Sengebord – 23 praktiske natborde til soveværelset

Deklarering-af-artikel

Leder du efter et nyt sengebord, kan du med fordel læse videre i denne guide – Her finder du nemlig hele 23 anbefalinger af natborde til dit soveværelse.

Sengebordet er et smart møbel. Her kan du nemlig placere briller, bøger, glas m.v. lige inden, du skal sove – Så du har det inden for rækkevidde.

Det er dog sværere end som så at vælge et sengebord. Der er nemlig mange forskellige typer. Således finder du da også i denne guide alt lige fra billige sengeborde til studiehyblen over til designer-sengeborde til den mere krævende forbruger.

… Læs derfor bare trygt videre og find inspiration til dit næste køb!

1. Moesgaard – Populært sengebord

Køberne mener: Dette sengebord er ganske populært. Således får det flotte 4,5 ud af 5 stjerner fra kunderne hos Bedre Nætter. Her beskrives det da også med ord som “god kvalitet” og “flot sengebord som er let at samle og montere”.

Med Moesgaard får du et smukt og prisvenligt sengebord, som kan hænges op på væggen ved siden af sengen. Det populære og enkle sengebord er fremstillet i sortlakeret MDF og er forsynet med en praktisk skuffe.

Med sin sorte overflade passer sengebordet sammen med langt de fleste farver, ligesom det rene og enkle design vil passe smukt ind i langt de fleste soveværelser. Som en fin lille detalje er skuffen forsynet med et lille greb, som du kan vælge i kobber, aluminium, messing eller sort.

Det danskproducerede sengebord måler blot H17 x B41,6 x D35,8 cm. Det er således nemt at finde plads til det kompakte bord ved siden af sengen.

Du kan købe Moesgaard sengebordet hos Bedre Nætter her.


2. Enkelt og tidløst sort sengebord

Model: Aros

Dette fine og anvendelige Aros sengebord passer godt ind i et stilrent og enkelt soveværelse. Med dets tidløse design og en højde på 70 centimeter er det velegnet til de fleste senge.

På sengebordet er der plads til fx et vækkeur, en bog eller andre nødvendige remedier – Og med den tilhørende skuffe kan du hurtigt gemme de øvrige ting væk. Der er oven i købet en ekstra hylde under bordet, hvor du måske kan have en lille plante stående eller en samling af bøger liggende.

Dette sorte Aros sengebord tilbyder rig mulighed for opbevaring til de nødvendige småting uden at fylde for meget i dit soveværelse. Du kan købe det hos Bedre Nætter her.


3. Sengebord til væg med skuffe i bambus

Model: Joliet

Joliet er et sengebord, som er lavet til at blive hængt op på væggen ved siden af din seng.

Sengebordet er for mestendels sort, men du finder også en skuffe i lyst bambus, der bryder designet flot op. Foruden skuffens designmæssige kvaliteter giver det dig også et smart sted, hvor du kan gennem de ting af vejen, der ikke lige behøver lægge synligt fremme.

Ønsker du sengebordet i et lidt anderledes design, så fås det også med en sort skuffe. Ydermere finder du det i et luftigt hylde-design.

Modellen vi her har valgt at sætte fokus på måler 30 x 25 x 30 cm.

Du kan finde den nyeste pris på sengebordet til væg hos Moebelkompagniet.dk her.


4. Krone – Tidløst natbord med skuffe og rum

Krone er et flot og stilrent natbord, som er skabt i et tidløst design. Natbordet er forsynet med en skuffe og et praktisk rum.

Hvordan vil du indrette dit soveværelse? Med det flotte Krone-natbord får du flere forskellige muligheder, når det gælder indretning. Natbordet kan nemlig enten monteres på væggen eller placeres på gulvet. Vælger du sidstnævnte, kan bordet være forsynet med hjul, sokkel eller ben i metal eller træ. Du angiver dit ønske ved bestilling.

Krone-natbordet er fremstillet i olieret egefiner. I samme serie finder du desuden flere andre klassiske møbler, så du kan indrette dit soveværelse med matchende kommode, bænk, spejl mm, hvis dette ønskes.

Natbordet måler 50 cm i bredden mens dybden kan vælges i henholdsvis 37 eller 47 cm.

Du finder prisen på det tidløse Krone-sengebord hos Dansk Restlager her.


