U-sofa – 15 u-formede sofaer med masser af plads

Deklarering-af-artikel

En u-sofa kan være en super løsning for dig, der har masser af plads i stuen – og som har brug for masser af plads til familie, venner m.v.

Der er mange u-sofaer til salg på det danske marked. Dette kan gøre det til en nærmest uoverskuelig opgave at skulle finde og købe en u-sofa i den rette, gode kvalitet – og i det ønskede design.

… Med hjælp fra denne guide kan du dog hurtigt danne dig et godt overblik. Her har vi nemlig samlet vores bud på 15 trendy u-formede sofaer, som det er værd at se nærmere på!

OBS – Tilbud: Se u-sofaer med op til 50% rabat hos Sofa.dk her

1. Stor lysegrå u-sofa – Madrid

Vælger du denne store lysegrå u-sofa, får du en meget rummelig model:

… Der er blandt andet plads til, at to personer kan flyde samtidig, da sofaen er designet med både en open-end og en chaiselong. Med andre ord er der tale om en sofa med masser af plads.

Madrid-sofaen er fremstillet i et minimalistisk design. Du kan personliggøre denne u-formede sofa, da du kan vælge mellem mange farver, hvis lysegrå ikke lige passer ind i din stue.

Polstringen i sofaen består af PU-skum i siddepuderne, mens rygpuderne indeholder en kombination af chrushed skum og silikone-/fiberfyld. Dette sikrer dig en optimal komfort – Og en sofa med en lang levetid.

Om du vil have en højre- eller venstrevendt udgave er helt op til dig, da sofaen kommer i begge varianter.

U-sofaen måler 305 cm i bredden og 200 cm på det dybeste punkt (chaiselongen).

Du kan læse mere om denne store lysegrå u-sofa hos Sofa.dk her.


2. Cali – U-sofa med open-end

Der er rum nok i Cali open-end u-sofaen. Den måler nemlig 370 x 220 x 74 centimeter. Tager du bare chaiselongen, måler den hele 110 centimeter i bredden. Det er en såkaldt dobbelt-chaiselong, hvor der er plads til ikke bare én men to voksne, der daser og nyder livet. Mere luksuriøst bliver det næppe! 

Cali U-sofaen er fremstillet i meget slidstærkt inari-møbelstof (martindale på 49.000), og alle hynder er forsynet med koldskum. Det betyder, at sofaen har en lang levetid, så du kan sidde, slænge og ligge i den langt ind i fremtiden. 

Du kan designe den skønne sofa med dobbelt-chaiselong helt efter dit eget hoved og din egen smag. Den fås nemlig i en lang række farver – Lige fra petroleum til forskellige grå nuancer. Desuden kan du vælge ben i eg, sort eller guldfarvet.

Du kan købe denne u-sofa med open-end hos Møbelkompagniet her.


3. Stanford LUX u-sovesofa – Meget sofa for pengene

Stanford LUX u-sovesofaen er for hele familien og mere til. Den er genial, når der er overnattende gæster, for sovekomforten er nemlig i top qua dens Bonell-fjedre. Sofaens to chaiselonger indeholder magasiner til opbevaring af dyner, puder m.v. På den måde kan scenen for filmaftenen med et trylleslag forvandles til sovesal.

U-sofaen er opbygget i PU-skum, bonell-fjedre og sawana-møbelstof. Den måler 297 x 203 x 85 centimeter, hvilket giver rigtig meget sofa for ikke ret mange penge. Det er med andre ord en sofa, der kan det hele til en meget rimelig pris.

Sofaens sovemål er på 147×260 centimeter. Dette betyder i praksis, at to personer nemt kan sove på den, når den er slået ud.

Denne u-sovesofa er til salg hos Møbelkompagniet her.


4. New York – U-sofa med puf i den ene ende

Der er rig mulighed for at læne sig tilbage i New York u-sofaen, som er langt mere afslappende end storbyen ved samme navn.

Det er en modulsofa bestående af syv moduler. Den byder bl.a. på en dejlig puf, som du kan hvile ben og fødder på. Modulerne kan sammensættes i en rigdom af kombinationer. Så du får altså ikke “bare” en u-sofa her. Derimod får du et møbel, som løbende kan tilpasses dine behov – Eksempelvis alt efter hvordan pladsen er fordelt i din stue.

New York (altså sofaen, ikke byen) måler 360 centimeter på den ene brede led, 270 på den anden, 90 centimeter i dybden og 70 centimeter i højden. Hvis du skulle være i tvivl, er der masser af plads at slappe af på for hele familien.

Modulerne er fremstillet i koldskum, som giver sofaen en lang holdbarhed og en særlig evne til at holde på faconen. Hvert modul er forsynet med lave, sorte ben i plast.

New York u-sofaen kan købes kos Sofa.dk her.


5. Billig grå u-sofa – Barcelona

Denne billige grå u-sofa fås i både en højre- og venstrevendt udgave – så du nemt kan vælge en variant, der passer til netop din stue. Barcelona u-sofaen har et fint og moderne udtryk med sine flotte former og metalben.

