Velour-sofa – 13 sofaer med smukt velour-betræk

Deklarering-af-artikel

Er du på udkig efter en velour-sofa? så læs med i denne guide. Her har vi nemlig samlet vores bud på 13 sofaer med det lækreste velour-stof.

Velour-sofaerne kan i praksis pryde i enhver en indretning. De kommer nemlig i mange forskellige former, størrelser og stilarter – lige fra den enkle blå velour-sofa og til den Chesterfield-inspirerede design-klassiker.

… Vores guide afspejler dette mangfoldige marked. Således bliver du her præsenteret for en række vidt forskellige velour-sofaer – så du kan finde det helt rette køb for dig!

OBS – Tilbud: Se velour-sofaer med op til 50% rabat hos Sofa.dk her

1. Stor velour-sofa med chaiselong – Manhattan

Elsker du at smide dig i din sofa og bare koble helt af? Så er det muligvis denne Manhattan velour-sofa, du skal have fat i. Her får du nemlig en stor, blød og behagelig sofa, som bare indbyder til ren afslapning.

Manhattan er en såkaldt modulsofa. Dette betyder, at vi her har at gøre med en serie af sofaer, som består af moduler, som kan kombineres på kryds og tværs. Således vil du med denne sofa købe dig ind i et system, som løbende kan tilpasses dine behov.

I den viste model får du fire moduler: Arm, to midtermoduler og en chaiselong.

Denne sofa kommer med fastmonterede ryg- og siddepuder. Dette betyder, at puderne ikke skrider, ligesom du heller ikke løbende skal banke dem på plads.

Sofaen er betrukket med blødt og lækkert velour-stof, og du finder den i hele seks flotte farver.

Du kan købe Manhattan velour-sofaen hos Sofa.dk her.


2. Rouge XL – Veloursofa med kæmpe chaiselong

Synes du, det er hyggeligt at slappe af side om side? Så er Rouge XL ikke noget dårligt bud på en sofa til dit hjem – selvfølgelig betrukket med velour.

Rouge XL har en kæmpe chaiselong, hvor man kan sidde, ligge og slappe to personer. Her er bredden nemlig rummelige 110 centimeter, og længden er 185. Så er det bare at sætte filmen på, få bogen frem eller slå avisen op.

Veloursofaen måler alt i alt 310 centimeter i bredden. Højden er 85 centimeter, og sædehøjden er 46.

Det bløde velour fås i en række fine farver. Blandt andet kan du vælge sofaen i støvet blå, mørkegrå og kobberfarvede varianter.

Rouge XL velour-sofaen er til salg hos Moebelkompagniet.dk her.


3. Blå velour-sofa – New York

Ønsker du dig en smuk, blå velour-sofa, som du kan bruge kreativt i din indretning? Så er New York et oplagt valg. Denne chaiselongsofa er håndlavet i Europa, og den består af forskellige moduler, som du selv kan sammensætte.

Du kan således vælge at sætte den blå velour-sofa sammen til en stor hjørnesofa med puf, men du kan også vælge at placere modulerne i forskellige rum. Hvert modul måler 90 x 90 x 70 centimeter og står på lave, sorte ben.

Betrækket består af polyester, og stoftypen er det flotte Linera / Fanny. Selve sofaen er fremstillet af massivt træ, og polstringen er en fast koldskum, der hjælper sofaen med at holde formen i mange år.

SOFA.dk er kendt for deres lækre modulserier, som giver dig mulighed for at være ekstra kreativ i din indretning. Du kan også få den blå velour-sofa, New York, i farverne grøn, grå og sort, hvis det passer bedre ind i din personlige stil.

Du kan købe denne blå velour-sofa hos Sofa.dk her.


4. Cali – Velour-sofa med koldskum og chaiselong til to

Cali er en skøn sofa for dig, der er vild med velour, og som samtidig gerne vil have god plads til afslapning. Med denne sofa får du nemlig chaiselong-plads til to, hvilket er enormt hyggeligt, hvis man kan lide at tage en slapper sammen.

Chaiselongen har en bredde på 110 centimeter – Og selvfølgelig en længde der gør det muligt at strække benene. Derudover måler Cali 290 centimeter i bredden, 92 centimeter i dybden og 76 centimeter i højden.

Inde i sofaen finder du koldskum. Denne polstring bidrager til en god siddekomfort samtidig med, at den støtter op om en lang levetid.

