Vitrineskab – 26 smukke vitriner til dit hjem

Deklarering-af-artikel

Vitrineskabe er smarte.

Vitrinens glasfront giver dig nemlig et godt overblik over, hvad der befinder sig indeni skabet.

Ydermere lader de dig på det nærmeste skabe en udstilling i dit hjem, der kan fungere som et smukt dekorativt indslag.

…. Men hvilket vitrineskab skal du så vælge? Det kan du finde hjælp til i denne guide. Her har vi nemlig samlet vores bud 26 smukke vitriner til dit hjem!

1. Hvidt vitrineskab – Bakal

I Bakal-vitrineskabet kan du vise alle hjemmets fineste genstande frem. Bag glasruderne kan du både opbevare brugskunst og udstille dine smukkeste pyntegenstande. Det hvide vitrineskab kombinerer flot og praktisk design og kan placeres flere steder i dit hjem.

Både i stuen, køkkenet, soveværelset og på kontoret kan det være belejligt med opbevaring. Glaslågerne i vitrineskabet sørger for et fornemt overblik, så du nemt kan finde det, du leder efter. Samtidig får du en lys og luftig indretning.

Nedenunder glaslågerne finder du et praktisk underskab, hvor de opbevarede genstande er skjult. Her kan du således med fordel gemme de ting af vejen, der ikke som sådan pynter.

Vitrinen måler 190 cm i højden og 80 cm i bredden. Den findes dog også i en mindre version, ligesom den kommer i farven sort.

Du kan læse mere om Bakal-vitrineskabet hos Moebelkompagniet.dk her.


2. Garis – Sort vitrine med stribet mønster

Garis vitrinen tilføjer masser af stil og eksklusivitet til dit hjem. Vitrinen er udstyret med en smuk front samt sidder i et stribet mønster. Det tilføjer et eksklusivt skær til alt, hvad du sætter bag lågerne – Og i øvrigt til resten af rummet. 

Du kan ikke alene se ind i vitrinen fra forsiden. Nej, det er også muligt fra siderne. Dette bidrager til den stilfulde elegance og lethed, der kendetegner designet.

Vitrinen er desuden fremstillet i sort stål med undtagelse af de små, gyldne håndtag. 

Det er en vitrine, der står flot i rummet og bidrager til en minimalistisk og luksuriøs indretning. Den måler 160 centimeter i højden, 70 centimeter i bredden og 40 centimeter i dybden.

Du kan købe dette sorte vitrine med stribet mønster hos Møbelkompagniet her.


3. Glasskab – Vitrine med glas i siderne

Model: Bradfort

Bradfort er et overbevisende flot glasskab i retro-design. Vitrineskabet er forsynet med glas i både låger og på siderne og vil passe perfekt ind i fx stuen eller køkkenet. Det stilrene stel er fremstillet i sort metal og går godt til nærmest enhver indretningsstil.

Vitrineskabet byder naturligvis på praktisk opbevaringsplads samtidig med, at det pynter i hjemmet. Den relativt beskedne størrelse sikrer, at det sorte skab ikke bliver for dominerende. Skabets højde er 150 cm, bredden 77 cm og dybden blot 35 cm.

Du kan læse mere om Bratfort vitrineskabet hos Myhomemøbler.dk her.


4. Aston – Vitrineskab i lyst, fineret eg

Aston er et vitrineskab i fineret eg, hvilket giver det en beroligende kanelbrun farve. Det har et enkelt og klassisk lyst design, der ikke larmer men derimod tilføjer nydelig orden til hjemmet. Bag glasset kan du nemlig opbevare diverse ting og sager, som mangler en hylde, eller som fortjener udstilling.

Skabet måler 145 centimeter i højden, 80 centimeter i bredden og 40 centimeter i dybden. Det kan være til stor gavn i mange af boligens rum – Lige fra køkkenet og spisestuen til dagligstuen og entréen. 

Det er naturligvis helt op til dig, hvor det pæne, brune møbel placeres. Uanset hvad kan du være sikker på, at det altid vil være pænt at se på, og at det troligt vil holde på alt fra porcelæn til vinterens halstørklæder.

Aston vitrineskabet er til salg hos Møbelkompagniet her.


5. Newcastle – Elegant vitrineskab i sort metal

Newcastle er et stilrent vitrineskab fremstillet i sort metal. Det høje, slanke skab giver dig opbevaringsplads til alt fra service til særligt flotte pyntegenstande. Dem kan du nyde at se på gennem de klare glaslåger.

