Knagerække og knager – 37 smarte løsninger

Deklarering-af-artikel

I denne store guide finder du hele 37 smarte knagerækker og knager.

De knagerækker og knager vi har udvalgt kommer i vidt forskellige designs. Lige fra den flotte og stilrene Tangent5 knagerække til de fede og funky Buddy knager på række.

… Med andre ord kan du altså forvente masser af inspiration til dit næste online-køb – Rigtig god læselyst!

Indhold

1. Knagerække i egetræ – Med 6 knager i messing

Hvalsøe Design byder på denne fine knagerække i egetræ med 6 knager i messing. Den måler 75 cm og kan med lethed holde dine jakker, frakker og deslige for dig. Derudover har den 4 skjulte magneter, som er ideelle til nøgler og nøglebundter.

Din entré får et stilsikkert og eksklusivt udtryk, når knagerækken hænger på væggen. Egetræet er ubehandlet – med et naturligt udtryk – og knagerne består af smuk, børstet messing. De er desuden lakeret for bedre at holde den gyldne farve.

Det er lige til at montere knagerækken, som kommer med medfølgende skruer og rawplugs. Den har ingen synlige skruer eller ophæng, så hvis du er til minimalistiske og rene linjer, er denne knagerække i egetræ lige dig.

Du kan købe denne knagerække i egetræ hos Hvalsoe-design.dk her.


2. Knagerække i amerikansk valnød – Med 6 sorte knager samt 4 magneter til nøgler

Er du på jagt efter en enkel og dekorativ knagerække? Så læs med her. Denne knagerække i amerikansk valnød er forsynet med 6 sorte knager samt fire magneter til nøgler. Magneterne er placeret diskret bag på knagerækken, så det stilrene udtryk ikke forstyrres. 

Uanset om du placerer knagerækken i entréen, i soveværelset eller et helt tredje sted, får du en æstetisk og holdbar løsning, hvor du kan hænge dit tøj. Knagerækken måler 75 cm i længden, men modellen findes også i en kortere version med fire knager. Er du mere til egetræ og knager i messing, finder du også denne version hos forhandleren.

Når knagerækken er monteret på væggen (skruer og rawplugs medfølger), er magneterne til nøgler skjult på bagsiden af knagerækken. På forsiden har du god plads til jakker, tasker etc. Det er også muligt at tilkøbe S-kroge, hvis du har brug for mere plads på knagerækken.

Du kan købe denne flotte knagerække i valnød hos Hvalsøe Design her.


3. Knagerække i bæredygtigt bambustræ – Med hylde

Denne knagerække er i smukt bæredygtigt bambus og gør sig fantastisk i entré såvel som køkken og badeværelse. Knagerækken er forsynet med 6 kroge i bambus samt en hylde til pynt og nips. Det gør den til en på én gang praktisk og pyntelig tilføjelse til hjemmet. 

Placerer du knagerækken i entréen, kan den holde på dit overtøj. Hylden kan benyttes til blomsterbuketter, flotte sten fra stranden, handsker og måske en skål med nøgler. 

I køkkenet kan du benytte løsningen til dine viskestykker, og her kan du lade krydderier og olier tage plads på hylden. 

På badeværelset er bambusknagerne perfekte til håndklæder og morgenkåber, og hylden gør sig godt til velduftende lys eller velgørende produkter. Den kan altså lidt af det hele, og så er den nem at montere!

Denne knagerække i bæredygtigt bambustræ kan købes hos Lammeuld.dk her.


4. Knagerække med kasser til opbevaring – Hvid/grå

Denne knagerække er lidt af et multi-vidunder. Den giver dig nemlig ikke bare 5 kroge til jakker, håndklæder, viskestykker eller lignende. Den giver dig også en pyntehylde og smarte kasser til opbevaring.

