Sofabord – 33 flotte sofaborde til stuen (2024)

Deklarering-af-artikel

Sofabordet er et uundværligt møbel i stuen. Det er her du smider fjernbetjeningen, anretter aftenkaffen eller lægger ugebladene fra dig.

… Det kan dog være sin sag at finde det rette sofabord. Skal det være rundt eller firkantet? Lille og smart eller stort og rummeligt? I træ eller marmor? Og så videre og så videre.

Spørgsmålene er mange!

Derfor har vi skrevet denne 2024-guide, hvor du bliver præsenteret for hele 33 flotte sofaborde. Hermed kan du med garanti hente den fornødne inspiration til dit næste køb!

Indhold

Runde sofaborde


1. Rundt sofabord i træ – Eg

Model: Georgetown

Hvis du har brug for et bord i stuen til at placere en kop kaffe, slikskålen en fredag aften eller en dekoration, er dette runde sofabord i træ et godt bud!

Det enkle bord er fremstillet i MDF og fineret eg med et fint sildebensmønster samt ben i sort gummitræ.

Georgetown-sofabordet har en god størrelse på 90 cm i diameter og en passende, lav højde på bare 44 centimeter. Bordet optager ikke så meget gulvplads og kan således sagtens placeres i en stue, hvor pladsen er lidt trang.

Ønsker du at indrette dit hjem med matchende møbler, finder du også et spisebord i et tilsvarende design fra den samme serie.

Du kan læse mere om det runde sofabord i træ hos Moebelkompagniet.dk her.


2. Billigt sofabord med råt beton-look

Model: Nantes

Mangler du et råt og unikt sofabord i din stue? Så bør du tage et kig på denne model ved navn Nantes.

Nantes-bordet er elegant og rustikt på samme tid, da der er fremstillet med en bordplade i MDF, som er beklædt med folie i beton-look. Udtrykket understøttes i særdeleshed af det flotte sorte metalstel.

Materialevalget betyder, at dette sofabord særligt egner sig til dig, der godt kan lide beton men måske synes, at det vejer for meget. Samtidig betyder det, at vi her har at gøre med en utrolig billig løsning.

Sofabordet måler 45 centimeter i højden og har en diameter på 80 centimeter.

Dette sofabord med beton-look er til salg hos Moreland.dk her.


3. Sorgenfri – Rundt sofabord med glasplade og metalstel (ege-folie)

Med Sorgenfri får du et rundt sofabord, som både er praktisk og dekorativt. Bordpladen er en kraftig glasplade, som er monteret på et elegant metalstel. Som en smart detalje er metalstellet beklædt med lyst ege-folie.

Bordpladen har en diameter på 82 cm, og bordet passer således ind i både små og store rum. Det enkle design sørger også for, at Sorgenfri vil spille sammen med praktisk talt enhver indretning.

Foruden modellen med ege-folie findes Sorgenfri-sofabordet også med et forkromet metalstel og med et stel i børstet messing. Du kan desuden vælge en mindre version af bordet (hjørnebord) samt få det i en firkantet variant.

Du kan købe Sorgenfri sofabordet hos Dansk Restlager.dk her.


4. Højkvalitets sofabord i massiv eg – Dansk design & dansk håndværk

Model: Nordic

Med Nordic får du et enkelt og elegant sofabord, som vil passe godt ind i de fleste stuer.

Sofabordet er udført i lyst eg. Det er designet af danske designere og fremstillet af danske håndværkere. Hermed får du en et bord i en holdbar kvalitet og et tidløst dansk design. Et sofabord du kan have glæde af mange år frem i tiden.

Størrelsen er Ø78 x H45 og bordet vejer 8,5 kg. Det giver dig et sofabord i en fornuftig størrelse, som dog samtidig er relativt nemt at flytte rundt med.

Foruden denne lyse model, finder du også sofabordet i mørk birk, samt en anden egetræsvariant, som er behandlet med mat lak.

Du finder flere informationer om dette sofabord i eg hos Sackit.dk her.


