Kontorstol – 25 pæne og behagelige kontorstole

Deklarering-af-artikel
Kontorstol

Mange af os tilbringer mange timer på en kontorstol hver dag.

… Det være sig på arbejdspladsen – men også i hjemmet får computerstolene en mere og mere fremtrædende rolle, idet flere og flere arbejder hjemmefra.

Derfor er det også vigtigt at få købt en god kontorstol! Hvad der er den bedste kontorstol for andre, er det dog ikke nødvendigvis for dig. Der er nemlig stor forskel på, hvilke stole vi hver især finder flotte og komfortable.

Og netop derfor har vi skrevet denne guide: Her finder du således vores anbefalinger af 25 pæne og behagelige stole til skrivebordet.

1. Nietzche – Kontorstol med patenteret to-delt sæde

Nietzche - Kontorstol med patenteret to-delt sæde

Nietzche er et spændende bud på en anderledes kontorstol. Det patenterede to-delte sæde kan nemlig være løsningen på en række ryg- og bækkenproblemer.

Almindelige kontorstole formår ikke altid at støtte vores kroppe ordentligt. Faktisk er der en del af dem, der ligefrem modarbejder vores sundhed. Fx vil ryglænet ofte skubbe halebenet frem, hvilket skaber en usund position for ryggen.

Det undgår du med det to-delte sæde og ryglæn på Nietzche. Din vægt bliver fordelt på en mere naturlig måde, og du undgår tryk på rygsøjle og bækken. Det bidrager til både en god blodcirkulation og en langt større arbejdslyst!

Denne Nietzche kontorstol er til salg hos Istol.dk her.


2. Gamer-stol – Nordic Gaming Blaster RGB

Gamer-stol - Nordic Gaming Blaster RGB

Nordic Gaming Blaster RGB er velegnet til alle, der elsker at game. Det er nemlig en vaskeægte gamer-stol i et gennemtænkt design, så du kan sidde i stolen i mange timer uden problemer.

Gaming-kontorstolen er lavet med et hav af funktioner, der ikke blot sikrer en god siddekomfort – men også en optimal spiloplevelse.

Er du på udkig efter både noget af det bedste og det billigste, er RGB på mange måde en godt valg. Her kan du nemlig købe en god gamerstol, der samtidig ikke koster en formue.

Gamer-stolen kommer både med et justérbart ryglæn, en tilt-funktion, støttepuder til nakke og ryg samt en højdejustering og er betrukket med lækkert og praktisk PU-læder.

Med gaming-stolen får du ligeledes lys hele vejen rundt på siderne og en indbygget powerbank til lyset. Herved slipper du for at have ledninger flydende på gulvet.

Du finder Nordic Gaming Blaster RGB til salg hos Webdanes.dk her.

Læs også: Gaming-borde – 5 yderst funktionelle borde til gameren


3. Kontorstol med justérbar nakkestøtte

Model: ErgoHuman

Kontorstol med justérbar nakkestøtte

ErgoHuman er en yderst behagelig og smart kontorstol forsynet med mange funktioner.

Med denne ergonomiske model får du således eksempelvis både justérbar nakkestøtte, justérbar lændestøtte samt justérbart armlæn.

Kontorstolen er beklædt med et kraftigt net. Det giver den en blød og komfortabel siddekomfort samtidig med, at det giver en god åndbarhed til ryggen.

Kontorstolen har en siddehøjde på 45-54 centimeter, en sædebredde på 50 centimeter og en sædedybde på 44-49 centimeter. Stolen kommer i flere forskellige farver, nemlig sort, grå, grøn og blå.

Forbrugerne der har købt denne kontorstol hos forhandleren har indtil videre været ganske tilfredse. Således scorer den i skrivende stund et gennemsnit på flotte 4 ud af 5 stjerner.

Du kan se den aktuelle pris på kontorstolen med justérbar nakkestøtte hos istol.dk her.

Læs også: Ergonomisk kontorstol – 17 gode ergonomiske stole


4. Speedy kontorstol

Speedy er en enkel og stilren kontorstol i kraftigt sort PU-læder med røde kanter og et sølvfarvet stel.

