Verdenskort – 16 skønne kort til hjemmet

Har du styr på hvor mange lande, der egentlig findes i verden? Det spørgsmål kan du få svar på, hvis du har et verdenskort hængende i din bolig. Et verdenskort kan også give dig svaret på, hvilket land der er det mindste og største i verden.

Et verdenskort behøver ikke nødvendigvis at bruges til at få svar på spørgsmål. Det kan være en fin dekoration på væggen, hvor du kan nyde hele verden på én gang samt kan holde styr på, hvorhenne i verden du har været. Du vil i denne guide finde mange flotte verdenskort til dit hjem.

Nyt verdenskort? Find det med hjælp fra denne guide!


1. Verdenskort med navne – Plakat

Dette verdenskort med navne pynter på en hvid væg i hjemmet, hvor du får udsigt til hele verden i din dagligdag. Hvis du pludselig bliver i tvivl om, hvor en bestemt by ligger henne, kan du blot kigge på verdenskortet.

Du kan vælge at få dette verdenskort i forskellige produkttyper. Det er derfor helt op til dig, om du ønsker det i aluprint, Fine Art Giclée print, Fine Art Giclée m. opklæb, glas- og akrylprint, lærredsprint, plakat- og papirprint, skumpladeprint eller træprint.

Verdenskortet med navne kan fås i mange forskellige størrelser, så det passer til lige netop din væg. Se størrelser og priser påverdenskortet med navne hos Illux.dk her.  


2. Verdenskort til væg – Lærred

Med dette verdenskort får du et flot og farverigt verdenskort, der pryder dit hjem. Verdenskortet er lavet til at blive hængt op på væggen. Derved får du adgang til at nyde den store verden fra din sofa eller dit spisebord. Verdenskortet er forsynet med alle hovedstæderne i de respektive lande. Derfor vil du aldrig mangle svar på, hvad eksempelvis hovedstaden i Kroatien hedder.

Du kan få verdenskortet i lærred, men det er også muligt at få det i træprint, akrylprint og en del andre produkttyper. Verdenskortet til en væg findes i et væld af forskellige størrelser. Du kan derfor nemt finde et, der passer i størrelsen til den væg, det skal hænge på. Du kan finde den aktuelle pris på verdenskortet til væggen – Lærred hos Illux.dk her.


3. Verdenskort for børn

Et verdenskort for børn er et dejligt indslag på børneværelset. Dette verdenskort er udført i flotte og klare farver og dekoreret med søde, naivistiske tegninger af mennesker, dyr og landskaber. På denne måde appellerer kortet til børn i alle aldre.

Er du en god historiefortæller, kan du ud fra plakaten digte mange gode, eventyrlige og farlige historier, som dit barn vil elske.

Kortet kan naturligvis også give dit barn en forståelse for, at verden består af mange lande. Skal I på ferie i udlandet, kan I sammen finde frem til det pågældende land og derved vække forventningens glæde længe før rejsen skal finde sted.

At kigge på verdenskortet sammen med dit barn vil understøtte den rumlige tænkning. Det kan hjælpe dit barn med at visualisere, hvor steder, byer og lande er i forhold til hinanden.

Plakaten er trykt på flot 170 g satinmat plakatpapir, og findes i størrelserne 50×70 cm og 70×100 cm. Mangler du et verdenskort for børn, finder du det hos Prik & Streg her.


4. Stort verdenskort

Se hele verden i al sin pragt med et stort verdenskort på væggen i stuen, spisestuen, soveværelset eller på kontoret. Verdenskortet her er fyldt med flotte og friske farver, der vil lyse op på enhver væg.

Det store verdenskort viser alle verdenshavene, lande og deres hovedstæder. Du kan derfor hurtigt få et overblik, hvis du skal ud at rejse eller skal i gang med at vælge en ny feriedestination.

Det store verdenskort kan fås i størrelser fra 30 x 15 centimeter og helt op til 544 x 280 centimeter. Du kan ligeledes vælge, om du vil have verdenskortet i aluprint, plakat- og papirprint eller andre varianter. Se alle dine valgmuligheder for et stort verdenskort hos Illux.dk her.


5. Sort/hvid verdenskort

Verdenskortet i sorte og hvide farver er stilfuldt og passer til alle boliger, kontorer, venteværelser og arbejdspladser uanset indretningsstilen. Med et sort og hvidt verdenskort kan du sidde hvor som helst og drømme om, hvor du kunne tænke dig at rejse hen. Du har nemlig hele verden i din hule hånd.

Kortet kan fås i mange forskellige slags print, så du kan vælge den type, som passer bedst til din smag. Uanset størrelsen på den væg, hvor verdenskortet skal hænge, kan du få et sort og hvidt verdenskort. Det fås nemlig i flere forskellige størrelser. Kig nærmere på det sorte og hvideverdenskort hos Illux.dk her.  


6. Opslagstavle – Verdenskort til væg med nåle

Dette flotte World Geography verdenskort er lavet af Artgeist. Det fungerer som en opslagstavle, da det er lavet af 100 % naturkork i høj kvalitet. Det betyder, at du får et verdenskort til væggen, som du kan sætte nåle i.