Knagerækken er fremstillet af MDF, krogene er i metal, og kasserne er fremstillet i fleece og kan foldes sammen. Du kan altså også vælge at bruge knagerækken som en slags reol – det er helt op til dig. Mulighederne er i hvert fald mange, hvorfor den vil være praktisk i mange af hjemmets rum.

Eksempelvis kan knagerækken benyttes i entréen, hvor der er god plads i kasserne til vanter, huer og halstørklæder. Men du kan også bruge den i køkkenet, hvor du kan udnytte opbevaringspladsen til viskestykker og klude. Et tredje bud er badeværelset, hvor håndklæder og diverse produkter kan gemmes lidt af vejen.

Denne knagerække med opbevaringskasser er til salg hos Lammeuld.dk her.


5. Nordal – Lækker knagerække til jakke, halstørklæder m.v.

Denne smarte knagerække fra Nordal er designet med henblik på at være både elegant og stilren.

Nordal-knagerækken kommer i en smuk brun farve, mens selve knagerne er af messing. Den flotte knagerække har i alt seks knager, så der er god plads til at hænge lidt af hvert på den.

… Det kunne være en taske, en jakke, et halstørklæde og alverdens andre små og store ting.

Knagerækken måler 60 centimeter i længden.

Knagerækken fra Nordal er til salg hos Esfurniture.dk her.


6. Knagerække med syv knager, tre opbevaringskasser og en hylde – Brun/grå

Denne knagerække giver dig stort set alt, hvad du har brug for i entréen. Du får således syv knager til overtøj, tre opbevaringskasser til huer, halstørklæder og vanter samt en hylde til lidt af hvert. Eksempelvis kan hylden prydes med mindre planter og duftpinde. Så når hyggen også helt ud i entréen!

Knagerækken er fremstillet i MDF og metal, og den har et flot, rustikt træ-look. Kasserne er i grå tekstil, hvilket komplementerer resten til perfektion. Det er en super løsning for dig, der holder af det rustikke look og samtidig har brug for en praktisk og rummelig løsning til entréen. 

Du kan naturligvis også benytte knagerækken i andre af hjemmets rum end lige entré. Køkken og badeværelse er blandt de mest oplagte, men den kan også være gavnlig i soveværelset. Så er der kroge til morgenkåber, plads til sengetøj i boksene og mulighed for at sætte duftlys og blomster på hylden.

Med en længde på hele 100 cm giver knagerækken generelt masser af ekstra opbevaringsplads. Du kan læse mere om den hos Lammeuld.dk her.


7. Pæn hvid knagerække med 2 skuffer

Det skader aldrig med lidt multifunktion. Denne fine, hvide knagerække lever fint op til dette kriterium. Her får du nemlig ikke bare 5 knager til alt, hvad garderoben er fuld af, men også en smal hylde og to skuffer. Så bliver det nemt at holde styr på entréen og dens ting og sager. 

Knagerækken har en simpel udformning med et let strejf af romantik. Den er fremstillet i MDF og metal og måler 60 centimeter i længden og 14 i dybden. Den passer ind i de fleste indretninger – Ikke mindst hvis du går efter et feminint udtryk.

Denne pæne hvide knagerække med 2 skuffer kan købes hos Lammeuld.dk her.


8. Retro-knagerække i messing – Med syv tøjkroge

Model: Hübsch Interiør knagerække

Her er der tale om en retro-knagerække i messing fra Hübsch Interiør med syv knager til tøj.

Denne knagerække er det perfekte valg for dig, hvis du er fan af en mere rustik indretning uden, at du går på kompromis med designet.

Knagerækken er lavet af en kombination af messing og metal i guld-design, hvilket giver modellen et elegant udtryk.

De syv små tøjkroge er både dekorative og holdbare, da de ligeledes er lavet af metal og messing.

Knagerækken måler 10 x 50 centimeter.

Find flere oplysninger om retro-knagerækken i messing med syv tøjknager hos Byhornsleth.dk her.