5. Yale – Flot og specielt rundt sofabord med solid sokkel

Med en diameter på 80 cm passer det runde Yale-sofabord perfekt ind i mindre rum. Den runde form gør det nemt at udnytte pladsen optimalt, og så bidrager den lyse træfarve desuden til en smuk og stilren indretning.

Yale-sofabordet består af en flot bordplade i MDF / melamin, mens den centrale sokkel er udført i vild eg. Med sine tynde planker er soklen med til at give sofabordet masser af karakter, ligesom dens store tykkelse gør, at bordet står ganske sikkert.

Sofabordet har en højde på 42 cm.

Med Yale-sofabordet kan du indrette en hyggelig stue, ligesom du får et praktisk bord foran fjernsynet. Er du glad for designet, kan du også overveje et Yale spisebord, der ligeledes kan købes hos forhandleren.

Du finder det runde Yale-sofabord i træ hos Moebelkompagniet.dk her.


6. Enrique – Lille og billigt rundt sofabord med ben i bøg

Dette lille og billige sofabord har et naturligt og minimalistisk design, så det er nemt at få det til at passe ind – Nærmest uanset hvordan den eksisterende indretning i stuen ser ud.

Sofabordet er rundt og kommer med en hvid bordplade. Benene er udført i bøgetræ, og kombinationen af hvid og træfarve giver bordet et flot, enkelt og frem for alt stilrent udtryk.

Enrique -stuebordet vejer ikke meget, så det er let at rykke rundt på. Modellen måler Ø60 x H47 centimeter, så det er ideelt for dig, der ikke ønsker et bord, som kræver meget plads.

Du kan finde flere oplysninger om det lille og billige Enrique-sofabord hos Moreland.dk her.


7. Goldington – Ø80 sofabord med praktisk hylde

Goldington er et rundt sofabord, som måler Ø80 og har en højde på 45 cm. Under bordpladen finder du en hylde. Denne hylde er ganske praktisk, idet du kan bruge den til alt fra bøger til blade og spil – Og andre ting som du ønsker at gemme lidt af vejen.

Hylden under bordpladen er sort, ligesom understellet / bordbenene er det. Bordpladen har derimod et egetræs-look. Tilsammen giver dette sofabordet lidt farvespil, som får det til at fremstå yderst elegant.

Goldington sofabordet vejer beskedne 12 kg. Det er således en relativt let og luftig sag, som du nemt kan flytte rundt efter behov

Du finder Ø80 cm sofabordet Goldington hos Moebelkompagniet.dk her.


8. Soli – Rundt sofabord i moderne design

Er du på udkig efter et moderne rundt sofabord, der skiller sig ud fra mængden? Så bør du kigge nærmere på dette Soli-sofabord. Det er lavet i et moderne design med en mørk bordplade i keramik samt en solid fod i sort metal, som er pulverlakeret.

Den mørke bordplade giver bordet et lettere råt look, der sammen med den store fod tilføjer et markant udtryk til stuen.

Sofabordet, vi her har valgt at linke til, har en diameter på 66 cm og måler 40 cm i højden. Du finder det dog også i både en større og en mindre variant. Ydermere er det muligt at købe sofabordet med en bordplade i hvid marmor frem for den mørke keramik.

Du kan læse mere om det runde Soli-sofabord i et moderne design hos Moebelkompagniet.dk her.


9. Arbor – Stilrent sofabord med vildege-look

Arbor er et smart og enkelt sofabord i et moderne design. Det runde bord har en diameter på 60 centimeter og passer således perfekt til mindre hjem.

Sofabordets bordplade er fremstillet i laminat med et flot vildege-look. Den lyse egetræsfarve giver bordet et naturligt og indbydende udtryk. Arbor-sofabordet findes også med bordplade i hvid og i stone-look.

Bordets ben er i sortlakeret bøg, og du får dermed et solidt og holdbart møbel. Er du på jagt efter et større sofabord, kan du eventuelt placere to Arbor-sofaborde ved siden af hinanden.

Du kan købe Arbor sofabordet hos My Home Møbler her.


