Skoreol – 21 smarte skoreoler som skaber orden i entréen

Deklarering-af-artikel

Er du på udkig efter en skoreol? Så læs med i denne guide. Her præsenterer vi dig nemlig for 21 smarte skoreoler, som kan skabe orden i din entré!

Skoreolerne kommer i mange forskellige former og størrelser. Således finder du i vores guide alt lige fra den lille væghængte skoreol i træ til det høje skostativ, hvor kun den helt store skosamler kan fylde al hyldepladsen ud.

Held og lykke i jagten på din nye skoreol!

1. Stor sort skoreol

Model: Yamazaki

Med denne store sorte skoreol får du en praktisk og funktionel opbevaringsløsning til din entré.

Yamazaki skoreolen er designet med et stel i metal og en fin træhylde som topplade, hvilket giver den et minimalistisk udtryk, der passer særligt godt ind i den nordiske indretningsstil.

Med denne skoreol i din entré får du plads til masser af sko takket være de fem hylder. Toppens træplade er perfekt til at lægge dine nøgler på, ligesom du eksempelvis kan have en lanterne eller plante stående på den.

På skoreolens side finder du ydermere to knager, som er velegnet til at hænge en paraply eller en cykelhjelm på.

Skoreolen er ikke samlet ved leveringen, hvorfor du selv skal gøre dette. Foruden den sorte version, som vi her viser, fås den i en hvid udgave. Begge har de målene: 66 x 87 x 25 centimeter.

Du kan læse mere om den store sorte skoreol hos Boxdelux.dk her.


2. Cady skoreol

En Cady skoreol er et simpelt og stilrent skomøbel, som passer ind i enhver moderne entré. Skoreolen er udformet i lysegråt metal, og dens rene linjer giver den et minimalistisk udtryk. På den flytbare metalplade kan du fx sætte en grøn plante eller en dekorativ lampe.

Cady skoreolen måler 60 centimeter i bredden, 25 i højden og 30 i dybden. Den kan sættes på gulvet, men der medfølger også ophæng, så man kan hænge skoreolen på væggen. Det kan være en smart måde at spare gulvplads på, og du kan hænge et helt system op, så du har plads til masser af fodtøj.

Denne Cady skoreol er til salg hos Boxdelux.dk her.


3. Minimalistisk skoreol i egetræ og stål

Med denne skoreol i egetræ og stål får du en enkel og flot skoreol til din entré. Skoreolen, som monteres på væggen, er forsynet med to hylder og fremstår let og luftig takket være det simple og elegante design.

Den smarte skoreol består af et stel / ophæng i sort stål, mens hylderne udgøres af smalle tværstokke i egetræ. Skoreolen findes i tre forskellige længder på henholdsvis 50, 75 og 100 cm.

Ønsker du et anderledes udtryk, så findes skoreolen også i en flot blanding af eg og messing.

Du kan se den aktuelle pris på den minimalistiske skoreol hos Hvalsøe Design her.


4. Høj skoreol i metal

Leder du efter en stor skoreol til entréen med plads til hele familiens sko? Så læs med her – Her får du nemlig en høj skoreol i metal med et moderne og enkelt design.

Skoreolen er udstyret med fem hylder, som alle er lavet af metalnet. Der er mulighed for at justere hylderne, så du selv kan vælge, om dine sko skal stå på en flad eller en skrå platform.

Hylderne er placeret med et mellemrum på 22 centimeter, så der er plads til at opbevare alt lige fra høje sneakers til ankelstøvler. De fem hylder sikrer, at der er plads til hele familiens sko, da der i alt er plads til hele 20 par.

Har du brug for endnu mere opbevaringsplads til sko, kan du tilkøbe tre ekstra hylder, som nemt kan monteres på skoreolen. Skoreolen måler i udgangspunktet 104 x 74 x 30,7 centimeter. Tilkøber du de ekstra tre hylder, vil skoreolens højde i stedet være 165 centimeter.

Du kan læse mere om den høje skoreol i metal hos Lammeuld.dk her.


5. Hvid skoreol – Yamazaki

Den hvide Yamazaki skoreol er lavet i et stilrent og enkelt design, så den stortset kan placeres i alle entréer uanset indretningsstilen. Samtidigt kommer den med en praktisk detalje, da du kan justere modellen i bredden. Det vil sige, at du nemt kan udvide skoreolen, hvis der er behov for det.

