Chaiselong-sofa – De 23 bedste sofaer med chaiselong

Deklarering-af-artikel

Er du på udkig efter den bedste chaiselong-sofa for dig? Så kan du finde hjælp her. I denne guide har vi nemlig samlet vores bud på 23 chaiselong-sofaer, der er værd at overveje som dit nye køb!

Chaiselong-sofaer kan være mange ting. Derfor finder du i guiden både hjørnesofaer, sovesofaer og “almindelige” sofaer med chaiselong – ligesom du finder sofaerne i et hav af forskellige farver, størrelser og materialer.

… Hermed kan du højst sandsynligt finde en sofa med chaiselong, der matcher netop dine behov. God læselyst!

OBS – Tilbud: Se chaiselong-sofaer med op til 50% rabat hos Sofa.dk her

Populære sofaer med chaiselong


1. Chaiselong-sofa opbygget i moduler – New York

Leder du efter en fleksibel og fremtidssikret chaiselong-sofa? Så kunne det meget vel være New York-sofaen her, du skal have fat i. Den er nemlig opbygget i moduler, hvilket giver dig rige muligheder for at sammensætte netop den sofa, du skal bruge.

Versionen vi her har valgt at vise – og linke til – består af 5 moduler: To midtermoduler, to hjørnemoduler og en puf. Denne sammensætning betyder, at du har mulighed for både at venstre- og højrevende sofaen. Dette er virkelig smart, idet det giver dig bedre muligheder for at få sofaen til at passe godt ind, hvis du eksempelvis skal flytte.

Sofaen er bygget op omkring massivt træ, hvilket giver den en robust kvalitet. Polstringen er fast og komfortabel koldskum, som bidrager til en sofa, der ikke falder for meget sammen med tiden.

Foruden den omtalte version, findes der også mange andre varianter af New York, ligesom modulerne kan købes enkeltvis.

Du kan købe New York chaiselong-sofaen hos Sofa.dk her.


2. Cali – Minimalistisk chaiselong-sofa (vælg mellem et væld af farver)

Cali er en minimalistisk chaiselong-sofa, som kan designes, så den passer perfekt ind i din stue. Den fås nemlig i et væld af farver – heriblandt lysegrå, støvet blå, antracit, petroleum, mørkeblå, mørkegrå og beige – Og benene kan vælges i naturfarvet egetræ, sort egetræ eller guld. På den måde sikrer du dig altså, at du får en sofa, der passer ind i din vision og unikke indretning.

Hvis din vision er minimalisme og enkelt design, passer Cali perfekt ind. Det er langt fra en tung flyder, men tværtimod en sofa, der løfter møblementet med sit rene udtryk.

Cali er udstyret med en skøn chaiselong, hvor pladsen er rig. Bredden er nemlig intet mindre end 110 centimeter, hvilket betyder, at to voksne mennesker kan sidde og læse, se TV eller tage en lur sammen. Derudover måler chaiselong-sofaen 290 x 95 x 76 centimeter.

Du kan købe denne Cali chaiselong-sofa hos Møbelkompagniet her.


3. Boston – Chaiselong-sofa i sort kunstlæder

Læder-looket er en tidløs investering, der aldrig lader til at gå af mode. Derfor kan denne Boston chaiselong-sofa i kunstlæder også vise sig at være en god investering, som du kan have glæde af i mange år.

Sofaen er udstyret med en løs chaiselong, så du selv kan bestemme, om sofaen skal være højre- eller venstrevendt. Det giver en god frihed i indretningen. Chaiselongen måler 135 centimeter i længden, så hvis du får lyst til at tage en lur, er der fin plads til at ligge i fuld udstrækning.

Sofaens design er enkelt, så den ikke “larmer” i indretningen. Benene er i metal, hvilket går smukt hånd i hånd med det sorte læder-look. 

Målene er 184 centimeter i længden, 78 centimeter i bredden og 66 centimeter i højden. Sædehøjden er 42 centimeter, og sædedybden er 69 centimeter.

Du kan købe denne chaiselong-sofa hos Moreland.dk her.


4. Berlin – Chaiselong-sofa i stramt design

Berlin er en chaiselong-sofa med rette linjer og et stramt design, der vil få din indretning til at fremstå eleveret. Dens ramme og siddepude er smukt integreret, hvilket bidrager til et enkelt udtryk, hvor der ikke er noget, der forstyrrer øjet. 

