Voksdug – 22 smukke og sjove voksduge i god kvalitet

Deklarering-af-artikel

Hverdag eller fest? En voksdug kan bruges til det hele!

… Voksdugen kombinerer nemlig en god og slidstærk kvalitet med både afdæmpede og festlige designs – og det hele er pakket ned i en pris, hvor alle kan være med.

Men hvilken voksdug skal du så vælge? Det kan du finde inspiration til i denne guide. Her har vi nemlig samles vores bud på 22 smukke kvalitets-voksduge, som alle kan købes online.

Populære voksduge


1. Gennemsigtig voksdug – Kraftig klar dug

Model: Funktion / Nordic Sense (0,2 mm)

Med denne gennemsigtige voksdug får du en praktisk og kraftig klar dug, der er yderst anvendelig i mange forskellige situationer.

Den gennemsigtige voksdug er nem at rengøre efter brug. Den kommer i en kraftig kvalitet (0,2 mm tyk), som gør den yderst anvendelig – dag efter dag.

Den klare dug i voks kan bruges til en børnefødselsdag, ovenpå en anden dug eller til et hobbyprojekt. Har du et bord, der skal beskyttes fra hverdagens slid, er en transparent voksdug som denne ligeledes en oplagt løsning. Overvej den især hvis du har et flot bord, du gerne vil kunne vise frem samtidig med, at du beskytter det.

Voksdugen har en bredde på 140 centimeter, mens du helt selv bestemmer længde. Dugen fås nemlig i metermål, og du skal altså blot angive, hvilken længde, du ønsker hos forhandleren

Du kan læse mere om den gennemsigtige voksdug hos Rikkitikkishop.dk her.


2. AU Maison voksdug

Med denne fine voksdug kan du skabe en hyggelig stemning til både hverdag og fest.

Dugen er fra AU Maison og har en flot lysegrøn nuance med kuber på, der giver den et levende og 3D-agtigt præg.

Voksdugen er Oeko-Tex 100 certificeret, ligesom der ikke er anvendt phthalater i den.

Du kan vælge voksdugen i en lange række størrelser. Ligeledes kommer den i både runde og firkantede varianter.

Du kan læse mere om Au Maison voksdugen hos Trendyliving.dk her.


3. Nordic Sense – Transparent voksdug i metermål

Model: Funktion / Nordic Sense (0,1 mm)

Med sin bløde og tynde kvalitet lægger denne gennemsigtige voksdug sig helt ind til bordet, og skaber en flot afrunding på bordpladen. 

Den tynde voksdug (0,1 mm) er perfekt, hvid du gerne vil beskytte dit pæne træbord men stadig have mulighed for at nyde den smukke bordplade. Dugen kan også eksempelvis benyttes som beskyttende lag ovenpå en anden dug.

Den transparente voksdug fra Funktion / Nordic Sense sælges i metermål, og du kan således få den i lige præcis den længde, du har brug for. Du skal blot angive den ønskede længde ved bestilling. Voksdugens bredde er 140 cm.

Du kan kigge nærmere på den tynde voksdug hos Rikkitikkishop.dk her.


4. Rødternet voksdug – Dug med røde og hvide tern

Med sit rødternede print bringer denne skønne dug et klassisk look til en traditionel spisestue.

Dugen har røde og hvide tern og kan bruges hele året rundt uanset begivenhed. Dog er den måske især festlig til efterårets og juletidens begivenheder.

Voksdugen er lavet af PVC med filt på bagsiden, så den beskytter dit bord optimalt.

Denne ternede voksdug måler 137 centimeter i bredden og sælges på metermål i længden. Du kan få dugen fra 100 centimeter og op til 10 meter, og den fås både som firkantet og rund.

Læs mere om voksdugen med røde og hvide tern hos Voksduggiganten.dk her.


5. Ensfarvet voksdug – Grå dug med hør-look

Denne ensfarvede voksdug er modstandsdygtig overfor selv de mere genstridige pletter.

Da dugen er fremstillet af PVC (en form for plast), er den smuds- og vandafvisende, så det er nemt at tørre den af efter brug.

Dugen skaber en hyggelig atmosfære takket være det grå mønster med et hør-look, der nærmest ligner, at dugen er lavet af stof.

