Juletræstæppe – 9 hyggelige og flotte juletæpper

Deklarering-af-artikel
Juletræstæppe

Juletræstæppet er en uundværlig del af julen. Det er nemlig her, julegaverne finder deres plads i timerne lige inden, det for alvor går løs.

Der er dog mange juletæpper at vælge imellem – Og netop derfor har vi skrevet denne guide:

… i guiden præsenterer vi dig således for 9 flotte juletræstæpper, som vil gøre dit køb af et nyt tæppe til dit juletræ lidt nemmere at gå til!

1. Dixie Ella – Ø150 cm juletræstæppe i jute

Dette skønne, rustikke juletræstæppe vil tilføre noget helt specielt til dit juletræ og julepynten i dit hjem.

Dixie Ella-juletræstæppet er vævet i jute og har en flot, mørk naturfarve. Jute er en særlig slags tekstilfiber, som stammer fra juteplantens stilk. Fibrene er relativt grove, hvilket giver et flot og landligt udtryk. Ved hjælp af jute-fibrenes naturlige farveforskelle skabes et flot, rundt mønster i tæppet.

Det moderne juletræstæppe er produceret af svenske Dixie og har en diameter på 150 cm. Der er således god plads til både juletræ og gaver.

Det runde Ella-tæppe passer perfekt som juletræstæppe, men det rustikke underlag kan også sagtens benyttes resten af året. Uanset årstid bringer tæppet nemlig masser af hygge og varme ind i hjemmet.

Tæppet er ca. 8 mm tykt og rengøres bedst med en støvsuger. Foretrækker du et lysere tæppe, så findes modellen også i en lys naturfarve.

Du finder Dixie Ella juletræstæppet hos Boxdelux.dk her.


2. Ferm living juletræstæppe – Grønt

Model: Star

Star er et juletræstæppe fra Ferm Living, der vil sprede glæde og give den helt rette julestemning i ethvert hjem i juletiden.

Det flotte juletræstæppe er lavet i farven grøn med et fint mønster. Det fine mønster består af små stjerner, der er påtrykt flere steder på selve tæppet.

Da juletræstæppet er forholdsvist enkelt, vil det gå godt sammen med praktisk talt alle former for juletræer og julepynt. Du kan herved både vælge at pynte dit juletræ i neutrale farver eller fylde juletræet med alt lige fra rødt til sølv eller guld.

Juletræstæppet er lavet af 100 % bomuld og kan vaskes i vaskemaskinen efter brug. Du kan derfor sagtens finde tæppet frem år efter år og bruge det under dit juletræ.

Juletæppet måler 120 centimeter i diameteren.

Læs mere om det grønne juletræstæppe fra Ferm Living hos Coolshop.dk her.


3. Au Maison – Juletræstæppe i blød silke-velour

Et juletræstæppe er naturligvis et must, når juletræet flytter ind i stuen i december. Med dette flotte juletræstæppe i blød silke-velour får du en smuk og stilfuld tilføjelse til dit juletræ.

Juletræstæppet er lavet i det smukkeste blommefarvede silke-velour, som virkelig kan sætte kulør på juletiden. Den rosa-lilla farve skaber en virkelig fin kontrast til juletræets grønne grene og den klassiske juletræspynt.

Au Maison står bag en lang række produkter indenfor boliginteriør, og dette smukke juletræstæppe er så afgjort blandt deres fineste kreationer. Det tidløse design sikrer, at tæppet kan bruges år efter år, og på denne måde blive en af hjemmets faste juletraditioner. Når du er færdig med at bruge juletræstæppet, kan det nemt pakkes væk og findes frem igen til næste år.

Et juletræstæppe skal både være praktisk og dekorativt. Tæppet fungerer først og fremmest som et naturligt underlag til juletræet, og så er det naturligvis også det perfekte sted at placere alle gaverne.

Juletræstæppet har en diameter på 120 cm.

Du kan købe det blommefarvede juletræstæppe hos Boxdelux.dk her.


4. Broste Copenhagen – Rundt juletræstæppe med fugle

Her får du et flot, rundt juletræstæppe med fugle fra Broste Copenhagen.

Juletræstæppet er fremstillet af bomuld, og det har et enkelt men samtidigt elegant udtryk. Det vil derfor se flot ud under ethvert juletræ – uanset julepynten og den øvrige indretning.

Det runde juletræstæppe er skabt med fine små fugle, som er placeret på en sandfarvet baggrund. Fugle er måske ikke det motiv, du forbinder mest med julens tid, men de små fugle er rigtig søde, og det er bestemt hyggeligt at se dem indfinde sig under juletræet.

Det sandfarvede juletræstæppe med fugle er et oplagt alternativ til de mere traditionelle julefarver. Og det er perfekt, hvis du gerne vil sikre en stilfuld juleindretning.