9. Knager i bøg til din entré

Model: House Nordic – Ancona Round

Flotte sko- og garderobemøbler, samt knager i bøg, kan være med til at gøre din entré både flot og personlig. Det er nemlig i udvælgelsen af de praktiske og nødvendige møbler, at entréen får sit udtryk, og derfor kan det godt betale sig at lægge en kærlig tanke i de enkelte dele.

Det kan du gøre med disse knager i bøg fra House Nordic. Her får du et sæt på 5 knobs, som du monterer direkte i væggen. Det betyder, at du meget nemt kan definere rummets udtryk, samtidig med at du får god knageplads.

Knagerne indbyder til god ro og orden, hvor jakkerne er pænt ophængt fremfor tilfældigt slængt. Det er afgørende for en pæn entré, som det er rart at træde ind i.

Med knagerne fra House Nordic får du et organisk og skandinavisk præg på dit indgangsparti, og de vil være en fryd for dine gæster at hænge overtøjet på.

Du kan købe disse knager i bøg hos Creativ.dk her.


10. Knagerække til dør – Med to Buddy knager

Buddy er en spændende og anderledes knagerække til dør eller væg, som er designet af Alan Wisniewski for UMBRA.

Knagerækken har to såkaldte Buddy-knager – Dette er knager, der er udformet som små mænd. Mændenes ben er bøjede, og det er således dem, der fungerer som knagerne.

Hænger du knagerækken over din dør, er der mulighed for at flytte den fra sted til sted nemt og hurtigt. I dette tilfælde behøver du nemlig ikke at bore huller i væggen.

Med denne knagerække får du en sjov variant, der på samme tid er flot. Knagerækken er udført i en elegant sort farve.

Knagerækken måler 31,8 x 21,6 x 10,8 centimeter. Det er også muligt at finde Buddy knager, som kan hænge på væggen i stedet for din dør.

Tag et kig på knagerækken til dør med to Buddy-knager hos Fenomen.dk her.


11. Knagerække med hylde – Fremstillet i metal (Hübsch)

Her får du en smart og elegant knagerække fra Hübsch.

Knagerækken monteres på en væg i enten et kontor, et bryggers, en entré eller et soveværelse.

Den sorte knagerække er fremstillet i metal og kommer med en smart hylde.

Hylden er placeret over de syv knager og giver mulighed for, at du kan placere diverse småting på den. Det kan være alt lige fra nøgler til en pung eller lignende

Ydermere kan du benytte hylden til pyntegenstande såsom en billedramme eller andre små ting og sager.

Knagerækken måler 10 x 10 x 40 centimeter.

Find ud af mere om denne knagerække med hylde hos Byhornsleth.dk her.


12. Muuto Dots – Løse runde knopper i træ, messing eller aluminium

Muutos The Dots er nogle lækre – og helt unikke – løse runde træknopper, som tilmed er ganske billige.

Disse runde knager er perfekte til både køkkenet, badeværelset, soveværelset, entréen og kontoret, da de kan bruges til lidt af hvert.

Knagerne er således både velegnede til at hænge håndklæder og tøj på, som greb til en skuffe m.m.

Knagerne er lavet af enten solid messing, fast aluminium eller lækkert træ alt efter hvilken type, du vælger. Formen er en indbydende rund én af slagsen – som en knop – der vil gå sig godt i de fleste hjem.

Endvidere kommer knagerne i flere forskellige farver og størrelser. Det gør det muligt for dig at skabe dit helt eget spændende mønster på væggen.

Se den seneste pris på de løse runde The Dots-knopper fra Muuto hos Andlight.dk.


13. Selvklæbende knager – Gode til fx badeværelse og køkken

Model: Blomus

Med disse fine og enkle knager i rustfrit stål fra Blomus får du en model, der har dobbeltklæbende tape på bagsiden.

Det vil sige, at der er tale om selvklæbende knager, så du ikke behøver at bore huller i din væg for at hænge dem op.

