Varmepuder – De 12 bedste puder til øget velvære

Deklarering-af-artikel

Varmepuder kan bruges til mange ting. De kan bruges til at lindre smerter hele vejen top til til tå – Og de kan tages med i sengen for ekstra varme en kold vinteraften.

Uanset, hvad du skal bruge en varmepude til, kan du finde inspiration i denne guide. Her har vi nemlig samlet et bredt udsnit af de bedste varmepuder på det danske marked.

Læs derfor trygt videre… Og få vores bud på de 12 bedste varmepuder!

1. Varmepude til mikroovn – Med kirsebærsten

Har du brug for en varmepude, som du hurtigt kan varme op, er denne varmepude til en mikroovn et godt valg.

I modsætning til elektriske varmepuder skal denne model blot puttes ind i mikroovnen, så du slipper for at skulle finde en stikkontakt eller døje med en irriterende ledning. Det giver dig mulighed for nemmere at placere varmepuden netop der på kroppen, hvor du gerne vil have den.

Selve opvarmningen tager omkring 2 til 3 minutter i mikroovnen afhængig af, hvilken effekt du vælger. Det kraftige bomuldsbetræk fyldt med kirsebærsten sørger for, at puden holder godt på varmen i forholdsvis lang tid.

Varmepuden er også velegnet til nedkøling. Ønsker du at bruge den til dette, skal du placere den i fryseren i et par timer, hvorefter du kan anvende den. Puden er produceret i en flot mørkeblå farve og har en størrelse på 25 x 30 centimeter. Du kan læse mere om varmepuden til en mikroovn hos Livetsomsenior.dk her.


2. OBH Nordica varmepude

Model: Relief

Med denne Relief varmepude fra OBH Nordica har du mulighed for at varme dig i sofaen en kold vinteraften eller lindre ømme muskler. Det er en dejlig blød varmepude, der er lavet af polyester, så den er behagelig at røre ved og placere på kroppen.

Vil du vaske puden, er der naturligvis mulighed for det. Ledningen med regulatoren er nemlig aftagelig, så puden kan maskinvaskes.

Ønsker du at tage OBH Nordica varmepuden med under dynen, skal du heller ikke bekymre dig. Puden er udstyret med en funktion, så den automatisk slukker af sig selv, når der er gået 90 minutter. Du kan derfor roligt falde i søvn med varmepuden tændt.

Varmepuden er sort og måler 34 x 48 centimeter Se den aktuelle pris på varmepuden fra OBH Nordica hos Hvidevareshoppen.dk her.


3. Varmepude til nakke og skuldre

Ønsker du lindring af en øm nakke og ømme skuldre, eller har du svært ved at holde varmen i disse områder, er en varmepude til nakke og skuldre perfekt til dig. Denne praktiske varmepude er fremstillet uden en ledning, da den i stedet hurtigt og nemt kan varmes i en mikrobølgeovn.

Indholdet i varmepuden består af kirsebærsten, mens betrækket er lavet af bomuld. Det gør puden dejlig blød og behagelig at sidde med.

Varmepuden er blå og måler 28 x 40 centimeter. Find mere information om denne varmepude til nakke og skuldre hos Livetsomsenior.dk her.


4. HeatMat infrarød XL – En både effektiv og prisvenlig varmepude

HeatMat infrarød XL varmepuden er et innovativt og alsidigt redskab, som er designet til at kunne lindre en bred vifte af kramper, smerter og spændinger.

Varmepuden er kort fortalt en terapeutisk enhed, der kan bruges til at behandle ømhed efter træning, menstruationssmerter, muskelkramper og meget mere. Ved at opvarme og afslappe musklerne hjælper den med at øge smidigheden i sener og led, hvilket effektivt lindrer ubehag.

Én af de mest bemærkelsesværdige kendetegn ved HeatMat er dens fleksibilitet. Pudens bløde og bøjelige struktur gør det således muligt at forme den præcist til det område, du vil behandle. Med seks varmestyrker og fire timer-indstillinger kan du desuden nemt tilpasse behandlingen til dine specifikke behov.

HeatMat er fremstillet af 100% polyester og føles blød og komfortabel mod huden. Den lysegrå farve og det elegante design gør den også æstetisk tiltalende. Med en størrelse på 30 x 60 cm og en styrke på 75 Watt, tilbyder den en effektiv og skånsom behandling.

