Spisebord – 36 smukke spiseborde i alverdens former og størrelser

Deklarering-af-artikel

Det kan være lidt af en opgave at finde det rette spisebord:

… For skal det være rundt eller firkantet? I træ, marmor eller metal? Lille eller stort?

Spørgsmålene er mange!

I denne guide får du dog al den inspiration, du har brug for til at kunne finde det helt rette spisebord for dig. Her har vi nemlig samlet 36 spiseborde i alverdens former og størrelser.

Indhold

Firkantede spiseborde


1. Morgantown – Spisebord i egetræ med mulighed for tillægsplader

Er du vild med et naturligt look og en flot finish, er Morgantown-spisebordet det perfekte valg for dig. Spisebordet er fremstillet i et enkelt design med en bordplade i lakeret egetræ med det populære sildebens-look.

Spisebordet har robuste skrå ben, der består af sortmalet gummitræ. Da bordet har mulighed for tilføjelse af tillægsplader, er det muligt at udvide det alt efter behov. De to tillægsplader sættes i hver ende og skal tilkøbes.

Spisebordet måler 150 cm uden tillægsplader og 240 cm med. Det er 90 cm bredt og 75 cm højt.

Du kan læse mere om spisebordet i egetræ hos Moebelkompagniet.dk her.


2. Toulouse – Minimalistisk spisebord med buede ben

Toulouse er en elegant tilføjelse til indretningen i skandinavisk stil. Bordpladen er en let, hvid firkant, og benene i sort, sandblæst metal er buede og sanselige. Det er især de buede ben, der giver bordet dets karakteristiske udseende og adskiller det fra andre spiseborde.

Derudover er Toulouse et relativt smalt bord, hvilket kan være en stor fordel i den smalle spisestue eller i køkkenet med sparsomme kvadratmeter. Nærmere præcist måler bordet 75 centimeter på den brede led, mens det er 130 centimeter langt og 75 centimeter højt. 

Bordets smalle form er også med til at give det et elegant, minimalistisk udseende. Det er altså et super bord for dig, der er på udkig efter noget smalt, elegant og klædeligt til den skandinaviske indretning.

Du kan købe Toulouse spisebordet hos Moreland.dk her.


3. Toulon – Spisebord i et luksuriøst og tidløst design

Med Toulon får du et spisebord i et yderst luksuriøst og tidløst design. Dette sørger de flotte mørke planker i massivt røget eg samt de krydsede metalben for.

Forhandleren har noteret en vægt på hele 48,9 kg. Her er med andre ord tale om en robust sag, der nok skal blive stående.

Spisebordet måler i udgangspunktet flotte L200 x B95 x H76 cm. Det er dog også muligt at tilkøbe tillægsplader hos forhandleren, såfremt du har brug for endnu mere bordplads.

Du kan købe dette luksuriøse spisebord hos Møbelkompagniet her.


4. Firenze – Flot plankebord med naturlige kanter

Dette spisebord er en sand vinder, hvis du er vild med plankeborde med et naturligt look. Firenze er fremstillet i to planker af egetræ, hvis kanter (på langsiden) er buede ligesom naturens egne træer. Egetræet er behandlet med en naturolie, hvilket bevarer den organiske og levende farve. Det bliver ikke smukkere! 

Plankebordet er forsynet med V-formede ben i lakeret, sort metal, så det står godt og stabilt. Det har et rustikt look, som passer perfekt ind hos dig, der har en svaghed for det franske landkøkken – eller bare for sjælfulde, rustikke køkkener generelt.

Bordpladen har en længde på 160 centimeter, en bredde på 95 centimeter og en højde på 71 centimeter. Her kan der hurtigt dækkes op til ikke bare familien, men også venner og bekendte. Det er et smukt sted for et selskab at tage plads!

Dette flotte plankebord kan købes hos Moreland.dk her.


5. Alaska – Robust spisebord i 80% massivt akacietræ og 20% finér

Alaska spisebordet er en klædelig tilføjelse til køkkenet med hang til det rustikke. Bordet er skabt i 80% massivt akacietræ og 20% finér. Træet er bejdset og hvidolieret, så du ikke går glip af de organiske tegninger i materialet – For det er jo noget af det bedste ved et træbord!

