Læderforklæde – 6 smarte forklæder i læder

Deklarering-af-artikel
Læderforklæde

Læderforklæder er rigtig smarte – Bl.a. fordi de nemt kan vaskes af, hvis de bliver beskidte. Det anbefales således typisk, at du ikke vasker dem i vaskemaskinen eller hånden, men derimod blot tørrer dem af med en fugtig klud.

Mange almindelige forklæder kan nemt blive grimme med tiden, selvom de jævnligt bliver vasket i vaskemaskinen. Til sammenligning bliver læderforklæder oftest blot pænere med tiden, og de får en naturligt varm glød samt bliver blødere.

Her får du derfor vores 6 bedste bud på smarte forklæder i læder. De varierer en del i udseende såvel som pris, så der er noget for enhver smag.

1. Højkvalitets læderforklæde – Til både mænd og kvinder

Højkvalitets læderforklæde - Til både mænd og kvinder

Når der skal laves mad i køkkenet, kan det godt grise lidt.

Og når du arbejder i køkkenet, kan du også have brug for at have et forklæde på. Dette forklæde beskytter ikke blot dit tøj mod snavs fra madlavningen. Det har også en lomme foran, hvor du har plads til at putte f.eks. stegetermometer eller æggetimer.

Et læderforklæde med lomme er netop, hvad du får her.

Ved at putte ting i den smarte lomme foran på det flotte højkvalitets læderforklæde fra Gastrotools, så har du det lige ved hånden.

Læderforklædet passer til både mænd og kvinder, og du kan nemt justere størrelsen ved at bruge læderremmene. Hvis du har brug for at stramme læderforklædet mere til, kan du også lave ekstra huller i remmene.

Højkvalitets naturprodukt

Læderforklædet er behandlet, da det har fået en speciel transparent coating, som er afvisende overfor skidt, og som giver læderet en blankere overflade.

Forklædet af lavet af 100 % læder og er dermed et helt igennem naturligt produkt, som ældes med ynde. Med tiden vil læderet nemlig få patina, og det vil også blive blødere med tiden og dermed endnu mere behageligt at gå med.

Læderforklædet er rullet sammen og leveres i en praktisk bomuldspose.

God service hos Gastrotools.dk

Gastrotools forhandler dette smarte læderforklæde. Køber du varer på deres webshop, kan du være forsikret om at få gratis levering samt et godt produkt, som er kvalitetstestet.

Gastrotools giver også tilfredshedsgaranti, hvilket vil sige, at du kan få pengene retur, hvis du ikke er tilfreds med dit nye læderforklæde.

Dette læderforklæde til både herrer og damer er til salg hos Gastrotools.dk her.


2. Muurikka Pro – Elegant sort læderforklæde

Muurikka Pro - Elegant sort læderforklæde

Et forklæde behøver langt fra være gammeldags og umoderne. Med dette elegante sorte læderforklæde får du et stilrent look, selvom du tager et forklæde på, mens du laver mad.

Muurikka Pro er nemlig et lækkert forklæde i bøffellæder. Læderet er af høj kvalitet og beskytter dig både mod snavs og mod at blive forbrændt, hvis varm olie f.eks. sprøjter på forklædet.

Bøffellæderet er sort og udgør langt den største del af forklædet. Læderforklædet består også af ruskind, som kommer i form af stropper og nakkeremmen, som er bløde og dejlige at have enten om livet eller nakken.

Rige muligheder for justering

Nakkeremmen kan nemt justeres, da der er et spænde. Dermed kan du sikre dig, at forklædet sidder, som det skal. Og når du binder snorene om livet, kan du selv bestemme, om forklædet skal sidde lidt stramt eller løst.

Det er kort sagt et både smukt og praktisk forklæde, som får dig til at se professionel ud, uanset om du står i køkkenet eller ved grillen.

Selvom forklædet er elegant, så er det beregnet til at blive brugt. Du kan tørre skidt af i cirkulære bevægelser med en fugtig klud. Så holder forklædet sig pænt.

Forklædet måler 93 cm på den lange led (fra topkant til bundkant), og det måler 64 cm i bredden. Da det har en god bredde, er du dermed sikret en god beskyttelse, når du står med fronten mod madlavningen.

Det flotte og smarte læderforklæde forhandles eksempelvis af KitchenOne.dk, og de giver dig gratis fragt på dine køb, lige så snart du handler for mere end 500 kroner.

Dette sorte læderforklæde er til salg hos Kitchen One her.


3. Hâws læderforklæde – Populært forklæde af ægte koskind

Køberne mener: Dette Hâws læderforklæde scorer imponerende 4,8 ud af 5 stjerner fra kunderne hos Coop.

Hâws læderforklæde - Populært forklæde af ægte koskind

Et af vores bedste bud på et smart forklæde i læder er Hâws læderforklædet her.

Vi har taget det med på listen af flere årsager. Først og fremmest er det et populært forklæde blandt kunderne. Måske fordi det er lavet af ægte koskind, det er håndlavet, og det har en smart justérbar strop ved både halsen og taljen.

Koskindet er mørkebrunt, og stropperne er også i læder, som dog er lysere end resten.

En anden god grund til at dette forklæde er rigtig smart og flot, er den fine detalje, at nakkestroppen er med bomuldsstof, som er trukket på.

Læder og bomuld – En både flot, praktisk og komfortabel kombination

Bomuldsstoffet på nakkestroppen giver dig en bedre komfort, end hvis læderet gned mod din nakke. En anden fordel ved bomuldet er, at du kan tage det af læderstroppen/-remmen og vaske det.