Du går altså ikke ned på rummelig afslapning med denne sofa. Velour-look går du heller ikke ned på, og du kan vælge mellem mange smukke farver fra blå til gul eller mørkegrøn – eller for den sags skyld “bare” sort. Benene kan fås i naturfarvet eller sort egetræ, ligesom de kommer i en guldfarvet variant.

Du kan købe Cali velour-sofaen hos Møbelkompagniet her.


5. Ofelia – Velour-sofa i elegant design

Ofelia-sofaen er betrukket med det lækreste, bløde velour. Man får derfor straks lyst til at sætte sig godt til rette i den flotte og markante sofa. Men du behøver faktisk ikke at sidde, for modellen byder også på en stor chaiselong, der indbyder til liggende afslapning foran fjernsynet.

Der er virkelig god plads at brede sig på, for Ofelia-sofaen er hele 300 cm bred, mens chaiselongen har en dybde på 210 cm. Trods den markante størrelse sørger den lave ryg og de smalle ben for et let og luftigt udtryk, som passer perfekt til den skandinaviske indretning.

Formen er enkel og moderne, og det samme kan siges om farvemulighederne. Ofelia-sofaen findes nemlig i mange forskellige smukke nuancer, og du kan derfor præge møblet i den retning, du ønsker. Du kan vælge mellem farverne mørkegrøn, karrygul, sort, mørkeblå, kongeblå og mørkegrå.

Læg også mærke til at Ofelia-sofaen findes som henholdsvis højre- og venstrevendt.

Du købe den elegante Ofelia-sofa i velour hos Møbelkompagniet her.


6. Petroleum-farvet velour-sofa til 2 personer

Model: Miranda

Miranda-sofaen er en charmerende og kompakt sofa, som passer perfekt til mindre rum. Det kunne enten være i den lille stue, i havestuen eller i entréen. Den petroleum-farvede velour-sofa er enkel i sit udtryk, og passer til forskellige indretninger.

Med sine høje, slanke ben er Miranda-sofaen et meget let møbel. Samtidig sørger sofaens rundede former for en indbydende siddeplads uanset hvor i hjemmet, du vælger at placere den. Sofaens samlede længde er på 132 cm, hvilket er perfekt til 2 personer.

Under de fine velour-betræk findes et komfortabelt sæde med indlæg af polyurethane. Dermed er du sikret en fast og holdbar sofa de næste mange år. Samtidig sørger benene i birketræ for et stabilt møbel.

Du kan læse mere om 2 pers. velour-sofaen hos Myhomemøbler.dk her.

Læs også: Sofa – 37 flotte, behagelige og robuste sofaer


7. Billig grå velour-sofa med chaiselong – Monica

Monica-sofaen er en billig løsning, hvis du ønsker en charmerende velour-sofa med svungne former. Selvom prisen er lav, får du et rigtig flot og indbydende møbel, og der er heller ikke gået på kompromis med komforten.

Den elegante 3-personers sofa har et klassisk udtryk, som passer ind i både den nyere og den ældre indretning. Sofaen er betrukket med velour i en smuk grå nuance. Inde i sædehynderne findes pocketfjedre, der giver en god komfort.

Sofaen er forsynet med en chaiselong, så det er muligt rigtigt at slænge sig i den efter en lang og hård dag. Den har en samlet længde på 272 cm og kommer med ben i krom.

Du kan læse mere om den billige grå velour-sofa hos Myhomemøbler.dk her.


8. Velour-sovesofa – Jessica

Vælger du Jessica-sovesofaen, får du både en indbydende sofa og en komfortabel seng for pengene – to lækre møbler i ét. Sofaen er betrukket med velour i en støvet grå farve, mens benene er i metal. Den flotte velour-sovesofa er forsynet med en lækker chaiselong, som kan placeres i højre eller venstre side.

Den grå sovesofa har et praktisk magasin, som du finder under chaiselongen. Her er der god plads til sengetøjet eller andre ting, som du ønsker at gemme væk. Det er meget enkelt at lave sofaen til seng om aftenen – du skal blot trække senge-sektionen ud med håndkraft, og bringe den i niveau med sofasædet.

Når sofaen er slået ud som seng, har du et behageligt underlag og et udslået liggemål på 142×203 cm.

Du kan læse mere om velour sovesofaen hos My Home Møbler her.


9. Sort velour-sofa – Sencillo

Sencillo er en enkel og stilren sofa betrukket med sort velour. Sofaen er opbygget med to store siddehynder og to indbydende ryghynder, der sørger for en rigtig fin komfort. Herudover er Sencillo-sofaen forsynet med smalle armlæn og minimalistiske ben i sort metal.

