Knivsæt – 21 gode sæt med knive til dit køkken

Deklarering-af-artikel
Knivsæt

Det er vigtigt at have et godt knivsæt – Uanset om du laver mad til dig selv, familien eller vennerne.

Knive holder sjældent hele livet, så det kan være nødvendigt at skifte dine gamle knive ud, når de bliver for slidte og sløve.

… Det kan også være, at du er på jagt efter et godt knivsæt til dig selv, hvis du står og skal flytte hjemmefra. Eller måske er du på udkig efter lige netop dét knivsæt, som er den perfekte gave til én, du holder af?

Uanset hvad du skal bruge et knivsæt til, kan du finde hjælp i denne guide. Her har vi nemlig udvalgt 21 gode sæt med knive til dit køkken.

1. Onyx – Komplet knivsæt med 6 langtidsholdbare knive

Onyx - Komplet knivsæt med 6 langtidsholdbare knive

Hvis du er på udkig efter et komplet knivsæt, så er sættet med 6 langtidsholdbare knive fra ONYX Cookware et sikkert valg.

Du går ikke galt i byen med dette komplette knivsæt, da alle knivene er med en højkvalitetskerne i stål og en belægning af titanium.

Til sammen giver stålkernen og belægningen knivene en formidabel holdbarhed, så du kan have glæde af disse 6 knive i lang tid. Så slipper for at skulle investere i nye knive hvert femte år – eller måske endda oftere?

Med knivsættet fra ONYX Cookware kan du være tryg ved at vide, at knivene er lavet til at holde til hyppig brug og hverdagens slid. Og du behøver ikke engang bekymre dig om rengøring af knivene, da de tåler at blive vasket op i opvaskemaskine.

Knivsæggen er særligt speciel, da den er lavet af ONYX Cookwares hybridprodukt; nemlig en kombination af stål og keramik. Denne kombination giver dig de bedste fordele fra begge materialer, og du får et knivsblad, som er både holdbart og skarpt.

Knivenes håndtag er lavet af glasfiber. Det betyder bl.a., at håndtagene er både ergonomiske og lette samt har en perfekt balance. Således bliver det ingen sag at arbejde effektivt i køkkenet, når du bruger disse knive.

Sættet indeholder følgende: Urtekniv (9 cm), universalkniv (13 cm), kokkekniv (20 cm), brødkniv (20 cm), forskæringskniv (20 cm) og grøntsagskniv (18 cm).

Du finder dette komplette knivsæt hos Onyxcookware.dk her.


2. The Ultimate Collection – Stort knivsæt (7 knive + strygestål)

The Ultimate Collection - Stort knivsæt (7 knive + strygestål)

The Ultimate Collection er Gastrotools’ rigtig gode bud på et effektivt og holdbart knivsæt.

De kalder sættet for ”Ultimate”, fordi det er et stort knivsæt – Og fordi det er lavet af kvalitetsstål, som er smedet i hele 67 lag.

… Med Gastrotools’ ”The Ultimate Collection” sæt får du således et omfattende og stort højkvalitets knivsæt, som indeholder 7 knive + strygestål.

Strygestålet er keramisk og sørger for at holde dine knive skabe, når du sliber dem.

Knivene er med sort skæfte, som er lavet af et kompositmateriale. Kompositmaterialet kaldes G10 og er både robust, svært at slide op og vandafvisende.

De syv flotte, skarpe knive, som følger med i Gastrotools’ knivsæt, er en santoku kokkekniv, gyuto kokkekniv, forskærerkniv, nakiri-kniv, utility-kniv, urtekniv og brødkniv. Knivene måler hhv. 18 cm, 21 cm, 21 cm, 18 cm, 12 cm, 9 cm og 21 cm i længden.

De 67 lag stål sikrer, at knivene har en rigtig god hårdhed samt holdbarhed. Stålbladets 67 lag omfatter også kernen, som er udført i VG10-stål. Overfladen på knivsbladene er rigtig flotte og giver et spændende spil sammenlignet med, hvis stålbladene blot var flade.

Knivsæggen er håndslebet i en vinkel på blot 16 grader. Dette sikrer, at knivene er meget skarpe, så det stiller ekstra krav til, at du passer godt på fingrene, når du snitter, skærer, fileterer og hakker.

Dette store knivsæt er til salg hos Gastrotools.dk her.


3. Keramisk knivsæt – Onyx keramik-stål hybrid sæt med to knive

Keramisk knivsæt - Onyx keramik-stål hybrid sæt med to knive

Er du på udkig efter et keramisk knivsæt, som er perfekt til alverdens kokkerier? Så er keramik-stål hybrid sættet fra ONYX Cookware her et perfekt valg.

