Skoskabe – 9 smarte løsninger til din entré

Deklarering-af-artikel

Ligger skoene og flyder i din entré? Så kunne du overveje at investere i et skoskab.

Skoskabe kommer i mange forskellige former og størrelser. Derfor er det vigtigt, at du har dannet dig et ordentligt overblik over mulighederne, inden du køber dit skab. Netop dette vil du kunne finde hjælp til denne guide:

… Her har vi nemlig samlet vores bud på 9 smarte skoskabe, som du bør tage et nærmere kig på!

Nyt skoskab? Find det med hjælp fra denne guide


1. Askepot – Hvidt skoskab med 4 opbevaringsrum

Leder du efter et enkelt og praktisk skoskab til en fornuftig pris? Så kan du med fordel tage et nærmere kig på Askepot skoskabet her, som forhandles hos Dansk Restlager.

Med Askepot får du et hvidt skoskab med fire store opbevaringsrum. Hvert enkelt rum har plads til tre par sko, hvilket betyder, at du kan have hele 12 par sko i dette smarte skab. Hermed udnyttes pladsen optimalt.

Har du brug for mere eller mindre plads til dine sko? Så kan du også tage et kig på nogle af de andre varianter af skoskabet. I den omfattende Askepot-serie findes nemlig skoskabe i to forskellige dybder (henholdsvis 17 cm og 24 cm) mens skabene findes i fire forskellige højder: 41 cm, 85 cm, 124 cm og 162 cm. Du kan dermed få plads til alt fra 3 til 24 par sko.

Modellen med 4 opbevaringsrum måler H: 162 cm, B: 70,3 cm, D: 16,6 cm. Du kan købe skoskabet hos Dansk Restlager.dk her.


2. Frisenborg – Skoskab i klassisk herregårds-stil

Frisenborg er en danskproduceret møbelserie, som omfavner den romantiske og klassiske herregårds-stil. I serien findes en lang række møbler – bl.a. til stue, køkken, soveværelse og garderobe – og til sidstnævnte hører naturligvis dette flotte skoskab.

Det elegante skoskab har hvide fronter mens skabets topplade samt pynteliste er i egestruktur. Denne kombination af materialer skaber en flot og æstetisk kontrast. 

Frisenborg-skoskabet er 75 cm bredt og er forsynet med tre praktiske vippelåger. Dermed har du altid let adgang til dine sko. Skabets samlede mål er 127,8 cm x 77,8 cm x 27,5 cm. Det er muligt at justere skabets ben, så møblet står stabilt på gulvet.

Du kan købe dette skoskab i klassisk herregårds-stil hos Dansk Restlager.dk her.


3. Skoskab med skammel og lækre detaljer

Dette skoskab er bare skønt på en række punkter! Det er for det første et smukt møbel at have stående i rummet takket være dets rene linjer og de eksklusivt udseende detaljer: Såsom stropperne med læderlook. 

Derudover er det selvfølgelig praktisk med de tre store skuffer til sko. Bag den høje skabslåge ved siden af skufferne kan du fx opbevare et par knæhøje støvler, diverse kasser m.v. Og sidst men ikke mindst følger der en lille skammel med til møblet. Her kan du sidde og tage skoene af og på.

Du får altså alt, hvad du har brug for, med dette smarte skoskab. Det er fremstillet i hvid MDF og måler 95 centimeter i længden, 30 centimeter i bredden og 113 centimeter i højden. Skruer, reservedele og monteringsvejledning følger med i købet.

Dette skoskab med skammel er til salg hos Lammeuld.dk her.


4. Marstal – Dansk-produceret skoskab i massivt fyrretræ

Ved første øjekast ligner Marstal en klassisk fyrretræskommode med udtræksskuffer, men i virkeligheden er der tale om et skoskab med vippelåger. Og bag vippelågerne gemmer sig det perfekte rum til opbevaring af fodtøj.

Det danskproducerede skoskab er bygget i massivt fyrretræ (lud/oliebehandlet), og er således et solidt møbel, der kan holde i mange år. Udover de smarte vippelåger har skoskabet også to almindelige skuffer i den øverste sektion.

Skoskabet er – ligesom de øvrige møbler i Marstal-serien – fremstillet af bæredygtigt fyrretræ fra svenske og finske skove (FSC certificereret). Foretrækker du et blankt look, så findes skoskabet også i en lakeret udgave.

Marstal måler 103 centimeter i højden, 78 i bredden og 35 i dybden.

Det praktiske skoskab i massiv fyrretræ kan købes hos Dansk Restlager.dk her.