Disse knager har en maksimalbelastning på op til 0,5 kilo. Derfor er de især gode til fx badeværelset og køkkenet, hvor du måske ikke har brug for at hænge ting op, som er så voldsomt tunge.

Du kan eksempelvis bruge knagerne på badeværelset til håndklæder, mens du kan bruge dem til viskestykker, klude m.v. i køkkenet. Hænger du flere af knagerne op på stribe, får du nogenlunde samme funktionalitet, som du ville få ud af en almindelig knagerække.

Blomus-knagen måler 2,5 x 6 x 6 centimeter.

Prisen på de selvklæbende knager finder du hos Fenomen.dk her.


14. Knagerække til børn – Sjove knager til børneværelset

Leder du efter sjove knager til børneværelset? Så bør du tage denne knagerække til børn med i dine overvejelser.

Med denne fine knagerække fra Villavejen får du en model, der gør det lidt mere interessant for dit barn at hænge sit overtøj eller andet op på knagerne.

Denne venstrevendte knagerække er dog ikke blot sjov og dekorativ, den er også funktionel og personlig.

Knagerækken vi her linker til er lavet af træ som en fin lille sky med tre knager. Udformingen af de tre knager kan du helt selv vælge alt efter, hvad du eller dit barn ønsker:

… Der findes nemlig et utal af muligheder: Uanset om dit barn foretrækker elefanter, sommerfugle, diamanter, hjerter, fodbolde, robotter, skildpadder, stjerner er muligheden der.

Hvis der ikke skal være en speciel form på knagerækkens knager, kan den dog også fås med blot helt runde af slagsen.

Denne knagerække er ydermere håndlavet og kommer med et opsætningskit, så det er nemt og hurtigt at placere den netop der, hvor du ønsker det. Når knagerækken er placeret på væggen, vil det ikke være muligt at se nogen skruer.

Udover den venstrevendte model findes knagerækken også som en højrevendt sky og i en variation, der hverken er højre- eller venstrevendt.

Knagerækken måler 4,2 x 22,9 x 38 centimeter.

Få flere informationer om knagerækken til børn med sjove knager hos Villavejen.com her.


15. Hay Beam knagerække til tøj, håndklæder, tasker m.v.

Beam er en smart og stilren knagerække fra Hay, der kan bruges i stort set alle rum i hjemmet. De praktiske knager kan her bære tasker samt diverse tøj, såsom jakker, hatte og halstørklæder.

Det er kun din fantasi, der sætter grænserne for brugen. For Beams enkle design vil udover entréen naturligvis også passe ind i både badeværelset, i køkkenet m.v.

Knagerækken er lavet af ask og aluminium og har en fin kulsort farve. Der er i alt fem knager på denne model.

Beam-knagerækken vi her linker til måler 90 centimeter. Den findes dog også med en størrelse på 60 centimeter i den samme farve: Denne version af knagerækken har fire knager i stedet for fem.

Du kan klikke på dette link for at se Beam-knagerækken fra Hay hos Trendyliving.dk.


16. Messing-knage

Søger du et klassisk og stilrent udtryk i din entré? Så er det måske denne knage, du skal have fat i.

Knagen er lakeret, så den flotte farve bibeholdes. Den har en diameter på 4 cm, mens dybden er på 3,8 cm. Den har et hul bagpå, så den kan skrues i væggen.

Du kan købe denne messing-knage hos Hvalsoe-design.dk.


17. Skjalm P knage – Dobbelt

Denne skønne knage fra H. Skjalm P er en knage i den simpleste, rene form.

Selvom designet er enkelt, har knagen stadig flere små søde detaljer, hvilket giver den et flot klassisk look.

Knagen er udført i børstet stål og er lavet i en dobbelt udformning: Den har altså to knager, så der er plads til lidt mere ophængning end med en enkeltknage.

Det kan eksempelvis være smykker, tasker, viskestykker, håndklæder eller noget helt andet.

Knagen måler 4,5 x 7,5 centimeter.

