaen finder du et betræk med det velvalgte navn Robust. Det har nemlig en martindale på hele 55.000, hvilket indikerer at vi her har at gøre med et betræk, som er i den meget slidstærke ende af skalaen.

Takket være sofaens store størrelse samt enkle, solide og stilrene design, er du sikret en sofa, der pynter i stuen i mange år frem. Den måler 305 cm i bredden og har en dybde på 200 cm i den dybeste side (chaiselong-siden).

Du kan læse mere om Madrid hjørnesofaen hos Sofa.dk her.


2. Shabby Chic – Blød og komfortabel hjørnesofa med PU-skum

Shabby Chic er en hjørnesofa, der bare kalder på dig. Den giver lyst til at synke ned i de bløde puder og slappe helt af. Og slappe af kan man bestemt i den 299 centimeter brede, 90 centimeter dybe og 80 centimeter høje sofa med en chaiselong, som er 213 cm dyb.

Som navnet på sofaen antyder, passer den perfekt ind i en shabby chic indretning. Den gør sig godt i kombination med antikt udseende møbler med masser af sjæl. Farven på sofaen bidrager også til shabby chic-looket, og du kan vælge mellem beige, lysegrå eller antracit. 

Der medfølger pyntepuder, og derudover kan du selv pynte med pastelfarvede puder og plaider. Det giver nemlig det feminine og romantiske udtryk, som shabby chic betegner. Men sofaen passer faktisk godt ind i de fleste indretninger, hvor man har brug for en blød hjørnesofa i et enkelt design.

Denne bløde og komfortable hjørnesofa er til salg hos Møbelkompagniet her.


3. Flot flyder-hjørnesofa i velour

Model: Ofelia

Ofelia falder nok i din smag, hvis du går og ønsker dig en hjørnesofa, der er lidt af en flyder. Heldigvis er det en elegant én af slagsen, og de rene linjer får den til at stå smukt i rummet. Det samme gælder for det luksuriøse look i Riviera-velour, som komplementerer de sorte, puverlakerede ben i metal helt perfekt.

Skal din nye hjørnesofa være mørkeblå, mørkegrå, mørkegrøn eller karrygul? Eller hvad med en simpel sort? Det hele er muligt med Ofelia, der fås i en håndfuld populære farver. Der medfølger også et gavmildt drys af pyntepuder, der gør sofaen endnu mere indbydende.

Ofelia er en hjørnesofa, som du kan strække benene i dag efter dag, aften efter aften. Den måler 300 x 85 x 85, mens dybden på chaiselongen er på 210 cm. Og der er afslapning på hver en centimeter!

Du kan købe denne flotte flyder-hjørnesofa i velour hos Moebelkompagniet.dk her.


4. Diana – Stor hjørnesofa i ægte læder

En stor hjørnesofa kan gøre det lettere, når der skal være plads til hele familien, eller når du har gæster på besøg. Er du på udkig efter en stor hjørnesofa i læder, så kan Diana være sofaen for dig. Diana-hjørnesofaen byder på fem komfortable siddepladser foruden den charmerende hjørnesektion. 

Diana findes i to udgaver: En udgave med 3 sæder til venstre og 2 sæder til højre samt en udgave med 2 sæder til venstre og 3 sæder til højre. Du kan således vælge netop den udgave, der passer bedst ind i din stue.

Uanset om du ønsker at sidde eller ligge i hjørnesofaen, kan du se frem til en skøn komfort. De tykke hynder er nemlig forsynet med et kraftigt lag koldskum og betrukket med ægte læder. Under sofaen er der monteret ben i forkromet stål.

Du kan købe denne store hjørnesofa i ægte læder hos Dansk Restlager.dk her.


5. Lyon – Hjørnesofa med markante syninger og en medium/fast hårdhed

Lyon er en open end hjørnesofa, som udmærker sig ved de markante syninger i betrækket. Det giver sofaen udseende af kvalitet og luksus, hvilket jo er et efterstræbelsesværdigt look i de fleste indretninger. 