Behandlingen af træet gør også, at det er nemt at rengøre bordet. Du behøver bare en fugtig klud til formålet, så rengøringen og vedligeholdelsen er altså minimal. Bruger du spisebordet på en daglig basis, bør du give det en gang olie en enkelt gang om året. Det er der ikke noget svært ved, og det er næsten umuligt at give træet for meget olie. Du kan ret nemt se, når det er “mættet”.

Spisebordet måler 140 x 75 x 90 centimeter, og det består som nævnt primært af akacietræ. Dette er en hurtigt voksende sort, ikke ulig bambus, som kun består af 4-6% vand. Sidstnævnte er rigtig gavnligt, da det bevirker, at træet ikke revner. Desuden er træet til bordet EUTR-certificeret, hvilket er din garanti for, at det er fældet på lovlig vis.

Dette robuste spisebord er til salg hos Moreland.dk her.


6. Smart spisebord med klap

Model: Leduc

Her får du et klassisk og stilrent spisebord med en hvidlakeret bordplade og sortlakerede metalben. Bordpladen er designet med en sort kant, der sammen med de sorte ben bryder det rene hvide look.

Leduc-spisebordet er optimalt i et hjem, hvor pladsen er trang – men hvor du samtidig ønsker at kunne få mere bordplads, når der eksempelvis kommer gæster. Det lille spisebord er nemlig udstyret med en smart klap på 40 x 80 centimeter, der hænger på bordet.

Det omtalte spisebord måler 71 x 80 x 120 centimeter.

Du kan finde flere informationer om dette spisebord med klap hos Myhomemøbler.dk her.


7. Vornæs – Elegant spisebord i hvidpigmenteret egefiner

Vornæs er et lyst og lækkert spisebord i hvidpigmenteret egefiner. Der er kælet for detaljen i form af de bløde, afrundede hjørner på bordpladen, og de runde ben i massivt egetræ (som også er hvidpigmenteret).

Benene er skråtstillet, hvilket på én gang giver bordet et karakteristisk udtryk og får det til at stå stabilt. Det er alt i alt et bord, der klæder køkkenet, hvor man prioriterer lyse naturmaterialer og design, der giver en vis følelse af lethed.

Vornæs spisebordet har en bordplade, som måler 150 centimeter i længden og 80 centimeter i bredden, og så er det 75,5 centimeter højt. Her er der altså fin plads til, at man kan sidde nogle stykker ved bordet samtidig med, at det ikke er for bredt. Det gør det til et fleksibelt bordvalg, som kan passe ind i mange forskellige indretninger.

Du kan købe dette elegante spisebord hos Danskrestlager.dk her.


8. Ambassadør – Enkelt spisebord med skrå egeben

Ambassadør er et enkelt spisebord, hvis linjer er rene og præcise. Alt ved bordet er lyst og let – Lige fra den spinkle, hvide bordplade til de elegante ben i egetræ. Benene er monteret på skrå, hvilket skaber stabilitet og giver bordet et ekstra strejf af karakter.

Spisebordet måler 160 centimeter på den lange led, 90 centimeter på den brede led og 75 centimeter i højden. Det gør det velegnet til stort set ethvert køkken og enhver spisestue. 

Bordet er især interessant for dig, der er vild med en minimalistisk indretning med et nordisk strøg. De rene linjer, benene i egetræ og naturfarve, samt følelsen af kvalitet, gør Ambassadør ualmindeligt velegnet til netop denne stil.

Du kan købe dette enkle spisebord hos Danskrestlager.dk her.


9. Spisebord i hvid højglans – Nordal

Dette smukke og moderne spisebord fra Nordal er et mellemstort bord, der fremstår let og luftigt i din spisestue, køkken eller køkkenalrum.

Spisebordet er i hvid højglans og har en bordplade lavet af mangotræ. I bordpladen er der et lækkert herringbone-mønster, der giver bordet et eksklusivt og elegant præg.

Samtidigt har bordet skrå og smalle ben, som er sorte. Benene bryder fint bordpladens klassiske hvide look, så spisebordet får en smule ekstra kant.

Dette bord måler H76 x L200 x B100 centimeter.

Du kan se den nyeste pris på dette spisebord fra Nordal i hvid højglans hos Bahne.dk her.


10. Pacific – Massivt plankebord med krydsben

Synes du også, at et spisebord skal være massivt, rustikt og i kvalitetsmaterialer – gerne træ? Og skal det tilmed være stort og funktionelt, så det kan rumme en rigdom af selskabelighed? Så får du her bordet, der indfrier forventningerne!

