Spisebordsstole – 32 gode bud på de bedste spisestole

Deklarering-af-artikel

Gode spisebordsstole er uundværlige i køkkenet, spisestuen og køkkenalrummet.

Spisestolene skal dog leve op til mange krav. Således er de bedste spisebordsstole naturligvis både flotte og behagelige!

… Men hvilke spisebordsstole skal du så vælge? Det kan du blive meget klogere på i denne guide. Her har vi nemlig samlet vores bud på 32 fede køkkenstole / spisestuestole, som vil komplementere dit spisebord på fineste vis.

Læs derfor trygt videre – og se et bredt udsnit af de bedste spisebordsstole der er til salg på det danske marked!

Indhold

1. Behagelige spisestole med siddehøjde på 48,5 cm

Model: Demina

Trænger dine nuværende spisebordsstole til en opgradering? Så bør du tage disse spisestole med i dine overvejelser. De er nemlig ikke blot stilrene og elegante – men også behagelige at sidde i.

Med Demina får du stole med polstrede sæder og høje stolerygge med en anelse svaj. Kombinationen af disse egenskaber sikrer en optimal komfort, så du kan sidde i stolene i mange timer uden problemer.

Spisebordsstolene måler 92 x 43,5 x 53 centimeter og har en sæddehøjde på 48,5 cm. Dette er en ret gængs højde på en spisebordsstol, som således passer godt til de fleste.

Stolene har slanke sorte ben i metal, hvilket sikrer et let og indbydende udtryk.

Du kan læse mere om spisestolene med en siddehøjde på 48,5 cm hos Moebelkompagniet.dk her.


2. Lily – Spisebordsstol der kan dreje (drejefunktion)

Lily er en enkel og praktisk spisebordsstol, som både byder på fremragende siddekomfort og en smart drejefunktion.

Den moderne spisebordsstol har et flot og organisk design, hvor ryglænet diskret munder ud i et par indbydende armlæn. Stolen er betrukket med kunstlæder og findes i sort, lysebrun og mørkebrun.

Med den praktisk drejefunktion kan stolen dreje hele vejen rundt om sig selv, og det er således nemt at komme ind til bordet – og væk fra det igen. Under det polstrede sæde findes et sortlakeret metalstel.

Lily-stolens sædehøjde er 49 cm, mens stolens samlede mål er 89 cm i højden, 59 cm i bredden og 64 cm i dybden.

Du kan få mere at vide om Lily spisebordsstolene hos Dansk Restlager.dk her.


3. Roxby – Spisebordsstole i eg og gummitræ

Roxby er enkle og tidløse spisebordsstole i eg og gummitræ. Da spisestolene er så simple, er de nemme at indrette med, og stolene blender herved godt sammen med den allerede eksisterende indretning.

Det praktiske ved et træsæde er, at det er nemt at tørre af og rense efter brug, hvis der eksempelvis spildes madrester eller drikkevarer på det.

Spisestuestolene måler 79,5 x 45 x 55 centimeter, og sædet har en højde på 42,5 cm.

Du kan tage et kig på Roxby-spisebordsstolene hos Moebelkompagniet.dk her.


4. Anna – Simple stole i mørkegråt stof og med stålben

Anna er et godt og billigt valg, hvis du er på udkig efter en moderne og relativt simpel spisebordsstol. Stolene er fremstillet i stål og mørkegråt stof og passer ind i de fleste køkkener og spisestuer.

De tilføjer et enkelt formsprog, som især gør sig godt i en minimalistisk indretning. Samtidig er komforten højnet i forhold til mange helt simple spisebordsstole i træ, plastik eller lignende. Alt i alt en elegant stol til spisebordet – Og til en rigtig rimelig pris.

Spisebordsstolene måler 42 centimeter i bredden og 89 centimeter i højden. Sædehøjden ligger på 48 centimeter, og sædedybden 40 centimeter. Stolene har en max-belastning på 120 kilo.

Disse stole med stålben er til salg hos Moreland.dk her.


5. Petri – Spisestuestole i unikke geometriske former

Kan du også godt lide det moderne og utraditionelle? Så opfylder Petri spisestuestole sikkert dine kriterier! De har nogle særlige geometriske former og markante syninger, der giver dem et helt specielt udseende.

