Lænestole – 31 gode bud på den bedste lænestol

Deklarering-af-artikel

Der er ikke noget som at slænge sig i en god lænestol efter en lang og hård dag.

Jagten på verdens bedste lænestol kan imidlertid være sej. For hvad der er en fed og lækker lænestol for andre er ikke nødvendigvis den rette stol for dig. Hvor nogen foretrækker en stor hyggestol, de kan flyde i, foretrækker andre således måske en mindre og lidt lettere løsning.

…. I denne guide kan du heldigvis finde hjælp til din søgen på det bedste køb. Her har vi nemlig samlet vores bud på 31 vidt forskellige smukke og komfortable lænestole!

1. Cazar – Moderne lænestol i brunt kunstlæder

Lækre afrundede former, fremragende komfort samt en praktisk og slidstærk overflade: Der er mange gode grunde til at vælge den smukke lænestol Cazar, som er betrukket med kraftigt brunt kunstlæder.

Cazar er en enkel og indbydende lænestol, som fremstår i et let og opløftende design. Med sit smalle metalstel og rundende sæde, kommer lænestolen til at være et naturligt midtpunkt i stuen. Her kan man nemt sætte sig til rette med en bog eller tablet i hånden og nyde den gode komfort.

Det sorte, pulverlakerede stel skaber en flot kontrast til det cognac-farvede sæde og ryglæn og sørger desuden for en stabil og skridsikker stol.

Cazar-lænestolen passer perfekt ind i den moderne indretning. Det klassiske design og konservative farvevalg sikrer, at lænestolen nemt kan matches med mange forskellige farver, former og møbler fra forskellige tidsperioder. 

Du kan naturligvis vælge at placere Cazar-lænestolen for sig selv. Men du kan også placere to eller flere stole ved siden af hinanden for at skabe en smuk sammenhæng i stuen.

Du kan læse mere om den smukke moderne lænestol hos Moebelkompagniet.dk her.


2. Talgarth Recliner – Elegant lænestol med skammel

Ægte komfort indfinder sig i din stue med denne Talgarth lænestol. Den har den eftertragtede recliner-funktion samt justerbar højde, så du kan indstille stolen fuldstændig efter behov. På den måde kan du komme i mål med individuel en komfort, der lader dig slappe af til fulde.

Talgarth Recliner lænestolen har et lækkert og stilrent design, der sikkert kan gøre indretningen af din stue endnu bedre. Den fås i to afdæmpede og skønne farver: Nemlig beige og grå. Mens den første tilføjer lys og lethed til din stue, giver den anden en vis luksuriøs tyngde.

Lænestolen er udstyret med en bred og buet stoleryg, hvis smukke form omfavner dig, når du sætter dig ned. Det gør bare stolen endnu mere komfortabel, og det samme gælder for den medfølgende fodskammel.

Talgarth Recliner måler 76 centimeter i bredden, 86 centimeter i dybden og 105 centimeter i højden. Benene er skabt af pulverlakeret, sort metal, og stolen er betrukket med moderigtigt stof i god kvalitet.

Du kan købe denne lænestol hos Møbelkompagniet her.


3. Padova – Lyseblå lænestol i vintage-stil

I Padova sofagruppe-serien finder du denne dejlige, lyseblå lænestol i et klassisk retro-design. Den kan løfte humøret og komforten i enhver stue, uanset om du kombinerer den med de andre møbler i serien, eller du lader den stå alene. For stå alene kan den bestemt godt!

Padova lænestolen er rig på fine detaljer, der bidrager til æstetikken og formsproget, der er præget af en god del vintage-charme. Eksempelvis står den smukt på de vinklede træben, og den bløde, rundede ryg er forsynet med markante knapper. 

Alt i alt formår lænestolen at forbinde 1950’erne med den nordiske mode, der er så udbredt i de danske indretninger i dag. Det er en vindende kombination, der på én gang forekommer helt naturlig og vækker opsigt.

Lænestolen måler 108 x 89 x 76 centimeter. Du kan købe den hos Moreland.dk her.