5. Hængende natbord i simpelt design

Model: Joliet

Er du på udkig efter et hængende natbord i et minimalistisk og simpelt design? Så bør du have dette sengebord med i dine overvejelser.

Det er et bord, som er velegnet til dig, der blot ønsker et natbord med plads til nødvendighederne såsom en lampe, et vækkeur, bøger m.m.

Sengebordet er fremstillet i sort metal, hvilket giver det et stilet udtryk. Er dette ikke lige din smag, fås det dog også i en hvid variant. Bordet måler L35 x H14 x D20 centimeter.

Bordet har en top og en hylde. Hermed får du udmærket med plads til at placere det, du har brug for ved siden af din seng – Trods den kompakte størrelse.

Det hængende natbord i et simpelt design kan købes hos Moebelkompagniet.dk her.


6. Sengebord med sort metalstel og skuffe til opbevaring

Model: Asta

Asta er et elegant sengebord med et stel i sort metal og et korpus i lakeret MDF.

Sengebordet er forsynet med en skuffe og naturligvis også en flade på toppen. Herved er der rig mulighed for at opbevare netop det, du har brug for ved siden af din seng.

Det fine natbord har fire smalle ben, som også er forbundet forneden. Dette design er med til at give bordet et sofistikeret og lidt anderledes look.

Dette sengebord leveres delvist samlet ved køb. Foruden sort fås det også i en hvid variant.

Sengebordet måler 61,5 x 40 x 30 centimeter.

Du finder prisen på det sorte sengebord med skuffe hos Myhomemøbler.dk her.


7. Multifarvet sengebord i ask

Kan du godt lide, at hvert møbel i dit soveværelse er noget udover det sædvanlige? Så skal dit sengebord selvfølgelig også være noget særligt. I denne forbindelse kan du tage et kig på dette kreativt udformede sengebord med multifarvede skuffer.

Stellet er i ask, og kombineret med de skønne naturfarver får du et organisk og unikt udtryk. Det er perfekt for dig, der gerne vil have naturen ind i hjemmet men også gerne vil have lidt ekstra spræl, end hvad du får med bare en enkelt farve..

Det rustikke bord måler 59 af de høje, 36 af de brede og 30 af de dybe centimeter. I de forskellige størrelser skuffer kan du opbevare læsebriller, håndcreme og lignende gode ting at have ved hånden i soveværelset.

Du kan købe dette sengebord i ask hos Sengekompagniet her.


8. Agneta – Sengebord i fyrretræ og MDF

Hvis du er vild med smukke naturmaterialer, er dette sengebord lige dig. Det er fremstillet i hvid MDF og med fronter i massivt fyrretræ. Det giver bordet et særligt elegant udseende, der passer perfekt ind i den skandinaviske indretningsstil.

Men det er ikke kun skønhed, der kendetegner sengebordet. Det tilbyder nemlig også masser af praktik i form af både skuffer og bordflade. Her har du plads til soveværelsets nødvendigheder. Det være sig alt fra natlampe og bøger til læsebriller, håndcreme med videre.

Det kan også være, at du vil tilføje lidt ekstra hygge med levende lys – Eventuelt med beroligende duft af lavendel. Det er helt op til dig, hvilken rolle det 50,5 centimeter høje, 33 centimeter brede og 25 centimeter dybe sengebord skal spille i dit soveværelse.

Du kan købe dette sengebord i fyrretræ og MDF hos Myhomemøbler.dk her.


9. Just Wood – Sengebord i snedker-kvalitet

Dette sengebord er ren guf for alle, der foretrækker produkter i høj snedker-kvalitet. Det er fremstillet af labre træmaterialer – Lige fra en massiv, olieret og fingertappet skuffe i egetræ til finéret egetræsforkant.

Det er brandet Just Wood, som står bag dette skønne snedker-sengebord. Det er bestående af delvist danskproducerede elementer.

Sengebordet måler 35 centimeter i højden, 43,8 i bredden og 40 centimeter i dybden. Det er udstyret med en skuffe med fuldudtræk og soft-luk, så du har opbevaringsplads til småting. Rummet under skuffen kan fx benyttes til en stak bøger til godnatlæsning eller pynt.

Alt i alt får du her et sengebord, der oser af kvalitet, og som bringer lækker snedker-kvalitet ind i dit soveværelse.

