Koskind – 5 flotte skind for den inspirerede indretning

Deklarering-af-artikel
Koskind

Koskind er både stilfulde og hyggelige. Der er noget helt særligt ved at bringe naturen ind i indretningen, hvad end det er stuen, soveværelset eller entréen, der trænger til et pift. Her får du derfor vores bud på 5 flotte koskind til den inspirerede indretning!

Det er ikke bare smukt, men også praktisk med et ægte koskind som gulvtæppe eller gulvmaleri. Skindene er unikke, fordi de er formet af vind og vejr, og de er utroligt modstandsdygtige og holdbare. Derfor vil et koskind som oftest være en super investering.

1. Patchwork koskind

Patchwork koskind

Lad os bare sige det, som det er: Dette patchwork koskind er lidt af en show-stopper! Bogstavelig talt – folk stopper op for at kigge nærmere på de smukke detaljer. Tæppet er håndlavet, og resultatet er 120 x 170 centimeters stilfuld råhygge.

Materialet er naturligt koskind med glatte hår i grå og hvide nuancer. Bagsiden er udstyret med polyesterfilt, så det ligger godt og fast på gulvet. Koskind er i forvejen et meget stærkt materiale, men polyester-bagsiden vil kun gøre det endnu mere langtidsholdbart.

Der er ingen tvivl om, at dette patchwork koskind er et helt unikt element i din indretning. Naturlige koskind vil altid have små variationer, fordi hver enkelt dyr har levet et rigt liv. Det skaber spil i de forskellige stykker af skind. Samtidig er tæppet håndlavet, hvilket kun gør det endnu mere unikt. Det er med andre ord “one of a kind”.

Indbyder til hygge og fordybelse

Koskind klæder de fleste rum, og de tilfører naturlig harmoni og luksuriøs varme. Dette tæppe er enormt hyggeligt, og det passer derfor godt ind i dagligstuen. Fødderne vil føle sig godt hjemme på patchwork koskindet efter en lang dag. Kombineret med en sofa eller en lænestol vil det indbyde til hyggelæsning eller lignende fordybelse.

På grund af naturligheden har koskind en evne til at appellere til lille som stor, ung som gammel. Børn vil som regel være fascineret af skindet, og tanken om at en rigtig ko engang har båret det, gør det kun endnu mere interessant: Det er en plet af ren natur lige midt i stuen.

Dette patchwork koskind er til salg hos Lammeuld.dk her.


2. Billigt Nordic Sheep koskind – Velegnet som tæppe på gulvet

På udkig efter et lækkert koskind i den billigere ende? Dette argentinske koskind fra Nordic Sheep kan være en mulighed for dig. Du kan vælge skindet i sort eller brun, og uanset farvevalget vil det være velegnet som et luksuriøst tæppe på gulvet.

Dette koskind måler 2,5 m2 og vil pryde de fleste rum. Spørgsmålet er, hvor du har brug for at bringe varme, charme og stemning ind i indretningen? Mens nogle placerer koskindet på hjemmekontoret, bringer andre det ind i virksomheden – Og andre igen i daglig- eller spisestuen.

Soveværelset er også et oplagt sted til et dejligt og dekorativt koskind gulvtæppe som dette. Du vil glædes over det, hver gang du tager strømperne af! Glæden kan vare ved i mange år, for koskind er meget holdbare. Når alt kommer til alt, har en ko jo skullet bruge det til at overleve og holde på varmen.

100% naturligt koskind

Det billige Nordic Sheep koskind er et 100% naturligt produkt. Sydamerika har sat særlige præg på hvert enkelt skind, så ikke to er ens. Derfor kan tæpperne også variere en smule i form, ligesom størrelsen og farve kan variere lidt.

Til trods for at du får en god pris på koskindet fra Argentina, ser det ikke desto mindre super eksklusivt ud. Skind som disse tilfører ikke bare varme og hygge, men også en særlig eksklusiv karakter til ethvert lokale.

Dette billige Nordic Sheep koskindstæppe kan købes hos Lammeskindet.dk her.


3. Koskind med zebra-print

Model: NC – Koskind med zebramønster

Tag indretningen til det næste niveau med dette koskind med zebra-print. Det er et innovativt indslag fra Natures Collection, hvor et naturligt koskind har fået farve og mønster. Resultatet er et eksotisk udseende zebra-koskind, som udstråler klasse og kvalitet.

