Kommode – 27 skønne kommoder til alle hjemmets rum

Deklarering-af-artikel
Kommode

En kommode er ikke bare en kommode. Derimod kommer de i mange forskellige former og størrelser.

… Derfor kan det være lidt af et arbejde at finde lige netop den rette kommode for dig.

I denne guide har vi dog gjort det nemt for dig. Her har vi nemlig samlet vores bud på 27 vidt forskellige kommoder, der alle er skønne på hver deres måde!

1. Minimalistisk kommode med seks skuffer – Lyon

Minimalistisk kommode med seks skuffer - Lyon

Denne kommode med seks skuffer er til den moderne bolig, hvor der lægges vægt på en stilren indretning. Den hvide kommode fremstår let og elegant og er nærmest svævende takket være dens fire sorte, skrånende ben.

De seks skuffer er store og rummelige og egner sig godt til at opbevare tøj og alverdens andre ting i. Kommoden er fremstillet i hvidmalet MDF, og dens skuffer er forsynet med dobbelt kugleleje-udtræk. Sidstnævnte betyder, at skufferne kan trækkes helt ud, så det er nemt at komme til dine ting.

Har du brug for flere matchende opbevaringsmuligheder, kan du få en række andre møbler i Lyon-serien. Således findes der eksempelvis også Lyon skænk, højskab og TV-bord.

Du kan finde flere oplysninger om denne minimalistiske Lyon kommode hos Moreland.dk her.


2. Klassisk kommode

Klassisk kommode

Denne træfarvede kommode er et godt valg, hvis du ønsker en klassisk stil i dit hjem. Kommoden har således lidt af et retro-look, der leder tankerne tilbage mod en svunden tid.

Kommoden fremstår både flot og elegant med dens sorte ramme i metal. Hvad opbevaring angår, så er den udstyret med tre skabslåger, som der gemmer sig hylder bag. Ydermere har den to store overflader, hvor du så kan stille nogle af de ting, du ønsker skal stå åbent fremme. Det kunne eksempelvis være en mikrobølgeovn.

Denne kommode måler 80 x 100 x 38 centimeter, og den giver således masser af opbevaringsplads.

Find flere informationer om denne klassiske kommode hos Lammeuld.dk her.


3. Elegant kommode med tre skuffer

Elegant kommode med tre skuffer

Drømmer du om en stilren kommode? Så er denne sorte eller hvide af slagsen et rigtig godt bud. Den har nemlig et helt enkelt design, som gør, at den vil kunne begå sig godt i de fleste hjem.

Du kan placere kommoden i et hvilket som helst rum, hvor der er brug for mere opbevaringsplads. Den er yderst funktionel med sine tre store skuffer, som gør, at du vil kunne gemme alverdens tøj, elektronik, bøger m.v. lidt væk.

Kommoden måler 78 x 80 x 40 centimeter. Den er fremstillet af spånplader, som er belagt med lak.

Du kan finde flere oplysninger om den elegante kommode hos Lammeuld.dk her.


4. Stor kommode med syv skuffer

Model: Krone

Stor kommode med syv skuffer

Med denne store kommode med mange skuffer får du både masser af ekstra opbevaringsplads. Kommoden er fremstillet i et elegant og stilrent design og passer derfor til det moderne hjem, hvor der lægges vægt på rene linjer.

Krone-kommoden er fremstillet i hvidlakeret MDF, og den byder nærmere bestemt på hele syv skuffer.

Ved køb kan du vælge mellem dybderne 37 og 47 cm. Hermed kan du altså tilpasse din kommode alt efter, om du ønsker et møbel, der ikke “stikker” så langt ud i rummet – Eller et møbel hvor der er mere plads til opbevaring.

Foruden dybden kan du også vælge mellem mellem forskellige stel. Således kan den komme med enten hjul, metalben, træben eller sokkel.

Målene på kommoden varierer naturligvis alt efter, hvad du vælger. Således kan størrelsen bedst beskrives således: B80 x D37-47 x H125-133 cm.

Du kan købe denne store kommode med syv skuffer hos Danskrestlager.dk her.


5. Hvid kommode med 5 skuffer

Model: Bakir

Hvid kommode med 5 skuffer

Har du brug for en klassisk og stilren opbevaringsmulighed? Så kan denne hvide kommode være en perfekt løsning i dit hjem. Takket være dens enkle design er der mulighed for at placere kommoden i lige det rum, hvor du har brug for mere opbevaringsplads.

Kommoden er rummelig og har plads til en del ting takket være dens 5 store skuffer. Derudover har kommoden den fordel, at du kan have ting stående ovenpå den.

