Daybed – 23 komfortable og indbydende daybeds

Deklarering-af-artikel

Leder du efter en god daybed? Så læs videre her – I denne artikel finder du nemlig hele 23 anbefalinger af flotte og komfortable daybeds, som er til salg på det danske marked.

Som møbel læner daybeden sig både op af sofaen og sengen. Her kan du således tage et hurtigt, lille hvil.

Samtidig må man dog ikke forklejne design-aspektet ved en daybed. Det er nemlig et møbel, som vil kunne bringe masser af liv til din indretning.

… Men hvilken daybed skal du så købe? Det kan vi ikke svare entydigt på. Læser du videre i denne guide, vil du dog finde al den inspiration du har brug for til at kunne træffe din egen beslutning!

1. Sigmund – Flot daybed med mulighed for dobbelt-målet 160×200 cm

Med denne Sigmund daybed får du et hav af muligheder, som du kan nyde godt af både om natten og i dagtimerne. Den måler op til 160 x 200 centimeter – Altså et klassisk dobbelt-mål, som vil kunne rumme to personer.

Sigmund består af to enkeltmadrasser og to skrå puder, der giver et flot, grafisk udtryk.

De to enkeltmadrasser, hver på 80 x 200 centimeter, kan sættes sammen til en dobbeltseng eller adskilles, så man kan sove hver for sig. Du går bestemt ikke ned på sovekomforten, for madrasserne er udstyret med Pocket Spring posefjedre, som giver optimal støtte.

Sigmund daybed fås i sandfarvet eller brændt orange tekstil og er et eksklusivt indslag til soveværelset såvel som stuen. Det er et på én gang smukt og praktisk møbel, som vil kunne falde godt ind i de fleste boliger.

Du kan købe denne Sigmund daybed hos Nordic Dream her.


2. Bronx – Billig grå daybed

Er grå din yndlingsfarve, når det kommer til dine møbler, vil denne daybed være det oplagte valg for dig.

Bronx er en enkel, elegant og relativt billig daybed i den klassiske grå farve. Daybeden er designet i gråt stof med et elegant stel og ben i naturtræ.

Denne daybed måler 200 x 80 x 40 centimeter. Hermed har du fint med plads at ligge på, hvis du har brug for et lille hvil op af dagen – samtidig med at møblet ikke optager alt for meget plads i rummet.

Du kan læse mere om den billige grå daybed Bronx hos Moreland.dk her.


3. Puri – Multifunktionel daybed (seng, lounge-møbel og sofa)

Her er der tale om en flot og multifunktionel daybed fra danske Innovation Living. Den moderne daybed byder på mange forskellige indstillingsmuligheder, og du kan således både bruge Puri som en klassisk seng, som loungemøbel og som sofa/lænestol

Puri er indbegrebet af en moderne, kreativ og ikke mindst innovativ tilgang til møbeldesign. Dette har resulteret i et møbel, som kan bruges på mange forskellige måder alt efter dine ønsker og behov.

I udgangspunktet består Puri af tre løse madras-elementer: To flade elementer samt et forhøjet element i den ene ende. Forhøjningen sørger for god nakkestøtte, når du ligger i sengen, men dette element kan ligeledes anvendes som ryglæn, hvis du vil sidde op.  

Puri måler 80×195 cm og findes i farverne natur, navy blå, olivengrøn og rust. Bunden udgøres af en flot træplade, som åbenbares, når man flytter rundt på hynderne.

Den flotte og multifunktionelle daybed er til salg hos Nordic Dream her.


4. Daybed med nakkepude

Model: Clarissa

Clarissa er en daybed, som egner sig godt til smålure i dagligstuen såvel som overnattende gæster på gæsteværelset. Den er nemlig velpolstret, hvilket betyder, at den er noget mere behagelig til de lange stræk sammenlignet med de tyndere daybeds.

Trods den gode komfort er Clarissa ikke voldsomt dyr. Således er den i særdeleshed et oplagt valg for dig, som arbejder på et stramt budget.

Denne daybed måler B82 x L200. Det giver den et fornuftigt liggemål til én person. Den kommer inklusive nakkepude og står på massive ben af heveatræ.

Denne daybed er beklædt med velour i en flot moccafarve.

