Modulsofa – 11 løsninger der lader dig bygge din helt egen sofa

Deklarering-af-artikel

Er du på udkig efter en sofa? Men er det svært at finde én, du kan lide, og som samtidig har den helt rette størrelse? Så kunne en modulsofa være et oplagt valg.

Modulsofaer består af en række moduler, som kan kombineres efter forgodtbefindende. Hermed giver de dig en fleksibilitet, der langt overstiger de mere låste sofatyper.

… Men hvilken modulsofa skal du så vælge? Det kan du blive klogere på i denne guide – Her finder du nemlig 11 gode løsninger fra de danske møbelforhandlere.

OBS – Tilbud: Se modulsofaer med op til 50% rabat hos Sofa.dk her

1. Modulsofa med rige tilpasningsmuligheder

Model: Manhattan

Leder du efter en løsning, hvor du kan sammensætte din helt egen sofa? Så skal du kigge nærmere på denne Manhattan modulsofa.

Her får du nemlig en sofa, som du kan gøre til helt din egen. Vi har her valgt at vise en 3 meter bred variation med chaiselong. Men det er blot ét eksempel på, hvordan modulsofaen kunne ende ud. Du har nemlig mulighed for at tilkøbe en række forskellige moduler:

  • Puffer
  • Midtermoduler i forskellige størrelser
  • Hjørnemoduler
  • Sidemoduler (moduler med armlæn)

…. Hermed kan du i praksis skabe din helt egen sofa… Og – måske ligeså vigtigt – løbende tilpasse din sofa, hvis nu du eksempelvis bestemmer dig for et flytte til et sted, hvor den ikke passer ind i dens nuværende form.

Denne modulsofa kommer tilmed i hele syv forskellige farver: Eksempelvis mørkegrå, lysegrå, blå og grøn. Hermed kan du også sætte den helt rette kulør på designet.

Manhattan modulsofaen er en sofa i høj kvalitet, der giver dig en optimal siddekomfort. Den er nemlig polstret med PU-skum i både ryg og sæde, så du både sidder og ligger behageligt i den. Desuden er sofaen fremstillet med et slidstærkt og behageligt betræk.

Få flere informationer om Manhattan modulsofaen hos Sofa.dk her.


2. Porto XL – Modulsofa med lækkert PU-skum og nozag fjedre

Denne modulsofa oser af hygge og komfort. Det boksformede og polstrede look giver én lyst til at lade sig falde bagover og læne sig tilbage – og det kan du trygt gøre, for Porto modulsofaen vil med garanti gribe dig og sørge for, at du lander blødt. Møblet vil således indbyde til mange afslappede og afslappende stunder i din stue.

Sofaen er polstret med PU-skum og nozag fjedre, og den har en medium blødhed. Det betyder, at du synker behageligt ned i puderne, men at du også godt kan komme op igen. Den er beklædt med et betræk i en beige/grå farve, som har en lækker tekstur og et udtryk af kvalitet. 

Porto XL måler 228 centimeter i bredden, 97 centimeter i dybden og 70 centimeter i højden. Men du kan naturligvis sammensætte modulerne fra serien, som du vil, så der bliver plads til kæresten, hele familien eller slænget af venner i hyggekrogen. Du har mulighed for at købe modulerne enkeltvis hos forhandleren, og de tæller også bl.a. en puf.

Porto modulsofaen er til salg hos Moebelkompagniet.dk her.


3. New York – Sofa med puf og syv moduler

Det er meget passende, at denne modulsofa har fået navnet New York. Byen giver dig som bekendt mulighed for at udleve alle dine drømme, og med disse moduler kan du udleve nærmest enhver sofadrøm, du måtte have. 

Med hele syv moduler og puf er der nemlig rig mulighed for at sammensætte en sofa, der ser ud præcis som i dine visioner. Ja, du behøver faktisk ikke lade dig begrænse til en enkelt sofa. Du kan også sammensætte modulerne, så du får to. Du kan altså indrette stuen på ny, hver gang du får gæster – Eller bare når du har lyst. 

New York modulsofaen har en højde på 70 centimeter og en dybde på 90 centimeter. Alt efter sammensætningen af moduler kan bredden være eksempelvis 360 eller 270 centimeter. Så er spørgsmålet bare, om det er en hjørnesofa eller måske en sofa med chaiselong, du er i humør til i dag? 

Sofaen er fyldt med koldskum og har ben af sort plast. Betrækket er i polyester, har et markant udtryk med en grov vævning og fås i for eksempel latte-farvet eller blå.