4. Alma Bouclé – Skøn lænestol i et kunstnerisk design

Alma Bouclé er en blød og indbydende lænestol, som byder på et stort sæde og en relativt lav ryg. Denne specielle og moderne konstruktion resulterer i et anderledes og yderst kunstnerisk møbel til stuen.

Bouclé er det fransk ord for løkke, og ordet benyttes primært om små garnløkker, der er med til at skabe en ujævn og vamset overflade. Og det er netop sådan en overflade, du oplever på Alma-lænestolen.

Alma-lænestolen har en fantastisk udstråling, og man får straks lyst til at tage plads i den flotte og alternative stol. Det kompakte design er oplagt for dig, der elsker nye og anderledes former.

Den bløde og indbydende Alma Bouclé-lænestol er til salg hos Møbelkompagniet her.


5. Gynge lænestol med justerbar fodstøtte – Birketræ

Denne gynge lænestol i birketræ er en ideel lænestol i både dit hjem og i dit sommerhus. Her kan du nemlig rigtig slappe af, mens du rokker frem og tilbage i stolen.

Lænestolen er bygget på et flot og solidt stel i birketræ. Herpå er stolens lækre sæde og ryg placeret. Dette byder på et behageligt, åndbart betræk i bomuld samt en skum-polstring.

Med denne stol kan dine arme ligge komfortabelt på armlænene, mens din nakke bliver støttet af den medfølgende nakkepude. Ydermere kommer stolen med en benstøtte med en vippefunktion. Således kan du her vælge mellem fem indstillinger, så du kan tilpasse den til netop dine behov. Tilsammen sikrer alt dette, at du sidder optimalt.

Lænestolen måler 55 x 80 x 91 centimeter.

Du kan købe denne gynge lænestol hos Lammeuld.dk her.


6. Linnea – Lænestol i mangotræ og læder

Linnea byder på klassisk skandinavisk design og skøn komfort. Du kan roligt læne dig tilbage og nyde stolens behagelige støtte – eventuelt med en bog i hånden.

Den smarte lænestol er skabt i lækre kvalitetsmaterialer og passer perfekt til den moderne indretning.

Linnea-lænestolen er fremstillet i massivt mangotræ, mens sæde og ryg er udført i flettet sort læder. Foretrækker du en lysere nuance, så findes modellen også i en fin mokkafarve. Uanset farvevalg skal Linnea nok blive din foretrukne siddeplads i stuen.

Med sine skrå linjer og smukke samlinger er Linnea en arkitektonisk perle, der både er en fornøjelse at sidde i og kigge på.

Modellen findes både med og uden armlæn, og du kan således selv afgøre, om du foretrækker et åbent eller et mere lukket udtryk.

Du kan læse mere om den flotte Linnea-lænestol i mangotræ og læder hos Møbelkompagniet her.


7. Malaga – God hvilestol med masser af plads

Malaga er en indbydende og moderne hvilestol, hvor der er rig mulighed for at slænge sig i komfortable positioner. Med den markante bredde på 118 cm får du en skøn lænestol med masser af plads, der fungerer som et både stilfuldt og behageligt indslag til stuen.

Selvom der er tale om et markant møbel, så sørger lænestolens smalle ben for et let og enkelt udtryk. De smalle armlæn og det tilbagelænede ryglæn bidrager ligeledes til det simple og afslappede udtryk.

Malaga-lænestolen er betrukket med slidstærkt polyesterstof, og den findes i farven khakigrøn.

Siddepuden er lavet af højelastisk PU-skum, hvilket giver dig en blød og behagelig lænestol, mens ryggen er fyldt med silikonekugler.

Du kan købe denne lækre Malaga hvilestol hos Sofa.dk her.


8. Gaia Sheep – Blød og vamset lænestol

Når du tager plads i Gaia Sheep-stolen, føles det lidt som at kramme et får. Den bløde lænestol er nemlig betrukket med et hvidt og vamset betræk, der nemt leder tankerne i retning af en fårepels.

