Sækkestole – De 21 bedste

Deklarering-af-artikel
Sækkestol

Sækkestole er et hit for både børn og voksne. Her kan folk i alle aldre nemlig – ganske uformelt – slænge sig, når der rigtig skal slappes af.

I Danmark finder du sækkestole i alverdens former – og til alverdens priser. Ønsker du at købe en ny blød sækkestol, giver det derfor rigtig god mening at bruge lidt tid på at undersøge mulighederne.

… Netop dette kan du finde hjælp til i denne guide. Her har vi nemlig samlet vores bud på de 21 bedste sækkestole!

1. Indendørs og udendørs sækkestol – God til både børn og voksne

Model: RETROit Cobana

Indendørs og udendørs sækkestol - God til både børn og voksne

RETROit Cobana er en lækker sækkestol, der emmer af luksus.

Sækkestolen er god til både børn og voksne og kan bruges indendørs såvel som udendørs. Takket være det vandafvisende og slidstærke stof kan du endda lade stolen stå udenfor, selv hvis det regner.

Indvendigt er stolen opbygget af to individuelle dele, som bliver adskilt af velcro. Det sørger for, at modellen støtter din ryg omhyggeligt, når du sidder i den.

Samtidigt består den grå sækkestol af giftfrie EPS-kugler, så du kan sidde og ligge både blødt og behageligt.

Ydermere finder du håndsyede sting langs stolens kant. Herved er hvert produkt 100 % unikt. Tråden er lavet i en kraftig hørkvalitet, som betyder, at den vil holde i mange år frem i tiden.

Er du ikke vild med farven grå, fås den samme sækkestol også i farverne brun, hvid, sort, grøn m.v.

Sækkestolen måler 96 x 80 x 70 centimeter men fås også i en lille junior-størrelse på bare 65 x 82 x 65 centimeter.

Du kan læse mere om RETROit Cobana hos Sackit.dk her.


2. Allround sækkestol (kan bruges både ude og inde)

Allround sækkestol (kan bruges både ude og inde)

Denne sækkestol har et simpelt ovalt design, men den er langt fra simpel, når det kommer til funktioner:

Sækkestolen har således ikke alene et ergonomisk design med en støttende høj ryg, der gør den utroligt komfortabel at sidde i. 

… Den er også skabt i nanostof, der gør det muligt at bruge sækkestolen ude såvel som inde. Stoffet forhindrer snavs og væske i at trænge ind, og så er det nemt at rengøre ved hjælp af en opvredet klud.

Sækkestolens bund er forsynet med sort, slidstærkt stof, der sikrer, at du kan have glæde af stolen i lang tid. Derudover har den en lækker grå farve, som passer ind i stuen såvel som på kontoret eller terrassen.

Sidst, men ikke mindst skal det nævnes, at sækkestolen er fyldt med genbrugsskum – Så den sparer også på jordens ressourcer. 

Sækkestolen måler 100 x 94 x 81 centimeter. Du kan købe den hos Moreland.dk her.


3. Stor blå sækkestol (voksen) – SACKit Medley

Stor blå sækkestol (voksen) - SACKit Medley

SACKit Medley er en stor blå kvalitetssækkestol til en voksen, som du vil kunne slappe godt og grundigt af i.

Sækkestolen er både fyldt med skum samt EPS-kugler, så du opnår den absolut bedste siddekomfort. Til sammen sikrer disse to komponenter, at du sidder blødt og behageligt samtidig med, at stolen holder sin form.

Ydermere er sækkestolen lavet af slidstærkt stof ved navn Medley. Medley er en type af stof, der er produceret af 100 % genanvendeligt polyester.

I og med at den store blå sækkestol er opbygget af to individuelle dele adskilt af velcro, vil din ryg også blive støttet omhyggeligt.

Sidst men ikke mindst er SACKit Medley forsynet med flotte håndsyede hørsting langs kanterne, hvilket giver den et elegant look.

