Bænk – 32 flotte bænke til både inde og ude

Deklarering-af-artikel
Bænk

Bænken er på mange måder et smart møbel. Den kan agere ekstra siddeplads, ligesom den også i mange tilfælde kan bruges til opbevaring.

… Men hvilken bænk skal du så vælge? Det kan du blive klogere på i denne guide. Her har vi nemlig samlet vores bud på 32 solide bænke, som er til salg på det danske marked.

Vi har både udvalgt bænke til indendørs (øverst) og udendørs (nederst) brug. Således kan du nemt scrolle videre til netop den type bænk, du overvejer at købe.

Indendørs bænke


1. SACKit Nordic – Stilren bænk med lædersæde

SACKit Nordic - Stilren bænk med lædersæde

SACKit Nordic-bænken er en flot og praktisk bænk, hvor design og siddekomfort går op i en højere enhed. Den alsidige bænk passer perfekt i entréen, men den vil helt sikkert også pynte i soveværelse, køkkenalrum etc.

Det er naturligvis bænkens smukke læderpolstring, der først springer i øjnene. Her er tale om kvalitetslæder fra Sørensen Læder, og som en fin detalje er overfladen forsynet med de karakteristiske SACKit krydssyninger hen over sædet.

Det er også værd at bemærke bænkens lette understel, som har været i hænderne på fabrikkens møbelsnedker. Stellet er fremstillet i massivt egetræ (mat lak).

SACKit Nordic-egetræsbænken måler B37,5 x H46 x L105 cm. Du kan vælge læder i sort eller cognac. Uanset hvilken farve du vælger, får du et smukt møbel til dit hjem, som samtidig er nemt at rengøre og vedligeholde.

Du kan læse mere om den stilrene entrébænk hos Sackit.dk her.


2. Humlebæk – Bænk med sildebensmønster (perfekt som spisebordsbænk)

Humlebæk - Bænk med sildebensmønster

Den smukke Humlebæk-bænk i lyst egefiner emmer af hygge og selskabelighed. Bænken fungerer fremragende som spisebordsbænk. Her kan den fx passe til et rektangulært spisebord, hvor den kan sørge for en række gode siddepladser.

Bænken er fremstillet i egefiner, og i sædet er træet lagt i det flotteste sildebensmønster. Mønstret giver bænken et eksklusivt udtryk samtidig med, at den lyse træfarve bidrager med et naturligt aftryk på hjemmets indretning.   

Humlebæk-serien består foruden bænk også af et spisebord. Begge møbler er forsynet med det klassiske sildebensmønster, og du kan således skabe et flot sæt ved at kombinere dem.

Du kan med fordel placere komfortable stof- eller læderhynder på bænkens sæde, men du kan naturligvis også lade den stå, som den er. På denne måde åbenbares det fine mønster på bedste vis.

Bænken har en længde på 200 cm, en bredde på 36 cm og en højde på 45 cm. De kraftige ben og det solide stel sørger for et stabilt møbel til køkken, spisestue, udestue, eller hvor du nu skulle få lyst til at placere den fine sildebensmønstrede bænk. 

Find flere informations om den flotte bænk med sildebensmønster hos Dansk Restlager her.


3. Smart entré-bænk med skoopbevaring

Smart entré-bænk med skoopbevaring

Med denne entré-bænk med skoopbevaring (i form af en hylde) får du et praktisk møbel til din entré.

Bænken er praktisk og funktionel, da du kan bruge den som siddeplads, ligesom du kan kan opbevare dine sko på hylden. Det er således nemt for dig at få fat i dine sko, mens du sidder på bænken.

Foruden hylden er der også et rum under sædet. Dette egner sig eksempelvis til handsker, halstørklæder og andre sæsonbestemte beklædningsgenstande.

Bænken har en skøn brun træfarve med sort stel samt polstret sæde i PU-læder. Dette giver den et rustikt og lettere retro-inspireret udtryk.

Hos forhandleren finder du en række andre rustikke møbler – Fx en hylde med knager der ligeledes kunne gøre sig godt i entréen. Således kan du med fordel søge videre hos dem, såfremt du ønsker en rustik rød tråd i din indretning.

