Egetræsborde – 17 flotte borde i solidt eg

Deklarering-af-artikel

Eg er en både elegant og robust træsort. Derfor er egetræ et yderst funktionelt materiale – Også til borde!

Du finder mange egetræsborde på det danske marked… Og de kommer i alle former og størrelser – Spiseborde, sofaborde, skriveborde m.v. Derfor kan det også være lidt af en opgave at finde det helt rette bord for dig.

Heldigvis kan du finde hjælp til jagten i denne guide. Her har vi nemlig samlet 17 skønne egetræsborde, som du nok bør se nærmere på.

Spiseborde i egetræ


1. Spisebord i eg – Med udtræk og tillægsplader

Model: Georgetown

Elsker du fleksibiliteten ved et spisebord, der kan udvides? Så kig nærmere på dette runde spisebord i eg med udtræk. Spisebordspladen er i fineret egetræ, hvilket giver bordet et flot lyst udseende.

De sorte ben i gummitræ komplementerer bordpladen på bedste vis, således at bordet fremstår både lækkert og elegant.

Spisebordet er forsynet med udtræk til to tillægsplader, så du hurtigt kan få et større spisebord. Tillægspladerne følger med i købet.

Dette spisebord har en diameter på 120 cm, når det ikke er trukket ud. Med tillægspladerne når det dog op på en længde på hele 198 cm.

Se dette spisebord med udtræk hos Moebelkompagniet.dk her.


2. Robust egetræsbord

Model: Morgantown

Et solidt egetræsbord er en klassiker i ethvert stilfuldt hjem. Dette robuste spisebord er forberedt til tillægsplader, hvilket gør det til et ideelt valg til både hverdag og fest.

Egetræsbordet Morgantown har et sildebensmønster i fineret eg og er fremstillet i en lækker og holdbar kvalitet. Du får således et bord, der holder i mange år. Og med sit flotte og lette design danner bordet nemt rammen om familieaktiviteter i hverdagen.

Spisebordet er velegnet både i dit køkken/alrum og i din spisestue. Målene på bordet er 75 centimeter i højden, 200 centimeter i længden og 90 centimeter i bredden uden brug af tilllægsplader. Med tillægsplader kan det dog nå op på en længde på hele 290 cm.

Du kan se det massive egetræsbord hos Moebelkompagniet.dk her.


3. Plankebord i egetræ

Det giver et råt og flot udtryk til rummet, når du vælger et plankebord i egetræ til dit køkken/alrum eller spisestuen. Det nordiske udseende på dette bord gør det da også velegnet til mange forskellige indretningsstile.

Dette smukke spisebord med egetræsplanker bliver forhandler hos BYMAIN, som har specialiseret sig i netop plankemøbler. Derfor kan du som kunde være sikker på, at du får meget kvalitet for pengene her.

Som udgangspunkt måler bordet 240 cm i længden. Du har dog mulighed for at tilpasse det til lige præcis dine ønsker hos forhandleren. Dette tæller foruden størrelse valg som materiale, kant, ben og meget andet.

Se mere om plankebordet i egetræ hos Bymain.dk her.

Læs også: Plankebord – 16 lækre og robuste plankeborde


4. Spisebord i sæbebehandlet eg

Model: Texas spisebord

Når du vælger et spisebord i sæbebehandlet eg, får du et bord, der falder smukt ind i enhver indretning i din bolig. Bordet har et robust og præsentabelt udtryk, der giver en god atmosfære i rummet.

Texas spisebordet her er i en rigtig god kvalitet og har en perfekt størrelse til at samle familie og venner omkring. Bordet kan således danne rammen om hyggelige familieaktiviteter og dagens lektielæsning.

Du skal være opmærksom på, at du selv skal samle bordet. Bordet måler 75 centimeter i højden, 200 centimeter i længden og 100 centimeter i bredden. Ønsker du et længere spisebord, er det dog muligt at købe en tillægsplade, som føjer 50 centimeter til længden.

Du kan læse mere om spisebordet i sæbebehandlet eg hos Boboonline.dk her.


5. Hvidolieret eg spisebord

Model: Paris spisebord

Du kan samle familien om dette hvidolierede spisebord i eg både til hverdag og til festlige begivenheder. Spisebordet passer til mange forskellige indretningsstile, og tilfører rummet et behageligt lyst udtryk.

Det robuste udseende på dette Paris spisebord er et bevis for, at det er et gedigent bord i en høj kvalitet, der holder i en lang årrække.

Oliebehandlingen gør det nemt at vedligeholde spisebordet. Du kører blot en fugtig klud over det og så er snavset væk.

Bordet måler 75 centimeter i højden, 180 centimeter i længden og 90 centimeter i bredden. Det fås desuden i et par andre størrelser, som vi har samlet herunder, ligesom der kan tilkøbes tillægsplader.

Find flere informationer om det hvidolierede spisebord i eg hos Moreland.dk her.

