Fåreskind – 7 smukke & behagelige skind til hjemmet

Deklarering-af-artikel
Fåreskind

Fåreskind fås i mange forskellige former, farver og formater. Her er 7 af de absolut lækreste, som kan pifte enhver indretning om. Du kan blandt andet stifte bekendtskab med det ekstra store skind til sofaen, det unikt krøllede fåreskind fra Tibet og det perfekte skind til baby.

Får får ikke får, får for skind – og det kan du have stor glæde af i dit hjem, på dit kontor eller i fritidshuset. Der er ikke noget, der udstråler hygge og varme som et godt fåreskind, og det gør enhver krog mere appellerende. Her finder du derfor en stor håndfuld af de smukkeste og mest behagelige af slagsen.

1. Villa Collection – Færøsk fåreskind

Villa Collection – Færøsk fåreskind

Giv lænestolen, havebænken eller sofaen en æstetisk makeover med dette bløde og smukke færøske fåreskind. Med de lange, glatte og changerende hår er dette fåreskind i en klasse for sig.

De færøske får er aldrig blevet industrialiserede på samme måde, som man kender det fra det europæiske kontinent, hvilket resulterer i varierede og ganske unikke farvesammensætninger.

Fåreskindet fra Færøerne kan anvendes mange forskellige steder i hjemmet – både inde og ude. Og uanset hvor du vælger at placere det skønne skind, får du et charmerende, naturligt og yderst behageligt underlag.

Det indbydende fåreskind er let at vedligeholde. Dette kan f.eks. klares ved at ryste eller støvsuge skindet og hænge det ud til luftning – Gerne i frostvejr. Det anbefales også at børste skindet for at holdet det pænt og indbydende.

Det færøske fåreskind fra Villa Collection måler ca. 120×80 cm og findes i farverne grå, brun, hvid og hvid/brun. Eftersom der er tale om et naturprodukt, er der ikke to skind, som er ens, og du kan derfor se frem til at få et helt unikt produkt. 

Du kan købe det lækre færøske fåreskind hos Rikitikishop.dk her.


2. Natures Collection Premium – Gråt ægte fåreskind til stol (korthåret)

Dette ægte grå fåreskind ligger i din stol, som om det aldrig havde bestilt andet. Skindet måler 90 x 60 centimeter og er et Natures Collection Premium-produkt. Det er korthåret, hvilket betyder, at de flotte, naturlige krøller træder flot frem. Resultatet er et blødt og krølhåret skind, som er rigtig komfortabelt at sidde på.

Du kan selvfølgelig benytte Natures Collection fåreskindet præcis, som du vil. Som nævnt kan det lægges i en stol, der savner lidt ekstra varme og komfort, men skindet er også dekorativt på gulvet i stuen eller soveværelset. Du kan også placere det i en krog, hvor man ellers ikke ville sætte sig – fx en vindueskarm – og straks vil den blive langt mere indbydende!

Dette flotte lammeskind er importeret fra New Zealand, og det fås i flere forskellige farver end blot grå. Du kan eksempelvis anskaffe dig et hvidt skind, som er helt naturligt, eller du kan vælge et skind med indfarvning: Her kan du blandt andet vælge en cappuccino, perlemor eller klassisk sort.

Du kan købe dette korthårede og ægte grå fåreskind hos Lammeskindet.dk her.


3. Ekstra stort fåreskind – Perfekt til fx sofa eller lænestol

Et ekstra stort fåreskind er for dig, der gerne vil have mere skind for pengene. Dette skind kommer fra New Zealand og måler flotte 135 x 60 centimeter. Det gør det helt perfekt til en lænestol eller en sofa, hvor hyggen vil nå nye højder.

Dette lange skind er syet sammen af et helt og et halvt fåreskind, så du kan få endnu flere centimeter at rutte med. Det kan dog hverken ses eller mærkes, for hårlængder og tæthed er matchet, så skindet er helt ensartet. Hvis man ikke vidste bedre, ville man tro, det kom fra et kæmpefår!

Du kan vælge at få det ekstra store skind i en naturlig hvid, eller du kan vælge sort, brun, beige eller grå indfarvning. Det er et tykt og kraftigt skind med glatte hår på 5-8 centimeter, som er smukt i ethvert møbel og i ethvert hjem, sommerhus eller kolonihavehus. Aldrig har du ligget – eller siddet – blødere, varmere eller bedre.

Dette ekstra store fåreskind kan købes hos Lammeskindet.dk her.


4. Nordic Sheep – Billigt hvidt merino fåreskind

Nordisk indretning ville ikke være det samme uden fåreskind, og dét ved Nordic Sheep alt om. Derfor fører de blandt andet denne bestseller af et hvidt merino fåreskind – og så er det ikke engang særligt dyrt.

Det billige og smukke skind vil varme dig, uanset hvilken stol du lægger det i. Merino skind er utrolig blødt, og det øger komforten i spisebordsstolen såvel som kontorstolen. Dette skind måler omkring 85 x 60 centimeter, men det vil variere en smule, eftersom ikke to fåreskind er ens.