Denne bænk med skohylde måler 47 x 100 x 40 centimeter.

Du finder den aktuelle pris på denne entré-bænk med skoopbevaring hos Lammeuld.dk her.


4. Praktisk bænk med hynde og to hylder

Model: House Nordic Padova

Praktisk bænk med hynde og to hylder

Hvis du mangler en praktisk bænk til entréen, er dette et helt fantastisk bud. Denne House Nordic bænk kommer med hynde og to hylder. Det gør den intet mindre end perfekt til at opbevare sko i enhver afskygning. Og så er den selvfølgelig også det oplagte sted til at tage dem af og på.

Bænken har et simpelt udtryk og er holdt i grå og sorte farver. Materialerne er poppeltræ og stål, og den bløde pude på toppen vil kalde på dig. Det er en praktisk bænk, som passer ind i langt de fleste hjem. Målene er 50 centimeter i højden, 34 i bredden og 100 i længden.

En bænk med hynde er et populært møbel i soveværelset og i entréen. Men man kan selvfølgelig også bruge bænken, når der kommer gæster, så man har ekstra pladser om spisebordet. Der er ingen tvivl om, at bænken vil være nyttig i en række sammenhænge.

Du kan købe denne bænk med to hylder hos Creativ.dk her.


5. Polstret bænk med sæde i læder

Model: Hall

Polstret bænk med sæde i læder

Forsyn din entré, dit soveværelse eller dit kontor med en polstret bænk med sæde i ægte læder. Det giver rummet et unikt twist, og så er der altid et sted at sætte sig. Denne Hall bænk er i et helt ikonisk, og moderne, design.

Sædet er i ægte læder, og det har et smukt diamantmønster på overfladen. Benene er i flot, organisk træ, og alt i alt giver det en laber, lille bænk. Denne polstrede bænk måler 53 centimeter i højden, den er 115 centimeter bred og 38 centimeter dyb.

Denne polstrede bænk med sæde i læder er til salg hos Lammeuld.dk her.


6. Skobænk – Vasagle

Skobænk - Vasagle

Denne skobænk fra Vasagle er altså lidt af en genistreg. Den er nemlig en blanding af en rustik gammel skibskiste og et smart, moderne møbel til opbevaring. Når du ikke lige skal sidde og tage dine sko på på det bløde sæde, kan du løfte låget – og voilà, her har du et stort rum til opbevaring.

Skobænken fra Vasagle indeholder også en hylde i sort stål, som du med fordel kan bruge til sko. Den er med andre ord det perfekte skomøbel, og et hit i entréen. Materialerne er spån og stål, og den på én gang retro og moderne bænk måler 70 x 30 x 45 centimeter.

Du kan købe den lækre skobænk hos Creativ.dk her.


7. Bænk til badeværelse – Egetræ

Mangler du et funktionelt møbel til dit badeværelse? Så kan det være praktisk med en lækker bænk til badeværelset som denne.

… Hvad end du har behov for at kunne sidde ned eller at lægge tøj og håndklæder på bænken, så får du her en flot og solid badeværelsesbænk i egetræ.

Bænken passer ind på ethvert badeværelse takket være det simple og moderne design. Den måler 43 x 91 x 34 centimeter.

Du kan læse mere om bade-bænken i egetræ hos Sonderborgbad.dk her.


8. Bænk i velour – Grøn og sort

Model: Day

Bænk i velour - Grøn og sort

En bænk til indretningen kommer i mange udformninger, og det her er én af de rigtig flotte. Denne DAY bænk i velour, med detaljer i grøn og sort, er eksklusiv at se på – og skøn at sidde på. Her får du altså æstetik og komfort i én og samme pakke.

Det skyldes først og fremmest det smukke og bløde veloursæde, som er meget indbydende. Udover det har bænken et elegant sort og pulverlakeret stel. DAY bænken kan få ethvert rum til at se mere eksklusivt ud, og så indbyder den samtidig til en uformel slapper.

Denne bænk i velour måler 110 centimeter i længden, 40 i højden og 42 i dybden. Det gør den meget velegnet til en plads i soveværelset eller entréen. I entréen vil den være et rent hit, hver gang man skal tage sko på – men også hvis man skal vente på denne dér person, der bare altid er lang tid om at komme ud ad døren.

