Boxmadras – De 18 bedste boxmadrasser i Danmark

Deklarering-af-artikel
Bedste boxmadras

Boxmadrassen er en yderst populær sengetype her i Danmark. De simple boxmadrasser giver nemlig ofte rigtig meget seng for pengene.

… Men hvilken boxmadras er så den bedste? Det kan du blive klogere på i denne guide. Her har vi således samlet vores bud på 18 rigtig gode boxmadrasser.

Boxmadrasserne er i vid udstrækning valgt ud fra kundernes positive erfaringer og/eller stærke resultater fra tests. Og de dækker bredt: Lige fra den billige boxmadras, til den bedste box til prisen og til luksus-boxmadrassen. Således kan du finde alt fra en bedst-i-test boxmadras til den mere prisvenlige af slagsen.

Således kan du med garanti finde hjælp til valg af en ny madras, som opfylder lige netop dine behov.

Top 18 – Find en god ny boksmadras her


1. Freja – Luksus boxmadras med 7 komfortzoner

Hvis du er ude efter en vaskeægte luksus boxmadras, har du fundet kvinden i dit liv – nemlig Freja! Denne Freja Fjord boxmadras kommer i en række forskellige mål, og den har hele 7 komfortzoner. Det betyder, at din krop vil føle sig fantastisk modtaget, hver gang du lægger dig i sengen.

Komfortzonerne er med til at sikre dig, at de forskellige steder på din krop bliver støttet bedst muligt. Det kan gøre en stor forskel for dig, som oplever smerte i nakkemuskler, i ryggen, lænden eller lignende. Her er en luksus boxmadras altså alfa og omega, hvis du også gerne vil have en luksus hverdag – eller bare en smule mere overskud!

Nordic Dream sælger senge i verdensklasse, og de danske håndværkere sikrer dig et produkt i højeste kvalitet. Freja Fjord boxmadrassen er fremstillet med et dobbeltlag af særligt udvalgte pocketfjedre, og den er polstret med eksklusivt møbelstof. Du skal med andre ord gøre dig umage for ikke at sove rigtig godt i denne danske kvalitetsseng.

Du kan vælge madrassens fasthed, så den passer bedst muligt til din vægt og kropstype. Du kan også tilkøbe smukke ben, fx i lys eg eller aluminium, og så bliver sengen løftet lidt op i højden. Det stilrene, nordiske design og de diskrete farver er en nydelig tilføjelse til alle soveværelser.

Du kan købe denne luksus boxmadras hos Nordicdream.dk her.

Læs også: Madras – Guide: De 31 bedste madrasser (2024)


2. Saga – Meget boxmadras for pengene

Du kan trygt og roligt lægge dig på din Saga boxmadras. Den er nemlig særligt designet til at give dig den bedst mulige liggekomfort, så du kan sove optimalt – Hele natten igennem.

I madrassen finder du blandt andet et ekstra lag ergonomiske pocketfjedre og 5 forskellige komfortzoner. Det betyder, at alle zoner og punkter på din krop får en god, nænsom og – ikke mindst – søvndyssende behandling.

Saga boxmadrassen yder super støtte til både skuldre, ryg og hofter, og den er skøn at ligge på. Fastheden er valgfri, så du kan sikre dig, at madrassen passer bedst muligt til dig og din kropsvægt.

Sengen er konstrueret af svensk fyrretræ i høj kvalitet, hvilket betyder, at den er solid og holdbar i mange år frem. Boxmadrassen kommer i mange forskellige størrelser og er et flot stykke design i soveværelset. Stilen er ny nordisk og lever perfekt op til Nordic Dreams brand, og du kan vælge mellem grå og sort.

Match i øvrigt din madras med ben og gavl i de farver og materialer, der tiltaler dig.

Hele herligheden kommer til en relativt lav pris, og du får således rigtig meget boxmadras for pengene med Saga.

Du kan købe denne Saga boxmadras hos Nordicdream.dk her.


3. Atlas Wood – Billig boxmadras med topmadras

Forbrugerne mener: Atlas Wood får den flotte karakter 4,5 ud af 5 stjerner af kunderne hos Bedre Nætter. En kunde beskriver den da også som en “fantastisk seng”!

Alle har brug for en god nats søvn, men du behøver bestemt ikke gå på kompromis, når det gælder pris og kvalitet. Selvom boxmadrassen Atlas Wood er en billig løsning, rummer den samtidig masser af komfort.