Sækkestolen måler 96 x 80 x 70 centimeter. Udover blå findes stolen også i andre farver såsom sort, grå, grøn og brun.

Du kan læse mere om SACKit Medley hos Sackit.dk her.


4. Fatboy sækkestol – Stor

Model: Stonewashed

Fatboy sækkestol - Stor

Her er der tale om en skøn stor luksussækkestol fra det populære brand Fatboy, som sørger for en fantastisk komfort uanset, hvordan du sidder eller ligger i den.

Fatboy-sækkestolen er lavet af 100 % luksusbomuld, du synker dejligt ned i, når det er tid til at slappe af.

Den store sorte sækkestol er både vand- og smudsafvisende. Dette gør rengøring af sækkestolen ganske nem, således at den vil kunne holde sig pæn år efter år. Trods sækkestolens vandavisende egenskaber anbefales det dog, at du ikke bruger den udendørs.

Sækkestolen fås i flere forskellige farver – udover sort – så du kan vælge lige netop din favoritmodel.

Sækkestolen har størrelsen 180 x 140 centimeter.

Der er ofte tilbud på denne Fatboy, hvorfor det er værd at holde øje med aktuelle udsalg.

Køb Fatboy-sækkestolen hos Trendyliving.dk her.


5. Fatboy Junior – Sækkestol til børn

Fatboy Junior - Sækkestol til børn

Fatboy Junior er en ekstra behagelig og blød sækkestol farven rød, der er designet specielt til børn.

Med Fatboy Junior vil dit barn få en fleksibel og komfortabel sækkestol, der er lavet til ren og skær afslapning. Det er nemlig muligt både at ligge, sidde og sove i denne sækkestol.

Den røde sækkestol er fremstillet i et smart design med stenvasket bomuld, som er designet til at kunne holde til lidt af hvert. Betrækket kan rengøres med en fugtig klud – eventuelt med lidt sæbe – ligesom det også kan vaskes ved 30 grader.

Sækkestolen vi her valgt at linke til måler 130 x 100 centimeter. Den fås dog også i en større størrelse med målene 180 x 140 centimeter. Således kan du finde en passende variant til både små og store børn.

Læs mere om Fatboy Junior hos Trendyliving.dk her.


6. Lounge sækkestol

Lounge sækkestol

Her får du en lounge sækkestol, der er utrolig fleksibel og blød.

Takket være stolens ergonomiske design og store overflade er den yderst behagelig – uanset om du ønsker at sidde op eller ligge ned. Den store, aflange form gør, at du her får en sækkestol, der faktisk minder lidt om en sofa.

Sækkestolens betræk er mørkeblåt og lavet af nanostof, så det er muligt både at bruge den indendørs og udendørs.

Stolen er nem at flytte rundt på og kan anvendes til et hav af formål. Eksempelvis kunne den bruges ude på terrassen om sommeren eller indenfor i stuen om vinteren.

Ønsker du ikke en mørkeblå lounge sækkestol, kan du købe den samme model i en anden farve såsom rosa, grå, creme eller sort.

Sækkestolen måler 69 x 67 x 106 centimeter.

Lounge sækkestolen er til salg hos Moreland.dk her.


7. Stor sækkepude – Til både indendørs og udendørs brug

Model: SQUAREit Cobana

Stor sækkepude - Til både indendørs og udendørs brug

SQUAREit Cobana er en stor sækkepude, der er velegnet til både indendørs og udendørs brug.

Den klassiske sækkepude kan rykkes rundt alt efter ønske og behov. Du kan eksempelvis bruge den som solseng ude på terrassen om sommeren og som hyggestol indenfor om vinteren.

Sækkepude-stolen er lavet af det slidstærke Cobana-materiale, der er nemt at rengøre. Derudover er det vandafvisende, så du skal ikke blive bekymret, hvis stolen står udenfor, når det regner.