Ryglænet er lavt, og armlænet er bredt. I kombination med de slanke ben i sort metal er resultatet en sofa, der virker let i indretningen. Ikke desto mindre er Berlin meget stabil, og den beklædes med slidstærkt møbelstof.

I forbindelse med købet kan du vælge mellem en række farver og betræk. Hermed kan du sammensætte en sofa, der opfylder dine mere specifikke ønsker til design, blødhed, slidstyrke, m.v.

Sofaen er en open-end-model, så du kan strække dine ben og vippe med tæerne på chaiselongen. Det er lige, hvad man har brug for, efter en lang dag. Med en god film på TV’et bliver det endnu bedre.

Berlin Chaiselong-sofaen måler 74 af de høje, 207 og 274 af de brede, samt 93 af de dybe centimeter. Du kan købe den hos Sofa.dk her.


5. Billig 4-personers sofa med chaiselong

Model: Arizona

Med denne billige 4-personers sofa med chaiselong kan du indrette din stue til en god pris – mens der samtidigt er plads til at hele familien kan sidde og slappe af i sofaen. Sofaen er lavet i et stilrent design i antracitgråt eller lysegråt stof med ben i eg.

Arizona-sofaen er vendbar, så du selv kan vælge, hvor chaiselongen skal placeres alt efter din indretning. Indlægget i sædehynderne er fyldt med koldskum, hvilket giver en blød og behagelig siddekomfort. Der medfølger desuden en nakkestøtte.

Du kan finde matchende elementer til sofaen. Du kan eksempelvis købe en puf eller en lænestol fra samme serie som sofaen. Sofaen måler 86 x 150 x 332 centimeter.

Du kan finde flere informationer om denne billige 4-personers sofa med chaiselong hos Myhomemøbler.dk her.


6. Barcelona – 2,5-personers flydersofa med chaiselong

Der er mange højdepunkter ved Barcelona-sofaen. Så hvis du er på udkig efter den ultimative lounge-sofa – ja, så bliver det altså ikke meget bedre. Med dens indbydende chaiselong, lave højde og dybe sæde er Barcelona er en vaskeægte flyder, hvor man får lyst til at slænge sig.

Selvom der er tale om en stor og rummelig flydersofa, så har modellen alligevel et let og enkelt udtryk. Dette skyldes bl.a. de smalle, sorte metalben, som er placeret i sofaens hjørner, samt møblets vandrette orientering med en smal bund og brede sædehynder.

2,5-personers modellen har en samlet bredde på 290 cm. Vurderer du, at denne udgave er for smal, så findes Barcelona også en i 3-personers udgave med en bredde på 333 cm. 

Det er også værd at kigge nærmere på komforten i Barcelona-sofaen. Den lækre flydersofa er nemlig forsynet med skum, dun og silikone i de kraftige siddepuder, mens rygpuderne er polstret med bløde dun og silikone. Denne komfortable polstring sørger for en blød og indbydende sofa.

Når det kommer til udseende, så kan Barcelona-sofaen vælges i flere forskellige stoftyper – bl.a. Alfa Fløjl, de mere naturlige fibre og det bæredygtige Recy-stof. Udgaven i fløjl findes i 10 moderigtige farver.

Du kan købe den komfortable 2,5-personers flydersofa hos Sofa.dk her.


7. Lysegrå Boston chaiselong-sofa

Er du i tvivl om, hvorvidt du ønsker en højre- eller en venstrevendt sofa med en chaiselong? Så er det værd at kigge nærmere på denne chaiselongsofa. Her får du nemlig en vendbar 3-personers sofa, så du selv kan beslutte, om chaiselongen skal placeres i højre eller venstre side.

Boston-sofaen er beklædt med et slidstærkt lysegråt betræk og har sortlakerede ben i massiv ask. Tilsammen giver disse materialer en enkel og stilren sofa, der passer godt ind i de fleste stuer.

Ønsker du en mørkere farve, kommer sofaen også med et antracitgråt betræk.

Sofaen måler 86 x 85 x 235 centimeter.

Du kan se den nyeste pris på denne lysegrå Boston chaiselong-sofa hos Myhomemøbler.dk her.