Sofaen er fremstillet med slidstærkt antracitgråt stofbetræk, så den kan tåle at blive brugt af hele familien. At den er udstyret med både en pufafslutning og en chaiselong sikrer, at flere personer kan slænge sig i sofaen på samme tid.

Den høje byggekvalitet til trods er der her tale om én af de billigste usofaer. Med andre ord får du rigtig meget sofa for pengene med denne u-formede sofa i gråt stof.

Selve polstringen i både sæde- og ryghynderne er polyether, hvilket garanterer en god og støttende siddekomfort. Modellen har endvidere flere bløde puder, hvilket sørger for, at du kommer til at sidde ekstra godt i sofaen, når du skal slappe af.

U-sofaen måler 297 x 147 x 86 centimeter. Du kan se den aktuelle pris på den billige grå u-sofa hos Myhomemøbler.dk her.


6. Paris – Kæmpe u-sofa (7 moduler)

Paris er en kæmpe u-sofa, som lægger op til hygge i både siddende, henslængte og liggende positioner. Du dumper nemt ned i den indbydende sofa, når du kommer hjem fra en lang arbejdsdag, og den gør sig perfekt til både fritidslæsning og TV-hygge.

For den store familie er Paris-sofaen et fremragende valg, da den kan rumme alle familiemedlemmer på én gang. Sofaen består af 7 moduler (3 hjørnemoduler, 3 midtermoduler samt en puf), som du frit kan placere, som du ønsker. På denne måde får du frihed til at skabe det ideelle sofaarrangement.  

Paris-sofaen er betrukket med det slidstærke Mano-stof, og findes i farverne lysegrå, antracit og latte. Eftersom du kan placere sofaens moduler, som du ønsker, bestemmer du selv om u-sofaen skal være højre- eller venstrevendt. I den klassisk opstilling i u-form måler sofaen 360 cm i bredden og 270 cm i dybden.

Denne kæmpe u-sofa er til salg hos Sofa.dk her.


7. Trend – Stilren u-sofa i tidløst design

Trend er en både stilren og komfortabel u-sofa, som tilmed findes til en ganske overkommelig pris. Med sit tidløse design vil sofaen passe smukt ind i mange danske hjem, hvor den hurtigt vil blive stuens naturlige samlingspunkt.

Det er skønt at slappe af på sofaen efter en lang arbejdsdag, og det er lige præcis hvad du kan gøre i denne solide og behagelige u-sofa. Sofaen er opbygget med en holdbar træramme og betrukket med et flot møbeltekstil i enten lysegrå, brun eller blå. Siddehynderne er fyldt med polyeterskum, mens benene er i egetræ.

I den ene ende er Trend-sofaen forsynet med et hjørnemodul, mens der i den modsatte ende findes en chaiselong. Der er således god mulighed for at ligge og slappe af med benene oppe.

Trend-sofaen måler 310 cm i længden og 196 cm i dybden.

Du kan købe denne stilrene u-sovesofa hos My Home Møbler her.


8. Helsinki – Flyder u-sofa med bløde former

U-sofaen Helsinki er en oplagt familiesofa, hvor alle familiens medlemmer kan slænge sig, når der skal hygges med film eller serier. Modellen er lav og dyb og er således den ultimative flyder, som både kan bruges til at ligge og sidde i. Med sine bløde og afrundede former indbyder sofaen altid til hygge og samvær.

Den flotte u-sofa med chaiselong består af syv elementer (tre hjørnemoduler, tre midtermoduler og en puf), som kan flyttes rundt efter behov – kun fantasien sætter grænser. Sofaen kan endda deles op i to, hvis du ønsker det. På denne måde kan Helsinki-sofaen formes, så den passer ind i enhver stue. 

Sofaens populære Mano-betræk (100% polyester) er både slidstærkt og let at vedligeholde, og du kan dermed se frem til en sofa, der kan holde sig pæn og indbydende i mange år. Sofaen findes i lysegrå og mørkegrå.

Du kan købe denne u-sofa med bløde former hos Sofa.dk her.


9. Billig u-sofa med chaiselong – Læder-look

Model: Luton

Er du på udkig efter en billig u-sofa i læderlook med en chaiselong? Så tag et kig på denne Luton- hjørnesofa. Det er nemlig en helt klassisk højrygget hjørnesofa i sort læder-look, der passer ind i de fleste hjem.

Usofaen i det læder-agtige materiale har et lækkert blødt udtryk, der giver dig og resten af familien lyst til at sidde i den, når I rigtig skal slappe af og have fornyet energi. Siddekomforten er helt i top takket være de bløde materialer.

Du har mulighed for at købe sofaen i både en højre- eller en venstrevendt udgave. U-sofaen måler 285 x 235 x 96 centimeter.

Du kan læse mere om denne billige u-sofa med en chaiselong hos Myhomemøbler.dk her.


10. U-sovesofa – U-formet sofa med sovefunktion

Model: Volante

Har du regelmæssigt brug for en ekstra soveplads, er denne u-sovesofa værd at tage et kig på:

… Med en u-formet sofa med en sovefunktion som denne kan du nemlig lynhurtigt få flere sovepladser, når du har overnattende gæster. Det udslåede liggemål er 135 x 264 centimeter.