Foruden hvid fås kommoden også i farven sort, ligesom den kan fås med tre eller seks skuffer frem for fem. Varianten med fem skuffer måler 77 x 50 x 111,3 cm.

Find den aktuelle pris på den hvide kommode med fem skuffer hos Myhomemøbler.dk her.


6. Sorø – Dobbelt kommode i mathvid finish

Sorø - Dobbelt kommode i mathvid finish

Denne dobbelte kommode er et praktisk og pænt møbel fra serien Sorø. Den mathvide finish gør, at den kan oplyse soveværelset på smukkeste vis og skabe en følelse af rummelighed. Rummelig er kommoden også, for den indeholder 6 skuffer med god plads. Alt i alt måler den dobbelte kommode 94,8 centimeter i højden, 150,3 i bredden og 40,1 centimeter i dybden.

Kommoden har ikke bare en mathvid finish. Den er i det hele taget udstyret med en flot og detaljerig finish. Således har grebene i lakeret metal en særlig vinkel, der gør det nemt at åbne skufferne, og som samtidig giver kommoden et unikt udtryk. Benene i massivt, lakeret træ bidrager også til dette udtryk.

Du kan købe denne dobbelte kommode hos Danskrestlager.dk her.


7. Kommode med 5 skuffer – Bøge-look

Kommode med 5 skuffer - Bøge-look

Denne kommode står klart og tydeligt frem i dit soveværelse – Eller hvor du nu vælger at placere den. Formen er enkel, og farven er frisk og leder tankerne hen på bøgetræ. Håndtagene er runde og i sølvfarvet metal. Det er helt simpelt, og det virker! 

Kommoden giver dig 5 skuffer i to forskellige størrelser – det vil sige to mindre skuffer og tre større. Her har du god plads til tøj i hver en afskygning, samt andre ting du måtte ønske at gemme af vejen. Kommoden kan fx også udgøre en smart skænk i spisestuen.

Møblet måler 60 x 70 x 35 centimeter og er fremstillet i spånplade. Du kan købe den hos Lammeuld.dk her.


8. Delta kommode

Delta kommode

Delta kommoden giver dig mulighed for at få et enkelt og elegant opbevaringsmøbel i dit hjem. Den er fremstillet i hvid med folie i egestruktur således, at den har et fint nordisk udtryk.

Kommoden er praktisk indrettet med sine 2 mindre skuffer med en front i egestruktur øverst og 2 store hvide skuffer nederst. Den har ingen greb, men derimod små buede udskæringer, som ligger godt i din hånd.

Denne kommode måler B98,6 cm x D39,05 cm x H81,7 cm. Du kan købe den hos Boboonline.dk her.


9. Lille kommode i industrielt look – 2 skuffer

Model: Muubs

Lille kommode i industrielt look - 2 skuffer

Den lille kommode i et industrielt look er for dig, der elsker at få et råt og maskulint udtryk ind i din indretningsstil. Kommoden fra Muubs er fremstillet i jern for netop at få dens flotte og upolerede design frem.

Kommoden indeholder 2 rummelige skuffer med greb, der matcher resten af udseendet. Den praktiske kommode er en funktionel opbevaringsløsning, uanset om du stiller den i gangen, ved siden af sengen eller sofaen.

Har du en minimalistisk tilgang til din indretning, er denne kommode helt perfekt. Du får oveni købet en kommode, der er helt sin egen, da farven kan variere fra den ene produktion til den anden.

Jernkommodens farvenuancer skifter smukt og kan således spænde fra antracitgrå til en nærmest sort farve.

Muubs-kommoden måler 59 x 29 x 30 centimeter. Du kan få flere oplysninger om den lille kommode i et industrielt look med 2 skuffer hos Trendyliving.dk her.


10. Høj kommode – 5 skuffer

Model: Novo Solo – Halifax

Høj kommode - 5 skuffer

Har du ikke meget gulvplads, men brug for ekstra opbevaringsplads, er det værd at kigge på denne høje kommode fra Nova Solo. Det er en eksklusiv kommode i hvid mahogni, der passer godt ind i en lidt romantisk indretningsstil.

Kommoden har 5 skuffer med flotte greb, der gør det nemt at åbne skufferne. Den er en del af Halifax-serien, hvilket betyder, at du kan få flere andre møbler, der passer sammen med denne fine kommode… Og på den måde fuldende din indretning med matchende møbler.

Den romantiske kommode måler 130 x 90 x 50 centimeter. Du kan finde prisen på den høje kommode med 5 skuffer hos Byhornsleth.dk her.