Disse spisestuestole er altså for dig, der gerne vil gøre et indtryk med dine møbler og din indretning. Samtidig kan du være sikker på skøn komfort, for stolene omfavner din ryg, så du roligt kan læne dig tilbage. Derudover har hynderne en god tykkelse, der igen er med til at gøre siddeoplevelsen god. 

Spisestuestolene måler 48 centimeter på den brede led, 82,5 centimeter på den høje og 55 centimeter på den dybe.

Petri spisestuestolene er til salg hos Møbelkompagniet her.


6. Capri – Kurvestol med retro-look (perfekt til fx sommerhuset)

Capri er en klassisk kurvestol i hvid bambus – perfekt til sommerhuset eller udestuen. Med sit flettede ryglæn og svungne armlæn er der masser af retro-charme over den flotte kurvestol, som naturligvis er forsynet med en indbydende rund siddehynde.

Er du på udkig efter den perfekte stol til sommerhuset, så kunne Capri-kurvestolen være netop den mode, du står og mangler. Udover det fine retro-look byder stolen nemlig også på fremragende siddekomfort.

Spisebordsstolen i bambus måler H: 100 cm, B: 63 cm, D: 58 cm, mens siddehøjden er 46 centimeter. Ønsker du stolen i en anden farve end hvid, så findes modellen også i sort og brun.

Du kan købe den klassiske kurvestol i bambus hos Dansk Restlager.dk her.


7. Felipe – Flotte og lette spisebordsstole i sort velour

Velour kan bare noget! Det er ikke bare blødt og behageligt at sidde på, det har også et luksuriøst og lækkert udtryk. Af samme grund lader det til aldrig at gå af mode.

Hvis du heller ikke kan få nok af velour, kan disse flotte Felipe spisebordsstole være lige noget for dig og din spisekrog. Stolene er med betræk i velour i en smuk, sort farve.

Hvis du gerne vil have en luksuriøs stemning omkring spisebordet – og komfortable stole at sidde i – ja, så kan Felipe være et godt bud. 

Stolene måler 51 x 52 x 76 centimeter. Med en vægt på beskedne 1,25 kg pr. stol er der tale om relativt lette spisebordsstole.

Du kan købe de flotte Felipe spisebordsstole hos Myhomemøbler.dk her.


8. Polar – Skønne spisebordsstole i sort velour og med ternet mønster

Disse polar spisebordsstole får det klassiske og det moderne til at gå op i en højere enhed. Stolene har en relativt traditionel form men er betrukket med moderigtigt velour i et ternet mønster. Derfor fanger stolene lige øjet en ekstra gang. 

Det sorte velour er ikke bare moderne og eksklusivt at se på. Det giver også en behagelig siddeoplevelse. Det er således blødt og godt at tage plads ved spisebordet, når det er forsynet med Polar spisebordsstole.

Stolene er sorte fra ben til sæde og ryg, hvilket gør dem velegnede til stort set alle indretninger. De stabile ben er fremstillet i metal, og velourbetrækket gemmer på formfast PU-skum

Polar spisebordsstolene måler 44 centimeter i bredden, 86 i højden og 52 centimeter i dybden. Du kan købe dem hos Moebelkompagniet.dk her.


9. Brenda – Spisestole med drejefod

Hvis du er en smule rastløst anlagt, kender du måske dét dér med, at det kan være svært at sidde stille. Her kan det være skønt med en stol med drejefod, så man er mere bevægelig. Brenda er den perfekte spisestol i denne henseende!

Den komfortable spisestol er fremstillet i stof og omfavner dig med sin bløde ryg og sine armlæn. Og så har den altså drejefod, så du er fri og fleksibel. Det kan gøre komforten ved spisebordet endnu bedre og give dig større appetit på middagsselskaber. Man har nemlig ikke fart på for at komme op igen, når man først har sat sig til rette.

Stolene er fremstillet i metal, polyester og PU-skum og måler 59 af de brede, 84,5 af de høje og 54,5 af de dybe centimeter. De fås i tre skønne nuancer: Nemlig beige, grå og creme.

Du kan købe disse spisestole med drejefod hos Møbelkompagniet her.