10. Halle – Sofabord med hjul

Dette runde Halle-sofabord har en praktisk hylde, hvor du kan opbevare alt lige fra magasiner til aviser – eller andre ting du bruger, når du sidder i sofaen. Det har et enkelt og moderne look takket være de to hvidlakerede metalbakker samt metalstellet i krom.

Halle-sofabordet har tre hjul, hvilket betyder, at det nemt kan rokeres rundt, hvis du ønsker dette. Herved kan du skifte bordets placering alt efter, hvem der anvender bordet, eller hvis du har brug for det i et andet rum.

Sofabordet måler 40 x 60 x 60 centimeter.

Du kan se den nyeste pris på Halle-sofabordet med hjul hos Myhomemøbler.dk her.


11. WOUD – Sofabord i beton

Er du på udkig efter et råt og moderne sofabord, falder denne beton-model muligvis i din smag.

Det runde sofabord er fra WOUD og er lavet af grå beton med sorte ben. Er et sofabord i beton ikke det rette valg for dig, findes Woud sofabordene også i fx eg og valnød.

Selvom sofabordet har en mindre størrelse, er der stadig nok plads til kaffekoppen, en avis samt en hyggelig dekoration eller grøn plante. Takket være bordets enkle design blender det godt ind sammen med de fleste sofaer.

Det omtalte sofabord i fiberbeton måler 39,5 x 60 x 60 centimeter, men kan også købes i størrelsen 48,3 x 45 x 45 centimeter. Foretrækker du én af de andre Woud-modeller, er der endnu flere størrelser at vælge mellem.

Sofabordet i beton fra WOUD er til salg hos Andlight.dk her.


12. Sofabord med hvidt marmor-look & sorte ben

Model: Alisma

Leder du efter et trendy sofabord, bør du kigge nærmere på dette Alisma-bord fra danske Act Nordic. Her er der tale om et fint og moderne hvidt sofabord med marmor-look. Benene har desuden en elegant sort farve, hvilket står særdeles flot til den hvide bordplade.

… Du skal være opmærksom på, at bordpladen er lavet af glas med marmorprint på og altså ikke af ægte marmor.

Alisma-sofabordet måler 45 x 80 x 80 centimeter, hvilket giver rigeligt med plads til diverse ting og sager, som du har brug for på dit sofabord. Under bordpladen finder du nemlig en hylde, så du har en ekstra plads, hvor du kan gemme ting af vejen.

Er du vild med dette looket, mens farven, formen eller størrelsen ikke passer perfekt, finder du også Alisma-bordet i flere andre versioner.

Du kan læse mere om det hvide sofabord med marmor-look & sorte ben hos Boboonline.dk her.


13. Normann Copenhagen – Dansk designer-sofabord

Model: Tablo

Dette moderne lille sofabord fra Normann Copenhagen fås i et væld af farver – så der et bord for enhver smag! Du kan således blandt andet vælge mellem ask/blå, ask/grå, ask/sort og ask/hvid.

Det runde sofabord er udstyret med tre ben og er forholdsvis minimalistisk, så det blender godt ind i din stue sammen med resten af møblerne. Bordet skal samles ved levering, men dette foregår hurtigt og nemt – uden brug af skruer.

Det omtalte tablo-bord måler 50 x 42 centimeter, men det kan også købes i en større udgave på 78 x 42 centimeter. Du kan med fordel kombinere bordene i de to størrelser, hvis du ønsker mere bordplads.

Du kan se den aktuelle pris på Norman Copenhagen sofabordet hos Erling-christensen.dk her.


14. FDB sofabord – Stine Weigelt

Model: Søs

Her får du et lyst og let sofabord designet for FDB Møbler af Stine Weigelt.

Søs-sofabordet her er lavet af massiv eg. Træet stammer fra europæiske skove og er FSC-certificeret, hvilket er din garanti for et bæredygtigt bord.

Under bordpladen er der tre slanke ben. Da hele bordet er lavet af et naturmateriale, skal du være opmærksom på, at der kan forekomme nuanceforskelle.

