Fodskammel – 16 bløde og komfortable fodskamler

Deklarering-af-artikel

Hvem elsker ikke at slænge benene op efter en lang dag? En fodskammel er perfekt til netop dette formål – Og derfor giver vi i denne guide vores bud på 16 komfortable skamler til dine fødder.

På listen finder du bl.a. fodskamler i læder, stof eller flet – således er der noget for enhver smag. Ydermere befinder de sig i alverdens prisklasser, så der også er noget for enhver pengepung.

… Således klogere på hvad du finder i denne artikel, har vi nu kun tilbage at sige: God jagt på din nye fodskammel!

1. King – Cognac-farvet fodskammel med ben i egetræ

King er en enkel og yderst charmerende fodskammel, som vil passe perfekt ind i langt de fleste danske hjem. Med sin varme cognac-farve kan fodskamlen sættes sammen med mange forskellige slags lænestole, og du kan således skabe en skøn hyggekrog med enkle midler.

Den klassiske fodskammel byder på et kraftigt betræk, og den er polstret med komfortabelt koldskum. Hertil kommer fire flotte og kraftige egetræsben. Du får dermed et både solidt og behageligt møbel til din dagligstue.

Skamlen måler 42 cm i højden, 48 cm i dybden og 51 cm i længden.

King-fodskamlen passer perfekt sammen med King-lænestolen, som også forhandles hos My Home Møbler. Den kan dog naturligvis også sagtens benyttes sammen med andre lænestole.

Du kan købe King-fodskamlen hos My Home Møbler her.


2. FDB fodskammel – Jørgen Bækmark

Model: J83

Forbrugerne mener: Kunderne hos Coop.dk giver denne FDB fodskammel fra Jørgen Bækmarks hånd hele 4,9 ud af 5 stjerner. En kunde beskriver den da også som “smukt håndværk” , mens en anden fremhæver, at det er en “funktionel” skammel.

Hvis du elsker at tage noget af naturen med ind i dit hjem, vil denne fodskammel fra FDB være lige noget for dig.

Fodskamlen er designet af Jørgen Bækmark tilbage i 1960’erne og er en ikonisk skammel fra FDB, som stadig er yderst populær og moderne i dag.

Denne komfortable og raffinerede skammel er lavet af matlakeret massiv eg med et håndflettet sæde i en naturfarve. Det anvendte træ er FSC-certificeret og er fra europæiske skove.

Med denne skammel er du sikret en god siddeoplevelse – Og støtte til dine fødder – Så du altid kan sidde behageligt og afslappende lige meget, hvad du bruger den til.

Ønsker du denne fodskammel i et andet design, fås den også i sortlakeret bøg med et fletsæde i farven “natur” samt i sortlakeret bøg med et sort fletsæde.

Fodskamlen måler 41 x 37 x 52 centimeter.

Læs mere om Jørgen Bækmarks FDB-fodskammel hos Coop.dk her.


3. Tranekær fodskammel – Minimalistisk design

Tranekær er en elegant fodskammel, som er betrukket med sort læder. Med sit minimalistiske design passer skamlen perfekt ind i det moderne hjem, ligesom den yder en fremragende komfort.

Alle fodskamlens slidflader er forsynet med kraftigt okselæder, mens benene er fremstillet i massivt egetræ. Skamlens enkle udtryk sørger for, at den kan sættes sammen med mange forskellige lænestole, men den passer naturligvis også perfekt sammen med Tranekær-seriens spændende udvalg, som kan findes hos forhandleren.

Fodskamlen måler 62 x 42 x 45 centimeter.

Du kan se den sorte fodskammel i minimalistisk design hos My Home Møbler her.


4. Winston – Kvadratisk fodskammel

Med Winston-fodskamlen under dine fødder kan du roligt læne dig tilbage og slappe af i din yndlingsstol. Den enkle og harmoniske fodskammel har et lettere neutralt design og passer således til mange forskellige stole.

Den kvadratiske fodskammel er polstret med et tykt og komfortabelt lag PU-skum og betrukket med et kraftigt møbeltekstil. Fodskamlens bløde pude er relativt stor, og man får straks lyst til at placere sine fødder på det skønne underlag.

Fodskamlens pude kommer i farven beige. Umiddelbart under den kraftige pude er den forsynet med et let, mørkt metalstel.

Skamlens overflade måler 53×53 cm, mens dens højde er 42 cm.

Du kan læse mere om den kvadratiske Winston-fodskammel hos Møbelkompagniet her.


5. Marcus – Fodskammel i kunstrattan (til brug både ude og inde)

Marcus fodskamlen er en genial erhvervelse – Både til brug ude og inde. Den er fremstillet i sort kunstrattan, hvilket giver et naturligt og organisk udseende. Derudover er den udstyret med en behagelig hynde på 8 centimeter. På den måde får fødderne et blødt sted at hvile.

Fodskamlen måler 48 x 55 centimeter. Den vejer ikke ret meget, så du kan nemt transportere den fra stuen til terrassen. Marcus vil sandsynligvis passe godt ind sammen med dine havemøbler på grund af materialet og looket.