10. Clara – Spisestuestol med tyk og lækker siddehynde

Clara er en moderne spisebordsstol, som byder på lige dele komfort og smagfuldt design. Med sin tykke og lækre siddehynde får man straks lyst til at sætte sig til rette, ligesom det lette og funktionalistiske design vil passe smukt ind i mange danske hjem.

Stolens sæde er betrukket med kunstlæder (mørkebrun, lysebrun eller sort) mens stellet er i sort metal. Stellet har desuden drejefunktion, så sædet kan dreje rundt om sig selv. En smart og praktisk løsning.

Du kan finde flere informationer om Clara spisebordsstolen hos Dansk Restlager.dk her.


11. Dima – Spisebordsstole i indbydende design

Mangler du spisebordsstole i et stilrent og lækkert design? Så bør du tage et kig på disse Dima-spisebordsstole.

Stolene er fremstillet med et sæde i blødt cognacfarvet kunstlæder og skråtstillede ben i mørkt træ. Den afrundede udformning giver en god siddekomfort, så både din bagdel og ryg formentlig vil få lige præcist den støtte, du har brug for.

Spisebordsstolene måler 48,5 x 55 cm centimeter, mens sæddehøjden er 49 centimeter. Stolene kan klare en belastning på op til 110 kilo.

De samme stole fås foruden den cognac-farvede variation også i farverne hvid og sort – Og med ben i forskellige farver.

Du kan finde ud af mere om Dima-spisebordsstolene hos Moebelkompagniet.dk her.


12. Emma – Minimalistisk & moderne spisestol

Emma er en spisestol, som både er enkel og indbydende. Stolens moderne og minimalistiske design betyder, at den vil glide naturligt ind i mange danske hjem, og den kan sættes sammen med mange forskellige borde.

Stolens skålformede sæde og ryg er betrukket med lækkert lysebrunt kunstlæder. Du finder dog også spisestolen i andre farver, ligesom det også er muligt at købe den med armlæn.

Under sædet er stolen forsynet med et kraftigt drejestel, så det bliver nemt at komme til og fra bordet – særligt hvis du har et rundt bord.

Du kan købe spisestolen hos Dansk Restlager.dk her.


13. Eris – Sorte spisebordsstole med stel i metal

Eris er smarte og moderne spisebordsstole fremstillet med et sæde i sort kunstlæder.

De sorte spisebordsstole har en flot afrundet form og er forsynet med smalle skrånende ben i sort pulverlakeret metal. Er den sorte farve ikke lige din smag, fås de samme stole dog også i farven hvid.

Spisestolene måler 85,5 x 54 x 48,5 centimeter og har en maksimumbelastning på 110 kilo. Siddehøjden er 49 centimeter.

Ønsker du mere information om Eris spisebordsstolene, vil vi klart anbefale at besøge forhandleren. De har nemlig både lavet video- og billedmateriale, som tilsammen giver en rigtig god fornemmelse af stolene – Både hvad angår design og komfort.

Du kan købe de sorte Eris-spisebordsstole hos Moebelkompagniet.dk her.


14. Margrethe – Spisebordsstol i velour med blød polstring

Margrethe er en spisebordsstol, der er en dronning værdig. Stolen har en dejlig blød velour-polstring samt lave armlæn. Dermed kan du nemt læne dig tilbage og hvile armene. Modellen findes i seks flotte farver, så du finder med garanti en nuance, der passer til indretningen derhjemme.

Selvom Margrethe spisebordsstolen langt fra er den dyreste stol på markedet, så tilfører velourpolstringen alligevel et skær af eksklusivitet. Dette vil naturligvis smitte af på den hjemlige spisestue.

Med sin bløde og indbydende polstring får man straks lyst til at tage plads i Margrethe-stolen, som har en sædehøjde på 49 cm. Samlet måler stolen H: 84 cm, B: 66 cm, D: 64 cm.

Du kan købe disse spisebordsstole med velour polstring hos Dansk Restlager.dk her.


15. Derby – Pæne spisebordsstole i læder

Med Derby får du spisebordsstole i slidstærkt læder, der holder i mange år frem i tiden, hvis du sørger for at passe godt på det. Du finder guide til vedligeholdelse hos forhandleren.