Foden har fem arme og er forsynet med hjul, så du altid kan flytte rundt på stolen, hvis der er brug for det. Kontorstolen er designet med flere spændende detaljer såsom førnævnte røde kanter og et hul i ryglænet lige omkring nakken, der bidrager lidt til ventilationen.

Stolen har justerbar højde, hvilket betyder at siddehøjden kan varieres fra 48 til 60 cm. Herved kan du selv regulere højden, så den passer perfekt til dit skrivebord og din siddeposition.

Kontorstolen måler 70 x 60 x 119-131 centimeter.

Du har mulighed for at købe Speedy-kontorstolen hos Erling-christensen.dk her.


5. Rød designer-kontorstol

Model: Next

Rød designer-kontorstol

Next er en lækker og flot designer-kontorstol i rød, der får ethvert kontor til at lyse op. Stolens sæde er lavet af læder, og den har en base i krom samt hjul i plast.

Kontorstolen kan reguleres i både højden og i ryggen, og den kommer med synkronvip samt et ergonomisk udformet ryglæn, der tilpasser sig nøjagtigt til din krop. Derudover er sædehøjden justerbar.

Er rød ikke den optimale farve til dit kontor eller hjem, kan stolen også købes i farverne sort og beige.

Kontorstolens sædehøjde er 48–56 centimeter, sædebredden er 52 centimeter og sædedybden er 47 centimeter. Ryglænshøjden er på 68 centimeter, og stolen har en maksimumbelastning på 150 kilo.

Du kan se mere om den røde designer-kontorstol hos istol.dk her.


6. Futura – Multifunktionel kontorstol

Futura - Multifunktionel kontorstol

Futura er et godt bud på en prisvenlig kontorstol med mange funktioner. Du får nemlig mange indstillingsmuligheder for pengene med dette ergonomiske møbel til kontoret. Derfor er det også en fin stol til brug hele dagen og i mange timer af gangen. 

For at nævne nogle stykker af de mange funktioner har Futura 3-punkts justerbare armlæn, justerbar sædedybde og lændestøtte samt Sense Tilt Mechanism – Sidstnævnte vil sige, at stolen automatisk tilpasser sig din vægt.

Kontorstolen måler 45-54 centimeter i sædehøjde, 49,5 centimeter i sædebredde og 43,5-49,5 centimeter i sædedybde. Ryggen er et maskeformet net, hvilket giver en god luftcirkulation; også når det er varmt.

Du kan købe Futura kontorstolen hos Istol.dk her.


7. YoGA Spine – Ergonomisk kontorstol med unikt ryglæn

YoGA Spine - Ergonomisk kontorstol med unikt ryglæn

YoGA Spine er en kontorstol, der tager ergonomisk design til et nyt niveau.

Du har sandsynligvis aldrig prøvet at sidde, som du kommer til at sidde i denne stol. Det skyldes særligt det helt unikke ryglæn, som er lidt af en revolution indenfor kontorstole. Ryglænet er formet som et S, så den følger din rygrads naturlige udformning.

Derudover tilpasser de vandrette stykker på ryglænet sig uafhængigt af hinanden. Hvert enkelt stykke følger altså din krops naturlige bevægelser, så hele din ryg altid er støttet bedst muligt. Smart? Absolut! Behageligt? Bestemt! Sundt for din krop? Afgjort!

YoGA Spine har også en håndfuld andre fordele. Blandt andet kan du benytte vippefunktionen, du kan justere armlænene i højden, og du kan indstille sædets dybde.

Denne ergonomiske kontorstol kan købes hos Istol.dk her.


8. YoGA Advance – Alsidig kontorstol med anti-shock ryglæn

YoGA Advance - Alsidig kontorstol med anti-shock ryglæn

YoGA Advance er helt bestemt avanceret. Det er nemlig en kontorstol med rigtig mange forskellige funktioner og derfor et produkt, der egner sig godt til den kræsne forbruger. Ergonomien er i topform særligt på grund af tre forskellige ting: Anti-shock i ryglænet, vertikalt vinklet lændestøtte og negativt sædetilt.

Anti-shock vil sige, at ryglænet ikke er fuldstændig fastlåst, men at det kan tilte omkring 5 grader bagud. Dette virker støddæmpende, fordi ryglænet absorberer en del af belastningen, når du læner dig tilbage. 

