Skrivebord – 25 flotte og funktionelle computerborde

Deklarering-af-artikel
Skrivebord

Hvad end du har brug for et sted at arbejde, lave lektier eller spille computer, så er et godt skrivebord et must.

Hvad der er et godt skrivebord for andre, er dog ikke nødvendigvis et godt bord for dig. Mens nogen har brug for et stort computerbord med plads til alt pc/it-udstyret, har andre nemlig måske bare brug for et lille kontorbord til de hurtige noter.

I denne guide har vi derfor gjort det hele lidt nemmere for dig. Her har vi nemlig samlet vores bud på 25 smarte skriveborde – hermed kan du hente masser af inspiration, så du kan finde og købe et bord, som passer godt ind i netop din indretning.

1. Hvidt skrivebord med sorte ben – Vojens

Hvidt skrivebord med sorte ben - Vojens

Leder du efter et skrivebord til hjemmekontoret eller teenageværelset, så er Vojen et oplagt valg. Med sit enkle og stilrene design vil det hvide skrivebord passe perfekt ind i det moderne hjem – og samtidig sikre dig en dejlig og indbydende arbejdsplads.

Vojens-skrivebordet består af en hvid bordplade (120×60 cm) og sorte ben. Hermed får du et stilrent bord med en relativt kompakt størrelse, som gør det til en oplagt løsning, hvis du ikke har alverdens plads.

Bordets højde er 75,5 cm – perfekt til at skrive og tegne ved, og det er naturligvis også en fremragende computerarbejdsplads.

Du kan læse mere om Vojens-skrivebordet hos Moebelkompagniet.dk her.


2. Hvidt kontorbord – Skandinavisk stil

Hvidt kontorbord - Skandinavisk stil

Dette kontorbord er det oplagte udgangspunkt for en god lille hjemmearbejdsplads. Med en overflade på 110×60 cm får du masser af plads at brede dig på, og under bordet finder du to praktiske skuffer til diverse kontorartikler og lignende. Ydermere finder du over bordpladen to åbne hylder, som blot tilføjer til opbevaringspladsen.

Afstanden på 66,5 cm fra gulv til bordets bund danner rammerne for en fornuftig arbejdsstilling, når du sidder ved bordet.

Udover de praktiske egenskaber ser det hvide kontorbord også rigtig flot ud. Bordplade, skuffer og hylder er udført i en indbydende mat hvid farve, mens benene er naturfarvede. Dette skaber en flot kontrast, som passer perfekt ind i ethvert hjem. Samtidig sikrer de skrånende ben en unik finish.

Du finder dette hvide kontorbord hos Lammeuld.dk her.


3. Skrivebord i retro-look (mørk bordplade og jernramme)

Skrivebord i retro-look (mørk bordplade og jernramme)

Dette mørke skrivebord gemmer på mange praktiske egenskaber og er et oplagt møbel til både stue og hjemmekontor.

Det retro-inspirerede skrivebord er fremstillet med en bordplade i brun træspånblade, som holdes på plads af en elegant jernramme. Under bordpladen findes to hylder i den ene side – den oplagte placering til til skriveredskaber, bøger, mapper etc.

Skrivebordet måler 138 x 138 x 75 cm, og det vejer 25 kg. Det er således en relativt rummelig sag, som samtidig ikke vejer det helt store. Det har en maksimum-kapacitet på 50 kg, så det kan snildt holde til den almindelige brug i det daglige.

Du kan købe dette skrivebord i retro-look hos Lammeuld.dk her.


4. Mørkt skrivebord – Antikt/vintage look

Model: Vasagle

Mørkt skrivebord - Antikt-vintage look

Et mørkt skrivebord kan gøre sig supergodt i et ellers lyst og luftigt rum. Et antikt/vintage look skaber tyngde, karakter og personlighed. Det giver en helt unik arbejdsplads, hvor det er svært ikke at lægge en smule ekstra sjæl i opgaverne.