Atlas Wood er udviklet af Bedre Nætter og er en særdeles konkurrencedygtig sengeløsning. Den billige danskproducerede seng består af en fremragende boxmadras i antracitgrå samt en indbydende topmadras, som beskytter mod slid og fugt.

Den indbydende boxmadras er inddelt i fem komfortzoner. Disse zoner sørger for at aflaste og støtte kroppen, så du får den perfekte rejse til drømmeland – og at du vågner op uden ondt i ryggen.

Topmadrassen i Atlas Wood består af en fire cm tyk latexkerne. Latexen er både blød og behagelig, yder den rette modstand under søvnen og sikrer – sidst men ikke mindst – en god temperatur.

Atlas Wood-boxmadrassen findes i medium, fast og ekstra fast. Fast anbefales til personer, der vejer mellem 60 og 90 kg. Vejer du mindre anbefales medium – vejer du mere anbefales ekstra fast.

Du finder Atlas Wood-boxmadrassen i seks forskellige størrelser: 80×200, 90×200, 120×200, 140×200, 160×200 og 180×200 cm.

Du kan læse mere om Atlas Wood-boxmadrassen hos Bedre Nætter her.

Læs også: Topmadras – De 21 bedste topmadrasser i Danmark (2024)


4. Jupiter – Sort boxmadras (med el. uden sengegavl)

Forbrugerne mener: Jupiter scorer den flotte karakter 4,5 ud af 5 stjerner blandt Bedrenaetter.dk’s kunder. Her skriver en kunde da også, at hun “sover helt perfekt i den nye seng”.

Med boxmadrassen Jupiter får du både udsøgt komfort og et stilrent design. Den sorte boxmadras er forsynet med stabile pocketfjedre og en massiv træramme, mens topmadrassen sikrer det ideelle sovemiljø.

Vil du sætte trumf på designet, kan du desuden tilvælge en flot sengegavl ved køb.

En god seng er afgørende for dit fysiske og mentale velbefindende, og du bør bestemt ikke gå på kompromis, når du skal vælge din næste sengeløsning – det kunne f.eks. være den lækre Jupiter-boxmadras, som vi her ser på.

Boxmadrassens ramme er konstrueret i massivt svensk fyrretræ og inde i madrassen finder du stabile pocketfjedre. Fjedrene er opdelt i fem komfortzoner, som giver individuel støtte til kroppens forskellige områder. Hermed opfyldes forudsætningerne for den optimale søvn til fulde.

Topmadrassen er forsynet med en kerne af latex, som både virker ventilerende og åndbar. Dermed opnår du en behagelig temperatur gennem hele søvnen.

Du kan vælge at tilføje en flot sengegavl til Jupiter-boxmadrassen. Gavlen tilfører hurtigt en flot finish, og får ligeledes sengen til at fremstå som en komplet og indbydende totalløsning.

Den sorte Jupiter-boxmadras findes i en række forskellige størrelser, som du finder nedenfor.

Du kan læse mere om Jupiter-boxmadrassen hos Bedre Nætter her.


5. Stockholm boxmadras

Forbrugerne mener: Er Stockholm boxmadrassen den bedste boxmadras? Måske – Den får ihvertfald 5 ud af 5 stjerner fra kunderne hos Sengefabrikken.dk

Stockholm boxmadrassen er et lyst og let indslag til soveværelset – og en kæmpe fordel for din nattesøvn. Den lysegrå boxmadras i eksklusivt møbeltekstil er nemlig udstyret med alt, som din krop og dit sind har brug for.

Kendetegnende for Stockholm fra Sengefabrikken er, at den har en ekstra høj træramme på 20 centimeter. Det giver den både et utrolig flot udtryk og gør den til et super holdbart sengevalg. Du sover stabilt i en mere end almindeligt stabil seng.

Trærammen er fremstillet i FCS-certificeret fyrretræ fra de svenske skove. Inden for rammen finder du en åndbar latexpolstring, samt high/low pocketfjedre og 5 komfortzoner. Latexen bidrager til et behageligt sovemiljø, hvor kropsvarmen afledes effektivt og naturligt.

Din krops trykpunkter møder den perfekte støtte, og det sikrer dig en god og sund søvn, der giver dig energi i hverdagen.

