Hæve-sænkeborde – De 17 bedste

Deklarering-af-artikel
Hæve-sænkebord

Er interesseret i et hæve-sænkebord til familiehjemmet, kontoret, børneværelset, kollegieværelset eller måske sommerhuset? så er der her en liste med nogle af de bedste bud på en lækker og fleksibel løsning til dig.

At et skrivebord kan hæves og sænkes er rigtig godt i forhold til, at du kan skifte stilling, mens du f.eks. arbejder, spiller computer, laver lektier eller noget helt fjerde.

Ved at vælge et fleksibelt skrivebord, der har hæve-/sænkefunktion, kan du forebygge rygproblemer, ligesom du forbedrer blodomløbet ved at skifte mellem en stående og en siddende stilling.

1. Delta hæve-sænkebord

Delta hæve-sænkebord

i samarbejde med PriceRunner

Delta hæve-sænke-bordet er et lækkert skrivebord, der egner sig perfekt til kontoret. Hæve-sænke-bordet fås i forskellige varianter, så du kan sikkert finde en variant, som passer godt ind på netop dit kontor.

Delta hæve-sænkebordet er udstyret med en støjsvag LINAK-motor. Du kan nemt betjene bordet og indstille bordhøjden ved hjælp af den diskrete bordkontakt. Afhængigt af model kan bordets højde indstilles fra omtrent 60-130 cm. Bagerst på skrivebordet er det oplagt at skjule pc-kabler og andre ledninger i en kabelløsning. Denne løsning har samme farve som stellet.

Alt afhængig af hvilken variant af bordet du vælger, vil du kunne vælge mellem forskellige størrelser. Du kan eksempelvis finde bordet med en længde på 120 cm, hvilket er en god mellemstørrelse, der giver fint med bordplads, uden at bordet fylder alt for meget i rummet.

De to stel, du kan vælge imellem, er 2-leddet rektangulært og 3-leddet rundsøjlet. Hvad dette betyder er f.eks., at stængerne på det første stel er firkantede, og bordet kan køres op og ned i 2 led.

Du kan finde dette Delta hæve-sænkebord via PriceRunner-tabellen ovenfor


2. Montana hæve-sænkebord – Smukt design til dit kontor

Model: HLO3H120

Montana hæve-sænkebord - Smukt design til dit kontor

Montana hæve-sænkebordet er smukt og simpelt design, som passer perfekt til dit private kontor, hjemmekontoret, kollegieværelset eller børneværelset.

På grund af dets lille størrelse er det nemt at placere. Du kan vælge mellem stelfarverne hvid (Snow), sort (Black) og aluminium. Bordpladen i alle varianter er i hvid (Snow).

Bordpladen måler 120 cm x 70 cm, hvilket er stort nok til de mest basale ting uden at optage for megen plads i rummet.

HiLow 3-bordet er designet i 2020 og er kreeret af designerne Peter J. Lassen & Joakim Lassen. Montana giver 5 års garanti på dette bord, så du kan arbejde uden at være bange for f.eks. funktionsforstyrrelser.

Bordets højde kan nemt indstilles og kan spænde fra 64 til 129 cm. Bordpladen er udført i mikrolaminat, og bordet har en maks. belastning på 120 kg ved en jævn fordeling på bordpladen. Bordet leveres usamlet, men det er rimelig nemt at samle, og der medfølger selvfølgelig en monteringsvejledning.

Producenten har andre produkter, som indgår i HiLow-serien. De andre modeller er større og har afrundede kanter, men denne mindste størrelse har lige kanter, da man har ønsket at optimere størrelsen, og der skulle være plads til montering af stellet under bordpladen.

Dette bords navn er HL03H120, og dette indikerer, at det er nummer tre i HiLow-serien og tallet 120 henviser til bordpladens længde. HiLow fås også i 140 og 160 cm.

Montana hæve-sænkebordet kan købes hos Montanafurniture.com.


3. Kvalitets hæve-sænkebord med mange valgmuligheder – InLine

Kvalitets hæve-sænkebord med mange valgmuligheder - InLine

InLine skrivebordet er et kvalitets hæve-sænkebord, der kan sammensættes på forskellige måder. Med produktsammensætningen på Office2Gos hjemmeside har du nemlig mange valgmuligheder.