8. Paris – Chaiselong-sofa med fyld af behageligt koldskum

Chaiselong-sofaen her, der har fået navn efter den franske hovedstad, er mindst lige så trendy som de berømte modeforretninger i Paris. Det lave og dybe sæde sørger for en afslappet loungestemning, mens de rene linjer gør Paris-sofaen til et smukt og tidløst møbel.

Den indbydende sofa byder på en skøn chaiselong, hvor du kan strække benene efter en lang dag. I sofaen er der plads til masser af hyggestunder med familie og venner, ligesom den er det oplagte udgangspunkt for en klassisk filmaften.

Paris-sofaen består af fire moduler, som sættes sammen efter behov. Dermed bestemmer du selv, om chaiselongen skal være i højre eller venstre side.

Udover et æstetisk ydre, så byder Paris også på masser af komfort. Sofaen er nemlig fyldt med behageligt koldskum og betrukket med det kraftige møbeltekstil, Mano.

Sofaen har en bredde på 270 cm, mens chaiselongens dybde er på 180 cm. Modellen findes i farverne antracit, lysegrå og latte.

Denne flotte chaiselong-sofa er til salg hos Sofa.dk her.


9. Manhattan – Chaiselong-sofa med betræk i fløjl

Manhattan er en moderne sofa med chaiselong og flotte, brede armlæn. Chaiselongen kan enten være venstre- eller højrerettet, ligesom du kan vælge mellem mange forskellige farver og tekstil-kombinationer.

Den populære og flotte sofa er en rigtig flyder med en siddedybde på hele 63 cm. På denne måde indbyder sofaen til afslapning for hele familien.

Manhattan-sofaen er opbygget med en solid træramme som skelet, hvorefter sæde og ryg er polstret med kraftigt koldskum. Læg også mærke til hvordan sofaen går helt ned til gulvet, hvilket skaber et markant og stilfuldt udtryk.

Du kan vælge imellem flere forskellige slags betræk – f.eks. det lækre og bløde fløjl. I fløjls-udgaven findes Manhattan i otte forskellige farver – lige fra den neutrale brune farve til den mere farvestrålende model i gul. Sofaen fås også i klassisk møbeltekstil, velour samt i bæredygtigt stof.

Sofaen har en bredde på 300 cm og en chaiselong-dybde på 141 cm. Idet det er en modulsofa, kan den dog tilpasses efter behov.

Du kan købe Manhattan-sofaen i fløjl hos Sofa.dk her.


10. Vendbar chaiselong-sofa – Arizona

Her får du en klassisk 3-personers sofa med en chaiselong. Sofaen er beklædt med antracitfarvet stof og forsynet med ben i egetræ.

Denne moderne Arizona-sofa er polstret med koldskum, hvilket giver en blød og optimal sidde- og liggekomfort for alle familiens medlemmer.

Chaiselong-sofaen er vendbar, så du selv kan vælge, hvor chaiselongen skal placeres. Herved kan du rykke rundt på sofaen, som du ønsker og placere den netop der, hvor den passer bedst.

Foruden den antracitfarvede variant er det muligt at købe sofaen i enten beige eller lysegrå med to nakkestøtter – eller investere i andre møbler til stuen med et tilsvarende design.

Sofaen måler 86 x 150 x 245 centimeter. Du kan finde flere oplysninger om denne vendbare chaiselong-sofa hos Myhomemøbler.dk her.


11. Billig grå 3-personers sofa med chaiselong

Model: Elvira

Er du på udkig efter en 3-personers sofa med en chaiselong til en fornuftig pris? Så er denne billige grå sofa måske noget for dig:

… Her får du nemlig en flot og stilren Elvira-sofa i gråt stof og ben i sortlakeret træ. Selvom sofaen er billig, er den stadig komfortabel. Sædehynderne er nemlig fyldt med polyetherskum, så du opnår en behagelig siddekomfort.

Derudover er sofaen vendbar, hvilket betyder, at du selv kan vælge, hvor chaiselongen skal placeres. På den måde vil sofaen altid passe til din indretning og stue uanset, om du på et tidspunkt får lyst til at rykke rundt på møblerne derhjemme.