Med sine afrundede former i ryg og sæde får Gaia-lænestolen et levende og indbydende udtryk. Man får straks lyst til at sætte sig til rette i den skønne stol, ligesom man kan nyde stolens charmerende og utraditionelle udtryk.

Som kontrast til det hvide og vamsede stofbetræk, er stolens smalle ben og stel udført i sort metal. Metalbenene sikrer en robust og stabil stol, som ligeledes er leveringsdygtig i skøn siddekomfort.

Gaia Sheep er en fornøjelse for både små og store og vil med garanti skabe glæde hos hjemmets beboere og dets gæster.

Du kan købe Gaia-lænestolen hos Møbelkompagniet her.


9. Flot og komfortabel blå velour-lænestol

Model: Andrew

Denne blå velour-lænestol er en fin kombination af et moderne og et klassisk design. Stolens klassiske udformning og dens spinkle mørke ben med messinghjul komplementerer hinanden på bedste vis – og giver dig en yderst elegant lænestol!

Andrew lænestolens tidløse design sikrer, at den nemt kan placeres i nærmest alle rum uanset indretningsstilen. Stolen er dejlig blød og har en behagelig siddekomfort, da den er polstret med to lag polyetherskum i sædet. Også ryglænet indeholder polyetherskum. Således får du her en yderst komfortabel lænestol.

Lænestolen måler 100 x 100 x 87 centimeter og vejer 52 kg.

Udover den grønne farve kan stolen også fås i fire andre flotte farver: Beige, sort, mørkegrøn og mørkegrå. Ydermere er det muligt at købe lænestolen inklusive puf.

Du kan finde flere oplysninger om den komfortable blå velour-lænestol hos Myhomemøbler.dk her.


10. Monte – Hvid lænestol beklædt med kunstigt lammeskind

Monte er en klassisk lænestol, hvor man rigtig kan læne sig tilbage og slappe af. Takket være de kraftige armlæn og den høje ryg, får du et flot og dejligt møbel, som samtidig indbyder til afslapning.

Lænestolen er beklædt med kunstigt hvidt lammeskind, og den har derfor et blødt og vamset udtryk. Den lyse farve gør det samtidig nemt at matche stolen med hjemmets øvrige indretning. Ønsker du at tilsætte mere farve til stolen, kan du f.eks. tilføje en farvestrålende pyntepude eller en plaid.

Under lænestolen findes fire lyse træben i bøg, der bidrager til det enkle, nordiske udtryk. Benene sørger også for en god og solid konstruktion, så du kan sidde godt de næste mange år.

Er du ikke så meget til hvidt lammeskind, så findes Monte-lænestolen også betrukket med blå, grøn og gul velour, ligesom den fås med grå og lysegrå stof.

Se den aktuelle pris på den flotte Monte-lænestol hos Lammeuld.dk her.


11. Siena – Lænestol i unikt design

Har du brug for en lænestol, som du kan slappe af i? Så bør du tage denne lækre Siena lænestol med i dine overvejelser. Stolen tilbyder nemlig en både behagelig og stabil siddekomfort.

Lænestolen har et fantastisk flot og lidt anderledes udtryk. Således egner den sig særligt godt til dig, som gerne vil have en unik lænestol: En lænestol som står ud fra mængden.

Denne lænestol måler 106 x 85 x 77 centimeter.

Du kan få flere oplysninger om Siena lænestolen hos Moebelkompagniet.dk her.


12. Billig lille lænestol i træ – Formspændt bøg

Model: Agger

Hvis du mangler en lille billig lænestol, kan det være, at denne lænestol i træ falder i din smag. Stolen er stilren og er fremstillet med et typisk klassisk udtryk.

Lænestolen passer godt ind i hjem med en nordisk indretning, da sammensætningen af træ og flet i sort kanvas giver en flot minimalistisk fremtoning.

Agger lænestolen er lavet i flettet sort kanvas og formspændt massiv bøg, som er sortlakeret. Stolen er således ikke polstret, men der medfølger en justerbar nakkestøtte, så du er sikret den bedst mulige siddeposition.