Du kan købe denne velour-bænk hos Myhomemøbler.dk her.


9. Komfortabel polstret bænk – Skiby

Komfortabel polstret bænk - Skiby

Mangler du det lille møbel til entréen? En uformel siddeplads til kontoret? Et pyntende indslag til stuen? En komfortabel, polstret bænk kan være idéen, du leder efter. Denne mørkegrå og sorte bænk, ved navn Skiby, er et godt bud på en bænk, du bliver glad for.

House Nordic producerer pæne bænke, der passer perfekt ind i en moderne, dansk indretning. De polstrede bænke gør det behageligt at tage en slapper på bænken, og med en plaid eller en pude bliver den ganske uimodståelig.

Skiby-bænken måler 44H x 100B x 35D i centimeter, så den fylder ikke alverden. Til gengæld kan den gøre alverden til forskel, fx i entréen, så man har et sted at tage sko på. Den kan også være helt genial, hvis man får gæster til middag, og der mangler siddepladser om bordet.

Denne polstrede bænk er til salg hos Creativ.dk her.


10. Bænk i bambus – Cinas

Model: Cinas Kenny Rib

Bænk i bambus - Cinas

Denne Cinas bænk i bambus har et moderne og stilrent design. Bambusbænkens flotte og naturlige design gør, at den passer særdeles godt ind i den skandinaviske stil.

Du kan placere denne funktionelle og elegante bænk i din gang, i soveværelset, i stuen eller i andre rum, hvor du ønsker en bænk i et bæredygtigt materiale. Bænken vil med al sin enkelhed tilføre rummet et lækkert sted, som du kan sidde eller udstille ting på.

Foruden bambus fåes bænken også i teaktræ og sort mahogni. Den måler 43 x 104 x 35 centimeter.

Du kan læse meget mere om Cinas bænken i bambus hos Frishop.dk her.


11. Sengebænk – Billig bænk til soveværelset

Model: Kaagaard

Sengebænk - Billig bænk til soveværelset

Denne billige bænk til soveværelset er en praktisk sengebænk, du kan placere ved sengens fodende. Den er danskproduceret, hvorfor du kan forvente en bænk i god kvalitet og solidt håndværk.

Sengebænken fra Kaagaard er udført i et enkelt design med glatte flader og afrundede hjørner. Takket være det simple design kan bænken også bruges i andre rum end soveværelset.

Med sengebænken får du et praktisk sted at lægge alt lige fra sengetæpper og puder til dit nattøj og dagligdagstøj – så af- og påklædning kan foregå nemt og ubesværet!

Du kan få bænken i olieret eg, bøg, hvid eller sort. Den måler 45 x 120 x 37 centimeter.

Kig nærmere på den billige sengebænk til soveværelset hos Droemmeland.dk her.


12. Børge Mogensen bænk – Retro-bænk fra FDB

Model: J52D

Børge Mogensen bænk - Retro-bænk fra FDB

Leder du efter en retro-bænk? Så er denne Børge Mogensen bænk fra FDB nok lige noget for dig. Det er nemlig en rigtig vintage-klassiker med et smukt og enkelt udtryk, der tilfører charme til ethvert rum.

Bænken er dansk design, når det er bedst. Den er fremstillet i formpresset bøg med en faset sædekant og med en ryg i formspændt bøg. Benene og understellet er i massiv bøg.

Denne bænk fås i farven sort, og den måler 90,1 x 106,5 x 61,6 centimeter.

Find Børge Mogensen retro-bænken fra FDB Møbler hos Coop.dk her.


13. House Doctor bænk – Lav bænk uden ryglæn

Model: Nadi

House Doctor bænk - Lav bænk uden ryglæn

House Doctor bænken er en lav bænk uden ryglæn fremstillet i smukt træ. Den har et råt natur-udseende, der passer perfekt ind i den nordiske indretningsstil.

Bænkens enkle og minimalistiske design gør, at den vil falde godt ind i dit hjem nærmest uanset, hvordan du har indrettet det. Den kan bruges i alle rum lige fra entréen til soveværelset – som enten en lille bænk eller et sidebord.

