Bradepander – 7 gode køb i 2024

Deklarering-af-artikel
Bradepande

En bradepande er et alsidigt redskab, som kan fremtrylle lidt af hvert. Du kan eksempelvis bage luftig foccacia eller kage, tilberede rodfrugter, sprødstege kylling eller opnå den perfekte stegeskorpe på dit kød.

… Og uanset hvad du har I tankerne, får du her 7 gode køb, som kan hjælpe dig i mål! Så skulle du nok kunne finde den inspiration du har brug for til din næste brandepande til ovn.

1. Scanpan Impact – Bradepande i rustfrit stål med rist

Køberne mener: Et godt bud på en bedst-i-test bradepande? Det er meget muligt. Scanpan Impact får ihvertfald flotte 4,9 ud af 5 stjerner fra kunderne hos KitchenOne.

Scanpan Impact - Bradepande i rustfrit stål med rist

Drømmer du om perfekt stegeskorpe på din steg eller måske en saftig og sprødstegt kylling? Så kan du få hjælp til at gøre drømmen til virkelighed med denne Scanpan Impact bradepande. Den kommer nemlig med en særlig rist, som tillader varmen at cirkulere optimalt.

Når varmen ledes hele vejen rundt om kødet, kan du nemlig opnå den perfekte kombination af et saftigt indre og et sprødt ydre. Det er en sand fornøjelse endelig at lave stegen, som bare sparker benene væk under gæsterne.

Scanpan bradepanden er fremstillet i rustfrit stål, hvilket gør den modstandsdygtig og langtidsholdbar. Den har en kerne af aluminium, som fordeler varmen jævnt og effektivt. Du kan benytte redskabet på både komfuret – også induktion – og i ovnen på op til 260 graders varme.

Bradepanden har et simpelt, men alligevel lækkert udtryk. På siden har den to håndtag, som giver et behageligt, sikkert og ergonomisk greb. På grund af grebene egner bradepanden sig godt til servering. Det kan være rart, så du ikke behøver at besvære dig med at transportere indholdet over på et andet fad.

Når du har nydt indholdet i bradepanden, har du to muligheder: Du kan sætte fadet i opvaskemaskinen, eller du kan vaske op i hånden. Sidstnævnte anbefales, men på de dovne aftener kan du benytte opvaskeren.

Du finder Scanpan Impact bradepanden hos KitchenOne her.


2. Funktion – Prisvenlig bradepande med låg

Funktion - Prisvenlig bradepande med låg

En bradepande kan bruges til vidt forskellige, velsmagende formål – især hvis du vælger én med låg. Dette er et prisvenligt eksemplar i Funktion-serien fra Nordic Sense. I Funktion-serien finder du en lang række forskelligt køkkengrej, som med fordel kan benyttes af landets amatørkokke.

Den prisvenlige bradepande er oplagt til bagværk, og med det praktiske låg kan du nemt tage kagen med på farten – eller gemme den til senere. Det gennemsigtige plastiklåg sørger for at holde kagen – eller hvad end du vælger at putte i bradepanden – friskt og lækkert.

Et højdepunkt ved denne bradepande er den praktiske non-stick-belægning, som både forhindrer, at maden brænder fast i formen og samtidig gør bradepanden nem at rengøre efter brug. Belægningen sørger også for, at du kan reducere forbruget af fedtstof. Råvarerne slipper let, så du ikke får problemer med en brændt bund, og bradepanden er ligeledes nem at gøre ren efter brug.

Bradepanden måler 42 x 29 cm og har en højde på 3,8 cm. Den findes også i en mindre model, som måler 36 x 23 cm. Begge tåler opvarmning ved op til 230 grader (uden låg).

Du kan købe denne bradepande med låg hos Rikkitikkishop.dk her.


3. Eva Trio – Billig bradepande i aluminium

Eva Trio - Billig bradepande i aluminium

Eva Trio har fremstillet en billig, men god bradepande i aluminium. Det er et alletiders produkt i hverdagen, især hvis du holder af at bage brød eller kage. Fadet måler 35 x 25 centimeter, hvilket passer rigtig fint til begge dele.

Du kan selvfølgelig også tilberede andre lækkerier i bradepanden. Nogle af danskernes favoritter er bagte rodfrugter, bådkartofler og lasagne. Bradepanden kommer også med en rist, så varmen kan cirkulere hele vejen rundt om emnerne. Derfor kan du med fordel benytte fadet til at opnå en god stegeskorpe på dit kød.

Den billige bradepande er udstyret med non-stick-teknologi, hvilket betyder, at maden slipper let. Det minimerer risikoen for, at kød, grønt, brød eller kage brænder fast, og samtidig gør det produktet nemt at rengøre.

Som nævnt er Eva Trio-bradepanden fremstillet i aluminium. Det gør det til en ganske hårdfør størrelse, og du kan bruge den i årevis. Udvendig er fadet beklædt med et lag grå dekor, og fra inderst til yderst er produktet fri for PFOA.

Er det blevet besluttet, at der skal være kageordning på arbejdspladsen eller i dit barns institution? Så er dette en god bradepande til formålet. Det samme gælder, hvis du længe har drømt om at lave et saftigt foccacia-brød til aftensmaden.

Denne billige alu-bradepande med rist måler 35×25 cm. Du kan købe den hos Kitchenone.dk her.