Vil du ikke have dugen i den mørkegrå farve, vi her har valgt at linke til, findes den også i en lysegrå farve.

Voksdugen måler 137 centimeter i bredden og sælges på metermål i længden. Den kan desuden fås som både rund og firkantet.

Den ensfarvede grå voksdug med hør-look er til salg hos Voksduggiganten.dk her.

Læs også: Dug – 21 smukke duge til hverdag og fest


6. Grøn voksdug i metermål – Med mønster

Nogle farverige duge har en tendens til at falme over tid, men det bliver ikke et problem med denne grønne voksdug.

Her får du nemlig en PVC-voksdug med en blank overflade, der holder sig pæn og ren i mange år frem i tiden.

Den flotte voksdug er lavet i en afdæmpet grøn farve med et enkelt grafisk mønster, så du både kan bruge den til festlige begivenheder og i hverdagen.

Voksdugen er en metervare. Det vil sige, at den fås i metermål i længden, mens bredden er på 137 centimeter. Således kan du altså finde en dug i lige netop det mål i længden, som du har brug for.

Foruden grøn kan dugen også fås i flere andre farver.

Læs mere om den grønne voksdug hos Voksduggiganten.dk her.


7. Lilla zigzag-stribet voksdug

Vil du tilføje farve og mønster til din spisestue? Så er denne lilla voksdug lige noget for dig.

Voksdugen har et livligt zigzag-stribet mønster, som dækker hele dugens overflade. De rige nuancer af den lilla farve blandet med det hvide giver et levende og friskt pust til dit hjem.

Med denne dug kan du nemt opdatere indretningen i din spisestue samt beskytte bordets overflade fra skidt og skader.

Er du ikke vild med lilla, fås dugen i andre farver med det samme mønster.

Voksdugens bredde er 137 centimeter, mens længden fås i metermål fra 1 meter og op til 10 meter. Den er firkantet men kan også klippes til et rundt bord.

Se nærmere på den lilla zigzag-stribede voksdug hos Voksduggiganten.dk her.


8. Retro-voksdug – Gammeldags dug med blå tern

Foretrækker du en dug med tern, men er du lige ikke til den klassiske rødternede dug, kan du i stedet vælge denne lækre retro-voksdug.

Her får du en gammeldags dug med fine hvide og blå tern. Voksdugen skaber en retro-følelse og passer indendørs såvel som udendørs, hvis du skal holde en havefest eller grillaften med venner og familie.

Den er yderst slidstærk og nem at rengøre, så du kan bruge den igen og igen.

Voksdugen måler 137 centimeter i bredden og sælges på metermål. Dugen kan fås både som firkantet eller rund.

Du finder den retro-voksdug med blå tern hos Voksduggiganten.dk her.


9. Voksdug for børn – Bamser og stjerner

Hvis dit barn har et legebord eller et skrivebord, vil denne voksdug sikkert vække begejstring.

… Denne voksdug til børn er nemlig lavet i sorte og hvide farver med et sjovt, børnevenligt mønster af bamser og stjerner.

Det er en rigtig sød dug, der vil passe godt ind på ethvert børneværelse uanset, om det er en pige eller dreng. Du kan også bruge voksdugen til en børnefødselsdag.

Det smarte ved en voksdug som denne er, at du ikke behøver at bekymre dig om skader på bordet – dugen beskytter det nemlig ganske effektivt.

Voksdugen har en bredde på 137 centimeter, mens længden går fra 100 centimeter og op til 10 meter. Den kan desuden klippes i en rund facon.

Du kan finde prisen på voksdugen for børn med bamser og stjerner hos Voksduggiganten.dk her.


10. Voksdug med storbymotiv

Her er der tale om en ganske charmerende voksdug med motiver fra den franske hovedstad.

Voksdugen er forsynet med farverige parisiske attraktioner: Heriblandt Eiffeltårnet, Notre Dame, Moulin Rouges berømte vindmølle og naturligvis et pariserhjul.

Med de flotte storbymotiver fra Paris kan du nemt drømme dig væk til sydligere himmelstrøg, alt imens du gør noget ekstra ud af borddækningen.