Læs også: Spisebord – 36 smukke spiseborde i alverdens former og størrelser


6. Langbord i egetræ

Model: Design by BOBO Egholm spisebord

Har du et meget stort køkken/alrum eller en stor spisestue, er dette langbord i egetræ et fantastisk valg. Bordet er dansk design og fremstillet i hvidolieret, massivt håndsorteret egetræ fra et kontrolleret skovbrug.

Bordet er meget fleksibelt, da det kan bruges både som et almindeligt spisebord og et langbord, når du inviterer mange gæster. Det håndværksmæssigt flotte langbord kan udvides med helt op til fem meter, da der er plads til en til tre tillægsplader i hver ende.

Bordet har som udgangspunkt et mål på 75 centimeter i højden, 200 centimeter i længden og 100 centimeter i bredden. Vær opmærksom på at tillægsplader skal tilkøbes. Se hvor nemt det er at forlænge langbordet i egetræ hos Boboonline.dk her.


7. Hvidt spisebord i eg

Model: Stockholm spisebord

Er du på udkig efter et hvidt spisebord så er dette Stockholm bord bestemt værd at kigge nærmere på. Bordet er designet med smukke massive bordben i eg, der skråner lidt udad, hvilket fuldender bordets enkle udtryk.

Mens benene og stellet er udført i massiv egetræ, så er bordpladen fremstillet af højtrykslaminat. Tilsammen giver dette dig et enkelt men robust spisebord, som samtidig er nemt at vedligeholde. Et bord som samtidig kommer til en ganske rimelig pris.

Spisebordet måler som udgangspunkt 90 x 160 cm. Det er dog muligt at udvide det med tillægsplader, som ligeledes kan købes hos forhandleren. Foruden spisebord fås Stockholm også som en række andre typer af møbler – Eksempelvis tv-bord, sofabord eller vitrine.

Kig nærmere på det hvide spisebord i eg hos Myhomemøbler.dk her.


8. Spisebord i oliebehandlet egetræ

Model: Chara spisebord

Et spisebord i oliebehandlet egetræ er et godt match til de fleste boliger. Dette Chara spisebord har en flot bordplade med planker samt fire ben i en let skrå stilling. De skrå ben og deres mørke farve giver bordet et rent og let udtryk.

Bordet udstråler i al sin enkelhed godt håndværk – Som tilmed kommer til en god pris.

Målene på bordet er 75 centimeter i højden, 200 centimeter i længden og 95 centimeter i bredden. Det vejer 51 kg.

Du kan finde den aktuelle pris på spisebordet i oliebehandlet egetræ hos Møbelkompagniet her.


9. Rundt og sort egetræsbord

Model: Roxy

Et rundt og sort egetræsbord som dette passer perfekt ind i et hjem, der sætter pris på det nordiske look. Den runde form på bordet giver en dejlig atmosfære i din bolig samtidig med, at alle der sidder ved bordet kan se hinanden.

Dette flotte sorte egetræsbord er fremstillet i en god kvalitet og et simpelt design, der gør, at det er lækkert at se på og passer ind de fleste steder. Bordet måler 76 centimeter i højden, og diameteren er 105 centimeter.

Find ud af mere om det runde og sorte egetræsbord hos Myhomemøbler.dk her.

Læs også: Rundt spisebord – 16 runde borde med hver deres stil


Sofaborde i eg


10. Firkantet sofabord i egetræ

Det pynter altid med et firkantet sofabord i egetræ til din sofagruppe. Dette bord i lyse farver matcher nærved alle farver på sofaer og lænestole. Det er derfor nemt at indrette et hyggeligt rum med det.

Bordets robuste udtryk gør det især velegnet, hvis du ønsker en nordisk stil, når du skal slappe af i sofaen. Læg et fåreskind eller et uldtæppe i sofaen og lænestolene, så får du en perfekt stemning.

Sofabordet måler 52 centimeter i højden, 140 centimeter i længden og 80 centimeter i bredden.

Du kan finde prisen på det firkantede sofabord i egetræ hos Moreland.dk her.

Læs også: Fåreskind – 7 smukke & behagelige skind til hjemmet


11. Sofabord med planker i eg

Dette sofabord med planker i eg er en organisk og rustik tilføjelse til sofahjørnet. Det står smukt til mange forskellige sofaer og stilarter, og du kan vælge mellem mange forskellige olieringer – Lige fra natur til hvid, sort og mørk.

Bordet fra BYMAIN måler som udgangspunkt 120 centimeter i længden og 75-80 cm i bredden, hvilket gør det ideelt til både den store og den lille sofakrog. Med en buket farverige blomster og et par kaffekopper skaber det masser af hygge og varme i rummet.

… Passer ovenstående mål ikke lige til sin stue, kan du dog selv konfigurere størrelsen til netop dine behov.

Mens plankerne i eg giver et naturligt udtryk, tilføjer det sorte stel en rå og industriel tone. Det skaber den perfekte visuelle balance og gør sofabordet velegnet til både den feminine og den maskuline indretning – og alt derimellem.

Du kan købe dette sofabord med egetræs-planker hos Bymain.dk her.


12. Sæbebehandlet sofabord i egetræ

Model: Texas sofabord

Her får du et flot sofabord i massiv hvidpigmenteret og sæbebehandlet egetræ, der passer godt sammen med mange indretningsstile.