Stolen fås også i en anden variant end den omtalte. Desuden kan du vælge at tilkøbe en fodskammel, som passer til den. Lænestolen måler 92 x 80 x 63 centimeter.

Du kan se flere oplysninger om den lille billige lænestol i formspændt bøg hos Myhomemøbler.dk her.


13. Lækker lænestol med sædeløft

Model: Lindus

Denne lænestol med sædeløft er perfekt til dig, der ønsker en model med flere praktiske funktioner. Sædeløftet er især en god funktion for dig, der ønsker, at det skal være nemt at komme op af stolen.

Lænestolen kommer også med en indbygget fodstøtte samt en regulerbar rygfunktion. Stolen indeholder en eldreven motor, således at du kan betjene hele herligheden via et betjeningspanel, som sidder på stolens højre side.

Stolen er fremstillet med betræk i antracitstof. Den måler 104 x 83 x 72 centimeter og vejer 50 kg.

Du kan se denne lækre lænestol med sædeløft hos Myhomemøbler.dk her.


14. Indbydende lænestol med skammel – Beige stof

Model: Napoli

Mangler du en indbydende lænestol med skammel, er denne flotte model et godt valg. Den passer perfekt ind i et hjem med en nordisk stil takket være det enkle og stilrene design.

Napoli lænestolen er betrukket med beige stof, og den kommer med ben i enten lys eller sort bøg. Dette giver stolen et flot, klassisk udtryk.

Med denne stol er du sikret et pragtfuldt sted at sidde, da den er polstret med lækkert PU-skum. I kombination med det bløde stof giver det en skøn siddekomfort.

Lænestolen måler 78 x 94 x 118 centimeter.

Du kan købe denne indbydende beige lænestol med skammel hos Moebelkompagniet.dk her.


15. House Nordic – Lysegrå lænestol med høj ryg

Model: Campo

Er du på udkig efter en lænestol, som vil falde godt ind i de fleste stuer? Så kunne denne lysegrå sag fra House Nordic meget vel lige være sagen.

Her får du en enkel og moderne lænestol med en forrygende siddekomfort. I fremstillingen er der bl.a. anvendt en kombination af polyester og bøgetræ, hvilket giver stolen stærke kvaliteter, både hvad angår robusthed og komfort.

Foruden lysegrå kommer stolen også i et væld af andre farver såsom mørkeblå, mørkegrå og gul. Der er således rige muligheder for at finde lige netop den designmæssige løsning, du leder efter.

Lænestolen måler 87 x 87 x 103 centimeter. Således er der altså tale om en relativt høj lænestol, hvorfor den egner sig godt til dig, der lægger vægt på god support til ryggen.

Du kan kigge nærmere på den lysegrå lænestol hos Creativ.dk her.


16. Lænestol med betræk i lammeskind

Model: Emily

Er du på udkig efter en lænestol i et naturligt design? Så er denne bløde og indbydende model muligvis lige noget for dig.

Emily-lænestolen er betrukket med ægte lammeskind fra New Zealand, mens de solide ben er fremstillet i det smukkeste valnøddetræ, eg eller bøg. Det giver dig en skøn kombination af naturlige materialer.

Lænestolen passer perfekt i stuen, på kontoret eller i soveværelset, hvor den både kan være praktisk og æstetisk. Stolen måler 64 x 60,5 x 75 cm og findes i mange forskellige farver – Bl.a. hvid, grå, sort og brun.

Du finder lænestolen med betræk i lammeskind hos Natures Collection her.


17. Bonanza lænestol – Ægte læder og med elektronisk betjening

Bonanza lænestolen er en stilren lænestol i ægte læder med elektrisk betjening. Det tidløse design gør, at du her får en lænestol, der aldrig går af mode. Den passer derfor også stort set ind i ethvert hjem – uanset hvilken indretningsstil din bolig har.