Der er lavet plads til at sætte sko på de tre hylder samt på gulvet under reolen. Har du brug for mere plads til familiens sko, kan du spare gulvplads ved at købe to skoreoler og sætte dem ovenpå hinanden.

Ved køb af skoreolen skal du være opmærksom på, at du selv skal samle den. Foruden den hvide variation kan skoreolen også fås i en sort udgave.

Skoreolen måler 25 centimeter i dybden og 45,5 centimeter i højden, og den kan justeres til at have en bredde på mellem 41 og 70 centimeter.

Find flere informationer om den hvide Yamazaki skoreol hos Boxdelux.dk her.


6. Smart skoreol i bambus

Denne smarte skoreol er fremstillet af naturlig bambus. Dette er et miljøvenligt produkt, der er nemt at rengøre. Det er ligeledes et godt og holdbart materiale, så du får en robust skoreol i din entré, som kan holde i mange år frem i tiden.

Skoreolen har et enkelt design, som består af to hvidmalede rammer og tre træfarvede hylder. Så er du vild med det naturlige og enkle look, er denne skoreol muligvis lige noget for dig. Skoreolen måler 70 x 25 x 55 centimeter.

Find den aktuelle pris på den smarte skoreol i bambus hos Lammeuld.dk her.


7. 60 cm skoreol

Model: Como

Er der lige plads til en skoreol på 60 cm i bredden i din entré? Så tag et kig på denne Como skoreol i metal, der har et klassisk og stilrent design.

Skoreolen er perfekt til den lille familie, der ønsker plads til de sko, som bruges i dagligdagen.

Skoreolen er fremstillet af pulverlakeret metal og har to hylder, hvor der er plads til mellem fire og seks par sko i alt. Selve hylderne er lavet af tynde metalstænger med et fint mellemrum mellem dem. På siderne finder du en metalplade, der skærmer skoene og afrunder skoreolen på fineste vis.

Como skoreolen kan fås i enten sort eller hvid. Den måler 30 x 60 x 34 centimeter.

Du kan læse mere om den 60 cm brede skoreol hos Boxdelux.dk her.


8. Rustik skobænk – Vasagle

En rustik skobænk er et unikt indslag i entréen eller i soveværelset – især dette eksemplar fra Vasagle. Skobænken ligner ved første øjekast en smuk, gammel trækiste fra et skib, og låget kan da også løftes. Det giver dig masser af opbevaringsplads til det ene og det andet. På hylden nedenunder kan du sætte dine yndlingssko.

Den rustikke skobænk har, sammen med den retro vibe, også et moderne udtryk. Skohylden er nemlig i sort stål, og den har en indbydende, sort hynde på toppen. Det er et helt oplagt sted at sætte sig og tage sine sko på. Der er plads til bænken i de fleste entréer, for den måler 70 x 30 x 45 centimeter.

Du finder denne rustikke skobænk hos Creativ.dk her.


9. Praktisk skoreol med bænk

Din skoreol bliver endnu bedre, når den har flere funktioner. Derfor er dette multifunktionelle møbel til entréen da også et ekstra kig værd. Det er nemlig ikke alene forsynet med to skohylder i sort jern med hulmønster. Det er også forsynet med et smukt træsæde på toppen. 

På bænken kan du sidde og snøre dine sko, og du kan også benytte overfladen til opbevaring. Eksempelvis kan det være et godt sted at sætte sin taske, når man kommer ind ad døren. Det kan også være, at du vil gøre entréen lidt hyggelig med et par stearinlys, en lampe med en smuk skærm eller en plante – og så kan skobænken jo bruges til dét. 

Mulighederne er mange med dette møbel i metal og spånplade. Det måler 66 x 30 x 45 centimeter, og mellem hylderne er der 16,5 centimeter, så der er plads til flere forskellige slags fodtøj.

Du kan købe denne praktiske skoreol med bænk hos Lammeuld.dk her.


10. Stående skoreol med tre skohylder

Model: Songmics

Songmics er en stående skoreol, som du kan stille op ad væggen. Skoreolen kommer i et hvidt design og er fremstillet af bambus.

Ønsker du at indrette mere af din bolig med møbler i et tilsvarende design, finder du også tøjstativer, opbevaringsreoler, stumtjenere m.v. fra Songmics. Har du brug for endnu mere plads til dine og familiens sko, kan du desuden købe et stort skoskab.