Du kan købe denne Clarissa daybed hos Myhomemøbler.dk her.


5. Daybed / sovesofa med ryglæn og god madras (120×200 cm i udslået stand)

Model: Unfurl

Unfurl er en danskproduceret daybed fra Innovation Living. Den er fremstillet i et elegant og minimalistisk design, som fungerer godt i alt lige fra et teenageværelse til et gæsteværelse eller i stuen.

Denne funktionelle daybed har en 2-i-1-funktion, da den både kan anvendes som en daybed og som en sovesofa.

Selve madrassen består af pocketfjedre, hvilket sikrer et godt komfortniveau. Skal sovesofaen anvendes som en seng, kan den nemt foldes ud og samles igen.

Endvidere kommer Unfurl-daybed med et ryglæn. Det er muligt at indstille ryglænet i flere forskellige højder, så du kan vælge den indstilling, der passer bedst muligt til dig og dine behov.

Du kan købe denne daybed-sovesofa i flere farver alt efter, hvad der fungerer bedst med din eksisterende indretning. Nærmere bestemt kan daybeden således fås i farverne sort, lysegrå og gul.

I udslået tilstand måler denne daybed 120 x 200 centimeter, hvilket betyder, at den både kan bruges til både én og to personer (hvis de ligger tæt).

Kig nærmere på daybeden / sovesofaen med ryglæn hos Nordicdream.dk her.


6. Hestbæk – Enkel daybed med robust stel i træ

Her er der tale om en komfortabel og stilren daybed fra Hestbæk.

Den enkle daybed er fremstillet i sæbebehandlet egetræ. Dette sikrer et robust og indbydende møbel, der både kan passe perfekt til kontoret, udestuen eller sommerhuset.

Betrækket på denne daybed er lavet af New Zealandsk uld, hvilket garanterer en blød og lækker kvalitet. Det stilrene og tidløse betræk findes i tre grå nuancer.

Daybeden måler i udgangspunktet 80×200 cm, men har du brug for ekstra soveplads, kan liggemålet faktisk blive helt op til 145×200 cm. Den gemmer nemlig på et smart udtræksmodul, som nemt kan give soveplads til en ekstra person.

Du finder den smarte daybed i træ hos Sengekompagniet.dk her.


7. Santore – Eksklusiv daybed med lave armlæn

Santore er en elegant og indbydende daybed, der trods det eksklusive look fås til en yderst rimelig pris.

Den smarte mørkegrå daybed udgøres først og fremmest af en blød og kraftig velourpolstring, som er inddelt i tre sædesektioner. Under det kraftige sædeparti findes et smalt sort stel, som er med til at sikre et elegant og enkelt møbel.

I hver ende er daybeden forsynet med lave armlæn, som skaber en æstetisk afrunding af sædet. Selve sædehynden består af polyeterskum.

Santore daybed har en længde på 201 cm, en dybde på 79 cm og en højde på 50 cm.

Se flere oplysninger om Santore-daybeden hos My Home Møbler her.


8. Ghia – Smal daybed i læder fra Innovation Living (dansk design)

Med Ghia får du en unik small daybed fra den danske virksomhed Innovation Living.

Denne klassiske daybed kan benyttes som en sofa eller som en seng i de fleste rum i hjemmet – Og kan altså anvendes lige meget om du ønsker at sidde og slappe af eller tage en middagslur.

Der er pocketfjedre i madrassen, så du kommer til både at sidde og ligge komfortabelt.

Begge ender på daybeden kan hæves og sænkes, så de passer bedst muligt til dine ønsker og behov. Ved køb af Ghia medfølger der ydermere et par sofapuder, der matcher betrækket.

Den omtalte variant er fremstillet i brunt læder med et stel i krom. Ønsker du ikke denne farve til din daybed, fås Ghia dog også i andre farver såsom lyseblå.

Denne daybed har et liggemål på 80×210 cm.

Den smalle Ghia-daybed i læder kan købes hos Drømmeland her.


9. Auping – Stilfuld designer-daybed (høj kvalitet)

Model: Cleopatra

Denne Cleopatra daybed fra Auping er en stilfuld seng til dagtimerne. Det er tillokkende at lægge nakken mod hynden og bladre i en avis, en bog eller et magasin.