Dette smukke skrivebord er fra Vasagle og måler 120 x x 60 x 75 centimeter. Her er altså god plads til ikke bare computer, højtalere og forskellige dokumenter, men også til blomsterbuketter og kopper med kaffe. Blomster klæder bordet utrolig godt og giver det et mere romantisk udseende.

Hvis du gerne vil have et skrivebord, der gør et indtryk i din indretning, er et dette skrivebord svaret. Materialerne er spån og stål, hvoraf bordpladen er i mørkt træ, og stellet er sort metal. God arbejdslyst!

Du kan købe det mørke skrivebord hos Creativ.dk her.

Læs også: Hæve-sænkeborde – De 17 bedste


5. Hoppekids Maja – Lille børneskrivebord

Hoppekids Maja - Lille børneskrivebord

Med Maja fra Hoppekids får du et sødt lille børneskrivebord, som passer perfekt til børneværelset. Det enkle og praktiske skrivebord sørger for en perfekt arbejdsplads, når der skal tegnes eller laves lektier. Under bordpladen findes to smarte opbevaringsskuffer.

Det hvide børneskrivebord er skabt i et enkelt design og fremstillet af FSC-certificeret træ. Træet er desuden behandlet med en miljøvenlig, vandbaseret lak, som naturligvis er fri for skadelige kemikalier.

Maja måler 138 cm i længden, 70 cm i dybden og 76 cm i højden. Det neutrale design sørger for, at du kan sætte skrivebordet sammen med mange forskellige slags stole.

Du kan købe dette lille børneskrivebord hos Mammashop.dk her.


6. Lexo – Skrivebord med beton-look

Lexo - Skrivebord med beton-look

Lexo er skrivebordet til dig, som søger et møbel, der udnytter pladsen til fulde. Her får du nemlig et elegant L-formet skrivebord og en rummelig reol i ét og samme møbel. Det hele kommer tilmed i et flot og rustikt design og til en ganske rimelig pris.

Skrivebordet måler 138 cm i længden, 68 cm i dybden og 75 cm i højden. Det karakteristiske beton-look (folierede melamin-spånplader) får skrivebordet til at skille sig ud fra mængden.

Du finder dette skrivebord med reol hos My Home Møbler her.


7. Skrivebord i lyst træ – Fumac

Model: JA9814UK

Skrivebord i lyst træ - Fumac

Dette skrivebord i lyst træ fra Fumac vil gøre det til en fornøjelse at sætte sig til arbejdet. Opgaverne bliver lidt lysere og lettere, når bordet også er det, og med mål på 80 x 140 får du fin plads til at udføre dem.

Bordet er i et meget simpelt design, som passer ind i langt de fleste rum, både i virksomheder og på hjemmekontoret. Bordpladen er i bøgefiner, og benene er af metal i en elegant, sølvgrå farve. Bordet har runde kanter, der giver det en blød og pæn afslutning – og så skal du jo ikke være nervøs for at slå dig på et skarpt hjørne i et uopmærksomt øjeblik.

Dette skrivebord i lyst træ er til salg hos Creativ.dk


8. Aizman – Kompakt & lækkert hjørneskrivebord

Aizman - Kompakt & lækkert hjørneskrivebord

Står du og skal bruge et smart og lækkert hjørneskrivebord til hjemmekontoret? Så kunne denne lækre sag meget vel være løsningen. Her får du nemlig et solidt skrivebord til hjørnet, hvor du også finder god mulighed for opbevaring.

Et hjørneskrivebord kan i mange tilfælde være et fantastisk valg, da det – i det rette rum – vil kunne udnytte pladsen optimalt. Dette bords praktisk design understøttes i særdeleshed af den smarte reol, som giver en masse forskellige opbevaringsmuligheder

Det kompakte Aizman hjørneskrivebord er fremstillet i egefinér og måler 135,7 x 75 cm.

Du kan købe dette hjørneskrivebord hos My Home Møbler her.


9. Elektrisk hæve/sænke skrivebord

Model: Delta hæve-sænkebord

Elektrisk hæve-sænke skrivebord

i samarbejde med PriceRunner

Et elektrisk hæve/sænke skrivebord er alfa og omega for et sundt arbejdsliv på kontoret. Her kan du hurtigt og nemt justere skrivebordet, så det har forskellige højder. Derfor kan du arbejde i et hav af forskellige stillinger – både siddende og stående – og det er lige det, din krop har brug for.