11. Retro kommode – Bloomingville

Model: Johanna

Retro kommode - Bloomingville

Er du vild med at indrette dit hjem i den bedste retro-stil? Så passer denne retro kommode fra Bloomingville lige ind i din bolig. Kommoden er fremstillet i mangotræ og har en helt særlig udstråling.

Retro kommoden vil helt sikkert hurtig tiltrække alles opmærksomhed, da den fanger øjet med det samme. Takket være kommodens 6 gode skuffer, som er pakket ind i et lækkert ydre, får du desuden her en model med masser af opbevaringsplads.

Kommoden måler 85 x 80 x 40 centimeter. Find prisen på retro kommoden fra Bloomingville hos Byhornsleth.dk her.


12. Stilren kommode i hvid højglans – Moderne design

Stilren kommode i hvid højglans - Moderne design

Med en stilren kommode i hvid højglans som denne bringer du orden og lys ind i soveværelset – eller for den sags skyld i stuen eller entréen. Dette bud på en kommode har rene linjer og simple håndtag i sølvfarvet aluminium. Den måler 60 x 90 x 30 centimeter.

Kommoden kan indeholde alt fra undertøj og strømper til smykker, slips og nips. I entréen kan den være det perfekte, lille opbevaringssted til huer, vanter og halstørklæder. Hylden på toppen kan benyttes til dekorative elementer a la planter, billedrammer og levende lys.

Møblet er fremstillet i spånplade, som er malet og melaminharpiksbelagt. Den står godt og stabilt, og i bunden har den bløde plastdutter, der sikrer, at dit gulv ikke får ridser.

Denne stilrene kommode er til salg hos Lammeuld.dk her.


13. Lav kommode med skuffer

Model: Sofia

Lav kommode med skuffer

En lav kommode med skuffer er ideel til at have stående ved siden af sengen eller sofaen, så du har et sted at opbevare de ting, der ellers bare ligger og flyder.

Sofia-kommoden er en mindre kommode, som er designet med 2 skuffer med greb i stål og læder. Grebene udgør smukke detaljer på det ellers ret simple møbel.

Kommoden måler D38 x L44 x H54 cm. Foruden den hvide variant, vi her har valgt at vise, fås den også i sort, ligesom Sofia-serien også byder på matchende skænke, vitriner, skoskabe m.v.

Du kan få mere at vide om den lave kommode med skuffer hos Myhomemøbler.dk her.


14. Kommode med låger

Model: Hübsch Interiør

Kommode med låger

Er du på udkig efter en spændende og anderledes kommode, bør du tage et kig på denne kommode med låger, der er udført i et sildebensmønster. Hübsch Interiør, som er kendt for at producere kvalitetsmøbler, står bag designet.

Det flotte og stilrene udtryk, som kommoden har, gør, at den passer godt ind i en nordisk inspireret indretningsstil. Kommoden er fremstillet i egetræ og har en flot naturlig træfarve, så den kan stilles i lige det rum, hvor du ønsker et nyt smukt opbevaringsmøbel.

Kommoden fra Hübsch Interiør måler 90 x 90 x 35 centimeter. Du kan se prisen på kommoden med låger hos Byhornsleth.dk her.


15. Mini kommode med 1 skuffe – Hübsch

Mini kommode med 1 skuffe - Hübsch

Med en minikommode med 1 skuffe fra Hübsch Interiør får du en optimal opbevaringsmulighed til en entré, ved sengen eller ved sofaen. Udover den ene skuffe får du også et lille opbevaringsrum.

Kommoden er fremstillet i egetræ og egetræsfiner og har derfor et lyst og minimalistisk udtryk, som er perfekt til den nordiske indretningsstil.

Denne kommode får i skrivende stund perfekte 5 ud af 5 stjerner fra forhandlerens kunder, og den er således en ganske populær sag. Kommoden måler 60 x 40 x 35 centimeter.

Få mere at vide om mini kommoden med 1 skuffe fra Hübsch hos Byhornsleth.dk her.


16. Vintage kommode – Antik-look

Model: Chic Antique

Vintage kommode - Antik-look

Sætter du pris på møbler, der afspejler en svunden tid? Så kan du ikke komme udenom denne vintage kommode med et gammeldags antik-look. Kommoden er fremstillet i træ og metal. Selve rammen er i metal, mens skufferne er i træ.

Møblet ligner en ægte gammel fransk kommode takket være dens 16 skuffer og rustikke udtryk.

Kommoden måler 105 x 61 x 33 centimeter. Du kan kigge nærmere på vintage kommoden med antik-look hos Hoejgaardbrugskunst.dk her.