Det zebra-printede koskind ser ikke bare eksotisk ud, det kommer også fra det smukke og frodige Brasilien. Her har en ko nydt godt af dets evne til at skærme den for vind og vejr. Derfor kan du også være sikker på, at skindet har en solid holdbarhed, så du kan have glæde af det i mange år.

Perfekt til den kreative indretning

Hvis du godt kan lide at være kreativ med indretningen, kan det være skindet for dig – det vil helt sikkert få gæster til at kigge en ekstra gang! Du kan lægge skindet på gulvet i entréen, stuen eller soveværelset. Det vil fremhæve de møbler og genstande, du sætter på, og i nærheden af, skindet.

Koskindet med mønster fås i farvekombinationerne, sort og hvid samt brun og hvid. Det måler 250 x 180 cm, hårene er glatte og har en let tæthed. Skindet kommer i ét stykke, så det er så tæt på sin oprindelige form som muligt.

Nemt at vedligeholde

En stor fordel ved skindet med zebra-print er, at det er utrolig nemt at vedligeholde. Det er meget modstandsdygtigt overfor al slags skidt og snavs, så det kræver ikke ret meget på rengøringsfronten. Og det er jo bare et plus, ikke?

Du finder dette koskind med zebra-print hos Naturescollection.dk her.


4. Natures Collection koskind – Sort/hvid

Model: Natures Collection – Brasiliansk koskind

Tilfør stuen eller kontoret et på én gang elegant og råt udtryk med dette sort/hvide koskind fra Natures Collection. Skindet er 100% naturligt og kommer fra brasilianske køer, som har oplevet lidt af hvert. Resultatet er et meget smukt og langtidsholdbart skind.

Dæk 3,5 m2 af gulvet i stuen, på kontoret eller under spisebordet og oplev, hvordan koskindet tilfører rummet en ny varme. Ikke bare er det utrolig behageligt at sætte fødderne på, det er også flot at se på. Uanset hvor du placerer skindet, vil det gøre indtryk.

Høj kvalitet hos Nature Collection

Der er ingen tvivl om, at skindet er naturligt og i den højeste kvalitet. Hårene er lange og glatte og danner et smukt og organisk mønster på skindsiden. Hvis du foretrækker en anden farve end de karakteristiske sort/hvide pletter, er der gode muligheder for det.

Du finder således dette Nature Collection koskind i champagnefarvet, hvid, brun/hvid, rødlig, mørkebrun eller eksotisk trefarvet – og mange andre varianter. Uanset hvilken variant du vælger, er skindet 100% naturligt. Det er altså et lille stykke brasiliansk natur, som kan puttes direkte ind i din indretning!

Da koskindet er blevet hærdet gennem mange år i det brasilianske vind og vejr, er det meget slidstærkt. Det er således lidt af en investering, fordi du kan have skindet i rigtig lang tid. Desuden vil hvert skind være unikt, fordi det har taget form efter det enkelte dyrs liv og historie.

Du kan købe dette sortbrogede koskind hos Lammeskindet.dk her.


5. Stort hvidt koskind

Hvis du er vild med koskind, vil du kun være ekstra vild med dette eksemplar i stort format. Dette hvide koskind fra Brasilien måler hele 4,5 m2 og spreder masser af eksklusiv hygge. Skindets størrelse betyder, at du nemt kan indrette en behagelig krog med siddepladser og sofabord.

Alternativt ser det også enormt flot ud, hvis skindet ligger bart og blankt på gulvet. I nogle tilfælde kan skindet udgøre et helt “gulvmaleri”, fordi dets form og særtræk gør det helt specielt. Ethvert koskind har sin egen charme, fordi det er præget af naturen, det kommer fra: I dette tilfælde det brasilianske klima.

Et hvidt koskind ser super luksuriøst ud, og i denne størrelsesorden er det lidt af et statement. Du kan imidlertid også vælge en anden farve, hvis du fx har børn – børn og hvidt er nemlig ikke altid det perfekte match. Dette skind kommer således også i grå, beige, sort og mange andre farvenuancer, så der er nok at vælge mellem.

Et køb du ikke fortryder

Natures Collection fremstiller koskind i høj og holdbar kvalitet, og dette eksemplar er ikke nogen undtagelse. Koskind er som regel meget nemme at vedligeholde, de modstår effektivt skidt og snavs, og de kan holde i mange år. Derfor er det sjældent et køb, man fortryder. Tværtimod kan man glædes over det i lang tid efter, at man har købt det.

Du kan købe dette store hvide koskind hos Lammeskindet.dk her.