Indvendigt består den mørkegrå sækkestol af 100 % EPS-kugler, så du vil sidde blødt og behageligt. Det hjælper også stolen med at holde sin form, så du opnår en bedre støtte.

De rå og håndsyede sting langs stolens kant sikrer ydermere, at du får en helt unik sækkestol ind i dit hjem.

Er du ikke vild med farven mørkegrå (se billedet ovenfor), kan du i stedet vælge sækkestolen i en anden farve som for eksempel rosa, lysegrå, brun, sort m.fl.

Sækkestolen måler 140 x 115 centimeter. Ønsker du sækkestolen i en mindre størrelse, fås den dog ligeledes med målene 130 x 100 centimeter.

Du kan købe den store sækkepude SQUAREit Cobana hos Sackit.dk her.


8. Sækkestol i langhåret lammeskind fra New Zealand

Model: Natures Collection

Leder du efter en vaskeægte luksus sækkestol? Så bør du tage et nærmere kig på denne sækkestol fra Natures Collection. Her får du nemlig en skøn sækkestol, som er udført i det blødeste new zealandske lammeskind.

Sækkestolen kommer i et væld af forskellige farver. Så er du ikke lige til den brune variant, vi her har valgt at vise, har du altså mange andre muligheder – Såsom blå, beige, grå og sågar lyserød. Hermed skulle du nok kunne finde en variant, som passer godt ind i dit hjem, kontor m.v.

Denne sækkestol måler 73×74 cm. Det giver dig masser af plads at slænge dig på, når du lige har brug for at sidde på en ny måde. Hvad end det er en brainstorm med kollegaerne eller afslapning foran TV’et, vil denne sækkestol i lammeskind kunne hjælpe til.

Du kan købe sækkestolen hos Lammeskindet.dk her.


9. Sækkestol til børn – RETROit Cobana junior

Sækkestol til børn - RETROit Cobana junior

RETROit Cobana Junior er en praktisk og smart hvid sækkestol til børn.

Junior-sækkestolen er fremstillet af lækre kvalitetsmaterialer og kan både bruges indendørs og udendørs. Uanset om dit barn vil slænge sig i stolen indenfor eller udenfor, er der herved mulighed for det, eftersom det slidstærke stof er vandafvisende.

Da stolen ikke vejer særlig meget, er den tilmed nem at flytte rundt på både for børn og voksne.

Denne børnesækkestol er endnu én af de populære SACKit sækkestole, som er kendetegnet ved en overordentlig høj kvalitet. Dette betyder, at du her meget vel kan have fundet den bedste sækkestol til børn.

Indeni sækkestolen er der to individuelle poser fyldt med EPS-kugler. Begge poser er lukkede med en lynlås, så der ikke lige pludselig er kugler fra stolen i hele hjemmet. Desuden er sækkestolen lavet på en måde, så den støtter ryggen helt optimalt, når dit barn sidder i den. Sækkestolens fyld er 100 % giftfrit, så du kan sagtens lade dit barn flyde i den – helt uden bekymringer.

Udover den viste hvide model kan du også købe stolen i andre farver såsom lysegrå, mørkegrå og sort. Sækkestolen vi her linker til måler 65 x 82 x 65 centimeter, men den fås også i en større størrelse med målene 96 x 80 x 70 centimeter.

Du kan finde flere informationer om RETROit Cobana Junior hos Sackit.dk her.


10. Sækkestol i korthåret lammeskind

Det bliver ikke mere blødt, dekorativt og lækkert end med en sækkestol i ægte lammeskind. Netop dét får du med denne model fra Natures Collection. Den er nemlig betrukket med korthåret lammeskind fra New Zealand og fås i en række flotte farver – lige fra elfenben til antracit og sort.

Det korte skind har en hårlængde på 2-3 centimeter og er naturligt krøllet. Det er meget tæt og kraftigt – Og alt i alt bare rigtig lækkert. Her er der ikke nogen tvivl om, at du kan sidde godt. 