Sættet er oplagt både til dig selv og som gave til en madglad ven eller veninde. Af fordele hos forhandleren kan bl.a. nævnes gratis fragt, 100 dages returret og 5 års garanti.

Sættet består af to knive, og du får en grøntsagskniv og en kokkekniv. De måler hhv. 18 og 20 cm i længden og er med et skæfte i et meget let og ergonomisk materiale. De er nemlig udarbejdet i glasfiber og har perfekt balance, ligesom de er med antislip. Begge knive tåler at blive vasket i opvaskemaskine.

Knivsbladene er meget skarpe og har en hårdhed på ikke mindre end 64 HRC. Det betyder, at knivsæggene er meget holdbare. Knivsæggen er lavet af en patenteret hybridkombination, som kobler et keramisk materiale med højkvalitetsstål.

Det keramiske i knivsbladet sikrer, at kniven er meget skarp i lang tid, og ståldelen i knivsbladet sikrer, at knivene er meget holdbare over lang tid. Dermed kan du have glæde af skarpe og holdbare knive i mange år frem.

Kernen inde i knivsbladene er lavet af højkvalitetsstål, som har en unik titaniumsbelægning. Dette sikrer dig en maksimal holdbarhed. Derudover er klingen superhård og dermed resistent på overfladen. Det betyder, at den nemt holdes fri for ridser.

Du finder dette keramiske knivsæt hos Onyxcookware.dk her.


4. The Essential Collection – Lille knivsæt (3 dele) med højkvalitets knive

The Essential Collection - Lille knivsæt (3 dele) med højkvalitets knive

The Essential Collection fra Gastrotools er et smart lille knivsæt (3 dele).

De tre højkvalitets knive er nøje udvalgt af Gastrotools, da disse tre knive netop er nogle af deres mest efterspurgte og brugbare af slagsen. Disse tre knive udgør nemlig det helt essentielle grundlag for at kokkerere.

… Med de tre knive kan du således lidt af hvert, og det er da også derfor, at Gastrotools har kaldt denne samling af knive for ”The Essential Collection”. Det lille knivsæt udgøres af en gyuto-kokkekniv, en santoku-kokkekniv og en utility-kniv.

Skæftet på de tre knive er lavet af smukt sort G10-komposit, som er både ergonomisk og slidstærkt. Materialet er sammensat af flere materialer, og det sikrer en optimal holdbarhed og god komfort, når du holder på knivene.

Knivenes kerne er lavet af VG10-stål, som er kapslet inde i 66 lag af rustfrit stål. Alle disse lag gør, at knivene er meget stærke, skarpe og hårde, og knivene scorer 60 på HRC-skalaen. Jo højere et HRC-tal et knivsblad har, jo hårdere er det.

Det lille knivsæt er perfekt at give i gave til en god ven eller veninde, eller en hvilken som helst anden person, som kunne have glæde af gode kvalitetsknive, når de laver mad.

Knivene kommer i eksklusive matsorte æsker, som er med magnetlukning. Æskerne sikrer både en god opbevaring og en flot præsentation.

Dette lille knivsæt kan købes hos Gastrotools.dk her.


5. Japansk knivsæt med 7 dele – Damascus stål

Japansk knivsæt med 7 dele - Damascus stål

Dette komplette knivsæt – ved navn ”Complete Set – Original” – er et rigtig lækkert bud på et flot japansk knivsæt.

Knivsættet er i damascus stål og er med 7 dele. Det omfatter en kokkekniv, en nakiri-kniv (en grøntsagskniv med lige skær), en santoku-kniv (en alsidig kniv med lige skær), en brødkniv, en udbenerkniver, en utility-kniv samt en urtekniv

Kort sagt får du med dette knivsæt en kniv til alle tænkelige situationer i dit køkken. Alle knivene kan selvfølgelig bruges til det, du gerne vil, men nogle knive er bedre egnede til f.eks. kød, mens andre er mest optimale til at skære grøntsager eller brød.

Alle syv knive er lavet af et utroligt holdbart stålmateriale, da de er skabt af 67 lag af højkvalitets carbonstål. Dette gør, at knivenes blade er meget skarpe og hårde. Alle syv blade er smedet efter damascus-metoden, hvilket betyder, at de er smedet efter en speciel japansk håndværkstradition. Det er i øvrigt på samme måde, at japanerne smedede samuraisværd.

En anden ting, som gør disse flotte knive helt unikke, er det specielle mønster, som er øverst på knivsbladet.

Du kan købe disse japanske køkkenknive hos Qookware.dk her.