Ud over at lindre smerter og spændinger, kan HeatMat også bruges til at reducere stress samt øge blodcirkulationen for bedre restitution. Tilsammen vil dette kunne bidrage til en øget fornemmelse af velvære.

Varmepuden er vaskbar, hvilket gør vedligeholdelsen nem og bekvem.

Du kan købe denne varmepude hos Musclepain.dk her.


5. Varmepude til lænden

Model: Beurer

Her får du en rigtig lækker varmepude til lænden og maven med et blødt betræk fra Beurer.

Varmepuden har en masse at byde på, så du effektivt kan lindre smerter i din lænd. Det er nemlig en varmepude, der kommer med en smart fjernbetjening, som du kan bruge til at justere den elektroniske temperaturkontrol. Temperaturkontrollen kan indstilles til tre varmetrin. Herved kan du vælge den temperatur, der føles mest behagelig for dig.

Materialet er åndbart og hudvenligt mikrofiber, som er 100 % Oeko-Tex certificeret. Det er derfor ikke bare blødt og komfortabelt at røre ved, det er også uden sundhedsskadelige stoffer.

Dertil har Beurer udstyret varmepuden med et smart velcrospænde, så den er nem at sætte fast rundt om mave og lænd. Varmepuden har ydermere en indbygget automatisk slukke-funktion, så varmen automatisk slukker, når der er gået 90 minutter.

Efter brug kan du vaske varmepuden i vaskemaskinen ved 30 grader. Du skal dog huske at tage fjernbetjeningen af først. Varmepuden måler 69 x 28 centimeter. Find den nyeste pris på denne varmepude til lænden hos Med24.dk her.


6. Varmepude til fødder

Model: Sipacare

Trænger dine fødder til ekstra varme, er en varmepude et oplagt valg. Og det er netop, hvad varmepuden fra Sipacare sørger for, da den er beregnet til dine fødder. Denne varmepude er helt unik, da den indeholder muddergelé. Muddergelé sørger for en intens, hurtig og stærk varme.

Ønsker du at bruge den andre steder på kroppen, er dette også en mulighed. Varmepuden kan blandt andet anvendes til lindring af spændinger og smerter i hele kroppen. Selvom den kaldes for en varmepude, er den ikke kun lavet til at forsyne din krop med varme. Den kan derimod også anvendes til nedkøling, hvis du putter den i køleskabet i et par timer.

Materialet er blødt velour, så puden vil føles behagelig at røre ved. Den skal opvarmes i mikroovnen og er derfor uden ledninger. Efter brug kan du håndvaske puden under vandhanen. Den måler 27 x 18 centimeter. Læs mere om denne varmepude til fødder hos Med24.dk her.


7. Elektrisk nakkepude – Beurer

Mode: Beurer HK25

Er du på udkig efter en varmepude af høj kvalitet, er denne elektriske nakkepude fra Beurer en god mulighed. Den er fremstillet af Oeko-tex-materialer, hvilket er din garanti for, at den er fri for sundhedsskadelige stoffer. Du kan derfor være sikker på, at du opnår ren og skær luksus og velvære, mens dine ømme nakkemuskler bliver behandlet på samme tid.

Varmepuden fra Beurer har tre varmetrin, så du selv kan vælge, hvilken temperatur du ønsker. Temperaturen indstilles via betjeningsknappen, som sidder på ledningen. Puden kan anvendes uanset, om du ligger i sengen, sidder i sofaen eller opholder dig et helt tredje sted.

Ikke nok med at varmepuden har flere varmetrin, så skal du ikke være bekymret for, at den overopheder. Varmepuden kommer nemlig med en sikring mod overophedning, og så slukker den pr. automatik, når der er gået 90 minutter.

Betrækket tåler vask i vaskemaskinen ved 40 grader, så du kan nemt rengøre puden efter brug. Denne elektriske nakkepude fra Beurer måler 40 x 30 centimeter, og du kan læse mere om den hos Livetsomsenior.dk her.


8. Varmepude til børn – Bamse

Model: Habibi bamse med varmepude

En varmepude behøver ikke altid have den samme traditionelle udformning. Det er nemlig også muligt at finde hyggelige varmepuder, som tager sig helt anderledes ud.

Netop dét er du sikret med denne varmepude til børn fra Habibi, der er formet som en sød brun bamse. Hvis du ønsker en anden hyggelig varmepude, kan du også finde andre modeller fra Habibi – Som for eksempel en mammut, et lam, et æsel eller en kanin.