Sofaen kan også fås med stof i en antracitgrå farve. Den måler 80 x 151 x 219 centimeter. Du kan læse mere om denne billige 3-pers sofa med en chaiselong hos Myhomemøbler.dk her.


12. Tokyo – Chaiselong-sofa med skønt silikonefyld

Er du til en open-end chaiselong-sofa, der står smukt og elegant i rummet? En sofa, der former sig efter kroppen, når du sætter dig i den? En rummelig sofa, hvis holdbarhed giver dig mulighed for at nyde godt af komforten i mange år? 

… Du behøver ikke at tage helt til Tokyo for at finde den – du kan nøjes med at investere i denne Tokyo chaiselong-sofa!

Tokyo chaiselong-sofaen er noget mindre end den japanske by, men ikke desto mindre ganske rummelig. Den måler nemlig 295 centimeter på den ene bredde, 214 centimeter på den anden, 88 centimeter i højden, 48 centimeter i siddehøjden og 50 centimeter i siddedybden. 

Sofaen har en slidstyrke på 49.000 på martindale-skalaen, hvilket er ret bemærkelsesværdigt. Og så er det en topkomfortabel sofa, takket være de silikonefibre, som udfylder sofaens rygpuder. Fibrene former sig efter kroppen, hvilket tager komforten til et helt nyt niveau.

Denne lækre chaiselong-sofa er til salg hos Sofa.dk her.


13. Helsinki – Lav og dyb flyder chaiselong-sofa

Helsinki er en bemærkelsesværdigt lav chaiselong-sofa, som det er nemt at komme ned i, men måske mindre nem at komme op af… Siddehøjden er nemlig blot 40 centimeter, men siddedybden er til gengæld 61 centimeter. Der er altså rigeligt med plads til at læne sig tilbage.

På de brede leder og kanter måler Helsinki 282 centimeter, og sofaen har en højde på 75 centimeter med ryglæn.

Chaiselong-sofaen er sammensat af seks moduler, hvilket betyder, at du kan forme og forvandle den, lige som du vil. Hvert enkelt modul måler 94 x 94 x 75 centimeter og er placeret på skjulte, lave ben. 

Designmæssigt er den lave og dybe flyder kendetegnet ved modulernes kompakte boksform. Chaiselong-sofaen er indbydende at smide sig i, og stoffets særlige cafe latte-nuance gør den kun endnu mere uimodståelig.

Denne lave og dybe flyder chaiselong-sofa er til salg hos Sofa.dk her.


14. Riviera – Lounge chaiselong-sofa til 4-5 personer

Skal din stue forsynes med lounge-stemning? Så inviter Riviera lounge chaiselong-sofaen på besøg! Du kommer nok ikke til at ville sige farvel til sofaen igen, når du først har sat dig i den.

Sofaen er fremstillet i et smukt, stengråt møbelstof (den fås dog også i andre farver), og den kommer med 4 matchende puder. Den er altså fyldt med hygge og komfort. Det gælder ikke mindst for den dejligt brede chaiselong, hvor man kan udbrede sig i total afslapning. Faktisk er der plads til at være to, der tager en slapper på chaiselongen.

Riviera lounge chaiselong-sofaen måler 290 centimeter i længden, 92-170 centimeter i dybden og 76 centimeter i højden. Dette betyder, at den gør sig godt til 4-5 personer.

Sædehøjden er 43 centimeter, og sædedybden er 64-142 centimeter. Benene er i sort, massiv bøgetræ men kan også fås i en fin naturfarve.

Du kan købe denne chaiselong-sofa til 4-5 personer hos Dansk Restlager her.


Hjørnesofaer med chaiselong


15. Stor chaiselong-sofa – Med både open-end og chaiselong

Model: Madrid

Mangler du en vaskeægte flydersofa i din stue? Så bør du kigge nærmere på denne store chaiselong-sofa. Madrid-sofaen er nemlig udstyret med både en open-end og en chaiselong. Det vil sige, at der er plads til, at to voksne personer kan flyde på sofaen på samme tid.

Sofaen er fremstillet med et slidstærkt betræk og har PU-skum i siddepuderne. Ryghynderne er fyldt med en kombination af chrushed skum og fiber-/silikonefyld. Tilsammen sikrer ryg- og siddepuderne en sofa med en lang levetid og en komfortabel sidde- og liggekomfort.

