Barbord – 12 skønne borde til hjemmebaren

Deklarering-af-artikel

Leder du efter et barbord? Så kan du finde hjælp i denne guide. Her præsenterer vi nemlig 12 skønne borde, som alle er perfekte for dig, der ønsker at bringe den hyggelige barstemning helt ind i hjemmet.

Et barbord er ikke bare et barbord. Faktisk bliver ordet “barbord” brugt om to vidt forskellige typer af borde:

På den ene side har vi barbordene, som er skabt til at kunne sidde og stå omkring… Og på den anden side har vi bordene, som du kan stille flasker, glas og andre genstande fra baren på.

I denne guide finder du naturligvis anbefalinger til begge typer borde, som alle kan købes hos danske webshops. Rigtig god jagt på dit nye bord!

Barborde til at stå og sidde omkring


1. Grappa – Billigt barbord med mange anvendelsesmuligheder

Grappa er et elegant og ganske billigt barbord, som kan benyttes mange steder i hjemmet. Med sit enkle og minimalistiske udtryk kan bordet f.eks. benyttes som dekorativt barbord eller som afsætningsplads i entré, køkken eller stue. Anvendelsesmulighederne er mange.

Barbordet består af en kraftig bordplade i naturlook (40 mm MDF) og et sort stålstel. Bordet er 120 cm højt, mens bordpladen har et areal på 60×120 cm.

Grappa-barbordet vil være et elegant og praktisk indslag i det moderne hjem, hvor man ofte mangler afsætningsplads i hverdagen. Det smarte stål-stel sørger desuden for en solid og stabil konstruktion.

Udover modellen med naturbordplade og sort stel findes Grappa-barbordet også i en række andre farvesammensætninger: Fx naturbordplade og hvidt stel, hvid bordplade og sort stel samt sort bordplade og sort stel. 

Du købe det smarte barbord hos Moreland.dk her.


2. Højt og billigt barbord med solid metalramme

Du kan skabe et alletiders samlingspunkt for familiens medlemmer eller vennerne med dette høje og billige barbord. Du får nemlig de optimale rammer for en hyggelig stund med dette hyggelige og indbydende barbord placeret i dit hjem.

Det praktiske barbord er både velegnet til den mindre lejlighed og til det store hus.

Bordet er fremstillet i en rå mørk farvekombination af sort og brun, der giver det et naturligt og enkelt design. Selve bordpladen er udført i brun spånplade, mens stellet er fremstillet af sort metal. Dette gør, at bordet har et fint sammenhængende design med et råt udtryk.

Alt i alt får du et bord, der kan glide naturligt ind i mere eller mindre alle rum i dit hjem. Barbordet måler 100 x 40 x 90 cm, og det vejer 14 kg..

Du kan finde flere oplysninger om det høje og billige barbord hos Lammeuld.dk her.


3. Barbord med hylder til opbevaring

Hvis du er på udkig efter et enkelt og moderne barbord, er det værd at tage et kig på denne hvide model.

Dette barbord er fremstillet i træ spånplade med en hvid melamin-belægning. Materialevalget giver bordet en høj grad af stabilitet. Det er desuden et ganske praktisk møbel, idet det har tre hylder i den ene side, hvor du kan opbevare alskens sager.

Bordet måler B120 x H105 x D49 centimeter og kan bruges i lige præcis det rum, hvor du ønsker et samlingspunkt for venner og familie. Det vejer 21 kg og er således også relativt nemt at flytte rundt på efter behov.

Dette barbord med hylder til opbevaring er til salg hos Lammeuld.dk her.


4. Lille rundt barbord

Model: Solum

Er du på udkig efter et pladsbesparende barbord? Så kan det være, at dette lille runde barbord falder lige i din smag. Med dette bord er du sikret en funktionel model, som du kan bruge til flere forskellige ting.

Du kan eventuelt vælge at placere flere af disse borde ved siden af hinanden, hvis pladsen er til det – eller du kan indrette dit hjem med blot et enkelt barbord.

Solum barbordet kan både anvendes til at samle venner og familie rundt om bordet eller til at placere dekorative pyntegenstande på. Uanset hvordan du vælger at bruge barbordet, får du et enkelt og smukt møbel i din bolig.