Bemærk: Knivenes skær er meget skarpe og hårde, men de skal stadig slibes en gang i mellem for at bevare skarpheden.


6. Global knivsæt – 3 dele

Model: G-538

Køberne mener: Et bedst-i-test knivsæt? Muligvis. Dette knivsæt fra Global får ihvertfald 4,9 ud af 5 stjerner fra kunderne hos KitchenOne.

Global knivsæt - 3 dele

De tre knive i Global knivsættet, som bl.a. forhandles af KitchenOne, er alsidige og kan bruges til alt fra at skære kød til at hakke grøntsager og skrælle kartofler og gulerødder. Hvis du ikke har budgettet til at købe mange flere knive, så er dette sæt med sine 3 dele oplagt.

Med dette Global knivsæt får du en kokkekniv, grøntsagskniv og en urtekniv, som er perfekt til både at hakke og skære urter med samt kan bruges som skrællekniv.

Kokkekniven kaldes G-2, grøntsagskniven kaldes GS-5, og urtekniven/skrællekniven kaldes GS-38. Samlet set hedder sættet G-538, og alle tre knive er lavet af rustfrit stål.

Både skæfterne og skærene er lavet i stål og går dermed ud i ét. Der er dog et fikst lille mønster på skæfterne, og det gør, at du bedre kan holde ved knivene, så de ikke smutter ud af hånden.

Sættet er oplagt til både madentusiasten og den mere afslappede kok, da det er et godt allround-sæt, som kan bruges til mange forskellige ting i madlavningen. Selv de professionelle kokke kan have glæde af dette sæt, da knivene er lavet af rustfrit stål og er rigtig smukke og skarpe.

Da knivene er smukke i sig selv, kan du sagtens have dem til at hænge frit fremme på en knivmagnet eller i en skinne på væggen. Både skæftet og bladet er flot, så det taler for, at du viser dem frem på bedste vis.

Global knivsættet med 3 dele kan købes hos Kitchenone.dk.


7. Bright Series – Professionelt knivsæt med knive i æsker

Bright Series - Professionelt knivsæt med knive i æsker

Med Bright Series får du et rigtig flot japansk knivsæt, som lægger op til, at du kokkererer på et professionelt niveau. Du er dog naturligvis også velkommen til at investere i disse kvalitetsknive, selvom du blot laver mad til dig selv, familien og vennerne.

Med i dette sæt får du syv flotte knive, som alle er lavet af kvalitetsstål og er smedet efter japansk tradition og Damaskus-metoden.

Alle de syv knive har træskaft i smukt ahorntræ, som også kaldes Sycamore. Træskæfterne er håndformede og blanke, og deres udtryk minder om lysebrunt marmor.

Knivbladenes smukke struktur matcher rigtig godt med det flotte marmorlignende, håndformede træ på skæfterne – Og de passer ind i ethvert køkken, da de er smukke, elegante og tidløse.

Dette spændende knivsæt er ganske komplet, da det inkluderer følgende knive: Japansk kokkekniv, nakiri-kniv, brødkniv, santoku-kniv, udbenerkniv, utility-kniv og urtekniv. Hver kniv er smukt præsenteret i de medfølgende gaveæsker.

De 67 lag af carbonstål sørger for, at knivene er holdbare, skarpe og meget hårde. De har en hårdhed på 62 HRC, og det er markant hårdere sammenlignet med almindelige europæiske køkkenknive, som typisk ligger på omkring 55 HRC.

Forhandleren har med dette sæt sammensat et lækkert og smukt udvalg af knive, så du har en kniv til alle mulige madlavningssituationer.

Qookware.dk sælger dette pro knivsæt i æsker her.


8. Fiskars Edge knivsæt – 5 knive

Køberne mener: Meget tyder på, at Fiskars Edge sættet med 5 dele ligger højt placeret blandt de bedste knivsæt. Ihvertfald hvis vi spørger kunderne hos KitchenOne, som belønner det med 5 ud af 5 stjerner.

Fiskars Edge knivsæt - 5 knive

Et af vores rigtig gode bud på et knivsæt, hvor du både får knive og knivblok er Fiskars Edge knivsættet her. Med dette sæt får du nemlig 5 knive og en knivblok, som alle er sorte og moderne. Der er orange detaljer på knivenes skæfter, og det gør kun knivene ekstra smarte at se på.

Sættet inkluderer som sagt en knivblok og fem knive, og de knive der medfølger er en urtekniv (8 cm), en tomatkniv (13 cm), en brødkniv (23 cm), en stor kokkekniv (19 cm) og en santoku-kniv (17 cm).