Samtidig tilføjer skabet et elegant strejf til din indretning. Det passer ind i de fleste rum i boligen takket være de rene linjer, de enkle materialer og den sorte farve, som jo går til alt. Her går praktik og æstetik altså op i en højere enhed!

Skabet måler 180 høje centimeter, 80 brede centimeter og 40 dybe centimeter. Det gør sig godt i stuen såvel som i køkkenet, soveværelset og entréen.

Du kan købe Newcastle vitrineskabet hos Moebelkompagniet.dk her.


6. Vornæs – Vitrineskab i eg med justerbare hylder

Dette Vornæs vitrineskab giver dig en masse muligheder for at opbevare og indrette, som det passer dig. Skabet rummer 3 hylder, hvoraf de to er justerbare, så du selv kan indstille deres højde.

Skabets 4 ben er også justerbare, så du får masser af fleksibilitet og frihed. Derudover indeholder Vornæs vitrineskabet en skuffe med god plads, som er placeret på metalskinner, der løber let. 

Vornæs har et klassisk udtryk med et moderne touch. Skabet er fremstillet i hvidpigmenteret ege-finer, mens benene består af massiv eg.

Designet passer særligt smukt ind i den lyse indretning, der har hang til det romantiske og feminine. Men faktisk vil skabet klæde de fleste rum, eftersom det enkle design og det lyse træ passer ind de fleste steder.

Målene er 178 centimeter i højden, 80 centimeter i bredden og 37 centimeter i dybden.

Vornæs vitrineskabet er til salg hos Danskrestlager.dk her.


7. Vitrineskab i mørkt træ

Model: Nordic

Det flotte Nordic-vitrineskab i mørkt træ giver masser af karakter til dit hjem. Den røgfarvede egetræsfinér står i flot kontrast til de store sortlakerede glaslåger. Dermed kommer skabet ikke til at synes for voldsomt selv i mindre rum.

Nordic-vitrineskabet byder på masser af opbevaringsplads, og du kan allerede godt begynde at overveje, hvad du vil placere på de tre hylder og den ene skuffe. Skal det være vinglas og porcelæn, bøger og pyntegenstande? Der er plads til det hele bag de flotte glaslåger.

Du kan læse mere om vitrineskabet i mørkt træ hos Myhomemøbler.dk her.


8. Stort Præstø vitrineskab

Med Præstø får du et stort vitrineskab i en lækker kvalitet. Således er det fremstillet i hvidolieret egetræ, hvilket gør det både indbydende og robust.

Vitrineskabet byder på to glasdøre samt to skuffer. Således har du rigeligt med plads til opbevaring – både af genstande som du ønsker at vise frem samt genstande, som gør sig bedre i en lukket skuffe.

Præstø vitrineskabet har en højde på hele 190 cm, en bredde på 100 cm samt en dybde på 42 cm. Således er det en stor sag, der med sin robuste kvalitet da også vejer hele 108 kg.

Er du glad for designet af dette vitrineskab, kan vi anbefale, at du måske også søger lidt videre på andre produkter hos forhandleren. Du finder nemlig ligeledes Præstø spiseborde, stole, hængende vitriner, skænke og meget mere. Hermed kan du nemt skabe dig en flot rød tråd i din indretning.

Du kan læse mere om det store Præstø vitrineskab hos Danskrestlager.dk her.


9. Vitrineskab med mange tilpasningsmuligheder

Model: Barcelona

Barcelona-vitrineskabet fra Celebert er et flot og enkelt skab med mange tilpasningsmuligheder. Du kan f.eks. vælge mellem en lang række forskellige fronter, ligesom skabet findes i bredder på 40, 50 og 60 cm. Du afgør også selv, om skabslågen skal være højre- eller venstrevendt.

Det danskproducerede vitrineskab er fremstillet i en god og solid kvalitet, og bag skabets blanke glas kan du udstille alt fra smukke skåle og vinglas til nips. Skabet kan med fordel kombineres med Celeberts øvrige sortiment af kvalitetsskabe for en rød tråd i indretningsstilen.

Du kan læse mere om Barcelona-vitrineskabet hos Billigeskabe.dk her.


10. Lyon – Stort og stilrent vitrineskab

Med dette Lyon vitrineskab får du en vitrine i et enkelt og stilrent design. Selve skabet er hvidt mens ben, håndtag og hylder er i sort. På denne måde opstår en flot kontrast, der vil passe perfekt ind i den moderne indretning.