Vælg fasthed efter behag og behov så du med din kropstype og -vægt får de mest optimale omstændigheder for at restituere.

Der medfølger en valgfri luksus topmadras, som enten er polstret med åndbar latex eller trykaflastende memory skum. Lad de søde drømme indfinde sig!

Stockholm boxmadrassen er til salg hos hos Sengefabrikken.dk her.


6. Astrid – Boxmadras med opbevaring

Astrid er en eksklusiv boxmadras, der kombinerer funktionalitet og komfort. Denne boxmadras er designet med en højde på 68 cm, der inkluderer topmadras, boxmadras, magasin og ben. Denne opbygning sikrer en behagelig søvnoplevelse samtidig med, at magasinet tilføjer noget praktisk funktionalitet.

Sengen har 7 komfortzoner, hvilket betyder, at du vil kunne opleve en jævn støtte til kroppen, hvor boxmadrassen tilpasser sig efter dine kropsdeles individuelle behov.

Det er muligt at tilkøbe en smart gavl til boxmadrassen, der tilføjer et elegant touch til dit soveværelse. Du kan dog også lade være og dermed spare lidt penge.

En af de mest unikke kvaliteter ved Astrid-boxmadrassen er dens indbyggede opbevaringsmagasin i bunden. Dette magasin giver ekstra opbevaringsplads og hjælper således med at holde dit soveværelse organiseret og med at udnytte pladsen i soveværelset til fulde.

Astrid er produceret i Danmark, og boxmadrassen kommer med en imponerende 25-års garanti på fjedre og rammebrud. Ydermere tilbyder forhandleren Nordic Dream en risikofri prøveperiode på hele 100 dage.

Qua Astrids høje kvalitet og gennemtænkte design er det en boxmadras, der vil kunne give dig mange års støtte og komfort, uden at du går på kompromis med æstetikken. Hvad sidstnævnte angår kan du endda vælge mellem en række forskellige farver og ben, så boxmadrassen kommer til at passe perfekt ind i netop dit soveværelse.

Du kan købe denne boxmadras med opbevaring hos Nordic Dream her.


7. Senses – Boxmadras med valgfri hårdhed (blød, hård el. ekstra fast)

Forbrugerne mener: 4,5 ud af 5 stjerner – det er, hvad kunderne hos Bedre Nætter giver boxmadrassen Senses. Bl.a. betegner en køber den som en “god og behagelig seng”.

Madrassens hårdhed betyder meget, når du skal finde den rette seng. Med Senses-boxmadrassen får du masser af valgfrihed, så du opnår lige præcis den hårdhed, som passer dig bedst. Madrassen findes nemlig i både blød, hård og ekstra fast.

Senses er en danskproduceret boxmadras, som er sat i verden for at yde den mest komplette støtte. Den dobbeltfjedrede kerne er forsynet med hele syv komfortzoner, så alle dele af din krop får den ideelle støtte.

Uden på fjedrene er madrassen polstret med ventilerende og åndbart hybridskum, som sikrer et fantastisk sovemiljø. Og du kan sove med god samvittighed – både overfor dig selv og vores miljø. Sengen er nemlig OEKO-TEX-certificeret og topmadrassen er Svanemærket.

Som sagt findes Senses-madrassen i de tre forskellige kategorier: Blød, hård og ekstra fast. Du kan naturligvis vælge hårdhed efter dine personlige præferencer, men tommelfingerreglen siger, at det er din vægt, som afgør den ideelle hårdhed.

Vejer du under 60 kg bør du vælge den bløde madras, vejer du mellem 60 og 90 kg, bør du vælge den hårde og faste madras, og vejer du over 90 kg, bør du vælge madrassen, som er ekstra fast.

Senses-boxmadrassen findes i to farver (lysegrå og antracit), og produceres i mål fra 80×200 til 180×210 cm.

Du kan læse mere om Senses-boxmadrassen hos Bedre Nætter her.


8. Venus Natural – Boxmadras med natur-latex

Forbrugerne mener: Vil du have en boxmadras til topkarakter? Så er det måske Venus Natural, du skal have fat i. Denne boxmadras med natur-latex får nemlig 5 ud af 5 af kunderne på Bedre Nætter. Bl.a. skriver en køber, at hun “sover skønt i den”.