Lændestøtten ændrer vinkel, når ryglænet vinkles. Det betyder, at den følger din rygs bevægelse og position på en sund og naturlig måde.

Negativt sædetilt vil blot sige, at sædet vipper fremad og nedad. Det er efterspurgt af mange, fordi det åbner hofteskålen på en måde, der belaster kroppen mindre.

Du kan købe YoGA Advance kontorstolen hos Istol.dk her.


9. Moderne kontorstol i mørkt træ

Model: Rind

Moderne kontorstol i mørkt træ

Rind er en elegant kontorstol fra Preform med et stilet design.

Stolen er lavet i mørkt træ med et sort sæde, hvilket giver den et moderne look. Det alsidige design sikrer, at stolen vil passe ind i de fleste sammenhænge, da den er nem at indrette med. Således er den både et oplagt løsning til arbejskontoret og privaten.

Kontorstolen måler 87 x 55 x 62 centimeter. Siddehøjden kan naturligvis justeres efter behov, ligesom stolen kører gnidningsfrit på de påmonterede hjul.

Du kan læse mere om den moderne kontorstol i mørkt træ hos Likehome.dk her.


10. interstuhl kontorstol

Model: Champ

interstuhl kontorstol

Champ er en stol fra Interstuhl, der betegnes som værende “den ultimative kontorstol”.

Stolen er nemlig forsynet med en bred vifte af indstillingsmuligheder, da den kommer med et unikt Bodyflow-system.

Det såkaldte Bodyflow-system sørger for, at kontorstolen følger dine bevægelser og din krop nøjagtigt, så du opnår den mest optimale arbejdsposition samt en perfekt støtte i alle positioner.

Derudover kan kontorstolens lændestøtte, sædedybde, sædevinkel og højde justeres og reguleres alt efter ønske og behov. Stolens hjul er desuden bløde, så de ikke ridser gulvet, hvis du rykker rundt på den uden et underlag.

Ved køb af Champ-stolen kan du vælge mellem et hav af forskellige farver, stoftyper og materialer inklusiv læder. Du kan blandt andet få stolen i sort, blå, rød, grå, grøn, gul, hvid, lyserød – og mange flere farver.

Du kan læse mere om Interstuhl-kontorstolen hos Office2go.dk her.


11. Kontorstol med max-belastning på 150 kg

Kontorstol med max-belastning på 150 kg

Her får du en komfortabel og flot kontorstol med et ekstra bredt ryglæn og sæde.

Både ryglænet og sædet har en ergonomisk udformning tilpasset efter din krop, så du altid sidder korrekt. Der findes nemlig både en integreret lændestøtte samt en hals- og hovedstøtte i ryglænet.

Med denne stol kan du ydermere justere vippefunktionen individuelt, mens en anti-shock-funktion forhindrer ryglænet i at banke mod ryggen, når låsen løsnes.

Stolen er designet i brunt imiteret læder med et armlæn i aluminium.

Kontorstolen måler 120–126 x 61 x 60 centimeter og har en sædebredde på 54 centimeter samt en max-belastning på 150 kg.

Kontorstolen med en max-belastning på 150 kg finder du hos Lammeuld.dk her.


12. Kontorstol i klassisk design og med vippefunktion

Model: MyChair RC 1930

Kontorstol i klassisk design og med vippefunktion

Her får du en lækker kontorstol fra MyChair RC-serien i et klassisk sort design med en alu-fod.

MyChair-stolen er forsynet med alle de normale funktioner, der sikrer en optimal siddekomfort.

Den kommer desuden både med et justérbart armlæn, en vippefunktion samt en vippemekanisme, der kan låse ryggen i den ønskede position.

Kontorstolens sædehøjde er 45–55 centimeter, sædebredden 49 centimeter, og det samme er sædedybden Stolens ryglænshøjde er på 61-66 centimeter, og den har en maksimumbelastning på 120 kilo.

Du finder flere oplysninger om kontorstolen med vippefunktion hos istol.dk her.


13. Kontorstol med fodstøtte – Høj siddehøjde

Model: YoGA M5 højstol

YoGA M5 er en moderne kontorstol med funktioner, der gør, at du er sikret en behagelig siddestilling.

Kontorstolen kommer både med en justerbar lændestøtte, et justerbart armlæn samt en indbygget fodstøtte. Alle disse egenskaber giver til sammen en lækker, ergonomisk kontorstol.