Stilen er klassisk 1950’er, og designet er vaskeægte vintage. Det er nemlig originale stel fra denne tidsperiode, som er blevet restaureret og har fået nyt liv med en eksklusiv madras og hynde. Denne Auping daybed findes derfor kun i et begrænset antal, men frygt ej – du kan nemlig også få dagssengen med stel i andre mål og træsorter.

Det afslappende møbel kommer i to forskellige mål, henholdsvis 80 x 200 cm og 90 x 200 cm. På den måde kan du vælge den model, som passer bedst ind i den krog, du nu har tiltænkt dagssengen.

En daybed er et populært valg på kontoret, så man kan hvile hovedet imellem opgaverne, i entréen, så man kan iklæde sig fodtøj og i stuen, hvor den bare er hyggelig.

Du kan købe denne daybed i høj kvalitet hos Sengekompagniet.dk her.

Læs også: Sofa – 37 flotte, behagelige og robuste sofaer


10. House Doctor daybed – Kort og smal (70 cm bred, 180 cm lang)

Model: Diva

Diva er en sofistikeret og lækker daybed fra House Doctor i en flot mørkegrå farve med mørke ben.

Det mørkegrå stof og de mørke ben komplementerer hinanden på fineste vis, så du ikke bare får et multifunktionelt møbel – men også et elegant møbel – ind i dit hjem.

Denne daybed har en nakkestøtte i den ene ende, hvorfor du altid vil ligge komfortabelt. Ønsker du at sidde op, kan du i stedet placere nogle puder som ryglæn.

Denne daybed måler 180 x 70 x 35 centimeter. Du bør derfor være opmærksom på, at modellen er forholdsvis kort, da den jo blot er 180 cm lang.

Du kan se prisen på daybeden fra House Doctor hos Esfurniture.dk her.


11. Capri – Blå daybed med retro-look

Hvis du er vild med farverige møbler, vil denne blå daybed være det perfekte valg for dig.

Capri er en yderst flot daybed med et retro-look – Med lækre syninger som fuldender det fine design.

Selve stoffet er lavet af polyester, mens stellet er produceret af bøgetræ

Er blå ikke en farve, der gør sig godt i dit hjem, fås den samme daybed også i en række andre farver – nemlig gul, lysegrå og sort. Ved nogle af de andre varianter er der desuden anvendt velour.

Denne daybed måler 200 x 80 x 38 centimeter.

Du kan se, hvad den blå Capri-daybed med retro-look koster hos Creativ.dk her.


12. Trademark Living – Lille daybed med læderhynde

Denne lille daybed fra Trademark Living er en stilren og tidløs model med et eksklusivt look.

Det tidløse design kan nemt kombineres med andre møbler i din bolig, da møblets udtryk er forholdsvist enkelt.

Daybeden er udstyret med en lækker og blød læderhynde. Da læder er et naturmateriale, kan farven og udseendet variere. Du vil derfor altid få en helt unik daybed, som ingen andre har.

Denne daybed måler 180 x 80 x 46 centimeter og er således relativt lille

Du kan kigge nærmere på den lille daybed med læderhynde hos Hoejgaardbrugskunst.dk her.


13. Daybed med hjul – Unikt design

Model: Trademark Living

Er du på udkig efter en helt anderledes daybed? Så kan det være, at denne model fra danske Trademark Living falder lige i din smag.

Her får du en daybed i et charmerende og lækkert design, der består af et jernstel, en solid træramme samt en blød pude.

Daybeden er udstyret med fire hjul, så du nemt kan flytte rundt på møblet alt efter, hvor der er brug for det i hjemmet.

Denne daybed måler 200 x 92 x 61 centimeter.

Du kan se denne daybed med hjul hos Hoejgaardbrugskunst.dk her.


14. MUUBS daybed-briks

Model: Noir

Noir er en fin og elegant daybed-briks fra MUUBS, som er udført med ben i naturligt lyst egetræ med en grå blød kanvashynde ovenpå.

Denne smukke daybed er velegnet som et loungemøbel i enten din stue, på et værelse eller i din entré. Den kan både bruges til at sidde eller ligge på – Og den vil pryde din indretning på fineste vis.