Dette bord til sofaen kan placeres alene i en moderne stue, ligesom det kan kombineres med den mindre udgave i samme design.

Den omtalte variant måler 102 x 70 centimeter, mens den mindre model måler 102 x 55 centimeter. Udover massiv eg kan bordet desuden fås i bejdset eg eller i et sort design.

Du kan se FDB sofabordet designet af Stine Weigelt hos Coop.dk her.


15. Hay Bella – Smukt sofabord til stuen

Er du på udkig efter et enkelt og stilrent sofabord? Så læs trygt videre. Det er nemlig lige netop dét, du får med Bella-sofabordet fra Hay.

Sofabordet er lavet af træ og kan købes i fem elegante farver, hvilket inkluderer natur, hvid, grå, coral, olive og sort. Du kan således vælge lige netop den farve, der bedst passer ind sammen med de eksisterende møbler i din stue.

Det runde sofabord måler 60 x 39 centimeter. Der er mulighed for at kombinere bordet med andre størrelser, da det også fås i flere mindre udgaver.

Du kan læse mere om Bella-sofabordet fra Hay hos Trendyliving.dk her.


16. Rundt hvidt sofabord med hylde til opbevaring

Model: Frej

Frej er et moderne sofabord med en rund hvid marmorbordplade og et sort pulverlakeret metalstel. Da sofabordet er rundt, kan det placeres tæt på sofaen i stuen uden, at det vil føles for trangt i rummet.

Udover at være et flot sofabord er Frej også en praktisk model. Sofabordet er nemlig forsynet med en hylde til opbevaring, som også består af en hvid marmorbordplade. Herved får du mere plads, da du kan placere ting både foroven og forneden.

Sofabordet måler 45 x 80 x 80 centimeter.

Du kan se den aktuelle pris på det runde og hvide sofabord med en hylde til opbevaring hos Myhomemøbler.dk her.


Firkantede sofaborde


17. Sofabordssæt i hvidt marmor-look – Kvadratisk

Model: Dice

Er du vild med synet af marmor? Og arbejder du på et stramt budget? Så kan du med fordel tage et nærmere kig på dette Dice sofabordssæt.

… Dice-sofabordene er nemlig fremstillet i MDF med et smukt marmor-look. Dette giver dig et par borde, som besidder marmorens flotte, naturlige udtryk samtidig med, at prisen er holdt relativt lav.

De to borde er forholdsvist kompakte. Således måler det ene 58x58x40 cm, mens det andet måler 50x50x35 cm. Hermed har sættet samlet set en størrelse, som betyder, at det gør sig godt sammen med en gængs sofaopsætning bestående af eksempelvis en hjørnesofa og en lænestol.

Du kan købe dette sofabordssæt med to kvadratiske borde hos Moebelkompagniet.dk her.


18. Marmor sofabord – Firkantet

Model: Vega

Med Vega får du et firkantet marmor sofabord i et helt unikt design.

Det firkantede sofabord er således fremstillet af ægte marmor. Idet marmor er et naturprodukt, vil alle borde fremstå lidt forskellige. Bordets stel har et minimalistisk præg, som gør, at det vil kunne glide godt ind i mange forskellige sammenhænge.

Det flotte stuebord måler 140 x 70 cm med en højde på 42 cm. Det fås i tre forskellige farver, nemlig hvid, sort og latte (en brunlig nuance) – Og så kommer det også i en kvadratisk variant, der måler 90×90 cm.

Du kan finde flere informationer om dette sofabord i marmor hos Moebelkompagniet.dk her.


19. Lyngby – Stort sofabord i sæbebehandlet egetræ

Er du på udkig efter et stort og solidt sofabord, så kunne modellen Lyngby være netop det bord, du søger. Det markante sofabord i sæbebehandlet egetræ har en stor bordplade, som måler hele 140×80 cm. Under bordpladen findes fire kraftige bordben, som sørger for at bordet bliver stående, hvor det skal.

Selvom der er tale om et stort sofabord, som naturligvis kræver en stor stue, så sørger det lyse egetræ for, at bordet ikke kommer til at virke for dominerende.