Varmepuden kan anvendes, når dit barn sidder i sofaen eller ligger i sengen, hvis barnet har behov for smertelindring, ekstra varme eller tryghed. Den er fremstillet af stof i polyester og indeholder hirsefrø med organisk aroma i en aftagelig pose, så bamsen holdes varm i op til halvanden time. Derudover dufter den af lavendel, hvilket er kendt for at have en afslappende og beroligende virkning.

Bamsen skal opvarmes i mikroovnen i omkring 90 sekunder eller i en almindelig ovn i 10 minutter inden brug. Har dit barn i stedet brug for nedkøling, kan puden også anvendes til dette. Varmepuden måler 22 centimeter i højden, og du kan læse mere om denne varmepude til børn hos Kids-world.dk her.


9. Genanvendelig varmepude med hvedekerner

En varmepude kan bruges til rigtig mange formål. Du kan eksempelvis anvende den på kolde vinteraftener for ekstra varme. Denne genanvendelige varmepude kan du dog også bruge som hjælp til ømme muskler eller lindring af smerter over hele kroppen.

Varmepuden kommer i et betræk i bomuld i et blåt design. Det praktiske ved denne model er, at den er fyldt med hvedekerner, som er opdelt i otte rum. Det sikrer, at hvedekernerne ikke ryger ned i den ene ende, når du bruger puden.

Ikke nok med at hvedekernerne er opdelte, så sørger de også for en hurtig og effektiv varme, som foregår i mikroovnen. Varmepuden måler 60 x 19 centimeter. Du kan læse mere om den genanvendelige varmepude med hvedekerner hos Livetsomsenior.dk her.


10. Primosana varmepude

Her får en enkel varmepude fra Primosana. Den er lavet i et lækkert og blødt fleece-materiale, så den er behagelig at røre ved eller lægge direkte på din hud. Varmepuden har en god størrelse på 30 x 40 centimeter, så den kan anvendes på større områder af kroppen.

På Primosana varmepuden har du mulighed for at vælge mellem tre forskellige varmetrin. Du kan skifte mellem disse indstillinger afhængig af, hvor meget varme du ønsker. Det gør du via den medfølgende fjernbetjening, hvor du på displayet kan følge med i den pågældende temperatur.

Dertil kommer varmepuden med et sikkerhedssystem mod overophedning samt en funktion, så puden automatisk slukker efter 90 minutter. Du kan derfor sagtens tage den med i seng uden at være bekymret for, om du falder i søvn.

Varmepudens ledning er aftagelig, så selve puden tåler håndvask. Se den aktuelle pris på Primosana varmepuden hos Med24.dk her.


11. Varmepude til mikrobølgeovn – Med korn

Model: Sipacare varmepude med korn

Med denne Sipacare varmepude får du et produkt, der effektivt kan hjælpe en øm og anspændt krop.

Indholdet er rapskorn, der er termisk behandlet. Det betyder, at det er et hygiejnisk og genanvendeligt naturprodukt. Inden brug af varmepuden skal den opvarmes i en mikrobølgeovn eller en almindelig ovn.

Betrækket er fremstillet af frotté, som kan vaskes. Du må dog ikke vaske andet end betrækket.

Varmepuden måler 17 x 30 centimeter.

Læs mere om varmepuden til en mikrobølgeovn hos Med24.dk her.


12. Billig varmepude med knæk

Model: Pinewood

En varmepude behøver ikke at vælte hele dit budget. Der findes nemlig budgetvenlige alternativer på markedet, som du kan tage et kig på, hvis du er interesseret i en billig varmepude. Her er varmepuden fra Pinewood en oplagt mulighed.

Med denne varmepude får du en lille og genanvendelig model med knæk, som især er velegnet til kolde fingre og hænder. Det vil sige, at du blot skal knække metalpladen i posen, hvorefter den vil udløse en dejlig varme. Efter brug kan du koge posen i 8 til 10 minutter og anvende den igen. Varmepuden holder på varmen i cirka 45 minutter.

Indholdet i varmepuden består af en opløsning af kogesalt, mens ydermaterialet består af PVC. Den måler 9 x 6 centimeter og er derfor velegnet til at have med på farten.

Du kan læse mere om denne billige varmepude med knæk hos 10-4.dk her.

Artiklen er udgivet i samarbejde med Datingpilot.dk – Vil du have et godt overblik over de bedste datingsider? Så læs her.