At denne sidstnævnte kniv er en ”santoku-kniv” betyder bl.a., at den øverste kant af bladet er buet ned mod skæret, og at selve skæret er smallere end skæret på f.eks. en kokkekniv.

Knivblokken, der medfølger til de 5 knive, er alsidig, da den både kan hænge, stå og ligge.

Blokken har en fod bagpå, som kan klappes ud, så den kan stå. Men du kan også lade være med at bruge foden og i stedet montere knivblokken på væggen. Så hænger dine nye knive godt og sikkert, så de er lette at komme til.

Sidst men ikke mindst kan du også lægge knivblokken ned og putte den i en skuffe. Så er knivene gemt af vejen. Dette kan være utroligt nyttigt, da knivene dermed kan ligge i en skuffe uden at blive sløve.

Fiskars Edge knivsættet er populært blandt forbrugerne, og serien vandt en Reddot designpris i 2013.

Du kan købe dette Fiskars knivsæt hos Kitchenone.dk her.


9. Onyx Cookware – Kæmpe knivsæt (hele 9 knive)

Onyx Cookware - Kæmpe knivsæt (hele 9 knive)

Ekstrem skarphed, maksimal holdbarhed og lang levetid. De lækre knive fra Onyx Cookware er en fornøjelse at arbejde med i køkkenet. Med dette kæmpe knivsæt får du således det helt rette værktøj.

Det flotte knivsæt består af hele ni dele, og du finder således en kniv til enhver arbejdsopgave i køkkenet. Uanset om der skal skæres eller hakkes, så har du den rette kniv til formålet. De elegante knive har stålkerne i højeste kvalitet og er belagt med titanium for maksimal holdbarhed.

Knivsættet fra Onyx Cookware består af kokkekniv, forskæringskniv, nakiri grøntsagskniv, brødkniv, santoku grøntsagskniv, udbenerkniv, universalkniv, urtekniv og tournierkniv. De to sidstnævnte har eksempelvis en længde på 9 cm, mens den store kokkekniv måler hele 20 cm.

Udover at knivenes unikke keramiske stål sikrer en ultimativ skarphed, så ligger knivene fra Onyx Cookware også utroligt godt i hånden. Det ergonomiske glasfiberhåndtag sikrer nemlig en perfekt balance, som gør det nemt og sikkert at arbejde i køkkenet.

Overvejer du at udskifte dine gamle knive, så kan du med fordel opgradere til de fantastiske Onyx-knive. Foruden de praktiske anvendelsesmuligheder så lever knivene også op til de højeste designstandarder. Du kan derfor se frem til en række yderst æstetiske knive, som med den rette pleje kan holde i mange år. Knivene tåler endda opvaskemaskine.

Du kan købe dette kæmpe knivsæt hos Onyxcookware.dk her.


10. Zwilling Four Star – Knivsæt med 6 dele

Køberne mener: 5 ud af 5 stjerner. Det er, hvad dette Zwilling Four Star knivsæt scorer i gennemsnit fra KitchenOne’s kunder!

Zwilling Four Star - Knivsæt med 6 dele

Det flotte knivsæt fra Zwilling forhandles bl.a. af KitchenOne og er med 6 dele. Four Star sættet indeholder nemlig både en knivblok, fire knive og et strygestål, så du altid har et redskab ved hånden til at slibe dine smukke Zwilling knive med.

Knivblokken er lavet af flot bøgetræ og har fem huller, som passer perfekt til de medfølgende knive og strygestålet. De medfølgende knive er en urtekniv, forskærerkniv, kokkekniv og brødkniv.

Udover de fem huller til de medfølgende redskaber, er der også et sjette hul, som du eventuelt kan bruge til at putte en køkkensaks i.

… Tip: Zwilling har også lavet en smart køkkensaks (kaldet universalsaks), som passer perfekt i det ekstra hul i knivblokken. Køkkensaks medfølger dog ikke og skal købes separat.

De fire knive, som medfølger til dette sæt, er robuste og fleksible og kan dermed bruges til mange forskellige ting. Knivenes blade er udført i rustfrit stål og er blevet behandlet på en speciel måde.

Det er en metode, som kaldes FRIODUR®, og det er en ishærdning som bl.a. gør, at knivenes blade og skær er korrosionsbestandige. Det vil sige, at de har sværere ved at ruste.

Knivenes håndtag er lavet af plastik, og de ligger rigtig godt i hånden, da de ergonomisk er udformet på en god måde. Zwilling Four Star knivsættet får topkarakterer blandt KitchenOne.dk’s kunder, og de roser især knivenes kvalitet.

Kitchenone.dk sælger Zwilling Four Star knivsættet her.