Den flotte 3-personers sofa har en længde på 219 cm. Dermed er der god plads til hyggeaftener foran fjernsynet.

Sofaen er fyldt med koldskum, som holder på formerne. Samtidig sidder du rigtig godt på de store hynder. Velour-stoffet er nemt at rengøre, så der er også tale om en ganske praktisk sofa. Læg også mærke til at sofaen er forsynet med velourbetræk på bagsiden, så du kan placere møblet ud i rummet.

Læs mere om den sorte velour-sofa hos Myhomemøbler.dk her.


10. Chesterfield velour-sofa og lænestol – Lyx

Hvad får man, hvis man blander det klassiske Chesterfield-look med betræk af fint velour? Svaret er den smarte og anderledes Lyx-sofa, som er elegant og kitsch på samme tid. Desuden er sofaen yderst komfortabel at sidde i.

Med sine svungne former, markante syninger og dybe knap-mønster ligner Lyx den klassiske Chesterfield-sofa. Der er dog én markant ændring: Det rå læder er byttet ud med gråt velour.

Det lækre og indbydende velour-betræk gør sofaen blød og indbydende. Lyx er derfor det naturlige midtpunkt i den klassiske boligindretning. Her kan du rigtig synke ned i det bløde sæde og nyde aftenerne i godt selskab.

Foruden 2-personers sofaen følger der også en stor lænestol med i købet.

Du kan læse mere om Chesterfield velour-sofaen med lænestol hos Myhomemøbler.dk her.


11. Gul velour-sofa – Light & Living

Den gule Almond-sofa fra hollandske Light & Living ligner noget, der er taget ud af 1920’ernes fantastiske indretningstraditioner. Her får du retro for alle pengene – både når det gælder former og farver.

Den rundede form og de markante vertikale syninger leder let tankerne hen på en smuk muslingeskal. Farven er dog ikke marmor, men i stedet en helt fantastisk okkergul nuance. De dybe syninger sørger for et flot farvespil hen over hele møblet.

Almond-sofaen er ganske kompakt, og kan både placeres i stuen, hallen eller i påklædningsværelset. Stilen passer både ind i klassisk indretning med mørke træmøbler og i den moderne og eksperimenterende indretning.

Du kan læse mere om den flotte sofa i gul velour hos Esfurniture.dk her.


12. Flyder u-sofa i velour – Copenhagen

’Copenhagen’ er navnet på denne flotte U-sofa i velour – en rigtig flyder, hvor der er plads til afslapning for hele familien. Den rummelige hjørnesofa med chaiselong har en længde på hele 351 cm og er forsynet med store, velpolstrede hynder.

Sofaen er betrukket med gråt velour, som sikrer et stilrent og enkelt udtryk. Stilkategorien kan nok bedst beskrives som ’skandinavisk’ og passer glimrende ind i den moderne indretning her til lands. Farvevalget kan man i hvert ikke gå forkert med.

Copenhagen-sofaen leveres med elegante sorte ben, ligesom understellet er sort. Benene er vinklet, hvilket giver sofaen et smukt, moderne præg.

Du kan læse mere om flyder u-sofaen i velour hos Myhomemøbler.dk her.


13. Riviera Lounge – Velour-sofa i farven sennepsgul (inkl. 4 puder)

Der er ikke noget, der udstråler varme som sennepsgul. Samtidig har farven noget retro over sig, selvom den ikke desto mindre er meget trendy i dag. Riviera Lounge er et skønt bud på en velour-sofa for dig, der gerne netop vil give stuen et sennepsgult pift. Er farven ikke lige dig, fås sofaen dog også i andre farver.

Denne velour-sofa måler 290 lange centimeter, 92-170 dybe og 76 høje. Sædehøjden er 43 centimeter, og sædedybden er 64-142 – Så du kan roligt lade dig synke ned og tilbage i sædet. Sofaen har faktisk plads til, at 4-5 personer kan læne sig tilbage.

Riviera Lounge er enhver lounge værdig med sin højrevendte chaiselong med god plads – også til to. Også når det kommer til dens udseende, er sofaen din private lounge værdig. Det bløde velour-betræk komplementeres af naturfarvede ben i massiv bøgetræ – eller sorte (tilkøbes), hvis det er mere dig.

Du finder Riviera Lounge velour-sofaen hos Danskrestlager.dk her.