Sofaen fås i flere nuancer af beige og grå samt en smuk, dyb grøn. Der er altså mange muligheder for at få sofaarrangementet til at leve op til den forestilling, du måtte have i hovedet.

Lyon måler 289 x 218 x 80 centimeter. Siddekomforten er medium/fast, så du sidder opløftet men behageligt. Open-end chaiselongen gør det muligt at strække benene og slappe af på et nyt niveau.

Du kan købe Lyon-hjørnesofaen hos Moebelkompagniet.dk her.


6. Shaka – Blød hjørnesofa

Shaka er en dejlig, blød flyder, som samtidig klæder stuen med sit enkle design og lækre stofbetræk. Det er en hjørnesofa, som inviterer til eftermiddage og aftener i behagelig tilbagelænet tilstand – Sommetider endda på langs.

Sofaen har en blød siddekomfort, som gør, at du synker ned og bliver omsluttet. Chaiselongen gør oplevelsen endnu mere behagelig, for her er der rigeligt med ben- og fodplads.

Shaka fås i forskellige farver fra antracit til beige og grå. Stoffet har en høj slidstyrke, så du kan slappe af i sofaen langt ud i fremtiden. Hjørnesofaen måler 300 x 166 x 88 centimeter, mens chaiselongen har en dybde på 130 cm.

Denne bløde hjørnesofa med pyntepuder er til salg hos Møbelkompagniet her.


7. Hjørnesovesofa med chaiselong – Sofa med sovefunktion

Model: Volanta

Denne kompakte hjørnesovesofa med chaiselong passer perfekt ind i stue eller på kontoret. Det klassiske og stilrene design gør sofaen anvendelig og æstetisk i samme ombæring.

Sofaen kan hurtigt transformeres til en soveplads, som både er behagelig og pæn. Der er tilmed to rum med plads til opbevaring, som du kan pakke sengetøjet ned i.

Når du ønsker at omdanne sofaen til en indbydende seng, skal du blot trække det midterste modul ud under sengen og voila: Du har nu en behagelig seng med et liggemål på 135 x 264 cm.

Sofaen med sovefunktion er betrukket med et slidstærkt møbeltekstil i antracitgrå – en klassisk og neutral farve der passer perfekt til de fleste hjem. Med kraftige bonell-fjedre er du desuden sikret et underlag som både er behageligt at sidde og ligge på.

Volanta hjørnesovesofaen med chaiselong findes både i en højre- og venstrevendt udgave.

Du kan købe denne hjørnesovesofa hos My Home Møbler her.


8. New York – Hjørnesofa med puf

Med denne hjørnesofa får du en rummelig sofa med plads til familie og gæster. Med et design der er stilrent og enkelt, er sofaen let at tilpasse til forskellige hjem. Puffen giver mulighed for en mere henslængt position i sofaen, ligesom sofaen rummer mange komfortable siddepositioner.

New York-sofaen består af syv moduler (tre hjørnemoduler, tre midtermoduler samt en puf), som frit kan sættes sammen efter ønsker og behov. De fleksible elementer giver dig mulighed for at være kreativ og samtidig skabe en sofa, der passer perfekt til din stue.

Sofaens sæde og ryg er fyldt med komfortabelt koldskum og er betrukket med slidstærkt Mano-betræk. Du kan vælge New York hjørnesofaen i fire forskellige nuancer: Blå, grå, latte og lysegrå. 

Denne hjørnesovesofa er til salg hos Sofa.dk her.


9. Lido hjørnesofa

Med Lido får du en moderne og stilren grå hjørnesofa med pufafslutning i stofbetræk og ben i flot lyst træ. Sofaen er forsynet med sæde og rygpuder, der giver en komfort, som forhandleren beskriver som blød/medium.

Lido hjørnesofaen har god plads til familien eller et par gæster, når I skal samles til hygge i stuen. Sofaen måler således 257 x 92 x 76 centimeter, og dybden på chaiselongen er hele 220 centimeter.