Det runde juletræstæppe yder den perfekte beskyttelse for gulvet / gulvtæppet under juletræet, ligesom tæppet naturligvis er det perfekte sted at placere alle julegaverne.

Juletræstæppet har en diameter på 120 centimeter. Modellen findes også med broderede rådyr i stedet for fugle.

Du finder det runde juletræstæppe med fugle hos Boxdelux.dk her.


5. Lene Bjerre juletræstæppe

Model: Mistle

Er du på udkig efter rigtig hyggeligt juletræstæppe? Så kan det være, at denne model fra Lene Bjerre er lige noget for dig.

Her får du et fint rundt tæppe, der er fremstillet i 100% bomuld

Juletræstæppet er lavet i en grå farve med et smukt sølvfarvet motiv. Motivet består af en kombination af snefnug i forskellige størrelse samt – som navnet Mistle antyder – mistelten. Til sammen giver disse farver tæppet et classy “julet” udtryk, der vil gå godt i spænd med et flot grønt juletræ.

Juletæppet måler 110 centimeter i diameteren.

Du finder den aktuelle pris på juletræstæppet fra Lene Bjerre hos Coop.dk her.


6. Etly Klarborg juletræstæppe – Rundt

Model: Klarborgnisser

Juletræet er det, der samler familien til julesang, gaver, hygge og masser af skønne stunder… Og dette juletræstæppe fra Klarborgnisserne er skabt med henblik på at fremme den søde juletid, hvor familien og traditionerne er i højsædet.

Med dette juletræstæppe skaber du således den helt rigtige julestemning i dit hjem. Tæppet er nemlig forsynet med de to nisser Bette Etly og Bror Peter, der stråler side og side.

Selve juletræstæppet er designet af Etly Klarborg, der er kunstneren bag Klarborgnisserne og mærket Klarborg. De to nisser er da også designet efter Etlys bror og Etly selv.

Det runde juletræstæppe er lavet af 100 % bomuld. Det er forholdsvis slidstærkt og kan sagtens bruges igen og igen, så længe du sørger for at passe godt på det.

Juletræstæppet måler 140 centimeter i diameteren.

Du kan få flere oplysninger om det runde juletræstæppe lavet af Etly Klarborg hos Coolshop.dk her.


7. Juletræstæppe med lysende stjerner

Model: Star Trading

Dette flotte og elegante juletræstæppe fra Star Trading er lavet med fine lysende stjerner, der vil stråle under ethvert juletræ.

Stjernerne lyser med en flot og varmhvid farve, som strømmer fra den indbyggede LED-løsning. Herved er du sikret, at dit juletræ og dets pynt kommer til at stråle endnu mere i al sin pragt.

Juletræstæppet kan fås i en lettere neutral grå farve. Således får lysene, træet, og julepynten i stedet for alvor lov til at stå ud.

Juletræstæppet måler 80 centimeter i diameteren.

Du kan kigge nærmere på dette juletræstæppe med lysende stjerner hos Lampeguru.dk her.


8. Juna juletræstæppe

Model: Christmas

Christmas er et eksklusivt og elegant juletræstæppe fra Juna, der er vævet i et mønster designet af Nanna Ditzel.

Juletræstæppet er lavet i et enkelt og tidløst design med rigtig mange fine detaljer, der alle komplementerer den søde juletid.

Dette juletræstæppe i sølv er fremstillet i 100 % jute. Det sikrer, at du får et lækkert, slidstærkt og yderst holdbart tæppe i en kraftig kvalitet.

… Herved kan du gøre brug af tæppet år efter år under dit juletræ – uden at bekymre dig over om det går i stykker eller bliver beskadiget.

Efter brug kan du desuden vaske juletæppet i vaskemaskinen ved 30 grader. Det anbefales dog, at du ikke tørretumbler det efterfølgende.

Juletræstæppet måler 140 centimeter i diameteren.

Du kan læse mere om dette juletræstæppe fra Juna hos Skiftselv.dk her.


9. Lille Ib Laursen juletræstæppe – Jute

Her får du et flot og skønt juletræstæppe fra Ib Laursen.

Det lille juletræstæppe er rundt og er flettet i jute. Det gør, at tæppet får et mere rustikt look samtidig med, at det er yderst holdbart.

Takket være det enkle og tidløse design kan du rent faktisk bruge tæppet hele året rundt, hvis du ikke ønsker at pakke det væk efter juletiden. Det kan eksempelvis anvendes sammen med en puf, en lænestol eller et mindre sofabord.

Juletræstæppet måler 120 centimeter i diameteren.

Du kan købe det lille juletræstæppe i jute fra Ib Laursen hos Mostersskur.dk her.