Pacific er et spisebord, hvis bordplade er en laber planke i røget og olieret eg. Det giver bare det helt rigtige rustikke udtryk, der tager dig lige lukt til det franske landkøkken i smukke omgivelser. Bordets overfladebehandling gør, at årerne og historien i træet træder frem, samtidig med at det bliver nemmere at rengøre. Benene er X-formede og fremstillet i sort metal (såkaldte krydsben).

Det massive plankebord har en længde på to flotte meter – men det kan nemt forlænges til tre, såfremt du tilføjer de lige så flotte tillægsplader, som det er forberedt til. Så kan den store gryderet bare sættes på bordet!

Dette massive plankebord med krydsben kan købes hos Møbelkompagniet her.


11. Spisebord med hjul – Antikt retro-look

Model: Jeanne D`Arc Living

Er du på udkig efter et smart og praktisk vintage-spisebord, bør du kigge nærmere på denne model fra Jeanne D’arc Living.

… Her får du nemlig et spisebord med hjul, så du let kan rykke rundt på det, hvis spisestuen pludselig skal indrettes på en anden måde – eller hvis bordet blot skal bruges et andet sted for en kort bemærkning.

Spisebordet er designet i et antikt retro-look og har en bordplade, som er lavet af mangotræ. Selvom bordpladen er lavet af rustikt træ, fremstår bordet stadig let og luftigt takket være de slanke jernben.

Dette bord måler 72 x 180 x 80 centimeter.

Du kan finde flere oplysninger om dette spisebord i antikt look hos Hoejgaardbrugskunst.dk her.


12. Spisebord i hvid laminat & sort bøg

Model: Kastrup

Kastrup spisebordet er det stilsikre valg til boligen. Bordpladen er i hvid laminat, og stellet er i sortmalet bøg, hvilket giver det et moderne og rent udtryk. Med en buket blomster, eller service i din personlige smag, får bordet kant og sjæl.

Spisebordet måler 76 cm i højden, 220 i længden og 95 i bredden og passer ind i de fleste køkkener og spisestuer. Du kan tilkøbe én eller to tillægsplader, hvis I skal sidde mange om bordet, og på den måde kan du altså bruge det i flere forskellige sammenhænge.

Du kan købe dette spisebord hos Myhomemøbler.dk her.


13. Børge Mogensen spisebord – FDB Møbler

Model: C64 Shakerbord

At få et klassisk designet og tidløst bord ind i spisestuen er drømmen for mange… Og denne drøm kan du få opfyldt med dette spisebord tegnet af Børge Mogensen for FDB Møbler.

Selvom Shaker-spisebordet her allerede blev tegnet tilbage i 1950, gik produktionen dog først i gang 70 år senere.

Spisebordets bordplade er lakeret og fremstillet af ege-finér Det elegante understel er desuden trukket ind under bordpladen, hvilket får bordet til at syne svævende.

Spisebordet måler 74,3 x 180 x 90 centimeter, men det fås også i en større udgave. Ydermere kan det forlænges vha. en tillægsplade. Du kan herved ende med nok netop den størrelse, der passer bedst ind i dit hjem.

Du kan se Børge Mogensen spisebordet hos Coop.dk her.


14. Spisebord i hvidolieret eg

Model: Visborg

Mangler du et rustikt spisebord er Visborg bordet en oplagt mulighed for dig. Spisebordet har en god størrelse og er bygget i en solid kvalitet.

Spisebordet er designet i et naturligt og enkelt look i hvidolieret eg. Naturmaterialet betyder, at alle Visborg bordene er en anelse forskellige. Elementer som åretegninger, farver og knaster varierer nemlig. Således er du sikker på at få et helt unikt bord – Uden at det koster en formue af den grund.

Visborg-bordet måler 95 x 200 x 75 centimeter uden tillægsplader. Denne størrelse gør bordet oplagt til brug i både spisestue og køkken – hvor du og dine nærmeste kan spise ved det og lave diverse gøremål efter behov. Det er dog også forberedt til to tillægsplader, så du fx kan få ekstra plads, når du har gæster.

Du kan finde flere oplysninger om dette spisebord i hvidolieret eg hos Myhomemøbler.dk her.


15. Spisebordssæt – Stort spisebord med 10 stole

Model: Century

Synes du, at det er uoverskueligt at lede efter et spisebord og matchende stole? Så vil dette spisebordssæt være perfekt til dig.