Lænestolen er fremstillet i sort læder og hviler på en elegant sokkel. Stolen er udstyret med elektronisk betjening, så du nemt kan justere den. Således kan du fx have den i oprejst tilstand uden fodskammel – Eller vippe stolen ned og slå fodskamlen ud når du rigtig skal slappe af.

Denne lænestol måler 115 x 83 x 76 centimeter.

Du kan finde alle informationer om Bonanza lænestolen i ægte læder hos Boboonline.dk her.


18. Design-lænestol – Cognac-farvet

Model: Rodeo

Leder du efter en vaskeægte design-lænestol? Så læs med her. Her får du nemlig en cognac-farvet design-lænestol fra BePureHome.

Lænestolens designer har skabt en stilren og elegant stol, som passer godt ind i de fleste hjem. Den har et blødt og lækkert udtryk, så du får lyst til at sætte dig i den – og som har potentialet til at gøre den til en design-klassiker en dag!

Er du ikke vild med cognac-farven, kan lænestolen også købes i andre farver. Den fås i både sort og grønt økolæder samt i gråt og rustfarvet velourstof. Alle stolene har ben fremstillet i sort metal. Du kan herved vælge lige netop den Rodeo lænestol, der bedst matcher farverne i dit hjem.

Lænestolen måler 85 x 105 x 86 centimeter. Du kan finde prisen på den cognac-farvede design-lænestol hos Byhornsleth.dk her.


19. Gammeldags Chesterfield lænestol

Denne klassiske Chesterfield lænestol er en oldschool stol med mørkt vintage-læder. Den gammeldags lænestol passer godt ind i mange forskellige indretningsstile, da den nemt kan kombineres med andre møbler.

Som en fiks lille detalje er der hjul på stolens ben. Mens det er er en relativt robust stol, er den således nem nok at flytte rundt med.

Lænestolen måler B114 x D90 x H76 cm, og den har en siddehøjde og siddedybde på hhv. 50 og 56 cm. Du kan se den klassiske Chesterfield lænestol hos Lepong.dk her.


20. Højrygget lænestol med indbygget fodskammel

Her får du en stilren lænestol med en indbygget fodskammel med flere smarte detaljer!

… Stolen har en indbygget fodstøtte, hvilket er ideelt, hvis du vil spare på gulvpladsen, når du ikke sidder med fødderne oppe.

Lænestolen fås I sort bonded læder, ligesom stellet er sort . Den måler 108 x 75 x 82 centimeter og vejer 29,5 kg. En solid vægt som dog ikke gør det helt umuligt selv at flytte rundt på stolen efter behov.

Få flere informationer om denne lænestol i læder med indbygget skammel hos Myhomemøbler.dk her.


21. Klassisk patchwork stoflænestol – Perfekt som læsestol

Model: King

Blå og grå er behagelige farver, som går godt ind i de fleste hjem… Derfor skulle denne flerfarvede patchwork King stoflænestol naturligvis også have en plads på listen!

Stolen er udført i et klassisk design, som leder tankerne tilbage mod en svunden tid, hvor alt var lidt simplere. Betrækket er polyester-stof i forskellige grå og blå nuancer, benene er i massivt egetræ, indlægget er i behageligt koldskum, som holder formen – og så har stolen en superlækker detalje i form af dens flotte knapper!

Stolen egner sig bl.a. fortrinligt som læsestol for dig, der nyder at sidde i en forholdsvist oprejst stilling med din bog.

Denne klassiske stoflænestol måler 100 x 88 x 78 cm. Du kan læse mere om King-lænestolen hos Myhomemøbler.dk her.


22. Otium lænestol – God stol til ældre mennesker

Model: Dragør

Denne otium lænestol er en rigtig god stol til ældre mennesker. Stolen er nemlig udstyret med en fodskammel, som er behagelig at hvile benene på. Samtidigt kommer den med en trinløs regulering af ryggen, så du kan sidde på den mest optimale måde alt efter dine behov.

…. Og selv om vi her lægger vægt på otium lænestolens stærke kvaliteter ift. særligt de ældre, kan unge mennesker naturligvis også have masser af glæde af den!