Dette elektriske hæve/sænke skrivebord kommer i mange forskellige designs. Hermed kan du sikkert også finde en variant, som passer godt ind på dit kontor.

Du betjener skrivebordet ved hjælp af en diskret bordkontakt. Det er nemt og ganske intuitivt! Motoren larmer ikke det store, og den har det, der hedder “soft start” og “soft stop”. Dette betyder, at bordet let og elegant hæves op og sænkes ned.

Skrivebordet kommer i flere forskellige størrelser. Desuden kan du vælge mellem forskellige stel og farver.

Du kan finde dette elektriske hæve-sænke skrivebord via PriceRunner ovenfor.


10. Billigt, smalt skrivebord med stel i metal

Model: Seaford

Billigt, smalt skrivebord med stel i metal

Leder du efter en billig og praktisk løsning til hjemmekontoret, så er Seaford-skrivebordet et oplagt valg.

Det kompakte skrivebord vil ikke slå bunden ud af din økonomi, og samtidig får du en fin arbejdslads i hjemmet. Seaford-skrivebordet er smalt og bordpladen består af en naturfarvet MDF-plade, mens stellet er i sort metal.

Med et overflademål på 100×45 cm kan du nemt finde plads til det praktiske skrivebord, og højden på 75 cm sikrer dig samtidig en god arbejdshøjde. Nemt, praktisk og enkelt.

Du kan læse mere om Seaford-computerbordet hos Boboonline.dk her.


11. Enkelt skrivebord – Hübsch

Enkelt skrivebord - Hübsch

Skrivebordet i egetræ fra Hübsch Interiør er et pænt og enkelt møbel, som både kan placeres på kontoret, i stuen eller på børneværelset. Uanset hvor du vil indrette en arbejdsplads i hjemmet, er det flotte skrivebord en ideel løsning!

Hübsch-skrivebordet består af en bordplade på fire kraftige ben – enkelt og praktisk. Skrivebordet er fremstillet i en kombination af egetræ og egefiner. Målet på dets bordplade er på 120×60 cm, hvilket passer perfekt ind i de fleste rum.

Her får du god plads til dine arbejdsopgaver, og samtidig står det lyse træ fremragende til den moderne nordiske indretning.

Du kan læse mere om Hübsch-skrivebordet hos Byhornsleth.dk her.


12. Marmor skrivebord – House Doctor

Model: Eda

Marmor skrivebord - House Doctor

Eda-skrivebordet fra House Doctor skiller sig ud fra mængden af skriveborde og går sine helt egne veje.

Det lille og praktiske bord er forsynet med en flot og dekorativ marmorplade, mens bordbenene er udført i sort metal. Det er en sjov og anderledes kombination af materialer, som ser brandgodt ud.

Det lille skrivebord måler blot 110×61,8 cm og er derfor nemt at placere i hjemmet. Udover at fungere som et praktisk skrivebord, bidrager den mørke marmor også med en dekorativ dimension.

Vælger du at montere et spejl på væggen bag Eda-skrivebordet, kan det også fungere som et fint sminkebord.

Du kan læse mere om marmor-skrivebordet hos Hoejgaardbrugskunst.dk her.


13. Gaming-skrivebord – Sandberg Fighter Gamer Desk

Gaming-skrivebord - Sandberg Fighter Gamer Desk

Vil du have det perfekte setup til den optimale spiloplevelse, så er dette fede gaming-skrivebord fra Sandberg et perfekt valg.

Med en længde på 120 cm er der masser af plads til alt dit udstyr, og samtidig er du sikret god bevægelsesfrihed. Herudover sætter LED-belysningen i computerbordets sider den helt rette stemning.

Gamer-skrivebordet fra Sandberg er utrolig solidt – stellet er opbygget af metal, mens bordpladen består af en kraftig MDF-træplade.