11. Victorinox – Sæt med 4 køkkenknive

Køberne mener: Dette Victorinox knivsæt scorer flotte 4,9 ud af 5 stjerner blandt kunderne hos KitchenOne.

Victorinox - Sæt med 4 køkkenknive

Dette smukke og meget anvendelige sæt med 4 køkkenknive fra Victorinox er et perfekt valg til både begynder- og mesterkokken.

Det schweiziske firma Victorinox har her skabt et herligt sæt med køkkenknive, som er perfekte til hverdagsbrug. Du får nemlig et sæt, som indeholder en brødkniv, en kokkekniv, en trancherkniv og en urtekniv.

Victorinox går op i gode produkter, som har en lang levetid og holdbarhed. Deres sæt med køkkenknive er således meget holdbart, og du kan have glæde af knivene i lang tid – Men for at sikre den længste holdbarhed anbefales det, at du vasker knivene op i hånden. Orker du ikke det, er det dog også muligt at putte dem i opvaskeren.

Knivsættet er en oplagt gaveidé. Det kan f.eks. være til kæresten, hvis han eller hun godt kan lide at lave mad (så kommer gaven jo også dig selv til gode, hvis I bor sammen, eller du bare tit spiser hjemme hos kæresten).

… Sættet er dog også oplagt til ægtepar, som har boet sammen i lang tid, og som bare gerne vil have et nyt og holdbart sæt knive.

Knivene er meget holdbare, da bladene er lavet af rustfrit stål, og skærene er meget skarpe.

Du kan købe dette Victorinox knivsæt hos KitchenOne her.


12. Royalty Line – Sort, rødt eller hvidt knivsæt

Royalty Line - Sort, rødt eller hvidt knivsæt

Er du til rappe farver og trendy design i køkkenet? Og kan du godt lide, at dit køkkenudstyr skiller sig lidt ud? Så er knivsættet fra Royalty Line den perfekte løsning på at sætte lidt kulør på tilværelsen.

Royalty Line sættet indeholder knivblok, kokkekniv, forskærerkniv, brødkniv, allroundkniv, skrællekniv og kartoffelskræller.

Sættet fås i enten gult, sort, rødt eller hvidt design, og du kan nemt vælge mellem varianterne inde på Satanas webshop. Satana tilbyder hurtig levering, og de giver dig 14 dages bytte- og returret.

Knivsættet vejer til sammen 2 kg, og der er dermed noget gods i både knivene og knivblokken. Knivblokken måler 38 cm i højden, 17 cm i bredden og 8 cm i dybden.

Noget af det der er mest specielt ved knivsættet fra Royalty Line er, at knivsbladene også har farve, og de matcher dermed farven på den smarte knivsblok og håndtagene. Den ende af skæftet, som bladet sidder i, er af blotlagt rustfrit stål.

De farverige knivsblade er både skarpe og smarte. Det er de bl.a. fordi de er af rustfrit stål, er med en antibakteriel keramisk belægning og er slidstærke. Den keramiske antibakterielle overflade på knivsbladene sikrer en mere hygiejnisk madlavning, og håndtagene er udført i silikone og har non-slip-overflade.

Dette Royalty Line knivsæt er til salg hos Satana.dk her.


13. Mac Chef – Knivsæt med 2 knive

Køberne mener: Der ligger mange gode anmeldelser fra forbrugerne af dette knivsæt. Således scorer det i gennemsnit 4,9 ud af 5 stjerner.

Mac Chef - Knivsæt med 2 knive

MAC Chef knivsættet forhandles af KitchenOne, som giver gratis levering ved køb over 500 kroner. For lagervarer er de hurtige til at levere – Dermed kan du få glæde af dit nye knivsæt hurtigst muligt.

Knivsættet fra MAC kaldes Chef og er lavet af såkaldt molybdænstål. Det vil sige, at det er et stålmateriale, som ikke forekommer naturligt, men som derimod er specialfremstillet. Molybdænstål er kendt for at være modstandsdygtigt over for rust og høje temperaturer, ligesom det har en høj brudstyrke.

Chef-knivsættet er med 2 knive: En kokkekniv og en universalkniv. Kokkekniven er velegnet til f.eks. at skære kød med, og universalkniven er oplagt til at skære grøntsager med. Kokkekniven måler 21 cm i længden, og universalkniven måler 12,5 cm i længden.

Knive fra det japanske firma MAC fremstilles i byen Sakai i Japan. Her har de bygget videre på den gamle tradition med at smede samuraisværd. De har således taget de basale teknikker med sig over i produktionen af moderne køkkenknive, og de sørger for at slibe alle knivene manuelt og kvalitetstjekker dem ligeledes.