Bænken måler 120 x 38 x 43 centimeter. Du kan se nærmere på den lave House Doctor bænk uden ryglæn hos Likehome.dk her.


14. Køkkenbænk – Rustik bænk til spisebordet

Køkkenbænk - Rustik bænk til spisebordet

Er du på udkig efter en køkkenbænk med et industrielt og moderne look? Så får du her en rustik bænk til spisebordet, som meget vel opfylder dine krav og ønsker.

Bænken er velegnet både som en køkkenbænk, en spisebordsbænk eller som et flot element i ethvert rum, der er indrettet i den nordiske stil. På den rummelige bænk er der plads til, at der kan sidde flere personer.

Denne spisebænk har et sæde fremstillet af sheesham-træ – også kendt under betegnelsen palisander – hvilket gør det til et ekstra smukt og udtryksfuldt sæde. Den er udstyret med sorte metalben, så bænken får en snert af den industrielle stil. Samlet set får du en flot og moderne rustik træbænk.

Køkkenbænken måler 180 cm i bredden, og den har en dybde på 40 cm.

Den rustikke bænk til dit køkken kan købes hos Lammeuld.dk her.


15. Teak bænk – Genbrugstræ

Model: House Nordic Barcelona

Teak bænk - Genbrugstræ

Barcelona bænken i teak fra House Nordic er fremstillet i rå genbrugstræ.

Barcelona lille størrelse muliggør, at den kan foruden funktionen som bænk også kan bruges som et sidebord eller til at stille planter og lanterner på. Bænkens robuste konstruktion betyder desuden, at det er oplagt at tage den med udenfor, når du har brug for en bænk dér.

Bænken har et gammeldags og naturligt udtryk. Den fås i to forskellige størrelser med mål på henholdsvis 50 x 25 x 45 centimeter og 90 x 25 x 45 centimeter.

Du kan læse mere om bænken i teaktræ hos Boboonline.dk her.


16. Jørgen Bækmark bænk – J83B

Jørgen Bækmark bænk - J83B

J83B bænken er en ikonisk bænk fra Jørgen Bækmarks hånd. Den er udført i et klassisk design, der har overlevet flere generationer, idet den stadig er højaktuel i mange danske hjem.

Bækmark bænken er fremstillet i bedste kvalitet, da den er produceret i massiv matlakeret eg med et håndflettet sæde. Det gør den komfortabel at sidde på, ligesom det tilfører et raffineret udtryk til bænken.

Bænken fås i matlakeret eg/natur, sort eller sort/natur. Den måler 41 x 100 x 37 centimeter.

Du kan se prisen på Jørgen Bækmark bænken – J83B hos Coop.dk her.


17. HAY bænk – Smal bænk til stue / køkken

Model: Copenhagen Deux CPH215

HAY bænk - Smal bænk til stue/køkken

Med denne smalle HAY bænk til din stue eller dit køkken får du en stilren og minimalistisk bænk. Den er velegnet til at sidde på, men den er ligeledes aldeles formidabel til at stille diverse ting på.

Du kan placere spisebænken lige der, hvor du har plads og bruge den til eventuelt at sætte lys og planter på, så den skaber hygge og atmosfære i spisestuen, i køkkenet eller i et helt tredje rum.

Bænken fås i sort eg samt i en anden udgave med ben i matlakeret eg og top i sort laminat. Den måler 140 x 35 x 45 centimeter.

Kig nærmere på den smalle Hay bænk til stuen / køkkenet hos Trendyliving.dk her.


18. Cutter bænk – Skagerak

Cutter bænk - Skagerak

i samarbejde med PriceRunner

Med en Skagerak Cutter bænk får du en eksklusiv bænk, du kan sidde komfortabelt på. Alt du behøver er et par bløde puder og et lækkert tæppe for at få den perfekte hyggekrog i hjemmet. Bænken kan naturligvis også bruges til at sætte ting på, så du får skabt en hyggelig stemning og atmosfære i rummet.

Skagerak Cutter bænken her er udført i et flot skandinavisk design, som passer ind i ethvert hjem – og mere eller mindre alle hjemmets rum uanset hvilken indretningsstil du har. Placer den eventuelt i soveværelset, så du har en praktisk løsning til at lægge dit sengetæppe, puder, tøj m.m. på.