Når først Venus Natural har indtaget dit soveværelse, bliver den lækre og indbydende seng meget hurtigt dit favoritmøbel i hjemmet. Boxmadrassen byder på masser af fantastisk komfort, naturlige materialer og et lækkert design.

Venus Natural er konstrueret til at holde i mange år, og yderst finder du derfor en ramme af massivt svensk fyrretræ. Boxmadrassens kerne består af to lag pocketfjedre, omgivet af elastisk hybridskum.

Madrassens syv komfortzoner sørger for at støtte din krops udsatte områder (bl.a. skuldre, nakke og lænd), og former sig efter kroppens konturer.

Sengens øverste lag er topmadrassen ’Mayan Pulse’ – en af markedets bedste og sundeste topmadrasser. Mayan Pulse er fremstillet af 100% natur-latex, som sikrer åndbarhed, komfort og holdbarhed.

Venus Natural findes i flere forskellige størrelser – fra enkeltsengen i 80×200 cm til den store dobbeltseng i 180×200 cm (… Og et par længere varianter som er 210 cm i længden)

Du kan desuden vælge mellem polstring i fire flotte farver: Sort, lysegrå, antracit og beige. Dermed kan du med garanti finde lige netop den nuance, som passer perfekt ind i dit hjem.

Du kan læse mere om Venus-boxmadrassen med natur-latex her.


9. Trondheim – Perfekt boksmadras til tunge personer

Der findes en perfekt seng til alle, uanset kropsbygning og vægt. Det er Trondheim-boksmadrassen et fremragende eksempel på. Med sine mange individuelle støttepunkter er Trondheim Box særligt oplagt til tunge personer – Her har du nemlig mulighed for at vælge en ekstra fast madras.

Madrassen er inddelt i fem klassiske komfortzoner, som sørger for særskilt støtte til kroppens forskellige området – bl.a. til nakke, lænd og skuldre.

Boxmadrassen er forsynet med en antracitgrå polstring, og du bestemmer selv, om benene skal være i eg eller metal. Valgfrihed får du også, når det gælder topmadras. Her kan du vælge imellem en indbydende latex-topmadras eller en blød og varmende topmadras i memory skum.

Trondheim-boxmadrassen findes i 12 forskellige størrelser, med en bredde fra 90 til 210 cm. Det er desuden muligt at vælge ekstra længde.

Du kan læse mere om Trondheim-boxmadrassen hos Sengefabrikken.dk her.


10. Latex boxmadras

Latex-boxmadrassen er et spændende alternativ til den klassiske boxmadras. I denne version er de klassiske pocketfjedre skiftet ud med den elastiske latex, som giver en utrolig åndbar og indbydende madras.

Latex er et naturligt produkt, som er særligt velegnet til brug i madrasser. Den særlige cellestruktur er både åndbar og ventilerende, og sørger således for en behagelig temperatur natten igennem. Dermed kan du altid lægge dig i en frisk og indbydende seng.

Boxmadrassen i latex er 18 cm høj og forsynet med syv komfortzoner. Zonerne sørger for differentieret støtte til de forskellige områder af kroppen, så du opnår den bedste komfort under din søvn.

Latex-boxmadrassen er bestemt ikke blød, men materialet er ikke helt så fast som en klassisk fjedermadras. Den elastiske effekt sikrer dog en helt igennem fantastisk soveoplevelse.

Madrassen findes i tre forskellige kategorier: Blød, medium og fast. Du bør i udgangspunktet vælge fasthed efter din vægt – vejer du under 60 kg bør du vælge blød, vejer du 60-90 kg bør du vælge medium, og vejer du over 90 kg bør du vælge fast.

Latex-boxmadrassen findes i lysegrå, antracit og sand, ligesom du kan vælge mellem en række forskellige størrelser samt to forskellige topmadrasser.

Du kan læse mere om Latex-boxmadrassen hos Sengefabrikken.dk her.


11. Nordkap – Kort boxmadras til junior

Forbrugerne mener: Denne boxmadras til børn scorer flotte 4,5 ud af 5 blandt kunderne hos Sengefabrikken!

God komfort og et behageligt sovemiljø er vigtigt for alle familiemedlemmer – også de yngste. Med robuste pocketfjedre og fem unikke komfortzoner er Nordkap derfor den ideelle boxmadras til børn.