… Her får du nemlig et sæt, som består af stort spisebord med 10 stole, der tilsammen vil fuldende helhedsindtrykket i din spisestue!

Spisebordet er forsynet med udtræk, så du kan udvide bordet, når der er behov for det. Ved køb af dette sæt medfølger der nemlig to tillægsplader.

Designet er tidløst og moderne, da bordet er lavet af hvidolieret egetræ, mens stolene er fremstillet af ubehandlet massivt egetræ med et sæde i sort læder.

Century-spisebordet måler 75 x 220 x 100 centimeter og kan udvides i længden fra 220 til 420 centimeter.

Er du vild med bordet, men ønsker du ikke stolene, kan du købe spisebordet separat.

Du kan kigge nærmere på spisebordssættet hos Myhomemøbler.dk her.


16. Smalt spisebord – House Doctor

Model: Club

Club er et spisebord fra House Doctor, der er lavet af en kombination af lyst mangotræ og jern – hvilket er to materialer, der fuldender hinanden på fineste vis, så bordet opnår et stilrent, luftigt og let udtryk.

Er du mere til en mørk farve, kan bordet dog ligeledes købes med en bordplade i mørkt mangotræ.

Spisebordet er minimalistisk og smalt med en mindre bredde, hvilket er ideelt, hvis du ønsker et langt bord, der ikke fylder meget ud i rummet.

Spisebordet måler 76 x 200 x 80 centimeter, men fås også i en mindre størrelse samt i en rund udgave.

Du kan læse mere om det smalle spisebord fra House Doctor hos Likehome.dk her.


17. Palisander spisebord

Model: Kare Design Momo

Leder du efter et smukt spisebord lavet af naturlige materialer? Så kan det være, at Momo-spisebordet fra Kare Design er lige noget for dig. Spisebordet er fremstillet af palisander med fire robuste ben.

Ikke nok med at det er et elegant bord, er det også praktisk.

… Bordet kommer nemlig med to tillægsplader, så det kan være alt lige fra 120 til 160 eller 200 centimeter i længden. Du kan med andre ord forlænge spisebordet alt efter ønske og behov.

De to tillægsplader medfølger ved køb.

Spisebordet måler 75 x 120 x 80 centimeter uden tillægsplader.

Du kan finde flere informationer om palisander spisebordet hos Boboonline.dk her.


18. Sandvik – Stort spisebord i træ

Ved dette store spisebord i træ er der plads til hele familien – og måske ovenikøbet et par ekstra gæster. Det måler nemlig hele 200 cm i længden.

Det rustikke Sandvik-spisebord er fremstillet i massiv vild eg, mens de krydsede ben er i sort metal. Blandingen af det lyse træ og de sorte ben skaber en flot kontrast, som vil tage sig godt ud i den moderne indretning. 

Spisebordet måler 100 x 200 x 77 cm. Mens der er tale om et allerede ret stort spisebord, er det muligt at tilkøbe tillægsplade til bordet, hvis du ønsker endnu mere bordplads.

Du finder flere informationer om det store spisebord i træ hos My Home Møbler her.


19. Spisebord med egetræsstel og bordplade i hvid højtrykslaminat

Model: Varberg

Med dette spisebord i får du et moderne og tidløst bord, der nemt blender ind i den eksisterende indretning. Varberg-spisebordet er nemlig fremstillet af massiv eg med en hvid bordplade i højtrykslaminat.

Da spisebordet er forberedt til to tillægsplader, er der mulighed for at forlænge bordet, hvis du ønsker dette. Du skal dog være opmærksom på, at tillægspladerne skal købes separat.

Spisebordet måler 75 x 95 x 190 centimeter, og det vejer 17,5 kg.

Du kan købe dette spisebord med en bordplade i hvid højtrykslaminat hos Myhomemøbler.dk her.


20. Christiansborg – Hvidlakeret spisebord med to tillægsplader

Christiansborg er et stilrent spisebord, som er en toppolitiker værdigt. Det emmer af kvalitetsmaterialer, og så er det fremstillet i fine, lyse farver.

Når bordet er slået ud med de to tillægsplader, er det da også stort nok til at rumme en mindre politisk konference. Med pladerne monteret måler bordet nemlig 230 centimeter i længden (og 90 centimeter i bredden). Uden tillægsplader har du et almindeligt størrelse spisebord på 150 lange centimeter og 90 brede.