Udover at være slidstærke er stolene også behagelige:

… Spisebordsstolene er nemlig polstret med blød siddepude og ryglæn, som sammen med den behagelige form hjælper dig til at opnå en optimal siddekomfort.

Designet er elegant og stilrent i en sort farve med et fint sort stel.

Derby spidebordsstolene måler H76 x D48 x L60 cm, og de har en siddehøjde på 49,5 cm.

Du kan kigge nærmere på Derby-spisebordsstolene i et slidstærkt stof hos Myhomemøbler.dk her.


16. Børge Mogensen – Danske designer-spisebordsstole i træ

Model: J52B

Disse spisebordsstole i træ er vaskeægte danske klassikere designet af Børge Mogensen.

Stolene kan bruges både ved spisebordet, ved sofabordet eller stå for sig selv et andet sted i din bolig takket være deres enkle og klassiske udformning i træ.

Spisebordsstolene er nemlig fremstillet i formpresset massiv bøg med en faset kant på sæderne. Træet er FSC-certificeret fra europæiske skove.

Derudover er spisestolene forsynet med armlæn, så du har mulighed for at sidde ekstra behageligt. Det er ydermere muligt at tilkøbe sædehynder til stolene, hvis nu du ønsker at sidde blødere og mere afslappet.

Stolene måler 90,1 x 56,0 x 61,5 centimeter.

Du kan få flere informationer om spisebordsstolene i træ designet af Børge Mogensen hos Coop.dk her.

Læs også: Rundt spisebord – 16 runde borde med hver deres stil


17. Memphis spisebordsstole – House Nordic

Med Memphis fra House Nordic får du spisebordsstole med et sæde i en elegant udformning, der komplementeres på fineste vis af de slanke sorte ben. Stolene får derved et stilrent udtryk, som gør sig godt i en bolig med en moderne og minimalistisk indretning.

Samtidig betyder den polstrede, dybe konstruktion også, at stolene er yderst behagelige at sidde i.

Spisebordsstolene måler B55 x D60 x H87 centimeter.

Du kan se mere om Memphis-spisebordsstolene hos Boboonline.dk her.


18. Spisebordsstole i flet – Fletsæde og birk

Model: Esløv

Er du på udkig efter spisebordsstole i flet? Så læs med her. Her får du nemlig spisebordsstolene ved navn Esløv, som er fremstillet med et fletsæde og et stel i sortlakeret birk.

Det mørke stel giver en god kontrast til det lyse sæde i naturfarvet flet, hvilket er med til at fremhæve stolens lette og enkle udtryk.

Er du ikke så vild med lige netop dette design, er det også muligt at få spisebordsstolene med et sort sæde og stel i hvidolieret eg. Ydermere fås det i en variation, hvor både sæde og stel er i en lys farve.

Spisebordsstolene måler 83 x 54 x 54 centimeter og har en siddehøjde på 46 centimeter.

Du kan klikke på dette link for at se spisebordsstolene i flet hos Myhomemøbler.dk.


19. Gode og billige skalstole til spisebordet

Model: Torino

Skalstole er et populært valg, når der skal investeres i spisebordsstole til hjemmet. Hvis du tilmed er på udkig efter budgetvenlige stole, bør du have denne model med i dine overvejelser.

… Her får du nemlig billige stole til spisebordet med et klassisk og enkelt design!

Torino-skalstolene fås i flot sort farve med et metalstel, der ligeledes er sort. Dette giver stolene et elegant præg, der vil passe godt ind i mange sammenhænge.

Spisestuestolene er stabelbare og måler 86,8 x 54 x 44,5 centimeter.

Du kan få flere oplysninger om de gode og billige skalstole til spisebordet hos Myhomemøbler.dk her.


20. Dinner – Spisebordsstole med sorte træben

Dinner-stolene er designet med et velourbetræk, der er forsynet med fine detaljer. Derudover har de runde og sorte ben i træ, der skråner en smule udad. Tilsammen giver dette dig nogle elegante spisebordsstole til din spisestue.

Spisebordsstolene kommer i en flot grå farve på ryg og sæde, og de er uden armlæn. De måler B51 x D65 x H86

Du kan læse mere om Dinner-spisebordsstolene hos Hoejgaardbrugskunst.dk her.