Bordpladen er naturligvis forsynet med kabelhuller, og på undersiden finder du en praktisk kabelskjuler. Du er dermed sikker på ikke at gå ned på udstyr, når du jagter sejre i cyberspace.

Du kan læse mere om Sandberg Fighter Gamer Desk hos Creativ.dk her.

Læs også: Gaming-borde – 5 yderst funktionelle borde til gameren


14. Skrivebord i mahogni med reol

Model: Provence 

Skrivebord i mahogni med reol

Det flotte Provence-skrivebord fra Nova Solo er et udtryk for fransk landstil, når det er bedst. Svungne linjer, kugleben og afrundede hjørner får bordet til at udstråle romantik og idyl.

Udover arbejdsplads ved skrivebordspladen, består det romantiske skrivebord desuden af en reol, som giver dig gode muligheder for opbevaring.

Møblets samlede højde er 190 cm, mens skrivebordspladen måler 120×70 cm. Provence-skrivebordet er fremstillet i hvidmalet mahogni, hvilket sikrer en solid og holdbar konstruktion. Reol-delen har to hylder til bøger eller lignende, mens der under bordpladen findes to små skuffer.

Du kan læse mere om Provence-skrivebordet hos Byhornsleth.dk her.


15. Hay skrivebord

Model: CPH90

Hay skrivebord

Hay har gennem en årrække stået for moderne, enkelt og funktionelt design under overskriften ’Skandinavisk minimalisme’. Sådan opleves det lækre CPH90-skrivebord da også, og materialevalget med ben i sæbebehandlet eg og top i off white linoleum bidrager til det moderne udtryk.

Det superflotte skrivebord har en overflade på 130×65 cm og en højde på 74 cm. Stilen er meget enkel, men giver alligevel plads til en rigtig flot detalje, når det kommer til bordbenene: Benene er nemlig konstrueret i forskudte vinkler, hvilket sikrer et dynamisk og flot design.

Du kan læse mere om skrivebordet fra Hay hos Trendyliving.dk her.


16. Langt skrivebord – KARE DESIGN Nature

Langt skrivebord - KARE DESIGN Nature

Nature-skrivebordet fra KARE DESIGN er et flot og solidt møbel med et naturligt udtryk. Det mørke, lakerede Sheesham-træ sikrer en både flot og indbydende arbejdsplads, og den stærke konstruktion holder naturligvis til lidt af hvert.

Du får en glimrende arbejdsstilling ved Nature-skrivebordet, som er 76 cm højt. Bordpladen måler 140×70 cm og giver dig god plads til computer og andet udstyr.

Selvom det lange skrivebord har et meget enkelt design, er der kælet for detaljerne. Det ser man bl.a. i de skjulte samlinger ved bordets ben og hjørner.

Du kan læse mere om skrivebordet fra KARE DESIGN hos Boboonline.dk her.


17. Glas skrivebord – KARE DESIGN Visible

Glas skrivebord - KARE DESIGN Visible

Med Visible-skrivebordet i glas og stål har KARE DESIGN skabt en spændende og anderledes arbejdsplads til hjemmet.

Takket være ny teknologi er den svungne bordplade udført i ét stykke formspændt glas. Glaspladens bukkede form skaber et dynamisk udtryk og resulterer samtidig i en praktisk glashylde bagerst på bordet.

Det flotte Visible-skrivebord er 110 cm langt og 56 cm dybt. Bordet passer således glimrende i mindre rum, hvor den gennemsigtige glasoverflade desuden tilfører en lethed til rummet. Under den fine bordplade finder du et enkelt stel, fremstillet i forkromet rustfri stål.

Du kan læse mere om skrivebordet i glas hos Boboonline.dk her.


18. Skrivebord til hjørne – Delta

Skrivebord til hjørne - Delta

Et hjørneskrivebord behøver ikke være tungt og klodset – det er det flotte Delta-skrivebord til et hjørne her et perfekt bevis på.

Har du brug for at indrette en indbydende arbejdskrog derhjemme, så kan du med fordel overveje dette smarte computerbord. Det er en flot løsning, som samtidig er pladsbesparende.