Songmics skostativet fremstår stilrent, så det passer ind i enhver entré, hvor der er lagt vægt på en enkel indretning. Skoreolen måler 70 x 28 x 45 centimeter.

Du kan finde den stående skoreol med tre skohylder hos Creativ.dk her.


11. Skoreol med knagerække og siddeplads

Model: Vasagle garderobemøbel

Denne Vasagle skoreol med knagerække og siddeplads har simpelthen det hele. Møblet rummer nemlig både knager, en plads til at tage sko på og to skohylder – og så er det bare superflot at se på. Især hvis du godt kan lide det rustikke look, er denne skoreol lige noget for dig og din entré.

Materialerne er spån og metal, og farverne er brun og sort. Det er den perfekte blanding af gammelt og nyt, organisk og moderne. Skoreolen med knagerække og siddeplads er 187 centimeter højt, 92 bredt og 41,5 dybt. Der er ingen tvivl om, at den vil give din entré helt nyt look og liv.

Denne skoreol med knagerække og siddeplads er til salg hos Creativ.dk her.

Læs også: Skoskabe – 9 smarte løsninger til din entré


12. Skoreol i træ – Eg

Model: Memphis

Er du på udkig efter en skoreol i træ, bør du kigge nærmere på dette møbel. Med denne skoreol får du nemlig en model udført i flot eg, hvilket giver reolen et flot, naturligt og klassisk look.

Memphis skostativet passer især godt ind i den nordiske stil takket være den naturlige træfarve og de fine afrundede former. Den fremstår som en enkel, men dog stadig robust skoreol, som du nemt kan montere på din væg.

Denne skoreol er udstyret med en enkelt hylde, som du kan vælge at få i varianterne eg (standard), lys eg eller sort eg.

Er du vild med skoreolens udtryk, finder du knager, bøjler, knagerækker og meget mere i et tilsvarende design. Skoreolen måler 33 x 80 centimeter.

Du kan finde flere informationer om skoreolen i træ (eg) hos Boboonline.dk.


13. Cyrus – Klassisk og kompakt skostativ

Med Cyrus får du et møbel, som kan passe ind de fleste steder. Denne skoreol har nemlig en relativt kompakt størrelse på 97 x 30 x 37 cm, ligesom den kun vejer 3 kg. Ydermere er den udført i en tidløs stil.

Skoreolen er fremstillet i en kombination af hvidmalet fyrretræ og krom. Den byder på to rummelige hylder.

Du kan købe Cyrus skoreolen hos Myhomemøbler.dk her.


14. Billig skoreol

Model: Padova

Er du på udkig efter en billig men stilren skoreol, vil denne Padova skoreol sikkert lige være noget for dig.

Skoreolen er fremstillet i sort poppeltræ med to hylder lavet af runde stålstænger. Designet giver skoreolen et fint og moderne udtryk, der passer ind i enhver entré.

Har du lyst til at indrette din entré med en knagerække eller en hattehylde, der matcher den billige skoreols design, er der også mulighed for det.

Ved køb skal du være opmærksom på, at du selv skal samle skoreolen. Den måler 34 x 32 x 77,8 centimeter.

Du kan finde prisen på den billige skoreol hos Creativ.dk her.


15. Montana skoreol – skobænk med hylde

Model: Montana Hall Edition

Med en Montana skoreol / skobænk får du en siddeplads, hvor du i ro og mag kan tage dine sko på – samtidig med at du får noget ekstra opbevaringsplads til dine sko!

Skobænken er elegant og kommer med en praktisk hylde med plads til flere par sko.

Montana skobænken er en del af Montana Hall Edition. Dette er en møbelserie, som består af en lang række af produkter til entréen. Det betyder, at du kan finde andre møbler i et tilsvarende design til din entré, hvis du har brug for det.

Skoreolen fås i en række forskellige farver, således at der er noget for enhver smag.

Skobænken måler 45 x 40 centimeter og fås med en længde på enten 80 eller 100 centimeter.

Få flere oplysninger om Montana skoreol / skobænken med hylde hos Montanafurniture.com her.

Læs også: Bænk – 32 flotte bænke til både inde og ude


16. Skoreol i stål

Model: KARE DESIGN Walk Five

Er du på udkig efter en stilfuld skoreol? Så kan du ikke komme udenom denne skoreol i stål fra Kaare Design.