Christiansborg spisebordet har et udtryk af kvalitet. Det er designet i rene, moderne linjer, og så er det tilført smukke naturelementer. Foruden MDF er det således også fremstillet i fyrretræ. Bordpladen er hvidlakeret og tilfører et fint lys til dit køkken eller din spisestue.

Du kan købe dette hvidlakerede spisebord hos Dansk Restlager her.


21. Furn House Malaga – Langt spisebord i hvidolieret akacie

Furn House Malaga er et spisebord, der tilføjer en vis tyngde til dit køkken og dets indretning. Det er nemlig tungt af labre kvalitetsmaterialer – Ikke mindst det massive akacie, som bordpladen består af.

Træet er hvidolieret, så det får en smuk nuance, og dets organiske mønstre fanger øjet. Bordet er tilført kraftige ben i MDF, hvis grå farve komplementerer akacietræet til perfektion.

Designet er solidt og lettere rustikt, og bordet passer godt ind i en landlig stil. Men det kan også se smukt ud i den minimalistiske og lyse indretning, hvor man gerne vil have et enkelt rustikt element.

Furn House Malaga spisebordet måler 200 centimeter i længden, 100 centimeter i bredden og 75 centimeter i højden. Du kan tilkøbe tillægsplader, der kan forlænge bordet, så det kommer helt op på 300 centimeter. Så er der ikke den gæst, der ikke er plads til!

Dette lange spisebord er til salg hos Danskrestlager.dk her.


Runde og ovale spiseborde


22. Georgetown – Rundt bord med sildebensmønster

Georgetown er et unikt bud på et spisebord. Det har ikke bare et klædeligt sildebensmønster men er også rundt – Og ovalt når det er slået ud. 

Spisebordet giver en helt særlig fornemmelse, når man sidder om det, og det kan få folk om bordet til at føle sig mere forbundne. Den runde form tilfører også en blødhed til din indretning, hvilket kan skabe skøn harmoni. Runde borde kan bare noget! 

Desuden kommer Georgetown med to tillægsplader, så du kan udvide selskabet, når det passer dig. Det måler således 120 centimeter i diameter, når det ikke er slået ud, og 198 centimeter i længden, når tillægspladerne er i brug.

Bordpladen er skabt i fineret eg, og benene er i gummitræ. Det er lakeret for en flot finish og en nemmere rengøring.

Du finder dette runde bord med sildebensmønster hos Møbelkompagniet her.


23. Yale – Unikt rundt spisebord

Det er ikke alle, der finder sig til rette med et ganske almindeligt, firkantet spisebord. Nogle vil gerne have en lidt mere original tilføjelse til spisestuen eller køkkenet. Hvis det lyder som dig, vil Yale spisebordet her sikkert fange din opmærksomhed. 

… Det har nemlig et ret unikt udseende, der leder tankerne hen på de trendy kabeltromleborde. I forhold til det lidt tunge udtryk, disse borde ofte har, er Yale imidlertid elegant og stringent udformet.

Spisebordet er fremstillet med en bordplade i MDF og melamin, og det søjleformede ben er i vild eg. Det er et bord i smuk naturfarve, som giver et organisk og levende pift til din indretning.

Yale spisebordet måler 120 centimeter i diameter og 75 centimeter i højden.

Du finder dette unikke runde spisebord hos Møbelkompagniet her.


24. Life – Rundt spisebord i skandinavisk stil

Er du i gang med at opgradere hjemmet med fine møbler, kan det være, at dette runde spisebord i en minimalistisk skandinavisk stil vil falde lige i din smag.

Life-spisebordet består af en kombination af hvid bordplade samt bordben i massiv egetræ. Designet er let og luftigt og vil således kunne indgå i mange forskellige sammenhænge.

Spisebordet har en fin størrelse på H75 x Ø120 centimeter. Det kommer også i firkantet version. Ydermere kan du købe det som sofabord for en harmonisk rød tråd i indretningen.

Du kan købe dette runde spisebord i skandinavisk stil hos Boboonline.dk her.


25. Montreux – Stilrent, sort spisebord (cirkelformet / ovalt)

Montreux er en stilfuld sag, der tilføjer eksklusiv harmoni til spisestuen. Bordet måler 115 centimeter i diameter uden tillægsplader, så det fylder ikke alverden. Det kan imidlertid slås ud til en længde på 154 centimeter.