Dette sengebord i snedker-kvalitet kan købes hos Billigskabe.dk her.


10. Dasina – Gråt sengebord med god opbevaringsplads

Dasina sengebordet her har noget eksklusivt over sig. Det skyldes dels farvekombinationen af det antracitgrå korpus og de sorte stålben. Derudover er møblet udstyret med et særligt grafisk mønster, der giver det et unikt præg.

Der er altså ikke sparet på detaljerne, når det kommer til dette lille, luksuriøse sengebord. Det ses også på benene, der er spinkle men ikke desto mindre avancerede i udformningen. Samtidig har sengebordet en klassisk form, der gør det velegnet til mange forskellige soveværelser.

Bordet måler 55 centimeter i højden, 50 centimeter i bredden og 40 i dybden. De to rummelige skuffer giver dig masser af opbevaringsplads til soveværelsets nødvendigheder og unødvendigheder, og bordpladen kan forsynes med en natlampe eller pyntelige detaljer.

Dette sengebord med god opbevaringsplads er til salg hos My Home Møbler her.


11. Auping sengebord

Model: Pixel

Pixel er et praktisk sengebord fra Auping, der vil komplementere de fleste senge på fineste vis.

Sengebordet er designet med slanke buede ben, så det nærmest ligner, at det svæver ved siden af din seng.

Det fine natbord er fremstillet i lakeret MDF og er udstyret med en rummelig skuffe.

Skuffen har en stålfront samt en push-åbning, hvilket betyder, at den kan åbnes ved blot at trykke let på fronten.

Her er bordet vist i en flot sort farve, men du kan også få det samme natbord i andre farver. Du kan således blandt andet vælge mellem lyserød, grå, rød, grøn og blå.

Derudover har du mulighed for at kombinere de forskellige farver, hvis du ønsker, at bordets korpus, skuffe og ben skal have hver sin farve.

Sengebordet måler 60 x 40 x 33 centimeter.

Du kan se, hvad sengebordet fra Auping koster hos Droemmeland.dk her.


12. Hay sengebord

Model: DLM (Don’t Leave Me)

DLM, som står for Don’t Leave Me, er et praktisk og smart lille natbord fra Hay.

På grund af bordets mindre størrelse er det velegnet som et sengebord, men kan også bruges andre steder i hjemmet, hvis der er behov for dette.

Bordet er desuden let at flytte rundt på, da det hverken vejer eller fylder meget. Der er ydermere placeret en form for håndtag øverst, så man nemt kan løfte sengebordet.

Det sorte bord er lavet af pulverlakeret stål og har et yderst enkelt og minimalistisk design.

Dette natbord findes i forskellige farver udover sort – Såsom gul, hvid, rød, grå, blå og orange.

Sengebordet måler 38 x 43/56 centimeter. Du kan dog også købe det samme bord i en større størrelse.

Du finder flere oplysninger om sengebordet fra Hay hos Trendyliving.dk her.


13. Kartell natbord

Model: Componibili

Componibili er et enkelt og stilrent natbord fra den store italienske designvirksomhed Kartell, som er designet af Anna Casteilli Ferrieri i 1969.

Natbordet har en helt speciel udformning og er lige noget for dig, hvis du ønsker et anderledes bord stående ved siden af din seng.

Dette bord er lavet i ABS-plast og kan fås i flere forskellige farver. Vi har således her linket til den sorte version, men du kan ligeledes købe det i hvid, kobber, sølv, guld og krom.

Takket være de tre praktiske rum er bordet perfekt til opbevaring af alskens ting og sager.

Sengebordet måler 58,5 x 32 centimeter. Vil du have et mindre sengebord, findes den samme variant også med to opbevaringsrum i stedet for tre.

Den seneste pris på natbordet fra Kartell er at finde hos Erling-christensen.dk her.


14. Cranner – Naturfarvet sengebord i praktisk design

Dette robuste sengebord kommer i en flot naturfarve, som blender godt ind i de fleste soveværelser.

Sengebordet er lavet i et praktisk design, idet det kommer med en skuffe, to små åbne rum samt en åben hylde på toppen. Hermed får du pænt med opbevaringsplads i et ellers relativt lille møbel.