Bordets robuste og stilfulde udtryk er især velegnet til et hjem med en naturlig og nordisk stil. Bordets naturlige look kommer bl.a. til udtryk ved, at du kan se træets fine årestrukturer. Takket være sofabordets sæbebehandling er bordet langtidsholdbart, så du kan glæde dig over det i mange år frem.

Texas sofabordet måler 52 centimeter i højden, 140 centimeter i længden og 80 centimeter i bredden. Vær opmærksom på at du selv skal samle sofabordet.

Se den aktuelle pris på det sæbebehandlede sofabord i egetræ hos Boboonline.dk her.


13. Indskudsbord i egetræ

Model: BODAHL Nobel indskudsborde

Et indskudsbord i massivt egetræ er en rigtig god løsning for dig, der ønsker at have muligheden for at justere på bordpladsen i dit sofaområde. Indskudsbordet kan nemlig stå samlet, men også trækkes ud og ind efter behov.

Bodahls Nobel indskudsbordet her er dansk design, når det er bedst. Indskudsbordet er fremstillet af naturfarvet olieret egetræ med fine smalle ben i sort metal. Det opfylder alle krav til æstetik, nordisk stil og moderne design.

Vær opmærksom på at dette indskudsbord ikke leveres samlet. Det praktiske indskudsbord måler 47 centimeter i højden, fra 94 til 100 centimeter i længden og mellem 48,3 til 100 centimeter i bredden. Se prisen på indskudsbordet i egetræ hos Boboonline.dk her.

Læs også: Sofabord – 33 flotte sofaborde til stuen


Andre egetræsborde


14. Skrivebord i egetræ

Dette enkle skrivebord i egetræ er designet af Hübsch med henblik på, at det skal passe ind i de nordiske boligers indretning. Du kan derfor få en dejlig hjemmearbejdsplads med dette lækre egetræsbord.

Skrivebordets simple udformning giver det et minimalistisk udtryk, hvilket passer perfekt til mange hjem. Det fremstår som et let og luftigt skrivebord, der giver et godt visuelt look til rummet.

Målene på skrivebordet er 77 centimeter i højden, 120 centimeter i længden og 60 centimeter i bredden. Find ud af mere om skrivebordet i egetræ ved at besøge Byhornsleth.dk her.

Læs også: Skrivebord – 25 flotte og funktionelle computerborde


15. TV-bord i egetræ – Sæbebehandlet

Et TV-bord i egetræ giver et stilfuldt udtryk til din bolig. Texas TV-bordet her er fremstillet i sæbebehandlet eg, så det fremstår lyst og indbydende. Bordets massive og robuste udseende passer rigtig godt ind i de fleste danske indretningsstile.

Bordet er designet med en hylde og to rummelige skuffer. De to skuffer er gode til opbevaring af de ting, der ellers ofte ligger og flyder på sofabordet. Det kunne eksempelvis være fjernbetjeningen til fjernsynet, bøger og blade.

Du skal være opmærksom på, at TV-bordet ikke er samlet ved leveringen. Bordet måler 55 centimeter i højden, 102 centimeter i længden og 45 centimeter i bredden.

TV-bordet i egetræ kan du finde hos Boboonline.dk her.

Læs også: TV-bord – 19 TV-møbler til hjemmebiffen


16. Lille sengebord i egetræ

Model: Line

Har du en enkel indretningsstil i dit soveværelse, vil dette lille flotte Line sengebord i egetræ være et godt match. Sengebordet er fremstillet i hvidolieret egetræ, der giver det et rigtig fint og stilrent udtryk.

Sengebordet har en skuffe samt en hylde. Dette giver dig masser af plads til at opbevare dine briller, en bog, et glas vand – og hvad du nu ellers måtte få behov for at gemme hurtigt væk, når du skal sove.

Sengebordet måler 52 centimeter i højden, 45 centimeter i bredden og 38 centimeter i dybden. Få flere oplysninger om det lille sengebord i egetræ hos Myhomemøbler.dk her.

Læs også: Sengebord – 23 praktiske natborde til soveværelset


17. Konsolbord i egetræ

Dette konsolbord i egetræ er designet af Hübsch på en måde, så det fremstår både smukt og stilfuldt. Det gør, at konsolbordet kan bruges mange steder i din bolig.

Har du eksempelvis en stor entré, kan det både pynte og være funktionelt. Konsolbordet kan nemlig være hjemsted for nøgler, pung og hvad du ellers lige har brug for, når du skal ud ad døren i en fart.

I stuen kan bordet bruges til alle de pyntegenstande, du holder allermest af. Samtidig kan det være et godt sted til opbevaring af de ting, du gerne vil have let adgang til, når du sidder og hygger dig i stuen.

Det er altså helt op til dig og din fantasi, hvor du har brug for et konsolbord som dette. Bordet måler 91 centimeter i højden, 150 centimeter i længden og 38 centimeter i bredden. Find prisen på konsolbordet i egetræ hos Byhornsleth.dk her.

Læs også: Konsolbord – 24 konsolborde som vil pifte din indretning op