Denne arbejdsstol er desuden designet med et blødt sæde i sort samt en ryg med et net-stof, hvilket er en rigtig fin lille detalje.

Kontorstolens ryglænshøjde er på 71 centimeter, mens sædehøjden er på 62–85 centimeter, så du kan opnå en høj siddehøjde. Sædebredden er 50 centimeter og sædedybden er 47 centimeter. Stolen har en maksimumbelastning på 120 kilo.

Se alle oplysninger om kontorstolen med fodstøtte og høj siddehøjde hos istol.dk her.


14. Back App kontorstol

Back App kontorstol

Back App er en funktionel og smart kontorstol i et noget anderledes ergonomisk design:

… Stolen er således lavet uden et ryglæn og et armlæn, hvor du i stedet sidder med fødderne på en fodplade, som er lavet af et blødt og støddæmpende materiale.

Når du sidder på stolen, vil du balancere på den centrale kugle, hvilket gør, at du træner musklerne, som støtter rygsøjlen på en behagelig måde samtidigt med, at du sidder komfortabelt.

Herved kan du opnå noget ekstra aktivering i din dagligdag, hvis du sidder meget ned ved dit skrivebord. Back App-stolen sørger ligeledes for, at du får en bedre kropsholdning, da du sidder mere korrekt på denne stol tilpasset nøjagtigt til din krop.

Stolens stel er ydermere fremstillet af 99,9 % genanvendt og formstøbt aluminium. Selve kuglen er støbt fast på røret, som kan reguleres til at styre stolens vippefunktion.

Denne stol kommer i et hav af forskellige farver, så du kan vælge den farve, der passer bedst ind på dit kontor eller i dit hjem.

Du kan se alle farverne på Back App-kontorstolen hos Denintelligentekrop.dk her.


15. Cool Bob – Eksklusiv sort kontorstol med høj ryg og armlæn

Cool Bob - Eksklusiv sort kontorstol med høj ryg og armlæn

Med Cool Bob får du en eksklusiv sort kontorstol med læder på både ryg, sæde og armlæn. Dette giver stolen en høj kvalitet samtidig med, at den er lækker at se på – Og frem for alt at sidde i.

Stolen kan naturligvis tilpasses i højden, så den passer til praktisk talt ethvert bord. Ydermere har du mulighed for at indstille den i tre vinkler, således at du fx kan indtage en tilbagelænet stilling, hvis du skal se video.

Kontorstolen har en høj ryg samt armlæn, så armene kan få støtte, når der er brug for det.

Skrivebordsstolens sæde måler 53 x 52 cm, og dens ryglæn har en højde på 74 cm. Den vejer solide 26 kg.

Du kan købe denne eksklusive sorte kontorstol med høj ryg og armlæn hos Istol.dk her.


16. VELA arbejdsstol – Med bremse

Model: Salsa 400

VELA arbejdsstol - Med bremse

Salsa 400-stolen fra VELA er en ergonomisk sort arbejdsstol, som sørger for en god kropsholdning og en rank siddestilling. Således er det værd at læse videre, hvis du leder efter en god stol til dårlig ryg.

Du sidder nemlig på stolen på en måde, så du opnår et naturligt svaj i ryggen, en åben hoftevinkel samt en optimal afstand mellem dine fødder.

Derudover er kontorstolen opbygget med en bremse, der sikrer, at stolen altid står stabilt og solidt, når du sætter dig ned eller rejser dig fra den. Du skal derfor ikke være bekymret for, at stolen glider væk under dig.

På grund af bremsen og stolens udformning er den især velegnet til brugere, som har brug for en kontorstol, der er god for ryggen.

Samtidigt kan kontorstolens sædevinkling reguleres, så arbejdsstillingen løbende kan justeres. Det er også nemt at flytte rundt på stolen takket være de letløbende hjul.

Stolen har en siddehøjde på 50–70 centimeter og en sædebredde på 43 centimeter. Den har en maksimumbelastning på 125 kilo.

Du kan få mere at vide om VELA-arbejdsstolen med bremse hos Gloriamundicare.com her.