Falder Lyngby-sofabordet i din smag, så kan du også med fordel kigge nærmere på de øvrige møbler i serien, som bl.a. tæller skænk, vitrine og spisebord – alt sammen i sæbebehandlet eg.

Du kan købe Lyngby-sofabordet hos Dansk Restlager.dk her.


20. Unikt sofabord med glasplade og rillede sider

Model: Strington

Strington er et moderne sofabord med flere flotte detaljer. Således har bordet fx en glasplade i den ene side, ligesom stellets sider er rillede. Dette giver det tilsammen et lettere luftigt præg, der gør, at bordet ikke vil dominere så meget trods den relativt store størrelse.

Foruden glas består bordpladen af en kombination af MDF og melamin. Stellet er derimod i sort pulverlakeret metal. Denne kombination giver dig et bord, der hverken vejer eller koster så meget.

Sofabordet vi her viser måler 120×60 cm. Ønsker du i stedet et kvadratisk bord, finder du det dog også i målene 80×80 cm.

Du kan se den nyeste pris på det moderne sofabord hos Moebelkompagniet.dk her.


21. Furn House Malaga – Smukt sofabord i akacietræ

Furn House Malaga er et smukt og rustikt sofabord, som er fremstillet i det flotteste akacietræ. Det hvidolierede træ har en utrolig flot overflade, og det smarte møbel bliver hurtigt det naturlige midtpunkt i fjernsynsstuen.  

Sofabordet har en længde på 140 cm, en bredde på 80 cm og en højde på 52 cm. Du får således et relativt stort sofabord med rigtig god bordplads.

Passer størrelsen ikke ind i din stue, så findes Furn House Malaga dog også i en mindre model i form af det smarte hjørnebord på 70×70 cm. I den populære møbelserie findes også bl.a. skænk, reol, tv-bord og vitrine.

Sofabordets ben er fremstillet i grå MDF, hvilket skaber en smuk og afbalanceret kontrast til den brune bordplade. 

Du kan læse mere om det rustikke sofabord Furn House Malaga hos Danskrestlager.dk her.


22. Aimar – Rustikt sofabord i lakeret mangotræ og med stålben

Er du til det enkle og rustikke udtryk, så bør du helt klart kigge nærmere på dette flotte sofabord ved navn Aimar. Her er bordpladen fremstillet i det flotteste mangotræ, hvilket resulterer i en unik overflade med et naturligt farvespil.

Bordpladen er lakeret og har derfor en glat og indbydende overflade, mens de smalle og stilrene bordben er i sort stål. Bordpladen måler 110×60 cm, mens bordets højde er 45 cm.

Aimar-sofabordet er et oplagt bud på et alternativt sofabord til dig, der ønsker en rå og rustik men samtidig moderne og stilbevidst indretning. Blandingen af mangotræ og sort stål kan matches med mange forskellige slags sofaer, lænestole og øvrigt møblement.

Du finder flere informationer om Aimar-sofabordet i mangotræ hos My Home Møbler her.


23. Sorø – Sofabord i valnød med opbevaring (skuffe og åbent rum)

Sorø er et moderne sofabord med mange anvendelsesmuligheder. Og med den smukke matsorte overflade samt detaljer i valnød, får du et møbel, der vil matche enhver indretning. Herudover er sofabordet forsynet med en rummelig skuffe samt en smart hylde.

Bordets yderside – inklusive bordplade – er i matsort look, mens skuffefront, bordben og inderside i ’hylderummet’ er i valnød. Skuffens greb er i sort metal.

I den store skuffe er der god plads til opbevaring af alverdens genstande, mens den åbne hylde eksempelvis kan benyttes til magasiner, bøger, fjernbetjening etc.

Sofabordet måler 50 cm i højden, 101,8 cm i længden og 48,2 cm i bredden. Udover at fungere som sofabord, kan Sorø også placeres langs væggen som en lille skænk.

Du kan købe Sorø-sofabordet med opbevaring hos Dansk Restlager her.