Læs alt der er værd at vide om den dobbelte knage fra H. Skjalm P hos Fenomen.dk her.


18. Normann Copenhagen knager – Sticks

Leder du efter holdbare og smarte knager? Så tag et kig på disse Sticks-knager fra Normann Copenhagen som er designet af den belgiske designer Benoît Deneufbourg.

Knagerne er ganske solide og kan således klare en fornuftig vægt, når de monteres på en væg. Derudover betyder designet med to knager, at du kan opbevare mere på dem.

Det enkle og minimalistiske design betyder, at de sorte knager vil fungere i nærmest ethvert rum – uanset indretningens tema i øvrigt.

Foruden sort fås knagerne også i eg.

Ved køb af disse knager får du 2 stk. i en æske.

Sticks-knagerne fra Normann Copenhagen kan købes hos Trendyliving.dk her.


19. Nomess knagerække – So hooked

Denne stilrene knagerække fra Nomess er designet med fokus på at give et både elegant og praktisk resultat.

So hooked-knagerækken er lavet til vægmontering og har plads til mange bøjler og kroge i rækken med huller.

Den blå knagerække kommer med fem stålfarvede S-kroge, og du kan altid købe flere kroge, hvis du ønsker det.

Knagerækken har desuden en smart og praktisk hylde, som er velegnet til småting såsom nøgler, punge, mobiltelefoner m.m. Herved har du altid en plads til de ting, der ofte blot ligger og flyder i dit hjem.

Er du ikke på udkig efter en blå knagerække, fås So Hooked også i en mindre variant, som er sort.

Den omtalte knagerække måler 7,5 x 10 x 90 centimeter

Du kan læse mere om knagerækken So hooked fra Nomess hos Fenomen.dk her.


20. Moderne hvid Knax knagerække

Den hvide knagerække fra Knax er udført i et moderne og pladsbesparende design.

Knagerækken skal monteres på væggen og er ideel til mindre rum eller entréer takket være dens slanke og strømlinede look med smarte knager.

… Knagerne kan nemlig tages ud og ind alt efter, hvornår du hænger noget på knagerækken. Der er i alt fire knager.

Udover den hvide farve fås Knax-knagerækken i sort, rød, grå, træfarvet, orange m.v.

Knagerækken måler 1,8 x 7,9 x 39,6 centimeter.

Du kan kigge efter aktuelle tilbud på den hvide Knax knagerække hos Erling-christensen.dk.


21. Menu knagerække – Afternoon

Afternoon er en smart knagerække fra Menu med et simpelt og stilfuldt look.

Den er forsynet med seks knager, som kan bruges til ophængning af tasker, overtøj, halstørklæder og lignende.

Knagerækken er udført i pulverlakeret zink og har en spændende og lidt anderledes udformning, der bryder med de traditionelle knagerækkers lige form.

Designet betyder, at denne hvide variant passer fint ind i et rum med en simpel og minimalistisk indretning.

Knagerækken måler 4 x 24 x 37 centimeter.

Find masser af oplysninger om Menu-knagerækken Afternoon hos Trendyliving.dk her.


22. Billig knage med sugekop – Oplagt til fx skabslåge i garderobe

Model: Zone Puck

Med denne billige Zone Puck-knage får du en oplagt løsning til fx en skabslåge i din garderobe. Den kan desuden monteres på både spejle, fliser, glas og andre glatte overflader.

Knagen fra Zone sættes fast med den kraftige sugekop, hvorefter du kan gøre brug af den praktiske knage.

Et praktisk element ved denne knage er, at du ikke behøver at bore et eller flere huller i din væg eller i dit skab for at hænge den op.

Knagen er sort og udført i metal og plastik. Den måler 6 x 23 centimeter og kan bære op til omtrent 5 kg.

Den billige knage med sugekop finder du hos Fenomen.dk her.


23. Ferm Living knage – Marmor

Denne knage fra Ferm Living er for dig, som ønsker en elegant og mere eksklusiv udsmykning.

