Reolsystem – 19 smarte reolsystemer (både store og små)

Deklarering-af-artikel

Reolsystemet er et smart møbel. Det giver nemlig typisk mulighed for, at du selv kan sammensætte et møbel, som passer til netop dit hjem.

Reolsystemerne kommer dog i vidt forskellige former og størrelser: Såsom TV-reolsystemer, væghængte reolsystemer og fritstående reolsystemer. Dette kan gøre dit køb en anelse tricky.

… I denne guide kan du derfor få hjælp til at finde rundt i junglen. Her har vi således samlet vores bud på 19 smarte reolsystemer, som vil kunne tilfredsstille ethvert behov.

1. Reolsystem med skrivebord – Perfekt til børneværelset

Model: Hoppekids Storey

Storey er et perfekt reolsystem til børneværelset, da møblet både er forsynet med et skrivebord og masser af opbevaringsplads. Hermed giver det børn et praktisk, lille hjørne, hvor den lille dreng eller pige eksempelvis kan lave lektier, tegne eller sidde ved computeren.

Reolsystemet fra Hoppekids kan tilpasses alt efter dit barns behov i takt med, at dit barns ønsker ændrer sig.

… Således har du mulighed for at placere hylderne, som du vil, så de alle får den helt rette højde. Skrivebordet kan ligeledes justeres op og ned. Samtidigt kan du tilføje flere reolsider, hvis der er behov for det.

Skrivebordet er udstyret med en ergonomisk bue i midten, så dit barn kan lave lektier, tegne m.m. i den helt rigtige arbejdsstilling.

Det er muligt at købe en masse forskelligt tilbehør, som passer til reolsystemet. Dette tæller eksempelvis skrivebordsplade, hylder og reolside.

Reolsystemet er fremstillet i fyrretræ og behandlet med en miljøvenlig, vandbaseret lak.

Reolsystemet vi her har udvalgt måler 169 x 57,5 x 181,5 centimeter. Det er dog også muligt at få Hoppekids Storey reolsystemet i flere andre størrelser.

Find ud af mere om reolsystemet med et skrivebord, der er perfekt til børneværelset, hos Mammashop.dk her.


2. Stort reolsystem med vægkasser

Model: Decide

Et stort reolsystem med vægkasser er en praktisk løsning til opbevaring. Samtidig skaber du en smuk og dynamisk væg i stuen, på kontoret, eller hvor du nu måtte have brug for reolen. Her er masser af plads til både praktik og pynt, for systemet kan huse alt fra papirarbejde til blomster.

Dette Decide reolsystem står på pæne ben af lyst egetræ, og det kommer i mat hvid og egetræslook. Bagbeklædningen, samt låger og skuffer, kan vælges i mat hvid folie eller folie i egetræslook. Det gør det muligt at sammensætte det udtryk, som passer bedst ind i din indretning.

Du kan købe reol og vægkasser som et fuldt system, eller du kan købe enkelte dele og sammensætte efter behov.

Du kan købe dette store reolsystem med vægkasser hos Myhomemøbler.dk her.


3. Retro reolsystem – Klassisk, rustikt og industrielt look

Her er der tale om et klassisk retro reolsystem med et robust og solidt udtryk.

Kombinationen af det brunbejdsede mangotræ og det industrielle sortlakerede jern giver den flotte reol et rustikt retro-look.

Ved køb af dette komplette reolsystem bør du være opmærksom på, at der kan være små ujævnheder på grund af det rustikke design.

Reolsystemet måler 50 x 94 x 200 centimeter.

Find den nyeste pris på retro-reolsystemet med et klassisk, rustikt og industrielt look hos Lepong.dk her.


4. Montana reolsystem – Free

Free fra Montana er et praktisk fritstående reolsystem, som du fx kan bruge i din stue, på kontoret eller som en smart rumdeler.

Reolsystemet er designet i et enkelt og moderne design med et industrielt udtryk.

Der er masser af opbevaringsplads i form af hylder, så du kan vælge, hvad du gerne vil vise frem eller have lige ved hånden i rummet, du stiller det i.

Yderligere er det muligt at tilkøbe fleksible stofplader, der kan bruges til at skabe flere rum i reolen, hvis du har brug for det. Stofpladerne kan nemt klikkes på mellem reolens tynde stager.