Senior-lænestolen er lavet i et pænt og tidløst design, der aldrig går af mode. Du kan derfor nyde godt af denne lænestol i mange år frem i tiden, hvis du sørger for at passe godt på den.

Du kan købe stolen i enten brun læder med mahogni stel, gråt stof med mahogni stel eller brun læder med naturfarvet stel.

Du finder otium lænestolen hos Myhomemøbler.dk her.


23. Wegner – Tidløs designer-lænestol (dansk design)

Model: GE290 

GE290 Wegner lænestolen i eg er en klassiker i mange danske og udenlandske hjem. Denne lænestol udstråler eksklusivitet og elegance, og den vil bidrage til den stilfulde indretning i ethvert hjem.

Bag stolen står naturligvis Hans J. Wegner, som er et ikon udi dansk design. Her er altså tale om en vaskeægte arkitekttegnet lænestol.

Stolens design har levet siden 1953 og giver stadigvæk den dag i dag en rigtig god siddekomfort. Den er fremstillet i Hallingdal stof og er forsynet med ben i ubehandlet eg. 

Ønsker du, at stolens design skal være anderledes, er det desuden muligt selv at sammensætte en Wegner stol. Du kan her vælge mellem læder- og stofbetræk samt, om stellet skal være i bøg eller eg.

GE 290 lænestolen måler 75 x 76 x 78 centimeter.

Du kan finde flere informationer om Wegner designer-lænestolen hos Erling-christensen.dk her.


24. Lænestol til børn – Kids Concept

Er du på udkig efter en lænestol til børn? Så bør du tage et kig på denne flotte børnelænestol fra Kids Concept. Lænestolen er udført i et klassisk og tidløst design, hvorfor den snildt kan bruges både på børneværelset og i stuen.

Stolen er fremstillet i indfarvet træ med gråblå melerede hynder, der er polstret med polyuretan. Både ben og armlæn har børnevenlige afrundede former.

Ved køb er det værd at være opmærksom på, at du selv skal samle stolen.

Denne lænestol til dit barn måler 40 x 40 x 35 centimeter. Du kan kigge nærmere på børnelænestolen fra Kids Concept hos Kids-world.dk her.


25. Smuk retro lænestol – Rattan flet-design

Model: Sika Design Monet

Er du vild med retro-stilen? Så er der stor chance for, at du vil elske denne retro lænestol i rattan flet-design.

Takket være lænestolens naturlige udseende kan den anvendes i mange dagligdags boliger. Den egner sig desuden til at blive brugt i et sommerhus eller i en udestue.

Stolens flet-design er først og fremmest udtryk for dygtigt håndværk. Kurvemagerne har således skabt en lænestol med et flot og indbydende udtryk, der tilfører masser af charme til rummet, som stolen befinder sig i.

Lænestolen måler 98 x 76 x 63 centimeter. Ønsker du flere lænestole i samme stil, har du mulighed for at få denne lænestol i andre farver, ligesom den også kan findes som en gyngestol. Sidst men ikke mindst, er det muligt at købe en skammel, som matcher stolens design.

Du kan tage et kig på denne retro lænestol i rattan flet-design hos Hoejgaardbrugskunst.dk her.


26. Lav lænestol med betræk i uld – FDB Møbler

Model: Foersom & Hiort-Lorenzen – L33 Gesja

Foersom & Hiort-Lorenzen står bag designet på denne lave lænestol fra FDB Møbler, som er en raffineret stol med bløde linjer. Lænestolen er trods sit lette og elegante udtryk kraftigt inspireret af rokokostilen.

Lænestolens møbelstof er en blanding af 95 % uld og 5 % polyamid, som er mærket med både Oeko-Tex og EU Ecolabel. Benene er ydermere fremstillet i massiv og matlakeret eg, der er FSC-certificeret.

Lænestolen fås i mange forskellige farver og måler 80 x 82 x 70 centimeter.

Du kan læse mere om den lave lænestol fra FDB Møbler hos Coop.dk her.