21. Billigt spisebord med stole

Model: Arona spisebord med stole

Leder du efter et billigt sæt bestående af både et spisebord og stole? Så kan det være, at dette sæt falder lige i din smag. Her får du nemlig et billigt spisebord, der kommer med fire stole, som passer perfekt sammen.

Sættets spisebord er rundt og måler 100 centimeter i diameter

Stole såvel som spisebord kommer i en elegant sort farve, som med dets alsidige udtryk vil gå godt i de fleste hjem. Spisebordet er fremstillet i finér og står på metalben, mens stolene er fremstillet i plast og ligeledes står på metalben. Som en lækker detalje er stolene forsynet med et polstret sæde, som giver dig en lækker siddekomfort.

Du kan kigge nærmere på det billige spisebord med stole hos Myhomemøbler.dk her.


22. Klassiske FDB køkkenstole

Model: Poul M. Volther J46

Poul M. Volther har designet disse berømte pindestole, som må siges at være klassiske stole fra FDB Møbler.

Stolene er lette og raffinerede på deres helt egen måde og er et oplagt valg som køkkenstol / spisebordsstol.

Spisestolenes sæde er fremstillet af formpresset bøg, mens ryg, ben og understellet er af massiv bøg. Træet, der er benyttet til fremstillingen af stolene, er FSC-certificeret fra europæiske skove.

Stolene kan fås i både sort, hvid, grå, bøg, eg, mørkegrå og brændt rød. De måler 80 x  44,5 x 49,5 centimeter.

Du kan læse mere om de klassiske spisebordsstole fra FDB hos Coop.dk her.


23. Paris – Høje spisebordsstole

Model: Heidi

Disse Heidi-spisebordsstole fra Paris-serien er et godt valg for dig, der sætter pris på en landlig eller romantisk stil med enkle træfarvede møbler. Stolene har nemlig et flot sort stofsæde, der komplementerer stellet i egetræ på smukkeste vis

Spisebordsstolene har en klassisk udformning, hvor sædet og den høje ryg sikrer, at du altid sidder behageligt. De måler 103 x 50 x 47 centimeter – Således er der altså tale om nogle relativt høje spisebordsstole. De tåler en max belastning på 125 kg.

Du kan finde prisen på Paris-spisebordsstolene hos Moreland.dk her.


24. Bergen – Lækre spisebordsstole

House Nordic kommer her med et bud på spisebordsstole, der passer ind i alle slags hjem og spisestuer.

Når familien, vennerne eller samboerne sætter sig til bords, kan det med fordel være på disse Bergen spisebordsstole. Hvorfor? Blandt andet fordi de, med sædepolstringen i kunstlæder, er behagelige at sidde på. Derudover har de et simpelt og pænt design, og de kommer i flere neutrale farver, nemlig sort, hvid, grå og lysegrå.

Du kan få stolene med et organisk element, hvis du vælger en model med ben i naturtræ. Kunstlæderet, den formstøbte plast og gummitræet udgør en flot kombination, som klæder indretningen.

Stolene målet 86H x 48B x 55D i centimeter.

Du kan købe disse Bergen spisebordsstole hos Creativ.dk her.


25. Retro spisebordsstole – Brun kunstlæder

Model: DAN-FORM Zed

Retro spisebordsstole i brun kunstlæder som disse er en flot og autentisk tilføjelse til det moderne hjem. Zed spisebordsstolene fra DAN-FORM er designet af Steffensen & Würtz, og det er design, når det er bedst.

Det lysebrune kunstlæder og det sorte metal er en elegant sammensætning, som vil klæde spisestuen såvel som skrivebordet på hjemmekontoret. Armlænene gør stolene ekstra behagelige, og det er jo kun et plus.

De retro spisebordsstole måler 80 centimeter i højden, de er 50 centimeter i bredden og 54 centimeter i dybden. Du mærker kvaliteten, når du sætter dig, og uanset hvor du placerer stolene, vil de give et originalt twist til indretningen.

Disse retro spisebordsstole er til salg hos Boboonline.dk her.