Nordkap er en kort boxmadras med et mål på 80×190 cm. Madrassen passer således perfekt som junior-seng, hvor du kan udnytte pladsen optimalt på børneværelset

Udover at være oplagt til børneværelset, er Nordkap-boxmadrassen også meget anvendelig i mindre rum – f.eks. på en hems, i sommerhuset eller lignende.

Selvom denne junior-boxmadras er kort, er der bestemt ikke sparet på komforten – du får nemlig lige så meget bekvemmelighed her, som du gør i standardmålene. Madrassen er således – som tidligere nævnt – forsynet med fem komfortzoner. De sørger for skånsom aflastning og støtte til alle områder af kroppen.

Nordkap-boxmadrassen kan vælges i kategorierne ’fast’, ’medium’ og ’ekstra fast’. I udgangspunktet bør du vælge madrassens fasthed ud fra din kropsvægt, men du kan naturligvis også vælge på baggrund af personlige præferencer. Skal sengen benyttes til et barn, kan du dog med fordel vælge kategorien ’fast’.

Med i købet følger også en 4 cm tyk topmadras – du bestemmer selv, om den skal være i latex eller memory-skum, ligesom du selv afgør om boxmadrassen skal være forsynet med ben i metal eller egetræ.

Du kan læse mere om Nordkap-boxmadrassen til børn hos Sengefabrikken.dk her. Se også boxmadrassen i andre mål herunder.


12. Trysil boxmadras

Få styr på komforten med Trysil boxmadras! Denne danskproducerede boxmadras kommer i en række mål og er fremstillet med en massiv træramme. Materialet er FSC certificeret fyrretræ, og inde i rammen finder du alt det, du har brug for, for at få en sund nattesøvn.

Rammen indeholder 11 bundlameller, der giver dig støtte og stabilitet natten igennem. Desuden finder du to forskellige fjedrelag af henholdsvis mini bonell fjedre og pocket fjedre. Det øverste fjedrelag er inddelt i 5 zoner, som sikrer din komfort og aflaster dine trykpunkter.

Fjedrene er desuden polstret med skum for at give dig endnu mere komfort for pengene. Der er altså kælet for både de synlige og de usynlige detaljer i Trysil boxmadrassen, og det er dét, der gør den til et selvforkælende og luksuriøst valg.

Som kronen på værket kan du lægge en topmadras, i enten trykaflastende memory-skum eller åndbar latex – det er nemlig valgfrit.

Denne Trysil boxmadras kan desuden tilpasses, så den matcher både dine præferencer og din kropsvægt. Du kan også tilpasse sengens design i form af farvevalg, tilkøb af sengeben og sengegavl.

Du kan købe Trysil boxmadrassen hos Sengefabrikken her.


13. Tromsø boxmadras

Forbrugerne mener: 5 ud af 5 stjerner – Det er, hvad kunderne hos Sengefabrikken giver Tromsø boxmadrassen. I en anmeldelse beskriver en kunde da også sin erfaring med ordene, at han er “meget tilfreds” for sin nye seng.

Læg dig tilbage og nyd den komfortable topmadras og de intelligente pocketfjedre. Tromsø-boxmadrassen er en gave til alle, der værdsætter en god seng – én der støtter og aflaster kroppen, hvor der er mest brug for det.

Tromsø-boxmadrassen er opbygget med fjedre i to lag: Nederst findes mini-bonell fjedrene, der sikrer en stabil og fast madras. Øverst findes de individuelle pocketfjedre, sammensat i fem komfortzoner.

At fjedrene er individuelle betyder, at hver enkelt lille fjeder former sig efter dine kropskonturer, trykpunkter og bevægelser. Dermed er du garanteret en blid og behagelig søvn.

Som topmadras er Tromsø forsynet med en otte centimeter tyk madras i latex eller memory-skum. Latexen er elastisk, kølende og ventilerende mens memory-skummet varmer og former sig omkring dig.

Tromsø findes i mange forskellige mål, lige fra standard enkeltsenge (f.eks. 80×200 og 90×200 cm) til store dobbeltsenge (f.eks. 180×200 cm). Det er også muligt at købe Tromsø-madrassen med ekstra længde.

Uanset indretningen i dit soveværelse, vil Tromsø-boxmadrassen passe smukt ind. Den findes nemlig i tre forskellige farver: Sand, lysegrå og antracit.