De to knive kan bruges til mange flere ting end de få ting, der er nævnt her. Kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan skære, hakke og snitte i dit køkken – Og med de to alsidige knive har du de bedste forudsætninger for at kunne lave god mad.

Mac Chef knivsætter finder du hos Kitchenone.dk her.


14. Satake Kuro – Lille knivsæt (to dele)

Køberne mener: Forbrugernes anmeldelser af dette Satake knivsæt er meget positive. Således scorer det et imponerende gennemsnit på 4,9 ud af 5 stjerner!

Satake Kuro - Lille knivsæt (to dele)

Dette lille knivsæt – Som indeholder to dele – er en perfekt tilføjelse til din knivsamling. Og måske særligt hvis du i forvejen har andre knive i Kuro-serien fra firmaet Satake.

Sættet byder på to smukke og skarpe køkkenknive, som kan bruges til mange forskellige ting. Du får her en santokukniv og en universalkniv. Santokuknivens blad måler 18 cm i længden og er oplagt til at skære f.eks. grisekød, kalvekød og kylling.

Universalknivens blad måler 15 cm, og den er perfekt til at skære både grøntsager, frugt og mindre brød.

Knivbladenes unikke og flotte design er kendetegnet ved, at der er et smukt mønster på næsten hele bladets overflade. Det unikke mønster på hvert knivsblad står rigtig godt til knivenes overordnede rå udtryk, og det matcher flot håndtagene, som er lavet af brændt, poleret rosentræ.

Fælles for begge knive er, at grebene ligger rigtig godt i hånden. De sikrer stabilitet og balance, så du kan koncentrere dig om at lave mad.

Knivene indgår i en større serie af knive, og du kan dermed supplere med andre knive, hvis du gerne vil have et større udvalg. Som start er sættet dog rigtig godt og alsidigt, og du er dermed godt dækket ind. Hvis du gerne vil udvide din samling af Satakes Kuro-knive senere hen, kan du f.eks. også købe en Kuro kiritsuke-kniv.

Du kan købe dette Satake knivsæt hos KitchenOne her.


15. Lion Sabatier Licorne – 3 knive

Lion Sabatier Licorne - 3 knive

Ved at vælge Lion Sabatier Licorne knivsættet, som bl.a. forhandles af Coop, får du 3 knive. Det er en kokkekniv, en brødkniv og en urtekniv. Det er kort sagt et alsidigt sæt med køkkenknive, som er effektive redskaber, når du hakker, snitter, skærer og fileterer.

Firmaet bag Licorne knivsættet er Sabatier, og det er et fransk firma, som er baseret i Thiers. I dag styres firmaet af Sabatier-familiens ottende generation. Deres produkter er kendetegnede ved at have et logo af en løve.

Nogle knive har et ”K” foran firmaets navn/logo på knivsbladene. Dette betyder blot, at knive med ”K” på er fra en bestemt gren af Sabatier-familien og dermed en del af K Sabatier-brandet.

Kokkekniven måler 20 cm, brødkniven måler også 20 cm, og urtekniven måler 9 cm.

Alle knivenes blade er lavet af stål, og de indeholder 0,5 % kulstof, som er med til at give knivsbladene deres hårdhed. 15 % af metallet er krom, hvilket gør, at metallet er rustfrit. Sidst men ikke mindst indeholder knivenes blade også molybdæn og vanadium, som er med til at forhindre korrosion.

Du kan trygt bruge knivene til madlavning, da de ikke indeholder skadelige stoffer, og de er godkendt til madlavning og dermed at komme i kontakt med biomateriale. Det anbefales, at du vasker knivene op i hånden, og at du sørger for at tørre dem med det samme i et blødt viskestykke.

Du finder dette Lion Sabatier knivsæt hos Coop.dk her.


16. Weber Style tranchersæt – Skarp kniv og gaffel

Køberne mener: Kundernes anmeldelser af Weber Style tranchersættet kunne ikke være mere positive. Således får sættet topkarakteren 5 ud af 5 stjerner.

Weber Style tranchersæt - Skarp kniv og gaffel

Når det er varmt i vejret, er det oplagt at smide noget godt kød på grillen. Men når du griller, er det vigtigt at have det rette udstyr både før og efter, du kokkererer.

… Weber Style tranchersættet kan her være din hjælp – Det består nemlig af en skarp kniv og en gaffel.

Begge dele er lavet i stål af høj tysk kvalitet, som er perfekt til både privat og professionelt brug. Knivsbladet er optimeret og er dermed ikke kun 100 % stål. Det indeholder nemlig krom, molybdæn og vanadium, som tilsammen er med til at gøre bladet ekstra skarpt, holdbart og modstandsdygtigt overfor rust.