Bænken fås i teak og måler 121 x 40 x 43,5 centimeter. Du kan finde en sammenligne priser på denne bænk via PriceRunner tabellen ovenfor.

Læs også: Bænke med opbevaring – 9 praktiske opbevaringsbænke


19. Trallebænk – Sort bænk med traller

Model: Plus

Trallebænk - Sort bænk med traller

En trallebænk er et populært valg blandt mange, der har brug for en bænk. Trallebænkens enkle og naturlige udtryk og slidstærke materiale gør nemlig, at den kan placeres både udendørs og indendørs. Den falder med andre ord helt naturligt ind i de omgivelser, du placerer den i.

Med denne rustikke sorte bænk med traller får du en model, hvor der ikke er gået på kompromis med håndværket og kvaliteten. Du kan naturligvis bruge den til at sidde på, men du kan også vælge at stille krydderurter, lanterner eller blomsterkrukker på den, så den bliver et dekorativt møbel i hjemmet eller på terrassen.

Denne bænk med træller er ikke samlet ved leveringen, men der er forboret til benene, og der medfølger skruer.

Trallebænken findes i mange forskellige varianter, størrelser og farver, så du kan vælge den variant, der passer bedst til netop dine behov. Den omtalte bænk måler 45 x 49 x 138 centimeter.

Få flere informationer om den sorte trællebænk hos Hoejgaardbrugskunst.dk her.


20. KARE DESIGN sofabænk – Vintage look

Model: Econo

KARE DESIGN sofabænk - Vintage look

Et vintage look kan skabe stemning og autenticitet i de fleste rum. Det kan være et overraskende element på kontoret, der pludselig får en særlig varme. Det kan også være smukt i spisestuen, hvor denne KARE DESIGN sofabænk klæder borddækningen. Og i stuen, soveværelset og entréen er bænken også et godt indslag.

Sofabænken bærer sig selv med stor elegance. Det skyldes i særdeleshed det klassiske chesterfield-mønster på ryglænet, det imiterede læderstof med patina-design og de lakerede ben i bøgetræ. Lyder det flot? Det er KARE DESIGN sofabænken også!

Den vintage sofabænk måler 92 centimeter på den høje led, 162 på den brede og 55 på den dybe. Sædehøjden er 47 centimeter.

Du kan købe denne vintage sofabænk hos Boboonline.dk her.


21. Børnebænk fra Sebra – Oakee

Børnebænk fra Sebra - Oakee

Har du brug for en lækker lille børnebænk? Så kig nærmere på denne Oakee-model fra Sebra. Her får du nemlig en fin bænk med ryglæn, som vil begå sig godt i fx børneværelset, stuen eller entréen.

Den praktiske bænk er fremstillet med sæde og ryg i bøgetræ, mens stellet er i metal. Dens former er afrundede, og den modvirker således trælse skrammer.

Bænken måler 56,2 x 59  x 25,5 centimeter og har en siddehøjde på 32 cm.

Kig nærmere på Sebra Oakee børnebænken hos Babysam.dk her.


22. Benjamin – Elegant bænk med lammeskind

Mangler du en flot og blød bænk til entréen, soveværelset eller udestuen? Så læs med her. Benjamin er en skøn og indbydende bænk, som er polstret med det lækreste lammeskind. Du kan vælge skind i otte forskellige nuancer – bl.a. hvid, beige, lysegrå eller sort.

Med Benjamin-bænken har Natures Collection skabt et smukt og anderledes møbel, som man straks får lyst til at sætte sig på. Bænken kan både fungere som praktisk siddeplads og som et dekorativt element i hjemmet.

Den fine bænk byder både på æstetik og komfort, og så bidrager lammeskindet desuden med en naturlig og varm udstråling.

Benjamin-bænken måler 160 x 44 x 52 cm og findes i eg og valnød. Du bestemmer således selv, om du er til det lyse eller det lidt mørkere look.

Læs mere om den bløde og elegante bænk hos Lammeskindet.dk her.