Du kan læse mere om Tromsø-boxmadrassen hos Sengefabrikken.dk her.


14. Svane Zense boksmadras

Med boksmadrassen Svane Zense Adaptive er du garanteret en fantastisk søvn nat efter nat. Den smarte madras tilpasser sig din krop, og former sig efter din kropsbygning og dine bevægelser. Dermed kan du synke behageligt ned i madrassen og rejse afsted til drømmeland.

Øverst i Svane Zense-boksmadrassen finder du et lag af det innovative IntelliGel. Det smarte gel fungerer åndbart og sørger således for et behageligt sovemiljø.

Samtidig sikrer IntelliGels elastiske egenskaber en rolig søvn, hvor du ikke vil blive forstyrret, selv hvis din partner vender sig i sengen.

Under det seks cm tykke lag af IntelliGel finder du en solid boksmadras med pocketfjedre i indbydende komfortzoner. Fjedresystemet Adaptive tilpasser sig din krops kurver og giver perfekt støtte.

Sengens øverste lag er en Svane-topmadras. Du kan her vælge mellem tre forskellige modeller alt afhængig af dine præferencer.

Svane Zonic findes bl.a. i sort, grå eller blå. Du finder desuden sengen i en bred vifte af mål, lige fra enkelt- til dobbeltsenge. Sidst men ikke mindst giver de mange valgmuligheder, når det kommer til ben og gavl dig rige mulige for at tilpasse sengens design til netop dine præferencer.

Du kan læse mere om Svane Zense-boksmadrassen hos Droemmeland.dk her.


15. MasterBed boxmadras

MasterBed boxmadrassen giver dig mulighed for at få en super seng til en overkommelig pris. Denne model kommer i en række mål – lige fra 80×200 til 180×200 cm – og den er danskproduceret og –designet.

Madrassen byder på 5 komfortzoner og effektiv affjedring med et dobbelt fjedersystem. Dette fjedersystem sikrer dig en sund og ergonomisk liggestilling, som bidrager til en god og lang nattesøvn

MasterBed boxmadrassen er betrukket med stærk, sort polyester og hvidt strækstof.

Der medfølger en topmadras, som er fremstillet i det populære polyether-skum. Dette materiale giver dig en topmadras med en høj liggekomfort samtidig med, at topmadrassens tykkelse bidrager til at beskytte boxmadrassen nedenunder.

Rundt om topmadrassen er der et aftageligt betræk, som kan vaskes ved 60 grader. Hermed er den gode hygiejne også sikret.

Du kan købe denne MasterBed boxmadras hos Drømmeland her.


16. Lyngdal boxmadras – Med ben og bonell- & pocketfjedre i 5 komfortzoner

Forbrugerne mener: Man kommer ikke meget tættere på en testvinder blandt forbrugerne end Lyngdal. Denne boxmadras får nemlig topkarakteren 5 ud af 5 stjerner blandt kunderne på Sengefabrikken.dk! En køber skriver da også: “Jeg er super tilfreds med min Lyngdal Box”.

Lyngdal er en pæn og enkel boxmadras med god komfort. Madrassen er betrukket med et slidstærkt lysegråt møbeltekstil, og det enkle design passer derfor ind i alle moderne hjem.

Den danskproducerede boxmadras er opbygget med to fjederlag. Det nederste sikrer en solid og fast madras, mens det øverste sørger for den ideelle komfort. Det øverste fjederlag er nemlig inddelt i fem komfortzoner, som giver individuel støtte til kroppens forskellige områder.

De to fjederlag har forskellige typer af fjedre. Mens du nederst finder bonellfjedre, er der således pocketfjedre øverst. Denne kombination sikrer en differentieret støtte, som er både sund og komfortabel for kroppen.

Hele madrassen er pakket godt ind i en solid træramme, som sørger for en langtidsholdbar seng. Faktisk får du hele 15 års fabriksgaranti imod ramme- og fjederbrud.

Med i købet får du også en valgfri topmadras, som sørger for en lækker og komfortabel afrunding på sengen. Du kan vælge imellem en topmadras i latex eller memory-skum. Begge madrasser er 40 mm tykke.

Madrassen i memory-skum former sig efter din krop og dine trykpunkter, mens latexen er mere fast og åndbar.