Det praktiske skrivebord er opbygget med en egetræsfarvet bordplade (længde på 145,1 cm) og en hvid kommode, som er monteret i en 90-graders vinkel ud fra bordets venstre side. Dette design giver dig et hjørnebord, som vil kunne udnytte pladsen maksimalt, hvis du har en ledig, lille krog i lokalet.

Den smarte kommode-sektion giver skrivebordet masser af plads til opbevaring. Den rummer nemlig hylder samt to skuffer. Skuffe-fronterne er udført i farven eg, og det samme er både kommodens og bordets ben.

Du kan læse mere om det praktiske kontorbord til hjørne hos Boboonline.dk her.

Læs også: Hjørneskrivebord – 7 smarte skriveborde til hjørnet


19. Skrivebord til drenge og piger – Sebra

Skrivebord til drenge og piger - Sebra

Mangler dit barn en god arbejdsplads, når der skal laves lektier? Det hvide skrivebord fra Sebra passer perfekt ind på alle børneværelser – såvel drengeværelser som pigeværelser!

… Bordets neutrale og praktiske design er nemlig oplagt til både drenge og piger, og det matcher desuden den komplette møbelserie fra Sebra.

Sebra-skrivebordet har afrundede hjørner og kanter, og under bordpladen findes en integreret skuffe med udskåret åbning som greb.

Bordpladen måler 100×60 cm, hvilket giver et glimrende arbejdsområde til både opgaveløsning, tegning og andre aktiviteter. Bordets højde er 73,5 cm og materialerne er bøg, gummitræ og MDF.

Du kan læse mere om Sebra-skrivebordet hos Kids-World.dk her.


20. Montana skrivebord – HiLow

Montana skrivebord - HiLow

Skal du indrette en professionel arbejdsplads derhjemme, så er dette smarte Montana-skrivebord ’HiLow’ et oplagt valg.

Som navnet indikerer, er der tale om et hæve-sænke-bord – yderst praktisk, hvis du skal tilbringe mange timer foran bordet. Det er nemt at justere skrivebordets højde, så du altid har den optimale arbejdsstilling – enten siddende eller stående.

En anden faktor, som sikrer god ergonomi, er den store bordplade på 160×80 cm. Her finder du både plads til tastatur og skærm samt støtte til armene. Desuden har du mulighed for at placere skærmen i god synsafstand.

Bordpladen er udført i mikrolaminat, og stellet er i aluminium. Du kan læse mere om HiLow-skrivebordet fra Montana hos Montanafurniture.com her.


21. Væghængt skrivebord – Hæve/sænke

Model: Dencon

Væghængt skrivebord - Hæve-sænke

i samarbejde med PriceRunner

Et væghængt skrivebord med hæve/sænke-funktion er supersmart på det lille kontor eller hjemmekontoret. Du kan nemlig spare meget plads med et bord, der hænger på væggen – og du kan samtidig indstille det, så du kan arbejde sundt og ergonomisk.

Dette væghængte skrivebord har et eksklusivt og moderne design. Det kommer med flere forskellige bordplader, så du har mulighed for at finde et udtryk, som vil klæde dit rum.

Mærket er det danske Dencon, og de har helt styr på, hvad de laver, både når det kommer til teknik, design og komfort. Det lille bord har måske en beskeden størrelse, men det betyder ikke, at det ikke kan holde til lidt af hvert. Det har nemlig en løftekapacitet på hele 50 kilo. Du skal altså ikke være bange for at placere computer, mapper og kaffekopper på det stærke, lille bord.

Dette væghængte skrivebord kommer i størrelserne 50×80 cm og 60×100 cm, og du kan finde en forhandler via PriceRunner længere oppe på siden.


22. Prestige – Praktisk dansk-produceret skrivebord til hjemmet

Prestige - Praktisk dansk-produceret skrivebord til hjemmet

Prestige er et nydeligt, hvidt skrivebord i enkel, skandinavisk stil. Det er et hyggeligt indslag til hjemmet samtidig med, at det selvfølgelig indbyder til arbejdsom flid. 