Montana-reolsystemet fås i en lang række af nuancer såsom Black, Beetroot, Black Jade, New White og Fjord.

Reolsystemet måler 178,1 x 138,4 x 38 centimeter.

Du finder Montana reolsystemet Free til salg hos Montanafurniture.com her.


5. Rack reolsystem

Rack er et elegant og simpelt reolsystem fra House Doctor.

Reolen er lavet i sort jern og har seks hylder, så der er rig mulighed for at dekorere dens hylder med alle de ting, du gerne vil se på hver eneste dag.

Dette komplette reolsystem kan placeres i alle rum i dit hjem, så du kan bruge det netop dér, hvor du mest har brug for mere opbevaringsplads.

Rack-reolsystemet, vi her har fundet, måler 150 x 35 x 35 centimeter. Det kan dog også fås i flere andre former og størrelser.

Du kan se, hvad Rack-reolsystemet koster hos Boboonline.dk her.


6. Reolsystem i teak og aluminium – Frame

Frame er et smart reolsystem fra Cane-line i et moderne design.

Det praktiske reolsystem er lavet i teak og aluminium, hvorfor det er muligt at bruge møblet både indenfor og udenfor.

Du kan eksempelvis placere Frame-reolsystemet på din terrasse, på dit badeværelse eller i din stue.

Kombinationen af teaktræ og alu giver dig et både enkelt og robust møbel.

Reolsystemet kan udvides og tilpasses, så det passer til dine ønsker. Takket være dets fleksibilitet kan du altså mere eller mindre få netop den reol, du leder efter.

Reolsystemet måler 64 x 100 x 42 centimeter.

Du kan tage et nærmere kig på Frame-reolsystemet i teak og aluminium hos Coop.dk her.


7. Vasagle – Lille og dekorativt reolsystem

Vil du gerne opbevare / udstille dine bøger på en smart og dekorativ måde? Så er det måske Vasagle, du skal have fat i. Det er et spændende møbel, som giver den praktiske bogreol et dekorativt og skulpturelt udtryk.

Det vertikale reolsystem består af otte skrå hylder, hvor du f.eks. kan placere dine flotteste bøger. Reolen er fremstillet i et rustikt træ-look med en solid fod og flotte, forskudte hylder. 

Med en højde på 141,5 cm og en bredde på 50 cm fylder den smarte bogreol kun ganske lidt i hjemmet, og du kan således nemt finde plads til den.

Vasagle-reolen kan f.eks. placeres i stuen, på kontoret eller andre steder i hjemmet, hvor den smukke konstruktion vil pynte.

Du finder flere informationer om Vasagle-reolsystemet hos My Home Møbler her.


8. Palisander reolsystem – KARE DESIGN

Model: Authentico

Authentico er et flot reolsystem fra KARE DESIGN med et hav af anvendelsesmuligheder.

Reolen er lavet af træ i form af palisander i kuber. Med dette møbel kan du sætte flere kuber sammen, så du kan danne lige netop den reol, du har brug for.

… Du kan eksempelvis lave en bogreol eller en reol fyldt med pyntegenstande.

Har du ikke brug for særlig mange kuber, kan du i stedet bruge en enkelt eller to som et sofabord, hjørnebord eller som et bord til én eller flere pyntegenstande.

Kuberne vi her har udvalgt er lavet i en rektangulær facon. Hvis du ønsker det samme reolsystem med kvadratiske kuber, er dette dog også en mulighed.

Du kan få mere at vide om palisander-reolsystemet fra KARE DESIGN hos Boboonline.dk her.

Læs også: TV-bord – 19 TV-møbler til hjemmebiffen


9. Reolsystem i bøg – Erik Boisen design

Med dette reolsystem får du et klassisk og flot møbel designet af Erik Boisen.

Reolsystemet er fremstillet i bøg med greb i sort og har i alt fem skuffer, en låge samt to åbne rum.

På den måde kan du indrette dit reolsystem alt efter, hvad der skal gemmes væk og, hvad der skal vises frem.

Reolsystemet måler 65/130/195 x 44 x 109,4 centimeter. Vær opmærksom på at møblet er brugt.

Se den seneste pris på reolsystemet i bøg hos Creativ.dk her.