Der er ydermere mulighed for at designe chaiselong-sofaen efter egen smag, når det kommer til farven. Du kan således få den i farverne blå, grøn, grå eller lysegrå. Desuden kommer den både i en venstre- og højrevendt udgave.

Sofaen har en bredde på 305 cm, og den måler 200 cm på det dybeste punkt (chaiselongen).

Du kan læse mere om denne store chaiselong-sofa hos Sofa.dk her.


16. Hjørnesofa med chaiselong i læder – Barcelona

Du får en moderne læderhjørnesofa med chaiselong ved køb af denne Barcelona-sofa. Det er muligt at få sofaen i både en højre- og venstrevendt model.

På alle sofaens slidflader er der monteret ægte læder, mens benene er lavet af metal. Sofaen vil derfor være et fint møbel i de fleste stuer, hvor der er brug for en hjørnesofa i læder. Du har mulighed for at tilkøbe nakkestøtter.

Læderhjørnesofaen med chaiselong måler 86 x 147 x 297 centimeter.

Du kan finde den nyeste pris på denne hjørnesofa i læder med chaiselong hos Myhomemøbler.dk her.


17. Ucreate sofa med chaiselong

Drømmer du om at designe din helt egen sofa? Så bør du kigge nærmere på denne Ucreate sofa med en chaiselong. Her får du en klassisk flydersofa i antracitfarvet stof med ben i stål.

Sofaen måler 253 x 333 centimeter, så der er rig mulighed for at hele familien kan flyde i sofaen på samme tid. Da du selv kan designe sofaen, kan du vælge mellem alt lige fra sædebredde til sædedybde, sædevariant, armlæn, ben og ryghyndevariant.

Du kan ligeledes vælge mellem et hav af farver samt, om sofaen skal være i stof eller læder, hvis du ikke ønsker en antracitfarvet stofsofa.

Du kan se mere om denne Ucreate sofa med en chaiselong hos Mobler.dk her.


18. Toronto – Grå hjørnesofa med chaiselong

Er du til et neutralt udtryk, bør du overveje denne grå hjørnesofa med chaiselong.

Toronto-sofaen er forsynet med en chaiselong og er beklædt med et elegant gråt stof. Sofaen er en modulsofa med syv dele, som kan arrangeres efter dine ønsker og behov. Således får du altså her en sofa med en høj grad af fleksibilitet – Der så at sige kan forvandle sig til det, du har brug for.

Designet er ganske neutralt med den grå farve og skjulte ben. Både sæde- og ryghynderne er polstret med koldskum, hvilket sørger for, at sofaen er en både behagelig og langtidsholdbar investering

Sofaen måler 282 x 376 centimeter, og dens chaiselong er 188 centimeter dyb. Er det grå betræk ikke lige noget for dig, kan du også vælge en latte-farvet variant.

Du kan se den aktuelle pris på denne grå hjørnesofa med chaiselong hos Sofa.dk her.


Sovesofaer med chaiselong


19. Benjamin – Chaiselong-sovesofa med pocketfjedre

Med denne grå sovesofa med en chaiselong er du sikret en tidløs og moderne sofa, der vil passe perfekt ind i mange hjem.

Chaiselong-sovesofaen har god plads til enten overnattende gæster eller et par familiemedlemmer, der “bare” vil sidde og slappe af.

… Derudover kommer sovesofaen med et opbevaringsmagasin i chaiselongen, så du kan have dyner og puder opbevaret dér. Du vælger selv, om chaiselongen skal placeres i højre eller venstre side. Således er fleksibiliteten altså helt i top.

Selve sofaen indeholder pocketfjedre og skum. Dette sikrer en støtte og komfort, som gør, at den langt hen af vejen kan sammenlignes med en rigtig seng.

Sofaen tilbyder et liggemål, som svarer til en stor trekvartseng, når den er slået ud.

Du kan se den aktuelle pris på denne grå sovesofa med en chaiselong hos Sengefabrikken.dk her.


20. Sacramento – Sovesofa med vendbar chaiselong

Hvis du er på udkig efter en klassisk, enkel og praktisk sovesofa, kan det være, at denne sovesofa med en chaiselong er lige noget for dig.