Den smarte voksdug har en bredde på 140 cm og en længde på 10 meter. Du kan naturligvis nemt selv klippe dugen til, så den passer perfekt på bordet.

Du kan købe denne voksdug med storbymotiv fra Paris hos Dynezonen.dk her.


11. Skolestart voksdug

Når det er tid til skolestart, så er denne voksdug det helt rette underlag. Den kraftige voksdug er nemlig udsmykket med forskellige skolerelaterede motiver – Heriblandt blyanter, papirklips, overstregningstusser og meget mere.

Det hele er skabt i forskellige flotte farver, der giver dugen et indbydende og festligt udtryk. Dugen kan således både fungere på spisebordet og som underlag på børneværelset.

Voksdugen er 140 cm bred og bestilles på mål. Således vil du kunne få en løsning, som passer perfekt til netop dit bord.

Du kan se den nyeste pris på den smarte ’Skolestart’ voksdug hos Dynezonen.dk her.


12. Voksdug med cirkler

Er du til cirkler og farver? Så er denne voksdug måske lige noget for dig. Med denne flotte dug kan du således sætte kulør på hjemmet og samtidig få et praktisk underlag til dit bord.

Voksdugen er dekoreret med et stilrent mønster, hvor cirkler i sorte og lilla farver præger den hvide baggrund.

Voksdugens bredde er på 140 cm, mens den leveres på metermål. Hermed kan du få den i præcis den størrelse, du har brug for.

Få flere oplysninger om voksdugen med cirkler hos Dynezonen.dk her.


13. Voksdug med grønne blade

Lad naturen flytte ind på spisebordet. Denne flotte voksdug er udsmykket med de fineste grønne blade, som straks leder tankerne i retning af frodige skove og vild natur. 

Den smarte voksdug med blade skal nok tiltrække sig opmærksomhed i din spisestue, og så er den tilmed også utroligt praktisk. Dugen er nemlig vandtæt og rengøres nemt med en fugtig klud.

Den smarte voksdug er 140 cm bred og sælges på metermål, hvad længden angår. Hermed kan du få den i lige nøjagtig den længde, du skal bruge.

Læs mere om den fine voksdug med grønne blade hos Dynezonen.dk her.


14. 20 meter voksdug – Sort med hvide tern

Er du til det stilrene og tidløse design? Så er denne voksdug måske noget for dig. Dens enkle udtryk med hvide tern på sort baggrund går nemlig aldrig af mode.

Den 20 meter lange voksdug er forsynet med et yderst klassisk motiv: Sort med hvide tern. Dugen passer dermed perfekt ind i mange moderne hjem.

Udover det klassiske udtryk, er voksdugen også yderst praktisk. Den kan således nemt tørres af med en fugtig klud, og så kan den både benyttes inde og ude. Desuden har den en skridsikker bagside.

Voksdugen er fri for phthalater og måler 140 cm i bredden. Længden er på hele 20 meter, hvilket giver dig mulighed for at klippe den op i mindre stykker alt efter behov.

Find den aktuelle pris på den 20 meter lange voksdug hos Dynezonen.dk her.


15. Billig voksdug efter mål – Vælg mellem flere forskellige farver

Er du på udkig efter en billig voksdug? Så bør du tage et kig på denne klassiske model, som kan bestilles efter mål.

Den billige voksdug kan fungere som et praktisk underlag i hverdagen – enten ved spisebordet eller når der skal laves forskellige kreative hobbyprojekter. Dugen er fremstillet i 100% kraftig PVC uden phthalater.

Hvilken farve foretrækker du? Når du bestiller den smarte voksdug, kan du vælge mellem flere forskellige farver. Dugen findes nemlig i en ensfarvet udgave (i rød eller hvid), i en gennemsigtig variant samt i en udgave med tern (enten med rød-hvide eller blå-hvide tern).

Voksdugen kan nemt tørres af igen og igen, så den holder sig ren og pæn. Dugen måler 140 cm i bredden mens den ønskede længde angives ved bestilling (klippes i hele meter).

Find flere informationer om den billige voksdug hos CChobby.dk her.


16. Voksdug med røde roser

Denne fine voksdug er fyldt med røde roser på en hvid baggrund.