Hvis alle tre ting, som du kan vælge imellem, kunne kombineres, ville der således være et hav af specialskriveborde. En mulig kombination er bl.a. et rektangulært skrivebord i birkfiner i størrelsen 140×90 cm.

Præcis hvad du er ude efter kan være svært at vide, så du kan med fordel prøve dig frem ved at vælge bordplade, bordpladeform og størrelse.

Nogle kombinationer er umiddelbart ikke tilgængelige, men det kan jo være, at firmaet bag Office2Go kan fremtrylle lige netop den kombination, som passer til dig og dine behov, hvis du kontakter dem. De flotte bordplader fås i hele 16 forskellige farver/materialer, og herudfra kan du tage stilling til, om bordpladen skal have et ”indhak”, eller om den skal være firkantet.

InLine hæve-sænkebordet er stilrent og med et flot stel samt en lækker bordplade, som kommer i mange forskellige typer, overflader og udformninger.

Bordets højde kan justeres fra 72 cm til 122 cm. Hvad end du sidder ned eller står, har du dermed rig mulighed for at indstille bordet, så det passer til dig.

Dette hævesænkebord har ikke nogen tværstang under bordpladen, som ellers ofte forekommer på hæve-sænkeborde, og derved har du fri bevægelighed uden at støde knæet.

Dette kvalitets hæve-sænkebord er til salg hos Office2go.dk her.


4. Lille hæve-sænkebord i bøg – 100×60 cm

Model: CONSET – 501-19 7B060

Lille hæve-sænkebord i bøg - 100x60 cm

Webshoppen Creativ.dk er en lækker webshop med fokus på genbrug. De går nemlig op i at recirkulere brugte kontormøbler.

Et brugt kontormøbel kan sagtens komme en anden til gavn og sprede glæde. Selvom Creativ.dk går højt op i at genbruge kontormøbler, så forhandler de også nye varer. Dette hæve-sænkebord er et godt eksempel på et lækkert møbel, som er helt nyt og ubrugt.

Skrivebordets bordplade er udført i bøgefiner/MDF, som er beklædt med bøgemelamin. Bordpladen måler 2,5 cm i tykkelsen og 100 cm i længden og 60 cm i dybden. Bordets højde kan nemt justeres med hæve-sænkefunktion og kan gå fra 68 til 120 cm. Bordet er kraftigt og holdbart, da det har en løfteevne på hele 80 kg.

Med sine 100×60 cm er dette pc-bord lille og kompakt og kan nemt placeres, hvor end du ønsker. Den kraftige vertikale metalstang sidder under midten af bordpladen, og der er dermed ikke nogen bordben i vejen. Hermed kan du nemt bevæge dig rundt om bordet uden at ramle ind i dem.

Bordets højde justeres nemt via to knapper på et lille panel, der sidder fast under kanten af bordpladen. En op- og en nedknap er alt, hvad man har brug for, for at kunne justere et hæve-sænke-bords højde. Ligesom bordets øvrige design er udformningen af kontrolpanelet dermed også ganske simpelt.

Dette lille hæve-sænkebord i bøg er til salg hos Creativ.dk.


5. Hæve-sænkebord med centerbue – Conset 501-43

Hæve-sænkebord med centerbue - Conset 501-43

Det smukke og elegante hæve-sænkebord fra Conset er med centerbue og valgfri bordplade i enten bøg eller ahorn finér. Modellen hedder 501-43, og det betyder bl.a., at bordet måler 160, 180 eller 200 cm i længden, mens det er 80 cm i dybden.

Bordpladens bue betyder, at du kommer lidt tættere ind på resten af bordet, men til gengæld har du nemmere ved at bruge eksempelvis musen. Musen kan nemlig være lidt mere ud for din krop i stedet for foran dig, hvilket kan gøre det nemmere at arbejde effektivt.

Bordet er ganske robust, og det kan således klare en belastning på helt op til 100 kg. Bordets højde kan indstilles til alt fra 65 til 125 cm. Det betyder, at skrivebordet kan bruges af langt de fleste, og at du har mulighed for at bruge forskellige stole ved bordet. Du kan f.eks. bruge en almindelig stol, eller du kan sidde på en barstol, så du bliver løftet højere op fra gulvet.