Marcus fodskammel har et vaskbart betræk, så du nemt kan sørge for, at hynden er ren og indbydende. På den måde skal man heller ikke bekymre sig alt for meget om at lægge sine trætte fødder på skamlen efter en lang og aktiv dag. 

Du kan købe denne Marcus fodskammel hos My Home Møbler her.

Læs også: Lænestol – 31 smukke og komfortable lænestole


6. Fodskammel med opbevaring

Her får du en smart fodskammel med opbevaring, der er forsynet med to funktioner i ét og samme møbel:

Denne grå fodskammel er nemlig opbygget på en måde, så den både kan bruges som skammel samt til opbevaring.

Opbevaringspladsen er skjult og har en rummelig kapacitet på 40 liter. Her kan du gemme alt lige fra småting til legetøj, tæpper, puder, magasiner, sengetøj og meget mere.

Derudover er fodskamlen også sammenfoldelig, hvorfor du nemt kan pakke den sammen, når der ikke lige er behov for den.

Den stærke og holdbare fodskammel er lavet af tyk MDF, linnedstof samt en polstret pude, der er både blød og fugtbeskyttet.

Sædet er polstret med skum, som har en høj densitet, hvilket gør, at den er behagelig både at sidde og lægge fødderne op på.

Designet er enkelt og alsidigt, så du kan bruge fodskamlen overalt i din bolig.

Fodskamlen måler 38 x 38 x 38 centimeter og vejer 3,78 kilo. Den maksimale vægtkapacitet er på 300 kilo.

Du kan finde ud af mere om fodskamlen med opbevaring hos Lammeuld.dk her.


7. House Nordic fodskammel

Model: Glasgow

Forkæl dig selv og din lænestol med en House Nordic fodskammel i målene, 61B x 41D x 36H i centimeter.

Fodskamlen har et moderne og nordisk design, og den er en flot tilføjelse i stort set alle indretninger. Vi har her valgt at vise den grå version, men du kan også finde den i farver som karrygul og petroleum.

House Nordic fodskamlen i Glasgow-serien indbyder til, at du lægger fødderne op på den buede pude, og der venter dig mange afslappende stunder med dette lille møbel.

Materialerne er polyester, stål og fyrretræ, og fodskamlen er fuldt polstret. Her er altså et blødt og godt sted at hvile ud efter en lang arbejdsdag.

Du kan købe denne House Nordic fodskammel hos Creativ.dk her.


8. Fodskammel i bøg med flet af kanvas

Model: Agger

Agger er en simpel og minimalistisk fodskammel, som med stor sandsynlighed vil blende godt sammen med møblerne i din allerede eksisterende indretning.

Fodskamlen er designet i massiv bøg med sort lak samt flet af naturfarvet kanvas. Dette giver den et alsidigt udtryk, der passer godt sammen med et væld af stole.

Fodskamlen måler 45 x 56 x 39 centimeter og vejer 3 kilo.

Du kan få flere oplysninger om fodskamlen i bøgetræ med flet af kanvas hos Myhomemøbler.dk her.


9. Fodskammel til kontor – Justerbar

Model: LegPro

Hvis du mangler en ny fodskammel til dit kontor og din kontorstol, er LegPro sandsynligvis et rigtig godt valg for dig.

Her får du en justerbar fodskammel, der er indstillelig i højden. Samtidigt kan skamlen vinkles, så du opnår den mest optimale komfort for dine fødder og ben.

… Med denne fodskammel vil du herved opnå en omhyggelig aflastning, så du kan sidde afslappet på dit kontor – derhjemme eller på arbejdspladsen.

LegPro har et neutralt design, som stilmæssigt vil passe godt sammen de fleste almindelige kontormøbler.

Fodskamlen måler 40 centimeter i bredden og mellem 35 og 45 centimeter i højden.

Du har mulighed for at købe denne justerbare fodskammel til kontoret hos istol.dk her.


10. Retro fodskammel – Smukt gammeldags design

Model: Sorø

Sorø er en retro fodskammel i et smukt gammeldags design, som går godt sammen med lænestole i samme stil.

Fodskamlen er opbygget af et flot sæde i en mørk farve, mens stellet er fremstillet i træ.

Sædet består af polyetherskum, hvilket er en blød type skum. Herved kan du være sikker på, at dine fødder og ben placeres på en behagelig og aflastende overflade.

Fodskamlen måler 41 x 49 centimeter og vejer godt 5 kilo.

Du kan få oplyst prisen på retro fodskamlen i et smukt gammeldags design hos Boboonline.dk her.


11. Teak fodskammel til have / terrasse

Model: Regatta

Regatta er en elegant og robust fodskammel, der er velegnet til haven / terrassen.

Den flotte fodskammel er designet af Skagerak/Trip Trap og er lavet af det holdbare materiale teak. Du behøver ikke bekymre dig om, hvorvidt skamlen kan tåle at stå udendørs – teaktræet holder til det meste!