AYTM står bag designet, som fremstår både råt og elegant på én og samme tid. Barbordet har desuden lækre detaljer – såsom den unikke og smukke fod.

Barbordet findes guldfarvet udgave med en sort fod. Du kan få det i to størrelser, som er på henholdsvis 32 x 78 centimeter og 32 x 67 centimeter.

Få flere informationer om det lille runde barbord hos Trendyliving.dk her.


5. Barbord i glas

Model: Nido

Leder du efter et funktionelt barbord? Så læs med her. Med Nido får du nemlig et klassisk barbord i glas med flere praktiske funktioner, der får det til at skille sig ud fra mængden.

Nido barbordet kommer med flere egenskaber, som er yderst brugbare.

Du har eksempelvis mulighed for både at hæve og sænke bordet, så du kan tilpasse det til stolenes højde. Herved er du sikret en optimal siddekomfort ved bordet.

Nido barbordet passer ydermere ind i en bred vifte af indretningsstile, da det er lavet i et neutralt, tidløst og elegant design.

Barbordet er forsynet med en trompetfod i krom og en bordplade i glas, og det måler 60 x 83-104 centimeter.

Du kan finde prisen på barbordet i glas hos Boboonline.dk her.


6. Dansk-designet barbord i massivt træ – Nordic

Model: Nordic Bar Table

Et godt bud på et dansk-designet barbord i massivt træ er dette fine produkt fra Nordic. Det er et højt og slankt bord, som i den grad udstråler klassisk minimalisme og skandinavisk design. Det er fremstillet i kvalitetsmaterialer, og du kan vælge mellem:

  • Lyst egetræ
  • Lyst egetræ med en nano-lamineret bordplade
  • Sortlakeret birk med nano-lamineret bordplade

Uanset hvad du vælger, vil barbordet klæde dit hjem. Stellet er lavet i naturmaterialer, hvilket betyder, at dit bord bliver helt unikt. Hvert enkelt bord vil nemlig variere en smule i farve og trætekstur, så du kan være helt sikker på, at dit Nordic Bar Table er one of a kind.

Bordet måler 78 centimeter i diameter og er 105 centimeter højt. Det er med andre ord det perfekte bord til hjemmebaren, men det gør sig også godt i køkkenet eller som en opsats til planter.

Du kan købe dette dansk-designede barbord i massivt træ hos Sackit.dk her.


7. Garlyn – Funktionelt barbord med opbevaringsplads

Er du vild med at indrette dit hjem med lyse og lette møbler, så er dette stilrene barbord en sikker vinder. Garlyn-barbordet har hvide overflader mens bordpladen er i imiteret grå beton.

Har du brug for en kompakt spiseplads i køkkenet, eller mangler du bordplads i forbindelse med madlavningen, så er Garlyn-barbordet det ideelle valg. Bordfladen måler 50×115 cm, og giver således rigeligt med plads til to spisende personer.

I den ene ende af barbordet findes fire praktiske hylder, som kan bruges til opbevaring. Her kan du f.eks. placere service eller de køkkenredskaber, du bruger i hverdagen. Så er redskaberne nemlig altid inden for rækkevidde.

Det prisvenlige barbord er oplagt i mindre lejligheder eller i studieboligen, hvor pladsen skal udnyttes optimalt. Det høje bord kan på det nærmeste blive en integreret del af køkkenet, og fra pladsen ved barbordet er det nemt at følge med i, hvad der foregår i køkkenet. Barbordets højde er 102,7 cm.

Læs mere om barbordet hos My Home Møbler her.


8. Køkken barbord

Med dette køkken barbord kan du samle familie og venner til en hyggelig stund. Ikke bare samler barbordet – det tilføjer også stemning, stil og atmosfære til dit rum. Ydermere er det et ganske praktisk valg. I den ene side har det således ophæng til vinglas, en hylde samt to rækker, der i særdeleshed egner sig til vinflasker.

