Bakkebord – 17 lækre og praktiske bakkeborde

Deklarering-af-artikel

Et bakkebord er et smart lille møbel for dig, der har brug for et bord, der er nemt at flytte.

Nogle bakkeborde kommer med hjul, andre gør ikke – Og de findes i et væld af forskellige størrelser, farver og stilarter.

… Derfor er det da også sin sag at finde det rette bakkebord for netop dit hjem.

I denne guide gør vi det dog lidt nemmere for dig: Her har vi nemlig samlet vores bud på 17 lækre og praktiske bakkeborde!

1. SACKit Serving Table – Eksklusivt bakkebord med hjul

Er du til enkelt og praktisk design uden overflødige detaljer, så er bakke- / serveringsbordet fra SACKit et oplagt valg. Det flotte bakkebord på hjul kan udfylde mange opgaver i hjemmet: Bl.a. kan det benyttes som sofabord, sengebord eller barbord.

Det eksklusive bakkebord er fremstillet med sorte pulverlakerede metalrør og stålplader, hvilket giver det et råt og enkelt udtryk. Ønsker du at sætte mere kulør på indretningen, så er det muligt at tilkøbe en flot træbakke, som placeres ovenpå den øverste stålplade. Bakken kommer herefter til at fungere som bordplade.

Bakkebordet måler 68 cm i højden, 55 cm i bredden og 52 cm i dybden.

Det flotte og eksklusive bakkebord på hjul er til salg hos Sackit.dk her.


2. Opus – Sort bakkebord med ben i bøg (Ø50 cm)

Opus er et klassisk og minimalistisk bakkebord med sortlakeret bordplade og ben i ubehandlet bøg. Bakkebordets enkle og tidløse look passer perfekt til de skandinaviske indretningstendenser, og det vil således passe ind i langt de fleste danske hjem.

Opus byder på rene linjer og en kraftig bakkeformet bordplade med kant. Her er der god plads til at placere blomster, en lampe eller forskellige nipsgenstande. Bakkebordet kan også agere praktisk afsætningsplads i hverdagen.

Det flotte bakkebord har en diameter på 50 cm, mens højden er 45 cm. Det lave bord egner sig dermed perfekt til en placering ved siden af sofaen eller lænestolen.

Udover den flotte sortlakerede udgave, findes Opus-bakkebordet også med bakke/bordplade i hvid og grå. Du kan således frit vælge den farve, der vil tage sig bedst ud i netop dit hjem. Opus-modellen findes også i en større udgave med en diameter på 90 cm. Denne udgave egner sig godt som sofabord. 

Du kan læse mere om det klassiske Opus-bakkebord hos Moreland.dk her.


3. Hay – Dansk design-bakkebord

Hay bakkebordet er designet på lækker og elegant vis. Det har et meget enkelt udtryk og består af et let stel, hvorpå der er en bakke med kant. Du kan bruge bordet i stuen, køkkenet, på et værelse eller hvor du nu måtte ønske det.

Både stel og bakke er fremstillet i stål. Bordet fås i to størrelser, hvor den store størrelse findes i farven toffee. Det lille bakkebord findes ligeledes i farven toffee, men også i peppermint green, deep blue high gloss og chocolate high.

Størrelserne på de to bakkeborde er henholdsvis 40 x 60 x 54 centimeter og 40 x 40 x 44 centimeter. Du kan læse mere om Hay bakkebordet hos Trendyliving.dk her.


4. Patio Serving Table – Serveringsbord med bakke i teaktræ (Indendørs / Udendørs)

Dette smarte og eksklusive serverigsbord fra SACKit er perfekt, når du skal servere forfriskninger eller mindre anretninger for dine gæster. Det eksklusive serveringsbord er fremstillet i pulverlakeret stål (sort) og teaktræ. Og det vil se brandgodt ud på fx terrassen eller altanen. 

Patio Serving Table fra SACKit kan både benyttes inde og ude. Bordet er modstandsdygtigt over for vind og vejr, ligesom stålkonstruktionen gør bordet solidt og stabilt.