Læderet er blødt og behageligt at have på, og det giver dig en god fleksibilitet, så du kan fokusere på madlavningen i stedet for at bøvle med dit forklæde. Læderforklædet er rigtig flot med et elegant og lettere neutralt udtryk – Så du kan sagtens bruge det til både hverdag og fest.

Forklædet er desuden lidt råt i udtrykket, med sine nitter og læderremme, og ca. midt på fronten af forklædet er der en tværgående syning, som deler fronten op og giver det lidt personlighed.

Det måler 82 cm i længden og 59 cm i bredden.

Populært produkt fra Coop

Dette Hâws læderforklæde er lavet i Holland og forhandles bl.a. af Coop. Inde på Coops hjemmeside får det gode anmeldelser af kunderne, og det bliver bl.a. rost for kvaliteten og designet.

Coop giver dig fri fragt på køb over 599 kroner.

Du finder Hâws læderforklædet hos Coop.dk her.


4. Dutchdeluxes læderforklæde

Læderforklædet fra Dutchdeluxes her har navnet Zipper og er i farven taupe.

Den brunlige farve står rigtig godt til forklædets overordnede look, og det egner sig både til kvinder og mænd. At læderforklædet hedder Zipper hænger sammen med, at det har en stor lomme med lynlås i fronten.

Du kan forkæle dig selv ved at købe dette luksus læderforklæde, men du kan også sagtens forkæle en, du holder af med det.

Smarte justerbare stropper

Når først du har forklædet på, kan du koncentrere dig fuldt ud om madlavningen, da stropperne er lette at justere, og fordi du sagtens kan tage dine grillredskaber med dig udenfor, når du skal grille. Forklædet har nemlig en rummelig lomme foran, som er oplagt til at putte diverse ting ned i.

Forklædet er relativt bredt, da det måler 64,5 cm i bredden, og det måler 78,5 cm i længden. Stroppen, der går om livet, spændes nemt bagpå, da den fungerer ligesom et bælte.

Hvis du har svært ved at håndtere en strop bag på ryggen, kan du enten få en anden til at hjælpe dig, eller du kan klargøre remmen i spændet og så trække den over hovedet ned om livet og derefter blot spænde remmen det sidste stykke.

Forhandleren af dette lækre læderforklæde står klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål, og du kan kontakte dem pr. telefon eller mail. Se nærmere kontaktinformationer på forhandleren Fenomens hjemmeside.

Du kan købe dette Dutchdeluxes Zipper læderforklæde hos Fenomen.dk her.


5. Stuff Design læderforklæde

Mange forklæder går hele vejen fra lårene til op over brystet. Men hvis du bare gerne vil have et forklæde, som dækker dine bukser og sidder fra linningen og ned til lårene, så er det lille smarte læderforklæde fra Stuff Design et oplagt valg.

Stuff Design har her kreeret et lækkert og flot læderforklæde i dansk design, som måler ca. 70 x 40 cm.

Selvom læderforklædet ikke er i ”normal” størrelse, har det stadig en smart og praktisk lomme foran. Dette gør, at du nemt kan have dine køkkenredskaber lige ved hånden; hvilket jo er særligt praktisk, hvis du griller kød og andre madvarer på grillen, og gerne vil have en nem måde at tage køkkenredskaberne med udenfor på.

Stuff Design læderforklædet er velegnet til at blive brugt af både mænd og kvinder.

Læderet er smukt i dets grå nuance, og da det ikke blot er ensfarvet, er der et flot spil i læderet, som giver det et råt og slidt udseende. Det er derfor oplagt, hvis du godt kan lide rustikke ting.

Forklædet holdes rent ved, at du tørrer det over med en fugtig klud.

Det flotte læderforklæde forhandles af Fenomen.dk, som tilbyder hurtig levering og en generelt god kundeservice.

Fenomen forhandler også flere andre forklæder i læder. Således finder du fx også længere læderforklæder fra Stuff Design hos dem.

Dette Stuff Design læderforklæde er til salg hos Fenomen.dk her.


6. Witloft forklæde i læder

Køberne mener: Dette sorte læderforklæde får flotte 4,6 ud af 5 stjerner fra kunderne hos Coop. Bl.a. skriver en køber, at “læderet er af super kvalitet” og og roser det ligeledes for en “super pasform”.

Witloft forklæde i læder

Dette sorte forklæde i læder fra Witloft er et praktisk og smart forklæde, som passer til både mænd og kvinder.

Det kommer i en stor one-size størrelse, men du kan også sagtens bruge forklædet, selvom du er spinkel. Det kan nemlig let justeres i nakken og om livet.

Kvalitet for både den professionelle kok og amatøren

Witloft forklædet i læder er til den madglade kok, hvad enten du kokkererer på professionelt eller hobbyniveau. Og du får et unikt forklæde, hvis du vælger dette læderforklæde, da læder er et naturprodukt og dermed er helt sit eget.

Forklædet er håndlavet af ægte ko-læder, og du kan være forvisset om, at det blot bliver flottere med tiden.

Sammenlignet med forklæder af andre materialer – som f.eks. bomuld – så er læder også bedre til at modstå varme, og dette læderforklæde er dermed særligt velegnet til, hvis du laver mad ved grillen.

Nem vedligeholdelse

For at bibeholde læderets smidige egenskaber, bør du give det læderolie et par gange om året for at pleje det bedst muligt.

Til daglig brug kan du nøjes med at tørre forklædet af med en fugtig klud, hvis det bliver beskidt, men sørg for at læderet er tørt, inden du lægger forklædet væk.

Læderforklædet er blandt en af de længere modeller, da det måler hele 85 cm i længden. Du er godt beskyttet mod snavs på fronten, da forklædet måler 60 cm i bredden.

Du kan købe dette sorte læderforklæde Coop.dk her.