Læs også: Reol – 32 reoler i alverdens flotte afskygninger


10. Tvilum Prima reolsystem

Vil du gerne have det hele i ét reolsystem? Prima-reolsystemet fra Tvilum indeholder både åbne hylder, skuffer og skabe. På denne måde egner reolen sig perfekt til opbevaring. Med det enkle og klassiske design kan du samtidig skabe en flot og stilren indretning i stuen eller på hjemmekontoret.

Prima-reolsystemet er fremstillet i hvidt laminat og måler 221,5 cm i højde, 178 cm i bredden og 40 cm i dybden. Med den markante dybde får du både plads til opbevaringskasser, ringbind og mapper, hvis du ønsker at bruge reolen på kontoret. I Prima-serien findes også skriveborde, åbne reoler og skabe.

I venstre side er reolsystemet udstyret med fire praktiske skuffer samt åbne hylder. I højre side findes to vitrineskabe med glaslåger samt to massive låger. På denne måde afgør du selv hvilke genstande, der skal stå fremme på hylderne, og hvilke genstande, der skal gemmes væk. 

Dette reolsystem er til salg hos BOBO Online her.


11. Væghængt reolsystem til hjørne

Her har vi at gøre med et ret så anderledes og spændende reolsystem. Det har en særlig udformning, der vil give noget ekstra til det rum, du placerer møblet i.

Reolsystemet er væghængt og er udført i en flot hvid farve med sorte detaljer. Det vægmonterede design betyder, at du med dette reolsystem får noget ekstra gulvplads dér, hvor reolens ben ellers ville have stået.

Møblet er opbygget på en måde, så det især egner sig til pyntegenstande, bøger og andre små ting på dets tre hylder. Det særlige ved dette reolsystem er, at det passer til et hjørne, da den ene hylder peger i en anden retning end de to andre.

Du finder dette væghængte reolsystem til et hjørne hos Myhomemøbler.dk her.


12. Tvilum Basic reolsystem

Basic-reolsystemet giver dig mulighed for at skabe en reolvæg, der passer perfekt til hjemmets indretning. Du kan vise dine fineste glas, vaser og kopper frem bag de store glaslåger, placere bøger på hylderne og gemme alverdens ting og sager væk bag de hvide låger.

Det store reolsystem består af fem sektioner: To høje og smalle reoler, en høj og bred reol samt to lave reoler (én smal og én bred). Der medfølger også fire hvide låger samt fire glaslåger. Hvordan du ønsker at placere de enkelte reoler i forhold til hinanden er helt op til dig.

Ønsker du at supplere med flere elementer, byder Basic-serien fra Tvilum bl.a. på skabe og skriveborde.

Du kan købe dette reolsystem hos BOBO Online her.


13. Reolsystem i genanvendt træ og stål

Model: Vendôme

Vendôme er et reolsystem fra hollandske Richmond Interiors, der har haft fokus på at fremstille et bæredygtigt og miljøvenligt møbel.

… Reolsystemet er nemlig lavet af genanvendt træ og stål. Træet har en yderst rustik overflade, hvilket giver en god kontrast til det guldfarvede stål.

Derudover har møblet i alt fire hylder, som giver masser af plads til opbevaring.

Reolsystemet måler 200 x 152 x 35,5 centimeter.

Se flere informationer om reolsystemet i genanvendt træ og stål hos Lepong.dk her.


14. Muuto Compile – Stilrent reolsystem i pulverlakeret stål

Compile-reolsystemet fra Muuto har et både råt og stilrent udtryk. Det store og funktionelle reolsystem er fremstillet i pulverlakeret stål og kan f.eks. benyttes til at skabe en klassisk reolvæg i stuen eller som en dekorativ rumdeler.

Den flotte og minimalistiske reol har en dybde på hele 42 cm, og der er således god plads på dens mange hylder. Her kan du placere alt fra bøger og service til brugskunst og nips.

Compile findes i mange udformninger – fra den store model med seks dobbelthylder til den mere kompakte udgave med blot to hylder. Du har således mange muligheder at vælge imellem, når du skal indrette dit hjem med det flotte reolsystem.

Det store Compile-reolsystem måler 183 cm i højden og 244,5 cm i bredden. Reolens hylder og skillerør kan konfigureres efter ønsker og behov, og på denne måde kan du skabe en helt unik sammensætning, som passer perfekt til dit hjem.

Reolsystemet findes i tre klassiske farver: Sort, hvid og grå.

Du kan købe Compile-reolsystemet hos Andlight.dk her.