… Her får du en således en sovesofa med nozag-fjedre, der sikrer en optimal sidde- og liggekomfort. Dens smarte hynder er desuden fyldt PU-skum, hvilket betyder, at de holder godt på formen og ikke behøver at blive banket. Derimod kan de blot støvsuges efter behov.

Under sovesofaens chaiselong er der placeret et magasin til opbevaring af eksempelvis dyner, puder m.m. Sovesofaens chaiselong kan vendes: Utrolig smart, da sofaen så nemt kan tilpasses det enkelte rum.

Sovesofaen måler B218 x D155 x H84 centimeter. Når den er slået ud som sovesofa, har den et liggemål på 140×195 centimeter.

Du kan købe denne vendbare sovesofa med chaiselong hos Møbelkompagniet her.


21. Billig sovesofa med chaiselong og opbevaring

Model: Polo

Har du brug for en sofa og en seng i ét og samme møbel? Så er det værd at kigge nærmere på denne billige sovesofa med en chaiselong. Sovesofaen kan placeres i din stue og bruges som seng, hvis du eksempelvis ønsker en gæsteseng, men ikke har et gæsteværelse.

Polo-sovesofaen er lavet i gråt slidstærkt stof og er vendbar. Det betyder, at du selv kan vælge, om chaiselongen skal placeres i højre eller venstre side. Der er desuden mulighed for opbevaring af sengetøj m.m. i magasinet under sovesofaen.

Sovesofaen måler 83 x 150 x 225 centimeter. Den kan også købes i en mørkeblå farve.

Du kan læse mere om denne billige sovesofa med chaiselong og opbevaring hos Myhomemøbler.dk her.


22. Stor grå sovesofa med chaiselong

Model: Volante

Denne store grå sovesofa med chaiselong er velegnet til dig, der ønsker en flydersofa og en gæsteseng i ét og samme møbel.

Hjørnesofaen er designet i lysegråt stof, og kommer med Bonell-fjedre. Sidstnævnte sikrer, at sofaen er behagelig både at sidde og ligge på.

Samtidigt kommer den grå sovesofa med udtræk og to store magasiner, hvor du kan placere sengetøj, puder, dyner m.m. Sofaen er højrevendt, hvilket dog i praksis ikke betyder så meget, da den har en chaiselong i den anden side.

Sovesofaen måler 87 x 206 x 301 centimeter. Du kan læse mere om denne store sovesofa med chaiselong hos Myhomemøbler.dk her.


23. Lille sofa med chaiselong – 2 personer

Model: Als

Her får du en lille sofa med en chaiselong, der er velegnet til to personer.

Det praktiske ved denne sofa er, at den har to funktioner i én: Den kan nemlig både bruges som almindelig sofa samt som sovesofa.

Als-sofaen til 2 personer er betrukket med blåt stof og har sorte ben. Benene kan også fås i børstet stål. Både sædet og sovedelen er fyldt med koldskum, hvor rygpuderne er polstret med granulat. Du får derfor en sofa med en behagelig og støttende komfort.

I chaiselongen er der opbevaringsplads, så du nemt kan opbevare dyner, puder m.m. Sofaen måler 158 x 229 centimeter.

Du kan se mere om denne lille 2-pers sofa med en chaiselong hos Mobler.dk her.


Valg af den bedste sofa med chaiselong for dig

Vi har nu præsenteret dig for en række gode chaiselong-sofaer. Men hvilken én skal du så vælge? Her handler det i særdeleshed om at tænke over dine specifikke behov. Den bedste sofa med chaiselong for andre er nemlig ikke nødvendigvis den bedste for dig.

Nogle forhold du med fordel kan have med i dine overvejelser kunne være:

  • Bedst-i-test chaiselong-sofa: Har andre prøvet sofaen og kan de sige god for den? Du kunne her eksempelvis kigge efter en professionel test eller anmeldelser fra andre kunder.
  • Størrelse: Hvor stor en chaiselong-sofa har du brug for?
  • Materiale: Hvilket materiale skal sofaen være fremstillet i – Overvej både betræk og indmad.
  • Farve: Hvilken farve foretrækker du?
  • Pris: Hvor stort et budget har du at gøre godt med?

Ved at tage forhold som disse med i dine overvejelser, vil du nemmere kunne vælge den bedste chaiselong-sofa for lige netop dig.