Knagen er udsmykket med hvidt marmor ved enden, mens resten er af messing. Den fungerer både på en væg til ophængning af diverse ting eller som greb på en skabslåge.

Knagen måler 3,5 centimeter i dybden og 2 centimeter i diameter. Den findes ydermere i en større udgave, som måler 2,5 centimeter i dybden og 4 centimeter i diameter.

Du kan kigge nærmere på knagen i marmor fra Ferm Living hos Trendyliving.dk her.


24. Vola knager – Formet som knap

Model: T17

Hvis du er på udkig efter de mest simple knager, du kan finde, er Vola et rigtig godt bud.

Vola-knagerne er hver især formet som en knap, og de er fremstillet af rustfrit stål. De fungerer især godt på et badeværelse til håndklæder eller i køkkenet til viskestykker.

Køber du knagerne, kommer de i en pakke med fire stk.

Knagerne måler 2,8 centimeter i dybden og 1,5 centimeter i diameteren.

Vola-knagerne finder du hos Wattoo.dk her.


25. We Do Wood knagerække – Vandret og i bambus

Her er der tale om en alsidig og alternativ knagerække, der kan kombineres på et hav af forskellige måder.

Denne vandrette We Do Wood knagerække er lavet af bambus og giver dig masser af muligheder for opbevaring. Den har en naturlig træfarve med en sort kant samt huller til de 12 medfølgende små knager/pinde.

Du kan tilpasse og dekorere modellen med pindene lige efter det, du ønsker at hænge på den.

Knagerne har forskellige farver såsom pink, hvid, mørkerød, mørkeblå, lyseblå og grøn.

Knagerækken kan fås i flere forskellige varianter og størrelser, ligesom den også findes i farven sort. Med andre ord kan du altså her finde lige netop den knagerække, der passer bedst ind i dit hjem.

We Do Wood-variationen vi her har udvalgt måler 18 x 100 centimeter.

Find den aktuelle pris på We Do Wood-knagerækken i bambus hos Trendyliving.dk her.


26. Bloomingville træknager med dyr – Bjørn og snegl

Med disse træknager kan du glæde ethvert barn, der er helt vild med dyr.

Disse søde knager fra Bloomingville i lyst træ er nemlig med dyr, og de passer ind de fleste steder i hjemmet… Men hvis du placerer dem på børneværelset, vil dit barn helt sikkert sætte pris på det!

Mere specifikt er træknagerne udformet som hhv. en bjørn og en snegl.

Bjørnen måler 10,5 centimeter i højden, mens sneglen måler 7 centimeter i højden.

Køb træknagerne med dyr fra Bloomingville hos Kids-world.dk her.


27. Sebra knager – Elefant

Sebra-knagerne her er perfekte for dig, der har et barn, som elsker elefanter eller bare dyr generelt.

Disse skønne knager bliver solgt i en pakke med to stk., og de er udformede som fine elefanter i lækkert naturtræ.

Knagerne er udstyret med et rundt stykke på bagsiden, så der kan hænges bøjler m.m. på dem.

Knagerne måler 2 x 13,5 centimeter.

Du kan finde Sebra-knagerne hos Kids-world.dk her.


28. Skyline knagerække

Skyline-knagerækken – designet af Helen T. Miller og Tracy Wong – er en utraditionel knagerække, der vil tiltrække sig en stor del af opmærksomheden i din entré.

Den smarte knagerække i farven hvid er lavet som en ”skyline”, hvor bygningerne fungerer som knager.

Knagerækken har i alt fem knager, du kan vippe ud, når du ønsker det. Når knagerne ikke bruges, ryger de tilbage.

Knagerækken måler 49 x 14 x 2 centimeter.

Du har mulighed for at se prisen på Skyline-knagerækken hos Fenomen.dk her.


29. Neon Living knagerække

Model: Rainbow

Knagerækken fra Neon Living består af en stang i egetræ, hvorpå du kan placere de forskellige kroge i akryl.