Det hvide merino skind kommer fra de såkaldte Merino får i New Zeland, som har en særlig tyk og blød uldpels. Det er disse kvaliteter, du får glæde af, når du lader fåreskindet blive en del af din stue og den hjemlige hygge.

Med et billigt, hvidt merino fåreskind slår du to fluer med ét smæk i indretningen. Det er nemlig både en praktisk foranstaltning, som giver varme og komfort, og et utrolig flot indslag i rummet. Skindet vil altid have en unik kvalitet, eftersom det vil afspejle det enkelte fårs liv og levned.

Dette billige hvide merino fåreskind er til salg hos Lammeskindet.dk her.


5. Krøllet fåreskind fra Tibet

Der er spræl og liv i dette krøllede fåreskind fra Tibet. Skindet er kendetegnet ved en masse små og fine krøller, og det er dem, der giver det dets særlige kvalitet. Kvaliteten bedømmes faktisk på selve antallet af krøller – jo flere, jo bedre!

Natures Collection tilbyder dette premium-skind, som måler 85 x 50 centimeter. Hvor skindet placeres, bliver der silkeblødt og skønt at være. Det være sig på en bænk i sommerhuskøkkenet, en stol på kontoret, skrivebordsstolen i teenageværelset eller tag-sko-på-krogen i entréen.

Og så ser det også flot ud. De mange små krøller skaber et meget livligt udtryk, og du kan også vælge en hel række livlige farver lige fra kejserlig gul til naturgrøn, orange eller pink. Du kan selvfølgelig også vælge at gå med en mere naturlig farve, hvis du går efter et organisk look.

De tibetanske fåreskind kommer i ét stykke, og de er naturligt krøllede med hår på en længde af 10-15 centimeter. Det er et unikt stykke natur, som du kan glædes over, hver gang du bruger det.

Du finder dette fåreskind med krøller hos Lammeskindet.dk her.


6. Fåreskind til baby

Du har sikkert set op til flere bedårende billeder af babyer på fåreskind. Men udover at din baby vil se helt enormt nuttet ud på fåreskindet, er der også en række andre gode grunde til at investere i et skind til familiens mindste.

Den største og vigtigste grund er, at et fåreskind er varmeregulerende. Det vil sige, at den lille hverken fryser eller overopheder, mens han eller hun leger eller hviler sig på skindet. Med en jævn temperatur kan baby bruge timevis på det bløde underlag.

Dette fåreskind til baby måler omkring 75 x 50 centimeter og er klinisk testet for at sikre dit barns sundhed. Det er i denne forbindelse værd at nævne, at skindet er godkendt til sart hud, naturligt og økologisk og indeholder ingen skadelige stoffer. Det dufter desuden neutralt, ligesom det er Woolmark- og Øko-tex-certificeret.

Dit barn vil med garanti nyde skindet, som er beroligende og tryghedsskabende. Det kan lægges på gulvet, i barnevognen eller klapvognen, eller det kan komme i barnestolen. Og det kan selvfølgelig bruges til at tage smaddersøde billeder.

Dette fåreskind til baby er til salg hos Lammeskindet.dk her.


7. Langhåret islandsk fåreskind – Sort

Et langhåret islandsk fåreskind giver et helt særligt naturligt look. Det er mindre “tæmmet” end et korthåret skind, og det kan tilføre råhed og vildskab i hjemmet. Som oftest ser det super flot ud i en stilsikker indretning, hvor linjerne ellers er rene og klare.

Dette sorte fåreskind fra Nordic Sheep måler 90 x 60 centimeter og giver et utrolig flot farvespil. Der er masser af liv i den naturlige farve, og skindet giver således en udvalgt krog eller lænestol et pift. Det vil med garanti blive mere populært at sætte sig her!

Idet farven er naturlig, falmer fåreskindet ikke i direkte sollys. Således skal du altså ikke bekymre dig for, hvad der sker, hvis du eksempelvis placeret det tæt på et vindue.

Du finder dette flotte fåreskind hos Lammeskindet.dk her.


Hvad er forskellen på et ægte fåreskind og et kunstigt fåreskind?

Et ægte fåreskind stammer fra et får, mens et kunstigt ikke gør det. Et kunstigt fåreskind kan også fx gå under betegnelserne syntetisk, falsk eller imiteret.


Tilbud på fåreskind – Find en god pris med fåreskind på udsalg

Der er ofte tilbud på fåreskind, hvorfor det kan være en god idé at sondere markedet lidt, inden du køber. Herunder har vi samlet nogle forhandlere, som vi vil anbefale, at du tjekker ud for eventuelle udsalg:

  • Lammeskindet.dk – Som navnet antyder, gør webshoppen Lammeskindet sig i skind. Herunder også fåreskind. Er du heldig, kan du måske finde et relevant udsalg.
  • Rikkitikkishop.dk – Rikki Tikki Shop sælger flere forskellige fåreskind, og vi ser indimellem tilbud på dem.