Sækkestolen tilføjer et unikt udtryk til hjemmet. Den vil fx tage sig enormt flot ud i et hjørne under et stort vindue eller i selskab med en grøn plante. Forsyn den med et tæppe, og du får svært ved at komme op igen.

Sækkestolen måler 100 x 100 x 80 centimeter.

Du kan købe denne sækkestol i korthåret lammeskind hos Naturescollection.dk her.


11. Læder sækkestol

Model: RETROit Dunes

Læder sækkestol

Hvis du ønsker en lækker sækkestol i en flot brun farve, vil denne model i læder være et oplagt valg.

RETROit Dunes er en sækkestole-variant, som er lavet med fokus på en høj siddekomfort kombineret med et smukt design.

Ikke nok med at sækkestolen er opbygget af to dele, som sørger for en optimal støtte i ryggen, så er den ligeledes fyldt med en blanding af EPS-kugler og skum. Det sikrer, at selve siddefladen er dejlig blød og behagelig.

Det flotte naturlæder fra danske ’Sørensen Læder’ er forsynet med en slebet overflade samt olie, så sækkestolen får et mere mat og råt udtryk. Derudover er læderet Svanemærket.

Passer en brun sækkestol ikke ind i din eksisterende indretning, fås RETROit Dunes lædersækkestolen også i en flot sort farve.

Sækkestolen måler 96 x 80 x 70 centimeter.

Læder sækkestolen er til salg hos Sackit.dk her.


12. Sækkestol med puf – Vandafvisende

Model: Cobana Lounge

Sækkestol med puf – Vandafvisende

En vandafvisende sækkestol giver et hav af muligheder. Har du fx nogensinde overvejet at have en sækkestol i haven? Det kan du med denne stol, og puffen gør det ekstra behageligt at nyde sol og vind i den.

Cobana Lounge Chair med puf kan selvfølgelig også benyttes indendørs, hvor den vil stå som et flot stykke dansk design. Den er skabt i et slidstærkt materiale, så den holder til lidt af hvert – og den holder ikke mindst formen. Sækkestolen er nemlig hårdt stoppet med 100% kemikaliefri EPS kugler.

Betrækket består af olefin fiber, og det er hæftet med hørsting. Stolen måler 96 cm i længden, 80 cm i bredden og 70 cm i højden, og siddehøjden er 40 cm. Den har en lysægthed på 7-8, hvoraf 8 er det bedste på skalaen. Derfor står designet skarpt og smukt, selvom du har stolen stående i solen.

Du kan købe denne vandafvisende sækkestol med puf hos Sackit.dk her.


13. TERAPY sækkestol – Elly (flot mønster)

TERAPY sækkestol - Elly (flot mønster)

Er du på jagt efter en sækkestol i et anderledes og spændende design? Så bør du tage denne Elly-sækkestol fra TERAPY Ergonomic Living med i dine overvejelser.

Elly-modellen vi her viser er fremstillet i et skønt stribet mønster-design i forskellige farver. Er dette design ikke lige noget for dig, fås den dog også i andre varianter.

Modellen er lavet af elastisk bomuld, og så er det muligt at vaske yderstoffet i vaskemaskinen ved 30 grader.

Den flotte sækkestol er lavet på en måde, så du altid sidder både behageligt og ergonomisk korrekt. Den er perfekt til brug af både børn og voksne, så hele familien kan få glæde af den.

Vil du også bruge sækkestolen udenfor, kan du på en varm solskinsdag sagtens tage den med ud i haven eller på terrassen.

Sækkestolen måler 100 x 80 x 50 centimeter.

Tag et kig på Elly-sækkestolen hos Trendyliving.dk her.


14. Sort SACKit sækkestol med ryglæn – RETROit Compressed

Sort SACKit sækkestol med ryglæn - RETROit Compressed

Med RETROit Compressed får du en flot og komfortabel sort sækkestol i høj kvalitet.