Toppen af sengebordet er ideel til eksempelvis en lille læselampe og et vækkeur, mens rummene nedenunder passer godt til mindre genstande såsom armbåndsuret.

Sengebordet måler 40 x 35,6 x 32 cm. Du kan købe det hos Myhomemøbler.dk her.


15. Montana Selection Dash sengebord

Montana Selection Dash er et lille væghængt sengebord i hvidlakeret MDF.

Natbordet har et simpelt og minimalistisk design, hvorfor det vil passe sammen med de fleste typer af senge og indretninger.

På toppen er der plads til en lampe og et vækkeur, og så er der en enkelt skuffe samt en hylde til opbevaring af andre småting.

Skuffen har et ligeledes hvidt greb, som gør det nemt at åbne den.

Sengebordet måler 24 x 35,4 x 30 centimeter. Foruden den hvide variant, fås det også i flere andre farver såsom grå og lyserød.

Du har mulighed for at købe Montana Selection Dash-sengebordet hos Andlight.dk her.


16. Montana natbord med skuffe – Både væghængt og stående

Model: DASH

DASH er et simpelt og stilrent sengebord fra Montana med en hylde og en skuffe – Og det leveres med enten ben, ophæng, sokkel eller hjul.

… Det vil sige, at bordet både kan bruges væghængt eller stående alt efter dine ønsker og behov.

Natbordet kan købes i en lang række af farver såsom Monarch, Mushroom, Vanilla, New White, Nordic og Anthracite.

Du kan ydermere vælge mellem ben i enten messing, matforkromet zink eller de to lakfarver Black og Snow.

Sengebordet måler 24 x 35,4 x 30 centimeter.

Se natbordet fra Montana med en skuffe hos Montanafurniture.com her.


17. Sengebord på hjul

Er du på jagt efter et sengebord på hjul? Så bør du tage et nærmere kig på dette funktionelle og alsidige bord.

Her får du nemlig et møbel med flere praktiske funktioner.

Sengebordet er blandt andet forsynet med en nem højdeindstilling. Det betyder, at du kan regulere bordet i højden fra 72 centimeter og helt op til 110 centimeter. Herved kan du vælge en højde, der passer perfekt til din seng.

Højden indstilles ved at løsne de to skruer på bagsiden, hvorefter du trækker bordpladen enten op eller ned. Når du har fundet den rette højde, strammer du skruerne igen.

Bordpladen har desuden kanter på to af siderne, så ting ikke vil glide af, hvis pladen er placeret i en skrå stilling.

Samtidigt sikrer de fire hjul, at du nemt kan flytte rundt på bordet, hvis der er brug for det. Alle hjul kan låses, så natbordet ikke rykker sig ud af stedet.

Selve designet er enkelt, da den elegante bordplade er lavet i lyst træ, mens stellet er fremstillet af aluminium.

Sengebordet måler 55 x 41 x 72/110 centimeter.

Du kan finde ud af mere om sengebordet på hjul hos Livetsomsenior.dk her.


18. Nordic Design sengebord

Nordic Design er et klassisk sengebord i massiv eg, som kommer med to skuffer og en top.

De to skuffer gør det muligt at opbevare alle de ting ved siden af din seng, som du ønsker at have inden for rækkevidde.

Nordic Design-sengebordet fås i en elegant træfarve, som vil tage sig godt ud i langt de fleste soveværelser.

Grundet valget af massiv træ til produktionen er det et sengebord, som fremstår yderst solidt sammenlignet med mange andre modeller på markedet.

Du kan klikke på dette link for at se prisen på Nordic Design-sengebordet hos Sengekompagniet.dk.


19. Prima – Lavt hvidt sengebord med skuffe og hylde

Dette lave hvide sengebord er en simpel men smuk tilføjelse til soveværelset. De rene linjer bidrager til et indtryk af ro og orden – perfekt til sovemiljøet. Det samme gælder for den hvide farve, som passer ind alle steder.

Alt i alt er det altså bare et prima sengebord – Og det hedder da også lige netop dette. Prima sengebordet er fremstillet i MDF og måler 24,3 centimeter i højden, 50 centimeter i bredden og 35 centimeter i dybden.

Sengebordet er udstyret med en praktisk skuffe med metaludtræk. Her kan du opbevare diverse småting, du har brug for i soveværelset. Nogle eksempler kunne være læsebriller, håndcreme m.v.