Bordet har tillægsplader, der slås ud ved hjælp af et såkaldt butterfly-udtræk. På den måde får du altså flere praktiske muligheder med den lille, sorte perle af et spisebord. Det kan give en skøn frihed i hverdag, weekend og i forbindelse med festlige lejligheder.

Med tillægsplade på skifter spisebordet form fra cirkelformet til ovalt.

Montreux består af en bordplade i fineret eg og MDF samt ben i sort gummitræ. Overfladen er lakeret for en flot fremtoning og nem vedligeholdelse.

Dette stilrene sorte spisebord er til salg hos Møbelkompagniet her.


26. Iggy – Spisebord i glas (grå glasplade)

Hvis du er vild med glas og ønsker et spisebord med en grå glasplade, bør du tage et kig på Iggy-spisebordet her.

Dette runde spisebord består af et sort metalstel i en buet, organisk form. Den særlige konstruktion er med til at give bordet et unikt og moderne udtryk, som vil tage sig flot ud i stue / køkkenalrum. 

Takket være den mørke glasplade er det nemt at holde bordpladen ren, da den blot skal aftørres med en fugtig klud, hvis der spildes madrester eller drikkevarer på bordet.

Spisebordet måler 140 cm i diameteren og er 76 cm højt. Der er dermed god plads til fire personer rundt om bordet.

Du kan se spisebordet i glas hos My Home Møbler her.


27. Roxby – Klassisk rundt spisebord (Ø140 centimeter)

Roxby er et klassisk og autentisk rundt spisebord, der passer godt ind i det enkle nordiske hjem. Bordpladen har en stilren overflade af lyst, fineret egetræ, og under den er placeret fire ben i sort gummitræ.

Bordets overflade måler 140 centimeter i diameter, og det er 76 centimeter højt. Det er en fin størrelse til fire, og der er sågar nemt plads til et par ekstra gæster, når behovet opstår. Det er altså et på én gang flot og funktionelt bord, som man kan nyde dag ind og dag ud – Morgen som aften.

Roxby spisebordet er overfladebehandlet med en lakering, så det er lige til at vedligeholde og rengøre. Det er et bord, der er til at forstå! Du kan købe det hos Møbelkompagniet her.


28. Sorgenfri – Rundt spisebord i hvid marmor

Er du på udkig efter et spisebord i marmor, bør dette runde spisebord være med i dine overvejelser.

Spisebordet er en fin og simpel model, der ikke optager meget plads i hjemmet.

Det har en smuk hvid marmorplade og et sort metalstel. Stellets ben kan hver især justeres i højden, så spisebordet står stabilt.

Marmorbordet måler H76,4 x Ø110 centimeter.

Du kan tage et kig på det runde spisebord i hvid marmor hos Danskrestlager.dk her.


29. Billigt spisebord med udtræk til plader

Model: Columbus

Et spisebord behøver ikke at være dyrt for at være praktisk og flot. Her ser du et billigt spisebord med udtræk til plader, som kan skabe masser af plads til at samle sig om bordet.

De to tillægsplader medfølger ikke ved køb men skal derimod tilkøbes.

Bordets design er enkelt og minimalistisk med en bordplade i hvidt melamin og metalben i krom.

Columbus-spisebordet måler i udgangspunktet 72 x 102 x 102 centimeter, mens det kan blive op til 182 centimeter i længden ved brug af tillægspladerne.

Du kan kigge nærmere på det billige spisebord med udtræk til plader hos Myhomemøbler.dk her.


30. Moderne rundt HAY spisebord

Model: Neu

Leder du efter et mindre spisebord til dit hjem? Så er dette moderne runde Neu-spisebord fra HAY det perfekte valg.

… Det er nemlig et spisebord, der ikke optager for meget plads – og således passer perfekt til én til tre personer.

HAY er et brand, der på mange måder af indbegrebet af den danske design-trend. Den danske minimalisme skinner da også tydeligt igennem i dette bord.

Spisebordet er i farven charcoal og er fremstillet af pulverlakeret stål, så det kan både benyttes indendørs og udendørs alt efter behov. Er du ikke vild med et rundt bord, er der også mulighed for at købe det i en firkantet udgave.

Bordet måler 74 x 70 centimeter.

Du kan se det moderne runde spisebord fra HAY hos Coolshop.dk her.


31. Rundt MUUBS spisebord

Model: Space Smoked Round

Her får du et smukt rundt spisebord fra MUUBS, der er lavet af ægte røget eg.