Dette hæve-sænkebord med centerbue kan købes hos Creativ.dk.


6. Hæve-sænkebord med mulighed for lav indstilling – Oplagt til børn

Model: Home

Hæve-sænkebord med mulighed for lav indstilling - Oplagt til børn

Hvis du har et barn, som gerne vil kunne variere bordhøjden på skrivebordet, er det oplagt med denne model fra Office2go.dk.

Bordet er smalt og er nærmest kvadratisk i den mindste størrelse (80×60). Det vil sige, at det er nemt at få plads til – hæve-sænkebordet optager altså kort og godt ikke så megen plads i barnets værelse.

Bordet har mulighed for lav indstilling, hvilket gør det ideelt til børneværelset. Det kan nemlig køres helt ned til 57 cm og op til 122 cm. Derved kan dit barn få et sødt lille skrivebord, så du kan indrette dit barns værelse på bedste vis.

Stellet er lækkert og stilrent, og der er ikke nogen tværstang under bordpladen. Derved har skrivebordet ikke blot et mere enkelt design, men du undgår også at have en metalstang under bordet, som du eller dit barn risikerer at støde benene/knæene imod.

Hæve-sænkebordet Home fås i tre forskellige størrelser, tre forskellige farver bordplade og tre forskellige stelfarver. Vælg mellem størrelserne 80×60 cm, 100×60 cm og 120×60 cm.

Når det gælder bordpladefarve, kan du vælge mellem decorlaminat, der ligner bøgetræ, decorlaminat i hvid og decorlaminat, der ligner valnøddetræ. Sidst men ikke mindst kan du vælge mellem stelfarverne hvid, lys grå og sort.

OBS: Med 3 x 3 forskellige ting, der kan kombineres på kryds og tværs, er der i alt 27 varianter at vælge imellem. Lad dig derfor ikke begrænse af fotoet, vi her har valgt at vise.

Du finder dette hæve-sænkebord hos Office2go.dk her.


7. Gaming hæve-sænkebord – Nordic el-bord til gameren

Model: Nordic Gaming Elevate V2 Gamer Bord

Gaming hæve-sænkebord - Nordic el-bord til gameren

Er du gamer, eller har du fx et barn, der er det? Så kan det være en fordel med et hæve-sænkebord, idet det kan bidrage til mere fysisk aktivitet i dagligdagen.

El-bordet fra Nordic Gaming er perfekt til gameren med dets smarte sorte design og den blikfængende røde streg på bordpladens kant.

Bordets højde kan nemt justeres, og det kan indstilles i spændet fra 74 til 119 cm. Dermed kan du sagtens skifte mellem at stå og sidde ned, når der spilles computer. Bordpladens smarte overflade består af en form for kæmpe musemåtte, som giver en god kontrol med musen, uanset hvordan du sidder ved bordet.

Gaming hæve-sænkebordets ramme/stel er udført i kraftigt aluminium, og bordet har en motor, så dets højde nemt kan justeres. Det har yderligere en smart funktion i form af, at det kan huske dine indstillinger. Dette gør det meget nemmere at finde den rigtige højde, uanset om du eller barnet sidder ned eller står op. Bordpladen måler 60×140 cm.

Dette gaming hæve-sænkebord er til salg hos Webdanes.dk her.


8. Billigt hæve-sænkebord med app

Hvis pladsen er trang, men du stadig gerne vil have plads til et hæve-sænke-skrivebord, så kan dette kompakte bord fra Ergopartner.dk være et oplagt valg. Det er et billigt og smalt skrivebord med hæve-/sænkefunktion.

Trods dets beskedne størrelse, så er hæve-sænkebordet yderst brugbart på arbejdspladsen eller på hjemmekontoret. Hæve- / sænkefunktionen kan nemlig styres med en app til din smartphone, så du nemt kan indstille bordet i den ønskede højde.

Det er vigtigt, at du er opmærksom på den gode arbejdsstilling – særligt hvis du tilbringer mange timer ved skrivebordet. Derfor kan du med fordel indrette kontoret med dette smarte hæve-sænkebord. Bordet kan indstilles højder fra 71 til 119 cm, og kan således både bruges til siddende og stående arbejde.