Skufferne gør det muligt at opbevare en række personlige ting lige fra skriveredskaber til farverige tuscher og notesbøger. På den måde bliver det også nemt at kreere en kreativ stund ved bordet. Skrivebordet er desuden udstyret med et mindre åbent rum, hvor der kan ligge et par bøger eller mapper. 

Bordet måler 110 x 48,5 centimeter og har en højde på 76 centimeter. Det passer perfekt ind på det afslappede hjemmekontor såvel som børne- eller teenageværelset. Så er lektie-stationen parat! 

Det er desuden dansk-produceret og bærer mærket, “Dansk indeklima”, hvilket betyder, at det lever op til krav om minimale emissionsværdier.

Du kan købe dette praktiske hvide skrivebord hos Danskrestlager.dk her.


23. Justerbart skrivebord til børn

Justerbart skrivebord til børn

Dette skrivebord til børneværelset giver en flot og indbydende arbejdsplads til hjemmets mindste. Her kan der både laves lektier, tegnes, leges med perler og meget andet.

Samtidig giver dette skrivebord til børn gode muligheder for opbevaring i form af dets opbevaringsrum, blyantbakke og skoletaskeholder. Hermed undgår du nemmere, at tingene kommer til at flyde for meget på dit barns værelse.

Bordets bordplade er fremstillet i MDF, som er belagt med melaminharpiks. Dette giver det en god og robust byggekvalitet, som er både hårdt, ridsebestandigt, vandafvisende, fedtbestandigt og varmebestandigt.

Bordpladen måler 118×60 cm, mens bordets højde kan justeres fra 62-94 cm. Sidstnævnte er enormt smart, da det betyder, at skrivebordet vil kunne følge dit barn i årevis. Faktisk skriver forhandleren, at det egner til til børn i en alder helt fra 6 til 15 år.

Du kan købe dette justerbare skrivebord til børn hos Lammeuld.dk her.


24. Stort skrivebord – ELJ Up & Down One

Er du ude efter et flot, stort skrivebord med hæve-sænke-funktion? Så læs med her. Dette ELJ Up & Down One giver dig det hele, og designet passer ind på ethvert kontor – både ude og i hjemmet.

Under bordpladen finder du det smarte betjeningspanel, hvor du kan hæve og sænke bordet efter behov.

Du har også mulighed for at installere fire forskellige standardpositioner. På den måde kan det store skrivebord huske dine foretrukne arbejdsstillinger. Og hvis I er flere der skal bruge det kan bordet være indstillet til de forskellige personer. Smart, ikke?

Det er enormt vigtigt for kroppen, at vi kan sidde og stå ordentligt og arbejde. Med ELJ Up & Down One får du masser af muligheder for variation. Derudover er det et flot bord, hvis design kan tilpasses præcis efter dit kontor. Bordpladen fås således både i bøg, birk og eg, grå, hvid og sort, og foruden den store 180×80 cm model, fås bordet i tre mindre størrelser.

Dette store skrivebord er til salg hos Kontor-inventar.dk.


25. ELJ Tellus – Klassisk bord til kontoret

ELJ Tellus er et helt klassisk kontorskrivebord, som kan bruges både derhjemme og på arbejdspladsen. Det er fremstillet med traditionelle T-ben i slagfast pulverlakering. Det gør ikke bare bordet meget stabilt men også super holdbart. Du kan altså godt regne med at kunne have (arbejds)glæde af skrivebordet i mange år.

Bordpladen er fremstillet i 19 millimeter laminat og kan klare stor belastning. Du skal altså ikke være bange for at befolke bordet med alt fra computer til kaffekande og tunge mapper med dokumenter. Pladen er desuden forsynet med UV-hærdet lakering, hvilket gør den modstandsdygtig over for slid og slag.

Du kan eksempelvis vælge ELJ Tellus skrivebordet i en diskret grå, der passer ind praktisk talt alle steder, og en størrelse på 140 x 70 centimeter. Men bordet fås i en lang række af farver og størrelser, så din kontorplads kan komme til at udstråle din personlige smag.

Du kan købe dette bord til kontoret hos Kontor-inventar.dk her.