17. Lille kommode i teak

Model: FURBO

Lille kommode i teak

Denne lille kommode i teak er en kommode, som kan bruges til opbevaring mange steder. Den har et enkelt og moderne design, der gør, at den passer godt ind i alt lige fra en gang til ved siden af sengen eller sofaen.

Kommoden er fremstillet i massivt egetræ, som har været udsat for vind og vejr og derved fået et skønt vejrpatineret look. Takket være denne vejrpatinering har hver kommode sit helt eget unikke udtryk. Du kan derfor her få en kommode i dit hjem, som ingen andre har.

Teakkommoden er praktisk indrettet med 2 mindre skuffer og én stor skuffe. Den står på 4 flotte sorte træben, der skråner let udad. Kommoden måler 63 x 42 x 31 centimeter.

Du kan finde prisen på denne lille kommode i teak hos Boboonline.dk her.


18. Kommode i mahogni – Perfekt til badeværelset

Model: Nova Solo – Halifax

Kommode i mahogni - Perfekt til badeværelset

Halifax-kommoden i mahogni passer perfekt til et badeværelse, hvor der ønskes en gammeldags og romantisk indretningsstil. Nova Solo har designet kommoden i et eksklusivt look med den hvidlakerede mahogni og de fine greb, så den fremstår attraktiv og indbydende.

Den enkle og stilrene kommode har 5 skuffer, hvor du kan opbevare de ting, du har brug for på badeværelset. Der er plads til alt lige fra hårbørste til vaskeklude. Kort sagt, du kan få orden på badeværelset, så du altid kan finde det, du skal benytte.

Kommoden er en del af en serie, så du kan finde andre møbler til badeværelset, der matcher kommoden. Halifax-kommoden med 5 skuffer måler 90 x 40 x 30 centimeter, mens den også findes i en større version med 6 skuffer. Du kan få flere informationer om kommoden i mahogni hos Byhornsleth.dk her.


19. Hvid kommode – Paris

Hvid kommode - Paris

Denne hvide Paris kommode har et fantastisk elegant udtryk. Den kan placeres hvor som helst, da den tilfører ethvert rum et æstetisk opbevaringsmøbel. Kommoden kan skabe orden i kaos, da den har hele 6 rummelige skuffer til opbevaring.

Kommoden kan eksempelvis hilse alle velkommen i en entré eller stå i et soveværelse, hvor der er brug for mere opbevaringsplads. De 4 store skuffer kan rumme de større ting, mens de 2 mindre skuffer er perfekte til småting.

Paris kommoden fås i hvid eller hvid/eg, ligesom den også findes i flere forskellige størrelser. Varianten med 6 skuffer måler 96 x 139.7 x 48,5 centimeter.

Du kan få oplyst prisen på den grå kommode fra Paris hos Boboonline.dk her.


20. Kommode i fyrretræ – ACT NORDIC Thais

Kommode i fyrretræ - ACT NORDIC Thais

Leder du efter en kommode i fyrretræ, der passer perfekt ind i hjørnet eller på en sparsom plads i stuen? Og som samtidig er helt unik og giver et særligt indtryk? Så er det med stor sandsynlighed ACT NORDIC Thais, du er ude efter.

Denne lille kommode er i multifarvet fyrretræ, og den har ni skuffer med forskellige greb. Den er et helt særligt indslag til fx soveværelset eller entréen. Men også i køkkenet vil den gøre sig godt og hjælpe dig til at holde styr på de forskellige køkkenredskaber.

Generelt er den lille kommode i fyrretræ det oplagte møbel at stille dér, hvor du har en kvadratmeter i overskud. Kommoden måler 98 cm i højden, 48 i bredden og 32 i dybden, og benene er i naturfarvet og lakeret fyrretræ.

Du kan købe denne kommode i fyrretræ hos Boboonline.dk her.


21. TV-kommode – Base

TV-kommode - Base

Har du brug for en TV-kommode? Så kunne denne moderne Base-kommode være den rette løsning for dig. Den er perfekt til at få styr på opbevaring af ting, der skal bruges i sofaområdet.

Der er masser af plads til opbevaring i form af TV-kommodens 4 skuffer og glashylden i midten. Takket være skuffernes lukkesystem kan de lukkes med et blødt skub, hvorefter de glider stille på plads.

Kommoden står på et elegant mørkt stel, og den måler 45 x 150 x 55 centimeter. Få flere informationer om Base TV-kommoden hos Moreland.dk her.