Bordpladen måler 120×60 cm, hvilket giver god plads til skærm, tastatur mm. uden at bordet optager unødvendigt meget plads i rummet. Bordets solide stel er lavet i stål, mens bordfladen er i kraftig MDF.

Med den smarte app – som kan hentes i App Store eller Google Play – kan du nemt finde den perfekte arbejdshøjde. Bordet er endda forsynet med hukommelse, så du kan gemme de bedste indstillinger.

Et andet højdepunkt er den støjsvage motor. Den kraftige motor er pakket ind i et effektivt isoleringsmateriale, der garanterer et lavt støjniveau.

Dette billige hæve-sænke-skrivebord er til salg hos Ergopartner.dk her.


9. Lille væghængt hæve-sænkebord – Dencon

Lille væghængt hæve-sænkebord - Dencon

i samarbejde med PriceRunner

Små hæve-sænkeborde kan være en fordel, hvis pladsen er lidt trang. Dette lille væghængte hæve-sænkebord fra Dencon forhandles bl.a. af KontorMøbler.dk. Bordet kommer i flere forskellige størrelser og farver, hvilket giver dit rige muligheder for at finde en model, der vil passe godt ind på dit kontor.

Som overskriften antyder, er dette skrivebord beregnet til at blive monteret på væggen. Et vægmonteret bord som dette er en perfekt løsning, hvis du mangler en diskret, lille arbejdsplads – Som du let kan få plads til både privat og på kontoret ude i byen.

Det væghængte skrivebord fra Dencon kan nemt placeres; det kræver blot, at du har en smule fri vægplads. Til gengæld optager skrivebordet ikke plads på gulvet, og der er derfor ikke nogen bordben, som er i vejen, når der skal støvsuges og eventuelt vaskes gulv.

Hæve-sænkebordet fås i to forskellige størrelser, som begge er diskrete og lette. At de er lette betyder dog ikke, at de er sarte. De kan nemlig klare en vægt på op til 50 kg. Bordpladen har afrundede hjørner på fronten og siderne, men bagkanten er lige i en vinkel på 90 grader, så den nemt kan flugte med væggen.

Vælg mellem størrelserne 50×80 cm og 60×100 cm. Bordets højde kan justeres fra 60-125 cm (inkl. plade). Hvor højt og lavt bordet kan blive, kommer selvfølgelig også an på, hvor højt det monteres.

Bordpladen er i 2,2 cm MDF-møbelplade. Stellet, som monteres direkte på væggen og bærer bordpladen, er ganske kraftigt, og LINAK-motoren er hurtig og lydsvag.

Se PriceRunner-tabellen ovenfor for forhandlere og priser.


10. Prima hævesænkebord – Hvid med gråt stel i stål

Prima hævesænkebord - Hvid med gråt stel i stål

Prima hævesænkebordet er endnu et af vores bedste bud på et rigtig godt kvalitetsskrivebord. Det er udformet i hvid med gråt stel i stål. Hos forhandleren Boboonline.dk kan du købe dette hævesænkebord, som måler 180×90 centimeter.

Navnet er som sagt Prima, og skrivebordet lever bestemt op til sit navn, da det er udført i kvalitetsmaterialer og har et flot og stilrent design.

Hvad end du er på udkig efter et lækkert skrivebordsmøbel med hæve-sænkefunktion til arbejdspladsen, hjemmekontoret, børneværelset, køkken-alrummet eller kollegieværelset, er der mange grunde til at vælge Prima. Bordet har en god og solid base, og hele bordet vejer 47,7 kg.

Bordet er udført i stål, som er et holdbart og massivt materiale. Bordet kan dermed tåle at få nogle knubs og at blive brugt.

Bordpladen er rektangulær men med en bue på fronten, sådan at du kan sidde ved bordet bedst muligt. Bordets højde justeres ved hjælp af et lille diskret panel, som sidder til højre på undersiden af bordpladen.

Udover at bruge hævesænkebordet som skrivebord, kan det også bruges som lektiebord og som et pausebord i f.eks. køkkenet. Hvis du har plads i køkken-alrummet til et bord i målene 180×90 cm, kan du med fordel vælge Prima, så du f.eks. har et sted at stå eller sidde, når du går til og fra madlavningen.