Som hjørnesofa kan Lido fås i både højre- og venstrevendte udgaver. Ydermere kan du få den med betræk i andre farver og materialer, ligesom den fås i andre størrelser.

Læs mere om Lido hjørnesofaen hos Moebelkompagniet.dk her.


10. Ofelia – Hjørnesofa i velour med to chaiselonger

Vild med velour? Så er Ofelia måske hjørnesofaen, der opfylder dine drømme! Her får du to gange chaiselong, så benene kan strækkes – også selvom der er mere end ét par. Det er komfort, når det er bedst, og samtidig giver velour-stoffet dig en blød og indbydende overflade.

Sofaen fås i flere smukke farver: Lige fra kongeblå til karrygul og mørkegrøn. Hvis du er mere til et sort eller mørkegråt velourlook, er dét også muligt. Stoffet er ekstra slidstærkt, så du ikke behøver begrænse dine hyggestunder i sofaen.

Den rummelige Ofelia U-sofa måler 377 brede centimeter, 85 dybe og 85 høje. Hertil kommer naturligvis dybden fra chaiselongerne, hvoraf den længste er 210 cm.

Hjørnesofaens komfort er blød/medium. Med i købet følger et hav af små pyntepuder, som både gør sofaen dekorativ at se på og behagelig at opholde sig i.

Du kan købe denne hjørnesofa i velour med to chaiselonger hos Møbelkompagniet her.


11. Stor hjørnesofa i sort læder

Model: Copenhagen

Trænger du til nyt liv i din stue? Så er det værd at kigge nærmere på denne store hjørnesofa i sort læder. Den kæmpe hjørnesofas enkle og stilrene design gør den velegnet i ethvert hjem, hvor der er brug for masser af siddeplads.

Copenhagen hjørnesofaen er fremstillet i blødt semianilin-læder. Polstringen i sæderne såvel som ryggen består af polyurethan-skum. Det betyder, at sofaen er yderst komfortabel både at sidde og ligge i.

Sofaen fås i en højrevendt såvel som en venstrevendt udgave. Den måler H85 x B86 x D230 cm og har plads til hele fem personer.

Du kan læse mere om den store hjørnesofa i sort læder hos Sofa.dk her.


12. Selma – Hjørnesofa med elevationssæder

I Selma-hjørnesofaen er der fokus på den ultimative komfort. Sofaens yderste siddepladser er nemlig forsynet med elevationssæder, som kan styres med en diskret knap. På denne måde kan du indstille nakkestøtte, ryglæn og fodstøtte efter dine behov. 

Den sorte hjørnesofa er betrukket med slidstærk mikrofiber og er yderst behagelig at sidde i. Takket være de rundede armlæn er sofaen også skøn at ligge i.

Selma-hjørnesofaen måler 310 cm på den længste led og 252 cm på den korteste led. Der er dermed god plads til hele familien, selvom det naturligvis er de to yderste pladser, der er de mest eftertragtede. 

Foruden sort kommer sofaen også i en grå udgave. Ligeledes kan den fås som hhv. 2- og 3-personers udgave samt som et sæt, der indeholder dem begge.

Denne komfortable hjørnesofa med elevationssæder er til salg hos Dansk Restlager.dk her.


13. Palma hjørnesofa

Med Palma hjørnesofaen får du en alsidig sofa, som du kan tilpasse alt efter dine præferencer. Sofaen kommer med en 3-personers-sofa samt to 1-personers-sofaer, som du kan stille op, som du lyster. Herved kan du skræddersy sofaen efter dine behov.

Hjørnesofaen er beklædt med slidstærkt og blødt gråt møbelstof, så sofaens betræk er holdbart samt behageligt at sidde på.

Ved køb af sofaen medfølger der sorte metalben. 3-personers-sofaen måler: 202 x 102 x 89 cm, og de to 1-personers-sofaer måler: 102 x 102 x 89 cm.