22. Milano kommode med farvede skuffer

Milano kommode med farvede skuffer

Hvis du godt kan lide at have rolige og afdæmpede farver i dit hjem, så kig nærmere på denne Milano kommode med farvede skuffer. De 4 skuffer er nemlig holdt i behagelige naturalistiske farver.

Sammensætningen af kommodens skuffer i forskellige farver og rammen i naturtræ gør, at dette møbel er noget helt specielt. Kommodens rolige udtryk og det moderne design sikrer, at det er et møbel, du vil elske at have stående fremme til opbevaring.

Milano kommoden fås også i en udgave, hvor alle skuffernes front er hvide. Kommoden måler 65 x 40 x 36 centimeter. Find flere informationer om Milano kommoden med farvede skuffer hos Likehome.dk her.


23. Billig hvid kommode – Line

Billig hvid kommode - Line

Det behøver ikke at koste en formue, når du anskaffer dig en kommode. Denne billige hvide Line-kommode er et rigtig godt bud på en flot moderne kommode i en budgetvenlig prisklasse.

Kommoden er fremstillet i hvid folie med en egefarvet kant. De hvide greb fuldfører kommodens eksklusive udtryk. Samtidigt får du 3 store skuffer til at lægge de ting i, som du ønsker skal opbevares på en stilfuld måde.

Line-kommoden fås i flere varianter, hvad angår størrelse og udformning. Denne model er er 76,3 x 78,6 x 39,05 centimeter. Du kan se den billige hvide Line-kommode hos Boboonline.dk her.


24. Thais kommode

Thais kommode

Med en Thais kommode i hjemmet får du en helt speciel kommode til opbevaring. Den er designet med 9 skuffer i flere forskellige (små) størrelser. Det giver dig rige muligheder for at opbevare alskens ting i kommoden.

Grebene på skufferne er ligeledes vidt forskellige, hvilket giver kommoden et interessant og varieret udtryk. Nogle af grebene er i metal, mens andre er i træ. Både ben og kommode er fremstillet i fyrretræ, der komplementerer hinanden på bedste vis.

Thais kommoden måler 98 x 48 x 32 centimeter. Den fås også i andre udgaver og størrelser, som du finder herunder. Få mere at vide om Thais kommoden hos Boboonline.dk her.


25. Kommode i valnød – 6 skuffer

Model: Paris

Kommode i valnød - 6 skuffer

Har du brug for en rummelig kommode med masser af skuffer til at opbevare ting og sager i, er denne kommode i valnød med hele 6 skuffer et rigtig godt bud.

Paris-kommoden har et flot og rustikt udtryk, der passer til de fleste indretningsstile. Den kan placeres i gangen, soveværelset, stuen eller køkkenet, hvor de 2 mindre skuffer øverst og 4 store skuffer nederst giver dig mulighed for at opbevare det, du har behov for. 

Denne kommode måler 139,48 x 96,2 x 48,5 centimeter.

Du kan se den aktuelle pris på kommoden i valnød med 6 skuffer hos Boboonline.dk her.


26. Montana kommode

Model: Carry

Montana kommode

Uanset hvor du har brug for mere opbevaring, er en Montana kommode en god løsning. Den er utrolig rummelig, og så er den fremstillet i et enkelt og stilrent design, der passer til alle rum og indretningsstile.

Kommoden er meget alsidig, da du kan sammensætte lige præcis de farver, der matcher dine ønsker. Det er muligt at vælge farver på både selve kommoden og på benene, hvor grebene kommer i samme farve som selve kommoden.

Montana kommoden måler 69,9 x 69,6 x 38 centimeter.

Læs mere om kommoden hos Montanafurniture.com her.


27. Puslebord kommode

Model: Cam Cam Harlequin

Puslebord kommode

i samarbejde med PriceRunner

Med denne Harlequin puslekommode får du et anvendeligt og fint møbel med god pusleplads. Kommoden er forsynet med udtræksplade, så du opnår en stor og behagelig pusleplads. Under bordpladen finder du god plads til opbevaring bag de udskårne trælåger. 

Harlequin er skabt i et funktionelt og tidløst design, som passer ind i de fleste hjem. Kommoden er lavet i MDF, mens benene er i 100% fyrretræ. Den glatte overflade sørger for, at bordet er let at rengøre.

Når du ikke længere har brug for en pusleplads i hjemmet, kan kommoden fungere som opbevaringsmøbel på børneværelset, i soveværelset eller et helt tredje sted.

Du kan bruge puslebordet lige fra babyen er født og op til ca. 12 måneder. Den maksimale belastning er på 11 kg, og kommoden kommer i flere forskellige farver.

Du kan se prisen på denne puslekommode via Pricerunner i tabellen ovenfor.