Det retro-inspirerede barbord er designet i en rustik brun og sort farvekombination, som passer ind i de fleste indretningsstile her i landet. Du får et barbord i en høj kvalitet takket være kombinationen af spånplade og stål, som bordet er fremstillet i. Dette markeres i særdeleshed af, at barbordet er noteret til at have en samlet statisk belastningsevne på op til 110 kg.

Barbordet måler 110 x 40 x 90 cm, og det vejer beskedne 12,3 kg. Således er det nemt at flytte rundt på efter behov.

Du kan finde dette køkken barbord hos Lammeuld.dk her.


Barborde til genstande


9. Nordal barbord

Model: Bali

Nordals barbord er for dig, der ønsker et retro barbord med et moderne touch. Bordets skandinaviske design gør, at det nemt smelter ind i indretningen de fleste steder – med andre ord passer det således ind i mange forskellige indretningsstile.

Barbordets stel er fremstillet i en lækker naturfarvet rattan, mens de to bordplader er lavet i glas. De to materialer komplementerer hinanden på bedste vis, og tilsammen giver de bordet en smuk og attraktiv fremtoning.

Foruden det smukke design får du også et barbord med flere praktiske detaljer. Barbordet er nemlig udstyret med fire hjul, så du nemt kan flytte hele barskabet fra sted til sted. Når du ønsker at flytte på bordet, kan du gøre brug af det robuste håndtag.

Barbordet måler 73 x 43 x 73 centimeter. Du kan finde flere informationer om Nordal barbordet hos Hoejgaardbrugskunst.dk her.


10. Barbord på hjul – Rullebord

Model: Muubs Denver

Er du på udkig efter et barbord, som du nemt og hurtigt kan flytte rundt i dit hjem? Så er bordet her måske noget for dig:

… Her får du et rullebord på hjul, som du uden problemer kan køre rundt med, når du ønsker at placere det et nyt sted. Muubs barbordet er udstyret med to hjul, så du blot skal løfte det i den ene ende og herefter rulle afsted med det.

Bordet er meget fleksibelt, så det kan placeres mange steder i hjemmet. Du kan for eksempel have barbordet i din stue, hvor det kan agere som husets barskab. En anden mulighed er, at du kan have det i dit køkken til at placere alskens ting og sager på, som du ønsker at have lige ved hånden, når du laver mad.

Dette barbord er designet med rene linjer og er fremstillet i et metalstel med en røgfarvet bordplade samt en røgfarvet hylde. I forbindelse med bordpladen er der en praktisk lille kurv, som tilfører bordet noget helt unikt.

Bordet måler 60 x 70 x 40 centimeter. Du kan se barbordet på hjul hos Hoejgaardbrugskunst.dk her.


11. Barbord i messing

Model: Nordal

Dette barbord i messing er designet med et nærmest majestætisk udtryk – så du kan her få et møbel ind i din bolig, der emmer af luksus.

Nordal står bag designet af dette bord, som er fremstillet med en bordplade og en nedre hylde i glas, mens stellet har en flot messingfarve. De to materialer giver tilsammen et bord med et helt specielt udtryk.

Om du vil bruge bordet som et barbord, et sidebord eller som et sted, hvor du udstiller nogle af dine ting er helt op til dig.

Dette barbord messing måler 75 x 70 x 50 centimeter. Du kan købe det hos Hoejgaardbrugskunst.dk her.


12. Barbord i farven guld – Bloomingville

Model: Bloomingville

Hvis du elsker farven guld, bør du kigge nærmere på dette ovale barbord fra Bloomingville. Barbordet har et eksklusivt udtryk, og så kan det ydermere bruges til flere forskellige formål. Du kan eksempelvis bruge bordet som hjemmets bar eller sætte smukke lysestager og planter på det.

Bordets stel er fremstillet af metal i en guldfarve, mens bordpladen og den nederste hylde er lavet af glas. Det tilfører bordet elegance udover det sædvanlige. Desuden er barbordet udstyret med fire hjul, så det er nemt at trille det fra eksempelvis køkkenet og ind i stuen, hvis du ønsker at bruge det som et rullebord.

Barbordet måler 86 x 46 x 81 centimeter. Find flere oplysninger om barbordet i guld fra Bloomingville hos Magasin.dk her.