Fodskamlen er fra Regatta-serien, der byder på andre havemøbler i samme stil. Hermed kan du indrette din have eller terrasse med eksempelvis havestole i et tilsvarende design som fodskamlen, hvis du ønsker dette.

Fodskamlen måler 46 x 50,5 x 40 centimeter.

Du finder alt, der er værd at vide om teak fodskamlen til haven / terrassen hos Trendyliving.dk her.


12. Indstillelig gaming-fodskammel – DXRacer

Model: DXRacer FOOTREST F0-NE

DXRacer er en fodskammel, der passer perfekt til alle gamere, som ønsker en behagelig, sej og praktisk skammel ved computerbordet.

Fodskamlen er lavet af PU-læderbetræk i sort og grøn, og den kan klare en maksimumvægt på 120 kilo.

Fordelen ved denne model er, at det er en indstillelig gaming-fodskammel, så du selv kan hæve eller sænke sædet til netop den højde, der er mest komfortabel for dig og din position foran PC’en.

Passer sort og grøn ikke til din computer og anden gaming-interiør, fås den samme skammel også i farverne sort og orange.

Du finder den indstillelige DXRacer gamer-fodskammel til salg hos Proshop.dk her.


13. Fodskammel i rattan

Model: Sika Design Monet

Med denne lyse fodskammel fra Sika Design får du et fint og romantisk møbel udført i rattan.

Rattan er et både praktisk og miljøvenligt materiale. Det vokser nemlig hurtigt, hvilket det gør det mere økonomisk fordelagtigt at bevare regnskovene, som det kommer fra.

Skamlen passer godt ind de fleste steder. Det kunne fx være som en fodskammel til sofaen, ligesom den også kan anvendes som en smart lille skammel til at sidde på.

Fodskamlen måler 40 x 53 x 42 centimeter.

Kig nærmere på denne fodskammel udført i rattan hos Hoejgaardbrugskunst.dk her.


14. Lord – Flot og stilsikker fodskammel

Lord er en flot, lille fodskammel, som det er indbydende at hvile fødderne på. Det beige betræk ser blødt og behageligt ud og tilføjer samtidig en smuk og afdæmpet farvetone til indretningen. I kombination med de velformede ben i træ får Lord fodskamlen sit stilsikre udtryk.

Fodskamlen måler 45 x 45 centimeter og har en højde på 41 centimeter. Den kan med fordel placeres foran den gode lænestol, der skal blive endnu bedre – Eller måske sofaen uden chaiselong. Men den kan også bruges som en ekstra, blød siddeplads om sofabordet.

Lord er en fodskammel, der beriger indretningen på både praktisk og æstetisk vis. Den er på én gang varm og stilren, og så er det altså skønt at have et sted at vippe med tæerne.

Denne flotte fodskammel er til salg hos Myhomemøbler.dk her.


15. Marstal – Fodskammel med opbevaringsplads

Marstal-fodskamlen fungerer ikke blot som den perfekte støtte for dine ben efter en lang arbejdsdag – den bidrager også med praktisk opbevaringsplads i dagligstuen. Skamlen rummer nemlig et skjult opbevaringsmagasin, hvor du kan gemme alverdens ting, som ikke skal ligge og flyde.

Den smarte fodskammel er betrukket med lysebrunt stof og forsynet med kraftige ben i sort træ. Overfladen måler 60 x 46 cm, mens skamlen har en højde på 43 cm.

Det multifunktionelle møbel er perfekt for dig, der både ønsker en indbydende fodstøtte og plads til opbevaring.

Skamlens klassiske look sørger for, at den kan benyttes sammen med mange forskellige slags lænestole. Og naturligvis passer den perfekt sammen med Marstal-lænestolen, som er skabt i samme enkle form og med samme brune stofoverflade.

Den smarte Marstal-fodskammel med opbevaringsplads er til salg hos My Home Møbler her.


16. Bhutan – Fodskammel i flettet naturrattan

Denne skammel er lidt af et vidunder for dig, der er vild med en naturlig stil. Den er nemlig ikke bare skabt i naturmaterialer – flettet naturrattan – men bærer også præg af runde, bløde og organiske former. 

Den er på én gang skæv, unik og fuld af harmoni. Denne harmoni kan du nyde både i dit uderum eller i din stue sammen med en lænestol eller en kurvestol. 

… Du kan nemlig sagtens vælge at placere Bhutan fodskamlen på terrassen, altanen eller en grøn afkrog af haven. Her skal du bare forvente, at skamlen med tiden vil få et præg af patina – men det kan selvfølgelig bare være flot.

Bhutan fodskamlen måler 46 x 58 centimeter, og den er 33 centimeter høj. Den vejer 3 kilo, så det er ikke det store problem at flytte den ind og ud engang imellem.

Ekstra komfortabel, og lækker at se på, bliver fodskamlen, hvis du forsyner den med et lammeskind eller lignende.

Du finder denne fodskammel i flettet naturrattan hos My Home Møbler her.