17. Hvid kontorstol – Imiteret læder

Model: Geneva 2

Hvid kontorstol - Imiteret læder

Hvis du er interesseret i en hvid kontorstol, vil denne model være et oplagt valg for dig. Geneva er en stol i imiteret læder med et elegant stel i krom og en blød polstring i sædet.

Stolen kommer med flere praktiske funktioner såsom en vippemekanisme, der justeres efter kropsvægten samt en ryglænshældning, du kan regulere individuelt. Det sikrer, at du kan vælge den siddeposition, som er bedst til dine behov.

Kontorstolen måler 93–101 x 60 x 57 centimeter. Siddehøjden er 47–55 centimeter, mens maksimumbelastningen er på 110 kilo.

Du kan tage et kig på den hvide kontorstol i imiteret læder hos Lammeuld.dk her.


18. Dauphin kontorstol

Model: Shape SH3855

Med Dauphin får du en kontorstol i et enkelt og moderne design. Stolen er sort og har et ryglæn lavet af net samt et blødt sæde.

Kontorstolen er ikke kun simpel i sit design, men også, når det kommer til dens funktioner.

… Dog er det muligt at tilte sædet i forskellige grader lige såvel som, at du har mulighed for at justere både højden og lændestøtten.

Alle disse egenskaber sikrer til sammen, at du kan opnå en mere behagelig arbejdsstilling.

Du kan se nærmere på Dauphin-kontorstolen hos Engsig.dk her.


19. Kontorstol til tunge mennesker – max 150 kg

Model: DXRacer BOSS B120-NW

Er du på jagt efter en kontorstol med 3D-armlæn, der har en høj maksimumbelastning? Så bør du tage et kig på denne DXRacer BOSS-stol.

Her får du nemlig en kontorstol til tunge mennesker – der således kan klare en vægt på op til hele 150 kg.

Stolen er betrukket med PU-læder i sort og hvid og har en base af aluminium med fem ben.

Det er muligt at tage puden til både hoved og lænd af samt justere ryglænet op til 30 grader, så du kan sidde på netop den måde, der er mest behagelig for dig.

Kontorstolens ryglæn måler 91 x 39 centimeter, mens sædestørrelsen er 54 x 37 centimeter. Stolen anbefales til personer, der har en højde på mellem 180 centimeter og to meter.

Find prisen på kontorstolen til tunge mennesker (max 150 kg) hos Proshop.dk her.


20. Siff kontorstol

Siff kontorstol

i samarbejde med PriceRunner

Siff kontorstolen er et populært valg til hjemmekontoret. Hjulene er udstyret med smarte gummibaner, som hjælper dig med at undgå skader på gulvet. Du bliver altså fri for mærker og ridser med denne kontorstol.

Der er ikke noget at klage over, når det kommer til ergonomien, og man skal ikke lade sig narre af Siff kontorstolens simple udseende – den har nemlig en del avancerede muligheder. Du kan tilpasse den i højden, så den passer til både ham på 165 centimeter og hende på 190.

Sædets dybde kan også justeres, ligesom ryggen kan indstilles i højden. Når du læner dig tilbage i stolen, vil du opleve, at ryglænet følger med og støtter dig hele vejen. Det er det, der kaldes for “synkronmekanisme”, og det betyder, at stolen tilpasser sig din siddeposition.

Du kan købe denne Siff kontorstol via Pricerunner: Se tabellen længere oppe.


21. Ruby kontorstol

Ruby kontorstol

Her får du en komfortabel og flot kontorstol i en sort og grå farve.

Ruby-kontorstolen er designet med en trinløs højderegulering. Det vil sige, at stolen kan reguleres fra 47,5 centimeter og op til 57 centimeter. Du kan derfor tilpasse modellen alt efter dit skrivebord og din præference.

Det er ligeledes muligt at vippe sædet, så du kan sidde i den position, der føles mest behagelig for dig. 

Kontorstolen måler 124 x 71 x 63 centimeter, og den har en maksimumbelastning på 120 kilo.

Du finder prisen på Ruby-kontorstolen hos Myhomemøbler.dk her.


22. Retro-kontorstol i brun læder – Høj ryg

Model: Vintage Jack

Med Vintage Jack får du en retro-kontorstol, der betegnes som værende en rigtig chefkontorstol.

Det er således en chefstol med et klassisk look, der skiller sig ud takket være det unikke retro-design i brunt læder. Stellet er lavet af kraftigt metal med en krom-finish, som giver stolen et eksklusivt vintage-feel.