Du kan købe New York modulsofaen hos Sofa.dk her.


4. Palma – Modulsofa med 1 x 3-personers modul og 2 x 1-personers modul

Palma modulsofa er et fleksibelt møbel bestående af et 3-personers sofamodul og to 1-personers sofamoduler. Disse tre ingredienser kan sammensættes på et hav af måder, så du har opskriften på lige præcis dén sofa, du kunne tænke dig.

Sofaen har en let udformning, hvilket gør det muligt at skifte mening om dens udtryk på en daglig basis. Du kan nemlig nemt og lynhurtigt forvandle møblet fra en lang sofa, hvor modulerne står i forlængelse af hinanden, til en hjørnesofa eller en sofa med chaiselong. De kreative idéer kan altså få frit spil med Palma, så indretningen aldrig bliver kedelig. 

Palma modulsofa har bestemt heller ikke et kedeligt udtryk. Den er betrukket med et smukt (og i øvrigt blødt og slidstærkt) suede-stof. Ligesom velour har stoffet et særligt skin og et levende farvespil i forskellige belysninger. Stoffet er i mørkegrå, hvilket er et praktisk farvevalg til sofaen.

Det 3-personers sofamodul måler 202 x 102 x 89 centimeter, mens de to 1 personers sofamoduler måler 102 x 102 x 89 centimeter.

Palma modulsofaen kan købes hos Moreland.dk her.


5. Lissabon XL – God modulsofa til to personer

Lissabon er den første modulsofa i Møbelkompagniets sortiment. Er det så begynderheld, at sofaen er så blød, komfortabel, smuk og holdbar? Næppe! Det skyldes nok snarere de velvalgte materialer og det gennemtænkte design, der kendetegner sofaens forskellige moduler.

Lissabon XL 2 personers modulsofaen er således fremstillet af en ramme af masonitplade, krydsfinér og spånplade. Det giver et rigtig stærkt og modstandsdygtigt udgangspunkt. Rammen er fyldt med mange lag skum, hvilket yderligere bidrager til holdbarheden. Det gør med andre ord, at Lissabon modulsofaen kan holde i mange år – også flere år end mange andre sofaer på markedet. 

Modulsofaen er betrukket med et blødt stof i en høj kvalitet, som i øvrigt har en smuk, beige farve. Det gør sofaen indbydende på alle måder og for alle sanser.

Lissabon modulsofaen måler 260 centimeter i bredden, 100 centimeter i dybden og 72 centimeter i højden. Selvom det “kun” er en 2 personers sofa, føles den altså XL og dejlig dyb at smide sig i. Du kan selvfølgelig også bygge din egen sofa af modulerne fra serien. Modulerne kan købes enkeltvis og lader dig sammensætte din egen sofa helt efter behov.

Du kan købe denne gode modulsofa til to personer hos Møbelkompagniet her.


6. Thomas E. Alken modulsofa

Med en modulsofa designet af Thomas E. Alken får du en sofa, hvor siddekomfort, funktionalitet og den rene nordiske lethed har været i fokus. Derfor er sofaen velegnet til de fleste hjem uanset indretningsstilen.

Modulsofaen giver dig mulighed for at skabe lige præcis den sofa, du har behov for. Om det skal være en sofa, der er god at tage en middagslur i på egen hånd, eller om der skal være plads til mange, er helt op til dig.

Der er med sofaen et væld af sammensætningsmuligheder, hvor hver sammensætning giver et nyt og særligt udtryk til sofaen.

Det praktiske ved denne modulsofa er, at du altid kan lave om på den. Det er nemlig muligt at flytte rundt på modulerne, så de eksempelvis står i en ny kombination eller hver for sig. Det er til hver en tid nemt at sætte modulerne sammen igen, da du blot skal anvende de simple beslag.

Modulsofaen er fremstillet i med et betræk i uld, og den fås i flere forskellige farver. Hynderne er fyldt med polyetherskum, som sikrer dig en god siddekomfort.

Vi har her valgt at vise en løsning, som giver en sofa med målene 74 x 230 x 90 cm. Der kan dog også købes moduler til sofaen enkeltvist.

Find flere oplysninger om Thomas E. Alken modulsofaen hos Coop.dk her.


7. Modulo modulhjørnesofa

Modulo modulhjørnesofaen er en moderne og stilren sofa i et tidløst og enkelt design. Designet er dansk og består af klassiske linjer, høj kvalitet og et solidt håndværk, som tilsammen danner ramme om sofaens eksklusive udtryk.