Den store, skarpe kniv og den flotte stegegaffel er perfekt til at holde fast i og skære f.eks. en oksesteg, efter du har grillet den. Ved hjælp af de to redskaber, kan du nemlig skære kødet uden at have fat i det med hænderne, mens du skærer. Dette er en fordel, da grillet mad kan være meget varm.

Kniven skærer pæne og jævne skiver, og det betyder, at dine gæster kan få lækre skiver af kød, som hverken er for tynde eller tykke, og som heller ikke er skåret ujævnt. Håndtagene på både kniven og stegegaflen er ergonomiske og dermed behagelige at holde på.

Sættet forhandles hos KitchenOne, og de giver dig fri fragt, når du køber for mere end 500 kroner. Derudover giver de dig også op til et helt års returret (gælder for ubrugte varer).

Weber Style tranchersættet kan købes hos Kitchenone.dk her.


17. Imperial Collection knivsæt

Imperial Collection knivsæt

Bare fordi prisen på dette flotte, smarte prissæt er i bund, så er kvaliteten det ikke. Knivene er nemlig gode at holde ved, og skærene er meget skarpe og kan skære gennem både frugt (såsom vandmeloner) og sejt kød.

Det smarte knivsæt er fra Imperial Collection og inkluderer fem knive, et strygestål, en saks og en holder. Holderen er perfekt udformet og passer optimalt til de fem knive, hvor du placerer den mindste forrest og den største bagerst.

Knivene står forskudt i hver sin lille del af holderen, og de danner dermed en vifte. Således kan du nemt se, hvilke knive der er, og dermed finde den kniv du skal bruge. Strygestålet og saksen sidder i holderen separat fra knivene, hvilket betyder, at du nemt kan få fat i dem uden at komme i karambolage med knivene.

Det flotte og smarte knivsæt forhandles f.eks. hos Satana, og på deres side kan du nemt vælge mellem flere farvevarianter. Knivsættet fås f.eks. i sølv, rød, sort og hvid, og nogle af varianterne fås med to forskellige typer skæfte. Du kan f.eks. vælge, om dit knivsæt i hvid skal have håndtag i metal eller silikone.

Helt specifikt så er de inkluderede knive som følger: En kokkekniv, en brødkniv, en fileteringskniv, en altmuligkniv og en skære-/skrællekniv.

Det anbefales at du vasker knivene op i hånden med opvaskemiddel og vand samt undgår at rengøre dem med metalliske redskaber eller den hårde side på en skuresvamp.

Dette Imperial Collection knivsæt er til salg hos Satana.dk her.


18. Wüsthof knivsæt – Knive i blok

Model: Classic

Køberne mener: Her har vi et godt bud på det bedste knivsæt. Således scorer Wüsthof sættet 5 ud af 5 stjerner fra kunderne hos KitchenOne.

Wüsthof knivsæt - Knive i blok

Et af vores rigtig gode bud på et flot og lækkert knivsæt er Wüsthof knivsættet. Det er nemlig med højkvalitets knive i en knivblok, og der medfølger tilmed et strygestål og en saks.

Sættet indeholder i alt syv dele, og de fem af dem er knive af forskellig art. Dette giver dig en god kniv til ethvert tænkeligt formål, når du laver mad. Sættets knive spænder nemlig bredt, da du både får en skrællekniv, en utility-kniv, en brødkniv, en udskæringskniv og en kokkekniv.

Knivblokken er lavet af sortmalet ask, og du kan se træets årer gennem malingen, da den ikke er heldækkende. Det giver et rigtig flot udtryk til knivblokken og får den til at se mere levende ud, end hvis den var ensfarvet sort.

Knivblokken måler 26 cm i længden, 21 cm i højden og 9 cm i bredden.

KitchenOne forhandler dette knivsæt fra det tyske firma Wüsthof, som er et gammelt firma efterhånden, idet det har mere end 200 år på bagen. Firmaet er stadig en familieejet virksomhed og styres i dag af Wüsthof-familiens syvende generation.

Firmaet er mestre inden for produktion af knive, og de forhandler deres produkter bredt i hele verden: Bl.a. i Reykjavík, Cape Town, Tokyo og San Francisco.

Wüsthofs produktsortiment byder på mange forskellige kombinationer af deres flotte knive, og du kan bl.a. også finde knivbloksættet med de syv dele i en variant med en knivblok i lyst bøgetræ.

Wüsthof knivsættet er til salg hos KitchenOne her.


