Isterningmaskiner – 6 lækre løsninger til iskolde drinks

Deklarering-af-artikel

Elsker du at holde spontane fester? Så kan en isterningmaskine være en ganske praktisk investering. Isterningmaskinen gør det nemlig muligt at lave hurtig is – Og masser af det!

… Hermed kan du med en isterningmaskinen blive kendt som værten, der aldrig lader sine gæster sippe af halvlunkne drinks!

Men hvilken isterningmaskine skal du så vælge? Det kan du blive klogere på i denne artikel. Her har vi nemlig samlet 6 bud på gode isterningmaskiner.

Isterningmaskiner til hjemmebrug


1. Caso IceMaster PRO isterningmaskine

Med Caso IceMaster PRO isterningmaskine får du en effektiv model, hvor du blot kan læne dig tilbage og lade maskinen klare arbejdet for dig.

Takket være kapaciteten på tre liter vand kan du hver time lave 500 gram isterninger – Så du altid kan putte isterninger i din drik! Mangler du isterninger, kan du lave en ny portion på 6-13 minutter. Den endelige tid afhænger dog af, hvilken størrelse du vælger på isterningerne.

Isterningmaskinen er designet med et kabinet i rustfrit stål, som giver maskinen et moderne og elegant udseende. Du kan derfor sagtens lade maskinen stå på dit køkkenbord, hvis du ikke har nok plads i køkkenskabet. Maskinen er forsynet med et sort låg med et vindue, så du nemt kan holde øje med, hvor langt den er.

Når Casa IceMaster PRO er fyldt op – eller hvis vandtanken er tom – slukker den automatisk. Herefter kan du hurtigt tage isterningerne ud med hjælp fra den udtagelige isterningkurv.

Maskinen måler 24,2 x 32,8 x 35,8 centimeter. Se den aktuelle pris på Caso IceMaster PRO isterningmaskine hos KitchenOne.dk her.


2. Lille isterningmaskine – Icebreaker

Model: Icebreaker Urben

Har du brug for en effektiv og nem måde at lave isterninger på uden, at det optager al pladsen i din fryser eller på dit køkkenbord, er det en fordel med en lille og kompakt isterningmaskine.

… Og selv en lille isterningmaskine kan være effektiv. Dette viser maskinen Urban fra Icebreaker, der er en kompakt og smart håndholdt isterningmaskine. Maskinen skal til forskel fra mange andre modeller placeres i din fryser, men den fylder ikke særlig meget, da længden er på blot 23,5 centimeter.

Selvom maskinen er lille, kan den stadig lave 12 isterninger på én gang og herefter dispensere dem én ad gangen, når du drejer på låget. Her skal du blot fylde maskinen med vand, lægge den i fryseren og servere isterningerne, når de er klar.

Denne lille isterningmaskine ser ikke ud af meget, men den kommer endda også med en smart drypbakke. Det gør, at maskinen opsamler både smeltevand og kondens, så den ikke drypper, når du tager den ud af fryseren.

Samtidig er modellen vandtæt, ligesom den tåler maskinvask og beskytter isterningerne mod at opsamle lugte fra fryseren.

Isterningmaskinen kan købes i fire forskellige farver: Lysegrå, mørkegrå, blå og gul. Du kan finde farverne på den lille isterningmaskine fra Icebreaker hos KitchenOne.dk her.


3. Billig isterningmaskine – Wilfa ICE-12S

Har du ikke meget plads på dit køkkenbord eller i køkkenskabet, er isterningmaskinen fra Wilfa et oplagt valg. Med denne billige isterningemaskine får du nemlig en kompakt og praktisk model – Med en størrelse på blot 35 x 32 x 24 centimeter.

Wilfa ICE-12S giver mulighed for, at du kan lave op til 70 isterninger hver time. Den første portion med isterninger er klar på blot 13 minutter, så du kan hurtigt få lavet en del isterninger til dig selv eller til en hyggelig aften med venner og familie.

På låget er der placeret et brugervenligt betjeningspanel. Her finder du også åbningen, som har en god størrelse, så du nemt kan tage isterningerne op, når de er færdige.