Under skuffen har du fin hyldeplads, der kan bruges til opbevaring af bøger, magasiner og lignende. På bordpladen kan du så placere en natlampe eller måske en frisk buket blomster, og så er soveværelset i topform.

Du kan købe dette lave hvid sengebord hos Myhomemøbler.dk her.


20. Roman – Spinkelt natbord i bæredygtigt træ

Roman er et enkelt og spinkelt natbord i en dyb, grå farve. Bordet tilføjer autenticitet og varme til dit soveværelse, og så har det plads til alt fra romaner til stearinlys eller en natlampe. Det måler 70 centimeter i højden, 40 centimeter i bredden og 35 centimeter i dybden.

Natbordet er fremstillet i MDF med den lille, men ikke ubetydelige, detalje, at træet er FSC-certificeret. Dette er din garanti for som forbruger, at træet stammer fra bæredygtigt drevne skove. Der er altså flere grunde til at gøre lige præcis Roman natbordet til din sengs sidemakker – måske med én på hver side?

Roman passer ind i de fleste soveværelser. Mens den grå farve er moderigtig, er konstruktionen og materialet klassisk. Det er en vindende kombination, der pynter de fleste steder.

Du kan købe dette natbord i bæredygtigt træ hos Myhomemøbler.dk her.


21. Kaagaard natbord

Her får du et klassisk og minimalistisk natbord fra den danske virksomhed Kaagaard.

Det stilrene sengebord er udført med en skuffe og en hylde, så du kan opbevare alt lige fra bøger til opladere, cremer og meget mere lige ved siden af din seng.

Natbordet kan tilpasses præcis efter din indretning og dine præferencer, da du kan vælge mellem fire forskellige træsorter og farver.

Du kan således få natbordet i enten lakeret bøg, eg, sort eller hvid.

Sengebordet samles inden levering, så du kan sætte det direkte ind i dit soveværelse, når det er leveret.

Kaagaard har produceret andre møbler såsom gavle, kommoder og bænke i et tilsvarende design som natbordet, så du kan indrette dit soveværelse med matchende møbler, hvis du ønsker dette.

Sengebordet måler 50 x 37 x 50 centimeter.

Du kan få flere oplysninger om natbordet fra Kaagaard hos Droemmeland.dk her.


22. Sengebord i træ og med skuffe – 50 cm højt

Model: Anna

Anna er et fint sengebord i træ med smalle sorte ben.

Sengebordet er nærmere bestemt lavet af mangotræ, mens benene består af sortlakeret stål.

Nederst er bordet udstyret med en skuffe, hvor du eksempelvis kan have bøger, briller og lignende liggende. Der er desuden god plads til at placere en lampe, et blad et vækkeur eller lignende øverst.

Sengebordet måler 50 x 45 x 35 centimeter. Da bordet er 50 cm højt, har det en perfekt højde til at stå ved siden af din seng i soveværelset eller på et gæsteværelse.

Du finder sengebordet i træ og med skuffe hos Myhomemøbler.dk her.


23. Mistral sengebord

Mistral er et praktisk og funktionelt sengebord, der kan sættes sammen på et hav af forskellige måder.

Hvis du altid har drømt om at designe dit eget møbel, får du chancen her:

… Du kan nemlig selv bestemme, hvordan du kombinerer diverse skuffer, klapper og låger fra Mistral, så du kan få netop det sengebord, der passer bedst til dig og dine behov.

Da bordet kan laves i en lang række af farver såsom sort, antracitgrå, hvid, rød, grøn, blå, beige m.m., er farven ligeledes noget, du selv beslutter.

Derudover kan du også selv vælge hvilke ben eller hvilken sokkel, der skal monteres på selve korpusset.

Hvis du vælger den enkle model uden ben, skuffer eller låger, er den lavet til at blive hængt op på væggen igennem bagbeklædningen. Men du kan naturligvis også have natbordet stående på gulvet ved siden af din seng, hvis du sammensætter bordet på en anden måde.

Standardversionen af dette Mistral-natbord måler 45,5 x 23 x 42 centimeter. Målene vil dog naturligvis ændre sig, hvis du laver om på møblet.

Du kan kigge nærmere på Mistral-sengebordet hos Erling-christensen.dk her.