Prima hævesænkebordet er til salg hos Boboonline.dk.


11. Stort Conset hæve-sænkebord til hjørne – Træ

Model: Conset 501-43

Hvis du har et hjørne, som er oplagt at placere et skrivebord i, så er Conset hæve-sænkebordet et af de bedste valg. Her får du nemlig et stort hæve-sænkebord med vinkel.

Selvom Conset-bordet er optimalt til hjørner, kan det også sagtens placeres helt frit i rummet eller med den ene vinkel af bordet stikkende ud, så der er flere, der kan bruge hjørnebordet på én gang.

Bordet er højrevendt, hvilket vil sige, at den ”ekstra” vinge på bordet er til højre for den der sidder ved bordets primære arbejdsplads. Denne vinge af bordet kan f.eks. bruges til placering af en ekstra skærm, opbevaring af arbejdsdokumenter, studiebøger eller andet. Du kan også hvile din højre arm herpå, når du f.eks. ikke bruger computermusen.

Conset hæve-sænkebordet fås i forskellige varianter. Bordpladen er fremstillet i træ, og du kan vælge mellem to træsorter (bøg eller ahorn). Den måler 2,5 cm.

Herudover kan du vælge mellem tre farver til stellet: Sort, hvid eller aluminium. Uanset din valgte farvekombination af bordplade og stel, måler bordet 180x180x80x60 cm.

Bordets højde er alsidig, da det kan gå fra 65 til 125 cm. Takket være dette store spænd i højden, kan bordet bruges af stort set alle. Det er dog naturligvis en fordel, at folk bruger nogenlunde samme højde, hvis de arbejder ved bordet på samme tid.

Bordet leveres usamlet men er meget nemt at samle trods dets anseelige størrelse.

Dette store Conset hæve-sænkebord kan købes hos Kontor-inventar.dk.


12. Mini hæve-sænkebord med hjul – Gas

Model: Greenline Lift Single

Hæve-sænkebordet fra kontor-inventar.dk er del af serien Greenline, som betyder, at produktet er C02-neutralt. Bordet bruger nemlig ikke strøm men justeres derimod ved hjælp af gas. Det vil sige, at princippet bag dette mini hæve-sænkebord fungerer ligesom en kontorstol.

Ved at lægge et svagt tryk på bordpladen, kan du køre den ned, og når du vil have bordpladen op, skal du blot trykke på en knap. På grund af gascylinderens løfteevne, er det mest optimale, hvis vægten på bordpladen ikke overstiger 15 kg i længere tid. Bordets totale maksimumbelastning er på 50 kg, hvilket vil være mere end rigeligt i de fleste tilfælde.

Det specielle ved dette skrivebord er bl.a., at det er med hjul, og at det ikke har fire ben men derimod har et stel, der er udformet som en stang, der går ned på et V-formet understel. Dermed har bordet tre hjul.

Da dette hæve-sænkebord har hjul, kan du nemt flytte rundt på både bordet og dig selv, så du kan ikke blot nemt skifte mellem en siddende og en stående stilling, men du kan f.eks. også køre hæve-sænke-bordet hen til et vindue, så du kan nyde udsigten, når du tager en lille pause.

Selvom bordet er med hjul, så ryger det ikke rundt, blot fordi du kommer til at skubbe lidt til det. Hjulene kan nemlig låses.

Du finder dette mini gas hæve-sænkebord med hjul hos Kontor-inventar.dk.


13. Hæve-sænkebord med enkelt søjle – Conset 501-19

Der er mange fordele ved at vælge et hæve-sænkebord. Og heldigvis kommer bordene i mange forskellige variationer, som passer til mange forskellige behov.

Eksempelvis kan det være ønskeligt, at dit skrivebord ikke har nogen bordben ude ved fronten – Som ellers kunne komme være i vejen, når du går til og fra dit arbejde eller dine lektier. Conset-bordet er netop et lækkert hæve-sænkebord med en enkelt søjle, som dermed bærer hele bordpladen.

Dette hæve-sænkebord kan justeres i højden fra 68 til 120 cm.