26. Polstrede spisebordsstole med armlæn

Model: Jerup

Ønsker du at sidde komfortabelt ved dit spisebord? Så er disse polstrede spisebordsstole med armlæn måske lige noget for dig.

Jerup-køkkenstolene kommer med sæde og ryglæn i en grå farve, mens stellet er fremstillet i massiv eg. Designet er enkelt og udstråler, at du kommer til at sidde komfortabelt.

Der findes en række andre møbler i Jerup-serien – bl.a. spiseborde – som du med fordel kan overveje at kombinere stolene med, hvis du ønsker en rød tråd i indretningen.

Spisestuestolene måler 81 x 60 x 54 centimeter, hvor siddehøjden er 46 centimeter. Stolene har en maksimumbelastning på hele 140 kilo, hvilket vidner om en robust konstruktion.

Du kan få flere informationer om de polstrede spisebordsstole med armlæn hos Myhomemøbler.dk her.


27. Wegner – Spisebordsstole i egetræ og med ægte læder

Model: GE 525

Leder du efter spisebordsstole i et nordisk inspireret design? Så er disse Wegner-spisebordsstole lige noget for dig. Stolene er designet af Hans J. Wegner, hvilket er din garanti for høj kvalitet og lækkert design.

Spisestolene er fremstillet i en rundet udformning i sortbejdset egetræ, så kroppen støttes på bedste vis. Selve sædet er polstret med et blødt og slidstærkt læderbetræk, så du ikke bare sidder komfortabelt – men også nemt kan rense stolene alt efter behov.

Spisestuestolene måler 70 x 56 x 48 centimeter.

Du kan finde prisen på Wegner-spisebordsstolene hos Erling-christensen.dk her.


28. Hvide spisebordsstole med armlæn

Model: Whistler

Disse hvide spisebordsstole med armlæn har en flot og enkel skal af plastik. Stolene er derfor nemme at rengøre, hvis der spildes mad eller drikkevarer på dem.

Spisestolenes metalben er sorte og bryder det rene hvide look på fornem vis.

Whistler-stolene er behagelige at sidde i takket være siddepuden, ryglænet og de to armlæn, som støtter kroppen på bedste vis.

Ønsker du ikke hvide stole ved spisebordet, er der mulighed for at finde den samme model i både grå og sort.

Spisebordsstolene måler 52 x 47,5 x 83 centimeter med en siddehøjde på 47 centimeter.

Du kan læse mere om de hvide spisebordsstole med armlæn hos 3-nordic.dk her.


29. Boston – Komfortable spisebordsstole

Er du en smule ekstravagant anlagt, og kan du samtidig godt lide et strejf af farve? Så er disse smukke Boston spisebordsstole sandsynligvis et hit i dit hjem. Stolene er betrukket med midnatsblå velour, der giver dem et flot skin og gør dem behagelige at sidde på.

Det bliver hurtigt en hyggelig middag med Boston spisebordsstolene. De har nemlig en lænestolsagtig kvalitet med ryglæn, lave armlæn og den bløde polstring. På den måde kombinerer stolene ren hygge med overdådig ekstravagance.

Stolene måler 82H x 52B x 62,5D i centimeter, og de fås også i andre farver, blandt andet grøn, grå og sort. Benene er i sort metal, så du kan roligt synke ned i din Boston spisebordsstol – som i øvrigt sagtens kan placeres andre steder end rundt om spisebordet!

De komfortable Boston spisebordsstole er til salg hos Creativ.dk her.

Læs også: Spisebord – 36 smukke spiseborde i alverdens former og størrelser


30. Moon – Spisebordsstole man sidder godt i

Her får du moderne og minimalistiske spisebordsstole ved navn Moon, der sikrer, at du altid sidder behageligt ved spisebordet. Stolene har nemlig en god siddekomfort, som især skyldes den lækre medfølgende hynde.

Moon-stolene er fremstillet med en skal af sort plastik og sorte ben i stål. De slanke ben giver stolene et let og luftigt udtryk, så det nærmest ligner, at de svæver. Desuden bryder siddehynden med dens grå farve designet flot op.

Disse spisebordsstole måler 51 x 51,5 x 81 centimeter, hvilket giver dem en god, klassisk siddehøjde.

Du kan finde flere oplysninger om Moon-spisebordsstolene hos Boboonline.dk her.


