Grillbestik – De 9 bedste sæt med steakknive

Deklarering-af-artikel
grillbestik steakknive

Mange danskere er passionerede omkring grillmad, og derfor skal grillbestikket selvfølgelig følge med. Det skal tilføre stemning på spisebordet, glide ubesværet gennem kødet og ligge labert i hånden.

Men hvad for noget grillbestik skal du så vælge? Det kan du finde inspiration til i denne guide. Her giver vi dig nemlig vores bud på de 9 bedste sæt!

1. Onyx steak-bestik – Stålkerne med titaniumsbelægning

Onyx steak-bestik - Stålkerne med titaniumsbelægning

Der er ingen tvivl om, at enhver steak-elsker også vil elske dette Onyx steak-bestik, bestående af 4 gafler og 4 knive. Det har ultimativ skarphed, holder længe og ligger godt i hånden – og så kan det også komme i opvaskemaskinen, hvis du ikke føler for den helt store håndopvask.

Bestikket har en stålkerne, som er beklædt med en unik titaniumsbelægning. Det gør, at det kan holde utrolig længe. Knivsæggen er desuden udstyret med patenteret, keramisk stål, hvilket bidrager til skarpheden. Faktisk vil en steak føles smørblød mod knivens takker.

Onyx steak-bestikket har et ergonomisk design, som gør, at det ligger behageligt og godt i hånden. Skaftet er fremstillet i et let, skridsikkert glasfibermateriale, hvilket bidrager til en god balance på kniven. Og med en kniv, der er så skarp som denne, er det vigtigt at kunne holde balancen!

Bestikket er også fremstillet på en måde, der gør det ekstra nemt at rengøre. Både glasfiberskaftet og den titaniumbelagte knivsæg er nemlig vand- og pletafvisende. Som nævnt kan du også give bestikket en tur i opvaskemaskinen.

Dette Onyx steak-bestik er til salg hos Onyxcookware.dk her.


2. Luksus steakknive – I ekstremt hårdt & skarpt stål

Luksus steakknive - I ekstremt hårdt & skarpt stål

Gastrotools står bag disse luksus steakknive, som kan købes enkeltvis eller i sæt af 4, 8 eller 12. De er uden savtakker, men til gengæld med en ekstremt skarp knivsæg. Da du undgår at “save” i kødet, bevares flere af dets kapillærer, og du går hermed ikke glip af kødsaften.

Knivene er smedet af hele 67 lag stål, og den skærende midte består af kernestål med en hårdhed på 60-61 HRC på Rockwell-skalaen. For dig, der ikke er bekendt med fagtermerne, vil det sige, at kniven er mærkbart skarpere og hårdere end den gennemsnitlige steakkniv.

På grund af en unik sammensætning af mineraler og et højt carbon-indhold holder knivene sig skarpe og stærke i mange år. Faktisk er de designet til at følge dig resten af livet! De er poleret og slebet i hånden på vådslibesten. Jep, vaskeægte luksus steakknive!

Du kan købe disse luksus steakknive hos Gastrotools.dk her.


3. Laguiole steakknive – Rustfrit stål og træ

Køberne mener: Bedst-i-test? Det er ihvertfald meget muligt, hvis vi spørger køberne. Kunderne hos KitchenOne giver således i skrivende stund disse Laguiole steakknive perfekte 5 ud af 5 stjerner.

Laguiole steakknive - Rustfrit stål og træ

Et sæt Laguiole steakknive er en fantastisk gave til personen, som elsker en god bøf eller en lækker steg. De 4 knive kommer i en elegant og karakteristisk Laguiole-æske som med fordel kan stå fremme på køkkenbordet. Det er også et flot syn, når knivene tages ud af æsken, for de har nemlig skæfter af smukt træ og knivsæg af rustfrit stål.

Steakknivene er udstyret med knivskarpe blade, som gør dem velegnede til mange forskellige måltider – Lige fra de festlige til de mere hverdagsagtige. Stålet er skarpt, så knivene glider gennem forskellige teksturer uden den store modstand.

Knivenes unikke rå skæfter er labre at have i hånden, og steakknivene er i det hele taget indbydende. Som nævnt er det en super og meget brugbar gave – til dig selv eller én, du holder af – og som holder af mad.