Du kan vælge at bruge verdenskortet som en normal opslagstavle, eller du kan sætte nåle i alle de lande, du har besøgt. Har du nåle i flere farver, kan du eventuelt sætte nåle i de lande, du ønsker at rejse til.

Verdenskortet til væggen med nåle er lavet i lyse og lækre farver. Printet har en utrolig skarphed, så verden fremstår i en høj kvalitet. Farverne er UV-beskyttet, så hænger opslagstavlen i solen, er der ingen fare for, at den falmer.

Artgeist er en virksomhed, der fremstiller deres produkter af økologiske materialer og med miljøvenligt udstyr, der har internationale certificeringer. Det gør, at du får et verdenskort, der overholder skrappe sundheds- og miljøstandarder.

Opslagstavlen er klar til at blive hængt op på væggen med det samme. Den har nemlig fortrykte kanter, så den ikke skal sættes i en ramme. Størrelsen på verdenskortet er 60 x 90 centimeter. Ønsker du at kigge nærmere på verdenskortet til væggen med nåle, kan du klikke ind hos Boboonline.dk her.


7. Verdenskort i gammel stil – Vintage / retro

Verdenskortet i gammel stil er fremstillet med et klassisk og autentisk udtryk. Farverne er nydelige og afdæmpede, hvilket gør verdenskortet perfekt til dig, der er passioneret omkring vintage- og retro-stilen.

Dette verdenskort fås i forskellige størrelser, som du vælger ved bestillingen. Desuden kan du vælge, hvilken specifik produkttype, du ønsker. Skal dit kort være i skumpladeprint, træprint eller andet, vælger du blot dette til. Du kan se priser på de forskellige størrelser af verdenskortet i gammel stil hos Illux.dk her.


8. Tapet verdenskort – Med breddegrader

Hvis du ikke synes, at det er nok med et lille verdenskort på væggen, er dette tapet verdenskort noget for dig. Med et tapet verdenskort kan du dekorere en hel væg med den store vide verden.

Har du store hvide vægge, der trænger til at blive brudt lidt op, og er der en eventyrlysten globetrotter gemt i dig? Så passer dette tapet til dit hjem, så du kan drømme dig ud i verden.

Selve verdenskortet er det helt klassiske verdenskort, som mange kan huske fra skoletiden. Tapetet har en blå baggrund, og landene er lavet i grønne, brune, røde og orange farver. Det detaljerede verdenskort viser både længde- og breddegrader, hovedstæder samt andre store byer i de enkelte lande.

Verdenskortet er fremstillet af 150 gr. papir (smart paper), og du skal forvente, at det tager fem hverdage at producere det.

Du kan se mere om beskæring og opdeling af baner af tapet verdenskortet hos Illux.dk her.


9. Skolekort – Verdenskort som kendt fra skolen

Kan du huske, at du har udfordret din bedste ven eller veninde i skolen i frikvarteret? I hev skolekortet ned, og så gjaldt det om hurtigst muligt at finde den hovedstad, som den anden nævnte. Det er ikke nødvendigvis noget, der kun skal høre en svunden tid til, for det kan I komme til at opleve igen med dette verdenskort, som er kendt fra skolen.

Måske er du for ung til at huske de gamle skolekort, men elsker alt, der er af ældre dato. Så vil denne plakat med et verdenskort passe perfekt til dig, da den er lavet i bedste retro-stil.

Skolekortet kan købes i størrelserne 30 x 40 centimeter og 50 x 70 centimeter. Ønsker du at sætte plakaten i en ramme, kan denne tilkøbes. Du kan finde flere informationer om dette verdenskort, som er kendt fra skolen hos Aurea.dk her.


10. Skrabe verdenskort

Hvis du har planer om, at du skal nå at besøge alle lande i hele verden, er dette verdenskort noget for dig. Verdenskortet kan hjælpe dig med at holde styr på, hvilke lande, du allerede har været i. Kortet fungerer nemlig lidt som en tjekliste, fordi du kan skrabe alle de lande, du har besøgt.

Verdenskortet med skrabeeffekt er en plakat med et internationalt verdenskort, der kan hænges op i hjemmet, hvor du ønsker det. Placerer du kortet et sted, hvor alle kan se det, vil det være et naturligt trækplaster for dine gæster.

Dette verdenskort er et sjovt alternativ i forhold til et traditionelt verdenskort. Det er et meget personligt verdenskort, som fortæller en masse om dig og dine rejser.

Kortet kan altså danne grundlag for, at du få lov til at fortælle om alle dine rejseoplevelser. Dine gæster vil formentlig være nysgerrige og spørge ind til dine rejsemål og måske kan I udveksle rejseerfaringer. 

Målene på verdenskortet er 81,9 x 58,2 centimeter. Du kan læse meget mere om skrabe verdenskortet hos Randomshop.dk her.