Du kan selv vælge antallet af kroge og sammensætte dem på din helt ege måde – alt efter dine ønsker og behov. Som standard medfølger der otte multifarvede kroge ved køb.

Knagerækken måler 70 centimeter.

Foruden den omtalte variant fås knagerækken også i andre versioner, så du kan vælge lige netop den model, du har brug for til ophængning af jakker, håndklæder eller andet i dit hjem.

Du kan tage et kig på Neon Living-knagerækken hos Trendyliving.dk her.


30. Gammeldags knagerække – Rustikt vintage-design fra Ib Laursen

Hvis du leder efter en stilren og rustik løsning til entréen, vil denne fremragende knagerække fra Ib Laursen måske være noget for dig.

Den gammeldags knagerække er lavet i et rustikt vintage-design, der giver et mere råt, ja nærmest antikt udtryk til rummet.

Knagerækkens tre sorte brørupknager sætter prikken over i’et ovenpå den naturfarvede plade.

Den omtalte knagerække måler 6 x 16 x 45 centimeter. Foruden den viste variant, er det også muligt at købe en model i farven mørkegrå.

Se den gammeldags knagerække fra Ib Laursen hos Mostersskur.dk her.


31. Knager med magnet – Button Up

Button Up fra OTOTO er søde og fine knager med en magnet.

Med disse knager kan du pifte ethvert rum op. De er dog især velegnede til brug i dit køkken til viskestykker eller på opslagstavlen til at placere sedler, billeder m.m.

Pakken indeholder to knager med en blå og en rød variant. De fås desuden i en pakke med en lysegrå og en mørkegrå knage.

Knagen måler 2,5 x 2,5 x 5 centimeter.

Du kan købe knagerne med magnet hos Propagandashop.dk her.


32. Roommate knager

Model: Lizard Hooks

Ved du ikke, hvilke knager du skal købe til børneværelset?

Så kan det være, du kan bruge disse to fjollede firben, der sørger for, at dit barns overtøj hænger pænt og ryddeligt.

Disse knager fra Roommate er fine som dekoration på væggen, når de ikke bliver brugt til ophængning af overtøjet.

Knagerne er lavet i gråt pulverlakeret stål, og de måler 11 x 15 centimer.

Du kan læse mere om Roommate-knagerne hos Coop.dk her.


33. Umbra Flip knagerække – 5 knager

Umbra Flip-knagerækken er en smart variation over knagerækken, som har 5 sølvfarvede knager.

Disse knager kan vippes ned, når der er brug for at hænge noget på dem. Når de ikke er i brug, sidder de helt inde til selve knagerækken.

Farven på knagerækken vi her har udvalgt er grå/drivtømmer, hvilket giver den et lettere rustikt look. Den fås dog også i andre farver.

Knagerækken måler 3 x 6,5 x 51 centimeter.

Umbra Flip-knagerækken med 5 knager er til salg hos Fenomen.dk her.


34 Nøgle knagerække – Nøgleholder med smarte nøgleknager

Model: Yamazaki

Med denne nøgle knagerække får du plads til alle de ting, du ofte ikke kan finde, fordi de ligger mærkelige steder i dit hjem.

Den hvide nøgleholder i metal er forsynet med seks smarte nøgleknager, så der er rigeligt med plads til husnøgler, bilnøgler m.m.

Øverst på nøgleholderen er der en mindre bakke, hvor der er plads til både solbriller, pung m.m.

Bagsiden af nøgleholderen har en magnet, så den hurtigt og enkelt kan sættes på et køleskab, en metalplade eller lignende. Du kan dog også skrue nøgle knagerækken fast i væggen.

Ønsker du ikke lige en hvid nøgle knagerække, findes modellen også i farven sort.

Knagerækken måler 4,5 x 6 x 24,5 centimeter.

Du finder nøgle knagerækken hos Boxdelux.dk her.