Den bløde kanvashynde sikrer en god sidde- og liggekomfort. Stoffet er desuden aftageligt og kan vaskes i vaskemaskinen ved 30 grader.

På madrassens underside er der placeret små silikonedutter, så madrassen altid bliver, hvor den skal og ikke glider rundt.

Hvis du ønsker en mørkere daybed, fås denne model i et tilsvarende design med ben i mørkt egetræ i stedet for de lyse ben.

Denne daybed måler 185 x 65 x 46 centimeter.

Du kan se den nyeste pris på daybed-briksen fra MUUBS hos Hoejgaardbrugskunst.dk her.


15. Arctic – Daybed i enkelt design (190 cm lang)

Arctic er en daybed i et stilfuldt og enkelt design med bløde organiske former. Den er designet af danske Louise Siig Nielsen for Andersen Furniture.

Daybeden er fremstillet med sort stel og ben, og den er betrukket med højkvalitets læder.

Ved køb af denne daybed er det muligt at tilkøbe en pude. Hermed kan du tilføre en grad af ekstra komfort samtidig med, at du får en pude, der stilistisk passer rigtig godt til netop denne daybed.

Vil du have denne daybed i en anden farve end sort, finder du den også i farven cognac.

Denne daybed måler 190 x 76 x 35,5 centimeter. Hermed er det en relativt kompakt sag.

Du finder Arctic-daybeden til salg hos Erling-christensen.dk her.


16. Tine K – Moderne daybed i velour

Denne daybed fra Tine K er designet i et simpelt og minimalistisk look.

Den mørkegrå daybed er udført i smuk og blød velour, den har skønne runde former, og den står på fire elegante ben i messing.

Med denne model bringer du en sammensmeltning af det moderne og det elegante ind i dit hjem.

Er du glad for designet, men passer farven ikke ind i dit hjem, fås den samme model i mange andre farver.

Denne daybed måler 190 x 75 centimeter.

Du kan få mere at vide om denne moderne daybed i velour fra Tine K hos Esfurniture.dk her.

Læs også: Velour-sofa – 13 sofaer med smukt velour-betræk


17. Wegner Getama – Luksus-daybed i egetræ

Model: GE 1

Her får du en smart og funktionel daybed ved navn GE 1 fra Getama – Designet af den kendte danske arkitekt Hans Wegner i 1954.

Daybeden, som både kan bruges som sovebriks samt som en bænk, er udført i massivt egetræ og er forsynet med en robust rygjusteringsmekanisme i stål. Denne funktion tilføjer ekstra komfort til møblet.

Ved køb af denne daybed får du rent faktisk to forskellige dele. Der medfølger nemlig også en skammel, der fungerer som et tillægsmodul, når du skal anvende daybeden som sovebriks.

GE 1 kan fås i egetræ med et hav af forskellige overfladebehandlinger såsom ubehandlet, lakeret, olieret, bejdset og sæbebehandlet.

De tre medfølgende hynder kan desuden polstres i et væld af stof- og lædervarianter. Du kan tilmed få polstret daybeden med dit eget stof, hvis dette ønskes.

Denne daybed måler 180 x 77 x 38 centimeter.

Du har mulighed for at købe Wegner Getama-daybeden hos Erling-christensen.dk her.

Læs også: Bænk – 32 flotte bænke til både inde og ude


18. Bambus daybed med hvid hynde

Model: Speedtsberg

Med denne daybed får du en fin og simpel bambus-daybed fra Speedtsberg.

Da daybeden er lavet udelukkende af bambus, får du et naturligt møbel, der både kan placeres indenfor og udenfor i haven eller på terrassen.

Ovenpå daybeden er der placeret en hvid hynde, der komplementerer det naturlige bambus på fineste vis.

Har du allerede en hynde, der passer perfekt til denne daybed, kan du også købe modellen uden den hvide hynde.

Denne daybed måler 190 x 80 x 40 centimeter.

Se meget mere om bambus-daybeden med en hvid hynde hos Hoejgaardbrugskunst.dk her.


19. Ferm Living daybed

Model: Turn

Turn er en sofistikeret og moderne daybed fra Ferm Living.