27. Teak lænestol – Uden armlæn

Model: Nordal

Her får du en teak lænestol uden armlæn fra Nordal, der passer godt ind i den nordisk inspirerede indretningsstil.

Lænestolen er fremstillet med et stel i lyst teaktræ, mens sædet og ryglænet er i flet. Det giver stolen et elegant, enkelt og helt igennem naturligt udtryk.

Stolen måler 75 x 62 x 73 centimeter. Du kan finde flere informationer om teak lænestolen uden armlæn hos Hoejgaardbrugskunst.dk her.


28. Stouby – Minimalistisk læderlænestol

Model: Stouby Bella

Denne danskdesignede Stouby lænestol i læder er indbegrebet af den nordiske og minimalistiske stil. Stolens flotte design oser af enkelhed og rene linjer, og så tilbyder den samtidigt en dejlig og blød siddekomfort.

Stouby Bella lænestolen er lavet i en høj kvalitet og passer godt ind i mange forskellige hjem – med mange forskellige indretningsstile.

Stolen har en ryg og et sæde i sort læder, mens stellet og armlænet kan fås i enten bøg, lakeret bøg, sæbebehandlet eg eller sortbejdset eg. Du kan finde ud af mere om Stouby lænestolen i læder hos Erling-christensen.dk her.


29. Nanna Ditzel flyder-lænestol – Udendørs

Model: Nanna Ditzel Chill

Mangler du en lænestol, du kan bruge udenfor? Så læs med her:

… Med denne Nanna Ditzel flyder-lænestol kan du nemlig sidde helt afslappet udenfor, da stolen er særligt velegnet til udendørs brug. Lænestolen er således fremstillet i alurattan flettet med Artfibre, der har et lyst og naturligt udtryk, som samtidig holder til slid fra vind og vejr.

Placér eksempelvis lænestolen på din have, terrasse eller den store altan.

Stolen kommer med en dejlig stor fodskammel, så du har masser af plads til at sidde med fødderne oppe. Du kan med fordel bruge stolen sammen med uldtæpper og puder, der blot vil komplementere lænestolens flotte design.

Lænestolen måler 69 x 75 x 55 centimeter. Du kan læse mere om den udendørs Nanna Ditzel flyder-lænestol hos Hoejgaardbrugskunst.dk her.


30. HAY lænestol

Model: Uchiwa

HAY lænestolen, der går under navnet Uchiwa, er en lækker og rummelig lænestol.

Designet er baseret på den traditionelle japanske håndvifte, hvorfor stolen er forsynet med et unikt look, der leder tankerne mod Østen.

Stolen er fremstillet af tre forskellige materialer, der tilsammen giver den et elegant udtryk. Sædet og ryggen er lavet i gråt Hallingdal stof, mens undersiden af stolen er i sort Sierra læder. Stolens ben er i sortbejdset eg.

Lænestolen måler 106,2 x 87,2 x 86,6 centimeter. Du kan få mere at vide om Hay lænestolen hos Trendyliving.dk her.


31. London – Mørkebrun chaiselong-lænestol med ergonomisk liggeflade

Er du på udkig efter det ultimative afslapningsmøbel til din stue, så er er London-stolen et oplagt bud. Den komfortable chaiselong-lænestol har et moderne udtryk og byder på fremragende liggekomfort.

Det er altid skønt at lægge sig til rette med benene oppe efter en lang arbejdsdag – Og med den mørkebrune London-liggestol kan du gøre det med stil. Liggestolen er polstret med et kraftigt skummateriale og betrukket med mørkebrunt imiteret læder i en slidstærk kvalitet.

Den flotte stol byder på et kraftigt, højt ryglæn og et sæde med et ergonomisk svaj. Du kommer således til at ligge helt perfekt.

London-stolen er desuden forsynet med stabile fødder af forkromet metal, som sikrer et stabilt møbel.  

London chaiselong-lænestolen i mørkebrunt imiteret læder kan købes hos Lammeuld.dk her.