31. Nora – Cognac-brune spisebordsstole

Uanset om du er cognac-drikker eller ej, er der vist ikke nogen tvivl om, at dråberne har en ekstraordinært smuk farve. Det gælder også for disse Nora spisebordsstole med læder-look og ben i eg

De kan tage spisestuen til et nyt niveau med disse stole, både hvad angår komfort og æstetik. Armlænene gør det ekstra behageligt at opholde sig i stolen, hvorfor den gode samtale om middagsbordet nemt kan trække ud.

Stolene er på én gang rå og elegante og tilfører en vis tyngde til indretningen. Særligt oplagte er de, hvis du har smag for vintage og retro-strejf. De måler 58 centimeter i bredden, 58 i dybden og 84 centimeter i højden. Siddehøjden er 49 centimeter, og siddedybden 41 centimeter.

Du kan købe disse cognac-brune spisebordsstole hos Boboonline.dk her.


32. Roda – Smukke spisebordsstole til terrassen

Disse hvide spisebordsstole med sorte ben gør det moderne hjem endnu mere moderne. De står smukt om spisebordet, hvor man nemt kan nyde flere retter og lange samtaler i stolene. De rundede ryglæn gør det nemlig behageligt at læne sig tilbage og lade sig synke ind i nuet.

Roda spisebordsstolene fra House Nordic er også lidt af en klassiker udendørs. De får terrassen til at stå ekstra skarpt og gør det komfortabelt at opholde sig i haven på sommeraftener. Der er altså flere gode grunde til at erhverve dig et par, eller flere, Roda spisebordsstole.

Stolene måler 54,5 centimeter i bredden, 79 centimeter i højden, 45 centimeter i sædehøjden og 41 centimeter i sædedybden. De er fremstillet i PP og stål, hvorfor de netop kan klare at blive brugt udenfor.

Disse spisebordsstole til terrassen kan købes hos Lammeuld.dk her.


Tilbud på spisebordsstole – Find de gode priser med stole på udsalg

Leder du efter et godt tilbud på dine næste spisebordsstole? Så læs med her. Vi har nemlig samlet en lille oversigt over udvalgte webshops, som forhandler spisestole. Dem kan du med fordel besøge for at se, om de har et spændende udsalg kørende netop nu:

  • Moebelkompagniet.dk – Møbelkompagniet har et imponerende stort udvalg af spisebordsstole. Og de kører ofte med gode tilbud.
  • Danskrestlager.dk – På denne webshop finder du generelt gode stole til lave priser. Og når de kører med udsalg, kan der være gode penge at spare.
  • Myhomemøbler.dk – Hos My Home Møbler finder du et væld af spisebordsstole i forskellige designs. Og ofte kører de med tilbud, hvor der er pæne besparelser at hente.

Bedst-i-test spisebordsstole – Sådan finder du de bedste spisestole for dig

Er du på udkig efter de bedste spisebordsstole? Så kan du eventuelt prøve at finde en test eller to. Her vil der ofte blive sammenlignet forskellige spisebordsstole for derved at nå frem til, hvilke spisebordsstole der er bedst-i-test.

Det er naturligvis ikke alle stole, der laves professionelle tests af. En anden måde til at finde gode spisebordsstole kunne derfor også være at kigge efter anmeldelser fra andre kunder. Her vil der i mange tilfælde være tale om ganske almindelige forbrugere, der fortæller om deres erfaringer med den pågældende stol.

Sidst men ikke mindst bør du naturligvis tænke over dine personlige ønsker og behov i jagten på verdens bedste spisebordsstol for lige netop dig. For det er i høj grad en subjektiv sag at afgøre, hvorvidt en spisebordsstol er god eller ej:

… Nogle ønsker et unikt design, mens andre vil have noget, der ikke skiller sig ud. Nogle ønsker en nærmest lænestols-agtig komfort, mens andre foretrækker små, simple og lette køkkenstole. Nogle foretrækker en høj sædehøjde, mens andre foretrækker lave stole. Og så videre og så videre. Det er således i høj grad dig selv og dine specifikke præferencer og behov, der udgør den afgørende faktor for, hvorvidt en given spisebordsstol er god eller ej.