Den øverste del af vitrineskabet består af to glaslåger mens de nederste låger er med træfronter. Du afgør altså selv hvilke genstande, som skal vises frem bag glas, og hvilke der skal gemmes væk. I midten er Lyon-vitrinen forsynet med to praktiske skuffer.

Det store vitrineskab måler 180 cm i højden, 110 cm i bredden og 40 cm i dybden. I Lyon-serien findes også fx kommode, TV-bord og skænk.

Du kan købe dette vitrineskab hos Boboonline.dk her.


11. Tokyo – Rustikt vitrineskab

Med det rustikke Tokyo vitrineskab får du et flot og varmt møbel i mørk valnød. Skabet er forsynet med to glaslåger, to trælåger og to skuffer. Der er således rigtig god plads til opbevaring af alt fra nips til det smukkeste service. I toppen af vitrinen findes desuden smarte LED-lys.

Tokyo-vitrineskabet er 190 cm højt, 110 cm bredt og 45 cm dybt. Alle de medfølgende skuffer og låger er forsynet med den smarte softclose-funktion, så de lukkes nemt og lydløst. Nederst på skabet er der monteret smalle ben i sort metal.

Tokyo vitrineskabet er til salg hos Norliving.dk her.


12. Cassis vitrineskab

Minimalistisk design og rene linjer er fremtrædende elementer i dette smukke Cassis vitrineskab. Skabet er fremstillet i sortmalet metal og har to glaslåger samt tre glashylder. Det giver dig masser af plads til lige netop de ting, du gerne vil vise frem.

Cassis vitrineskabet er 180 cm højt, 100 cm bredt og 40 cm dybt. Det stilrene udtryk og den sorte farve passer ind i ethvert moderne hjem, ligesom du kan fylde hylderne med alverdens farvede glas, bøger og nips.

Du kan læse mere om det praktiske og flotte skab hos Myhomemøbler.dk her.


13. Nordal vitrineskab i jern

Vitrineskabet fra Nordal er fremstillet i sort jern og glas. Kombinationen mellem det tunge jern og de lette glasruder fungerer fornemt, og tilfører dit hjem masser af rå charme. Skabets to låger er hver forsynet med fire kvadratiske glasruder, ligesom skabets sider er udført i glas. Dette giver et let og enkelt udtryk – Og altså en fin kontrast til det massive jernskellet.

Skabets højde er på 175 cm, mens bredden er 80 cm. Inde i skabet finder du tre massive glashylder, hvor du med fordel kan placere både nips, brugskunst og service. Det rå og enkle look vil passe fornemt ind i det moderne danske hjem. Du kan læse mere om vitrineskabet hos Bahne.dk her.


14. Hübsch vitrineskab – Egetræ

Kombinationen af eg og glas giver Hübsch-vitrineskabet et klassisk og tidløst udtryk. De rene linjer og det lyse træs konturer passer flot ind i det moderne hjem. Her sørger skabet for praktisk opbevaring og mulighed for flot udstilling af f.eks. glas, porcelæn og pyntegenstande.

Skabet består af to store glaslåger, ligesom der er monteret glasruder i siderne. Foruden glasset er vitrineskabet fremstillet i en kombination af egetræ og egefinér.

Skabets højde er 190 cm, bredden er 110 cm og dybden er 42 cm. Du kan læse mere om vitrineskabet i egetræ hos Byhornsleth.dk her.


15. Antikt vitrineskab – Vitrine i retro design

Model: Chic Antique vitrineskab med krydslåger

Glem alt om rene linjer og enkelt design. Det flotte vitrineskab fra Chic Antique leder med sine runde former og finurlige detaljer tankerne i retning af gammel fransk landstil. Der er masser af romantik og charme over det rustikke skab i hvidbehandlet træ.

Sprosserne i skabets glaslåger krydser hinanden i en fin detalje, og lågernes fine metalgreb sender tankerne tilbage til fortidens møbelkunst. Bag de antikke låger findes tre hylder (fire hvis du regner bunden med), hvor du passende kan finde plads til farverigt nips og flotte brugsgenstande.

Skabet er 154 cm højt, 90 cm bredt og 37 cm dybt. Du kan læse mere om vitrineskabet i retro-design hos Hoejgaardbrugskunst.dk her.


16. Smalt vitrineskab i fyrretræ

Model: Hübsch Interiør SPECIAL EDITION

Med glas på alle fire sider, skiller det flotte vitrineskab fra Hübsch Interiør sig ud fra mængden. Det lette møbel er utrolig dekorativt, og giver dig mulighed for at få dine yndlingsgenstande bag glas. Her kan du f.eks. udstille fine vaser og keramik eller opbevare dit pæneste service. Vælger du at placere skabet i soveværelset, er det et oplagt sted til sko og accessories.