Skoreolen er fremstillet i sortlakeret stål og guldfarvet pulverlakeret aluminium, hvilket giver den et skær af stilrenhed og elegance. Takket være møblets fem hylder er der rig mulighed for at opbevare en del par sko på den.

Ved køb af skoreolen skal du være opmærksom på, at du selv skal samle den. Skoreolen kan også fås i et par bredere versioner med enten to eller tre hylder. Den omtalte variant måler 100 x 66 x 34 centimeter.

Du kan finde prisen på skoreolen i stål hos Boboonline.dk her.


17. Skobænk med hylder

Model: Padova

Med en Padova skobænk får du et godt sted at sidde, når du skal have dine sko af eller på i din entré.

Skobænkens stel er fremstillet i sort poppeltræ, mens de to hylder er lavet af runde stålstænger. Det bløde polstrede sæde har et gråt betræk. Tilsammen giver dette skobænken et fint og neutralt udtryk, hvorfor den passer godt ind i de fleste hjem.

Hvis du ønsker at indrette resten af din entré med elementer, der passer til Padova skobænken, har du mulighed for at købe både en hattehylde og en knagerække i et tilsvarende design. Skobænken måler 34 x 100 x 50 centimeter.

Du kan købe skobænken med hylder hos Creativ.dk her.


18. Tica Copenhagen skoreol

Tica Copenhagen er en skoreol for dig, som ønsker et mere utraditionelt møbel i din entré. Skoreolen er nemlig fremstillet af perforeret metal med et fint hulmønster i en høj og slank form. Den består af en række hylder, hvor der er plads til et enkelt par sko på hver.

Med denne skoreol får du en væghængt model, hvor du selv kan vælge, om du vil hænge den med hylderne udad eller med siden af reolen udad. Hulmønstret i reolen gør det nemt for dig at hænge et par kroge i den, som du kan benytte til nøgler, en paraply, en cykelhjelm eller andet.

Skoreolen er designet i hvid og måler 77 x 35 x 25 centimeter. Det er også muligt at få en Tica Copenhagen skoreol i sort eller grå, ligesom den fås i en mindre variant.

Du finder Tica Copenhagen skoreolen hos Trendyliving.dk her.


19. Skoreol i jern og glas

Model: Nordal

Ønsker du en praktisk skoreol, bør du kigge nærmere på denne skoreol i jern og glas. Det er en enkel, moderne og minimalistisk skoreol, der falder naturligt ind i de fleste indretningsstile.

Nordal skoreolen er fremstillet af sortlakeret jern med en glasbordplade. På glaspladen kan du opbevare dine nøgler og din pung – eller stille en plante, lanterner eller andet, som tilføjer lidt ekstra hygge i din entré.

Med denne skoreol får du masser af opbevaringsplads, da den er designet med flere hylder og rum. Hermed kan du opbevare alt lige fra sko og støvler til paraplyer og eventuelt en træningsmåtte i skoreolen.

Denne skoreol måler 59 x 85 x 32 centimeter. Du kan læse mere om skoreolen i jern og glas hos Packhouse.dk her.


20. Normann Copenhagen skoreol

Normann Copenhagen skoreolen er designet af Simon Legald. Han har formået at koble det industrielle og enkle udtryk sammen med solide nordiske materialer. Skoreolen passer derfor godt ind i mange forskellige entréer, hvor der er behov for plads til opbevaring af sko.

Skostativet er fremstillet med et stel i asketræ samt med to hylder i metal. Du kan selv vælge, om metallet skal være i sort eller hvid. Selve hyldernes stålplader er udstyret med perforerede huller, så de fremstår lette og luftige.

Dette skostativ måler 42 x 76 x 34 centimeter. Du kan finde prisen på Normann Copenhagen skoreolen hos Trendyliving.dk her.


21. Lille og smal skoreol

Model: Seaford

Denne lille og smalle skoreol er en praktisk og pladsbesparende løsning for dig, der ikke har så meget plads i entréen. Det moderne og enkle design sikrer, at skoreolen passer ind i de fleste indretningsstile.

Seaford skoreolen er fremstillet med et mat og sort metalstel. Den er udstyret med tre hylder i MDF, hvor der er fin plads til at placere flere par sko.

Denne skoreol måler 77 x 35 x 50 centimeter. Mens skoreolen ikke fylder meget, giver de tre hylder masser af plads skosamlingen.

Du kan kigge nærmere på den lille og smalle skoreol hos Boboonline.dk her.