Bakken i træ giver desuden en smuk og æstetisk afrunding på det klassiske serveringsbord, der måler 59 cm i højden, 55 cm i bredde og 52 cm i dybden.

Du kan læse mere om det flotte serveringsbord hos Sackit.dk her.


5. Svennevad – Elegant og billigt bakkebord i lyst træ-look

Svennevad er et elegant bakkebord i minimalistisk, skandinavisk stil. Bordet, som består af bordplade og hylde, er oplagt for dig, der mangler ekstra bordplads i stuen, og som foretrækker et neutralt og klassisk udtryk.

Det runde bakkebord har en diameter på 40 cm og en højde på 50 cm. Bordplade og hylde er fremstillet i lyst træ-look, mens stellet er sort. Modellen findes dog også med sort bordplade og hylde.

Svennevad er et ganske billigt bakkebord og således et oplagt valg for dig, der ikke ønsker at ofre en formue på et ekstra bord. Bakkebordet er imidlertid ganske solidt og oplagt som afsætningsplads eller til placering af lampe, blomst og lignende. 

Du kan købe det elegante og billige Svennevad-bakkebord hos My Home Møbler her.


6. Mater – Rundt håndlavet bakkebord

Er du på udkig efter et unikt rundt bakkebord? Så skal du tage et kig på det smukke håndlavede Mater bakkebord, der lever op til netop disse krav.

Mater bakkebordet består af tre skrånende og enkle ben samt en fin bakke med kant.

Bordet er designet af Ayush Kasliwal, som har valgt at fremstille det stilrene bakkebord af mangotræ. At bordet er produceret i mangotræ gør, at du får et holdbart møbel, da det er en let men hård træsort.

Den lille udgave af bakkebordet måler 40 centimeter i diameteren og 38 centimeter i højden. Bordet fås dog også i andre størrelser og i flere forskellige farver.

Du kan læse mere om det runde Mater bakkebord hos Trendyliving.dk her.


7. Ronda – Klassisk bakkebord i teak

Ronda er et enkelt og klassisk bakkebord, der består af et stativ og en aftagelig bakke. På denne måde lever bordet i høj grad op til definitionen på et bakkebord.

Både stativ og bakke er udført i smukt teak.

Et bakkebord kan være et yderst praktisk møbel i hjemmet, og det gælder også for Ronda. Med en vægt på 1,4 kg kan Ronda-bakkebordet nemt flyttes fra sted til sted, og du kan således altid have et praktisk afsætnings- eller serveringsbord ved din side.

Det smarte bakkebord har en højde på 49,5 cm, mens det måler 29 i bredden og 39 cm i længden. 

Det smarte Ronda-bakkebord er til salg hos Lammeuld.dk her.


8. Hans Bølling bakkebord – Eg

Mangler du bordplads, og ønsker du et klassisk møbel i din stue? Så bør du kigge nærmere på dette bakkebord i eg, der er designet af Hans Bølling.

Selve stellet er fremstillet i massivt egetræ, mens de to bakker er i egetræsfinér. Foruden eg kommer bakkebordet også i en bøgetræsvariant.

Du kan få de aftagelige bakker i et væld af forskellige farver. Alle bakker har to forskellige farver, da der er en enkelt farve på hver af siderne. Det gør, at du kan skifte farverne for derved at give bordet et nyt udtryk.

Brdr. Krüger Bølling bakkebordet fås i to størrelser. Den ene størrelse måler 50 centimeter i diameteren og 55 centimeter i højden, mens den anden måler 60 centimeter i diameteren og 52 centimeter i højden.

Find Hans Bølling bakkebordet i eg hos Erling-christensen.dk her.


9. Jena – Hvidlakeret bakkebord på hjul

Har du brug for et lille og praktisk bakkebord? Så er Jena måske det rette valg for dig. Det er et klassisk hvidlakeret bakkebord, som passer perfekt ind i det moderne hjem. Med de smarte hjul er det desuden nemt at flytte rundt på bordet.