Lyngdal-boxmadrassen fås i mange forskellige størrelser – både som enkelt- og dobbeltsenge. Du kan også vælge en Lyngdal madras med ekstra længe. Ved køb kan du vælge mellem ben i eg eller metal.

Du kan læse mere om Lyngdal-boxmadrassen hos Sengefabrikken.dk her.


17. Stavanger – Lysegrå boxmadras

Forbrugerne mener: Stavanger får topkarakteren 5 ud af 5 stjerner blandt Sengefabrikkens kunder! Her skriver en køber da også, at hun “sover dejligt om natten”.

Den lysegrå Stavanger-boxmadras er en komplet og indbydende sengeløsning til dig, der gerne vil sove godt de næste mange år. Stavanger består af en komfortabel boxmadras, en lækker topmadras samt ben i eg eller metal.

Vælger du Stavanger-boxmadrassen som din næste sengeløsning, får du et kvalitetsprodukt til soveværelset. Boxmadrassen er produceret i Danmark, og består af en ekstra høj træramme på 16 cm samt intelligente pocketfjedre i fem komfortzoner.

Fjedrene former sig efter din kropsvægt, og komfortzonerne søger for, at alle områder af kroppen får den bedste støtte, uanset hvilken stilling du ligger i.

Boxmadrassen findes i typerne ’medium’ og ’fast’ – medium anbefales til personer, som vejer under 70 kg, mens fast anbefales til personer der vejer over.

Du kan vælge mellem to slags topmadrasser: Latex eller memory skum. Begge topmadrasser er fem cm tykke og forsynet med bomuldsbetræk og 3D ventileringskanaler, der sikrer optimal varmeafledning.

Stavanger-boxmadrassen findes i mange forskellige størrelser (både enkelt- og dobbeltsenge) og tre forskellige farver. Udover lysegrå findes modellen også i antracit og sort.

Du kan læse mere om den lysegrå Stavanger-boxmadras hos Sengefabrikken.dk her.


18. Restzone boxmadras

Restzone er en enkel, klassisk og rigtig indbydende boxmadras. For relativt beskedne penge får du her et rigtig godt produkt, som ikke alene giver fremragende nattesøvn, men som også ser brandgodt ud i soveværelset.

Restzone er en dobbeltfjedret boxmadras, hvor de kraftige bonell-fjedre i bunden sørger for en stabil og robust madras, mens pocketfjedrene i det øverste lag sørger for god støtte natten igennem.

Pocketfjedrene er inddelt i fem forskellige komfortzoner. Hver zone understøtter et specifikt område af kroppen, så du får den ideelle støtte til skuldre, nakke og lænd. Du kan få madrassen i hårdhederne ’medium’ og ’fast’.

Madrassen er betrukket med et kraftigt quiltet møbeltekstil, som får sengen til at se rigtig flot og indbydende ud.

Som topmadras kan du enten vælge 40 mm visco-indlæg eller 40 mm latex-indlæg. Visco er et trykaflastende skum, som former sig efter din krop, mens den naturlige latex er mere fast og elastisk.

Du kan med garanti finde den Restzone-boxmadras, som passer perfekt til dit behov. Madrassen findes nemlig i mange forskellige størrelser – fra enkeltsenge i 90×200 cm til dobbeltsenge i 180×200 cm (og flere størrelser derimellem – også med ekstra længde).

Du kan læse mere om Restzone-boxmadrassen hos Mobler.dk her.


Valg af boxmadras – billig, luksus eller bedst-i-test boxmadras?

Når du skal vælge din næste boxmadras, er der flere ting, du med fordel kan tage højde for. Nogle af de mest almindelige elementer er pris, æstetik og kvalitet.

Boxmadrassen er generelt en relativt billig sengeløsning, men de kommer dog samtidig også i en række forskellige prisklasser. Således finder du alt fra billige løsninger, til luksus og til bedst-i-test boxmadrassen, der eksempelvis kunne udmærke sig ved at give meget for pengene.

I dit valg af boxmadras kan det give god mening at se på, hvad andre kunder synes. Dette vil du i mange tilfælde kunne aflæse på forhandlernes webshops eller via sider som Trustpilot. Ydermere kan du lede efter professionelle tests, der i nogle tilfælde vil give bud på løsninger, der eksempelvis kunne være bedst-i-test, den bedste billige løsning eller den bedste boxmadras for dig, der søger luksus.