På det praktiske betjeningspanel er der desuden mulighed for at vælge størrelsen på isterningerne. Du kan læse mere om isterningmaskinen Wilfa ICE-12S hos Coop.dk her.


4. Isterningmaskine til hjemmebar

Model: Icematic E35

Mangler du plads i din fryser til isterninger? Eller elsker du bare idéen om, at du altid hurtigt kan have isterninger klar? Uanset om det er det ene eller det andet, som er tilfældet, kan en isterningmaskine til din hjemmebar være løsningen.

Med Icematic E35 skal du blot starte maskinen, hvorefter den går i gang med at lave isterninger. Maskinen har en kapacitet på hele 4,5 liter – Så du har isterninger nok til en lang, festlig aften med venner og familie!

Uanset om du skal holde fest eller selv nyde en drik, kan det være, at du ønsker isterninger i forskellige størrelser. Med denne isterningmaskine kan du heldigvis nemt vælge, om du vil lave små, mellem eller store isterninger. Hermed kan du altid ramme en størrelse, der passer godt til lejligheden.

Icematic E35 måler 36 x 44 x 45,4 centimeter. Find flere informationer om denne isterningmaskine til hjemmebaren hos Barlife.dk her.


Professionelle isterningmaskiner


5. Hoshizaki isterningmaskine

Model: Hoshizaki IM-21CNE

Har du en bar, en café eller en restaurant, hvor I serverer mange drikkevarer, er en isterningmaskine et praktisk redskab. Hvis du konstant har brug for isterninger, er det vigtigt med en effektiv isterningmaskine, der kan producere is hele døgnet. Og det får du med Hoshizaki isterningmaskinen. Den kan nemlig producere hele 22 kilo is på 24 timer.

Denne model er robust og kraftig, så den står stabilt placeret på bordet. Samtidigt er den fremstillet i rustfrit stål med galvaniseret stål bagpå, så den ser stilren og eksklusiv ud.

Maskinen producerer isterninger med en størrelse på 28 x 28 x 32 millimeter, hvilket er standardstørrelsen for isterninger.

Ved køb af Hoshizaki isterningmaskinen skal du være opmærksom på, at den gør brug af frysemidlet ved navn R134a.

Modellen måler 39,8 x 44,6 x 69,5 centimeter. Du kan også vælge den samme model i en større størrelse med en isproduktion på 28 kilo i døgnet. Du kan læse mere om isterningmaskinen fra Hoshizaki hos Barlife.dk her.


6. Industri isterningmaskine

Model: H. W. Larsen – Scotsman AC 46

Der hersker ingen tvivl om, at en kold drik smager bedre end en varm. Dette er gældende uanset, om der er tale om en drink eller et glas cola. Har du en restaurant, en café eller på andet måde et sted, hvor du skal bruge mange isterninger, kan denne industri isterningmaskine være svaret.

Med Scotsman AC 46 fra H.W. Larsen kan du nemt lave op til 24,5 kilo isterninger i døgnet på grund af dens kapacitet på hele 9 kilo.

Og det er ikke blot normale isterninger.

Denne maskine sørger nemlig for at lave gourmet-isterninger, der ender med at være helt klare i deres udseende. Dette er muligt, da maskinen former isterningerne ved at spraye vandet op i en horisontal fordamper, hvorefter de bliver formet individuelt.

Ikke nok med at isterningmaskinen producerer klare isterninger, så er de også nærmest klinisk rene. Maskinen kommer nemlig med både et partikelfilter, automatisk vandgennemskyl samt en rengøringsalarm.

Takket være det automatiske vandgennemskyl bliver de mineralske partikler, der ophober sig i maskinens vandtank, skyllet ud, så maskinen altid arbejder med helt friskt vand. Det betyder, at du får helt rene isterninger uden mange mineraler.

Sidst men ikke mindst er Scotsman AC 46 nem at betjene, da skydelågen let skydes op, så du kan få fat i isterningerne med den medfølgende isskovl.

Maskinen måler 64,5 x 38,6 x 60 centimeter. Vil du vide mere om denne industri isterningmaskine, kan du klikke ind hos Coop.dk her.

Tip – Elsker du iskaffe? Så tag også et kig hos Mokkaland.dk, hvor du kan finde flere bud på en god iskaffe opskrift.