Du kan med denne sofa skabe lige præcis den stemning og harmoni i dit rum, som du ønsker, da der er mulighed for at vælge mellem flere farver. Du bestemmer også selv, om du vil have en sofa med stofbetræk eller i læder.

Ønsker du en god siddekomfort, er du sikret dette, da sofaen er forsynet med koldskum i sædehynderne og polyetherskum i ryghynderne. Koldskummet er desuden med til at holde sofaens form i mange år. Foretrækker du, at sæde- og ryghynderne skal bestå af noget andet, er dette ligeledes muligt.

Det er ydermere muligt at vælge mellem flere slags ben. Du således kan designe din sofa med enten ben i ubehandlet eg, olieret eg eller metalben.

Du kan se prisen på Modulo modulhjørnesofaen hos Mobler.dk her.


8. Billig modulsofa

Model: Hübsch modulsofa

Leder du efter en billig modulsofa? Så skal du kigge nærmere på denne Hübsch modulsofa. Takket være sofaens enkle linjer og diskrete farve passer den godt ind i de fleste danske hjem.

Sofaen er designet som en modulsofa til tre personer. Den er fremstillet i flot lysegråt stofbetræk med høje sorte metalben. De høje ben giver et let og elegant udtryk til sofaen, mens de på samme tid gør det nemt at gøre rent under sofaen.

Det er altid muligt at sidde komfortabelt i sofaen på grund af de løse rygpuder. Rygpuderne kan nemlig placeres, så du opnår den optimale siddeposition.

Du kan læse mere om den billige modulsofa hos Norliving.dk her.


9. Hay modulsofa

Hay modulsofaen er for dig, der ønsker at sammensætte din egen sofa. Her får du nemlig mulighed for at designe din drømmesofa, så den får lige præcis den størrelse, funktionalitet, udtryk og farve, der passer til din indretning og dit behov.

Uanset hvordan du vælger at sammensætte din nye sofa, er du sikret, at sofaens udtryk er både moderne og stilrent på samme tid. Med en modulsofa fra Hay er du kort sagt sikret et hav af muligheder, så du kan skabe en sofa, der forvandler det specifikke rum til et hyggeligt sted.

De forskellige moduler kommer i flere farver og typer af stof, så du kan vælge dit foretrukne design. Du kan se alle dine muligheder med Hay modulsofaen hos Trendyliving.dk her.


10. Skalma Creativo modulsofa

Er det svært at finde en sofa, der passer i størrelsen, og som opfylder dine behov? Så skal du tage et kig på denne Skalma Creativo modulsofa, som muligvis vil falde lige i din smag.

Med Skalma Creativo har du chancen for at få en helt unik sofa, som passer perfekt ind i din indretningsstil. Du kan nemlig tilføje moduler alt efter behov og sammensætte din helt egen sofa.

Her får du et væld af muligheder, da du kan sammensætte mere end 25 forskellige moduler for at få en sofa, der lever op til dine ønsker. Der er ligeledes seks slags ben og meder, som du kan vælge mellem. Sidst men ikke mindst kan du vælge, om sofaen skal bestå af læder eller stof, og hvilken farve den skal være i.

Du kan finde flere informationer om Skalma Creativo modulsofaen hos Erling-christensen.dk her.


11. Ucreate modulsofa

Med en Ucreate modulsofa får du en behagelig sofa, hvor der er plads til hele familien og et par ekstra gæster ved særlige lejligheder. Sofaen er lavet i et klassisk og stilfuldt design i sort semianilinlæder og med stålben, hvorfor den passer godt ind i de fleste hjem.

Det bedste ved denne sofa er, at du selv kan designe den netop, som du ønsker, at den skal være.

Du kan nemlig lave din helt egen sofa, hvor du kan vælge mellem: tre sædebredder, to sædedybder, fire sædevarianter, to ryghyndevarianter, fire slags armlæn og otte forskellige ben. Du kan desuden vælge mellem et betræk i læder eller i stof. Begge dele kommer i mange farver.

Takket være modulsofaens mange muligheder får du et sofasystem, hvor du kan sætte de forskellige moduler sammen, som du har lyst til. Herved ender du op med en sofa, der passer perfekt til dine behov og til det pågældende rum.

Du kan læse mere om Ucreate modulsofaen hos Mobler.dk her.