Denne sækkestol fra SACKit består nemlig af slidstærkt stof og 100 % skumfyld, så den er meget blød. Samtidigt er sækkestolen produceret med omtanke for miljøet, da fyldet er lavet af spildmateriale.

Langs stolens kant finder du smukke håndsyede krydssting, hvilket gør, at hver enkelt sækkestol er helt unik. Tråden er desuden af meget kraftig kvalitet, så den holder i mange år frem i tiden.

Derudover har denne sorte SACKit sækkestol et ryglæn. Indvendigt er sækkestolen opbygget af to individuelle dele, som adskilles af en velcro-væg. Når du sætter dig i stolen, vil din ryg opnå en omfattende støtte og komfort.

Sækkestolen måler 78 x 75 x 65 centimeter.

RETROit Compressed er til salg hos Sackit.dk her.


15. Bæredygtig sækkestol

Model: Cura

Bæredygtig sækkestol

Hvis du er på udkig efter en sækkestol, hvorfor så ikke vælge en bæredygtig én af slagsen? Du finder næppe en sækkestol, som er mere bæredygtig end denne model med stof fra den danske producent Gabriel. Faktisk er betrækket fremstillet af brugte plastflasker, og det er altså ret imponerende at tænke på, når man ser stolen!

Denne labre lounge-sækkestol er udført i et flot design, som står knivskarpt. Bogstavelig talt, for det er nemlig en sækkestol, som holder formen. Derfor er det et godt valg, hvis du gerne vil undgå den type af sækkestol, der klasker og slasker. Cura Lounge Chair stikker i den helt modsatte retning med eksklusivt, dansk design, håndsyede hørsting og fine farver.

Stolen måler 96 centimeter i længden, 80 centimeter i bredden og 70 centimeter i højden. Fyldet består af en halvdel af skum og en halvdel af EPS kugler (som er 100% giftfri).

Denne bæredygtige sækkestol er til salg hos Sackit.dk her.


16. Ferm Living sækkestol

Denne sækkestol fra Ferm Living er et sikkert hit hos ethvert barn.

Den herlige sækkestol er mørkegrøn og lavet i en form som en pære med en stilk, hvilket gør den sjov og spændende at se på for dit barn. Den vil med andre ord være et hyggeligt og sødt indslag på ethvert børneværelse.

Sækkestolens stof er lavet i økologisk bomuld, mens selve fyldet består af GOTS-certificerede flamingokugler.

Hvis du ikke ønsker sækkestolen i den mørkegrønne farve, er det også muligt at købe den i farven rosa i stedet.

Sækkestolen måler 55 x 117 x 35 centimeter.

Se den aktuelle pris på sækkestolen fra Ferm Living hos Lirumlarumleg.dk her.


17. Roommate HappyCat sækkestol – Økologisk

Roommate HappyCat sækkestol - Økologisk

HappyCat er en økologisk sækkestol fra Roommate – i et unikt design som vil se flot ud på ethvert børneværelse.

Den skønne sækkestols unikke design er letgenkendeligt, da den er forsynet med søde katteører, der stritter.

Derudover har stolen indvendigt to kamre med EPS-kugler, så du er sikret en optimal siddekomfort samt støtte til din ryg.

Udvendigt har sækkestolen et aftageligt GOTS- samt Oeko-Tex 100-certificeret betræk i 100 % bomuld. Dette betyder, at der ikke er gjort brug af skadelig kemi – således er stolen eksempelvis fremstillet uden flammehæmmer.

Sækkestolens cover kan vaskes ved 40 grader i vaskemaskinen.

Sækkestolen måler 100 x 80 x 90 centimeter og passer til børn mellem tre og otte år.

Tag et kig på HappyCat-sækkestolen fra Roommate hos Coop.dk her.


18. Aslan – Gamer sækkestol

Aslan - Gamer sækkestol

Det gælder om at sidde behageligt, når der skal games, og med den indbydende Aslan sækkestol kan du sætte dig godt til rette foran pc’en eller fjernsynet.