U-sovesofaen er forsynet med Bonell-fjedre, som sikrer, at du eller dine gæster ligger godt, når det er sovetid. Derudover er sovesofaen designet med hele to praktiske magasiner, hvor du eksempelvis kan opbevare dyner og puder.

Usofaen har en chaiselong i den ene side. Hermed kan du virkelig slænge dig, når du skal slappe af efter en lang dag!

Du kan få u-sovesofaen i gråt stof eller i antracitfarvet stof, og den findes både i en venstre- og højrevendt udgave.

Du kan finde prisen på denne u-formede sofa med en sovefunktion hos Myhomemøbler.dk her.


11. Lille venstrevendt u-sofa

Model: New York

Har du behov for en lille venstrevendt u-sofa? Så kan det være, at denne u-sofa falder lige i din smag. Sofaen er fremstillet i et nordisk-inspireret og stilrent design, der vil pynte i de fleste hjem.

U-sofaen er forsynet med slidstærkt møbelstof og har høje ben i massiv ask. Den har en lækker blød skumpolstring, som sørger for, at du sidder optimalt og komfortabelt. Samtidigt sikrer materialet, at sofaen har en lang levetid.

Du kan få sofaen i både mørkegrå eller lysegrå. Det er helt op til dig, hvad der passer bedst ind i din stue.

Passer en venstrevendt sofa ikke ind i rummet, kan du i stedet vælge en højrevendt udgave i samme design.

Du kan købe den lille venstrevendte u-sofa hos Myhomemøbler.dk her.


12. Mørkegrå Tokyo u-sofa

Leder du efter en mørkegrå u-sofa med et blødt udtryk, hvor du sidder og ligger optimalt? Tokyo-sofaen her kan opfylde lige netop dette behov, da den er polstret med koldskum, ligesom den har lækre og fyldige ryghynder.

Modellen er desuden den helt perfekte flydersofa, da den ydermere kommer med hele to chaiselonger!

Den ene chaiselong er længere end den anden, så der er mulighed for både at ligge og sidde godt i sofaen. Den medfølgende nakkepude bidrager ligeledes til en ekstra god siddekomfort.

Denne u-sofa kan købes i enten en venstre- eller højrevendt udgave. Begge modeller er fremstillet med et slidstærkt mørkegråt møbelstof og ben i krom. U-sofaen måler 238 x 165 x 88 centimeter.

Du kan finde den mørkegrå Tokyo u-sofa hos Moreland.dk her.


13. Atlanta u-sofa

Atlanta u-sofaen med en open-end er velegnet til et moderne hjem, som ønsker en sofa i en god kvalitet samt med et lækkert og indbydende udtryk. Sofaen er stor og rummelig, så der er plads til alle, når der skal hygges i den.

Du har mulighed for at vælge sofaen med enten venstrevendt eller højrevendt chaiselong. Hermed kan du med garanti få sammensat en variant, som vil passe godt ind i din stue.

Du får her en sofa med en sublim siddekomfort, der er lavet i gråt stof. U-sofaen måler 320 x 232 centimeter.

Du kan se nærmere på Atlanta u-sofaen hos Norliving.dk her.


14. U-formet sofa – Kristin

Kristin er en klassisk og indbydende u-formet sofa med et afdæmpet og flot udtryk. Sofaens design sikrer, at den nemt blender sammen med den allerede eksisterende indretning.

Der er plads til hele familien i sofaen, hvor alle kan sidde og ligge komfortabelt. Polstringen i sofaen består nemlig af polyether, så du sidder eller ligger både blødt og behageligt.

Sofaen er vendbar, så den kan tilpasses alle stuer. Dette er en fordel, hvis den en dag skal placeres et andet sted i stuen. Stofbetrækket er lavet af slidstærkt stof i en antracitfarve. U-sofaen står solidt takket være de lave og diskrete ben.

Kristin u-sofaen måler 328 x 90 x 80 centimeter. Du kan kigge nærmere på denne u-formede sofa hos Myhomemøbler.dk her.


15. Toronto – U-sofa med chaiselong

Toronto er en stor og robust u-sofa med en chaiselong.

Sofaen kommer i enten lysegrå eller latte. Hvad end du vælger, har den et stilrent udtryk, som nok falder i de flestes smag. Der er desuden masser af plads til hele familien i denne rummelige sofa, som har plads til hele seks personer.

Både ryg- og sædepuderne i den u-formede sofa er polstret med koldskum. Det betyder, at du og resten af familiens medlemmer kommer til at sidde behageligt og blødt, når det er tid til sofahygge.

U-sofaen måler 282 cm på den ene bredde og 376 cm på den anden. Chaiselongen har en dybde på 188 cm. Her er dog tale om en modulsofa, hvilket betyder, at du faktisk kan sammensætte modulerne, som du ønsker. Ligeledes har du mulighed for at tilkøbe flere moduler enkeltvis. Hermed får du en høj grad af fleksibilitet.

Du finder denne u-sofa med en chaiselong hos Sofa.dk her.