Bakkebordet består af en topplade samt en smart hylde. Begge dele er i hvidlakeret metal, mens stellet er i mat krom. Modellen findes dog også med sortlakerede metalbakker.

Det smarte bakkebord måler 42,5 x 42,5 x 52 centimeter. Du har mulighed for at se nærmere på Jena bakkebordet hos My Home Møbler her.


10. Trip Trap bakkebord

Model: Skagerak

Trip Trap bakkebordet er takket være dets træhåndtag i toppen og dets sammenklappelige design et funktionelt bord, som er nemt at flytte rundt på. Med mulighed for hurtigt at tage bordet med dig rundt i huset eller haven har du altid bordplads lige ved hånden.

Bakkebordet er fremstillet i aluminium med to små huller i bakkens sider. Hullerne gør det muligt for regnvand at løbe ud af bordet, hvis du bruger det udendørs. Kanten på bakkebordet er desuden praktisk i forhold til, at det du har på bordet bliver, hvor det skal.

Bordet er designet af Maximilian Schmahl og måler 42 x 43 x 49 centimeter. Det kan købes i fire flotte farver: Lysegrå, antracit sort, grøn og mørkeblå. Du kan finde Trip Trap bakkebordet hos Trendyliving.dk her.


11. Lille Normann Copenhagen bakkebord

Normann Copenhagen bakkebordet er lavet i et design, der udstråler både lethed, råhed og holdbarhed. Bordet er fremstillet i stål, hvilket fuldender det samlede udtryk. 


Derudover består bakkebordet af bukket metal, som er med til at give det et anderledes solidt udseende, mens de afrundede kanter tilføjer bordet en blødhed. 

Bordets håndtag giver mulighed for, at du nemt kan flytte rundt på det. Herved kan du bruge bakkebordet ved både din seng, sofaen, på altanen eller andre steder i hjemmet.

Bakkebordet fås i cremefarvet og cementgrå i to størrelser, som måler henholdsvis 33 x 60 centimeter og 33 x 40 centimeter. Kig nærmere på det lille Normann Copenhagen bakkebord hos Trendyliving.dk her.


12. Bakkebord i messing – Nordal

Med dette bakkebord i messing får du et stilrent og elegant bord fra Nordal. Bordets flotte look gør det særdeles velegnet til eksempelvis et smukt barbord i stuen eller bare som et dekorativt element i hjemmet.

Bakkebordet er fremstillet med to bordplader i glas, som giver det et let udtryk. Takket være bordets tre hjul får du en model, der er nem at flytte fra et sted til et andet. På den måde kan du eksempelvis bruge det som et sidebord, når du har brug for det.

Rullebordet måler 75 x 70 x 50 centimeter. Du kan finde prisen på bakkebordet i messing fra Nordal hos Hoejgaardbrugskunst.dk her.


13. House Doctor bakkebord

Model: The Green

The Green bakkebordet fra House Doctor er et smukt bord, der tilfører rummet sin helt egen stemning og stil. Takket være bordpladens design i grøn marmor har bakkebordet nemlig en helt unik fremtoning.

Alle House Doctor bakkeborde har deres helt eget unikke udtryk, da marmor er et naturprodukt, som altid danner forskellige mønstre.

Marmor er for tiden meget brugt som et modspil i den moderne boligindretning. The Green bakkebordet er derfor et bakkebord, der er lige noget for den stilbevidste husstand, som følger med i tidens trends.

Det runde bakkebord måler 45 x 55 centimeter. Du kan læse meget mere om House Doctor bakkebordet hos Likehome.dk her.


14. ROLLit bakkebord

Går du altid efter møbler i dansk design? Så skal du se nærmere på ROLLit bakkebordet, der er designet i samarbejde med den danske designduo Steffensen & Würtz. Her er Steffensen & Würtz nemlig lykkedes med at designe et både funktionelt og elegant bakkebord.