Du finder Laguiole steakknivene hos Kitchenone.dk her.


4. Gense Old Farmer Classic grillbestik

Køberne mener: Spørger vi kunderne hos KitchenOne, kunne Gense Old Farmer Classic meget vel være det bedste grillbestik. Det får ihvertfald i skrivende stund perfekte 5 ud af 5 stjerner.

Gense Old Farmer Classic grillbestik

Gense har her begået en god, gammel grillbestik-klassiker. Old Farmer Classic er således et grillbestik, som oprindeligt blev designet helt tilbage i 1970. Bent Severin er manden, som står bag det klassiske og tidløse bestik, som stadig er at finde i mange skandinaviske køkkener.

Du kender bestikket, når du ser det; det blankpolerede, rustfri 18/0 stål og det smukke skaft af ædeltræ kendetegner Old Farmer Classic. Det bringer sjæl til spisebordet i det udendørs- og indendørs køkken, og det egner sig godt til grill- såvel som ovnmad.

Dette sæt består af 6 knive og 6 gafler, og de ankommer i en rustik trææske, der matcher det klassiske design. Æsken kan både benyttes som gaveindpakning og som fast beholder for grillbestikket. Her ligger gafler og knive godt beskyttet, så du kan have glæde af dem rigtig mange år ud i fremtiden.

Dette brune Gense Old Farmer Classic grillbestik kan købes hos KitchenOne her.


5. Weber Style grillbestik – 12 dele (6 knive & 6 gafler)

Weber er en populær producent af alskens udstyr og redskaber til grill og grillhygge. Hvis du allerede har gode erfaringer med brandet, vil du blive begejstret for at stifte bekendtskab med dette Weber Style grillbestik. Og hvis det er dit første produkt af Weber, vil du få et knivskarpt førstehåndsindtryk!

Steak- og grillbestikket har et karakteristisk design, hvis mønster ligner de små kerner i en vandmelon, og du kan altid kende det. Det ligger godt i hånden og går ubesværet igennem steg, kylling, kalkun og grillstegt grønt.

Det er et super sæt til den udendørs grillaften med familien eller et par gæster. I pakken finder du nemlig 12 dele, nærmere bestemt 6 knive og 6 gafler, som du kan lægge på bordet, mens grillen summer og simrer.

Dette Weber Style grillbestik er til salg hos frishop.dk her.


6. Tramontina Churrasco grillknive

Køberne mener: 5 ud af 5 stjerner – Det er det, som gennemsnittet i skrivende stund lyder på fra kundernes anmeldelser hos KitchenOne.

Tramontina Churrasco steakknive

Har du planer om at kokkerere en saftig fredagsbøf? Så kan disse Tramontina Churrasco grillknive være en stor hjælp ved spisebordet. De har et traditionelt design, der ikke efterlader nogen tvivl om deres funktion. Bladene er af rustfrit stål, og de skarpe tænder på knivsæggen gør dem velegnede til al slags kød.

Knivenes skæfter er ergonomisk fremstillet, så de føles godt i håndfladen. Det mørke træ tilfører en vis tyngde til designet, som passer ind i de fleste danske inde- og udekøkkener.

En stor fordel ved knivsættet (du får 6 styks i dette sæt) er i øvrigt, at det kan komme i opvaskemaskinen. Har du gæster til middag, kan det være en skam at bruge aftenen på at vaske op, og derfor er det skønt at kunne tage den lette udvej. Du skal blot huske at tørre skæfterne af, når knivene kommer ud af maskinen. På den måde holder de i længst tid.

Disse Tramontina Churrasco grillknive kan købes hos Kitchenone.dk her.


7. Hâws steakknive – Rustfrit stål & træ

Køberne mener: Disse Hâws steakknive i stål og træ scorer i skrivende stund solide 4,7 ud af 5 stjerner fra kunderne hos Coop. Her beskriver en køber dem da også med ordene “fantastisk kvalitet”.

Hâws steakknive - Rustfrit stål & træ

Hvis du er på udkig efter et eksklusivt udseende sæt steakknive, så er disse Laguiole by Hâws knive måske lige, hvad du leder efter. Ved bare at kaste et enkelt blik på dem kan du tydeligt se, at der er tænkt over hver en detalje, både når det kommer til design og funktion.