5. Højt og smalt skoskab – Osby

Osby skoskabet er et praktisk, nydeligt samt relativt højt og smalt skoskab, der kan placeres op af en væg i din bolig. På grund af skoskabets smalle design er det ideelt i en bolig, hvor pladsen er trang. Eller hvor du “bare” ikke ønsker et alt for stort skoskab, der optager al pladsen i din entré.

Skoskabet er forsynet med fire låger. Hermed er der både plads til de sko, du bruger mest i hverdagen samt sko, der kun tages frem i ny og næ. Designet er meget simpelt, og du kan vælge mellem varianter i enten hvid eller sort melamin.

Skoskabet måler 162 x 70,2 x 24 centimeter. Denne størrelse betyder, at der er plads til hele 24 par sko i det.

Se den aktuelle pris på det smalle Osby skoskab hos Myhomemøbler.dk her.

Læs også: Skoreol – 21 smarte skoreoler som skaber orden i entréen


6. Væghængt Montana skoskab

Model: HIDE skoskab

Dette væghængte HIDE skoskab fra Montana er udstyret med en vippelåge, så du nemt og hurtigt kan tage sko ind og ud af skabet. Det er fremstillet i et enkelt og stilrent design, der passer ind i de fleste boliger uanset indretningsstil.

Takket være skoskabets mindre størrelse er det muligt at hænge det i en lille entré, gang eller andre steder til opbevaring af sko og små genstande. I selve skoskabet er der placeret et plastindlæg, der beskytter skabet mod snavsede sko.

Skoskabet måler 46,8 x 69,6 x 20 centimeter, og det kan bestilles i en række forskellige farver: Fx Vanilla, New White, Monarch, Nordic, Mushroom og Anthracite.

Find mere information om det væghængte Montana skoskab hos Montanafurniture.com her.


7. Højt skoskab med spejl

Dette kompakte skoskab er velegnet til et mindre hjem, hvor sko skal samles pænt og nydeligt. Skoskabet er forsynet med 5 skuffer, hvor der i alt er plads til 20 til 30 par sko alt efter størrelsen på de forskellige sko.

Her får du et funktionelt skoskab med et spejl på fronten. Du får altså med andre ord et skoskab og et spejl i én og samme model – En smart to-i-en-løsning, hvor du kan spejle dig, inden du går ud af døren. Fylder du ikke skabet op med sko, kan det også anvendes til opbevaring af andre ting, du ikke ønsker skal stå fremme.

Skoskabet er højt og måler således hele 170 x 63 x 20 centimeter. Det kan købes i både hvid og sort – så du kan vælge den farve, der passer bedst ind i netop dit hjem. Læs mere om det høje skoskab med spejl hos Satana.dk her.


8. Anneborg – Moderne skoskab med spejl

Anneborg er skoskabet for dig, der gerne vil optimere pladsen i entréen til det yderste. Her får du både masser af plads til sko i de fem forskellige skuffer og muligheden for at spejle dig fra top til tå. Hver skuffe er nemlig udstyret med et spejl på forsiden. 

Spejlet giver skoskabet et moderne look – Samtidig med at du kan tjekke dit eget look ud, inden du går ud ad døren om morgenen. Skoskabet måler 173 centimeter i højden, så du ikke bare kan tage skoene, men også resten af outfittet i nærmere øjesyn. Desuden måler skabet 63 centimeter i bredden og 17 i dybden.

Anneborg passer ind i de fleste moderne hjem, hvor skoskabet på én gang tilfører praktik og æstetik. Den hvide farve bidrager til indtrykket af ryddelighed, som møblet skaber ved at gemme dine mange par sko af vejen. Så er der orden på entréen og ikke mindst dét førstehåndsindtryk, man får, når man træder ind i dit hjem.

Du kan købe dette moderne skoskab med spejl hos Myhomemøbler.dk her.


9. Naturfarvet skoskab med hvide skuffer

Moderne indretning med en forkærlighed for det nordiske? Så skal du tage et kig på dette møbel til entréen. Det naturfarvede skab med hvide skuffer og aluminiumsgreb tilføjer masser af stil til indretningen. 

… Og så skaber det ikke mindst plads til skoene med de to store rum, der åbnes med vippefunktion. Desuden får du en rummelig skuffe og hyldeplads, som er udformet med sans for detaljen. Dette skoskab giver altså langt fra et tilfældigt indtryk. Derimod er det et helt særligt indslag til dét rum, der ofte udgør førstehåndsindtrykket af boligen.

Med det 95 centimeter høje, 80 centimeter brede og 24 centimeter dybe møbel får du orden på alt fra sko til nøgler og handsker. Der er også plads til hygge i form af for eksempel blomster i vaser og lys i glas på hylderne. Kort sagt, er der tale om et rigtig godt valg til entréen.

Du finder dette naturfarvede skoskab med hvide skuffer hos Lammeuld.dk her.