Den lækre Aslan-sækkestol er en vaskeægte flyder, der er velegnet til børn såvel som voksne. Med sit særlige ryglæn sørger sækkestolen for god rygstøtte, mens du kan synke behageligt ned i det eftergivende sæde.

Sækkestolen er ekstremt komfortabel på grund af EPS-kuglerne indeni. Disse kugler sørger for, at stolen holder sin form, mens den samtidigt er behagelig at sidde i.

Udenpå er stolen forsynet med et betræk, der er fremstillet af slidstærkt polyester. På siden af stolen findes praktiske lommer til opbevaring, hvor du f.eks. kan placere din controller, når den ikke er i brug.

Aslan-sækkestolen findes i den flotte farvekombination sort/lime – farver, der med sikkerhed vil passe perfekt på ethvert teenageværelse.

Med en vægt på 7 kg skal sækkestolen nok blive stående, hvor den skal. Vægten er dog ikke mere voldsom, end at du sagtens kan flytte rundt på stolen, når der skal støvsuges under den. Sækkestolen er 85 cm høj, 77 cm dyb og 77 cm bred.

Du kan købe gamer sækkestolen hos My Home Møbler her.


19. Doomoo sækkestol

Doomoo sækkestol

Doomoo er en lækker og behagelig skråstol / sækkestol til babyer.

Modellen er forsynet med en sele samt små bløde kugler, der former sig efter din babys krop. Det sikrer, at babyen hverken sidder spændt hårdt fast eller glider ned.

Det særligt smarte ved denne model er, at den kan omdannes fra skråstol til en sækkestol til børn på op til 25 kg.

Ønsker du at ændre skråstolen til en sækkestol, skal du blot fjerne dens sele-del. Således får du en stol, der kan justeres i takt med, at dit barn vokser. Desuden kan stolen skifte mellem en fast og vippende position.

Den øverste del af stolen er lavet i blødt stof, som sikrer den gode sidde- og liggekomfort.

Doomoo kommer i farven rosa. Den kan købes hos Mammashop.dk her.


20. Oppustelig Fatboy sækkestol – Rød, mørkeblå, blå eller grøn

Model: Fatboy Lamzac O

Fatboy Lamzax O er en dejlig oppustelig sækkestol i ripstop-nylon, der kan bruges, når du skal slappe af – hvad end det skal foregå udendørs eller indenfor. Materialet gør, at det er ganske let at rengøre sækkestolen. Og i og med at den er oppusteligt, vejer den ganske lidt ift. en traditionel sækkestol.

Sækkestolen er især god, hvis du skal på en picnic, en lang gåtur eller blot hygge dig på din terrasse, når det er godt vejr.

Den oppustelige sækkestol kan fås i fire farver: Rød, mørkeblå, grøn eller blå.

Sækkestolen måler 110 x 103 x 62 centimeter. Således giver den en rummelig siddeflade til én person.

Du kan læse mere om Fatboy Lamzac O hos Jacobsenplus.dk her.


21. Sækkestol med pels – Formet som en stol

Model: Natures Collection

Denne eksklusive og lækre sækkestol med pels er fremstillet af langhåret New Zealandsk skind.

Du får derfor her en stol af yderst høj kvalitet, hvor du kan være sikker på, at du vil sidde blødt og komfortabelt.

Sækkestolen er formet som en stol, og så er den en smule større end andre, mere traditionelle sækkestole. Således får du her et møbel, der langt hen af vejen kan bruges som en lænestol.

Med denne model får du desuden en stol, der vil se indbydende ud i ethvert rum, og som du rigtig kan ligge og slange dig i.

Den omtalte variant er i farven grå, men stolen fås også i mange andre farver såsom hvid, sort, brun m.v.

Sækkestolen måler 100 x 100 x 80 centimeter.

Find flere oplysninger om sækkestolen med pels hos Lammeskindet.dk her.