ROLLit bakkebordet består af rene linjer, som giver bordet et let udtryk. Det er derfor et godt match til boliger med en nordisk stil. Bordet kan bruges i alle rum i hjemmet, så det er kun din fantasi, der sætter grænsen for, hvor det skal placeres.

Bordet er utrolig praktisk til at anrette på, da den øverste bakke kan tages af, så du kan servere en let anretning for dine gæster. Du kan rulle bordet rundt med hjælp fra dets fire hjul og fylde den nederste bakke med andre ting, som dine gæster har brug for.

Stellet er fremstillet i bukkede metalrør med en matsort pulverlakering. I forhold til bordets bakker kan du vælge lige præcis den træsort, der komplementerer din indretning på smukkeste vis. Bakkerne findes nemlig i flere træsorter som eksempelvis acacietræ, sortbejdset ask eller hvidbejdset eg.

Det er muligt at købe enten TRAYit eller DRUMit Tray bakker til bordet, som er udformede på forskellige måder.

Bakkebordet måler 63,3 i højden og mellem 51,8 og 54,8 centimeter i diameteren. Se den aktuelle pris på ROLLit bakkebordet hos Coolshop.dk her.


15. Hudson bakkebord

Hudson bakkebordet har et klassisk udtryk, som gør, at det passer ind i mange forskellige typer boliger. Med dets fine træfarver passer bordet dog særligt godt til den nordiske indretningsstil.

ACO Hudson rullebordet kommer med vendbare bakker med forskellige farver på hver sin side. Du kan herved vælge mellem de to farver og skifte mellem dem, når du har lyst til lidt forandring.

Da bakkerne er vendbare, er de naturligvis også aftagelige. Dette er en fordel, da du hermed kan bruge dem som serveringsbakker. Takket være bordets fire sorte plastikhjul kan du placere det, du vil på bordet og herefter rulle afsted med det.

Rullebordet fås i bøg/melamin, eg, bøg og mørk mahogni. Alt efter hvilken udgave du vælger, er overfladebehandlingen enten ubehandlet, lakeret eller olieret.

Det runde bord måler 58 x 55 centimeter. Du kan læse mere om Hudson bakkebordet hos Erling-christensen.dk her.


16. Bakkebord til din seng (med håndtag)

At have et bakkebord til sengen er ren og skær luksus, da du så rigtig kan ligge og hygge dig med morgenmaden. Måske er du endda så heldig at få serveret den, eller du kan forkæle en, du holder af, med alskens lækkerier.

Dette bakkebord er også perfekt til andre former for servering end lige dem på sengen. Elsker du for eksempel at spise på altanen eller terrassen om sommeren, kan du samle alt på ét sted – bakkebordet – og slippe for at gå frem og tilbage mange gange.

Bakken er lavet i et praktisk design, idet du kan folde dens ben sammen, så den ikke fylder ret meget, når den skal opbevares.

Bakkebordet er udført i lækkert bambus, og det måler 50 x 35 x 26  centimeter. Det har håndtag i siderne og er således ganske nemt at flytte på.

Du kan finde flere informationer om bakkebordet til din seng hos Likehome.dk her.


17. Kungshult – Firkantet bakkebord med hvidt marmor-look

Er du til den enkle og stilfulde indretning, så er dette firkantede bakkebord i marmor-look måske lige noget for dig. Kungshult er navnet på dette fine bakkebord, der byder på et enkelt og moderne udtryk.

Det smarte bakkebord består af et tyndt og elegant sortmalet metalstel og en kraftig bordplade i imiteret marmor. Bordpladen har en forhøjning langs kanten og kan f.eks. benyttes som hjørnebord i stuen, som blomstersøjle eller lignende.  

Bordpladen har et areal på 60×40 cm, mens bordets højde er 40 cm.

Med det enkle og strømlinede udtryk vil Kungshult-bakkebordet passe smukt ind i mange danske hjem.

Du kan købe det firkantede bakkebord med marmor-look hos My Home Møbler her.