Find flere informationer om Palma hjørnesofaen hos Moreland.dk her.


14. Helsinki – Lav og dyb hjørnesofa med bløde former

Helsinki er en bestræbelse på at lave en dejlig, dyb og lav hjørnesofa, du ikke har lyst til at rejse dig fra. Med en siddehøjde på bare 40 centimeter kommer du godt ned i den 61 centimeter (sidde)dybe sofa. Så kan hyggen og afslapningen indfinde sig – Særligt hvis du lader benene hvile på chaiselongen.

Men sofaen er ikke bare hyggelig og afslappende, den er også smuk at se på. Den er håndlavet i Europa, og designet er dansk og udført i bløde, organiske former. Ryglænet er forsynet med runde knapper, som er betrukket med samme afdæmpede og eksklusivt udseende stof som resten af sofaen. 

Helsinki måler 282 brede centimeter (på begge leder) og 75 høje. Det giver plads til, at 5 personer kan nyde livet på én gang.

Du kan købe den dybe Helsinki-hjørnesofa hos Sofa.dk her.


15. Berlin – Open-end hjørnesofa med fast siddekomfort

Berlin er en hjørnesofa, der står skarpt i boligindretningen. Linjerne er stramme og klare, og designet er strømlinet. Hjørnesofaen har et relativt lavt ryglæn, bredt armlæn og slanke ben. Det får den til at virke let og elegant i stuen. Det er dansk minimalisme i sin fineste form, og sofaen er desuden håndlavet i Europa. Det sikrer dig en fornem, holdbar kvalitet.

Én af grundene til, at Berlin hjørnesofaen står så skarpt er, at den er meget fast i skummet. Det gør også, at man sidder godt, uden at det bliver for tilbagelænet. Sofaen er med open end, så den ene del fungerer som chaiselong, hvilket bare øger komforten yderligere – Du kan nemlig strække dig og ligge lige så lang, som du er.

Berlin måler 74 centimeter i højden, 93 i dybden, 207 på den ene brede led og 274 på den anden. Du kan købe den hos Sofa.dk her.


16. Retro hjørnesofa – Chesterfield

Model: KARE DESIGN Cambridge

Er du på udkig efter en anderledes sofa? Så tag et kig på Chesterfield hjørnesofaen her. Her får du en brun retro hjørnesofa lavet af polyester med et vintage læder-look – og med ben i massivt træ. Takket være sofaens unikke design er du sikret en sofa, som bliver centrum i hjemmet.

Ikke bare er hjørnesofaen fremstillet i et smukt design – den er også yderst komfortabel!

Chesterfield sofaen er produceret med et armlæn i hver side og en open end i venstre side. Herved får flere familiemedlemmer mulighed for at ligge og flyde på sofaen samtidigt.

Sofaen er desuden fyldt med polyurethanskum, der sørger for en komfortabel siddekomfort. Den måler 76 x 282 x 171 centimeter.

Se den aktuelle pris på retro hjørnesofaen hos Boboonline.dk her.


17. Lille hjørnesofa med høj ryg

Model: Matera U255 

Denne lille hjørnesofa med høj ryg er fra det eksklusive brand Natuzzi, som står for italiensk håndværk i høj kvalitet. Den emmer af luksus og lækker siddekomfort, når der skal hygges i sofaen.

Hjørnesofaen er fremstillet i sort okselæder med siddepuder, der har et indlæg af koldskum. Det sikrer, at du opnår en god støtte. Denne model er ligeledes forsynet med to praktiske el-reclinere, så du har mulighed for at læne sædet tilbage samtidig med, at en fodstøtte slås ud.

Den højryggede hjørnesofa vi har set på måler 278 x 278 centimeter, mens sofaen også fås i to andre størrelser: 347 x 278 centimeter og 278 x 209 centimeter.

Du kan finde flere informationer om den lille hjørnesofa med høj ryg hos Mobler.dk her.