Der kan sidde en del personer om det store spisebord – Ja, faktisk 8. Det kan dog også forlænges med en enkelt tillægsplade, så der bliver plads til hele 10 personer omkring det. Når bordet trækkes fra hinanden, skal tillægspladen blot placeres i midten.

De skråtstillede sorte ben af jern har fine detaljer, der giver en flot kontrast til den mørke egetræsbordplade. Hvis du ønsker et lysere bord, findes den samme model også i naturfarvet eg.

Spisebordet måler Ø150 x H75 centimeter. Desuden finder du det i en variant, som har en diameter på 120 cm i stedet.

Du kan se den nyeste pris på det runde spisebord fra MUUBS hos Magasin.dk her.


32. Rundt teak spisebord – Genbrugstræ

Model: Sika Design Michel

Er du på jagt efter et spisebord lavet af genbrugstræ? Med dette runde teak spisebord fra Sika Design får du netop det, da det anvendte træ er genbrug fra gamle fiskebåde og huse.

Det smukke bord i teaktræ er fyldt med fine detaljer, som giver det et rustikt retro-look.

Da spisebordet er lavet af genbrugstræ, bør du være opmærksom på, at der kan forekomme fyldninger og reparationer i træet.

Spisebordet måler 72 x 120 centimeter men kan også fås i en mindre størrelse på 72 x 80 centimeter.

Du kan læse mere om det runde teak spisebord i genbrugstræ hos Hoejgaardbrugskunst.dk her.


33. Sammenklappeligt spisebord i bambus – Ø90

Model: Lene Bjerre Mandisa

Her får du et yderst funktionelt spisebord i bambus fra Lene Bjerre med mange anvendelsesmuligheder: Det fine bord kan nemlig anvendes både indendørs og udendørs – som alt lige fra spisebord til havebord.

Mandisa-bordet er sammenklappeligt, så det er nemt at rykke rundt på, når der er brug for det. Det måler Ø90 og har en højde på 90 centimeter.

Der kan findes andre møbler i et tilsvarende design, hvis dette ønskes.

Du kan læse mere om det sammenklappelige spisebord i bambus hos Byhornsleth.dk her.


34. Spisebord i højtrykslaminat

Model: Casa

Casa er et ovalt spisebord med en bordplade i rustikt højtrykslaminat og med sortlakerede metalben.

Bordet har allerede en god størrelse med dets mål på 71 x 170 x 100 centimeter – men det kan dog også forlænges med to tillægsplader, så det får en længde på hele 270 centimeter.

… Herved er der god plads til at samle hele familien ved særlige lejligheder!

Er du vild med bordet, men passer designet ikke ind i dit hjem, findes den samme model i hvidt melamin med en sort kant og sortlakerede koniske ben.

Du kan se den aktuelle pris på spisebordet i højtrykslaminat hos Myhomemøbler.dk her.


35. Bloomingville spisebord

Model: Connor

Her får du et flot og tidløst spisebord fra Bloomingville, der nemt kan placeres i enten køkkenet, køkkenalrummet eller spisestuen.

Det runde spisebord er lavet af egetræ og kommer med flotte sorte ben. Benene er helt specielle og meget detaljerige, hvilket bryder med bordets enkle bordplade og giver helhedsindtrykket en smule kant.

Dette spisebord måler Ø118 cm, og det har en højde på 77 cm.

Du kan læse mere om spisebordet fra Bloomingville hos Boboonline.dk her.


36. Espergærde – Harmonisk rundt spisebord (lakeret)

Kan du godt lide runde spiseborde? Deres evne til at samle og forbinde dem, der sidder om dem? Den harmoni de skaber i indretningen? Så skal dit næste spisebord da være rundt! Det kunne i så fald være lige netop dette Espergærde spisebord, der skal pryde din spisekrog.

Bordpladen er skabt i hvidpigmenteret egefiner, og stellet består af massiv birketræ samt hvidlakeret egefiner. Resultatet er et lyst, lækkert og mat look, der kan løfte stort set enhver indretning. Bordet skaber altså ikke bare en funktionel spiseplads men er også en bemærkelsesværdig tilføjelse til din indretning. 

Det runde Espergærde spisebord måler 105 centimeter i diameter og 75 centimeter i højden. Bordpladen har en tykkelse på 1,8 centimeter.

Dette runde spisebord kan købes hos Danskrestlager.dk her.