Kontorstolen har både en høj ryg, en vippefunktion samt armlæn. Alle dele af kroppen understøttes på absolut bedste vis, så du sidder optimalt, selvom du bruger stolen i flere timer.

Derudover kan Vintage Jack kontorstolen justeres i højden, så den passer til dit skrivebord.

Stolens ryglænshøjde er på 77 centimeter. Dens sædehøjde er ydermere på 48–54 centimeter, mens sædebredden er på 57 centimeter.

Find flere oplysninger om retro-kontorstolen i brunt læder med høj ryg hos istol.dk her.


23. Younico Plus-3 – Billig kontorstol

Younico Plus-3 - Billig kontorstol

Hvis du er på udkig efter en relativt billig kontorstol, kan Younico Plus-3 være et godt bud. Det er en simpel, men pæn, kontorstol, der indeholder de vigtigste funktioner – og som fås til en rigtig rimelig pris.

Younico Plus-3 kan dreje rundt, hæves og sænkes i sædet og ryglænet, samt indstilles i vinklen på ryglænet. Derudover har den ikke et hav af funktioner, så den er for dig, der ønsker det simple fremfor det avancerede. Eksempelvis kan stolen være en fin erhvervelse for dig, der bare benytter hjemmekontoret nogle timer om dagen, og gerne vil have en billig kontorstol til formålet.

Stolen fås i sort såvel som friske nuancer som rød, grøn, blå og orange. Der kan tilkøbes armlæn og bløde hjul, hvis du ønsker det.

Denne billige kontorstol er til salg hos Office2go.dk her.

Læs også: Skrivebord – 25 flotte og funktionelle computerborde


24. Ergonomisk kontorstol

Model: YoGA ErgoQuest

Ergonomisk kontorstol

Er du på udkig efter en ergonomisk kontorstol? Så læs med her. YoGA ErgoQuest er nemlig en avanceret stol med flere smarte funktioner.

Med denne kontorstol får du en stol, som kommer med alle de fordele, der kendetegner en absolut topmodel inden for ergonomiske kontorstole

YoGA ErgoQuest har først og fremmest en solid lændestøtte. Den bidrager til, at din lænd bliver skubber fremad, således at du kommer til at sidde i en ergonomisk korrekt stilling. Desuden kan du justere ryglænets højde, hvilket blot bidrager til dine muligheder for at sidde perfekt.

En ganske smart egenskab ved denne kontorstol er, at du kan indstille armlænenes højde og skubbe dem frem og tilbage – Ligesom de kan vinkles udad og indad. Hermed kan du til hver en tid sørge for, at dine arme kan hvile korrekt samtidig med, at armlænene ikke støder imod skrivebordet.

Sidst men ikke mindst er det værd at bemærke, at du kan vippe stolen tilbage, hvor den tilmed kan låses i den tilbagelænede stilling.

Du kan få flere informationer om den ergonomiske kontorstol hos istol.dk her.


25. Børnekontorstol – Lyserød skrivebordsstol til junior

Børnekontorstol - Lyserød skrivebordsstol til junior

Mangler du en børnekontorstol til børneværelset? Så læs trygt videre omkring denne lyserøde kontorstol til børn.

Her får du en fin lyserød skrivebordsstol til junior med et dejlig blødt sæde samt et ryglæn i åndbart mesh. Sidstnævnte betyder, at stolen også er behagelig at sidde på, når de varme dage er over landet.

Stolen er lavet med drejelige hjul, der gør det til at en leg at rulle på plads på børneværelset. Dens sæde er justerbart, hvilket betyder, at dit barn vil kunne sidde korrekt gennem mange år. Ja, faktisk passer denne børnekontorstol til børn med en vægt på 23-60 kg og en højde på 120-160 cm. Dette betyder i praksis, at den egner sig til børn fra 6 til 15 år.

Er lyserød ikke lige dit barns yndlingsfarve, kan børnekontorstolen også fås i en mere neutral sort udgave.

Du kan se nærmere på den lyserøde skrivebordsstol til junior hos Lammeuld.dk her.

Artiklen er udgivet i samarbejde med Kviklanet.dk – Lån penge hurtigt via internettet.