18. Skalma hjørnesofa

Model: Skalma Creativo 

Hvis du ønsker en hjørnesofa, du kan skræddersy, så den passer optimalt til din familie og indretning, er det værd at kigge nærmere på Skalma. Her får du nemlig en modulsofa, der giver dig et hav af muligheder.

Du kan vælge mellem over 25 forskellige moduler, der kan sammensættes alt efter dine ønsker og behov. Samtidigt kan du vælge mellem seks forskellige ben eller meder.

Selve betrækket er fremstillet i læder eller stof i flere farver og typer. Modellen er derfor velegnet til dig, der ønsker at designe din helt egen sofa.

Du kan læse mere om Skalma hjørnesofaen hos Erling-christensen.dk her.


19. Hjørnesofa med tremmer – London

Med en London hjørnesofa er du sikret en model, der fuldender en stilren indretning. Den klassiske sofa – i et elegant og enkelt design – kommer med en flot detalje. Nemlig tremmer i hver ende.

Sofaen er lavet af sort PU-kunstlæder samt gavle i ubehandlet bøg. Det er derfor en familievenlig sofa, da du hurtigt kan tørre skidt og madrester væk fra overfladerne.

Da sofaen er vendbar, har du mulighed for at flytte rundt på den og udforske nye indretningsmuligheder, hvis dette ønskes. Sofaen måler 82 x 260 x 205 centimeter.

Se den nyeste pris på London hjørnesofaen med tremmer hos Davidsenshop.dk her.


20. Tokyo – Moderne hjørnesofa med silikonefibre

Tokyo open-end hjørnesofaen har en særlig evne til at smyge sig om dig. Du læner dig tilbage, og så bliver du nænsomt omsluttet af sofaens bløde puder. Hvordan kan det være? Jo, det er simpelthen fordi, sofaens rygpuder er fyldt med silikonefibre. Disse fibre former sig efter kroppen, så sofaen tager form efter dig, når du sidder i den. Det giver intet mindre end en skøn komfort.

Derudover kan det siges om Tokyo hjørnesofaen, at den er rummelig og velkommende. Her er god plads til fire personer, der blandt andet kan flyde på chaiselongen i open end-delen af sofaen. Desuden har hjørnesofaen et moderne og elegant look – Ikke mindst på grund af de slanke, sorte meder, der udgør dens ben.

Denne Tokyo open-end hjørnesofa kan fås som enten latte-farvet eller grøn, og den måler 88 centimeter i højden, 295 centimeter på den ene bredde og 214 centimeter på den anden. Siddedybden er på 50 centimeter.

Du kan købe denne moderne hjørnesofa hos Sofa.dk her.


21. Udendørs hjørnesofa – Lounge-sofa til haven

Model: Cobana Lounge 

Der er intet bedre end at sidde udenfor i sin have og nyde det gode vejr – og netop det får du mulighed for med en lounge-hjørnesofa til haven som Cobana Lounge her.

Med denne udendørs hjørnesofa er du sikret en stilren og behagelig model, der kan stå udenfor på din terrasse eller i haven.

Cobana Lounge sofaen er forsynet med det såkaldte Olefin-tekstil, som er både vandafvisende og lysægte. Rammen er af pulverlakeret aluminium. Tilsammen giver dette dig en sofa, som kan holde til at stå udenfor året rundt.

Sofaen er modulopbygget, hvilket betyder, at du kan tilpasse størrelse og form efter behov. Ydermere fås den i fire forskellige farver, således at den også rent æstetisk vil være nem at få til at passe ind.

Den version af lounge-hjørnesofaen vi her har valgt at vise, måler 285 x 285 x 68 cm. Den fås dog også med armlæn, hvilket tilføjer 12 cm i både længden og bredden.

Find den udendørs lounge-sofa hos Sackit.dk her.

Tip: Find yderligere inspiration til din nye hjørnesofa på Stilit.dk.