24. Præstø – Klassisk sofabord med robuste bordben

Foretrækker du et helt klassisk og robust sofabord med et enkelt og tidløst design? Så falder Præstø-sofabordet sandsynligvis i din smag. Sofabordet er fremstillet i hvidolieret egetræ og er således et solidt og langtidsholdbart møbel til stuen.

Præstø er forsynet med en smuk og ensartet bordplade samt fire kraftige ben. Med et mål på 140×80 cm får du masser af bordplads, ligesom højden på 52 cm passer perfekt til langt de fleste sofaarrangementer.

Med sit naturlige udtryk passer Præstø-sofabordet perfekt ind i de klassiske nordiske indretningstraditioner, ligesom den lyse farve kan kombineres med mange forskellige nuancer. 

I Præstø-serien finder du også spisebord, reol, skænk, vitrine og mange andre møbler med samme klassiske udtryk.

Du kan læse mere om Præstø-sofabordet i egetræ hos Dansk Restlager her.


25. Infinity – Smarte indskudsborde med marmor-print

Med de smarte Infinity indskudsborde får du et par elegante sofa- eller sideborde, som vil tage sig godt ud i stuen.

Indskudsbordene i Infinity-serien er kvadratiske, og bordpladen er forsynet med mørkt marmor-print. De sorte bordben er i pulverlakeret metal.

Indskudsbordene giver dig mulighed for at arrangere bordene, som du ønsker. Du kan f.eks. vælge at trække bordene helt fra hinanden, eller lade det inderste bord stå delvist inde i det store bord.

Infinity-bordene kan placeres mange steder i hjemmet. De kan med fordel benyttes som sofabord, hvor sættet er ideelt til den lille stue, men de kan også anvendes som sideborde, og f.eks. placeres ved siden af sofaen.

Det største / yderste bord har en overflade på 50×50 cm.

Du kan købe de flotte Infinity-indskudsborde hos Møbelkompagniet her.


26. Malakit – Sofabord i hvid højglans

Er du på jagt efter et moderne sofabord? Så bør du tage et nærmere kig på dette fine firkantede sofabord. Malakit-sofabordet er fremstillet med en bordplade i hvid højglans, mens den nederste del er lavet af træ og melamin.

Under bordpladen kan der findes en praktisk hylde med plads til opbevaring af aviser, bøger eller lignende, så du altid har tingene inden for rækkevidde, når du sidder i din sofa i stuen.

Stuebordet måler 29 x 117 x 58 centimeter.

Malakit-sofabordet i hvid højglans er til salg hos Boboonline.dk her.


27. Gangsø – Sofabord med kakler

Model: Maja

Her får du et smart og praktisk sofabord fra Gangsø.

Det moderne og klassiske sofabord er nemlig designet med funktionelle opbevaringsrum.

… Disse opbevaringsrum kan skydes ind under bordpladen, så du ikke kan se de småting, du placerer i rummene. Dette er ideelt, hvis du har ting, du gerne vil have tæt på dig, når du sidder i sofaen, men som ikke skal ligge fremme.

Maja-sofabordet fra Gangsø er forsynet med kakler på bordpladen og et stel i træ. Du kan selv vælge, om stellet skal være af bøg, mahogni eller eg. Bordet måler 130 x 52 x 80 centimeter.

Du kan se sofabordet med kakler fra Gangsø hos Erling-christensen.dk her.


28. Hübsch sofabord

Her får du et smukt og enkelt sofabord fra Hübsch. Sofabordet er fremstillet i egetræ og har et tidløst udtryk, der aldrig går af mode. Selvom bordet er forholdsvist simpelt, har det små detaljer, der giver det en smule kant.

Er dette ikke det helt rigtige bord til din stue – men er du vild med sofabordets look – finder du sammenlignelige modeller i flere andre størrelser og farver.

Sofabordet måler 137 x 50 x 41 centimeter. Du kan læse mere om sofabordet fra Hübsch hos Byhornsleth.dk her.


29. Caso – Sofabord med køleskab

Model: Sound & Cool

Med Caso får du et funktionelt møbel, der er en kombination af et sofabord, et køleskab og højtalere.