23. Natures Collection – Flot Premium bænk med lammeskind

Var det noget med en smuk bænk beklædt med blødt new zealandsk lammeskind? Så læs med her. Denne Premium-bænk fra Natures Collection er perfekt, hvis du ønsker at indrette soveværelset, entréen eller stuen med en blød og æstetisk siddeplads.

Den charmerende bænk er prydet med autentisk lammeskind på alle sider, og den måler 46 cm i højden, 130 cm i længden og 40 cm i bredden.

Bænken findes i otte forskellige naturinspirerede farver. Du kan derfor – højst sandsynligt – finde en nuance, som vil passe godt ind i netop dit hjem. Vælg f.eks. mellem klassiske farver som hvid, sort og brun – Eller en flot grå nuance.  

Lammeskindet fra New Zealand kræver minimal vedligeholdelse, da det naturlige lanolin plejer sig selv.

Find flere informationer om Premium-bænken med lammeskind hos Lammeskindet.dk her.


Udendørs bænke


24. Lille kombineret havebænk og solseng

Kombineret havebænk og solseng

Mangler du en flot og moderne havebænk til terrassen? Så er løsningen her måske noget for dig. Denne kombinerede havebænk og solseng egner sig perfekt til at skabe et charmerende og hyggeligt uderum. 

Havebænken er fremstillet i materialet polyrattan – Et flettet materiale som både er solidt og vejrbestandigt. Takket være de justerbare sider / armlæn, kan havebænken nemt omdannes fra bænk til solseng, og du får således et praktisk og fleksibelt møbel til haven.

Havebænkens sæde måler 130 cm i bredden, hvilket kan øges til 176 cm, når bænken omdannes til solseng. Der medfølger en komfortabel siddehynde samt to puder, der kan placeres i ryggen.

Du købe den kombinerede havebænk og solseng hos Lammeuld.dk her.


25. Gardenlife granitbænk – Smuk bænk i sort granit

Gardenlife granitbænk - Smuk bænk i sort granit

Denne Gardenlife granitbænk er en smuk bænk i sort granit, som vil løfte haven og hyggen til et nyt niveau. Først og fremmest er den perfekt til en aften om bålet, for hvis du køber tre bænke, kan du samle dem til én cirkel.

Men også i en hvilken som helst afkrog af haven – fx under et kirsebærtræ eller ved et blomsterbed – vil den være en fryd for øjet. Granitbænken måler 113 x 46 x 46 centimeter, og den vejer 78,7 kilo. Den har lige størrelsen til to personer, der vil sidde og nyde livet i det fri sammen.

Du kan købe denne granitbænk hos Frishop.dk her.


26. Udendørs bænk med hyndeboks til opbevaring

Model: Coop rosenbænk

Udendørs bænk med hyndeboks til opbevaring

Den populære rosenbænk er nu kommet som en udendørs bænk med en indbygget hyndeboks til opbevaring. Det betyder, at du ikke længere behøver at have plads på terrassen til både en bænk og en hyndeboks.

Foruden at du er sikret en komfortabel siddeplads, får du også muligheden for at opbevare alt lige fra hynder og krukker til havegrej og sandkasselegetøj i bænkens indbyggede hyndeboks. Det vil sige, at havebænken er særligt velegnet til de steder, hvor du har brug for opbevaringsplads.

Rosenbænken har et fint naturligt look takket være akacietræets udtryk. Den måler 80 x 130 x 50 centimeter.

Du kan læse mere om udendørs-bænken med hyndeboks til opbevaring hos Coop.dk her.


27. Hvid rosenbænk

Hvid rosenbænk

Rosenbænken har længe været et hit i danskernes haver. Denne hvide rosenbænk er én af udgaverne og har naturligvis den klassiske rose på ryglænet. Træbænken har et stilrent udtryk, som passer godt ind i de fleste haver, terrasser, sommerhuse m.m.

Du kan støtte op om bænkens klassiske design og look med lækre sommerlige puder og en plaid, så din hyggekrog bliver endnu mere inspirerende og afslappende – både om dagen og på de køligere sommeraftener.

Vær opmærksom på at rosenbænken ikke er samlet ved leveringen. Foruden hvid fås bænken i en naturfarvet variant, og den måler 79 x 50 x 130 centimeter.