Den naturfarvede daybed er udført på en pulverlakeret metalramme, hvor der er monteret to flotte og bløde hynder.

Dette møbel har to sorte læderstropper, der hjælper med at holde hynderne på plads samtidigt med, at det giver daybeden et helt særligt udtryk.

Denne daybed måler 190 x 80 x 42 centimeter.

Få flere informationer om daybeden fra Ferm Living hos Erling-christensen.dk her.


20. Menu – Daybed i sort læder

Model: Align

Align er en skøn og stilren daybed fra Menu, som er designet af den danske designer Anita Johansen.

Daybeden er ikke kun indbydende at se på, den er også praktisk. Den kan nemlig integreres nemt ind i enhver bolig og bruges som alt lige fra en sofa i stuen til en siddeplads i entréen eller en pyntegenstand i soveværelset.

Align-daybeden er fremstillet med en overflade i sort læder og et ligeledes sort stel.

Denne daybed måler 180 x 80 x 40 centimeter.

Prisen på denne daybed i sort læder fra Menu finder du hos Bahne.dk her.


21. Vida daybed – Oplagt valg til haven

Vida er en flot og enkel daybed fra Bloomingville lavet af naturlig bambus.

Det naturlige og enkle look vil pryde enhver indretning på fineste vis, og denne daybed vil fungere godt indendørs såvel som udendørs. Således er den bl.a. et oplagt valg til haven.

Daybeden er lavet med fine detaljer, hvor den sorte sidde- og liggeoverflade er snoet fint rundt om bambussen.

For at gøre Vida endnu mere komfortabel, kan du tilføje et par lækre puder, en hynde samt en plaid, når du skal slappe af.

Denne daybed måler 190 x 70 x 40 centimeter.

Læs mere om Vida-daybeden hos Hoejgaardbrugskunst.dk her.


22. Broste Copenhagen – Udendørs daybed

Her får du en lækker og sommerlig daybed fra Broste Copenhagen.

Daybeden er lavet i naturligt rattan og kan sagtens bruges udendørs såvel som indendørs.

Takket være det naturlige udseende vil denne daybed gøre sig godt i din have, på terrassen eller i din udestue. Du kan naturligvis også sagtens placere den i andre rum i din bolig.

Mener du, at daybeden mangler en smule ekstra hygge og charme, kan du selv tilføje bløde puder og en lækker plaid.

Denne daybed måler 190 x 80 x 30 centimeter.

Du finder denne udendørs daybed fra Broste Copenhagen hos Hoejgaardbrugskunst.dk her.


23. Magnus – Klassisk daybed med pude (grøn, orange eller sort)

Er du på jagt efter en klassisk og enkel daybed, så kan Magnus være netop den model, du leder efter. Med sin komfortable madras og ergonomiske pude indbyder Magnus både til den lette afslapning og den dybere søvn.

Fokus på komfort og æstetik: Magnus fungerer ikke blot som en praktisk seng – med sit enkle og minimalistiske udtryk bidrager det klassiske møbel også til den smukke indretning.

Den runde og slanke nakkepølle er fastgjort til sengen med en praktisk strop, der ligeledes tjener som en fin designmæssig detalje.

Den solide konstruktion med fire slanke ben skal nok bære dig hele vejen til drømmeland. Uanset om du lægger dig til rette i stuen, på kontoret eller et andet sted i hjemmet.

Magnus har et liggemål på 84×200 cm og findes farverne grøn og orange samt i sort læder.

Du kan læse mere om den flotte daybed hos Sengesegmentet.dk her.


Daybed udsalg – Find et godt tilbud på din næste daybed

Som med så mange andre møbler, er der tit gode tilbud at finde på daybeds. Herunder finder du nogle anbefalede webshops. Dem kan du med fordel besøge for at se, om de har et tillokkende daybed-udsalg netop nu:

  • Moreland.dk – Moreland sælger en række forskellige produkter til hjemmet. Også daybeds. Derfor vil vi anbefale, at du kigger hos dem, hvis du er på udkig efter et godt tilbud.
  • Myhomemøbler.dk – Vi ser ofte tilbud på daybeds hos My Home Møbler. Ydermere er det værd at bemærke, at de byder på et relativt bredt sortiment.