Det smalle vitrineskab er udført i fyrretræ. Udenpå er træet malet gråt, mens indersiden og hylderne består af hvide flader. En flot og dynamisk kontrast. Skabets højde er 140 cm, bredden 60 cm og dybden 50 cm.

Du kan læse mere om det smalle vitrineskab hos Byhornsleth.dk her.


17. Lavt vitrineskab

Model: Hübsch lavt vitrineskab

I det lave vitrineskab fra Hübsch Interiør kan du udstille dine pæneste pyntegenstande, eller du kan opbevare de ting, der betyder mest for dig. Om skabet skal stå i stue, køkken eller soveværelset betyder ikke det store, bare du fylder det med ting, du gerne vil kunne se på og vise frem for dine gæster.

Det flotte vitrineskab er fremstillet i fyrretræ. Udenpå er træet malet i en blank sort farve, mens indersiden og de to hylder (tre hvis du tæller bunden med) er malet hvide. Den flotte kontrast er med til at fremhæve de ting, du placerer i skabet. Vitrinen måler 140 cm i højden, 110 cm i bredden og 50 cm i dybden.

Du kan læse mere om det lave vitrineskab hos Byhornsleth.dk her.


18. Muubs vitrineskab

Model: Boston

Er du til råt look og rene linjer? Muubs-vitrineskabet er fremstillet i jern og glas og giver dig masser af plads til opbevaring. Det rustikke design passer flot ind i det moderne hjem, og vitrineskabet vil tage sig godt ud i både køkken, alrum og stue.

Skabet består af to sektioner: Den øverste er forsynet med glaslåger samt glaspaneler i siderne, mens den nederste har jernpaneler i siderne samt to mindre glaslåger fortil.

Muubs-vitrineskabet er 200 cm højt og 90 cm bredt. Du kan læse mere om Muubs-vitrineskabet hos Trendyliving.dk her.


19. Liseleje – Lille og elegant vitrineskab

Står du og mangler det lille vitrineskab, der lige passer ind i krogen i køkkenet eller hjørnet i stuen? Så er dette vitrineskab måske en investering værdig. 

Det lille skab måler 143,2 centimeter i højden, 72 centimeter i bredden og 36 centimeter i dybden. Det giver dig plads til at opbevare – og fremvise – hjemmets smukkeste testel eller dine foretrukne pyntegenstande samtidig med, at skabet ikke fylder alverden.

Vitrineskabet er en del af møbelserien, Liseleje, som rummer elegante, tidløse møbler i hvidpigmenteret egefiner. Skabet står skarpt med rene linjer og fine finesser, hvor detaljen altid er gennemtænkt. Dermed passer vitrineskabet ind i stort set enhver skandinavisk indretning.

Du kan købe dette lille og elegante vitrineskab hos Danskrestlager.dk her.


20. Vitrineskab med skydelåger – Richmond

Richmond-vitrineskabet er et flot og rummeligt fyrretræsmøbel, hvor både praktiske og æstetiske funktioner går op i en højere enhed. Skabets øverste del er et klassisk vitrineskab, mens den nederste del består af trælåger og skuffer. Som en smart detalje er skabet forsynet med fire skydelåger, der har en pladsbesparende funktion, og det er derfor fremragende i mindre rum.

Det store vitrineskab måler hele 218×186 cm, og er således perfekt til opbevaring. Trods størrelsen virker skabet dog ikke for bastant takket være de flotte glaslåger og glaspanelerne i siderne. Dermed bliver Richmond et stort møbel, der alligevel føles let.

Du kan læse mere om vitrineskabet med skydelåger hos Højgaard Brugskunst her.


21. Mahogni vitrineskab

Model: Halifax Huct

Halifax Huct fra Nova Solo er en åben vitrine fremstillet i hvidmalet mahogni. Med flotte udskæringer og svungne linjer besidder det store skab en række klassiske design-kvaliteter, som både passer ind i den moderne og den mere traditionelle indretning.

Med en højde på 220 cm bliver mahogni-vitrineskabet et markant møbel i dit hjem, men skabet byder også på masser af dejlig opbevaringsplads. Det gælder både på de åbne hylder og i de lukkede skabe og skuffer. Perfekt til både køkken, alrum og stue. Du kan læse mere om det klassiske vitrineskab hos Byhornsleth.dk her.