19. WMF knivsæt

Model: Spitzenklasse Plus

WMF knivsæt

Et rigtig flot og basalt knivsæt, som fortjener at blive nævnt, er bl.a. dette knivsæt fra det tyske firma WMF. Sættet indeholder en 20 cm kokkekniv, en 20 cm brødkniv, en 14 cm universalkniv og en 8 cm grøntsagskniv.

… Ved at vælge dette sæt får du med andre ord et omfattende sortiment af køkkenknive – Så du er klar til at lave mad, uanset om du har gæster eller er alene.

Knivene tåler ikke at komme i opvaskemaskinen, men det er ikke nogen stor opgave at rengøre dem, da deres blade er glatte og med et simpelt design. Der er kort sagt ikke en masse krummelurer, som gør, at skidtet kan sætte sig fast i f.eks. fordybninger.

Skæfterne på knivene er udformet i plastik i høj kvalitet, hvilket gør, at de er lette og gode at holde ved. De er nemlig ergonomisk korrekte og giver en god balance, som kompenserer for tyngden af de skarpe blade i rustfrit stål.

Takket være en perfekt kombination af gammelt håndværk og ny teknologi, får du her nogle gode knive til en fornuftig pris, som kan holde i rigtig lang tid. Der er kort sagt flere gode grunde til at vælge Spitzenklasse Plus knivsættet.

Producenten (WMF) giver 2 års garanti på produktet, og forhandleren (KitchenOne.dk) giver 365 dages fortrydelsesret.

Du finder dette WMF knivsæt hos KitchenOne her.


20. Scanpan Classic knivsæt – Fem knive og en knivmagnet

Scanpan Classic knivsæt - Fem knive og en knivmagnet

Hvis du er til knive med knivmagnet i stedet for knivblok, så er Scanpan Classic knivsættet det måske perfekte valg. Her får du nemlig fem knive og en knivmagnet til en rigtig god pris.

Scanpans Classic-serie er kendetegnet ved at være i et stilrent og moderne design, som går igen i alle produkter – Lige fra skærebrætter til knive over fjerkræsakse og køkkensakse til strygestål. Derfor kan du let få et gennemgående og dermed sammenhængende design i dit køkkenudstyr.

Det flotte og praktiske knivsæt indeholder knive, som er egnet til både kød, grøntsager og frugt. Det omfatter nemlig en urtekniv (9 cm), en grøntsagskniv (11,5 cm), en universalkniv (15 cm), en brødkniv (20 cm) og en kokkekniv (20 cm) samt en magnetisk knivskinne, der måler 38,5 cm.

Knivenes blade er meget hårde og robuste, og de får en score på 56-57 på Rockwell-skalaen. Dette vil sige, at de er rigeligt robuste til hverdagsbrug såvel som til professionelt brug.

Skæfterne på knivene er udført i et ergonomisk design og er beklædt med et kunststof, som ligger godt i hånden og fungerer som antiskrid.

Sættet forhandles bl.a. af Coop, og hvis produktet er på lager, kan de levere inden for 1-2 hverdage. Og når du køber for mere end 599 kroner, får du endda gratis levering.

Coop sælger dette Scanpan Classic knivsæt her.


21. Porsche knivsæt

Model: Chroma P529

Køberne mener: 5 ud af 5 stjerner – Det er, hvad forbrugerne hos KitchenOne giver dette Porsche knivsæt!

Porsche knivsæt

Chroma P529 knivsættet består af tre knive af rent 301-stål (japansk stål i meget høj kvalitet). Disse knive er dermed del af Chromas 301-serie.

Knivene er resultatet af et samarbejde mellem firmaet F.A. Porsche og den afdøde østrigske kok Jörg Wörther. Firmaet F.A. Porshe er et designagentur, som har eksisteret siden 1972.

Chroma, som er brandet bag de flotte knive, er producent af professionelt bestik og køkkenknive, og de producerer knive i både den høje og den lave ende af prisskalaen. Det sikrer, at deres produktprogram har noget for enhver pengepung.

Knivenes design er stilrent, smart og moderne, og pånær ”knoppen” på hver kniv – Som markerer grænsen mellem skæret og håndtaget – Så er knivene udført i ét sammenhængende stykke stål. Det gør dem nemme at rengøre og vedligeholde.

De tre knive er en japansk kokkekniv, en trancherkniv og en urtekniv. Bladlængderne på de tre knive er hhv. 18 cm, 19 cm og 8 cm. Bladenes skær er slebet pr. håndkraft, og det sikrer dig tre skarpe knive, hvor kvaliteten er helt i top.

De tre knive præsenteres flot i en æske, som er fyldt med mørkt skum, der står perfekt til knivene.

Du kan købe dette Porsche knivsæt hos Kitchenone.dk her.