35. Fritz Hansen Happy Hook – Den glade knagerække

Hvem siger, at en knagerække skal være kedelig? Det er i hvert fald ikke tilfældet for dette eksemplar, som er designet af Jaime Hayón for Fritz Hansen. Den smiler til dig, hver gang du skal hænge din jakke på plads i entréen eller dit håndklæde på badeværelset.

Du kan selvfølgelig også vælge at hænge den lodret for et mere skulpturelt udtryk. Den sjove form gør det nemlig muligt at bruge knagerækken, præcis som du vil, og den kan hænges på alt fra væggen til døren og dørkarmen. 

Knagerækkerne supplerer hinanden godt, så du kan med fordel købe flere – måske i forskellige farver. De fås i grøn-grå, mørk turkis, støvet rosa (“blush”) og messing.

Hvis du hører til de kreative og legesyge typer, skal du helt klart kigge nærmere på Happy Hook-knagerækken. Den gør sig naturligvis også alletiders på børneværelset.

Du kan købe denne Fritz Hansen knagerække hos Andlight.dk her.


36. Muuto Attach – Designer-knager i eg og aluminium

Hvis du går op i detaljen, vil du elske disse designer-knager fra Muuto. De sikrer dig nemlig nogle yderst stilfulde knager.

Dimitri Bähler er designeren bag, og han har skabt nogle lækre knager i eg og aluminium. De kommer i sæt af to, og du kan med fordel kombinere de forskellige farver. Knagerne fås således i hvid, sort og mørkegrøn.

Da knagerne hænges enkeltvis, kan du helt selv bestemme, hvordan resultatet skal se ud. Du kan således kreere en vandret knagerække, en lodret løsning eller placere knagerne forskud. Som sagt: Muuto Attrach-knagerne er perfekte for dig, der går op i detaljen!

Du kan købe disse designer-knager i eg og aluminium hos Andlight.dk her.


37. Flot, lang knagerække i skandinavisk design – Praktisk løsning til gang, bryggers, soveværelse m.v.

Fire knager, fem rum til opbevaring og to hylder – Og så selvfølgelig et smukt møbel i skandinavisk stil – alt dét får du med denne smarte knagerække. Det er en praktisk og dekorativ løsning, som gør sig godt i din gang såvel som soveværelse.

Det væghængte møbel er fremstillet i MDF og måler hele 110 centimeter i længden, 15 i bredden og 53 centimeter i højden. Det vejer 7 kg og kan bære 35. Der er altså rig mulighed for at beklæde knagerne med tøj, hatte og tørklæder, fylde bøger i rummene og pynte hylderne med blomster og lys.

Det er et helt oplagt møbel for dig, der har brug for knager og opbevaringsplads, men som ikke vil optage gulvpladsen. På grund af knagerækkens hvide farve fylder den, rent visuelt, heller ikke meget i rummet.

Du kan købe denne flotte, lange knagerække i skandinavisk design hos Lammeuld.dk her.


Tilbud på knagerækker og knager – Find gode priser ved udsalg

Det er naturligvis muligt at spare penge på din næste knagerække eller knage, hvis du finder det rette gode tilbud. Her har vi derfor samlet nogle forhandlere af netop knagerækker/knager. Dem kan du med fordel besøge i jagten på relevante udsalg:

  • Trendyliving.dk – Trendyliving sælger en række forskellige knagerækker og knager, og det er ikke unormalt, at vi ser tilbud på dem.
  • Byhornleth.dk – Hos By Hornsleth finder du mange forskellige løsninger udi opbevaring. Herunder også knagerækker. Og vi ser indimellem tilbud på dem.
  • Fenomen.dk – Det er ofte muligt at finde gode tilbud på knagerækker og knager hos Fenomen.
  • Andlight.dk – Denne webshop byder på et stort udvalg af designer-knagerækker og knager. Og rammer du et udsalg hos dem, kan der være gode penge at spare.