22. Bloomingville vitrineskab

Model: Bloomingville Opal

Det kan nogle gange være synd at gemme de flotteste brugsgenstande væk i skabe og skuffer. Med Opal-vitrineskabet fra Bloomingville kan du imidlertid lade dine flotteste drikkeglas, pæneste porcelænsfade og hyggeligste nips få en prominent placering. Bag de sprossede glasruder finder du masser af plads til de ting, der betyder mest for dig.

Det charmerende vitrineskab er blot 120 cm højt og fylder dermed ikke alverden i din stue. Det er fremstillet i en flot sort farve. Dette giver vitrineskabet et stilet udtryk, som vil kaste et eksklusivt skær over dine udstillede genstande.

Du kan læse mere om Bloomingville-vitrineskabet hos Byhornsleth.dk her.


23. Rungsted – Flot vitrine i valnød

Denne vitrine beriger indretningen i ethvert hjem med sit eksklusive look i amerikansk valnød. Den smukke vitrine er letlakeret, så du kan nyde synet af træets årer og deres struktur. Der er desuden tale om vedligeholdelsesfri valnødfiner, så du får en vitrine, der er nem at have med at gøre.

Rungsted vitrinen er ganske rummelig med sine 190 centimeter i højden, 110 centimeter i bredden og 45 centimeter i dybden. Nederst er møblet udstyret med to skabe, som hver rummer en hylde, midt på er to praktiske skuffer, og øverst er der to glasdøre. Gennem dørene ser du to glashylder, hvor du kan udstille et særligt flot stel eller måske en skulpturel vase.

Vitrinen er monteret på et stærkt stel af sortlakeret metal. Det er den perfekte konstellation for dig, der vil opbevare køkkenets genstande på den mest eksklusive og luksuriøse facon.

Du kan købe denne flotte vitrine i valnød hos Dansk Restlager her.


24. Vitrine med skænk – Paris

Den flotte vægvitrine med tilhørende skænk sikrer den optimale opbevaringsplads i spisestuen. Bag vitrinens glaslåger kan du opbevare dine fineste vinglas og flotteste porcelæn, mens skænkens trælåger og skuffer giver masser af plads til alt det andet. Ved at placere en del af møblementet på væggen får du en både let og luftig indretning.

Vægvitrine og skænk består begge af fire fag – vitrinen har fire glaslåger, mens skænken består af tre skabe samt et fag med fire skuffer. Begge dele er udført i en blanding af massivt egetræ (80%) og egefinér (20%). Den hvidolierede overflade samt de enkle og rene linjer sikrer et flot og indbydende møbel. Du kan læse mere om sættet hos Moreland.dk her.

Læs også: Skænk – 24 flotte skænke med god opbevaringsplads


25. Montana vitrine – Rise

Vil du udnytte pladsen i hjemmet optimalt, så er RISE-vitrinen fra Montana et oplagt valg. Du får både Montanas velkendte stil og gode kvalitet, og samtidig kan du flytte rundt på de enkelte moduler, som det passer dig. Med tiden kan du ombygge og udbygge reolsystemet så meget du ønsker.

Når funktionalitet og design betyder noget for dig, så byder RISE på de ideelle opbevaringsmuligheder. Det høje vitrineskab (208,6 cm) fås i mange forskellige farver, og vil se brandgodt ud i både køkken og stue.

Du kan læse mere om RISE-vitrinen hos Montanafurniture.com her.


26. Lyngby – Vitrineskab med glasdøre og god plads til opbevaring

Dette vitrineskab hører til i den rummelige kategori. Med sine 190 centimeter i højden, 100 centimeter i bredden og 45 centimeter i dybden er der nemlig god plads til opbevaring. Her kan du nemt indrette hele din tallerkensamling, testellet og hjemmets smukkeste vaser. 

Det er et perfekt skab at have stående i det store køkken, hvor der som regel er masser af ting og sager, der kalder på en skabsplads. Du kan således udstyre vitrineskabet med alt fra fine fade til gryder og pander i pynteligt stentøj. I skufferne er der plads til diverse klude, viskestykker, grydelapper og bordskåner.

Lyngby vitrineskabet er fremstillet i sæbebehandlet egetræ og greb i sølvfarvet metal. Det står stabilt og godt på de 4 lave og kraftige ben. Sidst, men ikke mindst er det værd at nævne, at de tre hylder kan justeres i højden.

Lyngby vitrineskabet kan købes hos Danskrestlager.dk her.