15. S.200.2.G – Fleksibelt reolsystem (dansk design)

Her er tale om et flot og yderst interessant reolsystem fra danske Moebe. Reolen S.200.2.G giver dig frihed til at skabe præcis det reolsystem, du ønsker. Hylderne holdes således oppe af små kiler, som placeres efter behov. Du får dermed et unikt møbel, som løbende kan justeres.

Slip kreativiteten løs og skab den ultimative reol til stuen, kontoret eller teenageværelset. S.200.2.G består af et kraftigt og solidt stel, flotte hylder samt et praktisk skabsmodul, men serien byder også på mange andre løsninger – store som små.

S.200.S.G-reolsystemet findes også i flere forskellige farvekombinationer – f.eks. den æstetiske løsning med hvidt metalstel og hylder i lys eg, som vi her har valgt at vise. Du kan dog også vælge sorte eller hvide hylder samt stel i sort metal.

Du finder det smarte og fleksible reolsystem hos Andlight.dk her.


16. Aobrey – Billigt lille reolsystem

Er du på udkig efter et billigt lille reolsystem? Så bør du tage et nærmere kig på Aobrey.

Aobrey er en fin træfarvet reol med mørke detaljer. Reolsystemet har to rum, og det måler i alt 54 x 19,5 x 85,2 cm og vejer 8,2 kg. Således er det et relativt kompakt møbel.

Dette reolsystem er designet til at passe ind i et hjørne, idet de to rum peger i hver deres vej. Det giver det et unikt udtryk, som kan være med til at sætte et markant præg på rummet.

Du kan læse mere om det lille og billige Aobrey-reolsystem hos Myhomemøbler.dk her.


17. Mistral – Flot TV-reolsystem til din væg

Mistral er tidløst dansk design, som er både udtænkt og produceret i Danmark. Reolsystemet passer ind i en lang række moderne, nordiske indretninger – især hvis du har hang til dansk kvalitet og håndværk. 

Ikke mindst gør systemet sig perfekt til din TV-opstilling. Det tilføjer nemlig masser af stilfuldhed til din fladskærm, og så giver det god plads til alt fra fjernbetjeninger til pyntegenstande.

Mistral reolsystemet måler 266 centimeter i bredden, 149 centimeter i højden og 32,5 centimeter i dybden. Det består af forskellige moduler som findes i varierende lakfarver og træfinérer, så udtrykket kan blive dynamisk og interessant.

… Ja, faktisk kan du gøre reolsystemet lige så dynamisk og interessant, som du har lyst til. Og sørge for at det passer godt ind i lige netop din indretning. Modulerne kan nemlig kombineres på et hav af måder.

Du kan bygge dit eget Mistral reolsystem i det brugervenlige tegneprogram til formålet, som er tilgængeligt via forhandleren.

Dette flotte TV-reolsystem er til salg hos Lauridsensmoebler.dk her.


18. Royal reolsystem fra DK3 – Oplagt valg til stue eller kontor

Royal fra DK3 er et stilrent og klassisk reolsystem, som kommer med tre skuffer.

Reolsystemet er oplagt til enten en stue eller et kontor, da der er mulighed for at placere alle de ting og sager, du kan have brug for i disse rum: Såsom bøger, pyntegenstande, nøgler, punge, mapper med vigtige dokumenter m.m.

Reolsystemet kommer i valnød, eg eller røget eg, og det er desuden muligt at vælge mellem forskellige behandlinger, såsom oliebehandling eller sæbebehandling.

Skufferne gør det muligt for dig at skjule de ting, der ikke skal vises frem, mens resten kan placeres på åbne hylder.

Du kan købe Royal reolsystemet hos Jacobsen Plus her.


19. Royal – Reolsystem med døre/hylde

Royal er et stort og praktisk reolsystem, som du kan udbygge alt efter, hvad du har brug for, når det kommer til opbevaringen i dit hjem.

Her får du et modul, som byder på to døre samt én hylde. Ydermere kommer det med ophæng til lister/vanger. Herfra er det dog muligt at udbygge det med yderligere elementer fra Royal, så du får sammensat netop det system, du har brug for.

Royal-reolsystemet er tegnet af møbeldesigneren Poul Cadovius tilbage i 1948. Hermed skriver det sig ind i en stærk dansk designtradition.

Du kan købe dette reolsystem hos Jacobsenplus.dk her.