4. Pyrex – Morderne bradepande med ergonomisk design

Køberne mener: Denne bradepande får i skrivende stund perfekte 5 ud af 5 stjerner af kunderne hos KitchenOne.

Pyrex - Morderne bradepande med ergonomisk design

Pyrex bradepanden er en rigtig god ven at have i køkkenet. Ikke mindst er bradepanden nem at håndtere – både når den er varm og kold – på grund af sit ergonomiske design. Der er godt med håndtag at tage fat i og holde ved, så bradepanden kommer godt ind og ud af ovnen.

Derudover skal non-stick belægningen nævnes. Den betyder, at bradepanden er nem at gøre ren, når du har brugt den. 

Du kan selvfølgelig også bare smide bradepanden en tur i opvaskemaskinen, hvis du ikke lige føler for at vaske op i hånden. Det er selvsagt en rar frihed at have, især hvis man har gæster og bare gerne vil have en hyggelig aften.

Pyrex bradepanden har en størrelse på 30 x 24 centimeter. Produktet er udført i kulstål, hvilket bidrager til en lang holdbarhed. Den kan klare temperaturer på op til 230 grader, så du skal ikke være bange for at skrue op for varmen.

Du kan købe denne moderne bradepande hos Kitchenone.dk her.


5. Le Creuset bradepande – 26×26 cm

Le Creuset bradepande - 26x26 cm

Man kender altid Le Creusets produkter, når man ser dem, og denne 26 x 26 centimeter bradepande er ikke nogen undtagelse. De raffinerede stålfarvede håndtag bærer logoet og det velkendte design. Derudover sikrer de dig, at du kan få godt fat om bradepanden, når den skal ud af ovnen og hen på spisebordet.

Fadet er fremstillet af aluminium og stål, og det har en glat overflade, som hjælper råvarerne til at slippe. Du behøver altså ikke smøre formen eller på anden måde benytte fedtstof, medmindre du selvfølgelig synes, at det kunne være lækkert.

Du kan bruge Le Creuset bradepanden til lidt af hvert. Den vil tilføre og fordele varmen effektivt, så du kan komme i mål med perfekte brød, kager, kødretter og grøntsager. Det er med andre ord et alsidigt produkt, der bare fungerer, og det gør altså hverdagen noget nemmere.

Du kan købe denne Le Creuset bradepande hos Magasin her.


6. Mauviel – Dyb bradepande til ovn & med håndtag

Mauviel - Dyb bradepande til ovn & med håndtag

Hvis du gerne vil have en bradepande, der er noget ud over det sædvanlige, kan dette produkt fra Mauviel være en mulighed. Du kan snildt servere mad på både slotte og godser i dette eksklusivt udseende fad, som er fransk fremstillet.

Den dybe bradepande har et smukt kobberydre og elegante, gyldne håndtag. Indvendigt består den af rustfrit stål, der gør det nemt både at kokkerere og rengøre. Det er kvalitet, når det er bedst, og du kan godt forvente at kunne imponere med fadet i mange år. Det er nemlig særdeles holdbart.

Denne bradepande fra Mauviel er en del af den såkaldte M’150 b-serie, som er kendetegnet ved en høj ydeevne. Fadet opvarmes hurtigt, og varmen fordeles nemt, blandt andet på grund af ydersiden i kobber. Du kan benytte det på samtlige varmekilder lige fra gas til keramik og ovn. Har du induktionskomfur, skal du dog tilkøbe en Mauviel-induktionsplade.

Du kan med fordel eksperimentere med det franske køkken i bradepanden fra Frankrig. Både rustikke, landlige retter og mere moderne, urbane indslag gør sig godt i fadet, som præsenterer ethvert måltid på den smukkeste vis. Du kan selvfølgelig også benytte fadet til bagning af både søde og salte godter.

Mauviel bradepanden er til salg hos Kitchenone.dk her.


7. Kitchenware by Tareq Taylor bradepande – Vælg mellem stor eller lille

Kitchenware by Tareq Taylor bradepande - Vælg mellem stor eller lille

Der er mange gode grunde til, at du skal have en bradepande til grill. Derfor vil vi gerne præsentere dig for dette super produkt fra Kitchenware by Tareq Taylor. Du kan vælge mellem en stor og en lille model, og begge giver dig mulighed for at grille direkte i ovnen.

Sæt denne bradepande på en rist i ovnen og glæd dig til et måltid, der smager af sol og sommer. I løbet af kort tid vil råvarerne være gennemvarmede, saftige og grillsprøde. Det skyldes særligt den patenterede belægning på produktet, som gør, at det absorberer varme utrolig effektivt. På grund af den korte tilberedningstid kan du bevare næringen og vitaminerne i dit måltid.

Hvis du gerne vil have de karakteristiske grillstriber på kød, fisk eller grønt, kan du benytte den ene side af bradepanden, som er fremstillet til netop dette. Vender du panden om, kan du bage luftige brød med et godt bid eller pizza med gylden og sprød skorpe.

Du slår også et slag for miljøet med denne skønne bradepande til grill. Materialerne er genbrugt op til flere gange for at undgå ressourcespild. Du kan altså nyde din indendørs grillaften med god og grøn samvittighed.

Du kan købe denne Kitchenware by Tareq Taylor bradepande hos KitchenOne her.