11. Verdenskort i moderne farver – Med tydelige lande

Hæng det store perspektiv på væggen med et verdenskort i moderne farver. Med et kort med tydelige lande kan du samtidig få opfrisket din skolegeografi, og så er vores blå planet bare enormt dekorativ at have hængende. Dette verdenskort kommer i grønne og blå nuancer af petroleum, og det er dette farvetema, der gør kortet ganske unikt.

Plakaten måler 100 x 70 cm og er fremstillet på certificeret satin-papir. Du kan ydermere vælge, om du vil have kortet i storformat CANVAS (180 x 100 cm) eller Akustik (140 x 80 cm).

CANVAS-modellen er lavet på UV-resistent fotolærred, og det er Akustik-modellen også – her er lærredet blot monteret på en lydabsorberende akustikplade. Det kan være en smuk måde at dæmpe lyden på i et lokale, og så får man både pynt og praktik i én.

Du kan købe dette verdenskort hos Papapapa.dk her.


12. Maleri verdenskort – Gør-det-selv

Er du til gør-det-selv opgaver, er et maleri verdenskort fra Artgeist noget for dig. Her får du et hvidt lærred, hvor landene er optegnet. Du skal derfor selv male alle landene med de over 400 meget dækkende farver, der medfølger.

Du får hjælp til at farvelægge verdenskortet takket være tallene på både lærredet og alle farverne. Derudover får du en tyk og en tynd pensel med i en god kvalitet. Der er sørget for det hele, så du straks kan komme i gang med at kreere dit eget verdenskort!

Alle produkter fra Artgeist er fremstillet af materialer, der er økologiske og kommer med miljøvenligt udstyr. Det gør, at maleriet overholder alle sundheds- og miljøstandarder.

Når du er færdig med at male verdenskortet, er det klar til ophængning, da det allerede sidder på en træramme. Højden på verdenskortet er 40 centimeter, og det vejer 5 kilo. Du kan finde flere informationer om gør-det-selv verdenskortet hos Boboonline.dk her.


13. Verdenskort som puslespil

Så snart du går i gang med dette verdenskort, vil du finde ud af, hvor stor verden i virkeligheden er. Verdenskortet er nemlig et puslespil, som består af 2.000 brikker. Du skal derfor kende de forskellige landes beliggenhed ret godt, hvis du skal være hurtigt færdig.

Når du er færdig med puslespillet, vil du ende ud med en farverig verden. I kanterne af verdenskortet er der alverdens flag. Til sidst, men ikke mindst, står der ”Vores verden” på seks forskellige sprog.

Det færdige puslespil måler 97 x 69 centimeter. Du kan eventuelt sætte det i glas og ramme, når du er færdig med det, så det kan pynte på en væg. Vil du i gang med et verdenskort som puslespil, kan du finde det hos Puzzleshop.dk her.


14. Skriveunderlag med verdenskort

Et verdenskort behøver ikke nødvendigvis altid at hænge på væggen. Det kan skam også være ganske dekorativt og praktisk som et skriveunderlag. Dette skriveunderlag med et verdenskort er fremstillet af Bantex, som laver et hav af kontorartikler.

Du kan få flere glade farver på dit skrivebord ved at have et verdenskort som skriveunderlag. Designet er lavet i en flot og tidløs stil, der passer ind på alle arbejds- og hjemmekontorer. Det er nemt og bekvemt at benytte skriveunderlaget, da det har en plastoverflade, som gør det nemt at vedligeholde.

Skrivebordsunderlaget med et verdenskort er ikke kun praktisk, fordi det beskytter dit skrivebord. Hvis du har kontakt til mange internationale kunder, kan du også hurtigt få et overblik over, hvor i verden de befinder sig.

Skriveunderlaget måler 40 x 65 centimeter. Se prisen på det praktiske skriveunderlag med et verdenskort hos Engsig.dk her.

Læs også: Skrivebord – 25 flotte og funktionelle computerborde


15. Magnetisk verdenskort

Børn såvel som voksne vil sætte pris på dette magnetiske verdenskort. Det store verdenskort er nemlig fremstillet i glas, og det er muligt at bruge magneter til det. Ligeledes er det muligt at skrive på det med markere, som er beregnet til glastavler.

Verdenskortet måler 80 x 50 centimeter. Du kan købe det hos Naga.dk her. Denne webshop scorer i skrivende stund flotte 4,3 ud af 5 stjerner på Trustpilot, og de tilbyder gratis levering ved køb på over 599 kr.


16. Klassisk verdenskort – Lærredstryk på ramme

Model: INCADO Verdenskort

Et verdenskort kan både være lærerigt og dekorativt. Det flotte verdenskort fra Incado er skabt som lærredstryk og monteret på en solid ramme – lige til at hænge op derhjemme. Det er et meget enkelt og dekorativt verdenskort, der passer til alle typer rum.

Har du børn i hjemmet, kan det flotte verdenskort bidrage til børnenes forståelse af verdens lande og kontinenter.

Verdenskortet er forsynet med engelske navne og har et mål på 120 x 84 x 3 cm. Lærredstrykket er af god kvalitet og skabt med indbydende farver.

Du finder denne klassiske verdenskort hos Coop.dk her.