Bordet er elektrisk og med et hul bagerst i bordpladen, så du kan føre kabler og andre ledninger herigennem, så de ikke skal gå uden om bordet. Dette er den bedste løsning, hvis man gerne vil have, at kablerne er så diskrete som muligt.

Conset 501-19 hæve-sænkebordet fås i flere forskellige varianter. Ved at sammensætte bordet ud fra tre valg, er der mulighed for hele 24 forskellige kombinationer.

Først vælger du, hvilken farve bordpladen skal have. Her kan du vælge mellem hvid, bøg og valnød.

Dernæst vælger du hvilken farve, stellet skal have, og det fås i enten alu eller sort.

Sidst men ikke mindst vælger du mellem fire forskellige størrelser/former på bordpladen. De omfatter en firkantet model i 100×80 cm, en triangelformet bordplade med afrundede hjørner, en firkantet form som måler 120×80 cm, og sidst men ikke mindst kan du vælge en femkantet model med spidse hjørner og en bue, der går indad i bordpladen.

Du kan købe dette hæve-sænkebord med en enkelt søjle hos Kontor-inventar.dk.


14. Kompakt hæve-sænkebord til hjemmekontor – EP Home Office

EP Home Office-bordet er et kompakt hæve-sænkebord, som er oplagt til hjemmekontoret. Det kan dog også sagtens bruges andre steder, f.eks. i sommerhuset, på arbejdspladsen eller i studieværelset.

EP Home Office er kontor-inventar.dk’s spritnye model med hæve-sænkefunktion, og den er designet specifikt til hjemmekontoret.

Du kan vælge mellem tre forskellige størrelser og to forskellige stelfarver. Bordpladen i alle varianter er antracitgrå. Størrelserne omfatter 60×90 cm, 60×120 cm og 70×140 cm.

Stelfarven er enten sort eller antracitgrå. Ved at vælge antracitgråt stel, får du et ensartet og diskret hæve-sænkebord, men ved at lade stellet være sort, får du en bordplade, som skiller sig lidt mere ud og dermed et skrivebordsmøbel, som gerne vil ses.

Bordets højdejusteringsinterval ligger fra 71 til 121 cm, og bordet kan maks. klare en belastning på 80 kilo. Det er dog også mere end rigeligt i langt de fleste tilfælde. For at komme så højt op i belastning, kræver det næsten, at bordet er fyldt op med bøger eller andre tunge ting.

Bordpladen i alle varianter er med dekorativt laminat, og hele bordet er udført i materialer af høj kvalitet. Derfor kan du også sagtens have glæde af dette stilrene og flotte hæve-sænkebord i mange år frem.

Kontor-inventar.dk tilbyder gratis levering, og de svarer gerne på spørgsmål via deres chat, per mail eller per telefon.

Dette kompakte hæve-sænkebord er til salg hos Kontor-inventar.dk.


15. Ergonomisk elevationsbord med knap – Ergo Pro 6000

Hvis du gerne vil have den bedste chance for at få en god arbejdsstilling, kan du overveje dette lækre ergonomiske elevationsbord. Ergo Pro 6000 er med diskrete knapper, som sidder på et panel yderst til venstre under bordpladen.

Bordets hæve-sænkefunktion spænder bredt, da bordet kan gå helt ned i 65 cm og helt op i 130 cm. Dette giver dig og andre brugere den bedste mulighed for at kunne bruge bordet som et fælles møbel.

Elevationsbordet fås i fire forskellige størrelser. Det mindste måler 80 x 100 cm, og det største måler 90 x 180 cm. Dermed er der rig mulighed for at vælge den størrelse, som er den mest optimale til dig eller fælleskontoret.

Bordpladen fås i tre forskellige farver. Du kan vælge mellem antracitgrå, bøg og hvid. Alle tre farver fås i alle fire størrelser, og du kan dermed sagtens sammensætte lige netop det hæve-sænke-bord, som passer til dig og dit behov. Uanset hvilken størrelse og bordpladefarve, du vælger, er stellet i aluminium og er opbygget med 3 led.

Yderligere funktioner for dette ergonomiske elevationsbord omfatter f.eks., at det er med antikollisions-system, og betjeningen har personlige indstillinger. Sidst men ikke mindst er bordet også meget holdbart, da det kan bære helt op til 120 kg.