Roserne ser meget autentiske ud, hvilket giver et ekstra romantisk udtryk til dugen.

Dugen er helt perfekt til sommerhuset, havebordet eller til en romantisk picnic med én, du holder af.

Voksdugen måler 137 centimeter i bredden og fås i mange længder samt i firkantet eller rund form.

Du kan se voksdugen med røde roser hos Voksduggiganten.dk her.


Voksduge til særlige begivenheder


17. Julevoksdug – Rød voksdug

Mangler du en flot julevoksdug, du kan bruge år efter år? Så skal du have fat i denne røde voksdug, der er som skabt til julen.

Voksdugen er lavet i en kraftig kvalitet og kan aftørres med en fugtig klud efter brug.

Den røde juledug er lavet med et klassisk og enkelt broderingsmønster, der giver den helt rigtige julestemning til julebordet.

Voksdugen fås i en lang række af længder og har en bredde på 137 centimeter. Den kan også klippes i rund.

Julevoksdugen kan købes hos Voksduggiganten.dk her.


18. Billig hvid voksdug med julemotiv

En juledug til den søde juletid behøver ikke at være dyr. Her får du nemlig en billig hvid voksdug med et fint julemotiv.

Voksdugen er dekoreret med slikstokke og kristtjørn, hvilket er nogle af de helt traditionelle elementer af det, som vi forbinder med julen.

Julevoksdugen er af høj kvalitet og har non-woven filt på bagsiden. Den fås både i firkantede og runde varianter.

Denne billige voksdug måler 137 centimeter i bredden og sælges på metermål i længden.

Kig nærmere på den billige hvide voksdug med julemotiv hos Voksduggiganten.dk her.

Læs også: Juledug – 12 smukke juleduge for den helt rette julestemning


19. Voksdug med flag – Flot dug til fødselsdagen

Alle fødselsdagsfejringer har brug for en festlig fødselsdagsdug… Og det er lige netop, hvad du får her.

Voksdugen er fyldt med flag på en hvid baggrund og er perfekt for dig, der har brug for en flot dug til fødselsdage flere gange om året.

Dugen er nemlig slidstærk og kan derfor bruges igen og igen.

Voksdugen fås i flere længder og har en bredde på 137 centimeter. Den kan desuden klippes i en rund facon.

Voksdugen med flag kan findes hos Voksduggiganten.dk her.


20. Påske voksdug – Moderne gul dug med hvide krøller

Er påskefrokosten lige om hjørnet, kan du tage et kig på denne moderne gule dug med hvide krøller.

Påske voksdugen her er lavet i en god og blød kvalitet, men den er også robust og modstandsdygtig overfor diverse pletter.

Voksdugen er 137 centimeter i bredden, mens længden fås på metermål. Voksdugen kan desuden klippes rund i flere størrelser.

Find påske voksdugen hos Voksduggiganten.dk her.


21. Sjov Halloween voksdug – Tryk med spøgelse og græskar

Halloween er en særlig begivenhed for alle børn, som elsker at klæde sig ud og lave ballade.

Vil du fejre Halloween på en atmosfærisk måde med dine børn, er det værd at investere i denne sjove Halloween voksdug.

Voksdugen er forsynet med et tryk med spøgelser og græskar, som er kendetegnende for den spændende aften.

Voksdugen fås på metermål i længden og har en bredde på 137 centimeter.

Læs mere om den sjove Halloween voksdug hos Voksduggiganten.dk her.


22. Voksdug til nytår – Luksus

Nytårsaften er en festlig og sjov aften, der kræver den helt rigtige pynt. Med denne voksdug til nytår er du sikret, at borddækningen er helt i top.

Voksdugen er koksgrå og har et mønster med isbjørne og stjerneskud. Dette giver den et stilet udtryk, som emmer af luksus.

Det smarte ved denne voksdug er, at den sagtens kan bruges hele året rundt, så den ikke kun kommer frem nytårsaften. Motivet med isbjørne og stjerneskud er nemlig tilpas alsidigt til, at det ikke kun passer til nytåret.

Den festlige voksdug måler 137 centimeter i bredden og sælges på metermål i længden.

Se voksdugen til nytår hos Voksduggiganten.dk her.