Den ene side af bordet har to LED-belyste køleskuffer med en kapacitet på 65 liter i hver. Herved kan du have kølige drikkevarer og snacks lige ved hånden. Skuffernes temperatur kan indstilles individuelt på mellem 1 og 12 grader.

På den anden side af sofabordet finder du en soundbar med to stereohøjtalere. Her er det muligt at afspille musik og lyd via Bluetooth, en USB-port eller en AUX-port – ligesom du kan oplade din mobiltelefon eller tablet.

Sofabordets glasoverflade er udstyret med et LED-touchdisplay, hvor du betjener de forskellige indstillinger. Bordet måler 130,5 x 46 x 66,5 centimeter.

Du kan se Caso-sofabordet med køleskab hos Coop.dk her.


30. Katrine indskudsborde – 3 sofaborde med glasplade

Leder du efter et praktisk og funktionelt sæt med sofaborde, bør du tage et kig på disse Katrine indskudsborde. Her får du 3 kvadratiske borde med røgede glasplader og stel i sort metal.

Disse borde kan sagtens anvendes hver for sig eller sammen i forskellige opstillinger eller kombinationer.

Bordene kommer i forskellige størrelser, som kan passe ind i forskellige sammenhænge. Brug eksempelvis det største bord som sofabord og de mindre borde som sideborde.

Ønsker du bordene i en anden udgave, er det også muligt at købe dem med hhv. sorte eller hvide bordplader.

Du kan se den nyeste pris på Katrine indskudsbordene hos Boboonline.dk her.


Sofaborde i andre former


31. Nando – Sofabord i bæredygtigt træ (FSC®-certificeret)

Mangler du et sofabord i en enkel stil med rene linjer? Så er det oplagt at kigge nærmere på Nando sofabordet her. Det er nemlig lavet i et minimalistisk og elegant design, som passer godt ind i de fleste danske hjem.

Sofabordet måler 58 x 65 centimeter. Det har tre ben og er fremstillet i en kombination af MDF (bordplade) og massivt egetræ (bordben). Træet er FSC®-certificeret, hvilket er din garanti for, at det stammer fra bæredygtige skove.

Du kan finde Nando sofabordet hos Myhomemøbler.dk her.


32. Orna – Ovalt sofabord med sort glas

Orna er et flot og enkelt sofabord, som består af glas og krom. Bordet er forsynet med to glasplader og massive ben i blankt metal, hvilket bidrager til et let og strømlinet udtryk.

Glaspladernes ovale udformning giver sofabordet et indbydende udtryk, og gør det samtidig nemt at bevæge sig rundt om bordet. Materialevalget sørger desuden for, at sofabordet ikke virker for bastant. Bordet kan således med fordel anvendes i mindre rum.  

Orna-sofabordet måler 110 cm i længden og 65 cm i bredden. Højden er 46 cm.

Det tidløse udtryk vil passe smukt ind i mange danske hjem, ligesom bordet naturligvis udfylder en række praktiske funktioner. Den øverste glasplade fungerer således som en stabil bordplade, mens den nederste glasplade er det oplagte sted til opbevaring. Her kan f.eks. placeres fjernbetjening, bøger og andre genstande.

Dette ovale sofabord i sort glas er til salg hos My Home Møbler her.


33. Emilie – Billigt sæt med to lidt anderledes sofaborde

Dette smarte og billige sofabordssæt består af to enkeltstående borde – et smart og anderledes bud på en konstellation af sofaborde til din stue

Ved at sætte to mindre sofaborde sammen opnår du et dynamisk møbel-arrangement, som vil tage sig brandgodt ud i din stue. Og så er sofabordssættet tilmed ganske billigt.

Sættet består af to borde i forskellig størrelse – begge med tre ben og bordplade med afrundede former. Det største bord er 45 cm højt og måler 55×55 cm, mens det lille bord er 40 cm højt og måler 40×40 cm. Bordpladen er i hvid MDF mens benene er i hvid bambus.

Du kan købe sofabordssættet Emilie hos My Home Møbler her.