Knivene er fremstillet i rustfrit stål, der får enhver steak til at føles smørblød. Håndtaget er af sort ibenholt-træ, hvilket giver et meget elegant og luksuriøst look. Det er et sæt utroligt smukke knive, som fanger opmærksomheden på ethvert spisebord. Sjældent vil du have gæster til middag, som ikke kommenterer knivenes skarp- og skønhed.

Hvis du gerne vil give en skarp og skøn gave, er Hâws steakknive også oplagte. De kommer nemlig i en fin gaveæske, som efterfølgende kan benyttes til opbevaring af de nye yndlingsknive. Der er 6 styks steakknive i hver æske.

Du kan købe disse Hâws steakknive hos Coop.dk her.


8. Zwilling steakknive

Køberne mener: Kundernes egne tests kunne godt tyde på, at Zwilling steakknivene her er ganske gode. Køberne hos KitchenOne giver dem nemlig i skrivende stund et gennemsnit på perfekte 5 ud af 5 stjerner.

Zwilling steakknive

Hvis du vil undgå at gå ned på udstyr, er disse Zwilling steakknive gode at have i skuffen. De diskrete, men ikke desto mindre stærke, takker skærer igennem steaks og steg uden problemer. Resultatet er skarpskårne og saftige bider, som vil glæde dig og dine kære.

Knivene er designet med blik for det ergonomiske, og du vil derfor opleve, at de ligger rigtig behageligt i hånden. Derudover er det en utrolig stilsikker kniv, med rene linjer og et simpelt, sort skaft. Knivsæggen består af rustfrit stål, som yder stor styrke og en lang holdbarhed.

Hvad end knivene er til dig eller en anden heldig person, er det gaven, som bliver ved med at give. Du kan nemlig benytte Zwilling steakknivene igen og igen, eftersom de er modstandsdygtige og slidstærke. Du får 4 knive i en æske.

Zwilling grillbestikket er til salg hos Kitchenone.dk her.


9. WMF grillbestik

Køberne mener: Kunderne hos KitchenOne giver i skrivende stund disse WMF steakknive perfekte 5 ud af 5 stjerner.

WMF grillbestik

WMF grillbestikket fanger opmærksomheden hos dig, der elsker synet af blankt stål. Knivene er fremstillet af Cromargan rustfrit stål, som holder sig imponerende blankt i mange år. Derfor bliver knivene altså ved med at stråle ved siden af tallerkenerne på dit spisebord.

Forskelligt fra meget andet grillbestik er også knivenes skæfter i stål, som giver dem et meget rent udtryk. Knivene har en smukt buet form, der både bidrager til æstetikken og praktikken. Formen giver nemlig et godt greb og gør bestikket nemt at håndtere, når der skal skæres gennem råvarer.

Du får 6 af de skønne WMF steakknive i en specialdesignet gaveæske. Endnu et højdepunkt ved netop disse knive er, at de fint kan komme i opvaskemaskinen. Stålet holder til lidt af hvert, og du kan godt regne med, at knivene forbliver nyttige i meget lang tid.

Dette WMF grillbestik kan købes hos Kitchenone.dk her.


Det endelige valg: Billigt grillbestik, bedst-i-test steakknive m.v.

Du er nu blevet præsenteret for en række forskellige gode bud på steakknive. Men hvilket grillbestik skal du så vælge? Til besvarelsen af dette spørgsmål er der en række forskellige faktorer, du kan kigge på:

  • Tests: Findes der eksempelvis en professionel test eller tests fra andre privatkunder? Så kan dette naturligvis være med til at guide dit valg. Det, som andre kalder bedst-i-test grillbestik kunne jo meget vel også være det for dig.
  • Pris: Er der tale om billigt grillbestik eller bestik, der er mere præget af luksus? Her afhænger det rette valg – naturligvis – af dit budget.
  • Funktionalitet: Ligger steakknivene godt i hånden, og er de behagelige at skære med?
  • Æstetik: Bryder du dig om grillbestikkets udseende?

Ved at besvare spørgsmål som disse kan du – højst sandsynligt – komme tættere på at besvare, hvad der er de bedste steaknive / det bedste grillbestik for dig.