Du kan købe dette ergonomiske elevationsbord hos Kontor-inventar.dk.

Læs også: Ergonomisk kontorstol – 17 gode ergonomiske stole


16. Greenline Lift Duo – Dobbelt hæve-sænkebord

Greenline Lift Duo er det perfekte dobbeltskrivebord til hjemmekontoret. Her får du masser af bordplads, mens den smarte hæve-sænkefunktion giver dig mulighed for at variere din arbejdsstilling.

Har du brug for to arbejdspladser derhjemme eller på kontoret, så er skrivebordet fra Greenline det oplagte valg. De to skriveborde er placeret overfor hinanden, og de separate bordplader kan naturligvis hæves og sænkes uafhængigt af hinanden. Mellem bordpladerne findes en praktisk kabelbakke.

Den smarte 1-knaps betjening sikrer, at du nemt finder den rette indstilling. Når bordet skal hæves, holder du knappen inde. Det gør du også, når bordet skal sænkes, samtidig med at du presser let på bordpladen. Bordet kan indstilles i højder fra 73 til 116 cm

Mange hæve-sænkeborde skal tilsluttes strøm, men det behøves ikke med Greenline Lift Duo. Her benyttes nemlig en gascylinder, og du behøver derfor ikke tænke på ledninger og stik. Gascylinderen bevirker samtidig at skrivebordet er CO2-neutralt.

Den kraftige konstruktion kan klare vægt op til 50 kg, så der er rig mulighed for at læsse bøger op på hæve-sænke-bordet, uden at du skal være bekymret for maksimumbelastningen. Bordpladerne er i grå laminat, og kræver minimal vedligeholdelse. Bordpladernes mål er 160×80 cm.

Du kan købe dette dobbelte hæve-sænke-bord hos Kontor-Inventar.dk.


17. Manuelt hævesænke-bord – Smart og enkelt håndsving

Model: ELJ Up & Down Zero

Mange hævesænke-borde er elektriske, men dette smarte elevationsbord er undtagelsen, der bekræfter reglen. Det har nemlig et smart og enkelt håndsving, og du kan nemt justere bordets højde manuelt fra 69 til 115 cm ved håndkraft.

Det betyder, at bordet kan bruges af stort set alle.

Skrivebordet har en løfteevne på maks. 80 kg, hvilket er i den højere ende af skalaen. Det betyder, at du sagtens kan placere en masse udstyr på det, uden du skal bekymre dig om, hvorvidt det kan holde.

Håndsvinget sidder på undersiden af bordpladen i højre side, og bordpladen kører op eller ned med 8 mm pr. omgang med håndsvinget.

Dette hævesænke-bord er i størrelsen medium, men det fås også i large (160 og 180 cm i længden). I størrelsen medium kan du vælge mellem længderne 120 og 140 cm, og begge fås i enten 70 eller 80 cm i bredden.

Fælles for alle varianterne er, at bordpladen er forkælet med en god omgang lak, hvilket gør, at bordpladens overflade er meget hårdfør. Derfor kan du regne med, at det vil holde i mange år frem.

En anden fordel ved dette bord er, at det ikke er afhængigt af elektricitet for at kunne fungere, så hvis du f.eks. ikke har arbejdsplads i nærheden af en stikkontakt, kan du med fordel vælge dette bord.

Dette manuelle hævesænke-bord er til salg hos Kontor-inventar.dk her.


Hæve-sænkeborde efter mål


100×60 hæve-sænkeborde

Se alle 100×60 cm hæve-sænkeborde

120×60 hæve-sænkeborde

120×70 hæve-sænkeborde

Se alle 120×70 cm hæve-sænkeborde

120×80 hæve-sænkeborde

Se alle 120×80 cm hæve-sænkeborde

140×80 hæve-sænkeborde

Se alle 140×80 cm hæve-sænkeborde

160×80 hæve-sænkeborde

Se alle 160×80 cm hæve-sænkeborde

180×90 hæve-sænkeborde

180×100 hæve-sænkeborde

Se alle 180×100 cm hæve-sænkeborde

Hæve-sænkeborde i andre størrelser