Du finder den hvide rosenbænk hos Coop.dk her.


28. Foldebænk i plastik / stål

Foldebænk i plastik / stål

Har du tit mange gæster? Så er en foldebænk i plastik / stål som denne en praktisk løsning, når alle skal have et sted at sidde. Det kan også være, at du og familien tager på camping eller til udendørsfestivaler, hvor denne foldebænk ligeledes er en god ting at have med på farten.

Den sammenklappelige bænks neutrale hvide farve gør, at den også er velegnet til at blive brugt indendørs, når du har brug for mere siddeplads ved en festlig lejlighed.

Klap-bænken er fremstillet i en høj kvalitet med slidstærke materialer i form af plast med stærke egenskaber og modstandsdygtig pulverlakeret stål. Bænken måler 183 x 30 x 43 centimeter.

Læs mere om foldebænken i plastik / stål hos Moreland.dk her.


29. Betonbænk – Ceme

Betonbænk - Ceme

En Ceme betonbænk er et skulpturelt indslag til din have. Den smukke og minimalistiske betonbænk kan holde til lidt og hvert, så det danske sommervejr kan bare komme an – den skal dog tages ind ved frost. Materialet er let at vaske, hvis man spilder en sjat rødvin, eller en fugl skulle gøre et uønsket besøg.

Denne grå betonbænk fra Ceme er 130 centimeter lang, 40 centimeter dyb og 38 centimeter høj. Den vejer 46 kilo, så skulle man ombestemme sig, i forhold til hvor den skal stå, kan det sagtens lade sig gøre at flytte den. Den er i øvrigt også enormt flot i enhver entré eller i ethvert loungeområde.

Denne betonbænk er til salg hos Rikkitikkishop.dk.


30. To robuste bænke med bord

To robuste bænke med bord

Er der snart noget bedre end at snuppe en øl på en bænk på en dejlig solskinsdag? Nej, det synes vi heller ikke! Og netop dette får du rige muligheder for med bord/bænke-sættet her.

Dette stilfulde sæt består af 2 robuste bænke med et tilhørende bord, så du er sikret et optimalt hyggested, hvor familie og venner kan sidde sammen. Den naturlige træfarve og bænkens design gør, at den har et præg af rustik charme.

Sættet er fremstillet af kanelbrunt svensk fyrretræ i god kvalitet. Det sikrer, at du får et slidstærkt og holdbart sæt, du kan glæde dig over i mange år.

Sættet måler 180 x 180 x 75 centimeter og sædehøjden er på 45 centimeter.

Kig nærmere på de to bænke med bord hos Havemoebelland.dk her.


31. Rund bænk – Bænk rundt om træ

Model: Coop cirkelbænk

Rund bænk - Bænk rundt om træ

Er du på udkig efter en anderledes bænk? Så er denne runde bænk bestemt værd at kigge nærmere på. Den er nemlig designet, så du kan placere den rundt om et træ for derved at skabe en ny hyggekrog til dig og din familie.

Den smukke bænk er fremstillet af FSC-certificeret akacietræ, hvor den naturlige træfarve falder fint ind i naturens omgivelser. Denne bænk danner således god grobund for, at du kan sætte dig ned og nyde udelivet omkring et træ i din have.

Bemærk at bænken leveres usamlet. Den måler 92 x 160 x 160 centimeter, og du finder prisen på den runde bænk i træ hos Coop.dk her.


32. Væghængt bænk – Vedligeholdelsesfri

Væghængt bænk - Vedligeholdelsesfri

Har du brug for en væghængt bænk? Så er denne vedligeholdelsesfrie og danskproducerede bænk til en væg muligvis den perfekte løsning for dig. At bænken er fastmonteret på en væg, gør den særdeles velegnet til eksempelvis en baggård eller andre steder, hvor der færdes mange mennesker.

Den væghængte bænk er fremstillet af varmgalvaniseret stål og sorte massive plastplanker, der består af 100 % genbrugsplast. Du kan sidde godt på bænken, da den har et komfortabelt ryglæn.

Bænken måler 180 x 42 centimeter. Den vedligeholdelsesfrie væghængte bænk kan ses hos VVSproffen.dk her.